(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Cazul sau ne/cazul Adrian Nastase – Bloggerul

Posted by Arca lui Goe pe mai 13, 2010

Daca ai fost cenzurat fara motive serioase, insultat,  agresat si in plus ti s-a refuzat DREPTUL LA REPLICA, atunci poti sa-ti scrii oful aici, pe Arca lui Goe.

[… aici ar fi trebuit sa apara un eseu al d-lui Goe cu aprecieri critice si evaluari estetice despre blogul d-lui Adrian Nastase. Eu i-am zis sa-l scrie ca sa dam odata drumul la paranghelie dar stiti si d-voastra cum e dumnealui: răzgâiat. Cica momental are alte lucruri mai importante si mai intelectuale de facut si ca se ocupa el de dl. Nastase mai tarziu. S-o vad si pe asta, pupa-l-ar mamitzica de destept, cochet si cuminte. Cu drag si nerabdare, Mamitzica…]

Tanti Mitza: Blogerul Nastase (…) trece drept democrat si liberal. Cica n-ar cenzura decat cel mult mesajele obscene. Aiurea. Omul, care vorba `ceea poate fi nimicit dar nu invins, are strategii foarte fine de a-i indeparta pe indezirabili si de a minimiza efectele daunatoare la imaginea-i rafinata, rasata si cum mai vor cititorii sai avizati si agreati, pastrandu-si totodata aura de democrat, liberal, de incurajator al libertatii de expresie si de colectionar atent al opiniilor, pulsului si impulsurilor populare. Printre altele metode infailibile utilizate sistematic de catre domnia sa se afla amnarea aprobarii mesajelor nedorite. Intr-un final, cand s-a trecut la alte subiecte, omul, care vorba `ceea poate fi nimicit dar nu invins, isi calca pe inima si publica mesajul cu potential negativ. Nu e singura tactica a cavaleriei. Exemplele ilustrative vor face nitzica lumina.

Mammare: Aprob pozitiv.

 
 
 
 
 

 

 

28 răspunsuri sa “Cazul sau ne/cazul Adrian Nastase – Bloggerul”

 1. arcaluigoe said

  Locul intamplarii: AICI – Blog: Nastase / Articol: boc-pune-coasa-pe-it

  Fapta: Pastrarea indefinita la moderare:

  Dl.Goe spune: Comentariul tău e în așteptare.
  mai 12, 2010 la 8:32 pm

  “Catastrofa ca retorică politică. A face opoziţie înseamnă, în primul rînd – pentru contemporanii noştri -, a prezenta ca iminentă catastrofa, o catastrofă imputabilă, fireşte, guvernării pe care o conteşti. Nenumăratele variante ale retoricii catastrofiste nu sînt crezute nici măcar de cel care le emite. Dar cînd vrei să combaţi guvernul, n-o faci în mod tehnic, n-o faci punct cu punct, logic, o faci pe un fond de apocalipsă iminentă. Asta te scuteşte, în orice caz, de analize prea laborioase şi creează o stare de spirit care şi electoral e foarte convenabilă. Cînd sperii lumea cu ce o să vină, lumea se refugiază sub pulpana ta ca sub pulpana celui care a anticipat lucrurile şi care, probabil, are şi o soluţie. Ca manevră de opoziţie, catastrofa e, prin urmare, o parte a coregrafiei politice cotidiene….

  Una din temele mari ale spiritului catastrofic la români e tema drobului de sare: a trăi ca nemijlocit prezentă, o nenorocire posibilă, dar incertă. A “proiecta” dezastrul ca fiind ceva deja petrecut. Pot da un exemplu “contingent”. Îmi aduc aminte că, în timpul războiului din Kosovo, dl Adrian Năstase spunea: în vară se va declanşa acelaşi lucru în România, iar în toamnă vom avea război în Transilvania şi vom pierde Ardealul. A făcut aceste previziuni fără a clipi. Odată trecut termenul previziunii, nimeni nu contabilizează aberaţia. Şi din pricina asta numeroase previziuni catastrofice se şi repetă: pentru că acei care proferează asemenea anticipări ştiu că ele nu sînt amendate niciodată. Orice anticipare a răului rămîne plauzibilă: cînd nu se întîmplă, cu atît mai bine, găsim altceva.” AGP.

  Apreciază

 2. arcaluigoe said

  Locul intamplarii: AICI – Blog: Nastase / Articol: scrisoare-deschisa

  Fapta: Pastrarea indefinita la moderare:

  Dl.Goe spune: Comentariul tău e în așteptare.
  mai 13, 2010 la 2:50 pm

  nastase:“Afirmaţia dumneavoastră, din editorialul pe care îl semnaţi în „Gândul”, reluată în emisiunea la care aţi fost, aseară, la Realitatea TV, conform căreia eu aş fi “comunicat populaţiei sentimentul că nu vreau să le dau nimic din ce am furat” are exact acest rol. Bănuiesc că această afirmaţie vă face să vă simţiţi mai bine, deşi ştiţi, la fel de bine ca şi mine, că este falsă. Profund falsă.” – Falsa? Care va sa zica ca nu e adevarata. Prin urmare d-le Nastase sunteti dispus la concesii si ati accepta, in schimbul unor garantii, sa dati (cate) ceva inapoi. Dar domnul Nastase sa nu fi aflat d-voastra pana la aceasta varsta ca Universul este populat exclusiv cu procese ireversibile. Apropo, cate procese mai aveti?

  Mi se pare o culme a indecentei felul in care va folositi in interes personal de masurile necesare pentru a corecta situatia aberanta la care s-a ajuns cu cheltuielile bugetare. Si mai vad ca vi s-a intors si iluzia ca ceea ce nu se vede nu exista. Ce sa zic? Bafta.

  Apreciază

 3. Vizitator said

  Cred ca e o greseala la mijloc. Blogul se afla de fapt la aceasta adresa.

  Apreciază

 4. ArcaLuiGoe said

  Locul intamplarii: AICI – Blog: Nastase / Articol: intalnire-in-communa-baba-ana

  Fapta: Cenzurarea unui mesaj de raspuns pentru Sibilla si Criticos.

  „Nea Criticos (dar ce treaba ai tu urâtule ?) se uluieste ca unii mai crede in circar (apropo sunteti proaste amandoua ca se zice mariner) tocmai acum cand, in fine, e fortat fatalmente sa ia si sa accepte masurile pentru care l-au votatara algatorii. Mammare a fost un pic supalata ca i se tae nitzel din excesul cel de pensie acordat de nea Lache Tariceanu cu sula lui nea Ion in coaste dar tanti Mitza, care lucreaza la statistici si stie, a zis ca nu era normal ca cheltuielile bugetare pe pensii grase, lefuri cu lingura pân prefecturi si primarii si regii (caci exista si regie si hotie) si alte pomeni sociale sa fie 80% din incasarile bugetare. Era mult neicusorule, ma-ntzelegi , si normal voteaza marinal. Si apropo tanti Sibillo pensia nu e cadou daca o ai la 65 de primaveri nu la 53 si daca nu-i mai mare decat salariu mediu, pa economii. Da ce-i in plus e pomana, tzatico, nu ma inerva. Dar acum vin eu si te intreb puicusorule Criticos si Sibillos ce-i de facut ? Nu trebuia taiat din pomeni ? Dar din ce? Din corn sau din coarne si lapte? Oneste bibere, nene, tanti, nu face larama de-un pamplezir, de o gluma si-o arvuna, ca cand fu cu cacalin Voicu tacusi mâlc. Poarol, tatzo, zau, sa n-am parte de viata ta, na, ma-nteledzi, care va sa zica.”

  Apreciază

 5. Adi said

  Am fost si eu partial cenzurat pe blogul lui Nastase. Am postat pe topicul Presedintele ne-a salutat din mers. un mesaj frust: „Basescu e un idiot”. A aparut imediat. Am revenit incercand sa postez inca unul: „Nastase e un idiot.” N-a mai aparut. Poate cineva sa-mi spuna de ce?

  Apreciază

 6. Dl.Goe said

  Mesaj on topic, refuzat in mod neintemeiat pe blogul lui Adrian Nastase, la articolul Cum incepem curatenia post-Basescu:

  Dl.Goe spune: Comentariul tău e în așteptareeeeeeeee…
  iulie 14, 2010 la 5:05 pm

  Tare mi-e teama ca fara Basescu unii (dependenti) or sa moara subit de plictiseala, nestiind sa-si traiasca viata altfel decat luandu-i numele in desert. Dar poate ca vor continua odele in forma de prohod mult dupa ce Basescu se va pierdut fara de urma in stingerea eterna, daca nu ei atunci urmasii, urmasilor lor acum si-n veacul vecilor. Admin.

  Pentru altii era de curatenie post-Basescu va insemna scoaterea la lumina (din intuneric sau penumbra) si promovarea gunoaielor ante-Basescu (cate or mai trai pana atunci) sau anti-Basescu (cate se vor mai naste pana atunci). Pana atunci vrabia Mihai Viteazu. Sau vrabia malai picteaza. Cum poftiti.

  P.S. A reinceput cenzura pe acest blog? Am postat ieri o apreciere sincera ce n-a mai vazut lumina blogulul de dupa moderare:

  „Dl.Nastase mi se pare a fi un blogger excelent. Imi apare mult mai dedicat, mai prolific, mai cuprinzator si mai bazat decat un (de ex) Tudor Chirila aflat pe pozitia 1 in Ze List. Mie mi se pare ca dl. Nastase merita mult mai mult decat bloggerul T.Chirila un loc fruntas in top. In fapt bloggerul Nastase mi se pare atat de excelent incat nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca dânsul mai face si altceva decat sa intretina (in no time) acest minunat blog si masinile sale zburatoare. Poate da, poate nu.” – Ce-ar putea insemna banarea moderata a unei astfel de replici nevinovate? Ca a mers la tinta cumva?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Mea culpa??? Pana la urma mesajul de mai sus a fost aprobat si a aparut pe Arca lui Nastase, dar, pe baza unei vechi si verificate strategii, numai seara tarziu, dupa ce s-a schimbat topicul. Cred ca aceeasi reteta i se va aplica altui nevinovat mesaj pe care-l redau mai jos si cu care am avut o tentativa de publicare Aici la rubrica CTP-SAD-ANu:

   ………………………………………………………………………….

   „@Nastase: “…De multa vreme am incetat sa judec pe cineva (cu exceptia lui Traian Basescu)…” – Asta este esentialul (plin de inteles si subintelesuri, prozaic dar mustind de metafizica si ezoterism). Restul este pretext, ambalaj, gaj etc. Si inca ceva: nu este vorba de 2004 ci de 1984, adica de viitor.

   P.S. CTP este un caz cronic de individ care-si inchipuie ca dreptul de a spune adevarul si de a fi obiectiv al nivel inalt, odata castigat, ramane un bun definitiv castigat, asa ca pensia. Sau cum se face ca de la sublim la ridicol e doar un pas mic pe care CTP-ul il face mereu intr-o singura directie. Ar fi momentul ca CTP-ul sa afle (sa-i spuna cineva in care are incredere daca oexista o astfel de entitate) ca doar pierderile pot fi definitive, nu castigurile, iar domnia sa si-a cam pierdut credibilitatea. Si nici hazul de altadata nu-l mai are intact.

   P.P.S. Cine-i printul din Levant, cine-i mistretul, cine-i servitorul istet, in viziunea modestului AN, n-ar fi prea greu de ghicit (…) dar cine-i Stefan Augustin Doinas si ce cauta el aici? Pe cine sustine poetul? Pe scriitor? Pe ziarist? Pe analist? Sau pe blogger?”
   ………………………………………………………………………….

   Apreciază

 7. raduhumor said

  Cred ca da !
  Ce ma surprinde nu e faptul ca ati fost banat, ci mai mult ce cautati dvs. acolo ?
  Mamitza stie ?!
  Si m-a mai mirat pozitia lui Tudor Ghirila pe care-l stiu doar din cantece si ultimele alegeri ( si alea cu cantec, ce-i drept 😉 ), dar si ingaduinta suspecta cu care-l tratati pe unul din ultimii presedinti ai Romaniei 🙄
  Sperati la ceva… mai mult ?!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   @RaduHumor – Nu stiu despre ce ingaduinta supecta pomeniti. Exista vreunul dintre ultimii (?!) presedinti ai Romaniei (probabil aveti d-voastra stiinta adespre o iminenta revenire la monarhie) care are un blog pe care comite abuzuri? Mentionati locul, data, fapta si-i deschidem rubrica pe Arca.

   P.S. Ca sa va satisfac o curiozitate va pot spune ca eu cu Basescu n-am nimic. Am cu Crin A. & Mircea G. & Co si cu altii de mai jos sau de mai sus, care au confiscat abuziv sectorul criticarii lui Basescu pentru utilizare exclusiva, aruncand astfel Romania in haos si confuzie politica. Alminteri nu. Uneori cu o floare se face primavara. Ii zice ghiocel. Nu crin.

   Apreciază

   • raduhumor said

    Nu , Domnule ! Cu asa politicieni nici vorba de Monarhie.
    Din pacate o sa ramanem ultima tara din lume care are un Rege, da-l tzine la naftalina, in vreme ce-si pune motz tot felul de presedinti specializati in ruinarea Romaniei !
    Cand o sa se faca un clasament ( ca tot va place sportul) al presedintilor Romaniei, ce loc credeti ca va ocupa Basescu, mai ales daca din motive obiective nu va putea participa si Ceusescu ?!

    Apreciază

    • radu said

     Adica aia doi au aruncat Romania in confuizie politica?
     Aoleo domn Goe inca una ca asta si Andrea Pora intra in somaj tehnic.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Daca va fi un clasament pe baza de realizari, atunci Basescu va ocupa aceeasi pozitie cu ceilalti fosti presedinti. Daca se vor lua in considerare si pasele de gol, Basescu, ca si Muller la cmpionaltul din Africa de Sud, va fi declarat castigator. Daca se vor lua in calcul impresia artistica, decalajul intre intentii/declaratii si fapte/reusite sau priza la public si numarul de mandate consecutive reusite atunci lupta va fi si mai starnsa: toti o apa si-un pamant. Si in pamamt creste Crinul. Daca nu-l ia apa intre timp (ca era cat pe-aci sa scriu „nul”). Dar la cat de repetent si chiulangiu este nici macar apa n-o sa-l gaseasca, cand l-o cauta. Poate ar fi bine sa luam si plante pe Arca, flora si fauna, ca pe Monica vad ca ati reusit s-o speriati. Ori dv. ori AVP-ul care moare de grija traficului altora care n-ar putea creste decat in dauna alui sau. Altfel nici ca s-ar putea.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Radu – Nu aia doi. Aia doi sunt rezultatul confuziei, este tot ceea ce a putut sa propuna Romania pentru inlocuirea unui Basescu aflat sub tirul incrucisat al ciutacilor, bazilor, stanilor, cristoilor, antenelor si altor aparate de improscat cu fecale. Este foarte greu sa faci critica de arta si estetica la un concurs de Miss daca modelele in dans se afla sub rahatul si balele unor neaveniti care se erijeaza in juriu exclusiv. Poate dv. vi se pare ca rahatul ii vine mai prost pe chelie lui Basescu decat lui Crin in chica… dar… Oamenii normali la cap in ziua de azi (si de ieri, nu stiu maine) n-au sansa de a-l critica pe Basescu fara riscul de a cadea in ridicol, in extremisme, in solipsism sau intr-un soi de anarhie interioara sau fara a fi cazuti nu „din” ci in Luna, acolo unde nu conteaza ce spui si poti linistit sa-l compari pe Basescu cu ingerii nu cu, vai, Crin antonescu. Va recomand o lectura usoara AICI. Cum comentati? Cand o sa i se dea Andreei Pora sansa sa-l critice pe Basescu, ei da, atunci o sa putem vorbi despre sansa unei schimbari la fata, a Romaniei. Pana atunci ramanem, cu voia dv, ultimul pe lista, in Romania maimutzoiului (apud Dorin Tidoran) Mircea Badea.

     Apreciază

 8. radu said

  Stimate domnule Goe ,
  Chiar si ” absoansă ” sub verbul incisiv si intorsatura din condei iubirea dvs. fata de Basesecu il cam deranjeaza pe domnul Adrian.
  E cam inteligent si se prinde repede. Asta insa nu mi-l face simpatic.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   @Radu – Destul de nobil si notabil ca-i gasiti circumstante atat de atenuante bloggerului Nastase, dar, totusi, motivul respectiv vi se pare a fi valid? V-ati contaminat si dv. de dreptatea celor care v-au tot moderat pe criterii politice SAU incercati sa punctati intr-o maniera indirecta, prn ricoseu, adica de doua ori suptil, de trei ori femeie?

   Apreciază

 9. radu said

  Domn Goe
  V-am inteles demersul destul de artagos.
  E dreptul Dvs.
  Dar sa-mi recomandati lecturi din Curentul e prea mult pentru mine.Chiar daca acolo e un articol cu alt ” intelectual ” de mare clasa
  Apropo la insiruirea de ”tonomate” eu pot sa adaug numai unul
  Radu Morarau
  Aoleo ce-am facut?
  Asta e de la mogulii buni!
  PS
  Asta este limbajul de „” spuley” pentru care am fost banat de prietenul comun , poetul de la Corabia

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Ca nu-l prizati nici pe Radu Moraru (tizul dv) dupa cum nu-l prizati nici pe Mircea Badea este o problema personala de gust si dezgust. Inghesuit in sectorul de cerc ingust al celor care se contrapun ciutacilor, Radu Moraru poate desigur crea astfel de senzatii olfactif-gustative si pe buna dreptate. Dincolo de acest aspect delicat, mie unul mi se pare ca Radu Moraru este un om de televiziune bun, (deci incomparabil cu oamenii Voiculescu), si un tip in genere agreabil cand nu face invers, parca in mod intentionat, decat fac altii, in cautarea unui echilibru imaginar. Este in gama lui Marius Tuca cel tanar, fara a avea anvergura acestuia (pe cate oricum nici Tuca insusui n-o mai are de foarte multa vreme). Ma rog. dv. mi l-ati adus pe Badea, eu v-am trimis la „Curentul”. S-ar zice ca suntem chit. Totusi ce zice Preda acolo despre furtul capacelor si nepasarea fata de comunitate reflecta cat se poate de exact ceea ce se intampla in Romania de 20 de ani incoace.

   Apreciază

   • raduhumor said

    Zexe !

    Apreciază

   • radu said

    Sunt lamurit pe deplin acum.
    O sa continui cu postarile facand abstractie de gusturiledvs. dupa cum va rog sa faceti si dvs. la fel cu gusturile mele.
    In rest cum spunea confratele radu humor XEXE reflecta perfect situatiunea.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Xexe sau Zexe ca nu e prea clar. E bine daca v-ati lamurit. Cand va faceti timp sa ma lamuriti si pe mine. 🙄

     Apreciază

    • radu said

     RUGAMINTE
     Cand mai doriti sa discutati despre mine pe blogu lui avp asi prefera sa nu ma asociati cu postari ca accea adresata domnului Florin Iaru
     Si in general nu va obositi sa ridicati subiectul in fata marelui poet cosmogonic ca nu realizati nimic.
     Dulcile intepaturi cu cosmogonicu tradeaza o dragoste neimpartasita
     Pentru lamurire iata despre ce este vorba :
     @Florin Iaru – Hai siktir! (Asa se scrie?)
     @AVP – O intrebare. Considerati faptul ca RaduHumor si Radu cel simplu (asa zisii trolli) nu va mai bombardeaza cu mesaje (pe blogul lui “Pe aici nu se trece”), mai degraba ca pe o victorie personala ORI mai degraba ca pe o infrangere amara? Sincer acuma?

     ps
     Oricum pe blogul fabulistului ce asteapta osanalele tantarilor nu am mai incercat sa postez asa ca demersul dvs. este futil

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Radu – N-as fi ghicit ca sunteti asa sensibil si delicat. Ma voi stradui sa tin seama de rugamintea d-voastra si, de va mai fi cazul sa va nimeriti prin preajma lui Iaru, cand va trebui sa pomenesc si pe d-voastra o sa scriu mesaje se-pa-ra-te. OK?

     P.S. Demersul, meu in aparenta futil si care de altfel nu va vizeaza deloc, isi urmeaza cuminte predestinarea. N-a urmarit sa forteze vreun raspuns imediat ci sa se acumuleze. Va asigur ca s-a acumulat.

     P.S. Incercarile d-voastra de a ma pedepsi pentru o anume dezamagire pe care v-as fi produs-o prin clarificari succesive si neasteptate nu poate fi decat un detaliu amuzant care in plus, ca bonus, denota si o gelozie nejustificata (ca orice gelozie). Eu dragoste neimpartasita, momemtan, n-am cu nimeni. Daca da norocul peste mine si ma pricopsesc cu asa ceva, va promit ca veti fi primul care afla. Pe umarul d-voastra voi plange lacrimile fierbinti de rigoare. Noapte buna va doresc.

     Apreciază

 10. raduhumor said

  Nu ca mi-ar fi placut de Tuca, dar ala era inteligent 🙄

  Apreciază

 11. Dl.Goe said

  Am observat ca de cand nu prea mai am timp de postat comentarii pe bloguri s-a intamplat (miraculos 😉 ) sa scada (dramatic) numarul mesajelor care-mi sunt refuzate. Nu? Pot pentru ca sa spun ca, in afara poetilor pereche Padina & Tudoran care nu au cultura dialogului si nici exercitiul democratic si anvergura necesare pentru absorbtia criticilor (intemeiate sau nu, elevate sau nu), pentru dl.Goe (cel putin, pentru altii si mai putin, vad, caci nici RaduHumor nu se mai simte cenzurat pe lume) Arca devine, usor, usur, futila. Nu-ti cenzureaza nimeni mesajul, n-ai ce pune pe arca. Totusi se mai intampla uneori exceptii, accidente, disonannte. Bunaoara ieri am incercat sa postez pe blogul democratului liberal Adrian Nastase (un munte, omul lui Tudoran) un mesaj ne-vi-no-vat la articolul Conferinta la fundatia Titulescu. Si n-a trecut. N-a aparut ieri, probabil o sa apara maine. Ca dl. Nastase asa este dansul: treneaza. Stie dansul sa tempereze jocul si jocurile pana la prescriere. La scara globala. In virtutea ironiei, pardon inertie, domnia sa isi aplica stiinta si la scara mica, la scara blocului din Zambaccian cu acord intelectual implicit. Iata ce comentariu cred ca va aparea maine pe blogul sau ca urmare a postarii mele de ieri:

  „De unde se vede predilectia pentru fundatii. Astept cu nerabdare infiintarea fundatiei Micul Titulescu. Pana atunci va propun sa revedem niste profetii din trecut:

  Profetii de alta data:

  Se pune de-o remaniere: Titulescu la Externe – Ioan GROSAN (nov 2002 🙂 )

  In ultima vreme se poate remarca faptul imbucurator pentru toata lumea ca Adrian Nastase nu mai spune asa multe prostioare. Se vede de la o posta (Posta Dorobanti) ca exercitiul puterii l-a maturizat si ca discursul sau nu mai e de tipul „ce-i in Gusa, si-n capusa”; dimpotriva, a castigat in subtilitate si-n capacitatea de a sugestiona in plan secund. Din aceasta perspectiva ni se pare foarte semnificativ gestul premierului de a-i aduce discipolului Victor Ponta, la festivitatea de alegere a acestuia in functia de presedinte al Tineretului Social-Democrat, un album cu Nicolae Titulescu, atragand totodata atentia intregii mass-media ca Victoras „seamana foarte tare din profil cu Nicolae Titulescu”. O fi semanand, nu zic ba, dar oare numai asemanarea asta sa-l fi facut pe Adrian Nastase sa tina albumul in lumina blitz-urilor? (In fond, si Nicolae Vacaroiu seamana leit cu fostul mare fotbalist Mircea Sasu pe vremea cand acesta se afla in ultimul sau stadiu, dar asta n-are nici o semnificatie.) Cred ca premierul a vrut, de fapt, sa dea un semnal. Cui? Dupa parerea mea, lui Mircea Geoana. Aratandu-l pe Titulescu vizavi de profilul lui Ponta, Adrian Nastase i-a aratat, de fapt, lui Geoana, pisica. Se stie (sau, ma rog, se banuieste) ca actualul – era, Doamne iarta-ma, sa zic vremelnicul – nostru ministru de Externe e omul lui Ion Iliescu. Plus ca popularitatea lui Geoana se presupune a fi, dupa Praga, in crestere. Pericol, deci. (Apropo: nu cam tot asa a fost debarcat si Radu Vasile in 1999, spre capatul anului, dupa succesul de la Helsinki?). Eu, in locul lui Mircea Geoana, m-as teme de albumele astea. Pentru ca fostul nostru ambasador la Washington nu prea seamana cu nimeni din idolii lui Nastase; el seamana, poate, dar asta in chip firesc, natural, cu tatal sau. Ceea ce nu-i suficient la o adica, la o remaniere, adica.”

  Nimic subversiv. Nimic vulgar.

  P.S. In schimb mi-a aparut comentariul la dineul cu prosti. Tot pe blog.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: