(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Anunt umanitar!

Posted by Arca lui Goe pe august 19, 2010

Pe blogul sau conul Dorin Tudoran anunta (AICI) ca va fi pentru o saptamana plecat intr-o binemeritata vacanta, in Canada si ca, prin urmare, nu va avea acces in mod constant la internet pentru a putea modera si aproba elegant, intocmai si la timp mesajele postate pe blogul sau de catre cititorii fidei. Ma ofer sa-i gazduiesc pe gratis mesajele din asteptate, aici pe Arca lui Goe, temporar, numai pana la revenirea domniei sale din concediu. La intoarcere va putea sa le recupereze si sa le mute la dansul in blog numai pe cele pe care le crede de cuviinta. Restul vor ramane pe Arca la rubrica „cenzurati retroactiv de catre Dorin Tudoran”. Ar fi pacat ca fluxul si a (a)fluenta de pe blogul sau sa fie afectate de un concediu accidental si sa se ajunga astfel la sincope sau la pierderi de public din cauza ca dl. Tudoran nu mai are curajul de alta data, si anume acela de a-si lasa o saptamana blogul nemoderat. Ce catastrofe inimaginabile si ireversibile s-ar putea intampla? Cum de nu e curios conul Dorin sa afle, imi vine foarte greu sa-mi inchipui.  

37 răspunsuri sa “Anunt umanitar!”

 1. Dl.Goe said

  Mesaj in asteptate, pentru o saptamana de vacanta, pe blogul conului.

  „Unul dintre comentatorii de pe blogul d-lui Tudoran (Divanuriletomitane) afirma ca s-ar ocupa cu „destelenirea mlastinilor”. 🙄 Ma bate gandul sa ma apuc si eu de „asanarea pârloagelor”. 😯 Sper sa nu fiu acuzat de concurenta neloiala.”

  Apreciază

 2. Nea Goe, mie nea Dorin imi e extrem de simpatic. Sunt sigur ca ai putea intra si mata sub pielea lui daca ai incerca sa limiteazi diareea de cuvinte. Ca vorbeai in topicu precedent de comparatii, Abalaru Becali, mi-e teama ca nu esti prea departe de Abalaru, suferi si mata de aceeasi hemoragie de cuvinte, e drept ca mata ai un pic de farmec si uneori chiar logica si chiar umor, da le imbraci in mult prea multa iedera.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Deci daca as scrie pe ultra scurte m-ar primi si conu Dorin in sura? O fi, n-o fi, noi nu vom sti-o poate niciodata.

   Dar din faptul de „a nu-mi primi comentariile pe blogul sau”, in mod cert nu-i corect sa se traga concluzia ca mie conul Dorin nu mi-ar fi la fel de extrem de simpatic, daca nu chiar si mai extrem. Si nu de ieri, de azi. Dar simpatia ca simpatia si fartia ca fratia, branza insa-i pe bani, iar adevarul si logica lucrurilor nu merita sa fie schingiuite doar pentru a nu sifona simpatii. Il prefer pe Goma. In blogosfera, ca-n viata, mai ales in cazul „personagiilor” cu nume si prenume, prea adesea conteaza mai mult simpatiile si antipatiile de grup decat dorinta de a exprima liber o opinie sau o ironie pe un text dat. Se ajunge la libertati de expresie statistice, imaginadu-ne ca mierea si ambrozia abundente varsate pe blogurile prietenilor se compenseaza cu fierea si vitriolul in exces aruncate pe bogurile dusmanilor, incat in medie s-ar putea spune ca am fost buni, drepti, draguti si echilibrati.

   Hm! Am scris deja un mesaj prea lung. Daca as avea timp sau macar convingerea ca ati merita un asemenea efort, l-as rescrie mai scurt, mai concis. Nu le am. Uite ce va propun: reformulati-l d-voastra intr-o versiune abreviata sa vedem ce iese. Daca iese frumos poate copiez si eu modelul si-mi scade spontan luxurianta verbala ce va agaseasa. Incercam?

   Apreciază

 3. desi am nume si prenume si chiar renume nu sunt atit de arogant incit sa consider ca as merita o chintesenta a gindirii d-voastra. Nu ma pot incumeta sa chintetizez amploarea ideilor d-voastra de teama de a aluneca in caricaturism cu riscu de a pierde nuantele filozofice care pe undeva fac mai mult decit miezu.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   @Neamtu Tiganu – Neamtu Tiganu? Asa va cheama pe d-voastra? Pai si pe mine la fel. „Dl” este numele meu de botez, iar Goe e numele de familie. Am famile mare: vreo 30 de milioane de membri, daca numaram diaspora si pe verii din Basarabia. Dar nu la asta ma refeream cand ziceam de nume si prenume si chiar renume (trista faima), ca mie si daca-mi spuneti pe bune cum va cheama tot anonim ramaneti (ca n-am audienta necesara pe blog ca sa va scot din anonimat). Pai vedeti? Nuantele nu pot fi incluse in varianta abreviata a adevarului, de acea imi si conserv eu diareea, cu laxative ca d-voastra. 😉

   Apreciază

 4. Radu Humor said

  On topic

  our comment is awaiting moderation.

  Greseala majora in materie de doctrine este in primul rand aceea ca cineva mai poate crede in ele !
  Dar persistand in greseala unii cred ca este suficient sa declare un sistem comunist sau capitalist, sa zicem, pentru ca intreg sirul de intamplari sociale sa urmeze un curs sugerat mai mult de teorie decat de practica !
  Si atunci este normal sa se produca sincope, sariri peste etape, sau intoarceri la faze initiale peste care se spera ca s-a trecut.
  Pana la urma nici macar problema proprietatii, mai bine zis a legiferarii ei , n-ar trebui sa fie cea care desparte un regim de altul .
  Singurul criteriu pe care din motive meschine si interesate, il eludeaza toate sistemele , ar fi cel al nivelului intelectual, urmarit cu obstinatie pana la cele mai de jos nivele.
  Odata asigurat acest nivel intelectual lumea poate fi condusa atat de discret incat pana la urma doar ce-i care nu se pot conduce singuri sa ceara favorul de a fi condusi, fie de vreun partid fie de vreo entitate religioasa, care ar trebui sa se nasca/fiinteze in urma unor optiuni individuale sau de grup restrans ! Am avea astfel niste conduceri raspandite la diferite nivele de alcatuire numerica aleatorie de populatie, cu reprezentanti directi in Marea Adunare Nationala (cazuta in desuetudine si dusa pe nedrept in derizoriu de un sistem criminal)cu sau fara drept de veto !
  Autoritatea aceea dobandita prin intelegere si nu prin forta sau constrangere ar avea sanse de a se perpetua in genul monarhiilor a caror discretie si intelepciune proprie majoritatii unsilor lui Dumnezeu pe pamant, le fac si astazi de o actualitate cu totul surprinzatoare, pentru aparenta lor inadecvare cu nivelul exceptional de dezvoltare al unori tari.

  Apreciază

  • arcaluigoe said

   Cu ingaduinta d-voastra, pe aceasta tema, v-as recomanda un articol al d-lui Sever Voinescu (e cumva evreu?) pe care il puteti citi AICI. Sper ca veti putea trece peste faptul ca articolul se refera si la evreul Tony Judt, (despre care poate ati auzit asa… in general si in particular ca a murit de curand) pentru a ajunge la problema pusa in discutie de catre dl. Sever Voinescu (e cumva evreu)?.

   Apreciază

 5. pP said

  am si eu ceva pentru JIGODIA de DORIN TUDORAN
  O CHESTIE REFUZATA AICI:
  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/au-revoir-tandrete-mica-ii-52704.html
  JIGODIA DE DORIN TUDORAN NU ACCEPTA OGLINDA.(accepta in schimb cenzura)
  ………………………………….
  asta am vrut eu sa-i spun JIGODIEI:

  AU RVOIR MON PETIT DORIN TUDORAN
  Excuse moi,
  tu me fais vomir!
  je des nausée deja!
  Je te comprends maintenant ET je deplore ton caractère&+
  CINE ESTI DUMNEATA IN REALITATE DORIN TUDORAN?
  je me pose vraiment la question?
  te comporti ca si cum te-au pus ASTIA AMBALAT FRUMOS PE ACOPERIS sub ACOPERIRE.
  +
  ET CA?
  ET CA?
  ET CA?

  ,,Disidentul anticomunist, Dorin Tudoran, consilierul PUR,,

  ,,Fost disident anticeausist de marca, devenit consilier de campanie electorala al PUR
  Fostul disident politic al regimului comunist, Dorin Tudoran, a devenit, de ieri, consilierul de campanie electorala al PUR, dupa ce acest partid a renuntat la serviciile lui Dick Morris.
  Fara prea multe explicatii, Dorin Tudoran a spus ca se alatura PUR intrucit acest partid “acorda atentie clasei de mijloc”, dar, in plus, are si o motivatie sentimentala. Prezent la conferinta de presa impreuna cu Dan Voiculescu (liderul PUR), Tudoran si-a amintit ca a copilarit cu acesta si ca au jucat impreuna hockei.

  El a mentionat ca dupa 1990 nu a fost inregimentat in nici un partid politic din Romania, iar acum nu face decit sa-l consilieze pe liderul PUR. La rindul sau, Dan Voiculescu a spus ca are nevoie de experienta lui Dorin Tudoran. “E nevoie de o minte limpede care sa gindeasca obiectiv si care sa avertizeze in cazul in care intervine o ruptura de realitate”, a spus Dan Voiculescu.

  Bogdan Lefter, scriitor: “Oficializarea legaturii este surprinzatoare”

  “Oficializarea legaturii dintre Dorin Tudoran si PUR este surprinzatoare. Cu toata denumirea lor generoasa, umanistii nu sint chiar cel mai onorabil partid politic din Romania de azi. Pe de alta parte, se zvonise in culise, in urma cu citeva luni, ca PUR ii facuse lui Tudoran o oferta de candidatura la presedintia tarii.

  Daca nu ne vom grabi sa-l acuzam pe Dorin Tudoran pentru aceasta mezalianta, atunci am putea, eventual, prevedea realizarea pasnica a unui transfer al prestigiului sau de mare poet si fost disident anticomunist catre PUR. Utila sau nu democratiei romanesti a acestei perioade, vom vedea…”. (Alina Mihai)

  Actiunea Populara: “Dorin Tudoran a ales sa se compromita”. Actiunea Populara este mult mai vehementa, considerind ca Dorin Tudoran “a ales sa se compromita, intrind in slujba PUR, cunoscut in opinia publica romaneasca drept un partid al fostei securitati”. “Dezertarea morala a lui Dorin Tudoran este de neinteles.

  Dorin Tudoran, un opozant al regimului Ceausescu, care a rezistat hartuielilor si presiunilor Securitatii, a ramas dupa 1989 un luptator impotriva mostenitorilor regimului comunist, devenind un adevarat reper moral.
  Astazi, Dorin Tudoran a ales sa se compromita, intrind in slujba PUR, cunoscut in opinia publica romaneasca drept un partid al fostei securitati.

  Domnul Dorin Tudoran, care spune ca-l cunoaste din copilarie pe presedintele PUR, Dan Voiculescu, ar trebui sa stie ca, pina in 1989, Dan Voiculescu a condus firma Crescent, firma implicata in afaceri cu banii securitatii”, spune, intr-un comunicat, purtatorul de cuvint al Actiunii Populare, Mugur Ciuvica.

  Dorin Tudoran: “Fiecare avem trecuturile pe care le avem. Este vorba de servicii strict profesionale”

  Credeti ca exista vreo compatibilitate intre trecutul dvs. de disident si trecutul domnului Dan Voiculescu, fost director al firmei “Crescent “pe vremea lui Ceausescu?
  Sa inteleg ca sugerati existenta unei incompatibilitati? Daca asa ar sta lucrurile, in ce ar consta incompatibilitatea respectiva? Fiecare – nu doar dl Voiculescu si eu – avem trecuturile pe care le avem. Colaborarea dintre mine si PUR nu se bazeaza pe o compatibilitate ori incompatibilitate intre trecutul meu si cel al dlui Voiculescu. Este vorba de servicii strict profesionale.

  Un consultant politic nu este un membru al partidului caruia ii acorda consultanta. Asadar, ideile lor politice nu trebuie sa fie neaparat identice ori similare. Consultanta este un serviciu tehnic, profesional. Evident insa, nu as acorda asemenea servicii unei formatiuni politice extremiste.
  Daca ati ales acum sa colaborati pe plan politic cu Dan Voiculescu inseamna ca eventualele diferente de idei si statut de pina in 1989 dintre dumneavoastra si el nu mai au nici o relevanta?
  Inca o data, imi permit sa cred ca folositi un termen usor impropriu. Eu nu am devenit membru al partidului condus de dl Voiculescu. Colaborarea mea nu este una de ordin politic, este una de consultanta pe probleme politice si electorale. Diferentele de idei si de statut dintre dl Voiculescu si mine, cele de pina in 1989, nu constituie un factor in discutie in acest moment.

  Daca au existat cu adevarat asemenea diferente (nu prea am avut timp sa discut cu dl Voiculescu in amanunt care i-au fost ideile de pina in 1989), ele nu isi pierd nimic din relevanta.
  Cum explicati apropierea de un partid care a fost aliat la guvernare cu PSD (si acum negociaza si cu Adrian Nastase o eventuala alianta postelectorala), atita vreme cit ati fost un critic al fenomenului fesenist de dupa 1990?
  Iarasi folositi, scuzati-ma, un termen impropriu. Nu exista o “apropiere” politica intre mine si PUR. Rolul meu este sa culeg opinii ale membrilor conducerii acestui partid, sa le analizez si apoi sa recomand o strategie in functie de ce consider ca ar fi spre binele partidului sa faca.

  Decizia finala in legatura cu felul in care PUR doreste sa abordeze – tactic si strategic – alegerile parlamentare din acest an ii apartine doar conducerii partidului.
  Ati spus ca vreti sa sustineti formarea clasei de mijloc. De ce nu ati ales Partidul National Liberal?
  Ce am spus era ca m-a bucurat sa vad ca in doctrina partidului exista preocuparea de a vedea renascind in Romania clasa de mijloc, fosta mica burghezie. Nu am spus insa ca o asemenea preocupare lipseste din preocuparile altor partide politice romanesti. Nu am ales Partidul National Liberal fiindca, repet, nu am facut pasul de a deveni membru al vreunui partid politic.

  Daca va referiti insa la ceea ce fac eu in acest moment – consultanta politica si strategie electorala -, banuiesc ca daca ar fi existat un interes din partea PNL-lui pentru servicii de acest fel puse la dispozitie de mine, as fi fost contactat. Nu am fost. Deci nu aveam cum “sa aleg” PNL-ul.
  Ati spus ca onorariul pe care-l primiti de la PUR este nesemnificativ. Citi bani incasati din aceasta colaborare?
  Onorariul pe care il primesc este nesemnificativ in sensul ca nu el a determinat hotarirea mea de a acorda servicii de consultanta partidului condus de dl Voiculescu. Cred, in continuare, ca onorariul respectiv este o chestiune care priveste doar “partile contractante”.,,

  Apreciază

 6. Dl.Goe said

  @PP – De la o vârsta incolo orice doamna onorabila evita oglinda si oglindirea in public. Nu? Deci nimic anormal. Cat priveste cenzura… Vai. Domnul blogger modereaza, nu cenzureaza. Isi iubeste in exces prietenii (si dânsii reciproc iubitori) si-i protejeaza de adevaruri impudice si inutile care ar putea sa le raneasca sentimentele alese. Cata sensibilitate atata nesimtire. Mai ales la poeti. Marginali si neintelesi. „Moflujii”. Pazea.

  Apreciază

 7. Dl.Goe said

  Intr-un roman foileton cu accente epopeice, scris cu mare talent, dl. Tudoran il pune la respect, prin exces de mijloace, pe micutul Biju. Iata ce-i zice apoteotic in final:

  „Totul putea fi rezolvat cu o replică succintă dintr-un film cam mediocru, dar oricum nu mai mediocru decât această polemică: “You stop lying about me, I’ll stop telling the truth about you“. Cred că este un târg acceptabil. Your Excellency, dou we have a deal? A gentlemen’s agreement?”

  Totusi marele scriitor are alergie la micii critici (literari) si le tot cenzureaza comentariile. De ce tovarasi? De ce?

  Mesaj cenzurat pe blogul lui Dorin Tudoran, dusman de moarte al lui Biju si al libertatii de expresie:

  „Noroc cu citatele coane Dorine. Incepusem sa cred ca n-o sa reusiti sa-l dovediti (in sensul de „a rapune” nu altminteri) pe zmeul Biju. Bravo. Well-done! Acum ce urmeaza? Va intoarceti la Tismaneanu sau mai cautati alt adversar de talie apropiata?

  P.S. De memorabila romantziozitate afirmatia pe care o faceti: „…căci sunt prea deseori gata să spun că şi “ceilalţi” pot avea dreptate, nu doar ”noi”.” Si pareti atat de sincer… Oricum ca sa consolidati acest monumental atribut al onestului echidistant ati facut si sacrificii. De exempul ati sacrificat orice „placere” in a-i admonsta in vreun fel pe „ceilalti” cand (vai) nu au dreptate. Cam demult si cam grav. Dar de, asa sunteti d-voastra coane Dorine, cand nu puteti fi cel mai „bun” in partid deveniti dizident, ca sa echilibrati marsaviile haitei, nu de alta. Aveti deja reflexul asta. Asta si al cenzurii. 😉

  Apreciază

 8. Dl.Goe said

  Celor care au nevoie de un emetic eficient le recomand articolul lui CTP despre DDT AICI

  Mi-am exprimat si eu adeziunea si admiratia chiar pe blogul respectiv dar mi-a fost refuzata. Mai incerc o data:

  Coane Dorine va rog din suflet sa ma iertati daca v-am suparat sau v-am nedreptatit, daca v-am sicanat aiurea sau v-am luat in desert numele si imginea. Cred ca ar trebui sa-i multumim cu totii d-lui Cristian Tudor Popescu pentru ca ne deschide ochii cu acest articol minunat, limpede. Ar trebui popularizat intens pentru ca are mare, mare dreptate. Sunteti iarasi persecutat de un sistem marsav (acelasi?). Ziaristul cu nume predestinat Cristian si Tudor si Popescu (Popescu…) face un gest de mare curaj in spiritul dreptatii. Admirabil.

  P.S. Nu mai putin admirabil titlul d-voastra, scurt dar elegant.

  P.P.S. E de mare mirare ca natia romana, poporul sau macar populatia in marea sa majoritate nu se simte de la excelent in sus, mandra, avand asemenea lideri de opinie ca CTP si DDT. Va multumim ca existati.

  Apreciază

 9. Kibby said

  unul care a facut inchisoare pe motive politice se cheama dizident. daca dizidentul a ajuns mai tirziu sa faca note la securitate despre prietenii sai e trist, e cumplit. dar asta nu schimba faptul (vezi campanii media de dupa ’90) ca a fost dizident. adica s-a opus sus si tare acelui cacat de sistem.
  acuma – unul care n-a facut vreun compromis, a vorbit prin tacere sau prin opera sa – e meritoriu fara indoaiala, dar nu e dizident.
  tragind linie, cine e mai bun sau mai rau? nu stiu. unii dizidenti au ramas dizidenti pina la capat pt ca azi sa aplice duble masuri (H Muller) sau sa califice golani „o anumita parte” a timisorenilor – D Cornea…
  nici eu nu detin secretul focului

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Judecarea prin prisma „colaborarii” cu securitatea sau a „dizidentei” in raport cu sistemul totalitar a devenit un soi de pat al lui Procust in care se petrec fel de fel de perversiuni si siluiri in contra logicii, a bunului simt si pana la urma a oricarei ratiuni. Faptul rau de a fi fost „colaborator” si faptul bun de a fi fost „dizident” au devenit incet, incet (dar nu mai putin abrupt) ceva de genul a fi fost „colaborator” este raul absolut, iar a fi fost „dizident” binele absolut.

   Prin urmare cine a fost „dizident” este automat mai destept, mai democrat, mai drept, mai onest, mai valoros, are mai multa autoritate (in orice domeniu) si merita sa primeasca recunoastere, ascultare, respect si avantaje, in timp ce a fi fost „colaborator” presupune sa fii prost, nedemocrat, nedrept, etc si fara nicio autoritate sau drept de opinie.

   Pasul urmator a fost goana dupa etichete de genul „colaborator” sau „dizident” si perfectionarea tehnicilor de aplicare cu adezivi minune a etichetelor respective (uneori in straturi succesive) pe fruntile amicilor si inamicilor.

   S-au pierdut pe drum diferentele dintre binele si raul relativ si binele si raul absolut, s-au pierdut diferentele intre colaborator si „colaborator” intre dizident si „dizident”, s-au pierdut oamenii si omenia, discernamatul si logica, s-a pierdut orice sansa pentru ajungerea la „meritocratie”, exact ca in „comunism” (sic).

   Nu mai conteaza deloc, dar deloc, care sunt valoarea (in plan intelectual sau uman), competentele, sau non-valoarea si incompetentele oamenilor reali. Se lucreaza in schimb cu imagini operationale mult mai fluide (distorsionate fiind mult prea putin spus), aflate in rapoarte dintre cele mai neasteptate cu realitatea. Acest fapt explica bataliile astea de un ridicol absolut pentru imagine, disperarea infantila a unui Tudoaran sau Padina care poate chiar isi inchipuie despre sine ca se agita (cu folos sau steril nu se stie inca) doar pentru a-si salva demnitatea (si mai ales onoarea nereperata).

   Multumescul lui Dorin Tudoran adresat lui Cristian Tudor Popescu-manipulatorul pentru un articol vâscos, este mai gretzos decat articolul insusi.

   Dorin Tudoran si altii ca el (si vai sunt atat de multi) ar trebui poate sa le multumeasca frumos celor care-i improaca cu rahat, pentru ca astfel le sunt ascunse vederii si protejate adevartele infatisari schimonosite. Pe sub rahat binevoitorii vor ghicii intotdeauna doar ingeri.

   Apreciază

   • nea Goe, atunci cind spui, cu patosu tau irezistibil, ca Tudoran e omu lui Nastase, te-ai descalificat completamente, nu te mai spala nici Dunarea. Pacat de tiridambele tale lingvistice care poate au un simbure.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Afiramatia d-voastra este foarte interesanta, nu prin continutul in sine ci prin eficienta perversa pe care o poate avea in atingerea unui efect scontat. Sa neg sau sa nuantez faptele continute intr-o asemenea acuzatie aberanta (visati d-le) ar inarutatii situatia. Sa o ignor ar fi si mai dihai. Dar ma gandesc insa la alceva. Ce-ar fi sa o preiau de la d-voastra si sa accept paternitatea ei: Da domne! Conul Dorin Tudoran este omul lui Adrian Nastase, iar focul meu a-l stinge nu pot cu toate apele marii, in care vi se varsa Dunarea… bagati d-voastra mana-n foc ca n-ar fi?

     Apreciază

 10. Nea Goe, recunoasteti intepretu?
  –––––-
  Dl.Goe Says:
  30 septembrie 2010 la 21:26
  @GoldmundR – Pertinenta observatia ta. Mai putin nedumerirea legata de aprenta inconsecventa a d-lui Radu Humor. Pai dansul gandeste foarte, foarte, strict in termeni de partizanat politic. N-are de ce sa-l combata pe dl. Tudoran pentru ca acesta se gaseste acum de partea cea buna a baricadei (impreuna cu Nastase, Ciutacu, Crin, Ponta, Badea etc) asa ca domnia sa are toate motivele sa fie indulgent desi cred ca e capabil a fi in stare sa observe ca Padina si Tudoran au “valori” apropiate si ca au derapat de la realitate in cam acelasi fel.
  ++++++++++++++++
  Nea Goe am senzatia ca te-ai cam ramolit, uiti ce ai spus acum citeva zile!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   D-le Neamtu Tiganu, va rog eu sa nu ma face-ti sa râd despre lucruri din astea seci. Eu am facut afirmatii si mai categorice depre apropierea „ideologica” dintre conul Dorin Tudoran si titanul Adrian Nastase decat aceasta includere a lor in aceeasi lista pe frontul comun anti-Basescu. Daca vreti sa punctati la impresia artistica si sa supralicitati vizavi de ce n-ati reusit din prima, sunteti invitatul meu sa brodati artistic printre „sensurile cuvintelor”. Dar tineti cont ca extinderile respective de sens vor oferi o imagine in primul rand despre d-voastra. Caci ce se poate spune despre cineva care interpreteaza enuntul „X e de aceeasi parte a baricadei(!) impreuna cu Y” ca fiind „X e omul lui Y”? Despre un oarecare eu as zice ca e idiot. Despre unul care traieste din „logica” as zice ca e ticalos. D-voastra ce ati zice? Presupun ca la urmatoare reluare a temei veti afirma senin ca dl.Goe ar fi zis despre Dorin Tudoran ca e omul de legatura dintre Nastase si Felix…

   P.S. Uit ce am sus acum cateva zile? Glumiti cred! Uit ce-am zis instantaneu, imediat ce am terminat de zis pentru ca nu-mi tin capul ocupat cu prostii. 😉 Le las sa circule liber. Vad ca se gasesc destui sa le acumuleze. Despre ce vorbeam?

   Apreciază

   • Nea Goe, pt. unu care se bate cu caramida-n pept ca detine logica si care chiar a studiat teoriile de manipulare, mi se pare raspunsu matale disperat.
    Argumente:
    1. A stabili o „baricada” prin simpatia sau antipatia fata de Basescu e pur si simplu aberant.
    2. A trage concluzia ca toti care s-ar afla de o parte a baricadei au o anumita idoelogie, e cea mai trasa de par concluzie pe care am auzit-o. E celebra butada „Cine are acvariu e homosexual”.
    3. E drept ca mata n-o spui direct, esti rafinat, doar o sugerezi, poate ramine ceva.
    4. Stiu ca esti un „artist” al cuvintelor si daca ai vrea te-ai putea exprima limpede, da desigur esti incintat de efectu artistic de a-l pune pe Tudoran alaturi de Nastase, Ciutacu si restu.

    P.S Sa stii ca nu mi-ar fi greu sa folosesc si eu expresii gen „idiot”, imbecil si a.s.m.d.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Domnule s-ar zice ca v-ati atins scopul. Iata ca dezbatem deja despre cum am zis eu ca Tudoran este omul lui Nastase. Aceasta e fapta. Restul sunt vorbe. Mai domnule mai.

     Cat priveste baricada si faptul ca n-ati sesizat ghilimelele care incadrau cuvantul „ideologie” lucrurile sunt si mai clare. D-vaostra studiati logica doar pentru a sti sa o faultati mai eficient. Placerea va fi de partea mea. Chiar si atunci cand nu va va fi greu sa folositi expresii „gen” idiot, imbecil s.a.m.d (ce? ar fi prima oara?). Vad ca despre cuvantul „ticalos” nu ziceti nimic. 😉

     Apreciază

 11. radu said

  Marota DT te bantuie vartos stimate domnule Goe.
  Exista tratament.
  Incercarea moarte n-are.
  Poate se compenseaza de CNAS.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Hei, Raducu… Imi pare bine sa va revad! V-a trecut supararea? M-ati iertat? Comentati iarasi pe Arca? Sa fie intr-un ceas bun si sa-mi faceti intr-o ora trafic cat altii in zece.

   DT e marota? Habar nu aveam. Se prea poate sa ma bantuie dare e valabil si viceversa! 🙄

   V-am remarcat satisfactia, vecina cu orgasmul intelectual, cu care ati carat materiile anti-FKL produse de CTP despre CDT, peste tot pe unde v-a ingaduit libertatea de expresie. Ati vazut ce amarnic e? Ziaristul, de… Si Cristian si Tudor si Popescu. Rar mi-a fost data sa vad un om care sa poarte un nume mai potrivit cu pesrsoana care il poarta. Nici macar lui Gigi Becali nu-i vine numele asa de bine. Acum, ca veni vorba, sa va intreb si eu ceva. D-voastra vi se pare drept ca George Becali sa aiba echipa de fotbal si Gabriel Liiceanu sa nu aiba? Indiferent ce veti raspunde eu o sa va cred. Ca si pana acum.

   Apreciază

 12. Dl.Goe said

  Dl. Tududoran continua sa fie un mic spectacol de opereta. Ar vrea dansul si de opera, dar de unde. Dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere si dar din dar se face raiul cu conditia sa nu cauti calul de dar la dinti. Dar dl.Tudoran il cauta si-mi tot cenzureaza mesajele pe care i le daruiesc total deziteresat.

  Uite ce mesaj mi-a refuzat la articolul sau despre Noua Caledonie sau… Patagonie:

  „Coane Dorine, ma puneti in mare dilema. Sa va banuiesc de cinism sau de inocenta infantila? Pai adica d-voastra va descarcati de fel de fel de complexe (care mai de care) prin subsoluri insalubre de forumuri, in origii sado-maso cu homlessi ca Padina si pe urma, senin, puneti pe blogul cel curatel un text din asta diafan mustind de bune intentii? Si iata ca-i si gasiti clienti ca sa-l maritati. Nu e rau coane Dorine. Nu e rau. Aveti talent ca geambas de texte mai ceva ca Mircea.

  P.S. Mircea Badea. Nu cine credeati dv.”

  Apreciază

 13. radu said

  Pai vedeti ca am dreptate cu marota?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Pai vedeti ca aveti dreptate? Fiecare cu marotele lui. Cu siguranta ca am mai multe marote decat aveti chiar dv. ceea ce inseamna ca sentimentul se imparte la mai multe. Pana la diluare. Problema, care nu-i chiar o problema, este de ce v-ati facut d-voastra o obsesie din a semnala tocmai o marota anume si nu alta si mai marota. Aceasta nu-i intrebarea. Ci raspunsul.

   P.S. Conul Dorin este un homulet de talia lui mos Abalaru. Nici mai mare nici mai mic. De-asta se si iau ei la tranta voiniceste si se porcaie cu maiestrie cam sub-mediocra. Ca ma si intristez vazand cu ce marota m-am mai pricopsit si eu. Ca marotele ca si rudele si dusmanii nu ti le alegi. Doar prietenii. Asa dupa cum v-am ales (de ex) pe d-voastra.

   Apreciază

 14. Dl.Goe said

  Marota (care) se intoarce: Previzibilul con Dorin (Altudoranului, prietenul Antonesei si al omului) isi posteaza pozitia fata de scandalul stenegramelor Vântu-lui AICI. Ca de obicei domnia sa cere sa se revizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimica (ha) ori sa nu se revizuiasac, primesc, dar atunci sa se schimbe cate ceva, si anume prin puntele esentiale (ha-ha). Din aceasta dilema nu puteti iesi, ne-a zis.

  Tot ca de obicei, (mai si) cenzureaza mesajele care nu se aliniaza perfect liniei directoare a blogului. Este cum ar veni si dansul un soi de vânt, dar mai mic, care vrea sa-si faca smenurile netulburat. Cui nu-i place e liber sa plece ca doar e blogul sau ca catzavencu al sov-ului. Ba e clar?

  Mesaj refuzat fara motive serioase:

  „Coane Dorine bateti câmpii cu mare gratie pe muzica de Mozzart. Doar ca-cantati fals (ca de obicei) si paralel cu realitatea. Este ceea ce va place sa numiti punct de vedere echidistant si detasat. Rezulta intotdeauna un discurs minor de chibit in lipsa de inspiratie. Ati putea veni mai aproape de realitate in mare?

  P.S. Aforismele pe care incercati sa le promovati in finalurile apoteotice ale articolaselor (a denenit o traditie) sunt de un sublim ridicol. Cel de azi nu face exceptie: „Dacă această dependenţă nu dispare şi este doar înlocuită cu dependenţa de un alt “Vântu”, proverbului ”Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor” îi vom adăuga, nu peste multă vreme, altul: ”Căderea mogulilor, bucuria mogulașilor”.” – Este o tentativa ieftina de ilustrare a uneia dintre metodele clasice de manipulare prin strecurarea unor rationamente cu aparenta logica dar eronate sub aspect logic. Si dizidentul (kakaia dizitenta?) de ieri poate fi aiuritul de azi.

  P.S. Din pacate in tarisoara noastra mica si vesela, in contextul realismului politic post-sociaist dominat de meandrele concretului, nu exista alternativa la inteparea bubei si publicarea stenogramelor. Probabil ca si fostul poet Tudoran stie sau intuieste asta, dar de.. nu mai are de ales si trebuie s-o faca pe interesantul (daca tot a apucat asa) cantand in cor cu ceilati adversari ai presedintelui: cei reali si importanti. Nu-i mai numesc ca sa nu-l rusinez pe conul Dorin, ca stiti si d-voastra cum e dânsul: rusinos.”

  Apreciază

 15. Dl.Goe said

  Alt mesaj refuzat la conul Dorin:

  „Coane Dorine, dar d-voastra sunteti deja in Groapa Marianelor. Si vi s-a cam turtit batiscaful. Nu stiu cum o sa mai iesiti la suprafata.

  Am impresia ca promovati o teorie interesanta: Cetateni nu va mai cacacti ca imputiti atmosfera pe care tot noi voi o respirati. Tineti cacatul in voi pana la noi ordine. Vom construi bude cu fonduri europene in urmatoarea decada…

  Cam mare nasulia coane Dorine, nu? In loc sa va bucurati ca au fost dati in gât si ziaristii celuilalt mogul (nu doar ai lui Voiculescu 😉 care oricum lucreaza la vedere) spaima e atat de mare incat va simtiti mai degraba tentat sa va solidarizatii cu colegii (ah, fostii colegi) de breasla.

  P.S. Vizavi de aforismul propus (manipulare pe fata) vreu sa va propun o mica-corectie (corectura?) cat o ameliorare a simetriei:

  Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor” îi vom adăuga, nu peste multă vreme, altul: ”Căderea mogulilor, bucuria ziaristilor.”… Pentru ca „nebunii” sunt pentru „domni” ceea ce sunt „ziaristii” pentru „moguli”. Mogulasii n-au nicio treaba aici. „Mogulasii” pot fi pentru „moguli” eventaual ceea ce sunt „printii” pentru „regi”. E din cartea de logica de-a-IV-a.

  Apreciază

 16. Dl.Goe said

  Alt mesaj refuzat la refuznicul con Dorin care joaca rolul de moderator pe propriul sau blog. In rolul principal.

  Iata ce mesaj a cenzurat personajul pe care-l joaca fostul dizident numarul unu al Romaniei profunde:

  „Conu Dorin cel intelept zice: Cum mai toata lumea pare a fi anti-Cineva, nimeni nu mai simte nevoia sa joace rolul de anticorp!” – Bata-va sa va bata Coane Dorine ca hâtru mai sunteti. Le scoateti pe banda. Rulanta. Sunteti foarte tare. Un izvor de intelepciune. Mai aveti multe? Ca ma faceti sa ma simt si prost. Pai Dl. Goe e mic-copil pe langa d-voastra.

  Cum mai toata lumea pare a fi anti-Cineva,
  nimeni nu mai simte
  nevoia sa joace
  rolul de anticorp!

  Dincolo de inegalabilul poetism transpare ideia care va defineste spiritul. Pentu d-voastra totul poate fi asimilat unui „rol” care poate fi indeplinit de cate cineva care „simte” nevoia sa-l joace. De unde si confuzia politica si morala in care va aflati. Mestere „anticorpii” nu joaca rolul de anticorpi pentru ca simt nevoia sa-l joace ci pentru ca… sunt anticorpi. Si nu au de ales.

  Dv. coane Dorine sunteti blogger sau doar simtiti nevoia de a juca acest rol?
  Intreb si eu. Nu dau cu paru.”

  Apreciază

 17. radu said

  De ce nu postati pe vox publica ce doriti sa/i spuneti domnului Tudoran_

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Pai ii spun chiar d-lui Tudoran pe blogul sau. Ce-ar putea fi mai direct de atâta? La mine aici (re)amintesc numai, ca sa nu uit ce-am spus? 😉

   P.S. Pe vox pulica anarhia e mult prea mare si n-am timp de facut constant exercitii de vorbit in harmalaie (desi ar fi o distractie grozava) si cu atat mai putin as avea timp sa ma apuc sa fac ordine acolo (cu scantei). N-am timp de responsabilitati si s(t)imulari nici macar aici pe (amarata asta de) Arca, daramite in bairamul perpetuu de pe vox… what ever, publica. Care va sa zica ma antrenez in particular. Daca voi avea vreodata timp sa intru in competitii oficiale, bine. Daca nu… fac conditie fizica.

   Apreciază

 18. Lica said

  mesaj refuzat pe blogul lui „conu”Dorin Tudoran.

  Recomand cu încredere un vaccin gata sa respingă „boala infecţioasa” şi să creeze anticorpii necesari ptru imunizare ,în cazul in care aceştia vă lipsesc din născare. ups!

  o..” maxima moralia „,bine adminstrata are efect garantat%.
  „Cand, in alta ordine de idei, cineva spune azi despre tine ca esti un hero si un geniu, iar maine ca de fapt esti un turnator, un milog sau un prost, fara ca tu sa te fi schimbat cu nimic intre timp – si chiar daca te-ai schimbat, caci panta rei, nu poti s-ajungi fix contrariul tau, hey…-, inseamna ca el insusi este ori un neica nime dintre mincinosii grei, ori un ticalos fatzos dintr-un haitic de derbedei, ori un biet hom nervoso-schimbacios, dar cel mai adesea un rumânas de-al nost, kkcioso-neserios…”

  p.s L-am postat si pe.. „Vox pulica” ,acolo unde este o asa -zisa ..”anarhie „. 😉

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Lica fara frica… Vorbiti un dialect care imi suna cunoscut. L-ati invatat din cursul de franceza fara profesor sau v-ati contaminat (dupa ureche) din cauza anturajului si/sau prea-insistentelor prezente in anumite vecinatati contaminate deja? Ca n-oti fi chiar inventatorul limbii esperanto?

   Apreciază

 19. Am lecturat ceea ce ai scris in acest post al tau si imi place. Continua tot asa.

  Apreciază

  • Radu Humor said

   Cum pot sa vorbesc cu @Serafina Dafinescu, fara a ma trezi ca vorbesc cu dvs ?!

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    @Radu Humor – Stimate domn, presupun ca ati castigat batalia prin care urmareati sa-mi prezervati (mie) dreptul de a va injura, alaturi de alti nenorociti. In aceasta calitate trebuie sa va amintesc ca incercarile d-voastra de a intra in vorbe cu doamnele intalnite pe Arca lui Goe, au esuat intotdeauna lamentabil pentru ca sunteti mo-mi-mi (mojic, mitocan, misogin). Mi-a fost rusine de rusine d-vostra pentru ce ati putut produce in dialogul cu d-na Doina Popescu. Imi amintesc de asemenea ce reactie marlaneasca ati avut atunci cand v-am atras atentia ca o confundati cu seninatate/senilitate pe Amucommunications cu Anaayana. Acum vad ca va incearca ispita de a le confunda pe Serafina cu Maria si pe Maria cu Mirabela si ca ati pofti la conversatie cu sexul frumos.

    Succes va doresc.

    Apreciază

    • Radu Humor said

     Asta da surpriza !
     Deci faceti si vocalize ?:
     Ma-me-mi-mo-muuuuuuu !

     P.S. Pot afla si eu la ce masa cantati ?
     Sau lasati …
     Am atata imaginatie !

     P.S. Doamnei Doina Popescu pot sa-i cer oricand niste scuze !
     Dar nu pentru ca am jignit-o ( ca nici ea nu s-a lasat mai prejos 😉 ), ci din cu totul alte motive, pe care le-am aflat putin mai tarziu 😉
     Dar asta nu inseamna ca atunci nu i-as fi spus acelasi lucru 🙄

     P.S. Vad ca tineti (si) cu dintii de cele care va calca pragul blogului, dandu-mi prilejul sa vad cam cum arata si prostitutia masculina :mrgreen:
     Sau sunteti cumva doar androgin si vorbim degeaba 😉

     Apreciază

  • Dl.Goe said

   Merci.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: