(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Fara alte cuvinte… » _oZi_38

10 răspunsuri sa “_oZi_38”

 1. AnaAyana said

  baraj in fata comunicarii?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Nu stiu despre ce baraj e vorba. N-ar strica o explicitare… Deci?

   Apreciază

  • Dl.Goe said

   Ah… Era vorba chiar despre desen… Un baraj peste care chiar nu se poate trece…

   Apreciază

   • AnaAyana said

    De multe ori vad astfel de situatii si in alte locuri. Oamenii prefera sa se izoleze in tot felul de activitati solitare si nu mai vorbesc unii cu altii. Pana la urma tine si de cat sunt de introvertiti sau nu.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Cu introvertitii, de bine de rau, inca se mai poate comunica, multi dintre ei fiind ascultatori atenti si fini observatori. Acestia puncteaza rar dar atunci cand o fac, o fac memorabil. Cred insa ca cei mai importanti factori responsabili pentru comunicarea deficitara sau defectuoasa (din aceasta fascinanta lume a comunicarii) sunt in primul rand autismul si egoismul, acum si in varianta „sociala”. Cu un autist nu poti comunica. Poti cel mult sa-l hartuiesti sau sa-l ignori (varianta extrema de hartuire). Cat despre cei EGO-ici si EGO-isti, aici lucrurile sunt mult mai complicate (tehnic vorbind) dar nu chiar asa de ireductibile ca in cazul autistilor. De la EGO la EGO se mai poate comunica daca macar unul dintre partenerii de dialog are talent la meta-comunicare.

     P.S. Ma bucur sa vad ca putem comunica. Au ajuns la destinatar recomandarile de film pe care le-am trimis in completarea lui „La dolce vita”? Nu? autismul-egoismul-si-spamul.

     Apreciază

 2. AnaAyana said

  Aşa este, o spune jumătatea introvertită din mine. Aş mai completa cu lipsa răbdării. Mulţi oameni nu mai stau să explice, să descrie, să vorbească pentru că o consideră pierdere de timp.

  Au ajuns recomandările dar am răspuns eu cu întârziere. Dacă mai ai şi altele, te aştept cu lista la puţin zis FILME BUNE. Încerc să adun informaţii de calitate acolo.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   S-a intamplat (dar nu din intamplare) sa fie vorba despre filme memorabile, filme de suflet, chiar aici pe arca, la pagina „Zoon geo-Politikon si Planeta Cinema”. Combinatia de efecte Dilema Veche / AnaAyana a dus la aceasta leapsa. Vino si tu cu cinci filme bune. Apoi poti prelua leapsa pe blogul tau si-i poti invita pe toti cititorii tai sa vina cu filmele de-acasa… Promit sa contribui si eu.

   Apreciază

 3. AnaAyana said

  p.s. Opţiunea asta cu răspunde în interiorul mesajului se află numai la anumite teme sau se poate activa pe undeva în wordpress? De când mă chinui şi nu găsesc…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s