(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

O-O-O

Posted by Arca lui Goe pe Iunie 9, 2010

Bloguri rele despre care n-am auzit eu dar despre care ati auzit d-voastra!

Deocamdata nu pare a fi cazul dar va veni vremea cand nu voi mai putea tine pasul cu vizitatorii plutitori, suspendati si cu accesul interzis prin fel de fel de bloguri rele sau ne-bune de care eu n-am auzit in viata mea, precum blogurile lui Badea Mircea, Huidu Serban, Zoso Ion si altii (nu faceti) ca ei. Comentariile refuzate nejustificat (cel putin in opinia d-voastra) si alte incalcari ale drepturilor inalienabile ale anonimilor in blogosfera,  intamplate pe aceste bloguri de care n-am auzit vor putea sa apara la aceasta categorie O-O-O (Oricine – Oricand – Oriunde) asa dupa cum aveam, in vremurile ecologice demult apuse care se intorc, cei trei R-R-R (Reciclare-Reutilizare-Refolosire). Va mai amintiti?

M-am Mare: Dl.Goe eu te rog sa nu aduci gunoaie in casa. Vrei sa moara mamitza?

221 răspunsuri to “O-O-O”

 1. raduhumor said

  Bai, „anticomunistilor” !
  Daca din toate numele vehiculate aici, peste 90% ati votat cu Ilici si ai lui , condamnand sau luand in deradere PNTCD lui Ratiu, liberalii lui Campeanu sau ideea de Monarhie Constitutionala pe care-o vehiculau unii si acum va dati de ceasul mortii, tot voi, niste profitori ai celor regizate in 1989 !
  Cu sprijinul si complicitatea voastra mai mult sau mai putin tacita s-au insurubat mai peste tot urmasii bestiilor comuniste din care cu dispret si nerusinare uitati sa-i nominalizati si pe alde Tismenetchi sau Patapievici , ale caror odrasle au ajuns astazi sa „condamne” comunismul si sa conduca institutii importante ale Statului Roman (Volodea la IICMER, si Horia la ICR).
  Asa ca orice demers al vostru nu mai are nici credibilitate, nici sanse de reusita, pentru ca al vostru ales nu este cel mai potrivit sa poarte cu onoare acest stindard national si anticomunist ( din motive pe care de asemenea va faceti ca nu le vedeti !), iar fostii au reusit sa se regrupeze in liniste sub ochii vostri ocupati sa descopere posturi si sinecuri gras platite de la buget !
  Dar pana si din aceasta nenorocire romaneasca, de care va faceti in mare masura vinovati incercati sa scoateti ceva foloase pana in ultima clipa !
  Incercarea „curajoasa” de a-i determina pe altii sa intre in greva foamei este tardiva :
  A reusit guvernarea Base-Boc sa bage in foame(si fara greva) un popor intreg , caruia acum putin ii pasa daca vor fi lustrati mortii, cu care , in scurt timp, multi se vor intalni pe cealalta lume !
  Dar e si Apelul asta, la fel ca si celelalte, o manipulare ordinara facuta sa abata atentia de la genocidul ce cuprinde tot mai multe categorii sociale :mrgreen:

  • Dl.Goe said

   @Raduhumor – Ati uitat sa mentionati unde anume v-a fost refuzat mesajul respectiv. E important de stiut. Nu credeti? De fapt vad ca omiteti si alte informatii importante, dar este cred potrivit sa le consideram pe rand. Va multumesc pentru intelegere.

 2. raduhumor said

  L-am uitat din pacate chiar pe Seniorul Coposu cel care a ajuns sa fie salvat de la linsaj ( cu care 90% din voi ati fost de acord :mrgreen: ) chiar de Petrica a lui Valter Roman !

 3. raduhumor said

  E vorba de cel carea pus fabula cu
  „Cocosul, magarul si leul ” , unde am pus si :
  Teribil !
  Te pomenesti ca te crezi leu ?!
  Poate de aia … cate 42 la un euro 😉
  Si carora le scade vertiginos valoarea…
  Nu tie !
  Leilor, ca tu n-ai valoare 😆

 4. raduhumor said

  E vorba de @AVP, dar daca trebuia sa le pun la „cazul” lui , inseamna ca o sa te rog pe tine s-o faci .
  Va multumesc si eu !

  • Dl.Goe said

   @Raduhumor – Platforma WordPress nu-mi permite sa mut cu usurinta comentariile de la un articol la altul, altfel le-as transfera si dispecera de mama-mama. Singura manevra pe care platforma mi-o ofera, intr-o varianta acceptabil de simpla este aceea de a transfera mesajele in spam sau la gunoi. Cei care considera ca exista motive de a prezenta o restrangere nedemocratica a dreptului la expresie si la replica si care cred ca ceva infinitezimal se poate indrepta postand pe Arca, ar trebui sa dovedeasca nu doar ca exista vorbe-n ei care trebuie musai spuse, oricaand, oricum, oriunde ca o nevoie fiziologica oarecare, la copii si alte animale, ci ca exita o problema X petrecuta in spatiul Y si care este mentionata explicit. Alminteri riscati sa compromiteti profund, d-voastra insiva, idea ca ati incerca sa corectati ceva gresit, lasand in schimb senzatia, din ce in ce mai consistenta, ca demersurile d-voastra n-au nici in clin nici in maneca cu vreun spirit de dreptate, echitate sau adevar.

 5. raduhumor said

  Daca considerati insignifianta nesimtirea unora de a se erija in luptatori anticomunisti, dupa toate cate le-au facut si mai ales nu le-au facut, si de a incropi Somatii catre un for legislativ(intamplator cel mai inalt si nu stiu cat de bine facut) din Romania, de care atunci cand a dat decizii cu gust mai mult decat portocaliu( vezi sesizarea cu furtul alegerilor)nu a zis nimeni nimic, iar cele aratate de mine in prima postare vi se pare ceva asemanator d(ejectiilor)animale atunci se pare ca nu va puteti ascunde prea multe simpatiile si mai ales antipatiile, pe care sincer sa fiu, nu le intrevedeam !
  Oricum , mi se pare ceva interesant si inedit in peisajul prin care ma plimb de vreo 2 ani, fara sa pasc (ca sa va scutesc)ceva pericole, ci dimpotriva 😉

  • Dl.Goe said

   @Raduhumor – pana nu veti realiza ca ce, cat si cum considera Dl.Goe despre continutul mesajelor ajunse pe Arca, dupa ce au fost refuzate pe alte piete ale comunicarii, este cu totul si cu totul insignificant in raport cu ceea ce se petrece aici, nu veti face progrese majore in ameliorarea frustrarilor pe care vi le produc ceilalti (infernul sunt ceilalti) cu ajutorul d-voastra nemijlocit. In fond ce urmariti? Sa va spuneti parerea care v-a fost refuzata si sa-i incriminati pe cei care v-au agresat virtual SAU doriti sa obtineti acordul d-lui Goe vizavi de parerea d-voastra? Nu ofer aici avize de genul „Aceasta este o parere corecta/incorecta”, „Aceasta este o parere valida/invalida”, „Aceasta nu/este o parere”. Chiar daca voi comenta explicit sau implicit continutul anumitor texte aparute aici (exercitandu-mi dreptul la libera exprimare) singurul aviz implicit primit (de) pe Arca este acsta: „Acest enunt al lui X nu a fost acceptat de Y in locul Z”.

   P.S. Fiti fa rog atent la nuante. Nu am comparat continutul textelor d-voastra cu dejectiile. Am comparat doar presiunea/forta care le impinge afara, pe care am gasit-o asemanatoarea cu presiunea/forta care cere satisfacerea unor nevoi fiziologice (neintelectuale). Mi s-a parut o comparatie valida atata vreme cat le-ati abandonat la intamplare, eliberandu-va de ele, fara sa mentionati care-i problema. Aici accentul cade in prima instanta nu pe continutul mesajelor ci pe fatul ca ele fac obiectul unui posibil delict, ca pot fi probele unui posibil delict care poate fi, cel putin teoretic, elucidat sau clasificat.

 6. raduhumor said

  Si inca ceva:
  Daca pun aici niste ganduri refuzate pe alt blog n-o fac cu intentia de a fi pe placul cuiva , ci pentru a raspunde unei chemari de pe frontispiciul acestui interesant (curios ?!) blog !

 7. raduhumor said

  „Daca ai fost cenzurat fara motive serioase, insultat, agresat si in plus ti s-a refuzat DREPTUL LA REPLICA, atunci poti sa-ti scrii oful aici, pe Arca lui Goe.”

  De seriozitatea motivelor ma fac direct raspunzator !

  • Dl.Goe said

   @Raduhumor – Indraznesc sa cred ca intre invitatia formala pentru spunerea ofului, pe care o citati, si realitatea de pe Arca nu exista discrepante notabile.

   P.S. Ziceti: „De seriozitatea motivelor ma fac direct raspunzator !” 🙄 Adica? In ce ar consta raspunderea? Dar un eventual refuz al asumarii directe a raspunderii in ce ar putea consta? Serios acum! Mie-mi suna ca si cand mi-ati cere sa va cred pe cuvant ca sunteti serios, iar continutul mesajelor d-voastra e adevarat, drept, just. Nu-mi cereti mult. Dar chiar aveti nevoie de asta? Ar folosi, la o adica (la orice fel de adica) daca eu m-as declara de acord cu antevorbitorul? Ante! Vorbitorul.

   • raduhumor said

    „In ce ar consta raspunderea ?”
    Domnule !
    Pai, eu sunt cel care ma umplu de ridicol si-mi pierd orice bruma de credibilitate , daca cele aduse de mine in discutie si pe acest blog al neintelesilor, al neacceptatilor din diferite motive( un fel de paria ideologici ai unei lumi romanesti ce-si cauta bezmetic identitatea)se dovedesc a fi simple ranchiune personale sau incercari de denigrare a unor proprietari(stapani ?) de blog (stana ?).
    Si atunci nimeni n-armai da doi bani pe spusele mele si n-ar mai bana un individ care se face singur de ras, mai ales ca asta ar spune multe si despre cei carora le ia apararea si ale caror convingeri incearca sa le apere 😉
    Le-am spus mai mult pentru mamitzica, fiind sigur ca dvs. n-aveati nevoie de asemenea simplissime precizari ….

    • Dl.Goe said

     @Raduhumor – Deci dupa d-voastra asumarea raspunderii ar consta in asumarea riscului de a va face de râs. Interesant! Si asta s-ar intampla in cazul in care cele spuse se dovedesc (ziceti)simple ranchiune personale sau incercari de denigrare a unor proprietari(stapani?) de blog (stana?). Ma imbrac iarasi in maieu si va intreb ce ati vrut sa spuneti prin aceea ca „se dovedesc”? Cum anume s-ar putea dovedi? Si apoi in cazul in care s-ar dovedi cum anume ati putea fi fortat sa acceptati dovezile (pentru a materializa raspunderea asumata) de vreme ce ati refuzat prima instanta? Presupun (speculez) ca dovezile la care va referiti ar consta in reactiile pe care le-ar starni cele-spuse-in-cele-din-urma, reactii ce pot sugera acordul sau dezacordul ce cele spuse. S-ar putea face eventual o contabilizare a numarului si vehementei parerilor pro si contra si in final s-ar decide prin vot daca cele spus sunt de râs, de plâns sau de altceva. Daca speculatiile mele ar fi corecte de aici ar rezulta ca tânjiti nu dupa dreptate ci dupa recunoastere. Dl. Goe este gata sa va recunoasca. Chiar daca celelalte urechi care n-au gura si prefera sa va taca raspunsurile, incercand sa forteze ignorarea parerilor d-voastra (apropo despre ce vorbeati?) va recunosc intr-un fel pentru ca si tacerea este un raspuns. Ma refer desigur la cei care vin, vad si tac, cuminte, precum nenea Anchelache, care n-a vrut sa raspunza. Eu va asigur ca de citit sunteti citit. Ramane sa vedem cum e cu dovezile si cu facerea de râs sau nu de bine virgula.

 8. raduhumor said

  Si inca ceva si gata :
  Eu spun la 6:59, ceea ce dvs. imi sugerati la 7:18 :
  Adica sa nu cer (cersesc?) aprobarea/acordul dvs. pentru cele afirmate de mine, mai mult, sau mai putin explicit !

 9. raduhumor said

  Din ce-am prins eu de pe undeva am inteles ca aveti in posesie ceva cu „Adrian” ?
  Ca vroiam sa descopar sub ce nume ati votat teribila „somatie” !

  In rest, sunt de acord ca si „tacerea-i un raspuns”, nu intotdeauna atat de inteligent, dar oricum mai preferabil , mai ales atunci cand nu esti sigur ca stapanesti prea bine subiectul.
  Cat despre „maieu”tica adusa atat de subtil in discutie, prefer inca de pe timpul cand jucam baschet(div.A) „maiourile”, pe care le consider suficient de „sexi” si pentru un barbat, pentru a nu mai fi nevoit sa apeleze la alte artificii (de limba) spre a se face mai bine inteles .

  Nu v-am mai facut cuvenita apelare, pentru ca dupa cate observ, vorba cantecului, „am ramas numai noi doi” 😉
  Mi-ar place sa cred ca nu eu sunt motivul acestei prudentiale taceri….

 10. raduhumor said

  Acuma serios vorbind ma gandesc ca bloguri rele or mai fi, dar nu multi stiu inca de acesta al dvs.
  Dar daca stau si citesc bine ,ma gandesc ca poate multi n-au mai indraznit sa intre vazand sau simtind pe propria piele ca „pe afara-i vopsit gardul, si-nauntrul leopardul”, ca sa n-o zic pe aia cu surpriza babei care lunadu-se dupa ce era scris pe gard (p..a) a avut o neplacuta surpriza sa constate profund dezamagita, ca inauntru-i doar un depozit de lemne !

 11. raduhumor said

  Bai, sonatilor ! (ca somatilor nu prea merge 😉 )

  Acuma cand tara arde si la propriu si la figurat, unora ca voi le arde de somatii peste somatii, ca nu mai puteti voi de grija vreo catorva decedati sau cadavre politice care sa fie lustrati 5(cinci), ani in timp ce sleahta asta de vanzatori de tara incearca si cu ajutorul unor cozi de topor ca voi reuseste sa distraga atentia de la adevaratele probleme de viata si de moarte ale acestei tari, indatorata pentru inca vreo doua genaratii.
  Dar pentru niste „revolutionari-dizidenti” ca voi se pare ca nu exista asemenea pericole, pentru ca probabil faceti parte din tagma celor care fura tara bucata cu bucat, ca altfel nu-mi explic tacerea aceasta vinovata si mai ales perfidia cu care va incapatanati sa-i acoperiti pe hoti cu perdele de fum precum aceste idioate si inutile ….”somatii ” :mrgreen:
  Din fericire vad ca nimeni nu da doi bani pe niste asomati, mai mult sonati, ce se screm sa imprastie peste tot false probleme si dileme, doar -doar se va trage presul ( nu asimetricul vostru 😉 ) de sub picioarele romanilor :mrgreen:

  P.S. Pacat de niste naivi, cu bune intentii, ce au cazut in plasa aceastei mizerabile diversiuni !

 12. raduhumor said

  Sper ca nu mai este nevoie sa precizez despre cine si ce este vorba, deoarece am inteles ca ati semnat personal somatia somatiei ….

  • Dl.Goe said

   @Raduhumor – D-voastra vorbiti doar pentru Dl.Goe? Fiind deja perspicace, stiu desigur la ce va referiti, dar intamplatorii prin zona n-au nicio sansa de a deduce ce va tulbura. Daca vorbiti doar pentru urechile mele e OK, dati-i inainte. Dar vad ca ratiunile deciziei d-voastra de a continua sa postati aici (in pofida faptului dezamagitor ca in loc de ce cauta orice baba ati dat peste un depozit de lemne/scanduri), se indeparteaza ametitor de repede de scopurile declarate implicit prin acceptare formala a invitatiei de pe frontispiciul Arcei lui Goe. Am chiar vaga impresie ca-mi acordati o atentie disproportinat de mare in raport cu rolul meu jucat pe aceasta Arca, Incercati cumva sa ma enervati sau provocati? Hm. Nu e imposibil sa reusiti, dar aveti enorm de mult de muncit pentru asta. Hai sa ne lamurim. In timpul serviciului eu sunt paznic la depozitul de nisip. (E depozit de nisip, nu de lemne, sa nu confundam marfa cu ambalajul). Si in aceasta calitate, ma repet, nu e treaba mea sa arheologizez mesajele d-voastre nici macar atunci cand va referiti la „vorbe” de-ale mele rostite la carciuma sau altundeva aiurea, in afara orelor de serviciu. Daca aveti ceva de comentat despre acele vorbe intamplate in alta parte, comentati-le chiar acolo. Trec eu din cand in cand. Iar daca vi se refuza, turnati-le aici DAR LA RUBRICA PORTRIVITA si cu explicatiile de rigoare. Asta ca sa nu fie cazul sa va asumati raspunderea in felul in care ati benevoit sa-mi explicati. Cu stima!

 13. raduhumor said

  „– D-voastra vorbiti doar pentru Dl.Goe? ”

  Nu domnule !( mi-e greu sa va spun Goe…)
  Nu numai pentru dvs. , ci si pentru cei care stiu cu siguranta ca arunca cate un ochi si o injuratura pe aici 😉
  Ca acolo la ei nu pot intra sa va intreb ceva, cred ca se subintelege, dar mai stii ?, am sa incerc totusi, iar de parerile altor stimabili ai dvs cititori, departe de a-mi fi indiferenta impresia lor, ma declar de acord cu oricare ar fi ea (pana la proba contrarie 😉 ), deoarece nu urmaresc a influenta in nici un fel simpatiile sau antipatiile politice.
  Oricine poate intarzia un minut pentru a-mi lasa o vorba buna, chiar o injuratura sau un sfat
  (binenteles cu ingaduinta dvs)!

  Mai cred, ca cei care intra pe aici n-au nevoie de indicatoare valorice sau spatiale pentru a se orienta in bloggosfera…

 14. raduhumor said

  Era sa uit:
  Si eu locuiesc tot intr-o clepsidra, asistand neputincios la scurgerea implcabila a nisipului biologic spre nefiinta !

  Pentru ca unele din deciziile mele am observat ca va pot produce oarece disconfort (personal sau de grup), ma voi gandi mai mult (da!pot!) inante de a va mai bantui cu micile mele nemultumiri sau nedumeriri…
  Cu aceeasi stima !

  • Dl.Goe said

   @Raduhumor – Si d-voastra locuti intr-o clepsidra !!! (frumoasa metafora; e de d-voastra?) Transparenta. Presupun. Clepsidra. Din sticla, nu de lemn. Ceea ce nu va impiedica sa aveti o parere foarte, foarte buna despre d-voastra, imaginandu-va fie ca mi-ati produce „oarece” disconfort (personal sau de grup ???) prin prezenta d-voastra, fie ca m-ar intrista abandonarea mea de catre d-voastra printr-o mai multa gândire. Exagereti, d-le Raduhumor, exagerati pentru ca refuzati sa intelegeti (arca) si pentru ca in drumul catre scop va pierdeti scopurile. E vina mea ca va gasiti din nimic scopuri noi? N-as putea spune ca mi-e indiferent daca stati sau daca plecati. Ce va pot spune este ca si de veti reveni si de nu (va) veti mai reveni, ambele alternative vor fi pentru mine mici bucurii, legate de satisfactia datoriei (pe cale de a fi) implinite. Nu stiu deocamdata cum sa va fac sa intelegeti ca nu aveti cum sa ma bantuiti pe mine cu micile d-voastra nemultumiri sau nedumeriri… Doar pe d-voastra insiva. Clepsidra este inchisa etans. Nu stiu deocamdata cum, dar mi-a venit totusi o idee.

 15. raduhumor said

  „Cand toti cascatzei de bloggeri, care intre timp se ocupa cu futilitati estetice ori stau la taclale cu troli ai hyperspatziului, vor intelege…”

  Am fost confirmat mai repede decat v-ati inchipuit 😉
  E si de asteptat ca atunci cand postezi asemenea tampenii sa ai timp sa citesti cam tot ce se intampla pe alte bloguri si mai ales sa vezi cam cu ce l-ai mai putea turna pe bandit la providerul sau pentru „a-i taia mustiucul”, numai ca, in infatuarea lui, nu s-a gandit ca-si taie si propria craca cu comentarii :mrgreen:

  Da, „frumoasa metafora” imi apartine si se datoreaza celei gasite de dvs. la depozitul de nisip 😉
  Pana si aia cu „revenirea” o gasiti postata de mine recent pe unul din cele mai bune bloguri intalnite si care are cam aceeasi tinuta politica, doar ca aici intervine personalitatea celui care se straduieste sa pastreze o linie „melodica” nu atat de stridenta si violent colorata in portocaliu, precum cea pe care vad ca ati inceput sa o ajutati sa nu se scufunde asa de curand :
  ” Copacul din padure ” !

 16. raduhumor said

  Daca nu impartasiti convingerea mea ca reprosurile pe care vi le face patibularul stapan de blogguri, iubitor mai mult de maidanezi(e) decat de adevar ( cu care nu pierde ocazia de a se razboi, indiferent de la cine ar veni),sunt facute in urma urmaririi cu atentie a arcei dvs. va rog sa-mi atrageti cat de brutal atentia si sa procedati la pedepsirea prin asezarea mea in genunchi pe nisipul de care nu s-ar spune ca ducem lipsa 😉
  Iar, cu stima !

 17. raduhumor said

  Apropos de „bloguri rele” cred ca se incadreaza aici si asta ultima postare cu „Duhuri rele „, asa ca n-o sa-mi faci iar observatii ca „n-o pun unde trebuie” (iti suna cunoscut ? 😆 )

  Cu siguranta in poza aia cu femeile care aplauda autobuzele cu mineri se regasesc astazi si babele de pe acest blog, mari iubitoare de portocaliu, acum cand aceasta culoare nu numai ca nu le prinde dar le mai si face cat se poate de caraghioase !
  Sau poate sustine fosta activista cu stea in frunte, ca ea condamna atunci devastarile sediilor de partid ale taranistilor si liberalilor si nu striga un cuvant ce aduce cu infatisarea ei de astazi ?! :
  – …… taranistilor !!! :mrgreen:(liberalilor, Regelui Mihai, mosierilor) iar acum striga din toti bojocii ce le-au mai ramas :
  – Moarte comunistilor ! (Ilici, Ponta, Antonescu ) uitand ca si Basescu e din acelasi foetaj 😉
  Urat mai imbatranesc unii(le) si la figurat, nu numai la propriu :mrgreen:

 18. Dl.Goe said

  Cazul DILEMA. Acum mai bine de o luna, ca din intamplare, in cateva numere consecutive din Dilema Veche au aparut o serie de luari de pozitie, sincronizate (intamplator sau nu) intr-o maniera consistenta intru descurajarea vorbitorilor anonimi din „forumul” Dilemei. Aventura respectiva a avut, dintr-un unghi de vedere cel putin, valentele unei campanii (de pedepsire? descurajare? defulare?) sau macar valoarea unui punct de vedere al Dilemei vizavi de „forum” si „forumism”. Inceperea campionatului mondial de fotbal (treaba serioasa asadar) mi-a amanat intentiile de a analiza (aici la mine pe (b)arca) ceva mai in profunzime semnificatiile acelei (pseudo)campanii. A se reveni. Intre timp am mai auzit si alte voci, alte plangeri si am constatat ca, cel putin prin lentoarea cu care mesajele trec (sau nu trec) prin moderare, s-ar putea crede ca Dilema Veche tolereaza cu greu existenta unui forum in editia electronica a revistei, forum pe care il mentine din motive sau constrangeri strict artificiale si nu pentru ca s-ar avea convingerea ca forumul ar putea fi ceva cat de cat util la Dilema. N-as vrea sa fiu inteles gresit. Dilema este una din publicatiile mele favorite in care pot fi citite constant articole impecabile, exemplare, al caror nivel ii sileste si pe tinerii colaboratori sa ofere replici pe masura celor mai experimentati care ofera, cu usurinta, din prea plinul domniilor lor mostre de eruditie, concizie, excelenta. Bunaoara dl. Andrei Plesu, membru fondator al revistei, ne incanta saptamana de saptamana cu niste adevarate bijuterii in care diamantele unei gandiri impecabile sunt ambalate cu meticulozitate, imaginatie si talent in vorbe de duh. In cel mai recent numar al revistei, dl Plesu revine AICI cu episodul al doilea al criticii iubirii pure. Am incercat sa postez un punct de vedere mai mult decat inofensiv pe care l-am intitulat, parafrazand un film cu Robert de Niro, „Cu Plesu la psiholog”. M-a surprins sa vad ca nu-l vad trecand de moderare. Nu-mi pot imagina ca dl. Plesu ar fi putut considera oportuna o asemenea masura in fata unui comentariu nevinovat. Probabil ca unul dintre ucenicii nevrajitori ai Dilemei a tinut sa-l protejeze excesiv pe dl. Plesu pe care-l presupune probabil ca avand un epiteliu foarte sensibl la atingerea cu flori. Sa fi fost acest mesaj atat de insolent incat sa trebuiasca sa faca tusa-n forum la Dilema? Mie „injuraturile” d-lui Plesu in contra dragostei care daca nu e nimic nu e, chiar ambalate intelectual si cu har mi s-au parut mult mai grave si mai inflamante decat lasa sa se inteleaga din comentariile care au trecut de moderare. Orice dar nu bascalie fina despre Dragoste. Uite ce zisesem:
  ” Cu Plesu la psiholog! – Dupa ce a epuizat critica ratiunii pure, a politicii si moravurilor, neastamparatul intelectual, carcotas si chitibusar Andrei P. pare ca si-a fixat „target”-ul pe dragoste (pe care o denumeste impropriu „iubire”). Ceea ce denota. Dl. Plesu chiar se crede in afara lucrurilor. Atat de in afara incat e absolut sigur ca nimeni nu va indrazni sa creada ca domnia sa sufera din (lipsa cronica de) amor (absolut). Toti vor considera cuminti ca, dl. Plesu, venit cu greu din sfera sa, nemuritor si rece, vorbeste cu detasare cosmica despre vibratiile luminoase la licurici, in sezonul imperechierii, pentru ca, intamplator, pe asta i-a cazut privirea acum, in clipa asta. Incolo nu.” – Adica nu mare lucru.

  • eungen said

   Anonimeni cenzurat(i), desigur. Cum sa te tragi de sireturi, bãi siretule (sic!), cu ditamai valoarea nationala? Cum sa te lase scrupulosii sai lachei sa-i tulburi serenitatea? Ce-ar zice urmasii urmasilor vazand suava revista impregnata patogen, numar dupa numar, de un oarecine ninja homeless? Ntz-ntz-ntz!…

   • Radu Humor said

    Astia devin tot mai dilematici, iar pe Andrei Plesu probabil l-a invadat o mare iubire (alta decat cea pentru cel dus de valuri 😉 ),pe care vrand-nevrand trebuiesa i-o respectam .
    Bine ar fi sa i-o impartaseasca si cealalta persoana, pentru ca altfel vom avea parte de un adevarat serial, asteptat cu nerabdare si emotie de pensionari si bugetari, carora le-a fugit gandul de la problemele reale ale Romaniei, direct la mult mai placuta indeletnicire (inca neimpozitata !)ce vine din adancuri si se indreapta cam tot intr-acolo !

    Cunoscandu-i parerile nu tocmai bune pe care le are despre blogerit, iscate din teama de a nu observa populimea ca exista si altii care le aduc din condei, daca nu la fel de bine, macar la fel 😆 , o sa incerc sa sufar alaturi de dansul ( eu in tacere, de acum )toate etapele prin care musai sa treaca o iubire la asemenea venerabila varsta 😳
    Ca va avea un final asemanator cu cel amintit initial, nu ma indoiesc 😉

   • Dl.Goe said

    @Eugen – (Aveti un blog frumos) m-am gandit si eu la explicatia propusa de d-voastra. E posibila dar cred totusi ca e putin probabila. Nu-mi pot imagina ca cei de la Dilema ar putea avea in mod constaant asemenea sensibilitati care sa-i faca sa nu mai aiba scrupule.

    • eungen said

     Frumos e complimentul, nu „blogul”. Ma bucur ca ati fost „publicat” totusi in subsolul articolului despre hateri in Dilema. Chestie de gust si de perceptie, cred. Un club asa restrans si exclusivist, care tine la blazon, nu lasa efervescentza ideilor sa intre doar in bermude si in shlapi. Vrea decolteu inchis la toti nasturii, ma-ntelegi. Asadar, sufera de formalism „elitist”. Dincolo de intepaturi fine sau mistocareli hahaiste, dincolo de paienjenisul unui limbaj cu origini mIRC-iste care pretind la un loc sa fie destepte… EI nu vad finalitatea. Unii scriu sub efectul drogului umoristic, altii isi destind fruntea si circumvolutiunile cu ceea ce citesc si simbioza pe acest palier comunicational poate incepe. E derdelusul veseliei pe netezimea opacizarii simtului critic. Ne afundam in oralitate tastata, in logoree fara cap si coada. Si nu e de vina numai spiritul latin ori lipsa de metoda in gandire. Eu pun pe primul plan viteza la care se deruleaza aceste schimburi din ce in ce mai goale de continut si de utilitate. Chiar merita sa va irositi timpul postand anonim pe nisipul virtualului?

    • Dl.Goe said

     @Eugen: „Chiar merita sa va irositi timpul postand anonim pe nisipul virtualului?” – Iata o intrebare capcana plina de (sub)intelesuri si (pre)supozitii.

     Raspunsul presupune pre-meditari. Daca pre-meditarile ma vor i-lumina indeasjuns pentru a (va) raspunde voi folosi ca motto un vers al unui prieten virtual: „Murdărit de toate clipele zilei, am uitat gustul eternităţii”

    • Dl.Goe said

     @Eugen – Cum vi se pare ca in Dilema Veche nu mai sunt admise comentarii la articolele d-lui Plesu?

    • eungen said

     Probabil ca redactia a coborat steagul in bena si a plecat dupa chibrituri cand a aflat cea mai recenta decizie guvernamentala. Tot probabil, va fi ridicat steagul negru… cu cap de mort. Puteti sa va mandriti cu faptul ca Dilema stie ce se petrece aici.

 19. Stely said

  Stely Says:
  21 iunie 2010 la 21:21
  „Nu stiu ce efect a avut ptru voi citirea acestor doua comentarii ,pe care am sa le redau inca odata .. Acum cind stiu cine este tipul care le-a scris, pot sa va spun ca bietul de el s-a chinuit in zadar sa-i capteze atentia lui AVP numai ca sa-l bage in seama ..Numai ca AVP l-a “mirosit”si si-a dat seama ce-i poate pielea ..Desigur ca nu l-a bagat in seama ,ba dimpotriva ,l-a “plesnit “cu prima ocazie pe libidinos..
  Asta este cauza ptru care “libidinosul”il uraste pe AVP si-l birfeste pe unde apuca si unde gaseste ascultatori dornici de birfe ieftine .. Aceasta este cauza ptru care eu l-am numit un jalnic “troll”,intrucit nu este decit un provocator mizerabil ,frustrat
  si plin de oftica..
  @D-l Goe ,ti-l livrez cu placere ..Stapineste-l sanatos !
  Astea sunt comentariile si asta este ..
  Radu Humor,
  1 februarie, 2009 at 00:30
  Viorele ,
  “copil mare ce esti ,pai tot MAMICA ,fii sigur ,ti-a trimis Balta ,in anul urmator trecerii ei la Domnul ,pentru ca de acolo de sus vedea ca i se ofileste de dor ,asa un odor…
  Fii binecuvantat , pentru copilaria pe care ai reusit sa o reinvii in fiecare dintre noi !

  P.S. Imi cer scuze ca am indraznit sa multumesc , nu doar in numele meu ”

  1 februarie, 2009 at 13:23
  Ma gandesc ce-i in sufletul atat de sensibil al greu incercatului AVP , acum , cand pana si intr-un Mounte de om ,precum Emilthor ,mestesugitele-i cuvinte au reusit sa trezeasca asemenea duioase sentimente/amintiri …
  Uneori o lacrima/grimasa de fericire observata pe chipul cuiva ,prilejuita de arderea ta mistuitoare in cuvinte ,poate insemna mai mult decat recunoasterea pe care ti-o confera cele onoruri oficiale si cel mai des artificiale”
  p.s.Cred ca ati inteles acum cine este individul plin de “humor”scirnav .Ati vazut, ce linguseli de pupincurist si ce-l ridica il slavi pe V.Padina ?
  „Viorele ,fii binecuvintat !”
  Brrr!

  Stely Says:
  21 iunie 2010 la 21:41
  D-l Goe,
  Consider ca la fel de bine poti fi si domnia ta la fel de”barbat”sau “gluga de coceni” ,atita vreme cit te ascunzi sub un nick hilar ..Daca esti cu adevarat „barbat” si nu “o gluga de coceni”, spune clar, cine esti ? Eu si inca destui de pe blogul asta ,am demonstrat ca nu avem nimic de ascuns .. Nu mi-am ascuns nici virsta ,nici profesia si nici trecutul ..Prin urmare, te provoc sa-ti spui adevarata identitate, d-le Goe !
  Curaj!Ia exemplu de la Dragos Gros ,Constantin Constans,S.Iliesiu ,C.Dobre ,AVP,D.Grebu ,Angela Furtuna si de la mine ..

  • Dl.Goe said

   @Stely – Mare grija. Transformarea petrecuta cu Radu Humor i se poate intampla oricaruia dintre cei care azi fac ce facea Radu pe vremuri. Si apoi, credeti d-voastra stimata doamna, ca AVP-ul d-voastra este chiar asa, mereu egal cu sine insusi incat sa merite un tratament egal, constant, uniform. Va faceti iluzii d-na Stely, iar facerea de iluzii, de la un punct incolo, se poate dovedi a fi devastatoare. AVP-ul ofera in egala masura motive sa fie apreciat (eventual divinizat cu masura) dar si de a fi criticat, hulit sau macar ironizat. Cred asadar ca demonstratia d-voastra demolatoare la adresa lui Radu Homor este inconsistenta. Mai incercati. Exista si lucruri mai serioase cu care l-ati putea pune in dificultate. Faptul ca i-a placut odata un text de-al AVP-ului nu poate fi de ajuns decat eventual pentru ceai care au idei fixe, prestabilite.

 20. sorin cucerai said

  Un mesaj care refuza sa apara pe blogul lui Aurel Viorel Padinel:)

  „sorin cucerai Says: Comentariul tău e în așteptare.
  21 iunie 2010 la 22:35

  @ pp, stely etc.

  Nu, nu sunt eu dl. Goe (culmea e ca azi m-a mai intrebat cineva acelasi lucru) – dar imi place de el, chiar daca ne-am contrat putin zilele trecute, cind Goe m-a taxat fie de naiv, fie de prelucrat/prelucrator, si in orice caz de arogant:))).

  Eu cred insa ca Dl. Goe (DG) este DEVIS GREBU, care vrea sa-l canibalizeze pe Padina si sa se desolidarizeze de Sorin Iliesiu. Nu:)?

  PS Stely, sa stiti ca filosofii pot fi si microbisti. Heidegger era ultra-microbist, nu rata niciun meci de la Cupa Mondiala.
  …si pentru ca tot am fost tratat de arogant, n-am cum sa nu intreb: ati auzit de Heidegger asta 🙄 ?”

  PS Domnule Goe, se pare ca si umorul dvs isi pierde seninatatea in anumite conditii:).

  • Dl.Goe said

   @Sorin Cucerai – Care va sa zica d-voastra erati Sorin C. Si cat am evitat sa aflu! In fine n-a fost sa fie. Ca atunci cand tebuie sa vezi un meci inregistrat si cineva de bine iti spune scorul final. Dupa ce v-ati deconspirat vad ca ma deconspirati si pe mine fara mila in enunturi refuzate (aiurea) la Padina-n blog, in legatura cu identitatea mea (DG) si cu pierderile senine de seninatate. Totusi numai una dintre aceste afirmati grave este adevarata. Cealalta ramane o gluma buna dintr-o potriveala rea. Va urez noapte buna. P.S. In ce conditii?

  • Hantzy said

   Inkrie kimp, pe respekiva bloaja, onorake cuserai, facutu-si-a aparitiunea, in jenare si nu doara intr-o doara, un alt gnom cu asijderea initiale, aghicakelea DG, aghicakelea Dragos Gros pe numele lui, ghespre cari se spune ca-i prekin hunanim cu toata populatiunea aliejakoare de amisitiuni propreshighentiale. Mai gheunazi avusesesesei si io o conkraghictiune ghe-mpartit cu ‘mnealui, iar juzii consacrati ghin locatiunea reshpekiva ii ghetera numai si numai ‘mnealui driepkake, driept pântru care ma dusei la culcare. Intuikiv, si dupa lunji cujietari, poci insa pentru a spune ca nisi ‘mnealui nu ie Dl. Joaie, insa il skimeaza nesminkit, pântru ca când mogheratiunea ghe-acolo-sa dete inkerghictiune la conversatiuni cu Dl. Joaie, numai ‘mnealui se righika pe ambele-i pisioare si-si apuse apasat oful, cum ca Dl. Joaie-i malitios, insa si ponkos. Bravos!

   • Dl.Goe said

    @Hantzy – D-le pedagog de scoala noua (unul ca d-voastra m-a lasat repetent anul trecut) selectez, la intamplare, din sectiunea „stiati ca” o intrebare pentru d-voastra: Stiati ca Dragos Gros are blog? Ma intreb daca, aceasta critica fina in raspar pe care i-o faceti aici, ati incercat-o cumva (cu sau fara efect ) si pe blogul sau (chiar pe blogul sau). Nu ma intelegeti gresit, n-am nimic impotriva s-o publicati si aici (ador stilul despre comeata) dar mi-e teama ca tocmai obiectul criticat (spre indreptare presupun) va ramne fara stiinta faptului in sine. Macar treceti pe la dânsul si spuneti-i ca i-ati frecat ridichia (alt)undeva. Asa ar fi fair, ca sa nu aduca a bârfa.

    • Hantzy said

     Hotarat, nu trec prin cea mai reusita perioada, indemnul dumitale de amic, bazandu-se pe convingerea ca nu l-as suferi pe acest tertz DG. Ca sa nu dau vina nici pe bioritm, sperand ca amplitudinea-mi este doar momental negativa, si lipsit de porniri eroice precum Giordano Bruno, accept verdictul majoritatii, cum c-as da-o prea des pe cearta. Am cunostinta ca DG are si el blog, insa nu ma traje ata sa-l vizitez, iar interventiunea mea era exclusiv motivata de a-i arata domnului Cucerai ca DG nu este DG, si nici DG. Clar, nu?!
     Si zii asa, ramasei repetinke! Se pare ca am o, asa, o fandaxie la repetanti: il plac si pe CA, si pe tine, dar cel mai mult o plac pe nevasta mea, ca a repetat si ea un an … poate pentru ca eu n-am putut sa repet , desi am vrut, doar-doar oi fi coleg de grupa cu ‘mneaei. Insa tot rau’ spre bine, caci anul ala l-a repetat ea. De asta, probabil, va admir!
     Vazusem desigur, caietul de sarcini pentru utilizatorii bloguilui matale, insa pentru ca eu n-am prea fost banat, n-am ce adauga …

 21. sorin cucerai said

  Mesajul de pe blogul lui AVP – sau mai bine zis care n-a aparut pe blogul lui – e cel pus de mine intre ghilimele, deci pina (inclusiv) la intrebarea pusa lui stely despre Heidegger.

  Ultimul ps era pt dvs, postat doar aici. E destul de evident in ce conditii, nu? Dar asta se intimpla aproape oricui pus in situatii similare.

  PS (nou) Deci v-a placut ideea cu Dl. Goe – DG – Devis Grebu? Si ziceti ca nu sunteti Devis Grebu :roll:? 😆

  • Dl.Goe said

   Eu asa zic, dar sigur n-as putea fi. Ontologia e o treaba grea (ca sa nu zic mare). Mie mi-a placut ideea (are haz) dar nu sunt convins ca-i va placea si d-lui G. In privinta sa idea are un potential nefast pentru ca, dupa cum anticipez, neacceptand din principiu, sa treaca, de proba, drept proprietar de (b)Arca (domnia sa aspira la iaht) exista toate premisele unei translatii catre o comparatie cu originalul domn Goe: atitudinea, initialele, gramatica dar si in multe altele pe care le sporeste d-lui. Ia sa vedeti ce va zice atuni cand s-o hotari „momental” sa faca o pauza in a ma ignora (dupa cum mi-a promis).

 22. kibby said

  propun un nou topic : Boierii mintii (si reactiile care le-a stirnit, courtesy HotNews :))

  • Dl.Goe said

   @Kibby – Propunerea este desigur generoasa si plina de promisiuni suculente… dar. Nu stiu cum am putea-o trata la modul serios atat timp cat inca nu s-a incheiat campionatul mondial de fotbal, perioada declarata oficial ca fiind vacanta pe santier. Dincolo de asta ar mai un detaliu de considerat. Din scurta d-voastra propunere nu rezulta ca pe hotnews s-ar fi petrecut incalcari flagrante ale drepturilor inalienabile ale anonimilor (o clasa sociala virtuala mult mai larga decat s-ar crede sau decat ar crede cei care-si semneaza animozitatile cu nume si prenume) asa incat deschiderea efectiva a unui topic pe aceasta tema ar fi o abatere clara de la statutul de functionare al Arcei. Ar fi a doua abatere dupa cea cu topicul despre Campionatul mondial. Inteleptii spun ca daca ceva se intampla o data este posibil sa nu se mai intample niciodata, dar daca ceva se intampla de doua ori atunci aproape sigur se va intampla si a treia oara si din nou. Cei care nu cred si tin musai sa verifice acest enunt ar putea incerca sa-l testeze (de ex.) inselandu-si partenera/ul sau sa mai fumeze/bea dupa ce s-au lasat. In fine, vreua sa spun ca a da curs propunerii d-voastra (tentante de altfel) ar deschide drumul transformarii Arcei intr-un blog ordinar. Desigur ca un blog obisnuit ar putea fi un pretext de vorba la fel de bun ca si deschiderea catre „subiectele interzise” (pe alte bloguri) si viceversa. Specific Arcei nu este continutul vorbelor vorbite ci felul in care se deschide subiectul. Nu sunt pregatit sa schimb acest fel de deschidere. Dincolo de felul de start, pe Arca nu exista nicio restrictie care sa limiteze discutia la felul in care au fost obstructionati doritorii de vorbire in alte parti, ba dimpotriva Arca ofera ocazia continuarii ideilor intrerupte brusc si absurd din cauza obtuzitatii, spaimei sau obscurantismului (sic) unor administratori pe vreo parcela de vorbe. Asadar va propun sa reveniti cu un comentariu mai amplu pe care sa-l postati la categoria O-O-O (Oricine-Oricand-Oriunde) care sa contina o expunere mai amanuntita a propunerii d-voastra. Promit sa comentez.

   • Kibby said

    credeam ca fac o chestie buna cu Boierii. disputa asta e – cred – intre 2 „modele de dezvoltare” pt ro. nu gasesc ca ideea lui SAM e rea (dimpotriva), gasesc aiurea felul in care A Cornea raspunde. alergia la critica e ubicuua. voila. UBICUUA!!! (tusha in caz ca citesc unii…)

    • Dl.Goe said

     @Kibby – chestia cu Boierii nu-i buna ci excelenta. Credam ca am explicat multumitor de ce n-o preiau direct. Va invitam pe d-voastra sa aveti initiativa si sa startati discutia. Nu-mi inchipul ca v-ar putea lipsi increderea ca ati putea executa rezonabilmente acest gest. Curaj! Deci A. Cornea v-a suparat. Si? Il lasati sa scape atat de usor?

    • Kibby said

     e greu, tre sa fac prea multe deodata (campionat, performare, arca, probleme personale la telefon ) totul – in working time.
     O las in hold deocamdata. daca nu vreti sa mai stati – go ahead somebody.
     PS scuze ca am scanat prea rpd mesajul dlui Goe (pai v-am mai spus ca scrieti enervant de lung ;), poate insa nu-mi picase fisa.
     nici o treaba cu AC, n-am intrat in dialog.

 23. radu said

  Kibby
  O propunere excelenta!
  Mai iesim din subiectul asta de toata jena cu poetul genial care nu e apreciat de muritori

 24. raduhumor said

  Tine-o te rog putin si pe asta pana ma intorc cu alta 😉

  Exista o tentatie de a sugera ca n-ar avea cine-i inlocui pe alde Boc si ai lui ( ca de Basescu, unii n-au curajul sa se apropie nici macar cu flori, vazand probabil ce a patit una care vroia sa-i arate un copil din flori ), desi numai orbii nu vad ca acest guvern indiferent de numerotatie, 1-4, nu le are deloc cu guvernarea unei tari , iar acum cand s-au deconspirat total si au luat-o peste degete chiar de la inspectoratul scolar, ca la ei la scoala aveau aranjate toate pilele pana la director (T.B) pentru a trece clasa, la o reexaminare mai atenta au ramas corigenti , si mare lucru sa nu ramana si repetenti (dar oricum , raman !).
  A-i acuza pe altii ca nu pot lua fraiele unei tari, duse cu buna stiinta intr-o fundatura politico-economica fara precedent mi se pare cinic si inconstient.
  Mai ales ca liberalii au demonstrat deja ca in timpul mandatului lor , cum-necum s-au dublat si pensiile si salariile, iar acum sunt gata sa preia guvernul si daca n-osa mai creasca, veniturile macar n-o sa mai scada.
  Dar pentru asta trebuie sa te atingi de clientele politica(si ei pot sa o faca pentrtu ca nu-i a lor ).

  Your comment is awaiting moderation.

  • Dl.Goe said

   Unde? Unde arde? Unde anume ati fost impiedicat sa glasuiti? Daca nu spuneti unde anume vi s-a refuzat adevarul despre liberali si dublarea pensiilor n-ati facut nimic. Ca fapt divers numai, asta cu dublarea pensiilor si a salariilor la bugetari e de dreapta sau de stanga?

 25. Kibby said

  deci daca vin liberalii veniturile nu mai scad. ok
  puteti gasi una solutie tot asa rapida pt adevarul despre dec 89?

  • raduhumor said

   @Kibby
   Da domnule, nu mai scad veniturile , ci doar cheltuielile astea nesimtite cu salarii si pensii de acest fel,cu directii si agentii complet inutile, cu scheme de personal supraincarcate doar pe baza de carnet portocaliu, cu licitatii trucate, cu Aga si Ca de unde se iau cate 100.000 de euro pe an, cu servicii secrete cum poate doar pe alte planete sa mai gasesti, ca Sua sau UK nici vorba, cu studii de fezabilite care costa mai mult decat obiectivul propriuzis, cu salarii de zeci de mii de euro/lunar si altele,dar care nu stiu de ce am impresia ca n-ati vrea sa scada, sau macar sa se reduca 😉
   Imi poate spune cineva ce rol are acest paralelism Consilii Judetene- Prefecturi, mai ales acum cand au ajuns sa poarte si sa serveasca un singur partid/stat/om ?
   Si mai sunt destule, mergand de la contracte oneroase si averi care in orice alt stat n-ar rezista unei legislatii de reglementare, numai la noi pot niste neica-nimeni ca Boureanu, D.D., Becali,Videni, Olteni, Berceni,Udre, Cocosi, Falcosi, Blagosi sa stranga in cativa ani atata avere , cat altii in 4-5 generatii(cu conditia sa mearga lucrurile snur, fara ca vreunul s-o tina numa-n cazinouri si masini de 5 zerouri.

   Adevarul despre revolutie nu-l stiu decat cei care nu vor sa-l stie, dar a-l tine acum in vitrina pe Iliescu( probabil dupa ce-o ia pe urmele celui pe care l-a grabit sa plece , va fi pus in spirt, ceea ce nu-i cazul la Basescu ),si aratat ca singurul vinovat (impreuna cu Comunismul, binenteles ) de jalea si dezmembrarea Romaniei, denota cinism si fariseism din partea lor si naivitate sau prostie din partea celor care-i mai cred :mrgreen:

   • Dl.Goe said

    @Raduhumor – Ca de obicei pareti in om foarte, foarte informat. De unde va informati?

   • Kibby said

    Raduhumor dvs va faceti a nu intelege. Am sa punctez, chiar daca nu e ceva nou pt mintile celor de-aici: in ro nu exista partide ci un singur mare partid, incluzindu-le pe toate cele oficiale. Aceasta pt ca “scopul si idealurile membrilor” sint aceleasi, de o plata laicitate.
    putem lasa in urma acum anosta-fara-obiect dezbatere politica?

    • Dl.Goe said

     Kibby – Acest mesaj al d-voastra, aparent metaforic si nevinovat (numai bun de a trece neobservat) ar trebui citit, citit si ras-citit. (Sa vad ce pot face). Exprima in cuvinte putine un MARE ADEVAR despre perniciozitatea democratiei carpato-danubiano-pontice. Atat de mare incat (nu) e de mirare nu se prea vede, la felul in care are tot omul reglata scala la telescupul atasat microscopului prin care priveste realitatea.

 26. raduhumor said

  Ca sa nu mai vorbesc ca acum sunt platiti la majoritatea agentiilor( nu Loto, ci guvernamentale :mrgreen: ) cate 3(trei) directori din cauza ca cei dati afara din motive politice, au castigat in instanta , iar astia au numit in loc cate unul de la fiecare partid, ca doar nu dau din banii lor, si mai ales ca cel putin 1/2 din bani se intorc la partid, sau mai bine zis in buzunarele unor lideri pentru cumparaturi de noi membrii,de la alte partide ( unii cu partid cu tot 🙄 ).
  Si de asta am specificat ca liberalii, sau indiferent ce alt partid face un guvern independent, pentru ca ei acum nu mai au obligatii fata de clientele politica, iar incercarile de a-i imita pe portocalii sau rosii, pot fi mai bine controlate si stopate la timp, in afara de faptul ca mai exista totusi si caractere, care daca nu s-au imbogatit din politica, in 20 de ani, cu siguranta vor mai avea taria de a ramane demni si pe mai departe !

  • Dl.Goe said

   @Raduhumor – Liberalii sau indiferent ce alt partid va inlocui PDL-ul la viitoarele alegeri se cheama PSD. Asta e alternativa. Alta mama nu mai face. Si nici soacra. Ce alegeti d-voastra in turul I nu conteaza. Faptul ca in turul II nu va mai duceti la vot iarasi va fi nesemnificativ. 😯

   • raduhumor said

    Pushchea pe limba/tastatura :mrgreen:
    Dar mai rai si nepriceputi ca astia , tot nu vor fi ! :mrgreen:
    Daca stau si ma gandesc bine , cam asta-i trocul, ca sa-si termine Piratul- mandatul!

 27. raduhumor said

  Recomandare puteti lua si de la Ciutacu, cu care ma potrivesc in idei, dar nu si in gusturi :
  Mie nu-mi plac blondele 😉

 28. raduhumor said

  Si lui nu-i place adevarul despre ele 🙄

 29. raduhumor said

  Hai ca nu va mai inteleg deloc 🙄
  Din cele citite pana acum reiese ca acest nou CC e capul tuturor relelor din Romania pentru ca a respins( la limita !)ceea ce au mai declarat si altii ca este neconstitutional ( e drept ca putini, parca Lituania si inca cineva) deoarece celorlalte tari nici prin cap nu le-a trecut sa abuzeze astfel de aceasta categorie umana , poate cea mai lovita de urmarile unei crize.
  Dar daca mai ai norocul sa traiesti ( ca pensionar) in Romania cu o pensie medie de 2-300 de euro, cam de 6-7 ori mai mica decat in alte tari care nu-si permit sa se atinga de niste drepturi castigate dupa o viata de munca ( ca mai sunt si nereguli, cu pensii speciale sau false,n-au decat sa le
  remedieze), cu niste preturi asemanatoare sau mai mari decat in UE, atuncinu-ti ramane decat sa iesi in strada inaite de a te scoate statul in urma confiscarii apartamentelor ca n-ai de unde plati facturile.
  Si apropo de nereguli, pe ce baza s-a luat din fondul de pensii al celor care l-au constituit si s-a dat, cu scop vadit electoral, la cei care beneficiaza de pensiile minime, care au constituit pilonul de baza electorala a lui Basescu si ai lui ?!
  Umanitar merge, dar legal nu-i, sa se ia cu japca de la unii pentru a-ti asigura voturile (vreo 800.000 x2 sau 3 membrii de familie).

 30. Stely said

  Ma bucur ca v-ati lamurit ,ca nu Orcine este demn de salvarea spiritelor libere si ca nu poti sa te infiltrezi Oriunde spre a invrajbi si improsca cu noroi in oameni care nu fac decit sa-si exprime liber opinii Oricare ar fi ele..
  Asa ca voi fi aici Oricind veti dori sa invatam impreuna, despre toleranta si armonie in diversitate de opinii , care sa construiasca nu sa demoleze..
  p.s.Nu v-am „abandonat „,ba dimpotriva v-am urmarit ,”Oriunde”, si m-am bucurat cind am citit cit de bine i-ati facut sa-si vada de drum.

  • Dl.Goe said

   @Stely: „…sa invatam impreuna, despre toleranta si armonie in diversitate de opinii, care sa construiasca nu sa demoleze…”

   Asa este doamna, multe mai avem de invatat impreuna, doar ca uneori pentru a construi e nevoie de a demola mai intai. Chiar si prietenul Basescu stie asta. Important este sa fim fair-play in limitele unui ansamblu de reguli care sa asigure maximul de ordonare si minimul de restrictii (nu invers) si, desigur, sa nu ramanem la demolare.

 31. raduhumor said

  „Marius Delaepicentru { 06.29.10 at 6:20 PM }
  Da, Andi Lăzescu e un om echilibrat.”

  Probabil pentru ca sta mai tot timpul, cu coorul in doua luntrii….
  (cenzurat la Cristian Preda )

  Nostima madam fosta posibila Nora a Impuscatului 😉
  Stiti bancul cu vulpea care se plangea dupa ce-o violase ursul :
  – Si acum cine ma mai ia pe mine ?!
  – Hai nu mai plange, zise ursul, du-te si spala-te la parau si te mai iau eu odata 😳
  Asa si asta:
  din activista comunista, s-a spalat bine si a ajuns activista portocalie :mrgreen:

  P.S. Si acum in lipsa de altceva se joaca cu ” O-O;O-O ” celor doi batranei 😳
  De !Fiecare,
  scoate la „produs” ce are ….

  • arcaluigoe said

   @Raduhumor – Nu uitati sa adugati acolo, pe blogul/urile pe care sunteti cenzurat, un mesaj simplu si la obiect: Mesajele refuzate pe acest blog pot fi citite pe Arca lui Goe, Categoria O-O-O (sau dupa cum devine cazul).

   • raduhumor said

    M-ati facut sa rad, domnule ! 😆 😆 😆
    (ei, m-ati mai facut intr-un fel, dar…).
    Pai aia (alea , mai ales) mai intai intra aici si de-abia dupa aia se baga dincolo-n asternuturi 🙄
    De fapt o stiti mai bine ca mine, ca aveti totul la mana , nu ca mine doar supozitii si intuitii , da, asta ce v-o vand acum ,e B400 ( daca nu stiti ce-i ala intrebati un inginer constructor, sau rugati-l pe un caricaturist (daca tot vad ca vreti sa-i puneti ceva in palarie) sa va desemneze, ca asta se supara daca-i rugat sa deseneze, ca cica asta o fac numai copiii pe trotuare, si pentru el are cine sa faca trotuarul, cat timp e ocupat el sa faca niste mazgalituri, pe care apoi se simte obligat sa le explice unora care aluneca intamplator in ele :mrgreen:

    • raduhumor said

     Si-n alta ordine de idei, ar trebui sa va faceti mai bine cunoscut acest blog de-i zice arca, si atunci n-as mai fi trimis eu pe drumuri, sa-i amenint pe niste indivizi cu aceasta posibilitate, pe care datorita bunavointei dvs. ( si a inca ceva care-mi aluneca de fiecare data precum sapunul in locurile acelea unde vor sa ma trimita niste indivizi ,care probabil s-ar multumi imediat doar si cu ceva bani 😉 ) o avem cativa dintre cei care incercam sa postam aici, parte din OFFurile noastre !
     De multumit v-am multumit la alta postare si n-o mai fac
     ca prea bate la ochi si ne vor ramane semne (de buna purtare 😉 ).

    • Dl.Goe said

     @Raduhumor: „…ar trebui sa va faceti mai bine cunoscut acest blog de-i zice arca…” – Aici ati adus-o bine. Asa ar trebui sa fac, dupa cum chiar o si fac din cand in cand. In calitate de „comentator”, cand ma aflu pe cate un blog cu potential negativ nu uit sa adaug la URL adresea Arcei. Ar trebui sa umblu mai mult dar n-am vreme. In calitate de „constructor” de Arca, iarasi mai insailez cate ceva (sa insailam frumos) ca sa aiba calatorul hostenit, hârjonit, haituit, hartuit, unde sa puna capul cand trage din pozitia culcat. Ar trebui sa construiesc mai mult si mai labirintic. Dar nu astea sunt caile de baza pentru a face cunoscuta colina pe care este parcata schela Arcei, intr-o maniera multumitor de rapida si-n avalansa. Principala cale tine de vizitatori ei insisi, de felul in care inteleg ei ca nu numai mesajele le-au fost refuzate, dreptul de a vorbi (inclusiv prostii mai mult sau mai putin inofensive), dreptul la replica ci ca principalul lucru care le-a fost rapit au fost cititorii, cei indreptatiti sa arbitreze disputele lor cu proprietarii de bloguri. Faptul ca proprietarii de bloguri le-au ingradit dreptul de a avea cititori-judecatori este de departe cel mai nociv. Dl.Goe n-are cum umbla pe coclauri dupa cititorii ratati de catre comentatorii cenzurati. Acestia trebuie sa inteleaga un fapt simplu: Nu-i de ajuns sa-si aduca si sa-si depuna pe Arca doar textele. Trebuie sa-si aduca si cititorii, care cititori refuzati nu pot fi inlocuiti cu ceilalti, cei veniti pe alte canale pentru a vizita Arca si care nu cunosc istoria. E treaba d-lui Goe sa-i bata la cap pe comentatorii fara noroc sa inteleaga acest lucru simplu si sa-i convinga sa-si aduca cititorii (dusmani dusmanaosi sau prieteni prietenosi) aici, pe un teren neutru, pentru lupta dreapta si evaluare. Iata va bat la cap. Umblati cu URL-ul Arcei dupa d-voastra si pe blogurile impricinate si pe cele mai liberale, pana la proba contrarie. Acum s-ar cuveni sa zic ceva de genul: Numai impreuna vom reusi. Dar n-o zic. A mai zis-o unul (cu cioc) si nu i-a fost de-a buna. Sa zic altfel, numai actionand independent, impreuna vom reusi.

 32. raduhumor said

  Asta apropos de acei „Oricine”- „Oriunde” – „Oricare” – „Oricand”
  „subliniati” cu gurita ei facuta punga ….

 33. raduhumor said

  Domnule,
  Va inteleg mahnirea si-mi insusesc critica….brrr, ce cunoscut suna(arata)!
  Cred ca pentru un inceput de drum, locul in care ati ajuns este mai mult decat onorabil (va aflati la inaltime si la propriu si la figurat ), iar faptul ca datorita imprejurarilor care se dovedesc din ce in ce mai vitrege celor care nu canta in struna puterii, Arca va fi in mare voga.
  Sincer sa fiu pana la capat , nu ma pricep sa pun linkuri si de aceea prefer sa fac doar trimiteri, aluzii (si alea nu prea clare) la posibilitatea exprimarii aici a unor comentarii refuzate pe alte bloguri, dar va rog sa ma credeti ca nu vizitez de regula decat 4-5 bloguri si alte cateva unde sunt trimis de alte linkuri si unde am retineri in a ma erija in impartitor de dreptate cu/prin ajutorul blogului dvs.
  Vorba cantecului :
  „Ce-mi ramane de facut …”- voi face !

  P.S. Am sa(-mi 😉 ) revin ceva mai tarziu…..

 34. alexa said

  Aha ..D-l Goe, incepe sa se redefineasca ..Incet ,dar sigur .

  „Daca vrei mai multe doamne in harem „..

  „– Doamna imi cer sincer scuze ca v-am folosit nickname-ul in acel exemplu. Mi s-a parut foarte plastic si n-ma putut sa ma abtin „..

  ………
  „Ii propun ca in loc de “arca lui Goe “sa-i zica “troaca lui
  Goe “.Se pare ca sunt citiva care se simt bine sa se balaceasca”

  ups ! mi s-a parut f.plastic si n-am putut sa ma abtin . 🙄

  „Vor deveni astfel propuneri oficiale. Pana atunci raman doar ceea ce sunt ?!si sunteti..” ?!

  „dupa o anagramare simplisima devine ce se joaca: e-GOLD. . Sper ca pot conta pe dv. si ca veti pastra secretul cu mare sfintenie. N-as vrea sa auda cumva doamna cum ma alint.”
  p.s.
  Asa ,da …Dar ,aveti grija cu cianurile ..care se colecteaza si se neutralizeaza intr-un locsor pe care il veti numi altfel ?

  • Dl.Goe said

   @Alexa – Bun venit in troaca lui Goe. Cine-i Alexa? E o Alexa noua nouta sau e o fosta viitoare Zoe. Asa din simpla curiozitate si retorism.

   Imi place paralela pe care o incercati. Paralela, paralela, dar converge incet si sigur catre Potop. Parfum de pene arse si ploua.

   Merci pentru grija care va f-ramanta. Sunt imun la cianuri si alte veninuri (ma si mir ca nu se vede) asa ca poate incercati alte metode. De exemplu decantarea, filtrarea etc. Ne mai auzim, Alexa. Cine-i Alexa? A da ca uitasem… 🙄

 35. arcaluigoe said

  Dilema veche / Editoriale si opinii/ Andrei P. Romania lui Dan Diaconescu – Incerc si eu sa exprim o opinie decenta si iarasi, ca si la articoloul anterior, cel despre furnici (de care nici n-am mai zis… din gingasie) mi se refuza afirmarea literara fara motiv (sic). Iata ce zisesem, nu mare lucru (a se citi in prealalbil sau pe editia on line articolul d-lui Andrei P.):


  Sper ca voi fi moderat cu moderatie, adica nu!

  Iata un articol care denota enervare, furie, invidie, pizma. Autorul articolului, un manuitor cotidian al ironiei extra-fine, al satirei ucigatoare dusa pana la cinism, renunta la zeflemea si distanta si puna mana, minereste, pe bata pentru a-i crapa capul lui Dan Diaconescu in direct. Ca asta e un gest simplu si spontan rezultat in urma unei scapari de sub control sau doar o maniera actoriceasca de manifestare publica (in fata unui public ales) nu prea mai are importanta. Sa zicem ca enervarea autorului este sincera si justificata (de ce n-ar fi?) in contra unui hăla, un bagabont, un coate goale, mate fripte, un scarta scarta pe sticla. Si? Merita sa te pui in poblic (tu ditamai comersantul) cu mitocanul? Da? Merita? Ca sa ce? Prima greseala majora a acestui articol este aceea ca actioneaza exact in favoarea lucurilor pe care le incrimineaza, dl. Plesu ii face pur si simplu reclama (o reclama desantata) d-lui Dan Diaconescu. Nu pot crede ca dl. Plesu nu realizeaza acest lucru, ca enervarea sa in contra popularitatii enorne de care se bucura Dan Diaconescu in direct, va duce la sporirea acestei popularitati. Cei pe care DDD ii lasa pana acum indiferenti si reci vor fi desigur curiosi sa vaza ce anume l-a putut scoate in asa hal din pepeni pe moralistul Andrei Plesu, iar ceilalti, fani naturali ai lui DDD vor jubila daca vor afla ca insusi Andrei Gabriel Plesu le-a cantat idolul pe limba sa elevata. Dl. Plesu mai catolic decat Papa ii indeamna pe drept-credinciosi sa vada pelicula „Codul lui DaVinci” somandu-i sa n-o vada. A doua cadere a andreiplesului mi se pare la fel de tragica ca si prima constand in penibile abateri de la deontologia minimala care-ti interzice sa te ei de infatisarea omului („înfăţişarea lui (n.b. a lui DD) pendulează între banal şi stînjenitor” – si-o imagina dl. Plesu ca arata mai bine?) sau sa faci aluzii la locurile proaste in care s-a nascut omul („şmecherii de Caracal / carieră de activist în vreun consiliu judeţean din Oltenia” – dar dl. Plesu din ce zona folclorica provine?). Partea cea mai grava din plangerea d-lui Plesu rezida in utilizarea (foarte ilustrativa) a diatezei pasive: „ni se spune ca România se bucură să-i devoreze oferta” // „Există posturi comerciale, există emisiuni îndoielnice, dar nicăieri nu se îngăduie unui utilizator al eterului să livreze, zece ore pe zi, dejecţie pură.” Daca pana si dl. Plesu a ramas cu astfel de sechele din comunism atunci ce se mai poate spera? „Nu se ingaduie” ??? Cine ar trebui sa nu ingaduie? Ei? Ei cei care bagau oua si unt? Ei care ar fi trebuit sa nu ingaduie sa se dea mai mult de un pachet de persoana ca sa ajunga la toata lumea? Cine ar trebui sa stabileasca de la cate ore in sus e prea mult? Adica PRO-Tv-ul e in regula daca livreaza doua ore pe zi de dejectii in stare pura dar lui DDD, care nici macar n-are fata lui Sarbu, fiind un simplu mujic din Caracal, (in fapt un oltean smecher in piata libera) n-ar trebui sa i se permita decat cel mult o ora de dejectii pe zi ca sa ajunga la toata lumea, adica la toate canalele de televiziune, ca-i democratie.
  Ma rog, cam astea sunt greselile garave pe care le face dl. Plesu si care ne impiedica sa vorbim la obiect si la subiect despre DDD. Eu unul nu ma uit la OTV decat atunci cand apare la Cronica Cracotasilor, si nici chiar acum cand dl. Plesu ma indeamna cu foc s-o fac n-o sa ma uit. Numai asa de-al dracului. De ce o fi ales dl. Plesu sa faca aceste greseli sau ce o fi sperat sa obtina in compensatie e greu de spus. Cel mult se pot face speculatii. A vrut omul sa se descarce. A vrut sa la faca o bucurie celor care, ca si dansul, sunt pizmasi pe sucesul la public si la bani ai sub-mediocrului DDD (si nu sunt putini, deci public tinta pentru astfel de pamflete furioase ar exista si deci dl. Plesu nu face si dansul decat sa vina in intampinarea cererii). Ori, mai stii? Poate ca dl. Plesu incearca sa-si faca reclama pe spatele lui DDD, ori si mai rau sa-l provoace pe acesta sa-l promoveze (pe invers dar nu conteaza in zilele si locurile noastre) chiar pe dl. Plesu la OTV. Era pe aici unul (am uitat cum il pseudo-chema) care se tot dadea de ceasul mortii sa-l promoveze pe dl. Plesu in politica, eventual ca si candidat la presedintie. Cum DDD s-a inscris neoficial in cursa cred ca asta ne-ar mai lipsi: o competitie Pleu – Diaconescu. Ma rog, ca-ntr-o drama a absurdului ii pot vedea (cu ochii mintii) pe amandoi stand la o masa. Eventual o masa de nunta (muta prin incomunicabilitate) cu lautari, pe undeva printr-o cumuna din Olt, la Corabia de ex, daca nu cumva o fi devenit oras, intre timp. Muzica!

  • raduhumor said

   Hai, ca ti-a iesit, de parca ar fi intrat !
   Ma mira doar mirarea ta ca nu ti-a fost publicat 😉
   Prea-i crezi saraci cu duhul !

  • Kibby said

   io cred (totusi)ca de la lungimea comentariului vi se trage refuzul. plus de la „annoyantul” auto-promo…

   • Tilbuhoglinda said

    Tu crezi c-a fost iubire-adevărată…
    Eu cred c-a fost o scurtă nebunie…
    Dar ce anume-a fost,
    Ce-am vrut să fie
    Noi nu vom şti-o poate niciodată…

    A fost un vis trăit pe-un ţărm de mare.
    Un cântec trist, adus din alte ţări
    De nişte pasări albe – călătoare
    Pe-albastrul răzvrătit al altor mări
    Un cântec trist, adus de marinarii
    Sosiţi din Boston,
    Norfolk
    Şi New York,
    Un cântec trist, ce-l cântă-ades pescarii
    Când pleacă-n larg şi nu se mai întorc.
    Şi-a fost refrenul unor triolete
    Cu care-alt’dată un poet din Nord,
    Pe marginile albului fiord,
    Cerşea iubirea blondelor cochete…

    A fost un vis,
    Un vers,
    O melodie,
    Ce n-am cântat-o, poate, niciodată…
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    Tu crezi c-a fost iubire-adevărată?…
    Eu cred c-a fost o scurtă nebunie!

    • Dl.Goe said

     Nu tu ghilimele, nu tu mentiuni… Tily, asta e de dv.? Bine, acuma care sunt un simbolist notoriu m-am cam prins de cine e, dar pe aici mai vin si samanatoristi-idilisti care s-ar putea sa nu ghiceasca si sa va considere, in mod eronat, vreun geniu uitat. Bine frate, plastografie, inteleg, dar… cum era mai departe? ca nu mai stiu.

 36. raduhumor said

  Fa-ma si pe mine(in toate felurile)sa inteleg de ce faci acelasi lucru cu mine ?!
  Nu mai este valabila aia cu :
  „Ce tie nu-ti place…lasa-l pe altul !” ? 😉

 37. ghelme said

  dar ce se intampla aici?

  • Tilbuhoglinda said

   Aici nu se intampla nimic anume. Dar la TILBUHOGLINDA se intampla tot felul de lucruri. 🙂

  • Kibby said

   disagree with the mirror man, just wait and speak

   • Tilbuhoglinda said

    Kibby va astept totusi pe la mine (n-o sa va plictisiti), pe urma mergem impreuna la Zâna Eficientei. Face niste prajituri…

   • ghelme said

    mi se pare ca nu e deloc ordine

    • Dl.Goe said

     @ghelme – De multa vreme asteptam pe cineva ca sa faca ordine (vezi pagina de Mica Publicitate cu p Mare). Vorbesc serios! Deci ce nu-i in ordine? Mie, care sunt un obsnuit de-al locului, arhitect de Arca pe santier ma recomand, mi se pare ca doar prezenta Campionatuului Mondial de fotbal este prturbatoare si de ordine stricatoare. Dar asta, daca reflecta exact ceea ce se intampla perturbator in vietile sotiilor si/sau prietenelor noastre nemicrobiste, pe durata respectivului eveniment, nu vad de ce ar trebui sa fie altminteri pe o amarata de (b)Arca. Totusi, de indata ce Cupa va fi luata, voi muta respectivul topic intr-o locatie mai discreta, pe care sa se astearna, in mod firesc praful uitarii, iar ordine se va intoarce pentru a mai compensa indisciplina si recalcitantrismul 😯 specific menirii Arcei. Desigur ca in cazul in care aveti (si) alte sugestii acestea vor fi luate in consideratie (in masura posibilitatilor). Deci?

    • ghelme said

     hei!
     eh, ma alintam si eu ca musafirul care ridica nitel presu sa vada daca s-a maturat sau toata lumea face ca acasa la el unde se impinge prafu de colo colo ca sa fie in strat subtire, sa nu se vada.
     on topic acuma, sunt confuz rau, nu imi dau seama daca vorbim de un forum, un blog sau ceva completamente nou, dar mi s-a mai zis ca apetenta asta a mea pentru incadrari este deranjanta, asa ca mai bine ma abtin de la comentarii suplimentare in directia
     timp dupa cum se vede nu am decat cand am, asa ca nu ma pot inhama la un al doilea job, imi ajung mustrariile de constiinta pe care mi le cauzeaza chiulul de la ala pe care il am deja, dar sigur, o parere, o opinie suntem toti datori, iar mie nu imi place sa fiu trecut pe carnet asa ca intru si contri bui cu cei doi centi ai mei, cum zice americanul..

 38. Postari noi la TILBUHOGLINDA

  a) De ce e minunat sa fii barbat

  b) Ceva codifica

  • Dl.Goe said

   Cand vezi unii „barbati” fara oo, iti dai seama, vizavi de topicurile propuse, ca nicio minunatie minunata nu poate si nu trebuie sa fie generalizata. M1-4U PL4CU7 70P1CUR1L3 PR0PU53!

 39. Kibby said

  l-as intreba pe ghelme ce inseamna „tatulicizare” dar la Dilema tine cam zece ani (din timpul meu) pina te publica moderatorii.
  ca peut passer, M Goe?

  • Dl.Goe said

   @Kibby – „ca peut passer, M Goe?” Ca veut dire…?

   • Kibby said

    cer voie amfitrionului inainte de a invita musafiri.
    nu ca altii.

    • Dl.Goe said

     @Kibby – Am incredere in discernamantul dv. asa incat puteti invita pe oricine. Totusi „ghelme” e deja inauntru. Nu stiu cum veti face sa-l mai bagati inca o data. Totusi (acum repede inainte de a incepe meciul) mai vreau sa va zic ceva. Sunt sigur ca n-ati putea aduce aici musafiri nepotriviti (sau nocivi) pentru arca. Ceea ce nu sunt 100% sigur este in legatura cu reciprocitatea, adica arca sa nu fie nepotrivita pentru musafirii respectivi. Va rog doar sa verificati in ambele sensuri.

  • ghelme said

   tatulici este un virus mediatic pornit de la veniti cu noi pe programul doi, cand s-a descoperit o reteta de emisiune care apoi s-a prabusit din post teve in post teve pana a ajuns la realitatea de azi.
   se recunoaste dupa intrebarea retorica grava, dupa indignarea sociala greu stapanita in voce, dupa festivismul pe caz de topuri si, nu in ultimul rand, dupa emisiunea mamut, cu public si 60.000 de invitati care nu apuca sa spuna nimic, dar oricum nu conteaza pentru ca lumea este o scena pentru tatulici, nu tatulici un regizor pentru lume.

   chiar nu stiti despre ce vorbesc?

   • Kibby said

    multumesc, da am cam uitat de MT, mi-amintesc emisiunea cu Paunescu. totusi mi-amintesc destul ca sa recunosc acuratetea descrierii dvs. de fapt e mult mai nasol decit OTV, avind pretentii de (upper)mainstream
    dle Goe, ideea cu plasarea cronologica a postarilor svp?

 40. Topicuri noi la TILBUHOGLINDA.

 41. raduhumor said

  Incercare(nereusita?!) de pus pe blogul lui Cristian Preda

  Vad ca s-a dat cu cenzura din greu pe-aici. :mrgreen:
  Si mai ales nu-i chip sa-i arati oglinda unuia ca @Valerica sau @Ionica sa se vada si ei ce chip politic si intelectual poseda de la mama (natura)si tata (base) ca imediat te trezesti c-ai scris degeaba ( nu ca ei , pe bani :mrgreen:).
  In cazul asta o sa ne facem datoria de a face cunoscut faptul ca pana si un personaj ca Dl. Goe a inteles si pus in aplicare ( la el pe blog) rolul si importanta libertatii de exprimare, indiferent de simpatia politica 😉

  • Dl.Goe said

   @RaduHumor – Foarte corect domnule-prieten-pe-palierul-exprimarii-libere. Fiecare urlatoare din blogosfera ar trebui sa fie libera, libera ca pasarile cerului, atata vreme cat toti lupii urla la aceeasi Luna. Ar trebui incurajat nu numai urletul la liber dar si schimbul de urlete (tot la liber) intre urlatorile (asa zise) de stanga, de drepta sau extremiste de centru. Prea s-au dedat personajele personale sa urle in punga pentru a-si lua apoi punga acasa, la copii. Desigur ca fractura sociala din Romania nu inseamna in primul rand separatismele din blogosfera (umbra palida si imponderabila a realitatii sociale dupa 20 de ani de p(r)st-comunism la liber) si chiar daca fractura nu se va putea vindeca dinspre umbra osului rupt, totusi niste exercitii de libertate ar putea fi utile pentru a face inutile Arcele si Oazele.

 42. raduhumor said

  Nu ma mai duc pana „dincolo”, sa-mi exprim dezgustul, sau marog, gustul amar pe care ti-l lasa limbile de lemn sau mai catifelate folosite in perioada de trista amintire (pentru noi, nu si pentru ei 😉 ) de care unii nu s-au putut desparti si
  continua sa si le traga unul altuia , vrand parca sa ne convinga ca de obiceiurile rele nu te poti dezvata asa usor.
  Dar atata ridicare in slavi a unui personaj ce implineste niste cotolani (ii spun si eu „La multi ani !” ca asa-i frumos, cum a dovedit ca stie si dl.Goe), devine prilej de aduceri aminte si mai ales intoarceri la vechile osanale ridicate marelui carmaci ( de fapt carpaci 😉 ), deoarece batranelul…, in afara unei origini sanatoase, nu prea are cu ce rupe gura targului, mai ales in arta, acolo unde crede el ca s-a refugiat pentru a ne delecta simturile.
  Caci in afara de niste pastise libidinoase si ceva crochiuri inspirate din tragerea cu ochiul prin gradini straine, sarbatatoritul personaj se distinge ca si alti conationali prin lucrari comune, deloc spectaculoase ( unele chiar libidinoase ) , dar insistent si enervant mediate, in speranta ca va reusi sa „pocneasca” vreun premiu ceva, sau macar niste colaborari aducatoare de bani, mai ales de la buget ( ICR, ICCMR, care-s cei mai kusher de obtinut, avand in vedere antecedentele ) .
  Si cand te gandesti ca am crezut ca Paunesu ( ii doresc si lui sanatate !)sau Vadim ( si asta are nevoie 😉 ) au atins limitele pupincurismului…
  Mergeti pe blogul lui @AVP, la postarea omagiala (DG) si veti avea confirmarea :mrgreen:
  Unii imbatranesc urat, iar altii traiesc la fel….

  • Dl.Goe said

   E aniversarea unui Artist si poate ca o abtinere pe doua-trei zile n-ar cadea rau nimanui. Nu?

   • raduhumor said

    Un mare Artist, de fapt un adevarat artist nu se scoala cu noaptea-n cap de ziua lui , spre a-l umple de invective veninoase pe un cu adevarat mare OM – Paul Goma !

    devis grebu Says:
    12 iulie 2010 la 02:06
    @AVP, scuze ptr. deranj la o ora tardiva , dar sunt tare ,TARE curios daca ati verificat “identitatea” celui care trimite mesaje semnate “COSTACHE”, pentru a constata daca nu cumva o fi din nou vreun “troll” ca cel care i-a furat e-mail-ul Dnei Moni . Nu pot sa cred ca mesajele ( au nevoie de un traducator Braille , pentru a fi pe sfert descifrate ) care (daca traducatorul meu nu e beat critza ) il preaslavesc –hodoroncea/troncea–pe”mardeiasul suburban” Goma ( pe langa care R.H.al/nost’ paleste zbanghit de invidie ) ,absolvindu-l (oare ,DE CE …?) de pecetea antisemitismului subiectiv/brutal/stereotip/si/stupid , castigata printr-un efort sustinut (atat in timp cat si in intensitate)sunt vomate de UNUL SI ACELASI emitator ….

    • raduhumor said

     Iar in toiul petrecerii aniversarii a 77 ani de viata
     (i-am spus odata „La multi ani ! de aia buni nu cum imi doreste el mie :mrgreen: ) mai ridica inca-un pa(ha)r si loveste din nou inconstient si necrutator 🙄 :

     devis grebu Says:
     12 iulie 2010 la 13:45
     PS. toALL , ar fi oarecum terapeutic sa cititi SI POSTAREA mea
     ( tot in cadrul aceluiasi Topic ) de la orele 02.06 , despre Goma
     , ratacitul furibund traindu-si auto/cosmarul sonor/sforaitor ,leganat in dulci cantece ,de mamoasa COSTACHE . Asi fi dispus chiar –ca urmare a acestui “detour” sa ma “angajez” intr-o SCURTA-dar-apriga batalie ( cu ARGUMENTE !…) pPe acest sensibil/abject “subiect. Astept “manusile ” provocarii . ”
     Ati observat ca nu i-am stricat ziua, dar nu-mi pot reprima uimirea ca un om, Doamne, cat de mic poate fi asa unul 🙄 ) care-si hraneste/sarbatoreste pana si aniversarile cu pahare pline de ura si venin !
     Curios ca pentru antiromanism inca nu s-a inventat ceva asemanator ca pentru restul de anti…..

    • Dl.Goe said

     Inteleg ca-l iubiti foarte tare pe Paul Goma si ca e o dragoste recenta. Si eu il iubesc. Are nerv. Are nervi. Are condei. N-are gretzuri. Dar multi, foarte multi, il detesta. Asta e un fapt. Unii il detesta de boi ce sunt si/sau ca sa fie in ton cu trendul, altii il detesta pentru ca i-a pus la punct intr-o maniera exemplara, dar mai sunt si unii care-l detesta articulat. Faptul ca vreti sa vi-l luati de aliat este o treaba pe riscul dv. Totusi partea draguta este ca dv. vreti sa-i pedepsiti pe cei „ticalosi” straduindu-va sa fiti cu ei mai „ticalos” (dar in acelasi fel) decat sunt ei cu altii. Si faceti asta cu o explicabila voluptate. Merge si asa. Succesele insa vor fi limitate.

 43. raduhumor said

  Radu Humor { 07.13.10 at 4:34 PM }
  Da, domnule !
  Ce sa ne mai chinuim sa-i schimbam pe astia, mai ales pe timp de criza ‘)
  Sa-i lasam s-ajunga cu furatul la capacele de canal ( ca doar ce-or sa mai fure dupa ce-au terminat tot ce se putea?!
  Ca vorba aia:
  Daca-i criza mergem ca boii inainte tot cu plavanii astia :mrgreen:
  Cherstia asta imi aduce aminte de unul care daca tot a prins-o pe nevasta-sa cu unul in pat, si-a facut de lucru pe-afara pana-a terminat ( ala , cel putin ) , ca sa nu strice momentul si sa-l injure nevasta-sa !
  Asta propune si @Cpreda sa asteptam pana trece adulterul dintre astia si Romania, sa nu cumva sa se fastaceasca vreunul si sa-si duca banii in vreun cont usor gasibil, sau , mai rau, sa termine inainte de vreme (cu noi !), spre deliciul privitorilor de peste…gard, care abia asteapta sa le vina randul sa-si arate si ei” barbatia” fata de biata tara , si fu…rata si batuta si cu banii luati :mrgreen:
  Asadar, puneti bre, la intrarea in tara panouri cu :
  Atentie !!!
  Se fu..ra !
  Nu deranjati !
  Cu anticipate si alte suspendari, de mult fu…mate 😉

  Your comment is awaiting moderation.

  • raduhumor said

   Cristian Preda vorbeste sa n(e)-adoarma pe blogull sau despre
   „Alegeri anticipate”, dar se trezeste brusc sa „taie mustiucul” cum ii place sa spuna,unuia cu inca ceva taiat 🙄

   • Dl.Goe said

    @Raduhumor – Verificati va rog cu atentie. S-au mai plans si altii de dl. Preda, dar apoi au constatat ca nu era nimic cu intentie. Desi e posibil nu-l vad totusi pe dl. Preda procedand dupa acelasi calapod cu dl.AVP-ul si cu dl.Conul Dorin (Tudoran). N-as vrea sa ma apuc sa-i deshid rubrica degeaba, mai ales ca sunt si cam ocupat in perioada asta. Cu lucruri.

    • raduhumor said

     Eu nu-l pot compara nicicum pe domnul cu figura geometrica (Conul Dinu), cu cel plin de figuri si ifose de-a dreptul jalnice si degradante si pentru un presupus artist neinteles cum se intituleaza el ( era un personaj care se prezenta :
     – Ma intitulez Ionescu ! 😆 ) 🙄
     Si pana la urma cam are dreptate, ca nimeni nu intelege cum reuseste sa-i pacaleasca pe unii sa-i „viziteze” cutia milei, pentru ca apoi sa le sune la usa spre a le mai cere si hartie igenica, pentru treaba (mare, zice el ;), pe care-a facut-o chiar sub geamul (blogul) in cauza . Cum ar veni intai iti bate in geam si-ti arata palaria goala si imediat dupa ce i-ai aruncat un eurutz, iti bate in geam si pentru a-ti cere sulul de hartie cu care umbla Rebenciug la el pe la TV, sperand sa invete cineva, ceva, din pilda aia a lui 🙄
     Si-apoi se mai mira ca nu-i inteles, sau ma rog, ca-i greu inteles, dar asta nu-i valabil decat pentru caracter, ca ce scrie inteleg si cei mici, ca suna „mumos”, spre deosebire de alaltul care-i din cale-afara de urat, schimonosit ( o spun cei pe care i-a pacalit, si umbla sa mai pacaleasca si pe altii !
     Dupa :
     „Dati un leu pentru Ateneu !” se pare ca va urma :
     „Dati(-va) la o parte ca vin eu,
     Cel fara de Dumnezeu ! „

 44. Kibby said

  ce enervant frate, trebe neaparat watchdogs si la Dilema, vezi AICI articolul cu fotbalul de Radu Cosasu

  • Dl.Goe said

   Kibby – Citisem articolul. Intr-adevar scandalos. Am tot vazut zilele astea fel de fel prostii mari de aceeasi factura dar mai mici (sic) pe blogurile si forumurile pe care se comenteaza fotbal, dar niciunul nu era asa de fudul ca cel semnalat de catre dl. Radu Cosasu. N-am avut timp sa comentez comentariul respectiv. Ma gandeam sa zica si dl.Goe ceva pe problema la concluziile despre Campionatul Mondial. Sau cu watching-dogs-ul va refereati de fapt la cu totul altceva?

 45. raduhumor said

  „exacerbările naţionaliste, emoţiile patriotice, de-o vulgaritate şi absurditate dezgustătoare“.

  Ei, vezi ce-i doare pe unii pana la strigat disperat ?! :
  Faptul ca unii au o tara , o patrie, pe care , cu „nerusinare” o mai si respecta si o iubesc pana la un eventual sacrificiu, daca neamul l-il cere (astia nu au adus niciodata mercenari sa lupte in locul lor :mrgreen:
  Ba mai mult, se mai intampla ceva pentru care aventurierii si ratacitorii nu au nici mila , nici intelegere(la unii li se umplu ochii de lacrimi la auzul imnului national 😉 ).
  Asa ceva este inadmisibil in mintea lor ocupata doar de afaceri si bani !

  • Kibby said

   la als era fireasca tusha de artist (fireste ca tot ce e pop e demn de dispret :))
   – DAR, la un articol fara UN comentariu critic la adresa lui RC ce cauta formularea „forumistii ma-sii”???
   ne pierdem vremea, m-am prea luat de astea. plus deturnez poate scopul arcei

   • Dl.Goe said

    Deocamdata Arca nu poate fi deturnata (nici derutata) pentru caci sta pe loc in varf de deal. Se poate doar roti liber in jurul axei proprii care-i trece prin catarg, precum o roza a vanturilor (nu a vantului)… Dar despre ce vorbeati, stimati domni? De unde v-ati inspirat si de unde va vine indignarea? V-as ramane recunoscator (o vreme) daca ati preciza. O arata Arca precum un santier arheologic dar nu de sapaturi (in adancuri) ci de construiri (in inalt) avem nevoie. Deci as putea sti unde anume sunt „forumistii ma-sii” (fara sa fac sapaturi)? Merci din avans.

    • Kibby said

     am fost neclar. cu RC e ok, mai putin tandretea sa in contrapunerea nazism-comunism (pt al 2lea). la fotbal insa de-acord ca dl filozof francez batea cimpii, infierind racilele capitalismului
     printre comentatorii dlui Cosasu INSA se insereaza adesea un aiurea bard cintator de osanale, dl groucho marx. acest personaj ma enerveaza, mai ceva ca pe dvs servantii la fileu ai lui Andrei Plesu.
     No bine-i ashe?

    • Dl.Goe said

     @Kibby – Mult mai bine. Am trecut pe la dl.Cosasu (care politiceste ma lasa rece dar care ma ultra-incanta ca scriitor de poza scurta si sonatine, in timp ce-i mai si impartasesc atitudinea vizavi de fotbal in proporti de 82%, fix cat a avut Iliescu-n 90 pe 20, a cincea) si am comentat ceva in contra elevatului de serviciu Harabula. Daca Dilema se blocheaza in dilema „sa treaca / sa nu treaca” si ma blocheaza la mantinela 😉 atunci voi aduce comentariile pe arca. Nu stiu insa cine-l aduce pe Harabula caci sarmanul eruditul n-are blog, iar arca e a saracului care n-are lotca lui. Sa vedem ce face Dilema.

 46. raduhumor said

  Vad ca se impune sa fac o mica precizare :
  Cand mai merg pe la manastiri imi place sa ascult Toaca, nu s-o pipai, asa ca pericolul de a fi strivit/ucis de asa ceva e mult mai mic decat acela de a fi calcat de-un avion , sau de a fi omorat bloggeristic de inversunatii „prieteni” pe care mi i-am facut in acesti vreo 2 ani de pelerinaj pana a da de „ridicatura” asta in constructie, ce pare sa fie ceva foarte interesant, dar si incomod pentru unii, care se afla inca la un nivel foarte jos 🙄

 47. raduhumor said

  Prietena dvs. de pe forumul pe care-l sustineti/intretineti are ceva probleme si ma gandesc ca n-ar trebui s-o lasati si mai singura decat este de obicei, caci parca dvs, spuneati ca „prietenul la nevoie se cunoaste” cat este de constipat (dupa cat de greu si le face, nevoile astea :mrgreen:

  „Eclar ca am fost superficiala intrucit era usor de vazut ca desenul nu este nici pe departe realizat in stilul dvs inconfundabil .. Uffff! As vrea sa dispara mesajul de acolo ..
  Este ,deasemenea , tot atit de clar ,dar si necesar sa dispar o vreme de pe for , intrucit am inceput sa fac din ce in ce mai multe gafe .”

  Si asta o spune madam dupa ce i se paruse ca desemnul i-ar fi apartinut recent sar batatoritului de carari artistice, cu stilul lui atat de inconfundabil, incat se pare ca nici nu observi ca poza-i facuta de altul cu ceva talent la el, dar fara pasaport diplomatic emis in mod cat se poate de diplomat de unul din confratii de sange, intamplator sef al ICR, ale carui urari la aniversare nu difera cu nimic de cele ale lui Paunescu si Vadim la celelalte, tot de trista amintire( dovada ca istoria se repeta chiar in cele mai intime si penibile ipostaze pupincuriste!).
  Acum daca vuviorela se afla in asteptarea verdictului Marelui Satyr, fiind la o raspantie de centura si autostrada Bechtel in Romania , niciuna mai lipsita de gropi ideologice in care calca cu nonsalanta individa incaltata cu pantofi de inundatii cu tocuri de 14 primiti de la Elena Udrea odata cu asigurarea ca dupa ce trec pot fi folositi si la insamantarile din toamna (daca erau de 18cm cred ca mai gasea ce sa faca cu ele 😳 )s-ar cuveni sa n-o lasati singura si neconsolata, parasita pana si de prietena cea mai buna(cea cu identitatea furata), dar si de putina luciditate si bruma de caracter pe care parea sa le posede la un moment dat ( care iata s-a dovedit a fi cu adevarat momentul „O” ).
  Fara a ameninta ca daca o prind pe aici, nu stiu ce i-as face 😳 , ci dimpotriva, invitand-o si eu alaturi de dvs. (dar la distanta cuvenita !)vreau s-o asigur ca dupa ce-si revine, cat de cat, vorba cuiva si nu mai confunda o apreciere cu o lauda continua, imbecila si dizgratioasa la adresa cuiva care si-a dovedit intre timp limitele (care au cuprins-o si pe ea in calitate de cetatean roman in general si pensionar amarat in particular) si sa poata face diferenta dintre un artist talentat si un „maestru”, o astept si eu aici, la cotitura dintre bunul simt si critica, specifica locurilor (bine) alese ‘-)

  • monyf51 said

   Precum se vede in afara de melitza,altceva nu ai .Bati campii , aici ar trebui sa-ti directioneze pasii,intervenind,dl Goe.Sa scrii mai concis si mai profund,basca sa nu te mai iei de oameni, care nu ti-au facut nimic,nu te-au jignit si ce-i mai important,vb amfitrionului, te-au lasat in spatiul tau solipsistic . Acum m-am referit strict la mine, care n-am nimic de-aface cu lumea ta, chiar si cu cea blogeristica in care tu te-nvarti .Ai facut o fixatie pe un loc si nu vrei sa intelegi si sa accepti ca nu este ospitalier pt tine.Ma tratezi ca si cand m-ai cunoaste decand lumea,ma cataloghezi cum iti vine la mana si vrei tratament cuviincios,tu care esti un extremist si un misogin fara margini.Te las in plata ta de mult,de cand am incercat sa am un dialog civilizat cu tine.Daca nu s-a intamplat sa avem acest dialog n-am facut un capat de tara din asta ,precum faci tu.
   Caracterul,logica si luciditatea mea nu sunt subiecte pt tine.Te rog sa nu ma mai bagi in seama ; viata ta nu poate fi imbunatatita,oricat ar incerca dl Goe, daca nu ai intr-adevar credinta pe care o afisezi ,cam degeaba ,pe bloguri.Fii mai modest in aprecieri si lumea te va respecta mai mult.
   In alta ordine sunt convinsa ca prietena mea se va descurca f bine si fara interventia mea,cum a facut-o de cativa ani incoace.Nu te mai agita pt nimeni si vezi-ti de patratica ta ,asa cum si eu imi vad de a mea.

   • raduhumor said

    De tine nu eram sigur ca te abati (si) pe aici 😉
    Stai linistita ca ceilalti doi n-o sa-ti faca nici un repros ca mai sari gardurile, ca orice barbat isi da seama de ce poate face pentru 1-2 femei si ce nu (ce nu , fac altii in locul lor 😳 ) .
    Plus ca daca s-ar lua de tine sau prietena ta s-ar afla imediat ca se uita peste gard la noi (amandoi !) .
    Numai ca aici s-ar putea sa dea nu peste-un depozit de cherestea cum ati dat voi luandu-va dupa ce scria, ci chiar de niste posesori de scule de alungat nu numai tantarii ci si voia buna a unora ca voi cand li se arata oglinda !
    Ma opresc aici luand de bune remarcile si sugestiile pe care cu mult bun simt le face Dl.Goe spre multumirea fireasca si sufleteasca a mamitzei, ce-atat de frumos l-a crescut in aceasta scurta perioada de timp, in care se pare ca s-a catarat (neastamparatul !) si pe un loc ceva mai bun in Zelistul de care ea, habar n-are ( ca si ai vostri ).

    • raduhumor said

     „Ai facut o fixatie pe un loc si nu vrei sa intelegi si sa accepti ca nu este ospitalier pt tine.”

     Ca nu-i ospitalier nu m-ar deranja, n-ar fi primul, poate chiar al doilea (Patrascoiu) sau al treilea
     ( ITMorar ), dar in acel loc se vorbeste si se injura la mine ( de aluzii, nici nu mai amintesc), cel putin de tot atatea ori pe zi, fara sa-mi ofere nimeni posibilitatea de a ma apara sau scuza (daca-ar fi cazul 😉 ).

 48. monyf51 said

  Dle Goe,
  nu stiu unde sa postez aceasta rugaminte la dvs.Va rog,nu mai faceti aceeasi greseala pe care a facut-o idiotul de dl Noe,atunci cand a luat pe Arca si tzantzari ! Multumesc !

  • arcaluigoe said

   Creationistii au afirmat ca dinozaurii ar fi disparut din cauza ca, fiind prea mari, n-au incaput pe Arca lui Noe (idiotul). Cat priveste zburatoarele Noe n-a invitat prea multe. Restul au venit singure. Noe si nimeni altcineva n-a putut sa le opreasca si astfel s-au perpetuat pana in zilele noastre. Asta pentru ca Arca lui Noe a infruntat furtuna si potopul, reusind sa nu se scufunde. Arca lui Goe nu ofera asemenea garantii asa incat sugestiile pentru listele de pasgeri se pot dovedi neinspirate.Intr-un sens sau in altul.

  • Dl.Goe said

   Este chiar foarte posibi sa constatati ca “adversarii” (si duelul verbal, ca si scrima clasica, este un sport, nu o crima) ne mai traind sub amenintarea permanenta de a fi faultati de catre arbitru, vor deveni ei insisi mult mai sportivi, mai fair-play, mai delicati si politicosi. Atunci nimeni nu se va mai teme nici de intepaturi nici de aplauze (precum tzantzarii la spectacolele de teatru). Arca poate fi pentru unii (b)Arca de salvare, iar pentru altii vas pentru o croaziera de placere pe durata unui Potop Imaginar.

 49. Mor de foame. Cum imaginile eficientei imi stimuleaza foamea dar nu ma satura caut ceva bun in padure AICI, fragi si mure Vizionati cu incredere, garantez ca o sa va placa. La mine-n blog veti gasi azi carti (excelente) pe gratis, inclusiv carti de bucate si alte capodopere.

 50. raduhumor said

  Freedom { 07.14.10 at 11:21 AM }
  Nu credeti ca ar fi timpul sa-i lasati sa guverneze pe psd-isti impreuna cu pnl-istii si pc-istii ? Sa vedem minunile lumii nu de alta. Ponta cu Crin si Gabriela Firea, Cretuleasca, Gadea, badea, Ursu, Chireac, SRS…. Nus si Felix.
  Adica Costel cu Leana si toata familia Partzag.

  Umor involuntar :
  Partzag – Basescu …..

 51. raduhumor said

  Din nou la CPreda 😉

  • Dl.Goe said

   Vom vedea ce vom facea cu acest tiran Preda. Trebuie sa-mi fac timp sa termin cronica Mondialului (nu ca-ar citi-o cineva, dar am ambit), pe urma trebuie sa zic vreo doua vorbe despre marginile realitatii (nu tv), despre trolli si bloggeri si apoi gata, ne ocupam de Cristi ca sa nu mai faca abuzuri. OK?

 52. raduhumor said

  „Trebuie sa-mi fac timp sa termin cronica Mondialului (nu ca-ar citi-o cineva, dar am ambit)”
  Nu ca s-ar castiga nu stiu cati bani din/cu modestie, dar parca mi se pare totusi prea mult !
  Ma refer nu la bani, ci la modestie !
  Mai ales ca niste vestale , care au facut imprudenta sa-si manifeste deschis aprecierea pentru reusitele respective , sufera si acum in tacere de pe urma reprosurilor ultimative cu care s-au pricopsit de la „rechinul” ( alt peste nu mi-a venit in minte)bloggeristic care in alta parte le-a trimis , si nici intr-un caz, sa se indragosteasca de cel caruia trebuiau doar sa-i afle sau schimbe parerile si sa-l lase apoi dormind/visand si fara nici un ban (valoare)la el (pe blog)!

  • raduhumor said

   El nu face abuzuri, dar daca a scapat-o pe aia cu Basescu – Partzag , s-a gandit ca macar remarca mea sa n-o scape pe blog !
   In rest e baiat bun dar pentru unii, cam prea alunecos (mai stiu eu pe cineva, nu-mi cereti nume,care-mi scapa si-acuma 😉 )

 53. raduhumor said

  E vorba de un blog foarte drag mie, in care cam joaca soarecii pe masa 😉 :
  „…. iar remanierea va trebui sa consfinteasca disparitia din Executiv a grupului BVB. Iar dupa gruparea Berceanu-Videanu-Blaga nu o sa planga nimeni ….”
  Marota asta cu BVB este cel putin suspecta si o vad sustinuta la unison pe mai multe bloguri portocalii.
  Pana la urma astia trei sunt singurii ministri capabili si pregatiti profesional, si a dori indepartarea lor de la niste butoane economice si sociale extrem de importante mi se pare facuta in urma refuzului lor de a se angaja intr-o hora(mai mult o batuta pe loc) fara sorti de izbanda.
  Iar cand una ca Udrea, fata cu parul balai si poala plina de „malai” este considerata o de neschimbat specialista in funduri de la buget si europene, orice demers impotriva trioului poarta in el pecetea duetului fatal ce a nenorocit Romania :mrgreen:

 54. raduhumor said

  De la @CPreda adunate si la @Domnul Goe date :

  Radu Humor { 07.18.10 at 9:35 AM }
  ” iar nucleul de personalități remarcabile care au lucrat la constituirea alianței a fost pur și simplu mazilit de trădătorii din interior care acum conduc partidul …spre dezastru.”

  Curios cum se joaca unii cu vorbele si cu focul aprins, de fapt incendierea acestei tari aflata la capatul rabdarilor.
  Dar in mintea unora (de unde nu-i …) pentru toate acestea tot liberalii si Tariceanu sunt vinovati, dupa cum , nu cei care parasesc un partid (au fost dati afara dupa ce au cerut-o cu insistenta nesimtitului de Bula, de frica de a nu-l asculta profesorul) sunt tradatori, ci cei care raman si suporta toate magariile celor ce si-au gasit alt stapan
  Numai ca acuma PNL este la 25-28 % si PD cu tot ajutorul lui Basescu si a tradatorilor din tot spectrul politic este undeva la 15% , dar se va izbi cu siguranta , nu de pragul de sus, ci de cel de jos al intrarii in parlament (de ce nu mai zic nimic de reducerea nr. de parlamentari, pentru ca ei ar fi primii redusi ).
  Asta da, dezastru !

  P.S. Vad ca de la o vreme ma cam banati si am hotarat sa le postez si la blogul amabilului @Domn Goe , pe a carui obiectivitate ma pot baza , spre deosebire de a dvs

  Your comment is awaiting moderation.

 55. raduhumor said

  Tot de pe blogul inca drag mie :

  – Sa inteleg ca Madalina Manole se droga ? 🙄
  -Sau ca @Andrzej asta nu se poate dezbara
  de activitatea-i de turnator, incercand sa-i bage-n celula de partid de data asta, pe cei de la RRA sau pe cei care mai au inca si o coloana vertebrala pe langa cea sonora ? 😉
  -Sau ca un DD e bun si genial cand ni-l baga pe gat pe Basescu (unora dintre noi ce-i drept :mrgreen: ) si devine persona non grata daca misca in frontul pupincuristilor portocalii ?!
  -Sa inteleg ca daca nimeni nu mai vorbeste nimic de proba cu caseta video analizata in strainatate din pdv al autenticitatii ei, inseamna ca putem spune cu atata usurinta ca este falsa/trucata ?!
  Si acest lucru trebuia demonstrat de Basescu si ai lui, nu de catre adversarii care au prezentat-o !
  Deci cui sa-i fie rusine ?!
  Imi rezerv dreptul de a-mi posta de acum pdv si pe blogul lui @Dl.Goe din motive lesne de inteles , dar greu de priceput 😉

  • arcaluigoe said

   @RaduHumor – Pesimismul d-voastra de un optimism sanatos, tonic, poate fi (totusi) nerealist, in legatura cu afluenta publicului pe Arca lui Goe. Eu cam stiu care va sunt blogurile „dragi”, dar poate ca (mai stii) o poposi pe aci, pe Arca si vreo pasare care nu va cunoaste (rara avis). N-ar strica sa precizati deci care-i blogul cyu pricina, ca sa n-o lasati nedumerita sau in miraj, picaj… in fine, etc.

   • raduhumor said

    „Copacul din Padure „, datorita mai ales intretinatorului principal @Vi2 cu care ati avea multe lucruri bune in comun daca el n-ar sta tocmai in UK iar dvs. nu stati deloc (felicitari pentru Cronica Mondialului FIFA 2010 ! ).

    Dar fiindca-am venit sa va dumiresc cu asta , pe caldura asta te trec toate apele si la propriu si la figurat.
    In una din ele , nu prea curata, o oarecare Joann Smith incearca s-o spele de gafe pe blonda-ne ministra :

    Daca ar purta mustata nici n-ai deodebi-o de Traian Ungureanu care poarta ochelari.
    E vorba de Joan Smith celebra jurnalista care confunda burka cu tocul cui, intr-o invalmaseala de feminitate in exces.
    Imbraca pantofi cu toc-cui spre a lovi in voalul musulman, cu o asemena indarjire incat crezi ca cineva le-a impus cu fortza femeilor musulmane sa poarte acel val care nu corespiunde criteriilor etice occidentale ( bine ca corespund tipele imbracate doar in bikini si silicon).
    Deci pe scriitor l-a luat apa si de la valul apelor a ajuns la valul religios, insa principala ei realizare este recunoasterea ca blonda romaneasca apare doar cu ocazia unor dezastre (in presa internationala, binenteles !)

    • arcaluigoe said

     @RaduHumor – M-ati mai felicitat o data pentru Cronica Mondialului FIFA 2010. Mai pastrati felicitari. 😉 Nu se stie cand o sa mai am nevoie.

     P.S. Interesanta comparatia dintre Elena Udrea si Traian Ungureanu, chiar daca s-a oprit mult prea devreme contabilizarea deosebirilor si mai ales a asemanarilor dintre ei. Lista e mult mai lunga decat s-ar putea crede. Tot asa de bine insa, s-ar putea face speculatii interesante despre ce s-ar putea obtine combinadu-i intr-o unica si singura entitate, dublu-mixta. Vorbesc desigur de un proces mental, nu altfel.

 56. raduhumor said

  Postat la „Copacul din Padure” un blog foarte drag mie :

  Da! Interesant pdv, mai ales in ce priveste acea lipsa de reper crestin a miscarilor de dreapta !
  Daca Baconschi va reusi sa creeze acea atat de necesara miscare crestin-democrata, chiar cu intentii nu tocmai ortodoxe precum vrea sa credem noi, este un inceput demn de luat in seama,mai ales ca Romania, un stat prin excelenta crestin nu are inca vreun partid care sa recunoasca asemenea apartenenta.
  Pot insa paria, ca actiunea lui Baconschi, chiar daca initial a primit girul Cotroceniului , va sfarsi prin a fi boicotata la acest nivel, mai ales daca tinem seama de noul cuplu costituit ad- hoc cu ocazia lansarii cu scandal a brandului de tara la Shanghai, si ma refer la perechea Udrea- Baconschi, care a produs o impresie deosebit de agreabila (in ciuda scandalului iscat, dar si a Piratului-tradat 😳 ) lucru care nu poate fi trecut usor cu vederea (:roll: ) de catre portocalii ce se repozitioneaza pe shest si din mers 🙄

 57. Kibby said

  putem comenta la toamna Champions League?

 58. radu said

  Mesaj banat pe blogul poetului cosmogonic :

  Minciuna mai avpule!!!
  Ai curaj sa-mi publici toate postarile care au intrat la spam intr-o luna?
  Nu cred ca sunt mai mult de trei in ultima luna.
  Sa vada toata lumea daca am intrat in vreuna din categoriile infamante care le-ai enumerat!
  Hai sa vedem daca esti onest.
  Ps
  Dorin Tudoran e prea domn ca sa intre in polemici urate cu tine.
  PS 2
  Tot aia cu dizidenta ta te bantuie nu-i asa
  PS3
  Daca asta e un mesaj agresiv imi asum acest lucru

 59. Dl.Goe said

  Sa te apuci sa publici adresa de e-mail si IP-ul unora care-ti comenteaza pe blog mi se pare un gest de inalta josnicie pe care nici macar Biju Morar nu-l mai practica. Atata vreme cat il poti bana pe indezirabil incat sa fie, pe blogul tau, ca si inexistent, orice alta masura este un abuz prostesc sau… doar o tactica vicleana de joasa speta, pentru a intretine traficul pe blog. Toata tevatura asta cu diabolizarea trollilor rai pentru ca apoi sa le canti in struna (la melodie), sa le dai replici (la tine si pe unde mai apuci), sa raspunzi imediat si sa sari ca ars la fiecare vorbulita a lor, sa te justifici si sa te conformezi sau sa actionezi conform cererilor formulate de ei (vad ca AVP-ul declara ca si-a scos contoarele gratuite desi zicea ca acuzatiile in contra lor ar fi nefondata, ca asa-i la noi in blogosfera cine se scuza ne amuza),denota o dorinta ascunsa de harjoana in scopul mentinerii unei audiente acolo cat de cat. Totusi postarea fara acordul partilor a adresei de e-mail si a IP-ului sunt niste rahaturi aruncate in sus pe verticala locului: blogul AVP.

  P.S. Recomand articolul Ale cui sunt datele noastre personale. Aici.

 60. Kibby said

  La ce idei fixe am vazut pe-aici o sa-mi permit si eu sa divaghez acuma…
  Pai masterplanul era sa vorbesc cu anglofonii in franceza si cu francofonii in engleza. Ca sa inteleg mai mult de 50% din ce zic oamenii aici (quebec)
  Cu cei din urma merge, cu primii nu (bonjour, ca va – my french stops here, smile to the ears…) plus ca scremindu-ma cu franceza am uitat engleza. Iar la aplicatiile pt joburi federale – facute in franceza (ca mi-a devenit mai usor) primesc doar refuzuri. Pai corect este asta, mey?

  • Kibby said

   „gata. m-am racorit”

   • ghelme said

    cel mai frustrat am fost saptamana trecuta, cand am tinut un training la paris, pentru ca toti trainees vorbeau engleza excelent si nu am avut nici o ocazie sa imi practic franceza invatata cu chinuiala la meditatii si scoala generala si ruginita de atatia ani…

    decis sa make a point(sic), intru hotarat intr-un restaurant cochet de langa notre dome jurandu-mi in minte ca orice s-ar intampla si oricat de greu ar fi sa nu zic nimic in engleza.
    vine o asiatica frantuzita sa imi ia comanda si incep: je voudrais un plateau de fromage avec cotteletes des agneau…..citeam de pe meniu gen..
    raspunsul vine implacabil, simplu, devastator: would you like it medium or well done?
    am inceput sa rad in englezeste
    medium

    • Dl.Goe said

     (imi) Pare o discutie inceputa mai inainte de a se materializa la rubrica „Oricie, Oricand, Oriunde” de pe Arca lui Goe. Nu inteleg exact despre ce-i vorba dar imi place. Apropo, mai exista revista „Cosmopolitan”?

 61. Kibby said

  cosmo?? miauuuuu, no thank you very much.
  pai ziceati ca va lipsesc trolii. adica (poate) altii decit oranj-galben-albastru-everlasting love…
  m-am deplasat?
  bonjour M Ghelme!

  • Dl.Goe said

   Unde nu da peste mine norocul ala sa gasesc acolo unu-doi trolli, seriosi si persistenti! Nu exista nicio zona bine demarcata in hyperspatziu (precum un forum, un blog, un subsol de ziar, ceva) care se respecta si care sa n-aiba un set de trolli artagsi si/sau agasanti, ca la carte. N-ai troll, nu existi. Spune-mi ce troli ai ca sa-ti spun cine esti! Si multe alte proverbe din astea de duh. Fa-ma mama cu noroc si arunca-ma in foc. Fa-ma mama cu valet si arunca-ma-n balet (asta e din H.Salem). Trollul trebuie sa fie: (a) incapatanat/determinat, (b) sa vrea sa fie sef pe blogul altuia, (c) sa vrea sa vorbeasca mai mult decat proprietarul blogului impreuna cu toti ceilalti vizitatori la un loc (cu exceptia celorlati trolli), (d) sa tina la tavaleala, anduranta maxima si (e) sa stapaneasca la perfectia arta de a avea intotdeauna dreptate. Cer mult? Ca nu cer.

   • ghelme said

    nu mai e nici trollul ce a fost o data.
    oricum, definitia pe care ati creionat-o in cinci puncte este excelenta, ma recunosc perfect, ca la politie: recunosc si regret fapta comisa.
    singurul lucru care ma impiedica sa trolluiesc aici este ca, desi urmaresc ce se intampla, nu reusesc deloc sa imi dau seama despre ce e vorba. imi lipsesc referintele, carevasazica, si m-as contrazice si asa cu cineva, doar ca habar n-am cu cine si de ce.
    ce promit insa este ca daca, la un moment dat, voi culege de pe internet un troll al meu, o sa il aduc sa locuiasca aici, pe arca. sa nu paraseasca incinta cum ar veni.

    cat despre franceza, discutia a inceput fix unde ati vazut-o dumneavoastra incepand, dar asta nu inseamna mai nimic.
    ca sa o continui, o sa imi amintesc cum urmaream razand in sofia un tip care o urmarea razand pe prietena lui cum se chinuie si se chinuie sa imi zica ceva despre limba engleza pana cand, intr-un final prometeic, scoate pe gura exact ceea ce si eu si prietena-su bulgar anticipasem demult ca o sa zica: i don´t speak very well the english tongue!

    bonsoir, Kibby!

    • Dl.Goe said

     @Ghelme – Bine punctat. Se vede ca sunteti greu de atras in capcane de vorbe. Ma vad obligat sa adaug in clar punctul (f) care se presupunea a fi implicit: trollul trebuie sa fie capabil sa contrazica si atunci cand nu e nimic de contrazis. Asta e marea arta, misterul, talentul ultim al unui troll de calitate. Sunt cu ochii pe blogul dv (l-am adaugat in blogroll), daca ziceti ca poate fi un generator sau macar o pepiniera de trolli profesionisti. Dar n-o sa va para rau de ei la plecare? Adica d-voastra ii cresteti, ii formati si pe urma sa-i ia altii de gata. Asta nu se compara decat cu senzatia pe care o are un tata cand i se marita fata sau o mama cand i se insoara baiatul. Ca asa e viata, plina de emotii.

   • Kibby said

    hahaha, pai ar fi si la dvs care „fiteaza”; da mai tre sa munceasca, sa puna osul si altele. vine si evaluarea anuala, ce dracu!!
    faceti dvs si dati anunt si la sectia politica si fotbal din presa mainstream; OK, fie si Dilema – never know what you gonna get; insistati cu ancorele html.

    aa, cu troli mai slabi profesional va multumiti? tot „esentialmente frustrati” – hihihi- sint si astia

    • Dl.Goe said

     @Kibby – E recesiune. Ne multumim si cu trolli debutanti. Asiguram formare continua de calitate. Chiar ma bate gandul sa incerc un demo la Dilema. Vad ca oamenii de acolo sunt singura revista serioasa fara troll(i). Ar fi unul care semneaza Dl.Goe, care ar putea trece drept troll, dar e cam slabut in materie. E greu, greu pentru ca grupul Dilema isi imagineaza (in) colectiv ca-si ajunge sine insusi, ceea ce este totalmente neadevarat. Si tot ceea ce omul faureste ai putea fi si tu dar nu te cunosti prea bine. Vino si-ti vom arata ca asa este!!! 🙄

 62. ghelme said

  dati-mi voie sa va contrazic!

  multumesc pentru blogrolluiala, dar nu asta e sursa de trolli, trolli nu citesc impresii personale despre lume pentru ca le sunt inutile, nu prea e loc de controversa, ca doara daca zic eu pe blog ca mi-a placut la paris, n-o sa vina vreunu sa ma contrazica, nu? desi…
  in fine, mai trolluiesc si eu pe ici pe colo si se mai agata cate o scama.. la asta ma refeream.
  cat despre emotii, n-am deloc, multumesc de intrebare, pentru ca legea conservarii materiei sau energiei nu se aplica la trolling, trollul e ca gandul bun, poti sa il impartasesti tuturor si ramane si pentru tine neatins ca-n prima zi..

  • Dl.Goe said

   @Ghelme – Semn bun. Ati inceput deja sa ma contraziceti. Nu permit domnule, nu permit sa fiu contrazis la mine pe blog (astaaa… Arca). Trollul rau nu e ca gandul bun pentru ca odata fugit la altul nu-ti mai aloca aceleasi resurse de timp si imaginatie. Trebuie sa tragi de el, sa-l stimulezi, sa-l (re)cuceresti… Ala nu se mai poate numi troll. Trollul e sau nu e. Cale tarcata de mijloc nu se afla. N-ati vazut cum tine AVP-ul de trollul Stelly dar mai ales de trolli cei rai Radu si RaduHomor? Se duce dupa ei pana-n panzele albe si incearca sa-i recupereze chiar si cu pretul umilirii si caciulirii pe la inaltele porti ale ex-frienzilor.

   P.S. Tin sa multumesc pe aceasta cale bloggerului AVP care m-a link-at. Multumit pesemne de reclama consistenta pe care i-am facut-o, fara sa-i cer nimic in schimb, si vazandu-ma la ananghie cu traficul (he-he, ce stie vrabia cum i-ar veni berzei?) mi-a intors nesolicitat serviciul, prompt, fair-play, eficient. M-a link-at pe ici pe colea prin puntele esentiale si iata ca ma trezezc cu vizite de unde nu ma asteptam. Ce sa zic? Merci neica, mi-a placut. Nu ca esti frizer dar esti galant. Si-a trimis pana si trollul lui cel mai de incredere sa posteze citate din sine la mine, in miez de noapte (trollul de la miezul noptii) pe Arca, doar, doar o scoate santierul din apatie. Cam pe la limita constientului omul (auzi ce mandru suna, rasuna, omul, care e inainte de toate 😉 ) incepe sa devina constient si sa realizeze printre primii (daca nu chiar primul) cat de necesare sunt blgarismului, blogosferei si fiecarui blog in parte, constructii de tip Arca lui Goe si un abonament la o astfel de Arca a lui Goe. Imi mentin oferta de a ma adauga in blogrollul sau, nu ca sa-mi faca mie vreo favoare ci ca sa se protejeze pe sine de sine si de altii, sa-i fie lui bine si sa traiasca ani multi in hyperspatiu, sa-i creasca audienta si claritatea discursului si a de-zbaterilor de pe blogul sau cu trolli, fara troli, acum si-n veacul veacului. Admin.

   P.P.S. Dec. Deci trolli externi as (mai) avea, s-ar mai gasi, prestatori de servicii si contra-servicii. Lipsa internilor insa nu poate fi suplinita de contractori. Dar pana nu-mi gasesc cativa trolli pe permanent nu ma las. Sau ma las.

 63. Scrie opinia ta said

  Sorry de offtopic, insa am bagat de seama ca pe aici se accepta ceea ce modereaza AVPeul. Si cum tot pare ca batalionu’ de tucalari isi arunca un ochi p’aci, iar tema poeselului e „cele pierdute in hyperstaz”, vin si eu cu un remembrance, de dicatie pt pupari:

  Scrie opinia ta Says: Comentariul tău e în așteptare.
  5 august 2010 la 19:44

  Apropo de cele pierdute in hyprspatz:)

  Iata cum il vedeam personal pe Preda in Cotidianul anului 2008:)


  40
  19-Noi-2008 02:28
  hm…
  Hai sa va spun cam care’i treaba cu ast simpozion pupinbasesc:

  E vremea marelui simpozion Pupin
  Intelighentia va pupinbasi din plin
  Iar tucalarii vor scrie in oficioase,
  Cum Basea stand in cur dadea doar sase-sase.
  la babaroase!

  Si a venit si Patapixu’ icerist
  Desi e fara doar si poate trist
  Urinofilului nu i’a iesit la numarat
  Cam 40% ketamina din pisat.
  Deh, s’a uscat!

  Of of of,
  S’anunta jale mare’n Poienita
  Pupinatatea plange apasat,
  O veste vine de la Zeus,
  Cuplata cu o adiere de neegalat
  cam de kkt…

  E de la Cristi Preda,
  Un cititor in (p)runa
  E despre pedelime si alegeri
  Si cica o va lua original in mana
  (dreapta)
  Ha ha ha!!!

  • Dl.Goe said

   @Scrie Opinia Ta – Opinia ta, Maria ta, vorba ‘ceea, va multumim ca ati apelat la noi. Imi ingadui sa va fac o recomandare. Doua. (1) Avem rubrica speciala pentru AVP. V-as ramne recunoscator daca ati posta la categoria respectiva. Merge si la O-O-O dar e mai la tinta acolo. Si (2) n-ar fi rau daca ati pune un link spre locul in care v-a fost refuzat mesajul. Martorii de pe Arca ar putea astfel ajunge mai usor la locul faptei pentru a culege date despre context si pentru a-si da apoi si eventual, cu parerea, in cunostinta de cauza. Nu credeti?

 64. Scrie opinia ta said

  si continuarea ca vad c’a iesit trunchiat primul mesaj:

  Cica chiar Basea insusi citit’a in alcool
  Ca toata pedelimea sa’si traga balerini si fatza de matol
  Sa’si bage vuittoanele si jeepurile mai la spate
  Sa execute stanga imprejur si marsh la sate!

  Ha ha ha!!

  • ghelme said

   stralucitor!
   cine e poetul? traieste sau e un citat din clasici?
   oricum, superb ca mesaj si executie!

   cica chiar basea insusi…
   si numai atat si era suficient ca sa fie o capodopera a poezie politice contemporane, daca nu cumva e un clasic sau romantic.

   • Scrie opinia ta said

    mersi, insa avepel n’a avut alta reactie decat cenzura:)

    obisnuiam sa postez in Cotidianul cu nickul de mai sus sau Bogdan69.

 65. Kibby said

  nimic de zis, am vrut numa sa-mi vad niku ca-capu-la-lista

 66. Kibby said

  fac un apel si pe aceasta cale si pe oricare alta de care habar n-am sa se exporte deacolo si sa se importe de aici bere URSUS. pai cum, la ontario cu 3 perechi se poate si la quebec nu? nu este bine!!!!!!!!

 67. raduhumor said

  Refuzat la Politeia

  @Bascaliosule
  O asemenea parodie a unui cantec lautaresc nu putea veni decat de la unul ca tine !
  O asemenea bascalie regizorala prilejuita de una din cele mai reprezentative culegeri folclorice din zona Olteniei , si aducerea ei la/in derizoriu (aveai impresia ca totul se petrece intr-un verifabil kibutz), explica multe din cele ce ni se intampla. Si am curajul sa spun ca adevarata problema a Romaniei, ca si a celorlalte tari estice amintite nu o reprezinta tiganii (ei sunt doar folositi inconstient), ci cu totul alta semintie, care uraste de moarte toate aceste popoare crestine !
  Am sa incep a pune la @Domnul Goe tot ceea ce cu obstinatie refuzi sa vezi si sa intelegi !

 68. raduhumor said

  Refuzat la Voxpublika- Dan Duca

  Inainte de a-i insulta pe cei care se bucura de moartea unui PD-list, ar fi bine , in calitatea pe care o ai sa te intrebi de unde atata ura impotriva a tot ce-i portocaliu :mrgreen:
  Si atunci ai vedea ca acum se culege ceea ce ades au semanat unii dintre ei, care odata ajunsi la putere au facut aproape orice , numai bine tarii asteia – nu !
  Si asta incepand de la Basescu a carui „Muie!!! adresata lui Stolojan nu se deosebeste cu nimic de moartea pe care le-o doresc acum unii celor din gasca lui Basescu !
  Pe blog puteti cenzura cat vreti, dar realitatea n-o veti putea nici cenzura nici schimba.
  Cand un popor simte de unde i se trage tot raul , nu va ezita sa-si manifeste dispretul si ura fata de cei care le-au produs la randul lor asemenea sentimente.
  Au fost urati si PSDistii, dar in halul in care sunt urati portocalii cred ca nimeni n-ar fi putut ajunge . daca la randul lor n-ar fi dispretuit atat de mult acest popor, ajungand cu buna stiinta sa-i amaneteze viitorul !
  Asa ca nu le plang de mila !

  Pacat ca nici macar la moartea lui Timis(care cu siguranta nu merita atata ura, Dumnezeu sa-l ierte !)unii nu se mai pot abtine !
  Pentru ca toata ura se datoreaza pana la urma unui singur om care si-a asumat un razboi ce nu va putea fi nicicand castigat, oricat de dictator esti sau vrei sa devii ! Si lumea simte asta ! :mrgreen:
  Daca nu-mi apare comentariul,
  il postez pe „(b)Arca lui Dl.Goe „……

 69. raduhumor said

  De la CPreda alungate :

  Unii se trezesc vorbind, altii injurandu-i pe cei care-i vorbesc, insa impresia generala e ca nimeni nu se mai face bine cu astfel de luari de pozitie, demne de revistele porno :
  Ia sa vezi ce pozitie incomoda gasesc eu, sa vedem daca ma poate penetra si asa
  Si uite ca v-a penetrat , asa ca acum ati obtinut satisfactia maxima, drept care va intoarceti la pozitiile initiale (din partid) :
  statul in patru labe !

  Your comment is awaiting moderation.

 70. Radu Humor said

  Mi-e frica sa nu cada la blogul lui @CPreda ( „Putina imaginatie va rog ! ”

  Sincer sa fiu nu-l credeam pe dl CPreda inzestrat cu atata umor ( de ce l-oi crede acum ??). Initial am vrut sa zic in stare sa aiba atata umor la purtator, dar citind cum se plange de starea lui (biet europarlamentar ), m-am gandit sa nu mai invart si eu cutitul in rana !
  Ideea e buna si ma gandesc sa mergeti mai departe cu rationamentele :
  De exemplu sa va inchipuiti ( ca zicea cineva ca sunteti foarte !), ca tot asa am avea si cate-un presedinte pe fiecare faza din zi si noapte, si poate asa, dupa cele 16 ore de Basescu ( 2 schimburi din care unul cu pampers) sa vina unul capabil care-n restul de 8 ore si doar un schimb sa repare ce-a stricat ala pe doua schimburi
  Adica sa vorbeasca la telefon si cu Medvedev, ca Putin e mai incapatanat si cand aude de Romania numai spioni vede (ce vreti, deformatie profesionala !) , si sa-i spuna ca noi n-avem nimic cu ei, ci cu gazele lor, si ca el personal in calitate de presedinte schimbul trei n-a mai vorbit de luni de zile cu Obama ( nu ca Basescu de ani !), ca asta-i atunci in plin program, sau cu Merkel ca nu face sa suni in plina noapte o cancelarie germana, Sarkozi s-a incapatanat sa tina telefonul inchis peste noapte si pe Carla in brate,iar ala al englezilor e ocupat pana peste cap cu numararea lirelor care lipsesc de la Brown.
  M-am gandit si la o varianta ca madam Turism sa uite ca la Cotroceni e altcineva si sa dea buzna in ceas de noapte peste cel care e obligat sa-si faca rondul imaginat de unul din cei mai prolifici europarlamentari !
  Ei, daca presedinte al Romaniei ar fi pe timp de noapte cine stiu eu, va asigur ca dupa o noapte de asta ne-am reveni la normal
  Inca de a doua zi sau luna s-ar reveni la vechea formula de guvernare , de data asta de uniune nationala si astfel noaptea ar fi din nou lasata pentru ce-a fost ea initial :
  Pentru odihna si dragoste cu nabadai

  Your comment is awaiting moderation.

 71. Radu Humor said

  Comentariul meu, care a fost banat poate fi citit la blogul lui Dl.Goe
  Pana la urma sustineam si eu ca si @Bruner Fox ca sa se extinda si la presedinte gaselnita dlui CPreda si astfel sa avem 2 presedinti, ca Basescu lucrand 16 ore pe zi face doua schimburi 🙄

  Your comment is awaiting moderation.

 72. Radu Humor said

  Vad ca cerberul de serviciu e portocaliu rau in cerul gurii (oare de la ce : ) si refuza sistematic sa-mi ofere drept la replica , desi un neispravit de …escu ( cu Constantinescu, poate doi 🙄 ) isi permite sa se de-a-n verdicte pe aici mai ceva ca-n roata portocalie, in care odata intrat si tinut mai mult timp cu capul in jos, imposibil sa nu te tampesti de la atata propaganda ce ti se vara cu forta in tartacuta :mrgreen:
  Trebuie sa fi tinut cu capul in jos mult timp peste program si sa incepi sa judeci cu picioarele ca sa afirmi ca vezi ceva bun facut de neispravitii astia in cei 5-6 ani de putere (in ultimii chiar absoluta!). Dar unul ca @Zaharescu are tupeul si nesimtirea sa stearga cu buretele cea mai fasta perioada post decembrista in care s-au dublat, sub guvernare liberala, si pensiile si salariile, sub abjecta minciuna pe care sunt nevoiti s-a scoata de la naftalina cu dezinformari a predecesorilor lor comunisti, aceea de a nega cu nesimtire o realitate, pana cand incepe si omul sa se indoiasca :
  -Poate n-am dus-o chiar atat de bine ? sau poate au dreptate astia ca erau bani nemeritati ?!
  Nu draga romane.
  Erau banii tai meritati ( ca se putea ca si atunci sa fie mai multi, e alta problema 🙄 ), pe care un partid responsabil, cu dragoste de tara si oamenii ei , nu s-a codit sa ti-i dea pentru a mai uita putin de mizeriile vietii si a te bucura de niste conditii la standarde de sec XXI.
  Numai ca voi ati crezut toate minciunile si ati facut posibila cea mai criminala alegere, nu in favoarea voastra, ci spre dezastrul vostri si a copiilor si nepotilor vostri, ce vor trebui sa plateasca imensele imprumuturi, cu larghete oferite de niste smecheri si hulpav hamesite de niste hiene politice, dornice de rapida capatuiala, ca lor sa le ajunga cel putin pe 4-5 generatii !
  Si acum isi pun lingaii sa o tina toata ziua in minciuni si dezinformari, doar-doar te-or mai prosti odata :mrgreen:
  Daca nu te-ai lamurit nici acum cine-ti vrea binele si cine-si bate joc de tine ( pentru a cata oara ?!), n-ai decat sa asculti cantecele lor de sirena care te cheama la pierzanie :mrgreen:

  Your comment is awaiting moderation.

 73. Radu Humor said

  Au inceput Dilemele si la Politea ! Slabesc strocul, bunul simt pare sa fi revenit acasa ;
  banarea continua 🙄

  Asa-i ! La unii bunul simt se trezeste mai greu, dar e bine ca mai are ce se scula, vorba aia !
  Trebuia sa te gandeti ca odata iti va fi rusine de ceea ce cu indaratnicie ai cautat sa vopsesti din alb in negru si invers.
  Macar de te-ar fi platit ca lumea pentru cate mizerii ai trebuit sa manipulezi (acuma recunoaste ca principala ta moleseala se datoreaza faptului ca nu v-ati inteles la pret !)
  Sincer sa fiu eram uluit de frecventa mitraliata a postarilor tale, care parca vroiau sa nu scape nimic necomentat, grabit de faptul ca cineva(cine anume ?) trebuia sa plece si n-ar fi apucat sa vada tot zelul tau,de-a dreptul iesit din comun. Cu alte cuvinte ai vrut sa arati ca-ti meriti banii, dar rezultatul a fost ca i-ai sufcat pe toti ajungand sa nu mai fi citit nici macar ca la inceput. Ai fost hapsan, cum se spune la romani, fara sa-ti dai seama ca foamea asta de bani iti poate aduce saracia intelectuala de care fug toti fara sa-si dea seama de ce 🙄
  Pentru ca si eu te-am injurat cu ceva timp in urma, deoarece nu mai suportam jignirea propriilor mele pareri, nemeritat de bune pe care mi le facusem la un moment dat despre tine, as vrea sa te asigur de tot respectul meu pentru ceea ce faci in rest, caci cu politica te-ai facut de tot kk, crezand ca daca ti-ai tras doua -trei slugi care-ti tineau isonul vei reusi sa imbeti de cap tot auditoriul !
  Dar ce-ti plang eu tie de mila?!
  Ma bucur ca le-ai luat banii (desi o parte sunt si de la mine 😉 )si ca mai licare ceva in conatiinta ta !

  Daca nu apre nici asta la tine o voi posta pe blog la Domnul Goe !
  Cu bine..
  sau …sa-ti fie rusine Dinu Patriciu :mrgreen:

 74. Radu Humor said

  Tot la blogul de mai sus care a cazut atat de jos :

  Nu fi ipocrit ! Daca acceptai dialogul n-aveai decat de castigat !
  Tu , ca restul sunt prea insignifianti !
  Dar ai primit ordin sa nu lasi sa patrunda adevarul pe aici, ca sa poti manipula in voie.
  Tu n-ai nevoie de oameni ca mine, care sa-ti spuna sincer in fatza ce gandesc si eventual sa alegi ce crezi ca-ti foloseste.
  Tu invoci Cuvantul ?!
  Tu, cel care-l ucizi cu miselie , crezand ca daca el n-apare aici , realitatea din spatele lui nu exista 🙄 Esti las si bine platit !
  Dar paradoxal mai mult pierzi decat castigi !
  Daca ai curajul sa ma infrunti fa-o barbateste , nu ca Iuda moderna, si inca la adapoatul Intunericului, ca pana la urma asta-i banarea !
  Puteai sa ramai Om, ai preferat sa fi om bogat !
  Ai reusit !
  Si te-ai imbogatit si cu cateva „calificative” de la mine, ca sa nu speri ca poti duce mult in eroare pe cineva care stie sa te citeasca :mrgreen: !
  Voi pune si asta pe alt blog, deoarece nu te vad in stare sa treci peste ordinele primite !

 75. Radu Humor said

  Este postarea pe care-o pun cu cel mai mare regret,pentru ca se adreseaza unuia din cele mai apreciate de mine bloguri:
  Copacul din Padure ” !

  „Cand niste anomalii de gandire precum cele ale @Mihaelei , produc adevarate orgasme intelectuale pe un blog pe care l-am pretuit intotdeauna nu numai pentru claritatea exprimarilor, dar mai ales pentru rezonabilitatea lor, se pare ca cineva a luat-o razna rau de tot !
  A ma acuza pe mine ca nu-l inghit pe Basescu (desi eu am zeci de motive, pe care le aveti si voi, dar unii nu le observati, sau nu le dati importanta cuvenita , ajungand sa va bucurati de niste masuri aiurea, fara nici o finalitate benefica (taierea pensiilor si a salariilor), in schimb voi sa va faceti un crez din a-l ataca pe Patriciu si pe Antonescu, ba mai mult cei care-i stropesc mai tare cu laturi , capata si o aura de intelectuali sadea, cu care reusesc sa-i puna la respect chiar pe unii pe care-icredeam demni de el, recunoateti ca-i prea mult si prea injositor pentru voi !
  Cand un „hotz” ca Patriciu reuseste sa acorde @000 de burse pentru elevi, 1000 pentru studenti si 100 pentru doctoranzi si masterate, si asta anual , in valoare de cate 10-25.000 euro , pentru ultimele categorii numai la primele 10 colegii din lume, si vine o @Dora, @Reddog, @Mihaela , @ Zexe, @tibi cu acordul explicit al unor @chibitz, @Filadel si ce mai surprinzator, pentru mine cel putin, @ Viq inseamna ca avem o mare problema nationala in care se inverseaza cu buna stiinta valorile ( nu mai vorbesc de atacarea in haita a unui politician iesit din comun, rara avis, nu doar floris al politichiei romanesti, pe care-l tavaliti laolalta cu alde Vanghelie, Oltean, Anastase,Udrea, Boureanu si altii prin toate mizeriile politice prezidate de un comandant de tara ce si-a pierdut cu siguranta busola, sau si mai rau ii sunt date cu buna stiinta coordonate false spre a ne duce pe toti intr-o fundatura din care sa nu mai scape nimeni intreg la cap sau la punga ).
  Eu unul refuz de doua cum se spune (ca mi-ati taiat mustiucul in cel mai pur stil securist 😉 ) sa-mi mai irosesc fortele spre a va deschide ochii.
  Unii sunteti prea naivi, iar altii prea versati in ceea ce faceti si pana acum, din pacate v-au fost rasplatite eforturile,ca ati reusit sa tineti in confuzie destul de multa lume buna. S-ar parea ca mai mult de atat nu puteti, deoarece nici nu va mai ajuta evenimentele, astfel ca propaganda voastra se limiteaza la a va maguli reciproc, si a va intretine speranta ca mai puteti pacali pe cineva !
  Ma despart cu regret doar de @Viq, care ar putea sa fie, culmea si cel mai vinovat de tot ce se intampla, dar daca-i spre binele lui, parca si dezamagirea mea-i mai mica 🙄 „

 76. Radu Humor said

  Tot la umbra „Copacului….”

  Trebuie sa fi de mult plecat de acasa ca sa sustii ca Dinu Patriciu ar avea nu stiu ce dosare de care ar vrea sa scape cumparand justitia, si tot lui sa-i imputi faptul ca nu-i lasa pe liberali sa intre la guvernare.
  E si la mintea Udrei, nu numai a cocosului , ca unul care are ceva bube penale se cere la guvernare pentru a-si mari sansele de a scapa de ele !
  Din doua, una : ori Patriciu n-a aflat de aceasta posibilitate/axioma, ori are dosare made in PD-L si orice justitie, cat de aservita sau bombardata cu ordine de sus spre a-l infunda, nu poate face acest lucru stiind ca nu sunt probe.
  Numai si povestea cu Kazmunaigaz dovedeste ca Patriciu a jucat corect si a castigat competitia cu niste geambasi carora le lipseste profesionalismul si iau decizii in defavoarea statului (dar in acest caz inca n-am pierdut asa mult ca in alte afaceri patronate de portocalii )

  P.S. Imi dau seama ca asemenea postare n-are cum vedea lumina copacului, ca altfel ar mai afla si altii care-i adevarul, si s-ar crea o situatie jenanta pentru cei care si-au facut din Patriciu, Antonescu si liberali tinte fixe de denigrat si defaimat, stiind ca nimeni de la PD-L nu-si pune problema daca sunt sau nu reale toate cele repetate cu obstinatie doar-doar vor reusi sa abata atentia de la adevaratele probleme de jaf la drumul mare ce se executa metodic asupra Romaniei, de parca ar veni sfarsitul lumii :mrgreen:
  In schimb al Romaniei cu asemenea mafioti ,se pare ca nu-i departe ! :mrgreen”

 77. Radu Humor said

  Refuzat pe Politeea la Pandora :

  Daca mergi cu rationamentul mai departe, cum ar fi si firesc, ar trebui sa sti ca nu punand calus vei afla adevarul !
  Voi doar intredeschideti cealalta cutie cu adevaruri si daca se iveste vreunul care nu-i destul de convenabil (pe placul vostru, servind ale voastre interese) inchideti rapid capacul, fara sa realizati ca daca nu voi,vine altcineva si deschide capacul si adevarul , chiar daca mai tarziu (uneori preatarziu !) tot razbate la lumina !

 78. Radu Humor said

  Nu-i pace sub „Copac ” !

  Ma gandesc ca postarile si replicile lui @Viq (din pacate aproape singurul; ar mai fi 1-2 dar acestia au doar sclipiri sporadice), ar merita si altfel de replici decat cele ale lui @ Dora, @Tibi, @Creanga si altii ca ei(in afara si de cele ale @Lodei, extrem de precise 🙄 ) pe care el , cu siguranta ca le asteapta, ca sa poata sa-si desfasoare bateriile de ironii si vorbe de duh 😉 ), dar daca i se cere imperios
  de catre cei de (mai) sus sa nu permita alte pdv , ce sa faca si el ?!
  Oricum aia-s mai multi decat @RH de ex. si atunci prefera cantitatea si nu calitatea (scuzati ca nu-mi gasesc momentan modestia, dar uneori este cat se poate de prost inteleasa de catre unii , dar mai ales, unele 🙄 ).
  De ex. @Mihaela mi-a lasat o buna impresie atunci cand judeca (cu capul ei!) si lamentabila cand aplica , fara discernamant niste clisee preluate si inghitite pe nemestecate .
  Astfel, daca a vazut ca pe aici se poarta distrugerea imaginii unui politician rara avis (si floris, scuze pentru repetitia figurii de stil !), a inceput si ea sa se transforme intr-o maidaneza activista ce sare imediat la glezna (ca numai pana acolo poate ajunge 😆 ) lui Crin Antonescu , prinsa in vartejul harmalaiei pe care o fac si ceilalti asmutiti asupra tintei bine fixate in catare puscociului portocaliu.
  Nu poti sa-i acuzi pe altii ca-l urasc pe Basescu, care, repet, a produs nenumarate necazuri/nenorociri acestui popor, ajungand sa-l reabiliteze nu numai pe Iliescu, dar daca-si duce mandatul pana la capat, il va reabilita total (ca partial a facut-o :mrgree: ) si pe Ceausescu , concomitent cu aceasta isterica si controlata agresiune asupra celui care s-a dovedit principalul pericol al unor structuri cameleonice , cand rosii, cand, portocalii, cand generalii (UNPR), poporalii (DDD), sau chiar de-a-drepul mag(hi)ari 🙄 !
  Si asta doar pentru ca cel in cauza este cu doua clase (intelectuale, nu feroviare, sau primare) peste toata flora ( ca-i asemeni celei intestinale) si nu pot jigni astfel nici (cu) o floare ) tot ce a aparut pana acum pe tarabele politice romanesti, dupa lovilutia din decembrie , nu este corupt , nu este implicat in scandaluri si vorbeste o alta limba ( ce pare, e drept straina :lol:) celor invatati sa auda cadentele tiradelor ce sapau santuri in transeeele ideologice ale unor minti inca neinvatate sa gandeasca liber, asa cum li s-a parut romanilor ca au devenit dupa ’89 ( de fapt liberi sa plece, si cam atat, dar asta s-a si urmarit , ca media celor care pleaca este mult superioara celor care mai raman – intarziatii !). Ca pe bloguri nu se prea cunoaste acest lucru, este de inteles 🙄 !
  Asa ca nu raspunzi muscaturii unei javre prin a o musca la randul tau, ci prin a-i repezi un picior (celalalt, sau chiar ala sfartecat in botu-i plin de sange sau de…. satisfactie :mrgreen:

 79. Kibby said

  sint sistematic banat la dl James Allen, reputat comentator de F1. m-am luat de ordinele de echipa de la ferrari si – fireste – nu m-am oprit aici…
  cum fac sa-i traduc simpaticului domn incredibil-de-politic-corect „rushîne bey”? nu gasesc nika sa treaca

 80. Radu Humor said

  Radu Humor spus

  Comentariul tău e în așteptare.
  octombrie 13, 2010 la 6:31 pm 00 Rate This
  Si iata pana unde-l poate duce minte :

  AVP Says:
  13 octombrie 2010 la 17:45
  Apropo de DT… Acum cateva ore i-am postat pe blog, la topicul “Fractura (II)”, urmatorul mesaj, care nici macar nu mai e la moderare, fiindca vigilentu – cu mine – coleg l-a taiat cu totul…

  +++++++++++++++++++++++++++++

  Dle Dorin Tudoran,

  Atat timp cat dvs veti permite intrarea pe blogul acesta a unui individ care una vorbeste aici, prefacandu-se a fi un interlocutor civilizat, iubitor de cultura si democratie, si alta fumeaza atunci cand imi vomeaza mie in cap (in mediul sau natural – la @goe, cunostinta noastra comuna, cum ar veni… – sau chiar in casa mea, fara nicio perdea, pai cum drea…) indescriptibilele mizerii ale sufletului sau de anonima lichea (scussi expresia), ei bine, degeaba vorbim despre civilitate, despre majoritate vs minoritate, despre elegantza, fractura, sudura si dreptate si-n genere despre orice, stimate dle confratre… Si cum, in pofida faptului ca v-am mai atras o data atentia asupra comportamentului descreierat al individului “Radu Humor” – caci despre el e vorba -, va prefaceti in continuare a nu intelege ce anume doresc de la dvs, va dau mai jos linkurile unde va puteti edifica, in caz ca aveti o minimala bunavointa, asupra naturii lombroziene a celui pe care dvs il primiti in casa si chiar il invitati la masa, fara sa observati ca subt camasa-i verbala cica aleasa, se observa urmele de fecale si de bale cu care ipochimenu si-a tratat ultima victima ce-i va fi iesit in cale, doar un piculetz mai la vale… :

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/09/30/glasu-celui-care-striga-in-pustiie/#comment-20200

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/02/poveste-lui-ave-5-paun-da-cu-ochii-de-bomba/#comment-20234

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20381

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20410

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20413

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20425

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20438

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20441

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20442

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20453

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20460

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/09/la-ciuperci/#comment-20507

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/09/la-ciuperci/#comment-20526

  Mentionez, de altfel, ca aceste linkuri se regasesc si in reclamatia pe care am inaintat-o la Romtelecom, providerul de internet al grobianului insultator & calomniator, care insa de luni de zile treneaza investigarea cazului si aplicarea sanctiunilor de rigoare contra infractorului, in pofida propriei sale politici de internet (care obliga onorabila firma sa-l determine pe individ sa-si opreasca agresiunea, macar, daca nu sa-i blocheze contul). Imi permit sa sper ca baremi dvs, care ati scris despre subsemnatul (citez) “Scăpat de chingile impuse de convențiile oricărui format ”pe hârtie”, acest neliniștit de geniu ”și-a dat foc la valiză”, s-a autopropulsat în spațiu, sătul să tot audă de la dușmanii săi reali și imaginari ”Ești în aer!”” va veti solidariza cu bietul nelinistit care, dupa ce si-a dat foc la valiza, vede ca acuma nu mai are nici macar o pijama disponibila, cu care sa se stearga de tonele de zoaie cu care-l trateaza, absolut demential de altfel, pooliticosu dvs conviv, “Radu Humor”, anonimu lu pesce (dar altfel foarte cunoscut in cercurile interlopilor cyberspatziului, fireste…)

  Fiti convins ca daca as cunoaste identitatea reala a ipochimenului sau daca ar exista in tzeara lu Papura Voda organe capabile sa stopeze activitatea agresoare a acestui sociopat, nu v-as mai deranja nici cu-o floare, fratioare… Asa insa, apelez la un coleg din Romanica scriitoare, sperand ca el se va solidariza pana la urma cu mine, iar nu cu-o entitate in mod evident infractoare (in timp ce vorbim chiar despre responsabilitatea de pe neaosele ponoare si moralitatea de subt intregu soare… oops).

  Cu stima si speranta,

  AVP

  ps. Se intelege ca daca imi veti cere sa banez si eu un trol al dvs si-mi veti documenta agresiunea acestuia, nu voi pregeta sa opresc intrarea pe blogul meu a insultatorului si calomniatorului lui Dorin Tudoran, oricine ar fi trolul cu pricina.

  Comentariile (mele) sunt de prisos !

 81. raduhumor said

  E la „Copacul din Padure „!

  raduhumor Says: Comentariul tău e în așteptare.
  octombrie 19, 2010 la 13:08
  “La momentul votului , in fata urnei de vot, fiecare dintre parlamentari are doua bile si o singura constiinta !”

  Nu ma intereseaza numele celui care gandeste asa, dar il respect, la fel de mult cum va detest pe voi care mai aveti putin si luati in deradere si cele sfinte, pentru ca voi n-aveti nici un Dumnezeu, ci doar un idol jalnic !

  • Dl.Goe said

   S-a ajuns iarasi, iata, sa nu se mai vada padurea de comentarii din cauza copacilor. Foarte bine d-le RaduHumor. Foarte bine. Nu va lasati. Taiati copacul de la radacina.

   P.S. Cel care a zis „La momentul votului, in fata urnei de vot, fiecare dintre parlamentari are doua bile si o singura constiinta !” trebuie intr-adevar sa fie un mare filosof, comparabil poate cu Ibn Zafar. Probabil insa ca, derutati de metafora, unii parlamentari, nefiind nici filosofi, vor proceda ca tot omul normal: vor pastra bilele afara si-si vor introduce constiintele in urna. De doua-trei ori, nu mai mult ca ei sunt precoce.

 82. raduhumor said

  Incerc si eu, nu sa-l tai, ci sa-l sustin , dar se tot apleaca primejdios intr-o parte :

  raduhumor Says: Comentariul tău e în așteptare.
  octombrie 20, 2010 la 19:19
  @ Viq
  Deoarece ma tii la respect, am hotarat ( cu regret!) sa nu mai dau pe aici, dar te-as ruga sa nu ma provoci inutil pentru ca atunci ma simt obligat sa-ti raspund, desi uneori nu mi-e usor s-o fac :
  Oi fi tu oripilat, dar nu indeajuns !
  Pentru ca ai urcat cu indignarea pe scari, n-ai luat liftul pana sus , la Cotroceni acolo pana unde a ajuns … Suflul.
  Pentru ca Basescu si Vantu ( as zice chiar invers) nu se cunosc, acuma de cand se urasc, ci cu mult mai inainte
  Ca inca n-au aparut si interceptarile alea e doar chestie de timp ( pentru ca ma indoiesc ca un om ca tine n-ar crede in existenta lor
  )
  Deocamdata insa n-au aparut ( din cele 300 de pagini, de vreo cinci ori mai multe decat intreaga opera a lui @Abalaru ), decat cateva extrase cu scop precis manipulator(cand vor aparea cele care vor “explica” noaptea aceea furtunoasa dinaintea votului decisiv, vom avea semnalul clar de partea cui va fi victoria !).
  Daca te interesa puteai sa afli parerea mea despre aceasta lupta mafiota :
  Daca prin absurd ( eu nu cred) s-ar termina cu bagarea la zdup a oricaruia dintre combatanti, in Romania am avea cu un mafiot mai putin !

  P.S. Chiar s-ar putea ca partida Vadim sa castige teren, dar cu largul vostru concurs, care nu veti putea explica niciodata logic si cu argumente repulsia pentru un politician precum Crin Antonescu ( la randul lui precum prenumele care-l poarta

  Pentru ca nu sunt sigur ca vei da drumul comentului o sa-mi permit sa-l pun si la @ Dl. Goe …
  Cu bine !

  • Dl.Goe said

   Eeee? A trecut sau n-a trecut?

   Degeaba va incapatanati sa plantati crini. La umbra stejarilor nu creste iarba (Cine zicea si de ce?).

   Nu e domnu Humor nicio repulse, ura, alea, alea. Crin Antonescu e pur si simplu o nulitate absoluta care s-a mai si incretit pe la margini. Incetati sa va mai faceti a nu intelege ca alternativa la actuala putere este PSD-ul (lui Iliescu, Nastase si cu voia d-voastra ultimul pe lista Ponta) si nu alticineva. Nu mai tot umblati cu cioara vopsita ca crin. D-voastra sustineti PSD-ul si-i iubiti pe psd-ei (inclusiv aia micuti ca niste ardei. Grasi nu iuti). Nu inteleg de ce va e teama sa spuneti pe fata si sa va asumati simpatia pentru alternativa reala a puterii.

 83. raduhumor said

  Radu Humor spune:
  Comentariul tău e în așteptare.
  10/12/2010 la 16:47
  Ooops !
  Acum am vazut ca apare si ideologul de serviciu (al tuturor regimurilor !) sa ne dea lectii de cum ar trebui condamnat comunismul si urcat in slavi, pesedismul, portocalismul (intr-un cuvant FSNismul ) :
  Propaganda la Tv ( altceva ce sa stie, unul ca el) , conferinte despre asasinate, nu dezgropari la propriu, cum facea Marius Oprea pe care l-a si dat afara ca sa nu ajunga prea departe cu sapaturile nu numai arheologice, dar si de vinovatie, care ar fi dus inclusiv la cel batran !).
  Adica vorbe, si iar vorbe si astea spuse si incasat bani pe ele, tot de ei , tot de catre ei
  In loc sa fi facut ceva ca sa se vada, lumea sa aiba unde munci, unde se distra si unde studia, ca romanii sunt un popor curat si harnic nu asa cum lasa ei sa se vada in toate emisiunile unor tradatori de neam si tara !
  Nu domnule-tovaras Volodea !
  Cu voi ne-am lamurit !
  Urmeaza statia “Fostilor”, cu peronul pe care parte vreti, numai coborati odata(din carca noastra!) si lasati-ne sa ne vedem de treaba, de ale noastre !

  • Dl.Goe said

   Ati luptat si ati progresat. Ieri intuneric, azi lumina. Ieri intristare, azi bucurie. Iata avantajele unui sistem constitutional, care garanteaza dreptul la libera exprimare pe Arca lui Goe. Muzica.

   Bravos musiu Humor. Pana ieri va luptati cu avp-ica, astazi ati trecut la ditamai Tismaneanu. Ati schimbat scara, aerul, altitudinea, anvergura. Ca de, dumnealui e undeva mau sus, iar zestea (de cuvinte potrvite) a fetei nu e mare. Dar daca dumnealui a cabulipsit sa va taie astaaaa… cum ii ziceee?… mustiucul, (ceea ce denota) atunci da, dati-i inainte onorabile. Dar va rog din suflet nu uitati sa puneti link-ul care locul rau famat care nu v-a ingaduit ca vorbitor.

 84. Scrie opinia ta said

  http://viorelpadina.wordpress.com/2010/12/12/asociatia-21-decembrie-1989-apeleaza-la-medierea-presedintelui-romaniei/#comment-22738

  Scrie opinia ta Says: Comentariul tău e în așteptare.
  12 decembrie 2010 la 17:23
  Vejnicu’ semnatar de apeluri de seara. Ha ha ha!!

  “Vrem si noi, vrem si noi sa mai roadem putin din ciolan!” Ca fasole e la liber de la beshinos! Ha ha ha!!

  Da Domnilor, mi se pare cel putin corect. Puparii care au prestat, vor acuma sa fie nitel mediati. Adika de ce unii sa pupe mai adanc decat altii? Ha ha ha!! Limbile prestatoare au nevoie de o mediere din partea dosului presidential aflat in dotare. Ha ha ha!!

  Insa pe langa lista lichelelor pupinbasiste ce se cer mediate(sanchi!), adika promovate, recte stipendiate, lista eternilor semnatari, adika tucalari, e toata la pachet, de parca careva i’a intrebat pentru ce limbaseala au semnat. Ha ha ha!! Sanchi!
  De fiecare data cand citesc, cum Iliesu isi aduce’al sau prinos obstesc, scrollez rapid peste apelul ce i’a casunat, sa vad de’al Hunedoarei sindicat incheie neschimbat de glorios lista cateilor schelalaind dupa un os.

  Ha ha ha!!!

  Spre gloria sa!

  • Dl.Goe said

   Maria Ta @Opinia ta: Linku-i bun, l-ati pus exact catre locul in care ati fost faultat. Dar de ce suntem pe tarlaua O-O-O si nu la rubrica permanenta a bloggerului cu pricina de cenzura?

   P.S. Nu pot sa nu constat, ca spectator neutru, ca, båshca, va cam mai faultati si singur si mai si simulati nitzel. Nu? Ca sa fie faultul adversarului mai evident ar fi trebuiti sa va rezumati la o tentativa de dribling finutz. Asa insa… pare mai degraba un soi de pace-pace intre…

   Asta desigur numai daca (nu cumva) tineti, in mod expres, mult mai mult la abalajul in care oferiti mesajul decat la mesajul insusi. E o voluptate pe care nu v-o pot refuza. Dati-i inainte.

   • Scrie opinia ta said

    Stiu ca AVPului ii place forma ca despre fond nu pricepe neam. Altfel nici n’ar publica pe banda, apeluri scoase la comanda, si nici n’ar gazdui cu’atata har, corala de pupar’.

    Eu sincer n’am ce sa mai transmit, doar ca ma distrez si din cand in cat le mai trantesc cate un flit, acuma sincer intre noi, chiar si ai vrea nu ai cum sa te intelegi cu niste boi. Insa poti face haz nitel, atat de AVPel cat si de tucalari, ori de pupari, sa lecturezi lejer si sa zambesti nitel plictisit, cum toti presteaza strans unit, de’al besinosului posterior. Cu spor!

    Iar daca morala nu s’a prins colea,

    e cat se poate
    Spre gloria sa!

    : )

 85. Radu Humor said

  Comentariu aparut si (probabil) sters pe Contributors :

  Daca vede ca nu mai poate impuia mintile unor tineri carora le preda , autorul incearca si aici sa spele de pacate pe cei care sunt vinovati (si asa vor ramane !) de aducerea comunismului in intreaga Europa. Ca pana la urma au cazut si unii dintre ei victime ale sistemului pe care l-au initiat si dus pana aproape la perfectiune , e cu totul alta problema.
  E vorba de cei care n-au reusit sa se care la timp din „Raiul” pe care-l creasera distrugand elitele si economiile tarilor in care implantasera criminalul sistem, a carei paternalitate si mijloace de impunere cu forta le apartine in totalitate, alaturi de cozile de topor ce li s-au alaturat si de care n-a dus lipsa nici o natiune lovita de barbara ideologie.
  Ce-i curios e ca tarile care au reusit sa-i inlature mai repede de la parghiile de conducere ale economiilor si finantelor proprii, dar mai ales de la butoanele propagandei ideologice, in care raman iata, mari specialisti si acum, au reusit sa se dezvolte armonios si au un nivel ridicat de trai si civilizatie europeana.
  Romania se numara , din pacate printre tarile care n-au rezistat infiltrarii lor in toate punctele principale de control (massmedia, politica si institute bancare) si rezultatul este deosebit de ingrijorator.din pdv al nivelului de trai si al spolierii continue a proprietatii de stat trecuta in domeniul privat prin furt si escrocherii financiare, ce au prilejuit imbogatiri nesimtite in termen record.
  In nici 20 de ani avem 5oo de miliardari in euro, dar si altii, nenumarati , mai mici care stiu la ce foloseste degetul cel mare de la mana, pentru a nu si-o baga pana la cot in banul public.
  Este trist sa aflam ca mai sunt si altii, care si-au pierdut „onoarea, sanatatea , averile si credinta intr-o ideologie”, dar as fi vrut ca sa aflam intai de nenumaratele cazuri de romani ce au trecut prin aceste cumplite experiente (ramase si in prezent la nivel de despagubiri morale, in cel mai bun caz) si mai apoi si de aceste cazuri ale coreligionarilor sai , prezentate noua ( in ce scop ?!) de catre reputatul politolog, cand marxist cand anticomunist !
  Exemplele aduse in discutie, nu fac decat sa confirme impresia ca sionismul ca si antisionismul sunt la fel de daunatoare si ca exacerbarea oricaruia dintre ele nu duce la nimic bun !
  P.S. Daca nu cunoaste astfel de cazuri, cred ca ar trebui sa i le aducem aminte, dar daca le trece deliberat sub tacere, din motive pur etnice inseamna ca se desfasoara, in sens invers de data aceasta, cam acelasi tratament preferential aplicat unora doar in functie de apartenenta la vreo etnie.

  • Dl.Goe said

   @Radu Humor – Da’ capitalismul e mai bun decat comunismul? D-voastra cum considerati? Nu de alta dar cica tot „ei” l-ar fi promovat si pe-asta.

 86. […] sa, cum ar venea, până când se va sătura să se mai întreţină pe blogu-i moderat ca drea cu trolu’ antisemit (ce va sfârşi prin a-l umple iremediabil de shit… […]

  • Dl.Goe said

   „A Ve Pe” – Ptiu drace! E lucratura fina la mijloc. Ce-i cu link-ul catre Arca lui Goe sub textul „trolu antisemit” mai crestine? Ori pe semne te mananca pielea si ti s-a facut de vreun conflict? Fii atat de bun si deontolog cum te pretinzi a fi mai mestere Manole, si gaseste o cale mai clara de a-i indica varului Dorin pe unde se gasesc mesajele amicului tau Radu. Daca insa ti se pare tie ca asta e o metoda buna sa omori sapte dintr-o lovitura, atunci da, da-i inainte vitejeste, dar ai grija sa nu te intoxici etilic consumand amestect. Betia de cuvinte nu te lasa doar mahmur. Deseori produce coma. Dar poate ca nu-mi dau eu seama si, in fond, nu urmaresti decat sa faci reclama gratis arcei lul Goe. Caz in care vin iar si zic: ptiu drace.

 87. Radu Humor said

  Va redau mai jos un comentariu aparut acolo unde al meu # 35 a fost sters ( de altfel este singurul comentator la acel articol) :
  nenea spune:
  14/12/2010 la 23:12
  Domnule reporter, in acest articol vad foarte multi evrei foarte bine implantati in structurile comuniste, pe care dumneavoastra ii elogiati. ce sa inteleg de aici? ca aceia erau comunisti “de bine”? eu zic ca erau niste comunisti care faceau rau ca oricare altii (mai multu au fost printre primii comunisti), numai ca la un moment dat au fost renegati de rusi. prin analogie, dumneavoastra sugerati ca si ana pauker a fost o buna comunista “de bine”. in viziunea dumneavoastra, comunistii evrei au fost oameni idealisti care sperau ca ajung la libertate (ca ei nici nu banuiau ce presupune comunismul), au fost manati de intentii bune, spre deosebire de ceilalti comunisti cu intentii rele (care stiau bine ce fac). parerea mea este ca au fost TOTI O APA SI UN PAMANT fie ca erau evrei, romani, unguri, nemti, cehi, rusi etc.

  Răspunde

 88. Radu Humor said

  Refuzat la articolul lui Mihai Neamtu la Contributors :

  Da! Dupa o serbare la Institut, normal ca-ti sar in ochi, in primul rand revistele porno, si mai apoi femeile (mai ales cele care citesc ziare social-democrate (!?) si apoi toaie celelalte (femei si neajunsuri).
  Numai ca racilele de la CFR isi au inceputurile in perioadele marcate inca pentru multa vreme de actualul dvs idol, un adevarat Nas, care a pus bazele tuturor furtisagurilor ( cel mai mare devalizator, Mihai Necolaiciuc este in continuare bine merci!).
  Asa ca starea actuala de la CFR, Posta si alte cateva regii este cea premergatoare privatizarii pe nimic ( si acest lucru ar trebui sa va impacienteze mai mult decat starea deplorabila in care se desfasoara o activitate de care beneficiati direct si dvs.)
  Dar despre asta, poate ne spuneti ceva, dupa o alta petrecere(de vreme…)

 89. Radu Humor said

  Tot la Contributors („Mineriada Lucasenko” )

  „Imparte lumea in prieteni si dusmani, gandeste in termeni de „care pe care”. Lukasenko foloseste instrumentele statale pentru a-si intimida si neutraliza criticii. Ii repugna insasi ideea de societate civila. Conceptul de cetatean ii este strain. Vede in jur doar conspiratii si prefera un sistem inchis oricarei forme de liberalizare politica. Pentru Lukasenko si mafia din jurul sau, Belarus este un teritoriu de prada. S-au imbogatit, controleaza rapace resursele, putin le pasa de oprobriul opiniei publice internationale.”

  Poti fara grija inlocui in textul de mai sus numele proprii cu Basescu si Romania, fara ca textul sau adevarul sa sufere ceva 🙄
  Imi place siretenia marelui luptator anticomunist ( daca ar dispare comunismul oare spre ce alt dusman fioros si-ar indrepta geamantanul cu idei ?!), care sugereaza din nou activarea „Europei Libere” si a propagandei comuniste,cu el in rol de primadona ( ca sa aiba si gura lui pe ce pune mana !).
  Cum vad ca acest individ cu doua fetze una spune si alta fumeaza, practicand un soi de dictatura a la Lucasenko, stregandu-mi toate postarile, o sa le pun si la @DlGoe (cat l-or mai lasa si pe el ) unde apar toate postarile refuzate pe alte bloguri ) .
  E vorba de „(b)Arca lui Goe”

 90. Radu Humor said

  Dupa ce-mi sterge comentariul (intre timp @CFG apucase sa-mi raspunda), dar al meu n-a mai aparut deloc :

  @CFG
  Bine ar fi fost daca v-ar fi sarit in ochi (doar la figurat!) niste asemanari izbitoare cu situatia din Romania : „A renuntat la ideologia bolsevica (prin celebrul Raport n.m.), dar nu la practicile si metodele de tip leninist. Imparte lumea in prieteni si dusmani, gandeste in termeni de “care pe care”.si foloseste instrumentele statale pentru a-si intimida si neutraliza criticii ( vezi introducerea presei la dusmani ai securitatii nationale) Sau : ” Vede in jur doar conspiratii..”.(moguli si comunisti n.m) .
  ” Pentru Lukasenko si mafia din jurul sau, Belarus este un teritoriu de prada. S-au imbogatit, controleaza rapace resursele, putin le pasa de oprorbriul opiniei publice internationale.”
  Chiar nu gasiti asemanari sau „urme” de imbogatire, ba si de fraude electorale mai ales in alegerea Eba?

  Si pana la urma n-ar fi corect sa putem dialoga, fiecare cu argumentele lui si cei interesati sa poata trage concluziile necesare ?
  Sau chiar asta nu vreti si atunci imi atergeti toate postarile, ca sa nu-l suparati pe „maestru” care s-ar dovedi prea sumar imbracat ( ca sa nu spun , gol), pe asemenea vremea rea 🙄 ?

 91. Radu Humor said

  Valabila pentru oricare din analistii de pe Contributors si vox Publika, care condamna in draci miscarile inteligente (in fine!) ale opozitiei :

  Cam ce-ar trebui sa faca opozitia ca sa fie pe placul vostru,
  adica si-al lui Basescu, pana la urma !
  Ca miscarea-i buna o dovedeste spaima maidanezilor si a batranelor doamne de carter, foste de consumatie, care-i mai indragesc inca desi le musca de cur cand se afla in preajma lor!
  Ca maidanezii, tot maidanezi- N-au nici un Dumnezeu !

 92. Radu Humor said

  Nu pot sa nu remarc inspiratul raspuns pe care ni-l da Barbosu Eugen la o postare mai veche !
  Vad ca nu esti baiat prost, si totusi ti-a tras-o Aya de nu te-ai vazut 😉
  Chestia aia cu maieul face toti banii ….

 93. Radu Humor said

  Continua s-o faca :

  VT:
  “Nu este niciun motiv de satisfactie sa vezi ducandu-se pe apa sambetei o formatiune cu un trecut demn, curajos si nobil, ai carei lideri istorici au contribuit decisiv la geneza Romaniei Mari si ai caror urmasi au pierit in temnitele comuniste.”

  Daca initialele ar insemna Viorel Turcu, sau Vasile Tecuceanu, membrii de vaza ai PNL poate ca ai sta putin pe ganduri, dar cand vin de la Volodea Tismaneanu urmasul celor care au contribuit ” decisiv la distrugerea in temnitele comuniste a intregii elite politice romanesti”, zau ca-ti vine sa-i spui vreo doua de la obraz ! Pacat ca n-are cine sa-i aduca aminte de toate astea inainte de a se apuca de dat din nou cu secera si ciocanul inaintasilor sai intr-un partid care-si mentine verticalitatea si dragostea de neam intacte si asemenea sfatuitori de bine ( sau mai ales fara ei !).
  Tradus asta ar suna cam asa :
  Toti securistii sunt rai, numai al nostru e bun ! Probabil ca are studii de Anvers
  Si apoi cand alesul lor se straduia sa distruga PNL-ul prin inecarea lui in doctrina securist-comunista a PD ( n-a reusit decat sa-l curete de ciurucuri, cum o va face probabil si acum !), nu i-am vazut pe acesti “liberali” sa se opuna, sau sa traga un eventual semnal de alarma !
  O fac insa acum din/cu toate incheieturile tremurande.de frica prabusirii sistemului portocaliu de la care au supt sinecuri si fonduri cat un judet intreg al Romaniei ( parafrazand, as spune ca ” aici sunt banii dvs., dragi romani !”. )
  Faptul ca au ajuns sa-si prezinte pe fata optiunea de cominternizare a ultimului partid ramas pe baricade dupa distrugerea PNTCD, alt partid istoric care le sta in gat, o reprezinta si graba cu care si-au propus sa-l puna in geam pe unul ca Raymond Luca ( printre altele vicele comisiei de ancheta al dosarului Flota !).
  Din prea mare graba sau spaima :
  V-ati demascat !

  In loc sa va puneti intrebarea fireasca de ce sunt obligati liberalii sa faca asemenea compromisuri, va repeziti sa criticati furibund o incercare de a a se opune raului major care mai are putin si distruge cu totul Romania. Dar ce va pasa voua ?
  Este o vorba veche ce contine o intreaga intelepciune de viata :
  “Arde satul ?!
  Plec in altul ! “

  • Dl.Goe said

   @Radu Humor – „…dar cand vin de la Volodea Tismaneanu urmasul celor care au contribuit decisiv la distrugerea in temnitele comuniste a intregii elite politice romanesti…” – Dar, stimate domn, d-voastra sunteti sigur ca n-aveti in ascendenta niciun inaintas care sa fi fost jigodie, curva, tradator sau dregator? Si daca ati avut sunteti d-voastra vinovat de relele sale intentii sau fapte? Aaaa, n-ati avut! Poate veti avea vreun urmas de acest gen. Orice e posibil. Veti fi d-voastra vinovat pentru el/ea? Nu, stimate domn, nu. Sunteti vinovat numai pentru ceea ce faceti si sunteti d-voastra acum. Reveniti la oua. Sau la ou. La planeta ou.

   P.S. Pe ce anume va bazati asertiunea ca Basescu ar fi fost securist?

   M-am prins! Tineti cu liberalii pentru ca sunt singuri care sunt singurul partid care incepe cu „L”. Liberali, legionari, Ana Ayana, Amycommunications tot una. Nu?

 94. Radu Humor said

  Alin si-a luat Fumurescu-n cap !
  Poate pentru ca pune acelasi articol si la VoxPublica si la Contributors 😉
  Asa ca asta nu apare nici unde :

  Romanii au o vorba cu mielul care suge la doua oi , si alta cu jucatul la doua capete ( tot un fel de supt pana la urma 😉 ).
  Vad ca ati inventat -o si pe asta care n-o stiam : cu „Vox Publica” si „Contributors”, ce are rolul de a le face mai bine intelese pe celelalte.
  Parerea mea este ca Volodea Tismaneanu si-i facut o gazeta de perete la care au voie sa-i raspunda numai cei care-l lauda ( pe Basescu si pe el, ofcourse ).
  Asa ca nu ma mira ca aveti mana si gura libera pe acolo !

  Apropos de colegii de la medicina:
  Se pare ca mai multi au jucat la doua capete si binenteles cu unul s-au trezit in gura 😉
  A.B un bun prieten si coleg al dvs a sustinut ca este obligat sa voteze cu Base si ai lui ca-i vorba de salariul jumatatii lui, promis sa se mareasca substantial, dar care pana la urma s-a redus ( e drept nu chiar asa substantial 🙄 ).
  Un altul a carei sotie a nascut de Boboteaza (prietenii stiu ce-i aia !) , refuzand sa faca o nastere prin cezariana inainte de 1 ian.2011, data la care intra in vigoare noua lege cu concediul de maternitate, va transmite de asemeni „calde salutari” !
  Dar dvs tineti-o tot asa ca nu se stie de unde sare iepurele si bocu-n carare 😉

 95. Radu Humor said

  „Cum e turcu-i si pistolul”

  Cum e Tismaneanu asa-i si Neamtu :

  „Cand un tanar intelectual , culmea, si instruit teologic, ajunge sa fie azvarlit in aceasta lupta disperata a portocaliilor de a se mentine cu orice pret la putere , inseamna ca situatia lor este mai mult decat disperata , astepatandu-si meritatul verdict popular, care cu siguranta nu va fi bland !
  Dar cand acel tanar intelectual coboara cu nonsalanta in groapa lexicala a ultimilor mahalagii de cartier rau famat, lucrurile devin nu numai de neinteles , dar si tragice 🙄
  Mai cred ca fragmentul de mai jos nu-i poate apartine lui Mihail Neamtu :

  „Oricât am spune sau am demonstra că dl Crin Antonescu e o nulitate patentă, eventual o floare mortuară la catafalcul liberalismului ori un „Rică Venturiano tomnatic” (pentru a cita un mare clasic în viață) — poporul vrea acum altceva: să dea de pământ cu puterea și oamenii ei!”

  In caz contrar lucrurile sunt si mai clare si au nevoie de asistenta de specialitate … 😉

  P.S. Cineva spunea ca te poti vinde cu tot cu principii :roll:”

 96. Radu Humor said

  Your comment is awaiting moderation.

  Din neatentie nu s-a postat si fraza de mai jos :

  Pentru ca altii se implica, de aproape nu se mai zaresc ( stiti bancul cu soricelul acoperit de …grija vacii, cu finalul acela ca nu toti care te scot din rahat iti vor binele si nu toti cei care te baga iti vor raul )

 97. Radu Humor said

  Sub „Copacul din padure” s-a adunat „Sfanta tinerete revolutionara ” :

  @Viq
  Ai ajuns sa faci haz de necaz !
  Departe de a ma bucura ca ati luat-o din nou, ma gandesc ca un om inteligent ca tine si cum mai sunt din pacate, doar vreo doi, n-avea voie sa fie pacalit in halul asta si inca a doua oara (ti-am zis ca si eu l-am votat in 2004) ca pana la urma este vorba de ce a reusit sa faca un singur om ajutat, e drept, de toate serviciile, dintr-un partid (ceea ce nu-i bai, ca vorba aia: arde satul? plec in altul ! ) dar si dintr-o tara !
  A da acum vina pe BVB este la fel de neserios ca a da-o pe opozitie !
  Astia au furat si au distrus cu voie de sus , si chiar daca ii inlaturi pe ei de la bucate n-ai rezolvat nimic !(dar pun pariu ca nu vor pati nimic; eventual se vor imparti „in doua cete de smintiti si de misei” , fara a ajunge „la puscarie sau la casa de nebuni” , atata vreme cat vor gasi capete seci care sa-i voteze, dar ci altele luminate care sa-i invete si cum trebuie sa-si bata joc de tara asta ! (la voi aveti de toate !).
  Democratic , orice s-ar intampla , tot astia vor fura si vor castiga ( voi ce castigati, sustinandu-i in nestire, sau ma rog, pe principiul raului cel mic ?).
  P.S.
  Daca nu te-as stima prea mult , nu ti-as spune atat de putine 🙄

 98. Radu Humor said

  Daca cei care-l vaneaza pe Basescu sunt copoi si gonaci , cel care incearca sa-l apere in asemenea hal este o javra la fel de ordinara ca cea careia i se ia urma !
  Toate secventele care arata minciunile si contrazicerile flagrante ale titanului ce se lupta cu coruptia opozitiei (si aia pana ce fac ciocul mic!), demonstreaza ca nu acesta e omul care poate scoate Romania din criza morala in care el singur si camarila lui portocalie au bagat-o !
  Dar probabil ca cu cat sunt mai putini cei care mai incearca sa imbete lumea de cap, cu atat mai bine platiti sunt !
  Si atunci, de ce sa nu manance si gura lui Tapalaga ceva ?!

 99. Radu Humor said

  De la „Copacul din Padure” :

  Radu Humor Says:
  mai 15, 2011 la 19:04
  @Viq :
  “Dar nu atat viteza in luarea deciziilor si aplicarea masurilor economice a stralucit cat in capacitatea de a detensiona atmosfera si a concilia organnismul politic si valurile din subordine din pozitia de sef al formatiunii.
  Asta e o adevarata arta manageriala.”

  Tu chiar crezi in ce spui ?
  Pai daca executa orbeste toate dispozitiile lui Basescu si toti stiu ca-s ale lui , nu ale lui Boc, ce valuri sa mai linisteasca Boc ?!
  Tu n-ai vazut ( poate de asta ) ca se voteaza ca-n Marea Adunare Nationala ?
  Se dau listele si toti papagalii aia ( din 1400, doar vreo 50 invart sforile !) voteaza ca orbetii, de-ati ajuns sa fiti condusi de alde Boc, Olteanu, Udrea, Igas, Flutur si ceilalti, care in PCR n-ar fi prins nici posturi de sef de depozit la fier vechi !
  E jalnic, si groaznic ce se intampla, pentru ca aici nu-i vorba de un partid democratic, ci de un partid- stat si tot ce hotarasc incompetentii si tembelii astia afecteaza o tara intreaga ( si pe voi pana la urma !).
  Chiar nu puteti judeca si afirma sincer ce ganditi ( ce va poate oare impiedica sau inspaimanta ?), ca ma indoiesc ca la inteligenta unuia ca tine ar putea sa rezulte asemenea osanale ridicate unor distrugatori de tara !

  Radu Humor Says:
  mai 15, 2011 la 19:17
  Cei care se mira de votul de la Eurivisiontrebuie sa faca niste conexiuni necesare in plan global !
  Desi melodia si interpretarea Hotel FM a fost mult mai buna decat in alte editii ( cu siguranta va deveni slagar) ne-am clasat pe un nemeritat loc 17 datorita nu lor artistilor, ci lor politicienilor in frunte cu Basescu si Boc care au reusit sa duca tara de rapa, pierzand tot prestigiul national, de care pana si
  Ceausescu se bucura.
  De la Rusia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria si celelalte tari vecine sau partenere de UE si NATO n-am primit nimic, sau nota 1 in bataie de joc de la Ungaria, ai carei reprezentanti distrug nu numai prestigiul dar si domenii importante pe care au reusit sa puna mana ( in guvernul Romaniei ! ), in rest in afara de Moldova si Italia (prima sora si a doua tot ceva ruda si cu vreo 3 milioane de refugiati romani ) care ne-au dat cate 12 puncte, sau Israelul, care se simte aici mai ceva ca acasa , vreo 6 puncte, toti ne trataeaza cu spatele !
  Si ata nu va da deloc de gandit ?!

 100. Arca lui Goe said

  Cred ca O-O-O ar necesita urgent o re-brand-uire. Ar merge ceva in genul Orgasme in Orgii Organizate.

  Ca o coincindenta, pe care n-as trece-o cu niciun chip la premonitii involuntare, pe blogul lui Serban Huidu, ultimul topic este intitulat Crash: „Am revazut aseara un film tulburator “Crash”

  Desi am alergie fatza de promovarea unor subiecte madalinamanoliene la cald, va proun o vizita la blog: HUIDU. Am impresia ca trecerea in revista a ultimelor articole propuse de Serban Huidu pe blogul sau (despre care presa – culmea – nu-a pomenit nimic) poate sugera, in mod misterios, o traiectorie asimptotica, tesuta din titluri:

  Le multumesc si fanilor mirceabadieni!
  Un Huidu asa cum nu il stiati…
  Publicitate
  Doamnelor si domnilor Horia Brenciu!
  Crash

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: