(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Intermezzo Opera

Posted by Arca lui Goe pe Decembrie 6, 2010

Fara a fi vorba de cine stie ce lucrari/lucruri de amploare, ma tot chinuiesc sa-mi gasesc ragazul potrivit de a da pe post, la gazeta de perete a Arcei doua completari din urma. Pas de a gasi ragazul neccesar. Mai astept. In asteptare incerc sa strecor un mic fapt divers despre alte gesturi cu potential tematic specific Arcei lui Goe: limitarea dreptului la exprimare. O prietena virtuala, pasionata de arta, literatura, cinematografie si altele , s-a intrebat (si m-a intrebat) daca respingerea unui poem, pe motiv de exprimare in/corecta sub aspect gramatical, ar putea fi intemeiata/justa pe un website literar artistic, sau daca este vorba despre un abuz deontologic. Iar in acest ultim caz daca o atare situatie este compatibila cu menirea formala a arcei lui Goe. Cam multe intrebari pe firul apei pana la ultima intrebare la care se poate raspunde direct: DA. Daca cineva va dori sa raspunda (in orice fel) celorlalte intrebari formulate sau subintelese, ori sa faca presupuneri in legatura cu aspectele gramaticale, artistice, deontologice, astept cu nerabdare sa vad.

Mai precis iata faptele:

In trei dati consecutive au fost respinse poezii la  www.poezii.biz  pe motiv ca, citez:  „Textul poeziei este incorect din punct de vedere gramatical. Va rugam sa corectati greselile si sa o republicati. Va multumim!”

Era sa uit poezia:

„chiar de i-ar şopti Dumnezeu la ureche:
greşeşti, invidia te târăşte
prin toate tipurile de mocirlă,
te face să încalţi
câteva perechi de cizme:
şapte ani, adolescenţă, obscur

chiar de i-ar şopti,
preferă să le-ncalţe pe rând
şi apoi, zâmbind,
să lase urme de smoală
pe ciment”

Daca cineva vede ceva gresit aici este invitat sa o spuna acum (sau altadata), ori sa taca pentru totdeauna. 😉

27 răspunsuri to “Intermezzo Opera”

 1. Cred ca stiu ale cui sunt versurile. Cred ca stiu si la cine se refera. Nu vad greseala. E vreuna? Pentru reconcilieri va invit sa faceti o vizita la Zana Eficientei si eventual si la Tilbuhoglinda. Am postari noi. Poate va intereseaza.

 2. AnaAyana said

  O să las si celelalte poezii, poate e ceva în neregula cu ele şi nu vad greşeala desi am scuturat bine textul.

  Eu aş fi tăcut mâlc dar în cazul de faţă am senzaţia că editorii nici măcar nu se mai sinchisesc să citească textele şi dau aceleaşi răspunsuri copy-paste ştiind că nu ai pe cine să întrebi mai departe de ce:

  1.

  de câteva răscruci temporale
  sunt prizonierul propriilor cuvinte
  ca-ntr-un labirint,
  tăcerea caută ieșirea
  din sine

  pe fundal
  o pisică jumătate de rasă,
  jumătate a lumii,
  toarce

  e pretty woman

  2.

  pământul înghite apa
  mai mult cu stânga decât cu dreapta,
  ca şi cum ar avea o mână
  mai lungă

  în anumite părţi
  omul se minunează neîncetat:
  norii cândva paşnici
  sunt conectaţi prin bluetooth
  la o sursă inepuizabilă
  de H2O
  şi totul curge, curge

  nu-mi pare că ploură –
  în inima pământului
  poate e uscat

  Mulţam pentru sprijin.

  • Dl.Goe said

   Vor fi intrebati despre. Vom vedea daca denota. Poate merita rubrica permanenta pe Arca lui Goe. E gratis. Habar nu au ce castiga. Poezii. Bîz.

  • arcaluigoe said

   Multumesc pentru poeme. Asteapta-te la o oarecare perioada de tacere. Matelotii fi vor suprinsi de o atare schimbare de directie a vantului, in dreptul capului Bunei Sperante.

  • AnaAyana said

   Eh, rubrică permanentă nu cred că merită efortul. Vroiam doar câteva păreri din exterior. De obicei trec peste chestiile astea dar de când am urcat pe arcă am vrut să văd dacă mă duce undeva.

   • Dl.Goe said

    „Rubrica permanenta” nu inseamna mare lucru sub aspect „administrativ” pe Arca lui Goe. Inseamna doar ca se creaza o categorie speciala in care se inscrie macar un post, ambele dedicate acelei entitati care a produs/comis o posibila restrangere a dreptului la libera exprimare. „Pagubasii” avand astfel sansa unui punct de intrare in care sa se planga liber 😉 in legatura cu fapta reprobabila si nedeontologica careia i-au cazut victima. Deocamdata mi-am facut cont la „Poezii.biz” si studiez regulamentul (AICI). Pe urma mai vedem.

 3. Barbosu Eugen said

  doua puncte si cu doua puncte fac si mai multe puncte; sau?

  „De obicei trec peste chestiile astea dar de când am urcat pe arcă am vrut să văd dacă mă duce undeva.”
  te duce, te duce. de aia a fost construita arca, sa salveze toate speciile de animale

  • Dl.Goe said

   @Barbosu Eugen – Momentan arca nu duce nicaieri. Este fixata pe creasta unui deal si asteapta Potopul pentru a (putea) duce (eventual) undeva, prin plutire, lucrurile de salvat, aflate la bord in fatidicul momement. In rest ofera doar adapost pentru o noapte celor aflati intamplator la ananghie.

 4. Barbosu Eugen said

  „editorii nici măcar nu se mai sinchisesc să citească textele”
  nu se mai istovesc…

  • AnaAyana said

   SINCHISÍ, sinchisesc, vb. IV. (Fam.; mai ales în construcții negative). 1. Refl. A-i păsa cuiva de cineva sau de ceva, a lua în seamă ceva sau pe cineva; a nu rămâne indiferent; a se neliniști, a se îngrijora. 2. Tranz. (Rar) A incomoda, a deranja, a tulbura. – Din ngr. sinhízo.
   Sursa: DEX ’98

   • Barbosu Eugen said

    ma bucur ca ai descoperit dex onlain. sex onlain ar fi prea mult pentru firea ta delicata.
    cine combate valabilitatea cuvantului „sinchiseala”? iar n-ai inteles. sa-ti traduc (nu sa te traduc, ca io n-am aparat foto primit de ziua me de la pretenara sa surprind bulele de apa in cada sa plezneasca tarkovski de ciuda si sinchiseala, nici nu stiu dupa ce parafez natangele pe la spate sa le fac maine zi poza cand ele-s inlacrimate si cu parul valvoi ca m-o invatat profu de educatie fizica ca ca ca… ochii-s oglinda sufletului)

    sa-ti explic cam cui ar trebui sa ii distribui tu informatii si lin curi cu si despre dex onlain -vezi sa nu incurci iar d-ul cu s-ul
    deci cam unui Pulescu I. ar fi foarte indicat sa ii recomanzi onlainuri…
    eu ziceam ca sarmanii ce nu te accepta -cata cruzime!… – astia deci „nu se mai istovesc”, adica ii dor salele de la atata poezie lejera si contradictorie fara cap-coada asa cam ca un ze rait ciois, inspirata-expirata de la gioalele unui Pulescu Ionut (ce nume complex, trebuie sa trezeasca in dame stari contradictorii de genul unui penis rasfatat sub nume de copil, adica nici nu poti sa bagi in ma-sa progenitura, datorita intelighentiunii parintesti care si-a gasit sa boteze pe sarmanul animalifer intr-un diminutiv, asa ca vrei-nu vrei, mai ales daca esti o Ana, trebuie sa il iubesti cu spatele, ca deh, printre altele: sta in profil, desi e cu fata. adica zace. cu cotul sprijinit pe picior, gest de barbat hotarat care stie ce vrea de la viata; spuneam pe vremuri: ultimul gibon cu care stiu sa fi iesit Ana era unu din ala cu privirea fixa gen „tot inainte”, se vedea ca-i pus pe fapte mari. ahaha, zie feit…

    Daca tot pornii sa ma sinchisesc de cazurile astea grave de tuberculoza pe creier cu „buna alegere” si sinchiseala si tot te trezisi tu sa ma instruiesti din desex onlain -buna alegere, buna buna, excelenta chiar; yam-yam, si frumoasa poza aia data de noi doi de ‘rebelion’, adica si daca-i cea mai naspa din moment ce semnifica la nesemnificativa un prim rebelion impreuna, inseamna ca urmeaza un viitor glorios sa poata sarmanul sot sa dea si el cu valurile de sperma intr-un pat conjugal si sa reproduca -adica animalu’ n-are voie la copii? bai da uei n-ai ramas inca bortoasa? Poetul zice ca din leoaica tanara impreunata cu lup jigarit rezulta cel mai probabil niste corcituri. Dar divaghez.

    De unde dara saracanului Pulescu I s-a sinchisit mintea cerebelita sa tunda zero floacele prin cap, si in camasa aia de forta ca arata ca un puscarias plus iata ca la uratenia aia de fata acuma a adaugat o tunsoare de copil boland luat cu oala -aia care nu au forma parului in „V” pe cap nu e indicat sa se tunda zero, adica astia ca chelul cu cheala dupa ei au acum linia dreapta si stearsa deasupra fruntii asa cum sunt ei stersi ca si tabla aia neagra de la scoala, stearsa de creta. Si asta bai da uei e tunsoarea alora care exprima niste sporturi de performanta sau regim cazon, ce-i cu falsitatile astea de origine dubioasa ce vin toti la oras sa-si traga tunsoare de asasini profesionisti, pe cand baga ei cu ravna mare la tarnacop? nu ca am vazut zilele astea si un vatman, tot tuns de zici ca face haltere de-o viata, dar daca il intrebi, ultima oara cand a calcat intr-o sala de antrenament a fost pe vremea raposatilor -nu ca daca s-ar pune acum pe treaba ar mai ingrasa PORCUL.

    Ti-am fulgerat dara din trei priviri pe un cont de flickr cam cat de greu se geme Ze Rait Ciois dupa cultura. Da-i lui linkuri, nu doar limbinkuri, ca el si cu paratzkiw halexandrion si altii toti nume grele numa una si una, din ze Ei tim, la ei chiar se cere.

    • Dl.Goe said

     @Barbosu Eugen – Stimate domn, din doua una: ori va barbieriti ori va calugariti. Cale de mijloc nu exista. Poate sa va lasati cioc, desi nu cred ca v-ar sta/bine. Combinatia dintre mesajul d-voastra si data/ora la care a fost postat (in sera de Ajun) denota ca sub brad ati avut un singur ou rosu. Inteleg ca nu v-a placut Inception. Va cred. Nu vi se potriveste. Va recomand „Road to Perdition”. Acolo duce calea pe care ati ales-o. Este vorba despre alegerile pe care le facem din foarte putinele posibilitati pe care le avem: doua. Intotdeauna doua. Si tot asa. Dupa fiecare alegere, intre da si nu, iarasi avem de facut cate o alegere, o noua algere. Ati ajuns se pare la momentul in care aveti de ales din doua una: oro va barbieriti ori va calugariti. Aveti grija sa nu va taiati. Pentru after va recomand parfum de femeie. Cu Al Pacinao.

 5. Radu Humor said

  Incearca in loc de : „şapte ani, adolescenţă, obscur”
  „sapte ani, adolescenta, matur”

  „prin toate tipurile de mocirlă,”
  „prin tot felul de mocirle”

  „să lase urme de smoală
  pe ciment”
  „sa lase (zambind)discret, urme de smoala pe parchet”

  • AnaAyana said

   sună bine aşa, mulţam fain
   am ales ciment din mai multe motive
   ştii urmele alea rămase pe străzi când nu ştiu ce neghiob a călcat fără să ştie că e proaspăt aranjat pe jos? nu se mai pot şterge, doar dacă reiei proiectul.

 6. Radu Humor said

  A! Si inca ceva :
  Incearca sa-l intelegi pe barbos….

  • AnaAyana said

   acest personaj a fost banat pe blogul meu din cauză că nu pricepe nimic din ceea ce omul vorbeşte.
   Are senzaţia că este cel mai deştept, că este un fel de geniu neînţeles şi sihastru, că ştie femeile pe-de-rost şi că toţi bărbaţii şi femeile vor numai sex şi altceva nu au în cap. Crede că un bărbat este de apreciat dacă merge la sală şi apoi vine la întâlnire în maiou ca să-şi arate muşchii. Dacă judeci lucrurile aşa, te vei comporta la fel ca el.
   ce să mai, un neînţeles, un filosof al timpurilor noastre care-şi varsă supărările şi frustrările sub formă de jigniri. Nu m-a jignit numai pe mine, de când scriu pe blog s-a luat de toţi cei care lasă comentarii pe blog. Încearcă să înţelegi un astfel de om. eu ştiu un lucru, dacă cineva nu mă vrea, nu arunc cu noroi în el pe toate blogurile.

  • Barbosu Eugen said

   ca tu care habar n-ai doar te trezisi asa sa comentezi de pe dinafara tu pricepi.
   stii poanta aia cu sculptoru’ si cel venind cu parerea sa indrepte nasul? pe poezii nu se da cu sugestia bai sugestivule doar daca nu suferi de vreo chestie din aia izvorata din auto-sugestie

   ma certa mititica de ce postez in alte parti; pentru ca la ea deja comentariile mele ce nu primisera deloc bine alura de gospodina nu mai primeau deja accept; vezi mai jos cateva fapte petrecute intre mine si petrecareata, daca poti sa intelegi scrisul grabit de mana, si apuca-te dupa aia de dat cu suptgestia

 7. Radu Humor said

  Corect era :
  Si mai incearca ceva :
  Sa-l intelegi…..

 8. Barbosu Eugen said

  Sa ramana pentru o amintire comuna (daca nu dispare), ca discutia directa curagioasa degeaba, acum o duci, maine zi o uiti.
  Text offline la 25 decembrie

  ana (4:11:24 PM): eu nu inteleg ce naiba vrei? nu pricepi nimic, ai idei fixe, te simti frustrat ca nu mi-a placut de tine si tu te-ai sinchisit sa te urci in tren tocmai de la arad pana la braila?
  ana (4:11:37 PM): nu vroiam sa vii dar tu ai insistat
  ana (4:12:15 PM): mi-am dat seama ca nu am cu cine discuta, chiar esti greu de cap
  ana (4:12:23 PM): am crezut ca esti om dar nu esti
  ana (4:12:52 PM): te umfli in pene si faci pe desteptul pe toate blogurile si arunci cu nori ca si cum ai fi maica tereza parasita in fata altarului
  ana (4:13:03 PM): esti frustrat
  ana (4:13:16 PM): crezi ca daca mergi la sala trebuia sa lesin dupa tine?
  ana (4:13:37 PM): si in fond, e treaba mea cu cine am o relatie
  ana (4:13:44 PM): ce tot te oftci
  ana (4:14:02 PM): e treaba mea cat va dura aceasta relatie, tu vezi de ale tale
  ana (4:14:23 PM): nu am nevoie sa te uiti pe pozele mele de pe flickr, nici sa tragi concluzii batute in cap
  ana (4:14:32 PM): nu am pomenit om mai incuiat
  ana (4:15:40 PM): vrei sa-ti platesc biletul de la arad pana la braila?
  ana (4:15:53 PM): ce te oftica mai mult? faptul ca ai venit degeaba ?
  ana (4:16:01 PM): faptul ca nu m-am simtit atrasa de tine?
  ana (4:16:52 PM): te rog sa ma lasi in pace
  ana (4:17:09 PM): daca ai ceva sa-mi spui, mi-o spui mie
  ana (4:17:26 PM): sa te duci si sa speli rufele in public mi se pare cel mai josnic lucru
  ana (4:18:00 PM): imi pare rau ca ti-am raspuns la mesaj cand m-ai abordat pe mess
  ana (4:18:18 PM): nu stii sa te comporti civilizat
  ana (4:18:27 PM): ceea ce faci tu NU SE FACE
  ana (4:18:37 PM): in fond, nu am gresit cu nimic in fata ta
  ana (4:18:44 PM): cu NIMIC
  (daca mi-ai trimis text de Craciun, in spiritul omului lipsit de superstitii, se cere sa ai dreptate)

  eu (5:14:59 PM): wtf? tu m-ai contactat pe mine pe messenger acuma ultima oara, nu invers; si ti-am spus again and again sa nu ma mai contactezi pe privat dar vad ca nu intelegi
  eu (5:15:58 PM): plus ca te contrazici de te rupi; afirmi ca nu m-ai placut insa daca ai avea memorie sa iti amintesti cate mi-ai relatat si dupa ce ne-am vazut cum ai crezut ca asa si pe dincolo
  eu (5:16:09 PM): nu se face asa ceva ce ai facut tu
  eu (5:16:13 PM): si continui sa faci
  eu (5:16:45 PM): odata ai toane si incerci sa imi explici ca totusi nu e chiar asa apoi iti revii cica
  eu (5:17:06 PM): te sucesti cu 180 de grade si spui gandesti si actionezi altcumva
  eu (5:17:23 PM): tu ai puterea sa fii consistenta in sentimente mai mult de 5 minute? cred ca ba
  eu (5:18:21 PM): cum adica care e problema mea bai desfranato? ma seci cu analizele tale si articole cu dedicatii, ma suni daca nu te bag in seama cateva ore si ceri si sustii sentimente
  eu (5:18:44 PM): apoi ne intalnim spui ca si acum NU
  eu (5:18:47 PM): zic BINE
  eu (5:19:15 PM): apoi ma contactezi sa spui: AM GRESIT
  eu (5:19:17 PM): bine Lolita
  eu (5:20:10 PM): apoi: aia a fost ieri. azi gandesc si simt altfel, functionez dupa programul Prima Pula asa cum era ala Prima Casa, m-a observat un labagiu in galati gata s-a infiripat ceva intre mine si maimutoi
  eu (5:20:46 PM): iar zic sa te duci in ma-ta si peste 6 luni vii sa imi plangi cu lacrimi de crocodil ca n-a fost nimeni de partea ta de sarbatori
  eu (5:21:01 PM): ma intrebi: unde e locul tau. hm?
  eu (5:21:09 PM): asta ii vorba mare bai desfranato
  eu (5:21:14 PM): zic lasa ca vedem noi
  eu (5:21:30 PM): apoi mergi la schimb de carte ca te-o excitat alexandru petrascu
  eu (5:21:42 PM): asta nu e tot
  eu (5:21:46 PM): te bag iara in ma-ta
  …intrase ze rait choice pe online
  eu (5:21:52 PM): lasa bai sa zic bai pizdo
  ana (5:21:46 PM): tu ai probleme grave la cap
  eu (5:21:59 PM): serios?
  ana (5:22:11 PM): niciodata nu m-am tinut dupa tine asa cum sustii
  eu (5:22:17 PM): te bag iara in ma-ta dupa ce l-ai lins in cur pe paraschiv si iara ma contactezi
  ana (5:22:19 PM): niciodata nu mi0a placut dfe tine
  eu (5:22:29 PM): pai si acum ce ma contactezi pe privat
  eu (5:22:41 PM): ce ma-ta ai atunci
  eu (5:23:03 PM): de fapt problema ta e ca trebuia sa te dai sentimentala cat de cat
  ana (5:23:05 PM): eu nu am vorbit niciodata despre relatiile tale, semn ca nu ms intereseaza pe cand tu, esti gelos si ma urmaresti peste tot pe net ca sa vezi ce fac
  eu (5:23:07 PM): tu umblai dupa pula
  eu (5:23:16 PM): de cand te stiu
  ana (5:23:16 PM): tu m-ai contactat prima data
  ana (5:23:18 PM): ever
  ana (5:23:25 PM): eu la aia m-am referit
  eu (5:23:31 PM): si ce am zis: te plac? )))
  eu (5:23:49 PM): am vorbit si ai inceput sa o iei razna asa cum o iei tu razna cand ti-e gandul la pula
  ana (5:23:50 PM): tu te uiti toata ziua pe site-uri xxx si te masturbezi si crezi ca eu sunt obsedata sexual
  eu (5:24:00 PM): haha
  ana (5:24:05 PM): tu o ioei razna
  eu (5:24:07 PM): eu ma uit pe site-uri xxx?
  eu (5:24:11 PM): cred ca delirezi
  ana (5:24:15 PM): ai venit la braila crezind ca mi-o trragi
  eu (5:24:24 PM): esti nebuna??
  ana (5:24:37 PM): dar cand ai vazut ca nu sunt asa usoara cum vroiai, te-ai dezumflat
  eu (5:24:38 PM): de aia am vrut sa stau la tine mai mult de 2 zile ca am vrut sa ti-o trag?
  ana (5:24:43 PM): da
  eu (5:24:50 PM): tu ai vrut asta dar cand ai vazut ca nu ma trag dupa tine
  eu (5:24:55 PM): ca nu am facut absolut nimic
  eu (5:24:58 PM): in directia aia
  eu (5:25:02 PM): te-o apucat mandria
  ana (5:25:03 PM): crezi ca pe mine ma atrag barbatii care stau toata ziua si o freaca pe jocuri?
  ana (5:25:10 PM): asa credeai tu ca esti interesant?
  ana (5:25:16 PM): ca mergi la sala
  ana (5:25:22 PM): vai
  eu (5:25:23 PM): pai bai pizda asta nu stii tu daca o frec toata ziua pe jocuri sau nu
  eu (5:25:34 PM): nu pulescu I ii ala interesantu ))))
  ana (5:25:41 PM): tu singur ai spus ca toata ziua stai pe jocuri si site-uri xxx
  eu (5:25:47 PM): ca nu stie sa lipeasca trei vorbe intre ele
  ana (5:25:49 PM): esti invidios rau
  ana (5:25:57 PM): eunu am avut niciodata o relatie cu tine
  eu (5:26:01 PM): nu am boala siteurilor xxx dar deloc
  ana (5:26:12 PM): nu ti-am promis nimic niciodata si tu ai avut pretentii
  eu (5:26:24 PM): nu ai avut dar tot timpul ai dat intr-un fel semne de prietenie
  eu (5:26:28 PM): ai zis prietenie
  eu (5:26:31 PM): dar de fiecare data
  ana (5:26:41 PM): de parca daca te-am bagat in seama pe mess nu am voie sa mai ies cu niomeni
  eu (5:26:41 PM): ajungeam la avansuri si cel mai mult datorita tie
  eu (5:26:53 PM): ca tu nu poti sa vorbesti cu un barbat fara sa o iei razna
  eu (5:27:03 PM): nu mai stiam cum sa te opresc de multe ori
  ana (5:27:05 PM): tu daca esti cuc si stai in casa si nu se uita nicio femeie la tine nu inseamna ca ai dreptul sa te iei de viata mea
  eu (5:27:10 PM): cand incepeai sa te dai pe sexuala pe mess
  ana (5:27:17 PM): si sa ma controlezi cu cine ies si cine imi face avansuri
  ana (5:27:26 PM): sigurrr
  eu (5:27:41 PM): pai da ai iesit cu paraschiv imediat ce ai vorbit cu mine
  ana (5:27:44 PM): e problema ta ca nu stii sa interactionezi
  eu (5:27:46 PM): ma intrebi
  ana (5:27:56 PM): si ce, nu aveam voie sa ies cu nimeni|?
  eu (5:27:59 PM): unde e locul tau? apoi iesi cu putoiul si eu se cerea sa nu ma uit sa vad
  eu (5:28:02 PM): ba cum sa nu
  eu (5:28:08 PM): acuma te atac la sentiment
  eu (5:28:14 PM): ca si cand locul tau e langa mine
  ana (5:28:15 PM): si daca am iesit cu cineva nu inseamna ca mi-am tras-o cu el
  eu (5:28:19 PM): si ies sa sug pula in tufe
  ana (5:28:23 PM): ?
  ana (5:28:26 PM): asta faci tu
  eu (5:28:34 PM): daca nu te culci cu el nu inseamna ca explorezi
  ana (5:28:43 PM): n-ar trebui sa te intereseze viata mea sexuala
  eu (5:28:46 PM): asta fac eu? de unde stii tu ai vazut poze cu mine si vreuna?
  ana (5:28:55 PM): dar tu esti foarte interesat de asta
  eu (5:29:05 PM): pai atunci cand ai spus ca ne vedem iar
  eu (5:29:11 PM): trebuia sa nu ma intereseze??
  ana (5:29:15 PM): ce te intereseaza pe tine viata mea sexuala?
  eu (5:29:23 PM): sa fiu fraierul tau??
  ana (5:29:27 PM): nu ai nici un drept
  ana (5:29:35 PM): pai ce drept?
  eu (5:29:42 PM): nu e vorba de acum ca stiu ai abonament la sula si gata
  eu (5:29:46 PM): ce drept??
  ana (5:29:47 PM): ca tu ai venit la braila fara ca eu sa te chem
  eu (5:30:00 PM): de ziua mea in 2008 mi-ai dat niste melodii cu dedicatie
  ana (5:30:02 PM): ai venit ca ai vrut tu
  eu (5:30:04 PM): mi-ai zis sa fiu atent
  eu (5:30:06 PM): la versuri
  eu (5:30:09 PM): zic
  eu (5:30:11 PM): de ce?
  ana (5:30:14 PM): era vorba de poezie
  eu (5:30:16 PM): ca numa ca e important
  ana (5:30:17 PM): si atat\
  eu (5:30:18 PM): si zicea
  eu (5:30:32 PM): I’ll follow you through heaven and hell
  eu (5:30:37 PM): si apoi ca ce ma intere?
  eu (5:30:41 PM): unu obsedat
  eu (5:30:43 PM): cum zici tu
  eu (5:30:49 PM): pt aia iti lua gatul pizdo
  ana (5:31:12 PM): eu cred ca e in mintea ta
  eu (5:31:17 PM): sigur
  eu (5:31:19 PM): )))
  ana (5:31:24 PM): am trimis melodii si la fete si la baieti, de atatea ori
  ana (5:31:31 PM): si nici unul nu a luat-o razna ca tine
  ana (5:31:40 PM): tu cred ca nu intelegi
  ana (5:31:52 PM): ai senzatia ca daca o fata vorbeste cu tine pe mess se da la tine
  eu (5:31:54 PM): sau nu le incarcai de semnificatii
  eu (5:31:55 PM): la aia
  eu (5:31:59 PM): sau i-ai enervat si pe aia
  ana (5:32:04 PM): dar adu-ti aminte ca tu te0ai dat la mine
  eu (5:32:06 PM): la tine era la ordinea zilei
  eu (5:32:10 PM): sa te certi pe email
  eu (5:32:12 PM): cu barbati
  ana (5:32:13 PM): atarnai pe blog
  ana (5:32:15 PM): sigur
  eu (5:32:16 PM): de ce?
  eu (5:32:21 PM): ca ii provocai
  eu (5:32:29 PM): si acuma provoci pe unul sau altul
  ana (5:32:32 PM): tu intrai pe blog si te luai de oamenii de acolo ca eu sa intru in discutie cu tine
  ana (5:32:34 PM): sa te calmez
  eu (5:32:43 PM): apoi te miri ca ce are lumea cu tine
  eu (5:32:53 PM): eu ma enervam de aia nu asteptam divina ta interventie
  ana (5:32:54 PM): pai nimeni nu are nimic cu mine
  eu (5:33:01 PM): asa cum ma enerveaza boii de obicei
  ana (5:33:02 PM): tu esti singurul
  eu (5:33:05 PM): )))
  ana (5:33:13 PM): esti singurul obsedat
  eu (5:33:19 PM): in vara anului 2008: stai ca ma cert cu unul pe email
  eu (5:33:25 PM): ala cu ma-sa ce te-ai folosit de el
  ana (5:33:27 PM): credeai ca daca ma intalnesc cu tine o sa lein?
  eu (5:33:28 PM): sa mergi la teatru
  eu (5:33:35 PM): crezi ca am pierderi d ememorie?
  ana (5:33:38 PM): tu nu pricepi termenul de amic
  eu (5:33:46 PM): si nu ti-o fost rusine sa te folosesti de om??
  ana (5:33:47 PM): eu am o gramada de amici\
  eu (5:33:51 PM): daca te-o certat si ma-sa
  ana (5:33:52 PM): nu m-am folosit cu nimeni
  eu (5:33:54 PM): ai facut tu ceva
  eu (5:33:57 PM): nu
  eu (5:34:00 PM): te cred
  eu (5:34:02 PM): )))
  ana (5:34:10 PM): ala a fost un mincinos, a zis ca are bilete la teatru si nu avea
  ana (5:34:15 PM): s-a laudat singur
  ana (5:34:18 PM): ca are bilete
  eu (5:34:19 PM): pai te-o dus de cateva ori
  eu (5:34:27 PM): ai vrut sa te culci cu el daca avea bilete?
  ana (5:34:28 PM): a invitat mai multa lume decat bilete avea
  eu (5:34:33 PM): aha
  eu (5:34:38 PM): sigur
  eu (5:35:00 PM): tu nu poti zice 3 vorbe fara sa minti si ma acuzi pe mine de frustrare… nebunie
  ana (5:35:04 PM): daca eram asa cum crezi tu, ma culcam si cu tine, o femeie usoara se culca cu toti
  eu (5:35:12 PM): frivolitate (am vrut sa ma culc cu tine repede repede)
  ana (5:35:18 PM): daca eram o femeie usoara nu te trimiteam la hotel
  eu (5:35:20 PM): )))
  ana (5:35:31 PM): tu de aia ai venit la braila
  eu (5:35:32 PM): bai daca nu erai usoara nu ma acuzai ca de aia ti-am adus cadouri
  ana (5:35:35 PM): credeai ca sunt usoara
  eu (5:35:45 PM): si de aia te-am chemat sa stai cu mine?
  eu (5:35:49 PM): sau nu mai retii asta?
  ana (5:35:49 PM): da
  ana (5:36:13 PM): m-ai chemat pentru ca te plictiseai
  eu (5:36:20 PM): bai tu si acuma ai merita sa iti trag o mama de bataie de sa ma tii minte
  ana (5:36:20 PM): si nu aveai ce face
  eu (5:36:24 PM): ma plictiseam\
  ana (5:36:28 PM): tu meriti o mama de bataie
  eu (5:36:30 PM): de aia te-am chemat ))))
  eu (5:36:34 PM): si eu sunt ala nebun
  eu (5:36:37 PM): ))))))))))))))
  ana (5:36:37 PM): am observat la tine ca esti coleric
  eu (5:36:53 PM): deci te-am chemat sa stai la mine ca te plictiseai )))
  eu (5:37:01 PM): asta e un fel de a fi
  eu (5:37:10 PM): coleric si sun 180 cm inaltime
  eu (5:37:15 PM): ce inaltime are pulescu i
  eu (5:37:18 PM): 190 cm ?
  eu (5:37:20 PM): ))))
  eu (5:37:28 PM): tot trebuie sa aiba undeva pe acolo
  ana (5:37:31 PM): eu nu inteleg ce te intereseaza relatia mea
  ana (5:37:40 PM): esti invidios
  eu (5:37:47 PM): pai da mai retii ce ai invatat tu din tonele de filme de arta?
  eu (5:37:53 PM): barbatul tau trebuie sa fie inalt
  eu (5:37:57 PM): nu e vorba de gelozie
  ana (5:37:59 PM): tie-e ciuda ca nu m-am simtit atrasa de tine
  ana (5:38:12 PM): nu am zis asa ceva
  eu (5:38:13 PM): admite ca barbatul tau e f inalt si ca esti superficiala ca asta e un barem mare pt tine
  eu (5:38:18 PM): semnatura genelor de fapt
  ana (5:38:21 PM): e la fel de inalt ca mine
  eu (5:38:22 PM): nu e vina ta
  eu (5:38:27 PM): ca esti atrasa de goriloi
  ana (5:38:32 PM): nu e adevarat
  eu (5:38:35 PM): )))
  eu (5:38:37 PM): deci
  ana (5:38:50 PM): oricum, nu ma atrag barbatii in maieu
  eu (5:38:55 PM): el pe poza: buna alegere, la o poza unde nu puteai selecta unghiul deci era singura alegere
  eu (5:38:58 PM): )))
  ana (5:39:00 PM): care vor sa impresioneze
  eu (5:39:05 PM): tu m-ai pus sa fiu in maieu
  eu (5:39:10 PM): eu eram cu geaca pe mine
  eu (5:39:15 PM): dar tu: da jos geaca
  ana (5:39:16 PM): nu stiu despre ce poza vorbesti dar nu ai vazut nimic
  eu (5:39:17 PM): )))
  eu (5:39:29 PM): aia d eanul nou aia cu semnificatii
  ana (5:39:31 PM): pai faceam misto de tine ca sa vad daca iti pica fisa
  eu (5:39:38 PM): semnificand un viitor glorios impreuna ))))
  ana (5:39:38 PM): si nu ti-a picat
  eu (5:39:48 PM): ce fisa ca nu eram umflat
  eu (5:40:02 PM): daca fac sport de 18 ani sa imi fie rusine pt asta? )))
  ana (5:40:10 PM): pai tu am zis ca trebuie sa-ti fie rusine
  ana (5:40:17 PM): dar nici sa umbli dezbracat
  eu (5:40:25 PM): iarta-ma cu nu-s genul freculativ ca paraschiv sa duc fetele innebunite pe motor
  ana (5:40:34 PM): si daca faci sport nu inseamna ca esti atragator
  ana (5:40:55 PM): paraschiv nu mi-a placut niciodata, nu stiu de unde ti-a intrat morcovul cu paraschiv
  eu (5:40:56 PM): pai si umblam dezbracat? prietenii mei se rad si acum de mine spunand ca de 10 ani sau mai bine nu m-or vazut niciodata in pantaloni scurti
  eu (5:41:11 PM): ti-e ti-o intrat ca ai iesit cu el vreo 5 luni la rand
  eu (5:41:19 PM): circulau vorbe criptice intre voi la greu
  ana (5:41:22 PM): eu nu ieseam cu el ca la dating
  eu (5:41:29 PM): in fiecare weekend ieseati )))
  eu (5:41:36 PM): nu ieseati asa din just friends
  ana (5:41:38 PM): e treaba mea cu cine ieseam
  ana (5:41:41 PM): nu e treaba ta
  eu (5:41:44 PM): de aia si-o sters contu saracu
  eu (5:41:53 PM): dupa ce te-ai pisat si pe ala probabil
  ana (5:41:54 PM): are alt cont
  ana (5:42:16 PM): tu crezi ca daca ma intalnesc cu cineva ma simt atrasa de el ?
  ana (5:42:30 PM): nu vezi ca esti obsedat sexual? te gandesti numai la asta
  eu (5:42:34 PM): deci tot timpul m-ai innebunit cu vrajeli sentimentale ca altfel cine iti avea baiul
  eu (5:42:41 PM): dupa ce -am vazut
  ana (5:42:43 PM): crezi ca daca o femeie iese cu un barbat se gandeste la sex?
  eu (5:42:44 PM): si vorba ta
  eu (5:42:47 PM): nu m-ai placut
  eu (5:43:06 PM): ce aveai tu sa imi spui mai tarziu ca te-ai grabit cand ai spus ca nu poate fi nimic intre noi?
  ana (5:43:10 PM): pai nu mi-ai placut nici inainte sa vii
  eu (5:43:18 PM): daca chiar a fost cum ai spus
  ana (5:43:20 PM): vroia sa spun asa verde in fata?
  ana (5:43:25 PM): cum spun acum
  ana (5:43:27 PM): poate era mai bine
  eu (5:43:29 PM): ce ai avut sa ma contactezi? nu ti-am cerut parerea
  eu (5:43:32 PM): atunci
  eu (5:43:39 PM): nu mai intrasem nici la tine pe blog
  ana (5:43:40 PM): trebuia sa zic: nu veni la Braila, nu veni ca vii degeaba
  eu (5:43:40 PM): nimic
  eu (5:43:41 PM): apari
  ana (5:43:44 PM): stiam ca vii degeaba
  eu (5:43:57 PM): din closet
  eu (5:44:01 PM): dupa ce ne-am vazut
  eu (5:44:05 PM): apari din senin
  eu (5:44:08 PM): cand am zis
  eu (5:44:13 PM): da-o dracului sa fie sanatoasa
  ana (5:44:23 PM): aduc-ti aminte bine ca tu te-ai bagat in seama primul
  eu (5:44:30 PM): si imi spui: m-am grabit cand am spus ca nu poate fi nimic intre noi doar atat; m-am grabit
  ana (5:44:43 PM): pai am crezut ca se poate vorbi cu tine ca amic
  eu (5:44:43 PM): hai mai eu nu mai stiu ce decid?
  eu (5:44:47 PM): da?/
  eu (5:44:50 PM): dar tu tot timpul
  eu (5:44:53 PM): din amicitie
  eu (5:44:56 PM): cazi in amor
  ana (5:45:01 PM): asa faci tu
  ana (5:45:04 PM): probabil
  eu (5:45:04 PM): ai uitat?? atat de rau te cunosti?
  ana (5:45:17 PM): nu stau sa memorez chestii inutile
  eu (5:45:21 PM): de aia am ajuns sa vorbim aiurea si sa imi spui honey pt ca ASA FAC EU??
  eu (5:45:27 PM): tu mi-ai zis si prima oara honey
  eu (5:45:31 PM): asa gales
  ana (5:45:34 PM): what???
  ana (5:45:37 PM): eu??
  eu (5:45:39 PM): tu ai facut si zis multe prima
  ana (5:45:45 PM): probabil ca era un joc de cuvinte
  ana (5:45:45 PM): ceva
  eu (5:45:47 PM): ))))
  ana (5:45:47 PM): o melodie
  ana (5:45:54 PM): pe care o fredonam
  eu (5:45:56 PM): probabil ca ai iar o amnezie
  eu (5:45:59 PM): ))))
  ana (5:46:02 PM): dar nu ma refeream la tine
  eu (5:46:05 PM): nu
  eu (5:46:08 PM): sigur ca nu
  eu (5:46:16 PM): bine honey hai sa mergem la culcare
  eu (5:46:18 PM): era o melodie
  eu (5:46:19 PM): asa
  eu (5:46:21 PM): )))))
  eu (5:46:35 PM): sa luam de ex dialogul dp mess din data de…
  eu (5:46:42 PM): zi tu data ca tu ai tinere de minte si eu nu
  eu (5:46:58 PM): ai raspuns
  eu (5:46:59 PM): bravo
  eu (5:47:05 PM): din 4 noiembrie
  ana (5:46:59 PM): ideea este ca te comporti de parca cine stie ce mama naibii ai patit. Iti zic eu ce s-a intamplat; ai vrut sa ma vezi, ai insistat desi eu iti spusesem respectuos si discret: nu veni. Tu nu..batman, ai insistat si ai venoit degeaba. |eu stiam ca vii degeaba
  eu (5:47:16 PM): zici
  eu (5:47:19 PM): data trecuta
  eu (5:47:23 PM): -m-am schimbat
  eu (5:47:24 PM): sic
  eu (5:47:28 PM): apoi eu zic
  eu (5:47:31 PM): dar paraschiv??
  ana (5:47:35 PM): pai am vrut sa pastram o relatie omeneasca
  eu (5:47:42 PM): tu:ala a fost o data
  eu (5:47:44 PM): minciuna
  eu (5:47:47 PM): te-ai schimbat
  eu (5:47:49 PM): concluzie?
  eu (5:47:53 PM): minti de te rupi
  ana (5:47:59 PM): nu am zis eu asa ceva, e clar ca ai dedus tu gresit
  eu (5:48:02 PM): nici nu ai zis bine ca te-ai schimbat
  ana (5:48:06 PM): tu deduci gresit mereu
  eu (5:48:09 PM): si ai zis ca ala a fost 1 data
  eu (5:48:12 PM): ))))
  eu (5:48:15 PM): apoi eu zic
  eu (5:48:19 PM): care de 100 d eori?
  eu (5:48:21 PM): apoi tu
  ana (5:48:21 PM): lasa asta
  eu (5:48:24 PM): a fost doar un flash
  eu (5:48:31 PM): nu ai\ mai zis ca nu
  ana (5:48:34 PM): nici macar nu ai cititt ce am scris mai sus
  eu (5:48:35 PM): doar acuma zici
  eu (5:48:38 PM): a fost
  ana (5:48:42 PM): tecomporti de parca esti mama ranitilor
  ana (5:48:49 PM): big deal
  eu (5:48:50 PM): paraschiv alexandru a fost just a flash wound iti zic eu acuma
  eu (5:48:55 PM): sper sa retii
  eu (5:48:59 PM): nu mai
  eu (5:49:05 PM): de mai multe ori
  ana (5:49:05 PM): ai venit la o intalnire si ai plecat cu coada intre picioare, nu te asteptai
  eu (5:49:13 PM): cand am decis sa nu mai vb cu tine
  ana (5:49:14 PM): esti asa plin de tine
  eu (5:49:17 PM): bai pizdo
  ana (5:49:25 PM): cand am zis ca ai buzele uscate, vroiai sa te sarut
  ana (5:49:36 PM): credeai ca e ceva firesc
  eu (5:49:36 PM): in ultimii 5 ani a fost singura intalnire la care am cataticsit
  eu (5:49:42 PM): am fost racit
  ana (5:49:45 PM): pai oare de ce ?
  eu (5:49:47 PM): esti nebuna?
  ana (5:49:59 PM): ti-ai intins gatul si asteptai sa te sarut
  eu (5:50:08 PM): pt ca nu am avut timp si eu nu ma las vrajit la orice fraier de om care comenteaza pe poze: cat e de tare
  ana (5:50:11 PM): si acum te faci ca nu mai stii
  eu (5:50:16 PM): cand mi-am intins gatul?
  eu (5:50:19 PM): pai zi
  eu (5:50:31 PM): cand ai scos chestia aia pt buze?
  ana (5:50:32 PM): pai am avut o gramada de comentarii
  ana (5:50:46 PM): si aia era o vorba cliseu, parafraza pe cineva dar cinenu stie, nu pricepe
  ana (5:51:04 PM): tu
  ana (5:51:13 PM): aveai buzele uscate si eu ti-am zis ca am strugurel
  eu (5:51:18 PM): sa iti spun ceva: daca ma simt atras cu adevarat la modul pasional de cineva nu „intind gatuL’ cum spui tu
  ana (5:51:20 PM): si tu ai intins gatul sa te sarut
  ana (5:51:26 PM): :))
  ana (5:51:28 PM): sigur
  eu (5:51:31 PM): aveam chiar sange pe buze ca imi erau crapate de la febra
  eu (5:51:36 PM): deci nu a fost vrajeala
  ana (5:51:37 PM): nu ti-ai dat seama
  eu (5:51:41 PM): aia cu buzele uscate
  eu (5:52:05 PM): lasa ca il saruti acuma in pula pe Pulescu
  eu (5:52:11 PM): deci nu e nici o scofala
  eu (5:52:36 PM): de fiecare data cand te-am lasat in sfarsit in pace
  eu (5:52:41 PM): apasai pe coarda sensibila
  eu (5:52:45 PM): -ca acuma te las…
  ana (5:52:51 PM): eu iti spun doar ca asta e ultima oara cand vorbim si vroiam sa ramana ceva ca intre oameni
  eu (5:53:01 PM): -ca acuma nu mai vorbesc cu tine… (cand te-ai maritat)
  eu (5:53:14 PM): -ca asa fac eu, sterg oamenii conturile si etc
  ana (5:53:16 PM): nu am zis asa ceva, am zis ca vroiam sa ramana ceva fara dusmanie
  ana (5:53:20 PM): dar nu tu pricepi
  eu (5:53:25 PM): pai daca nu ma placeai ce mai vroiai de la mine?
  eu (5:53:29 PM): sa ramana?
  ana (5:53:33 PM): ti-am spus doar
  eu (5:53:40 PM): bai dupa ce m-ai contactat in ianuarie 2009
  eu (5:53:47 PM): vrei sa zici ca eu te-am contactat pe tine?
  ana (5:53:50 PM): nu
  ana (5:53:59 PM): eu ma refeream la prima data cand am vorbit noi
  eu (5:54:01 PM): si ai facut faza ca ai iesit cu parascoaie pe motor
  ana (5:54:03 PM): vreodata
  eu (5:54:11 PM): care pe mess acuma 100 de ani?
  ana (5:54:18 PM): prima prima
  eu (5:54:24 PM): pai si ce crezi ca eu am zis ca gata ii dam de o relatie atunci sau ce?
  ana (5:54:26 PM): tu m-ai abordat
  ana (5:54:30 PM): nu
  eu (5:54:34 PM): si atunci ?
  ana (5:54:36 PM): doar ca tu flirtai cu mine
  eu (5:54:41 PM): nu mai stiu daca eu sau nu
  ana (5:54:48 PM): si ma acuzi degeaba acum
  eu (5:54:51 PM): doar ca tu ai inceput cu testele de personalitate
  ana (5:54:52 PM): ba tu
  eu (5:54:56 PM): apoi subiecte pe blog
  eu (5:54:59 PM): intrebari
  ana (5:55:08 PM): daca ai fi vazut cati oameni aveam in lista de mess, ai fi inteles
  eu (5:55:08 PM): eu nu am boala testelor cum adica ba eu
  eu (5:55:12 PM): esti nebuna?
  ana (5:55:15 PM): eu asa vorbeam
  ana (5:55:26 PM): si culmea stii care e?
  eu (5:55:28 PM): pai dar tu intrai pe sub pielea omului asa fara sa ti-o ceara
  ana (5:55:35 PM): ca tu nu ai avut curaj sa imi spui nimic in fata
  eu (5:55:36 PM): facand maxim de efort pt asta
  ana (5:55:41 PM): sigur
  eu (5:55:51 PM): de parca era musai sa fii iubita si apreciata de toti
  ana (5:55:54 PM): eu ma plictiseam si de aia stateam pe mess
  ana (5:56:04 PM): am vorbit de curiozitate
  ana (5:56:13 PM): pentru ca tu comentai pe blog disperat
  ana (5:56:20 PM): si te luai de oameni pe acolo
  eu (5:56:22 PM): dar acum cu mandrie de maimutoi nu te plictisesti ze rait choice )))
  eu (5:56:27 PM): aia cu cearta a fost mai tarziu
  ana (5:56:31 PM): plus ca aveai si stilul ala de scris cat cearsafu
  eu (5:56:32 PM): si daca eu ma luam de oameni
  eu (5:56:37 PM): asta nu iti dadea motiv
  eu (5:56:42 PM): sa deschizi subiect cu
  ana (5:56:44 PM): te luai de oameni ca sa te bag eu in seama
  eu (5:56:48 PM): There Is Something About You
  ana (5:57:03 PM): oricum din cauza ta am inchis blogul
  eu (5:57:05 PM): si tu care ai fost cu capul pe umeri nu m-ai bagat in seama deci
  ana (5:57:14 PM): pentru ca mergi si scrii prostii pe toate blogurile pe care eu intru
  eu (5:57:24 PM): pe alea nu le poti inchide oricum
  eu (5:57:28 PM): si nu is prostii
  eu (5:57:32 PM): de aia le si ziceai
  eu (5:57:34 PM): cutite
  eu (5:57:37 PM): ca te dureau
  ana (5:57:42 PM): daca ai ceva de zis, ii spui omului DIRECT< pe privat, nu asa cum faci tu
  ana (5:57:53 PM): nu
  eu (5:57:58 PM): stii cum e usoara usoara dar cand ii spui in fata parca doar atunci o doare
  ana (5:57:59 PM): erau jigniri
  ana (5:58:02 PM): si atacuri la persoana
  eu (5:58:06 PM): eu chiar pe direct nu vreau sa vb cu tine
  eu (5:58:12 PM): si jignirile de care zici
  ana (5:58:14 PM): pt ca nu ai curaj
  ana (5:58:15 PM): de aia
  ana (5:58:21 PM): DIRECT NU ESTI IN STARE
  eu (5:58:25 PM): erau undeva spre zero pana nu te-ai gasit sa intri iar
  eu (5:58:28 PM): pe mess
  eu (5:58:36 PM): ce nu sunt in stare? ce nu ti-am spus acuma?
  ana (5:58:44 PM): stii dfoar sa mergi sa trancanesti la altii, ca si cum ai fi maica tereza in suferinta
  eu (5:58:54 PM): te-ai gasit necesara sa intri pe mess iar
  eu (5:59:01 PM): in noiembrie
  eu (5:59:04 PM): sa imi confirmi\
  ana (5:59:10 PM): ce sa iti conform?
  eu (5:59:16 PM): ca esti o superficiala care se joaca cu cuvintele mari
  eu (5:59:21 PM): ca sa aleaga dupa programul
  eu (5:59:27 PM): Prima Pula
  ana (5:59:31 PM): eu am vrut sa nu ramana ura intre noi pentru ceva prostesc
  eu (5:59:32 PM): cica leoaica tanara
  eu (5:59:36 PM): haha )))
  eu (5:59:57 PM): nu intre noi sa ramana ceva of acuma ea s-a cracanat langa unu ce nu petrece vremea pe pc si la sala\
  ana (5:59:58 PM): ai si tu niste texte si te simti asa mandru de ele
  eu (6:00:08 PM): langa barbat adevarat si eu sa stau uimit
  eu (6:00:18 PM): ca ce alegere mare a facut moldoveanca
  eu (6:00:20 PM): )))
  ana (6:00:30 PM): daca vorbesti cu mine, ne referim strict la tine si la mine
  eu (6:00:38 PM): m-am si gandit daca meriti sa iti dau pace sau sa vin sa iti stric jucariile
  ana (6:00:40 PM): daca vorbesti despre altii, e clar ca esti gelos
  eu (6:00:53 PM): dar nu merita sa fac eu puscarie ca am omorat o pula de om
  ana (6:00:59 PM): si nu poti sa intelegi nimic
  eu (6:01:04 PM): gelozie e pe cineva
  ana (6:01:12 PM): esti gelos si frustrat
  eu (6:01:22 PM): invidie ? nu e vorba de invidie ca nu invidiez nimic la ala
  eu (6:01:28 PM): calitati zero asa vad eu pe ala
  ana (6:01:29 PM): pentru ca sentimentul nu a fost reciproc
  ana (6:01:30 PM): apoi
  ana (6:01:39 PM): ti-a parut rau ca nu am pomenit de tine pe blog
  eu (6:01:46 PM): invidia e cand ai vrea sa ai ce are ala
  eu (6:01:57 PM): problema a fost cu pomenitul ca ai pomenit de te-ai rupt
  eu (6:02:08 PM): doar ca nu atat cat sa se vada ca ne-am fi vazut vreodata
  ana (6:02:31 PM): tu nu il invidiezi pe el ci faptul ca intalnirea noastra a fost un esec pentru tine, ti-ai pus sperante in ceva, dupa 9 ani de cand nu ai mai avut o relatie, te-ai urcat in tren si ai facut ceva
  eu (6:02:31 PM): in ochii lumii tu imi dadeai o aura din aia de frustrat pt ca in ochii lumii noi am vb doar pe blog
  ana (6:02:38 PM): pentru aia mi-a parut rau
  eu (6:02:52 PM): ce are ala de vorbeste asa pasionat cu aia pe blog?
  eu (6:02:58 PM): nici nu o cunoaste zice lumea
  eu (6:03:02 PM): asta te bucura pe tine
  ana (6:03:07 PM): nu
  ana (6:03:15 PM): tu intretineai atmosfera pe blog
  eu (6:03:20 PM): ca asa daca doar intri aleatoriu pe un blog si faci o pasiune fara sens
  ana (6:03:30 PM): si am vazut ca intrai si pe altele
  ana (6:03:34 PM): tu sicu kiwi ala al tau
  eu (6:03:37 PM): intretineam adica cum? nu ma certam cu toti?
  ana (6:03:46 PM): credeti ca asa o sa intelegeti femeile? pe blog?
  ana (6:03:49 PM): ba da
  eu (6:03:50 PM): kiwi a postat pe 5 bloguri 10 postari maxim in viata lui
  eu (6:03:55 PM): se insoara kiwi
  eu (6:03:57 PM): pleosc
  eu (6:04:00 PM): ai dat pe langa
  eu (6:04:03 PM): mai incearca
  eu (6:04:13 PM): s-a recombinat dupa 15 ani cu aceeasi\
  ana (6:04:19 PM): si toate alea fara pic de creatie proprie, numai parodii si luari peste picior, din alea de smecheras cu fes
  eu (6:04:22 PM): chestii ce n-o sa fii tu niciodata in stare sa le faci
  ana (6:04:31 PM): painu ma intereseaza
  eu (6:04:37 PM): mai incearca sa il ghicesti
  ana (6:04:42 PM): nu ma intereseaza
  eu (6:04:46 PM): ba te intereseaza ca ai vrut sa creezi o aura malefica
  ana (6:04:47 PM): sunteti amandoi niste frustrati
  eu (6:04:50 PM): in care stam eu si kiwi
  ana (6:04:51 PM): nu
  eu (6:04:54 PM): amandoi
  eu (6:04:56 PM): )))))
  ana (6:04:57 PM): am zis doar ca sunteti amandoi frustrati
  ana (6:05:00 PM): si misogini
  eu (6:05:02 PM): el frustrat??
  ana (6:05:08 PM): incapabili sa inteleaga femeile
  eu (6:05:21 PM): ai vazut filmul Buried??
  ana (6:05:22 PM): el nu e frustrat, e plin de el ca un paun
  ana (6:05:25 PM): si nu are de ce
  ana (6:05:28 PM): nu
  eu (6:05:29 PM): acolo ii unu ingropat in sicriu\
  eu (6:05:33 PM): dijn greseala
  eu (6:05:35 PM): suna pe una
  ana (6:05:36 PM): nu
  eu (6:05:37 PM): cu care se certa
  eu (6:05:40 PM): si raspunde aia
  eu (6:05:45 PM): ala era in rahat
  eu (6:05:47 PM): si aia zice
  ana (6:05:48 PM): scurt si la obiect
  eu (6:05:54 PM): esti frustrat
  eu (6:05:58 PM): imediat mi-am amintit
  eu (6:06:02 PM): cum folositi voi
  eu (6:06:13 PM): termenul asta cu orice ocazie
  eu (6:06:19 PM): esti o habarnista
  eu (6:06:33 PM): cu aere impresie
  eu (6:06:35 PM): de elevata
  eu (6:06:36 PM): culta
  eu (6:06:42 PM): chiar rafinata
  eu (6:06:52 PM): de aia ai pornit si discutia dpre parfumuri
  eu (6:07:01 PM): vezi doamne ea cate alegeri care o definesc are
  ana (6:07:12 PM): decat sa miros a transpiratie ca altii…
  eu (6:07:18 PM): apoi ai zis ca te-ai temut ca nu te ridici la inaltimea asteptarilor mele ultima oara
  ana (6:07:23 PM): si ce e rau in a fi pasionat de parfumuri
  ana (6:07:32 PM): paiam incercat sa te perii
  eu (6:07:32 PM): pe cand tu ai figuri in cap de numa'
  ana (6:07:42 PM): ca numai asa te imblanzesti si devii om
  eu (6:07:50 PM): si aia cand ai inceput sa zici ca eu eram prea salbatic etc etc\
  ana (6:07:51 PM): am vazut ca te umfli in pene
  ana (6:07:57 PM): da
  eu (6:08:00 PM): acuma zici altceva ca d efapt nu m-ai placut
  eu (6:08:02 PM): si e ok
  eu (6:08:04 PM): zic
  eu (6:08:06 PM): dar apoi
  ana (6:08:07 PM): cu tine omul trebuie sa vorbeasca asa
  eu (6:08:16 PM): zici ca ai vrut sa vb pt ultima oara asa ca amici
  eu (6:08:23 PM): pai si asa? iara mintit??
  eu (6:08:44 PM): tu nu stii decat sa minti la asta te pricepi cel mai bine
  eu (6:08:50 PM): si te-a durut ca te prindeam
  ana (6:09:03 PM): daca tu nu pricei ce zic nu inseamna ca eu mint
  eu (6:09:08 PM): vai de capul sarmanului sot daca chiar e unul si nju e si asta o minciuna
  eu (6:09:16 PM): o sa il minti de o sa il ia dracu
  ana (6:09:17 PM): stii doar sa arunci noroi
  eu (6:09:25 PM): ai facut poze odata
  ana (6:09:27 PM): nu l-am mintit niciodata cu nimic
  eu (6:09:28 PM): mi le-ai aratat
  eu (6:09:37 PM): apoi peste 4 zile tot tu: le-am facut ieri astea
  ana (6:09:40 PM): diferenta dintre tine si el e imensa
  eu (6:09:42 PM): SPECIAL PT TINE
  eu (6:09:58 PM): haha fraierul de fraier cum i-am dat sa muste la faza asta ti-ai zis
  eu (6:10:11 PM): diferenta dintre mine si el e imensa
  eu (6:10:14 PM): aici ai dreptate
  eu (6:10:16 PM): in sf
  eu (6:10:22 PM): nici nu stii cata dreptate ai
  eu (6:10:43 PM): diferenta dintre mine si ceilalti pulalai toti cu care ai vb si o sa vb tu e imensa
  ana (6:11:12 PM): tu te umfli in pene, nu realizezi ce ridicol esti
  ana (6:11:19 PM): asta e problema ta
  ana (6:11:25 PM): te crezi cel mai bun si nu esti
  ana (6:11:36 PM): te crezi special si de fapt esti banal
  ana (6:11:43 PM): esti misogin
  eu (6:11:46 PM): apoi legat de varsta probabil nu simt nevoia acerba de sex asa cum zici tu de cateva luni cel putin am cam practicat asceza sa zic asa si vii tu umflata de pula sa imi spui mie de masturbare si alte chestii
  eu (6:11:48 PM): )))
  eu (6:11:53 PM): in ultimele luni
  ana (6:12:01 PM): lasa asta
  ana (6:12:19 PM): probabil ca e asceza ca te-ai saturat de mana dreapta
  eu (6:12:21 PM): se vedea sula barbatului in tine ca la radiografie aveai un potential de gospodina parca erai el nu tu de aia ma contram cu tine
  eu (6:12:25 PM): idei din astea second hand
  eu (6:12:42 PM): izvorate din mintea voastra care munceste sarmana in comun
  eu (6:13:06 PM): sa se faca ceva! sa se ia masuri! cainii bagabonti…
  ana (6:13:20 PM): gata
  eu (6:13:23 PM): sfaturi si idei dezvoltate dupa cracaneala si dezvoltate la cafea
  eu (6:13:32 PM): esti o mincinoasa si o supeficiala
  ana (6:13:34 PM): cu tine nu se poate vorbi omeneste, stii numai sa te certi
  eu (6:13:37 PM): o fi originea DE VINA
  ana (6:13:46 PM): de la eva incoace
  eu (6:13:48 PM): moldova asta numa specimene unul si unul scoate
  ana (6:13:51 PM): sa nu uitam ca te-ai nsacut din femeie
  eu (6:13:56 PM): si??
  ana (6:13:59 PM): braila e in muntenia
  eu (6:14:12 PM): dezvolta pe tema asta ipocrita pa\rdon retardata
  ana (6:14:14 PM): si lasa tu ca esti mai special cu accentul de arad care se simte de la 7 km\
  eu (6:14:41 PM): accentul de arad nu presupune un mincinos sau un superficial
  ana (6:14:44 PM): ideea este in felul urmator
  eu (6:14:48 PM): eu raman cu accentul si tu cu restul
  ana (6:14:50 PM): da, e un accent mierlos
  eu (6:14:58 PM): ideea este in capul tau urmatoarea
  ana (6:15:10 PM): nu vreau sa ma mai cauti, nici pe bloguri, nici pe flickr
  eu (6:15:15 PM): )))
  eu (6:15:19 PM): dar ce vrei
  ana (6:15:20 PM): lasa-ma in pace si vezi-ti de jocurile tale pe pc
  ana (6:15:28 PM): pardon, vreau
  ana (6:15:31 PM): am gresit
  eu (6:15:32 PM): sa faci copilasi cu par balai la ala cu fata lunga si privire fixa
  ana (6:15:41 PM): nu ma gandesc la copii deocamdata
  eu (6:15:44 PM): )))
  ana (6:15:51 PM): stii numai sa iei peste picior
  eu (6:15:53 PM): asa poti fii un pic bortoasa
  eu (6:15:59 PM): la alegerea corecta
  eu (6:16:01 PM): eniuei
  ana (6:16:03 PM): si atunci cand vorbesti serios cred ca te prefaci
  ana (6:16:05 PM): asta esti
  ana (6:16:07 PM): un circar
  eu (6:16:09 PM): daca tu vrei si ce vrei tu
  ana (6:16:10 PM): prefcaut
  ana (6:16:13 PM): prefacut
  eu (6:16:19 PM): ce vrei tu trebuie sa fie lege
  eu (6:16:24 PM): tot timpul a fost asa
  ana (6:16:31 PM): si la tine lege peste lege
  eu (6:16:34 PM): de parca pe mine ma intereseaza ce vrei tu
  ana (6:17:37 PM): am zis sa nu ma mai deranjezi
  eu (6:17:47 PM): eniuei eu nu te caut dar daca se intampla sa ne vedem vreodata din greseala si te vad cu barbatoiul ca e inalt peste masura si posesor carnet auto (asa ca la matrimoniale) s-ar putea sa te ia dracul. semn de respect si apreciere distincta pentru ce vrea ana sa o deranjeze
  ana (6:17:51 PM): daca poti sa respecti un om care cere ceva simplu
  eu (6:17:55 PM): dimineata si seara de doua ori daca se poate
  eu (6:18:08 PM): cum ramane cu dormitul cu ea in fund?
  eu (6:18:15 PM): o femeie respectuoasa
  eu (6:18:17 PM): normala
  eu (6:18:25 PM): spune asa ceva pe mess unuia pe care nu il place?
  ana (6:18:29 PM): te comporti de parca eu trebuia sa fiu proprietatea ta si nu ai reusit sa pui hamul pe mine
  eu (6:18:32 PM): sau asta nu are nimic de a face cu morala
  eu (6:18:37 PM): si o femeie matura
  ana (6:18:53 PM): dar un barbat respectuos da link0uri catre site-uri xxx?
  eu (6:18:58 PM): daca vroiam puneam hamul pe tine cu forta
  ana (6:19:10 PM): si nici macar nu pricepi cand e gluma si cand e serios, asta e problema ta
  eu (6:19:11 PM): pai deja dezvoltasesi pe tema asta la greu
  eu (6:19:34 PM): cand ti-am dat eu linkul ala si a fost oricum doar 1 data deja te cracanai la greu pe mess si iti era gandul doar la sula
  eu (6:19:53 PM): cand ti-am si zis odata: hai mai las-ma ca ma tii cu aia in sus de cateva ore tu deja excitata: Uuuuuu
  ana (6:19:54 PM): sigur
  ana (6:19:59 PM): si tu erai nevinovat
  eu (6:20:00 PM): in loc sa fi ascultat si sa incetezi
  ana (6:20:02 PM): si inocent
  eu (6:20:06 PM): pai eniuei
  eu (6:20:19 PM): din punctul asta de vedere
  eu (6:20:22 PM): al inocentei
  eu (6:20:28 PM): fata de voi
  ana (6:20:30 PM): esti sarmanul de tine un inocent
  eu (6:20:32 PM): sunt aproape neintinat
  ana (6:20:36 PM): ti-am furat eu inocenta pe mess
  eu (6:20:38 PM): dar mai fa tu poze la bisericute
  ana (6:20:39 PM): sigur
  ana (6:20:40 PM): :))
  eu (6:20:43 PM): tu si cu cracanel )))
  ana (6:20:50 PM): mai esti si plin de tine
  eu (6:21:02 PM): e vorba ca tu nu aveai bai o limita
  eu (6:21:22 PM): calcai peste intimitate de parca ti se cuvenea totul
  eu (6:21:26 PM): nu doar la sex
  eu (6:21:30 PM): intrebarile indiscrete
  eu (6:21:35 PM): tu nu erai curioasa
  eu (6:21:37 PM): vorba ta
  eu (6:21:48 PM): apoi deschideai pe blog: de ce sunt oamenii secretosi?
  eu (6:21:53 PM): sa faca ana cu nervii de aia
  ana (6:21:57 PM): si daca un om pune intrebari asta inseamna ca trebuie sa raspunzi\?
  ana (6:22:07 PM): nu era vorba de tine
  eu (6:22:10 PM): apoi vrajeala cu "TE APRECIEZ"
  eu (6:22:18 PM): vrajeala cu morala
  eu (6:22:23 PM): moralista vrajitoare
  eu (6:22:30 PM): erai cand barbat cand femeie
  ana (6:22:40 PM): niciodata nu am deschis subiect pe blog cu privire la tine, culmea e ca toate cunostintele care-mi citeau blogul credeau ca ma refer la ele dar nu era asa
  eu (6:22:45 PM): in functie de metoda si dupa cum ai vazut tu ca se face vrajeala
  ana (6:22:58 PM): da, acum sunt hermafrodit
  eu (6:23:00 PM): ca ai avut de la cine invata toti numa unu si unu asa ca Pulescu I )))
  ana (6:23:02 PM): in minte ata
  eu (6:23:15 PM): nu dar practicai vrajeala aia ieftina de bazar
  eu (6:23:26 PM): condimentata cu minciuni
  ana (6:23:42 PM): uite ce e
  eu (6:23:48 PM): se poate demonstra
  eu (6:23:54 PM): zici; nu te placeam
  ana (6:23:57 PM): daca tu nu esti capabil sa treci peste o poveste intamplata acum 3 ani
  ana (6:24:01 PM): sau cat a trecut de atunci
  eu (6:24:03 PM): apoi admiti ca bagai vrajeala
  ana (6:24:03 PM): eu am trecut
  eu (6:24:08 PM): pai haide
  ana (6:24:09 PM): si te rog sa iti vezi de ale tale
  eu (6:24:12 PM): sa iti spun eu
  eu (6:24:21 PM): tu ai deschis chestii petrecute acuma 3 ani
  ana (6:24:25 PM): daca te lauzi ca esti asa destept si capabil, fa-o
  ana (6:24:28 PM): nu
  eu (6:24:31 PM): la 3 ani distanta tu esti tot timpul alta
  eu (6:24:39 PM): pt tine 3 ani e cat o viata
  ana (6:24:49 PM): tu scriai prostii pe bloguri despre chestii [petrecute acum 7 ani
  eu (6:24:49 PM): de unde sa mai retii tu peste 3 ani ce spui acuma?
  ana (6:24:57 PM): si normal ca o faceai ca sa te bag in seama
  ana (6:24:59 PM): si sa te abordez
  ana (6:25:05 PM): strategie ieftina
  eu (6:25:13 PM): pai si ce are a face memorii depanate de mine care nu ne priveau pe nici unul
  ana (6:25:20 PM): strategia ta de 2 lei ca sa dai vina pe mine ca eu te abordez
  eu (6:25:21 PM): cu chestii care s-au petrecut intre noi
  eu (6:25:30 PM): eu zic ca tu abordai da
  eu (6:25:36 PM): tu intrai in intimitati
  ana (6:25:37 PM): pai din moment ce vad ca nu ai trecut peste
  eu (6:25:38 PM): da
  eu (6:25:43 PM): si apoi reveneai
  eu (6:25:44 PM): da
  eu (6:25:50 PM): si apoi reveneai din nou
  eu (6:25:51 PM): da
  ana (6:25:52 PM): daca nu faci fata unei discutii, nu te mai aventura
  ana (6:25:59 PM): daca esti pudic, nu mai deschide subiecte
  eu (6:26:10 PM): daca nu faci fata unei discutii da-i cu niste minciuni
  eu (6:26:28 PM): a fi sau a nu fii pudic nu are legatura cu a invada intimitatea altuia
  ana (6:26:38 PM): nu am invadat nimic
  ana (6:26:44 PM): tu esti inchis
  ana (6:26:49 PM): cu 7 lacate
  eu (6:26:51 PM): poti sa umbli in pielea goala la tine in camera dar rusinea e cand propui sa te alaturi si tu
  ana (6:27:00 PM): si crezi ca daca cineva te intreaba ceva atenteaza la virginitatea ta
  eu (6:27:07 PM): eu sunt inchis nu ca ala care merge cu 100 de km pe ora
  ana (6:27:14 PM): stai linistit
  eu (6:27:20 PM): crezi ca ma insulti daca spui virginitate?
  ana (6:27:26 PM): mai bine mergi la tarancutele de la alimentara
  eu (6:27:36 PM): este o virtute de care lumea se sperie ca de un pacat
  ana (6:27:38 PM): si impresioneaza-le pe ele
  eu (6:27:44 PM): ca apoi sa mearga la biserica sa ii faca poze
  eu (6:27:45 PM): haha
  eu (6:27:55 PM): care tarancute?
  eu (6:28:21 PM): crezi ca tu esti mai rasarita ca alea pentru ca ai castigat un concurs de fotografie in care cerseai cu mana intinsa?
  ana (6:28:24 PM): aia nu ma mai intereseaza
  ana (6:28:35 PM): nu m-am laudat niciodata
  ana (6:28:48 PM): cand esti cu mana intinsa poti si sa OFERi
  eu (6:28:49 PM): pai daca comentezi de tarancute inseamna ca ai o imagine
  ana (6:28:53 PM): nu ddoar sa primesti
  ana (6:28:58 PM): dar tu numai ce e rau vezi
  eu (6:28:59 PM): poti sa TI-O si Oferi
  eu (6:29:00 PM): asa
  ana (6:29:02 PM): si pricepi numai negativ
  ana (6:29:11 PM): e vorba de ceea ce aveam in mana
  ana (6:29:16 PM): dar nu pricepi nimic
  ana (6:29:22 PM): gata
  ana (6:29:26 PM): am incheiat discutia
  eu (6:29:29 PM): ti-o oferit-o bine si repede din prima seara sau a stat asa la panda cum sta in poza din profilul de pe flickr Pulica IONUT?
  ana (6:29:41 PM): te sterg din lista definitiv si nu ma mai deranja vreodata
  eu (6:29:46 PM): PANA CE TI-AI OFERIT-O?
  eu (6:29:51 PM): abia acuma?
  ana (6:29:54 PM): e treaba mea
  ana (6:30:01 PM): nu te mai gandi tu la pasarica mea
  eu (6:30:08 PM): e treaba lunga a ta
  ana (6:30:08 PM): si ce fac cu ea e treaba MEA
  eu (6:30:13 PM): pai vezi ca se vede
  eu (6:30:15 PM): prin tine
  ana (6:30:22 PM): pai daca numai la asta te gandesti
  ana (6:30:23 PM): normal
  eu (6:30:26 PM): deja vorbesti cu cuvintele boului
  ana (6:30:27 PM): altceva nu ai in cap
  eu (6:30:28 PM): de ceva vreme
  eu (6:30:52 PM): cum am zis deja iti racnesti ideile pe linia de tramvai din interiorizata ai devenit extraexteriorizata
  eu (6:31:08 PM): ba tu nu ai altceva in cap eu doar iti spuneam ce se vede in tine
  eu (6:31:15 PM): de acuma 3 ani pana acuma
  ana (6:31:18 PM): tu chiar nu pricepi ca e TREABA MEA CUM VREAU SA FIU|?
  eu (6:31:26 PM): tot dupa pula ai umblat ca disperata
  eu (6:31:34 PM): peintisor
  eu (6:31:35 PM): etc
  ana (6:31:40 PM): tu ai umblat dupa femei
  eu (6:31:41 PM): printisor la teatru
  eu (6:31:46 PM): paraschivescu
  ana (6:31:56 PM): si te-ai simtit ranit cand ai vazut ca nu esti asa fermecator cum te crezi
  eu (6:32:15 PM): eu am umblat dupa femei? sa fie asta o lauda sau o invinuire?
  eu (6:32:24 PM): nu am zis niciodata ca as fi fermecator
  eu (6:32:50 PM): sa ne amintim ce am spus inainte de a ne vedea: eu nu-s asa guraliv si nu ma impresionez parca vad ca o sa tac cand ne vedem
  eu (6:32:55 PM): tu: DAAAA!…
  eu (6:32:58 PM): parca vad….
  ana (6:33:01 PM): tu ai vrut sa vii
  ana (6:33:07 PM): ai insistat chiar
  eu (6:33:09 PM): tu te visai deja cu ea in gura langa un descurcaret
  eu (6:33:18 PM): pai nu e vorba de asta iar schimbi placa
  ana (6:33:18 PM): eu nu vroiam pt ca stiam deja ca nu te plac
  eu (6:33:24 PM): era vorba de mine ca eram increzut
  ana (6:33:25 PM): nu schimb nimic
  eu (6:33:28 PM): sigur de farmecul meu
  eu (6:33:31 PM): ba da
  eu (6:33:39 PM): iar eu ti-am spus ca nu am fost niciodata asta
  ana (6:33:41 PM): ai venit crezand ca o sa ma culc cu tine
  eu (6:33:43 PM): iara aberezi
  ana (6:33:53 PM): stiai ca locuiesc singura
  eu (6:34:00 PM): nu am putut sa stiu asta ca eu nu eram experimentat asa ca Pulescu I.
  ana (6:34:00 PM): si te-ai autoinvitat
  eu (6:34:13 PM): si daca m-am gandit ca poate se intampla si aia
  eu (6:34:25 PM): a fost pt ca m-ai incurajat si tu
  ana (6:34:26 PM): fara comparatii nu esti in stare sa vorbesti\/ sa faci si tu o propozitie enuntiativa cap coada
  eu (6:34:33 PM): mnu e ca si cum ai fi spus tu ca ba nu veni
  ana (6:34:35 PM): nu te-am incurajat cu NIMIC
  eu (6:34:39 PM): m-ai sunat si in seara aia
  eu (6:34:42 PM): eram la gara
  eu (6:34:44 PM): si nu stiai
  eu (6:34:46 PM): vin sau nu
  eu (6:34:49 PM): cand am raspuns
  eu (6:34:59 PM): si cand s-au auzit un tren suierand te-ai bucurat
  eu (6:35:03 PM): minte acuma
  ana (6:35:06 PM): pai vroiam sa iti spun sa nu vii dar era prea tarziu si ma simteam prost, am incercat sa fiu politicoasa
  eu (6:35:15 PM): si spune cum tu erai aproape revoltata
  eu (6:35:32 PM): dar sa nu uitam ce entuziasmata te aratai cand era vorba de 1 mai
  ana (6:35:33 PM): nu m-am bucurat, eram si eu curioasa cu cine am vorbit dar nu credeam ca esti asa rautacios si razbunator
  eu (6:35:36 PM): si cand a cazut
  eu (6:35:49 PM): m-ai sunat sa spui ca abia astepti sa ne intalnim noi doi
  eu (6:35:52 PM): asta ai uitat
  eu (6:36:00 PM): asta nici un argument nu este destul de tare
  eu (6:36:06 PM): sa o demolezi
  eu (6:36:14 PM): daca nu vrei sa vina la tine
  eu (6:36:24 PM): nu il suni sa ii spui ca abia astepti sa va vedeti
  eu (6:36:31 PM): logica elementara de clasa I
  eu (6:36:37 PM): doar ca nu te prea ai tu cu logica
  eu (6:36:45 PM): nici nu te-ai avut vreodata
  ana (6:36:50 PM): pai deja erai plecat, daca spuneam ca nu vreau sa te vad coborai din tren|?
  eu (6:36:56 PM): nu mai
  eu (6:36:59 PM): ai sunat de 1 mai
  ana (6:36:59 PM): pai vezi?
  eu (6:37:03 PM): eu am venit prin 18
  ana (6:37:03 PM): eu?/
  ana (6:37:10 PM): nu cred
  eu (6:37:12 PM): asta a fost in 1
  eu (6:37:19 PM): n-a mai vrut sa vina nimeni
  eu (6:37:22 PM): doar crystal
  eu (6:37:26 PM): si am vb la tel
  eu (6:37:35 PM): am convenit amandoi ca nu mai are rost
  eu (6:37:40 PM): apoi peste 5 minute m-ai sunat
  eu (6:37:43 PM): sa imi spui
  eu (6:37:52 PM): abia astept cealalta intalnire
  ana (6:37:53 PM): tu aveai oricum alte intentii
  eu (6:37:57 PM): -care? am spus
  ana (6:38:02 PM): si din cate am inteles
  eu (6:38:03 PM): -intre noi doi\
  ana (6:38:10 PM): vroiai sa ma vezi ca sa scapi de o obsesie
  ana (6:38:20 PM): si pana la urma
  ana (6:38:24 PM): a fost mai bine asa
  ana (6:38:33 PM): sau poate ca mai rau
  ana (6:38:39 PM): pt ca de atunci
  eu (6:38:41 PM): nu te muta pe mine acuma
  ana (6:38:43 PM): parca ai luat-o razna
  ana (6:38:50 PM): razbunator
  ana (6:38:54 PM): rautacios
  eu (6:39:05 PM): era vorba de tine ca tu primadona nu vroiai sa ne vedem si daca spun contrariul atunci eu sunt doar increzut
  ana (6:39:07 PM): cu ce crezi ca am gresit eu fata de tine?
  ana (6:39:13 PM): ca asa te comporti
  eu (6:39:15 PM): si ti-am explicat ca daca o fata nu vrea sa te vada
  eu (6:39:27 PM): in nici un caz nu suna EA sa spuna: abia astept
  ana (6:39:32 PM): tu oricum nu crezi ce spun fetele
  ana (6:39:44 PM): crezi numai ce vrei tu si ce-ti convine
  ana (6:39:54 PM): si de acolo extragi numai ciudatenii
  eu (6:40:00 PM): ai gresit ca te-ai bagat prea mult si tare in seama cu mine crezand ca sunt un oarecare de care iaca o sa tragi un vant si o sa dispara cand o sa te plictisesti tu
  ana (6:40:01 PM): si inventezi
  eu (6:40:26 PM): nu ai tu de unde sa stii ce cred eu si ce nu si pe cine
  ana (6:40:29 PM): si tu nu esti un oarecare, esti cineva
  ana (6:40:43 PM): eu nu am avut intentii rele
  eu (6:40:45 PM): tocmai ti-am expus din cateva cuvinte cum iar umbli cu minciuna
  ana (6:41:05 PM): atunci cand 2 se intalnesc, fiecare are dreptul sa aleaga daca il place sau nu pe celalalt
  eu (6:41:08 PM): cand spui ca nu ai vrut sa ne vedem
  eu (6:41:14 PM): exact
  ana (6:41:16 PM): era spusa ironic
  eu (6:41:17 PM): si daca nu se plac
  ana (6:41:18 PM): nu pricepi?
  ana (6:41:24 PM): daca nu se plac, asta e
  eu (6:41:28 PM): nu au dreptul sa se mai contacteze sa spuna ca nu e adevarat
  ana (6:41:32 PM): nu trebuie sa isi poarte pica
  eu (6:41:35 PM): nu se plac
  eu (6:41:36 PM): gata
  ana (6:41:41 PM): nu am facut asa ceva
  eu (6:41:43 PM): nu ai fost niciodata sigura
  ana (6:41:46 PM): ba da
  ana (6:41:58 PM): mi-a placut de tine numai pe net si cand eram cu pisica aia
  eu (6:42:13 PM): doar acuma cand ti-o varat-o Pulescu de stai cu ea in gat iti dai seama si tu ca acuma ai ales ze right choice si acuma te simti sigura pe tine
  eu (6:42:28 PM): ca oricum nu mai ai de ce te indoi acuma
  ana (6:42:36 PM): in schimb, ceea ce am vazut atunci cand te-ai infuriat ca te trimit la hotel, m-a facut sa ma dau inapoi 10000000000000 de km
  eu (6:42:37 PM): inainte te indoiai ca trestia sub vant
  eu (6:42:50 PM): bai lasa scuzele acuma
  ana (6:42:53 PM): te-a deranjat la culme
  ana (6:43:00 PM): nu ma scuz cu nimic
  eu (6:43:02 PM): ca nu vorbim de asta ci de cat iti place tie sa ma minti
  ana (6:43:08 PM): nu
  eu (6:43:14 PM): sa ocolesti adevarul
  ana (6:43:15 PM): oricum
  eu (6:43:15 PM): cica nu
  eu (6:43:25 PM): pai acuma ai spus ca nu m-ai placut nici inainte
  ana (6:43:25 PM): eu am zis mereu adevarul, e problema ta ca nu crezi
  eu (6:43:31 PM): acuma ai spus ca doar DUPA
  ana (6:43:38 PM): si esti 100% susceptibil
  eu (6:43:43 PM): nu atrecut nici o ora si deja te sucesti
  ana (6:43:48 PM): nu ma sucesc
  ana (6:43:56 PM): incerc sa te fac sa intelegi de ce vorbeam cu tine
  ana (6:44:04 PM): si de ce am mai vorbit
  eu (6:44:25 PM): e cum spun eu: nu ai stiu nici asa nici asa ceea ce nu era neaparat un pacat dar trebuia sa ai rabdare atunci sa vezi nu sa ma atati ca apoi iar sa te dai inapoi si iar sa ma atati si iar sa te reetragi si tot asa
  eu (6:44:41 PM): ai incercat MAXIM sa ma faci sa ma comport asa cum te plangi tu ca m-am comportat
  ana (6:44:49 PM): nu
  ana (6:44:59 PM): de unde era sa stiu eu cum te vei comporta?
  ana (6:45:06 PM): asa e firea ta
  ana (6:45:10 PM): esti posesiv
  eu (6:45:11 PM): cat de4spre ce spui ca atunci m-am enervat pai da ca am realizat ca la tine ce gen de pulalai functioneaza
  ana (6:45:26 PM): si nu crezi in nimeni
  eu (6:45:27 PM): nu conteaza cat au in cap ci cat TI SE PARE TIE CA AU
  eu (6:45:36 PM): ca la tine era totul doar miez de excitatie
  ana (6:45:37 PM): nu
  ana (6:45:41 PM): nu e adevarat
  eu (6:45:44 PM): erai entuziasmata de numa.
  eu (6:45:50 PM): iara NU??
  ana (6:45:55 PM): crezi ca eu cazez necunoscuti?
  eu (6:46:11 PM): acuma am povestit cum atunci cand eu am incercat sa iti spun dinainte ca vezi ca poate o sa tac cand ne vedem tu ai zis:
  ana (6:46:16 PM): ti-am zis ca sa nu vii si ca e treaba ta unde o sa stai peste noapte, stiai asta
  eu (6:46:24 PM): EEEEI! Nu te las eu!… asa pornita pe fapte mari
  ana (6:46:30 PM): pai era o vorba
  ana (6:46:36 PM): ca nu ai cum sa taci
  ana (6:46:43 PM): ca daca deschid eu un subiect
  ana (6:46:48 PM): nu ai cum sa taci ca momaia
  eu (6:46:49 PM): asta cu dormitul a fost una dar pana la urma am convenit sa stau la tine
  eu (6:46:54 PM): ca apoi sa te sucesti
  ana (6:46:57 PM): nu e adevarat
  eu (6:46:59 PM): asa a fost
  eu (6:47:03 PM): nu pula
  ana (6:47:04 PM): nu am zis niciodata ca vei dormi la mine
  ana (6:47:07 PM): tu ai vrut
  eu (6:47:09 PM): iara ai amnezii??
  ana (6:47:10 PM): nu eu
  ana (6:47:15 PM): nu e adevarat
  eu (6:47:18 PM): pai nu discutam cine a vrut ci cum am convenit
  ana (6:47:21 PM): am zis doar ca MAI VEDEm
  eu (6:47:41 PM): la un moment dat am zis: mai mergem la alergat, ne uitam la un film sau ne culcam?
  ana (6:47:48 PM): am zis ca vedem noi.. doar nu credeai ca te primesc in pat
  eu (6:47:51 PM): asta ai zis inainte de a ne pune amandoi in pat
  eu (6:48:01 PM): tu vrei acuma sa te dezvinovatesti fata de pulalau?
  ana (6:48:06 PM): pai am zis ca ne culcam ca sa fac misto de tine :))\
  ana (6:48:10 PM): sa vad ce zici
  eu (6:48:11 PM): se uita SOTIOARA la ce vorbim noi? cracanel??
  eu (6:48:22 PM): si dupa aia ne-am pus amandoi in pat
  ana (6:48:23 PM): sa vad cum reactionezi, daca vedeai ce fata ai facut…
  ana (6:48:25 PM): :))
  eu (6:48:29 PM): tu tot faceai misto de mine si atunci
  eu (6:48:42 PM): nu am facut nici o fata
  eu (6:48:45 PM): delirezi
  ana (6:48:47 PM): ba da
  eu (6:48:56 PM): eram f obosit
  eu (6:49:00 PM): ca nu dormisem pe tren
  ana (6:49:02 PM): bine
  ana (6:49:13 PM): vorba lunga saracia omului
  eu (6:49:16 PM): vorbesti aiurea si vrei iar sa dai alt sens ideilor adevarurilor
  ana (6:49:20 PM): nu
  eu (6:49:24 PM): pula lunga bogatia Anei
  ana (6:49:28 PM): eu am zis tot ce aveam de zis
  ana (6:49:44 PM): sper sa-ti gasesti linistea
  ana (6:49:47 PM): ca tare agitat esti
  eu (6:49:50 PM): tu ai spus toate minciunile pe care le mai puteai scorni acuma
  ana (6:49:59 PM): eu te sterg din lista definitiv
  eu (6:50:00 PM): pai acuma pe 4 m-ai contactat sa ma anunti ce??
  ana (6:50:09 PM): am iesit
  eu (6:50:14 PM): ca ti-ai facut abonemant la un pulalau
  eu (6:50:19 PM): ca hahah! ce tare mi-s

  *catadicsit

  • Radu Humor said

   Hm! Se pare ca ai facut exact ca ala care si-a adus vaca la targ ,
   nu ca s-o vanda, ci s-o faca de ras 😉
   Numai ca de data asta nu numai ca te-ai facut singur de ras, dar
   ai reusit s-o si pierzi/vinzi fara sa vrei, neprimind in/la schimb decat cateva zambete compatimitoare 😉
   Mai sper ca dispretul si ironiile sa nu vina mai mult din partea femeilor, ci in egala masura si din partea barbatilor, ca ai reusit, incurcandu-te in barbi, sa enervezi in egala masura ambele sexe !
   Incheierea e tare de tot :
   „eu (6:50:19 PM): ca hahah! ce tare mi-s „… de cap, probabil !

 9. Dl.Goe said

  Hm! Vad ca in lipsa mea pe topicul asta literar s-au purtat razboaie grele. De 30 de ani. Peste tot plutesc morti si raniti. Sticle goale. Fara mesaj inauntru. Vid. Si vis-col/

 10. Dl.Goe said

  Tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua numelui de Sf.Stefan precum si celor care-si aniverseaza ziua de nastere le urez vreme buna si senin pe intinsele ape. Pentru a vedea cu claritate, limpede, granita dintre vis si realitate si pentru a reveni cu succes din Inception in cinematografie/poezie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: