(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

The Berevoiesti

Posted by Arca lui Goe pe Noiembrie 29, 2010

WASHINGTON – Secretarul de stat Hillary Clinton a condamnat publicarea a mai mult de 250.000 documente clasificate ale Departamentul de Stat, declarând că SUA va lua măsuri agresive pentru tragerea la răspundere a celor carcei care au „furat” informaţii.

Clinton a declarat ca Wikileaks online a acţionat ilegal acceptand postarea materialului. Ea a spus ca administratia Obama ii urmareste „agresiv ” pe cei responsabili de scurgerea informatiilor.

Publicarea materialelor de duminică a amplificat zvonurile de alarmă pe scară largă, la nivel mondial cu privire la ambitiile nucleare ale Iranului şi a prezentat tactici ocazionale de presiune ale SUA care vizează puncte fierbinţi în Afganistan, Pakistan şi Coreea de Nord. Scurgerile de informaţii prezinta, de asemenea, fără menajamente, impresii sincere ale unor diplomaţi şi altor lideri mondiali despre aliaţii Americii şi despre duşmani.

Potrivit acestora, Regele Abdullah al Arabiei Saudite a cerut în mod repetat în Statelor Unite sa atace programul nuclear al Iranului şi sa contracareze atacurile cibernetice regizate de China asupra Statelor Unite.

Oare? Oare? – Atunci cand se doreste restrangerea unor drepturi, unul dintre scenariile pregatitoare inceaca sa acrediteze ideea ca existenta acelor drepturi este periculoasa. Cred ca in fond se urmareste inchiderea (b)Arcei lui Goe si chiar a catorva dintre blogurile si holdingurile de bloguri mentionate pe Arca lui Goe. 😉

…si abia acum si numai astfel se deslusesc eforturile de sincronizare cu Departamentul de Stat ale washingtonianului Dorin Tudoran, care sugereaza masuri similare pe blogul sau numai putin important. Sau nu mai… Ma rog, cine sta sa se mai uite la nuante in fata globalismului si a amenintarilor globale? In acest ras-timp exista unii care fac altfel de gesturi ce au rostul de a crea mituri, mey! Nu de altceva. E simplu.

P.S. Sursa imaginilor se gaseste la distanta unui simplu click

2 răspunsuri to “The Berevoiesti”

  1. Secretul atacurilor cibernetice regizate de China asupra Statelor Unite se gaseste AICI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: