(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Băsescu şi Boc s-au întâlnit în mare secret cu membri ai “Trilateralei”

Posted by Arca lui Goe pe Octombrie 18, 2010

Preluat din Napoca News.

Premierul Emil Boc a participat vineri seara la Cafe Athenee Palace Hilton la o cină, organizată de controversata Comisie Trilaterală (așa-zisul Guvern Mondial).

Primul-ministru a ținut ca participarea sa să fie secretă, drept care a și folosit la plecare o ieșire laterală. Prezența sa a fost, însă, trădată de coloana oficială de mașini parcată în fața hotelui. Sâmbătă seara, membrii Trilateralei au fost invitați de către Traian Băsescu la o cină discretă la Palatul Cotroceni. Pe agenda Administrației Prezidențiale, această manifestare nu fost făcută publică etc, etc, etc. ... Lucian Gheorghiu, Sursa: http://www.cotidianul.ro

P.S. In Triunghiul Bermudelor (Tudoran-Padina-Iaru) se intampla lucruri foarte stranii. Desi sustin enunturi contradictorii unele in raport cu altele, in mod paradoxal, fiecare dintre ei are dreptate cand se refera la unul dintre ceilalti doi poeti. Ce sa insemne asta? Poate insemna foarte bine ca nu e bine sa umblam iarna in bermude daca nu ne aflam in Aruba sau macar sa nu cercetam ce se intâmpla pe acolo, prin triunghiul lor. Al bermudelor de…

Test de cultura generala. Cine a scris poemele de mai jos:

A. Din ciclul „Gura pacatosului”

De ce crezi tu ca e musai ca eu sa traiesc in continuare ca un ilustru necunoscut, ca un somer sau ca un cersetor – cum ma insulta detracatu “humor” -, iar tu, sau Dinescu, sau Tanase, sau Hurezeanu, sau maine-poimaine Cartarescu, dupa ce se va termina, nainte de soroc, iepoca Basescu, sa tocati paralele lu SOV-ietescu, dar in acelasi timp sa fiti considerati si boierii mintii, poetii sau profetii lu Rumânescu…? Asculta la mine, ex-pretine: nu io am complexe de superioritate si cu atat mai putin megalomanice, cum tot o tineti matzu-gaia, ci voi aveti complexe de inferioritate, da, chiar voi, care dupa ce ati acaparat toata tigaia Rezistentzei Ro si vazand ca vreau si io sa mi se recunoasca participarea la batalia de la Turtucaia, imi aratati – vba trolului care-ti onoreaza odaia – aia. Dupa care va inrositi singuri, de ciuda, pai cum dreaq.

B. Din ciclul „Boierii mintii se intoarce!” 😉

„Opozanţi ai dictaturii, ei cad în derizoriu dacă, ulterior, se transformă în opozanţi ai tuturor acelora care au suportat-o sau care, sub dictatură, au încercat să salveze, discret, ceea ce se mai putea salva din ruinele ei. În definitiv, eroul nu e eroic pentru sine, ci în beneficiul unei comunităţi de ne-eroi, care, deşi nu s-au putut ridica la înălţimea atitudinii sale, merită să supravieţuiască.”

Gasitorului recompensa prin cultura.

5 răspunsuri to “Băsescu şi Boc s-au întâlnit în mare secret cu membri ai “Trilateralei””

 1. Dl.Goe said

  Mugur, Florin, Lucian si… si… si mai cine apare in poza? Cine poate sa(-mi) spuna?

 2. pc games said

  Ernest Hemingway~ Theres nothing noble in being superior to your fellow men. True nobility is being superior to your former self.

 3. Dl.Goe said

  Recomandare de lectura: Trecatorule, daca ai ajuns pe aici de cine stie unde si n-ai apucat inca sa citesti replicile despre icoane, iconite, avataruri, identitate, clonare etc, schimbate intre intelectualii Viorel si Stelly, iti recomand calduros sa faci o pauza de lectura inainte de a reveni la rutina zilei. E posibil sa râzi cu lacrimi: Cauta AICI.

 4. Hey very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds
  also…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: