(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Primiti cu spovedania metafizica?

Posted by Arca lui Goe pe Decembrie 22, 2010

Pentru a spori nitzel drama te rog porneste muzica inainte de a incepe sa citesti !

Sunt momente în care se cuvine să mulţumim şi să cerem iertare. In orice fel de viaţa. In orice fel de viaţa, şi asta virtuală nu face excepţie, se acumulează reziduuri. Reziduuri existenţiale. Reziduuri care nu pot fi eliminate sau transformate imediat sau la fiecare pas, şi care pot deveni cu uşurinţă o incomodă apăsare. Atata vreme cât nu explodăm (brusc) din cauza lor, avem libertatea să alegem momentul de răgaz pentru descarcarea de ele, mulţumind, cerand iertare şi chiar spovedindu-ne, intru iertarea pacatelor, în faţa fiecarui Dumnezeu căruia i-am greşit. De obicei amânăm. Exageram amânând. Si atunci, cand deja am exagerat exagerand, orice pretext poate fi destul de bun pentru a considera că acel moment potrivit şi aşteptat a sosit în sfârşit. Azi, întâmplător, am găsit, pre-textul potrivit şi asteptat pentru a mulţumi şi pentru a cere iertare.

Vreau să le mulţumesc aşadar tuturor celor cu care am stat de vorba peste an. Le mulţumesc celor care m-au facut să mă simt bine dar mai ales le mulţumesc celor care m-au facut să mă simt „rau”. Le mulţumesc celor care m-au facut să mă simt bun. Le mulţumesc celor care m-au facut să mă simt destept dar mai ales le mulţumesc celor care m-au facut să mă simt prost. Le mulţumesc celor care m-au apreciat dar mai ales le mulţumesc celor care m-au înjurat şi detestat. Le mulţumesc celor care m-au bagat în seama dar mai ales le mulţumesc din suflet celor care m-au ignorant. Le mulţumesc celor care cred că m-au înteles dar mai ales le mulţumesc celor care refuză să mă înţeleagă. Le mulţumesc celor care îmi gasesc scuze pentru păcate dar mai ales le mulţumesc celor care-mi refuză orice circumstanţe atenuante. Le mulţumesc celor care mă ajută, fie şi folosind în interes strict personal, lucrurile pe care le spun dar mai ales le mulţumesc celor care rezistă la orice schimbare sau clarificare pe care dl.Goe (cand replica a lui Don Quijote cand a lui Sancho Panza) se straduieste prosteşte să le promoveze pe forum-uri si blog-uri prin hyperspatiu. Tuturor celor cărora le mulţumesc, le cer iertare.

Imi cer iertare tuturor celor care consideră că există motive pentru a le cere ierate, fără excepţie. Ii cer iertare d-nei Stely. Imi cer iertare tuturor celor care ştiu şi celor care nu ştiu ce motive am pentru a-mi cere iertare. Tuturor celor cărora le cer iertare le mulţumesc. Le mulţumesc celor care îmi vor acorda iertarea dar mai ales le mulţumesc celor neiertători.

Ma opresc aici, la iertari… Promit insă să-mi mai exersez imaginaţia.

Pana atunci, tuturor „agnosticilor” 😉 care considera ca n-ar fi potrivit să la fac urari de Craciun, le urez simplu sarbatori fericite şi luminoase, la multi ani. Tie insa iti urez Craciun fericit, sanatate, sa-ti fie casa casa, sa-ti fie masa masa si sa te lumineze de-a pururi steaua norocului. Aceleaşi urări şi lui Radu Humor.

P.S. Precizare în anulare. Am considerat potrivit să scriu mesajul de mai sus. Am considerat asta intr-o maniera ratională, în deplina armonie cu logica şi natura personajului “dl.Goe” şi am fost cat se poate de sincer fără însă a avea în profunzime senzaţia de ataşament afectiv la acest mesaj. Nu ma/te pot lua pe deplin în serios oricât m-aş stradui. Spun asta nu doar pentru a-l lăsa pe “dl.Goe” să fie sincer şi cabotin până la capăt ci şi pentru că-mi doresc din suflet sa fac un pas catre un „dl.Goe” mai bun. Dacă se poate. By now I meant all these but I didn’t feel deeply inside. At least I try.

21 răspunsuri to “Primiti cu spovedania metafizica?”

 1. Dl.Goe said

  Am postat pentru prima data mesajul de mai sus, acum cativa ani de Paste, pe forumul unui jurnal national, sub semnatura „Clona”. Am considerat acum ca a venit vremea sa-l repostez, drept pentru care l-am reluat cu cateva mici si nesemnificative actualizari.

  Vin cu o completare dedicata zilei de 22 Decembrie 1989 asa cum ar fi trebuit sa fie ea:

 2. AnaAyana said

  lacrimogenă melodia
  ar mai merge una, după citirea postării: http://www.youtube.com/watch?v=baGj_DR_dHo

  Care a fost reacţia pe acel jurnal după apariţia textului?

  • Dl.Goe said

   Reactia? Au fost foarte multe rectii si discutii in contradictoriu. A fost un topic destul de poplular, desi nu asta fusese intentia principala. Cred ca am pastrat pe undeva comentariile de atunci. Daca va fi vreodata contextul potrivit poate voi relua o parte din acea „quarrel”. Totusi trebuie stiut ca ambianta era cu totul alta, flora si fauna fundammental diferite, era o alta era, era cretacica, si in plus fragmentul de text reluat acum era incadrat de alte fragmente si comentarii pe care nu le-am mai inclus acum. Dar de ce intrebi?

   • AnaAyana said

    Pentru că am sesizat o uşoară nostalgie după vremurile bune. Ca şi cum erau mai bune ca cele de acum.
    Lăsînd asta la o parte, este impresionantă arhiva aia la care tot apelezi. Totul pare bine păstrat, intact, ştii de fiecare lucruşor unde se află şi unde se potriveşte.

    • arcaluigoe said

     E mult spus. Stiu unde se afla dar nu stiu intotdeauna unde se potrivesc „lucrusoarele”. Cel mai adesea se potrivesc in perete pentru ca universul insusi se afla intr-o coaja de nuca. Nu?

     Gata cu pregatirile de Craciun? Ce gatesti?

    • AnaAyana said

     Sau într-o coajă de ou 🙂
     În linii mari, e gata totul. Acum lucrez la liniile mici şi migăloase. Şi nu este vorba despre croşetat.

 3. Stely said

  La Multi Ani ! Un An Nou Fericit ,cu realizari multe ,atit in plan personal ,dar si bloggeristic .Va urez ca noul an sa va aduca Arca dorita(si de mine) cu multe „cusete” ,dar si cu cei trei „GGG” in functiune .. Dar cel mai mult si mai mult ii urez bloggerului „pasi” cit mai multi si mai ..apasati catre un „d-l Goe mai bun ” .Hmm .. „Semne bune, anul are !” D-l Goe transformatul in „Clona”, ar fi cel mai bun .Sau @ Tony ,de ce nu ?

  • Dl.Goe said

   Va multumesc pentru urari, ganduri, impresii, emotii si pentru celelalte, doar ghicite uneori. Va urez la randul meu un an nou plin de fericire, bucurie, speranta, impliniri, care sa intreaca asteptarile si semnele bune care se arata deja. Va urez sa fiti o bunica pe cinste, fericita si tanara in toate. La multi ani si petrecere frumoasa de Revelion. Cu drag al dv. dl.Goe.

   • Radu Humor said

    Nu-mi pot ascunde intentia/dorinta de a vedea fatza lui Abalaru cand citeste aceste
    nevinovate si binecuvantate urari de An Nou 🙄

    P.S. In fond ce-i desparte pe cei doi, decat acest dement si posesiv batranel cu sufletul vandut celui care plateste mai mult !
    Si cum se stie la cine stau/sunt banii in ziua de azi….

 4. Radu Humor said

  Nu sunt sigur daca o sterge si pe asta, dar n-ar fi de mirare ?!

  Toata lumea ii vrea binele viitorului nepot al @Stelei (ma alatur si eu cu toata sinceritatea in a ura „Nastere usoara !), in afara de guvernul portocaliu 🙄
  Ce-i vinovat bietul copil si mai ales biata mama ca micutul ( nu, de data asta nu-i vorba de Boc 😆 ) se naste cand vrea Dumnezeu , adica oricum dupa Anul Nou cand intra in vigoare
  tampenia discriminatorie !
  Este tot ce-i doresc mai putin bun infocatei sustinatoare portocalii : sa aiba grija in plus un an de zile de nepotel suplinind-o pe mamica ocupata cu serviciul !
  In rest , tot binele din lume ei si mai ales doamnei Monica Fesci, care a riscat mult aducand prin urarile dumneaei, la masa sarbatoritilor si umila mea persoana 😉
  Cum insa Dumnezeu le vede pe toate, de-acolo de sus din Imparatia Lui , cu-atat mai mult sunt obligat sa le vad eu si sa-mi cer cuvenitele scuze, macar acum la sfarsit de an, convins ca niciodata nu-i prea tarziu !
  Nici pentru a te indrepta, nici pentru a te „stramba” la altii facandu-te singur de rasul lumii !
  Multumesc pentru lectie, Doamna !

 5. Radu Humor said

  Pentru orice eventualitate !

  Ai umplut-o de respect pe biata @mg 🙄

  Cum naiba poti fi atat de naiv, ca sa nu zic de-adreptul …. ?!
  La fel ca si cu angajamentul semnat cu Securitatea !
  Chiar credeai ca toti sunt atat de usor de pacalit ?
  Ai vazut ca Alexandrina Gatej si-a dat demisia, la baza careia statea doar un astfel de angajament, pentru ca primise de CNSAS adeverinta de necolaborare, deoarece ori cineva i-a distrus „extemporalele” , ori n-apucase sa ia decat „oralul”, asa cum au procedat multi, si de unde sa stii sa cauti la alt dosar, unde ai fi gasit cu siguranta ca ACG sau APV a declarat „….. ” despre NS sau alt XY !

  P.S. Macar vad ca ai cam rarit-o cu dizidenta…
  Dar a aduce intruna, ca o moara stricata , cum zicea bunica mea, fragmente din ce ai publicat mai an pe bloguri dovedeste imosibilitatea ta de a te mai conecta la niste evenimente la zi si , daca sa zicem maine-poimaine te las si eu in plata domnului (VT sau HRP) esti in situatia celui din bancul cu centura de siguranta :
  „Vedeti, cel care n-a purtat centura de siguranta, are creierii intinsi pe capota, membrele rupte si abdomenul praf, pe cand celalalt care purta centura de siguranta parca-i viu !”
  Te las sa ghicesti cam cum arati tu ?! 🙄

 6. Radu Humor said

  Orice „angajament”, care-i tot o declaratie cum vrei tu sa impui termenul, ferindu-te ca de dreakul de celalalt termen care suna mai dur) se da si se semneaza cu numele propriu, ca doar n-o sa zica „Toma Alimos” ca se obliga sa aduca la cunostinta organelor orice ….” – stii tu mai bine ca mine 🙄 )..
  Daca eu reusesc sa obtin aprobare sa vad un anumit dosar ( nu al tau ! ca tu n-o sa-mi dai niciodata acceptul !) o sa-ti demonstrez ca doar Columbeanca are picioare lungi, minciuna le are scurte ( ca si memoria unora !).

  P.S. Cum se face ca in tara asta doar portocalii au dreptate in tot ce spun si fac, iar toti ceilalti nu ?!
  La fel si tu :
  Atatia oameni (unii personalitati recunoscute !) iti spun ca ai ochii rosii-portocalii si mici si ar trebui sa te odihnesti putin , ca sa nu-ti arunc in fata niste treburi ce ti se reproseaza, si nu de unul sau doi, ci de mult mai multa lume ( de fapt poti sa ti-i numeri singur pe cei cu care ai mai ramas, ca termini cu o singura mana ::oops: ) !) , numai tu ii dai inainte bezmetic cu „adevarurile” tale, facandu-i pe toti , in toate felurile si refuzand sa te duci la culcare 😉
  (decat oarecum partial 😳 ) .

 7. Cineva said

  Ar fi ceva interesant de spus:
  Cand a fost convocat tovarasul Abalaru la Slatina, de catre Organele Securitatii, i s-a spus doar ora la care sa vina ;si a venit prin mijloace proprii, autobuz, tren.. era treaba lui.
  Dupa ce a fost cuminte si a semnat Angajamentul, a fost adus de catre Organele Securitatii, cu masina, cu sofer, pana in curteaa casei.
  Buni baieti Securistii astia,plini de respect pentru o semnatura pe un Angajament.
  Ma intreb de ce? nu l-au lasat sa se intoarca la fel cum a venit?
  …………..
  In rest, La multi ani „tutulor”

 8. Radu Humor said

  „Ar fi pt prima data, de altfel, cand societatea civila Ro ar avea un cuvant de spus in Hyperspatz, aloo… ”

  Ma mir ca nu ti-e rusine sa minti in halul asta :mrgreen:
  Ce cuvant sa aiba de spus cei de alta culoare decat portocalie , cand indivizi ca tine isi permit, incalcand orice reguli de bun simt, sa interzica alte opinii decat cele favorabile lor si stapanilor de la putere !
  Am ajuns ca in tara la mine sa nu pot sa-mi exprim parerile din cauza unor nemernici care au dat ordin ( ca pe timpul bravilor lor parinti stalinisti ) ca daca nu esti cu ei, n-ai voie sa-ti exprimi punctul de vedere, ca esti impotriva lor !
  Asa ca pana te vei adresa tu instantelor de judecata (ca un adevarat „dizident” ce esti 😆 ), ca nu te las in pace sa murdaresti totul in jur( ce nu-ti convine tie si actualei puteri ), cu tampeniile tale de o linguseala gretoasa, mai bine te-ai intreba , desteptule, daca nu se ajunge din nou la situatia in care am fost inainte de ’89.
  Si asta si cu ajutorul cretin sau inconstient si a unora ca tine :mrgreen:
  Mare dizident 😆 ce pupa in coor si acum Securitatea si pe cei care, si din banii mei, isi permit sa distruga o tara, inclusiv prin limitarea dreptului la libera exprimare !
  Un dizident adevarat, n-ar fi pactizat niciodata cu cei pe care ai ajuns tu sa-i lauzi si sa-i promovezi de dragul unor foloase materiale si alea date cu tzaraita si doar in urma cersetoriei pe care o practici in cel mai josnic mod !
  Ai castigat tu ceva bani, dar ti-ai pierdut orice bruma de credibilitate si mai ales dreptul de a vorbi in numele celor care lupta pentru demnitate nationala, punandu-si constient in pericol existenta, pentru ca unul ca tine sa poata sa fie liber sa-i pupe-n coor pe niste nemernici 😉
  Nu mi-ar ajunge tot dispretul din lume spre a te acoperi asa cum meriti , dupa mizerabila ta postura de dusman al acestei tari !

 9. sorin cucerai said

  Un mesaj care refuza sa apara, din motive necunoscute mie, pe blogul lui AVP:

  Curios lucru, AVP. Carevasazica tu le ceri lui Dorin Tudoran si domnului Goe sa fie „ferentaristi” atunci cind le ceri sa-l baneze pe Radu Humor?

  Dar nu te teme, nu-ti cer si nu ti-am cerut niciodata asa ceva. Nu faptul ca nu l-ai banat pe respectivul necunoscut m-a intristat, ci faptul ca nu ti-ai onorat obligatia de prietenie aparindu-ma tu insuti. In loc sa ma aperi de acuze nedrepte, ai preferat sa-mi ceri sa ma apar singur.

  La fel, nu ti-ai onorat obligatia elementara de prietenie cind i-ai permis lui Devis Grebu sa debuteze pe blogul tau cu un „pamflet” la adresa mea si laudindu-l pentru respectivul „pamflet” in loc sa mediezi intre un artist pe care-l apreciai si un prieten.

  In fine, nu ti-ai onorat obligatia de prietenie cind luni de zile i-ai aplicat lui Marius Oprea – impreuna cu Devis Grebu – lovituri din cele mai mirsave. Desi stiai ca e prietenul meu, si desi va rugam insistent sa n-o mai faceti. Un prieten al unui prieten nu se ataca niciodata – nici macar pe drept, si cu atit mai putin pe nedrept.

  Altfel, afla de la mine ca o ruptura are intotdeauna DOI vinovati. Daca ai citit ce-am scris azi-noapte, vei fi vazut ca eu unul am regretat partea mea de vina si mi-am cerut iertare pentru ea. Cind tu insuti iti vei asuma partea ta de vina – incalcarea repetata, neprovocata si adesea grosolana a obligatiilor elementare de prietenie fata de mine -, prietenia dintre noi doi va redeveni posibila.

  In fine, nu mai insist. Fa ce crezi si ce poti.

  PS Alt lucru curios: sunt in continuare in relatii apropiate si cu Marius Oprea si cu Vladimir Tismaneanu – la urma urmei, protagonistii acelui nefericit conflict; eu am intervenit doar incercind sa-l sting. Altii insa – chibiti ai unuia sau ai celuilalt – au intervenit incercind sa-l amplifice si eventual sa-l foloseasca in avantaj propriu. Cu unii dintre acesti chibiti – ba si cu unii dintre chibitii chibitilor – relatiile mele s-au stricat.

  Asta, cum spuneam, mi se pare interesant: cu protagonistii sunt si acum in relatii bune, dar cu unii dintre chibitii lor – nu. De unde rezulta ca respectivii chibiti sunt mai intransigenti si mai orbi decit protagonistii unei confruntari. Iata o concluzie la care merita sa meditam.

 10. Radu Humor said

  „In concluzie, cu toata deferenta fatza de tinuta ta intelectuala de oarecare anvergura locala, nu-ti pot accepta colaborarea pe our blog, intrucat ne-ai dovedit a avea un caracter mult prea departe de magnanimitatea unui om cat de cat nobil …”

  Incredibil cat de repede mi-a confirmat Abalaru cele de mai jos 🙄 :

  “Ar fi pt prima data, de altfel, cand societatea civila Ro ar avea un cuvant de spus in Hyperspatz, aloo… ” – zice el, si

  „Ma mir ca nu ti-e rusine sa minti in halul asta !” ii spuneam eu !

  Pentru ca acum sa poata vedea oricine ca nu-i de ajuns sa ai o ” tinuta intelectuala de o anumita anvergura” cum singur recunoaste ca are @ Sorin Cucerai, ca sa faci parte din colaboratorii sai (contributors) !
  Nu ! Trebuie neaparat sa-ti calci in picioare principii si credinte de viata, sa devii un biet pupincurist, care scrie si lauda la comanda, ca sa te poti numara iata printre colaboratorii sau chiar prietenii sai !
  Faptul ca a gasit vreo doi care intrunesc aceste conditii , l-a ambitionat sa caute mai departe, dar nu neaparat in ghenele sau tomberoanele in care i-a gasit pe ceilalti, ci ca un adevarat disperat al soartei, chiar printre bagajele intelectuale ale unor oameni de certa valoare umana si profesionala !
  I-am spus odata ca se imbogateste frumos, cersind murdar, dar imbatraneste urat.
  N-am a-i mai spune decat ca inebuneste periculos nu numai el, dar si cativa care mai au naivitatea sa-i stea in preajma !
  La h’ospitale birjare !

  • Radu Humor said

   Cand am postat eu asta inca nu intrase in criza :

   AVP Says:
   3 ianuarie 2011 la 15:46
   Stely & Mony, atata timp cat veti veni in fatza mea cu sentimentalizmu vostru de maala, nu mai suntem pretini…!

   Am impresia ca ma confundati cu altcineva !

   Si cu asta, basta !

   Si asta numai pentru ca nu au avut taria sa-l imite, injurand si jignind tot ce-i iese in cale :mrgreen:
   E chiar mai grav decat credeam 🙄
   Noroc ca cele doua, dar mai ales una dintre ele se comporta uuneori de parca n-ar mai fi intalnit barbati in viata lor ( virtuala 😆 ) si-i accepta toate jignirile si umilintele de care-i atat de capabil acest omulet senil, imbatranit in rele, la care delatiunea, pira, jignirea, invidia si ranchiuna fac parte din arsenalul lui de lupta tembela cu morile de vant, dar uneori iata si cu persoane fizice mai mult sau mai putin cunoscute 🙄
   Apropos de anonimatul meu, pe care nu oboseste sa-l condamne, ii aduc aminte si aici, ca atunci cand eu am propus inca de acum un an sa ne auzim si vedem pe „Skype”, toti s-au dat loviti si dezinteresati de asemenea experiment, in frunte cu celalalt razboinic ce conducea pe atunci (nu stiu daca la aceleasi ordine !) infruntarile dintre ceata portocalie si restul lumii 😉

   P.S. Ca sa vedeti cat de imbecil poate fi cineva, care trimite la spam o postare numai pentru ca aceasta contine acel „nomenum odiosa – @Radu Humor”, n-ar mai fi nevoie de demonstrat, deoarece acel cineva ( in cazul de fata chiar poate scris cu majuscula ca-i „Cineva” fata de caraghiosul Abalaru-Regele Gafelor din Hyperspatz !), poate avea intentia sa critice ceva legat de acel nume care-i provoaca insomnii, venind chiar in sprijinul sau !
   Dar ti-ai gasit !
   Intai secera/taie si de abia dupa aia numara/vede despre ce-i vorba (ca-n celebrul banc cu aia care umblau si taiau al treilea ou, fara a le numara mai intai sa vada daca depasesc numarul obisnuit/barbat de doua, sau o pereche, cum se mai spune 😳 )
   Lu’ asta putea sa-i taie unul fara grija, ca avea trei cu Planeta OU 🙄
   Sau mai stii, poate de abia asa avea doua 😉

 11. sorin cucerai said

  Un anunt intristator – si, sper, temporar:

  pe blogul lui AVP comentariile nu mai sunt permise:(.

  • Dl.Goe said

   Anuntul este (ce-i drept) intrinstator dar nu temporar ci definitiv. Odata ce a fost facut nu poate fi altfel decat definitiv, ca orice vorba rostita, eliberata in lume. Partea cu adevarat trista este ca pe blogul respectiv comentariile (temporar interzise) sunt complet de prisos. E felul „omului” de a(-si) juca leapsa pentru a ascunde, provizoriu, pana la sfarsitul vietii sale, faptul inutilitatii comentariilor pe acel blog: ecouri palide ale unor reverberatii scazatoare. „Omul” insa este serios. Un serios. Vorba ‘ceea: Ce-am vorbit nu mai intoarc… si nici de vorba nu ma tin. Dar… Dar are de ales? Cred ca ar trebui tratat cu intelegere. Pur si simplu nu mai are de ales. N-are alternatva intre acest drum nervos de la „da” la „nu” si retur, iar si iar, o vreme. Nici nu se mai stie ce „da” si ce „nu”. Mai conteaza? La multi ani!

   • Radu Humor said

    Ati cazut prea usor in plasa intinsa de Abalaru, deoarece aceasta formula :
    „Comentariile nu sunt permise” este proprie oricarei postari de pe blogul lui, dupa trecerea unei anumite perioade de timp ( parca 48 de ore).
    Asa ca fiti linistiti, in curand veti fi din nou insultati si injurati „dupa caz, naz sau praz”, de olteanul putin matolit de prezenta masiva a zaibarului si absenta tot mai accentuata a postarilor !
    Daca ar putea cineva recupera corespondenta ce are loc intre perfidul si perversul cuceritor sau cersetor ( dupa caz, naz si …obraz!), s-ar putea scrie adevarate studii de specialitate cu privire la naivitatea si credulitatea involuntara si bine intentionata a unora si despre insinuanta perfidie cu o mie de fetze, pecuniar interesata a corabierului in deriva 🙄

    P.S. De tot rasul e faptul ca-mi propune ceva ( nu va ganditi la prostii 😳 ) dar are apoi grija sa nu-mi mai auda raspunsul ( inclusiv prin aceasta suparare a vacarului pe sufletele date in grija lui de locuitorii satului virtual 😉 ) !

 12. Radu Humor said

  In general, oamenii fara caracter isi pot usor justifica orice actiune materiala sau spirituala pentru ca ei n-au simtul onoarei si nu-si fac probleme de constiinta 🙄
  Iar daca peste ceva vreme ( uneori de la o zi, sau ora, la alta 😉 ), parerile si sentintele lor privind anumite persoane, pot sa se schimbe radical ( uneori chiar la …360#, dar din doua de 180 😉 ), niciodata cei care au curajul sa le spuna in fata niste adevaruri incomode ( sa le puna in fata oglinda, cum bine zicea cineva), nu vor „beneficia” decat de o ura impinsa pana la cele mai animalice instincte de aparare cu orice pret a unor nemeritate pozitii ocupate cu forta si aparate cu dintii, uneori nu numai la figurat :mrgreen:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: