(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Politice: anti-Memorie si Paradox

Posted by Arca lui Goe pe februarie 6, 2011

In mod paradoxal Basescu este acuzat de catre fostii comunisti ca e fost comunist, de catre fostii UTC-isti ca e fost comunist, de actualii comunisti ca e fost comunist, de securisti ca e fost securist, de fostii anti-comunisti ca nu-i destul de anti-comunist, si de catre comuişti ca e magar si violent si n-are maniera.

Totusi in mod evident Basescu si-a pierdut simpatia si popularitatea in randul marii majoritati a romanilor care i-o acordasera candva, adica a acelora care conteaza cantitativ la vot, tocmai pentru ca nu e destul de comunist. Idiotilor.

Si cu cat mai numerosi devin cei care-l urasc in mod tacit si crescator  pe Basescu pentru ca nu este suficient de comunist,  ca nu e destul de Iliescu-Nastase, cu atat mai vocali devin cei care considera just sa-l critice pentru ca nu e suficient de anti-comunist. Daca nu e paradox la mijloc atunci e tradare, semn ca energia sociala circula dupa legi predictbile prin aceleasi vechi sisteme de vase comunicante. Trebuie sa te cheme Gogea-Tudoran ca sa nu realizezi ca aducerea la putere a lui Iliescu-Nasase-Voiculescu-way,  prin cantare in struna, este calea sigura de a lucra impotriva lucrurilor in numele carora declari formal ca „lupti”. Sau sa realizezi dar… Indiferent cum ar fi (prostie sau ticalosie) devine detestabila  insistenta unora de a vorbi pareri ferme si principiale. Incapacitatea lucizilor care realizeaza corect si onest limitele  lui „Basescu”, de a cauta sau produce un inlocuitor al acestuia, cantonîndu-se in dizidente intelectual-contabile, este o condamnare in alb a societatii de maine, cand vom fi iarasi fortati sa coexistam cu „Iliescu”.

Basescu este ceea ce a fost devenit nu sub apasarea dusmanilor sai ci constrans de presiunea dusmanilor dusmanilor sai. Genul Gogea. Belferilor.

Orice om de onoare se simte dator sa folosesaca orice moarte pentru sine in contra lui Basescu.

***

Imprejmuit pe blog de aceeasi turma stabilă de simpatizanti, fostul Adrian Nastase, intrupandu-l zilnic din jale pe fostul Cristoiu, isi continua cu cinism cabotin defularea, mizand fireste si pe efecte politice colateral utile. Deunezi, fara riscuri, nici mcar morale, povestea pe blogul sau politic (egal cu alte bloguri apolitice) o stire de la ora 5, despre un cetatean al patriei care, sub regimul Basescu, si-a injunghiat sotia si apoi s-a sinucis.

Un vizitator intamplator, aproape accidental (dl.Goe) a adaugat comentarii nici pana azi aparute:

1. Dl.Goe spune: Comentariul tău e în așteptare. – februarie 5, 2011 la 12:17 am

In marea majoritate a cazurilor sinuciderile sunt consecinta ultima a unor afectiuni psihice cronice. Cel mai adesea debutul unei astfel de afectiuni psihice are o conditionare genetica care poate fi amplificata, in timp, de conditii sociale, familiale etc, de conditia umana in general. Presupun ca debutul afectiunii psihice a lui Cristian Campeanu s-a petrecut cu ceva vreme in urma, undeva in perioada 2000 – 2004.

P.S. Cinismul in exces este de asemenea semnul unor afectiuni psihice majore, sociopatia fiind una dintre acestea. A folosi un caz de sinucidere si inca unul anume (fara acceptul familiei sarmanului sinucis) in luptele politice este un semn de cinism. Cred. Ma mir ca nu au fost puse si poze. Era mai de efect.

In compensatie a aparut alt mesaj:

STROE STEFAN spune:
februarie 4, 2011 la 2:04 pm

domnul nastase e un om democrat care a facut loja bloggerilor ,discuta cu oricine ,asculta parerile oricui,da raspunsuri ,oare cine mai face asa ceva in politica de azi?

Si paradoxul continuaaaa… Insa foarte putin. Urmasii bratienilor (a – ă – â) se pupa cu urmasii ceausestilor, decreţelul Ponta cu decreţelul Crin, iar pe margine Tudoran cu genul X (Stroe).

Dar pana la urma ce tara mai e si aia daca presedintele nu e  levent? Om fara ambit domnule.  Sunt fortat sa-i urasc pe toti cei care ma silesc sa-l iubesc pe Basescu. Scârbelor (Vorba d-ne Amycommunications, ca despre comunicare este vorba).

40 răspunsuri sa “Politice: anti-Memorie si Paradox”

 1. Bah said

  @Dl.Goe

  Ia o pauza bibicule. Ai auzit de stiri? cica sunt publice…cel putin asa era. O fi dat Chioru o lege in alt sens intre timp? Am sa verific.
  HAI SA-TI ZIC FAZA:
  1.La data articolului, un sfertodoct , care deloc imtamplator se numeste Cristian campeanu scria o mizerie de articol in Romania Libera .
  2.Absolut intamplator, un alt nene cu numele de Cristian Campeanu s-a sinucis dupa ce si-a kilerit nevasta. Dumnezeu sa-i ierte.
  3. Ia puneti tu neuronu la contributie si zi-ne si noua cam cum trebuie sa fi fost cand toata presa, prietenii etc l-au sunat pe dobitoc sa-l intrebe daca s-a sinucis dupa ce si-a omorat nevasta?
  4. Poate era mai frumos sa faca asa ca chioru, sa-l ia cu mascatii de acasa, catuse, televiziuni etc… mie mi-a placut mai mult faza asta decat aia cu mascatii.
  5.INTREBARE FINALA: ACUM TE-AI PRINS???

  Apreciază

 2. Sunt fortat sa-i urasc pe toti cei care ma silesc sa-l iubesc pe Basescu.
  ––––––
  Nea Gore unde nu e dragoste nimic nu e, iubirea nu e un sentiment rational, nimeni nu te poate sili sa iubesti, nu te-ntreba De ce iubesti? ca doar nu esti Cartarescu,
  iubeste-l si gata si fiti fericiti pin-la adinci batrineti!

  Apreciază

  • dl.Goe said

   @Neamtu Tziganu – De la dv. aveam pretentii ceva mai mari in ceea ce priveste abilitatea de a citi texte cu ghilimele „fara ghilimele”. Zau asa. Ca n-o-ti fi la nivelul lui Radu Humor sau al lui Bah? Termenul „iubire”, nu-i asa?, are multe semnificatii. Mai vorbim noi maine.

   Apreciază

 3. Radu Humor said

  Am ajuns sa nu-i mai inteleg deloc pe cei care-l baneaza pe nefericitul @DomnGoe 🙄

  Apreciază

 4. arcaluigoe said

  Si cu cat mai numerosi devin cei care-l urasc in mod tacit si crescator pe Basescu pentru ca nu este suficient de comunist, ca nu e destul de Iliescu-Nastase, cu atat mai vocali devin cei care considera just sa-l critice pentru ca nu e suficient de anti-comunist. Daca nu e paradox la mijloc atunci e tradare, semn ca energia sociala circula dupa legi predictbile prin aceleasi vechi sisteme de vase comunicante. Trebuie sa te cheme Gogea-Tudoran ca sa nu realizezi ca aducerea la putere a lui Iliescu-Nasase-Voiculescu-way, prin cantare in struna, este calea sigura de a lucra impotriva lucrurilor in numele carora declari, formal ca „lupti”. Sau sa realizezi dar… Indiferent cum ar fi (prostie sau ticalosie) devine detestabila insistenta unora de a vorbi pareri ferme si principiale. Incapacitatea lucizilor care realizeaza corect si onest limitele lui „Basescu”, de a cauta sau produce un inlocuitor al acestuia, cantonandu-se in dizidente intelectual-contabile, este o condamnare in alb a societatii de maine cand vom fi iarasi fortati sa coexistam cu „Iliescu”.

  Apreciază

  • Pînă la un punct, atitudinea celor care sunt – şi se manifestă – împotriva preşedintelui Băsescu, este de înţeles.
   Au oamenii, alte orientări politice, să spunem.
   Firesc lucru, şi perfect în acord cu democraţia.

   Ce este mai greu de înţeles, este tocmai recursul la aberaţii logice.
   Se spune că ura obturează orizontul de judecată limpede; sau măcar, îl limitează.

   Cred că aici este problema : nu mai reuşim să recurgem la un dialog debarasat de pre-concepţii, nici în ceea ce-l priveşte pe Băsescu, nici în ceea ce îi priveşte pe actualii săi preopinenţi politici.

   Dacă pe adverarii politici ai preşedintelui Băsescu pot să îi înţeleg în măsurta în care aceştia nu recurg la atitudini care se pot circumscrie – prea strict – în logica sloganelor partinice de campanie electorală, mă uimeşte vehemenţa cu care oameni care spun că nu au nici-o legătură cu un partid sau altul, se manifestă.

   De fapt, vehemenţa acestora mă pune pe gînduri.
   Pare că această vehemenţă, nu se mai circumscrie unei lupte politice fireşti.

   Apreciază

   • Domnule, vorbesti de „optiuni politice” de parca ai vorbi de o muiere care s-a hotarit sa poarte rochita aia rosie cu dantele.
    In propozitie e vorba de o persoana care a jucat multi ani pe scena politica, in diferite functii mai tari sau mai putin tari.

    REZULTATELE activitatii dumnealui sunt catastrofale, daca ar fi fost antrenor la o echipa, zbura de mult, daca ar fi fost sofer de TIR, era trecut la spalat masini, daca ar fi fost sef de concern sau de banca, era de mult pe banca in Cismigiu.

    Este fireasca o anumita vehementa, sunt mult prea putini sinucigasi care sa astepte senini ca toata caruta sa se prabuseasca-n Dunare.

    Este adevarat ca nu e nici pe departe sigur ca o noua echipa ar face lucruri mai bune, da asta-i legea in viata, cine face porcarii si greseli trebuie inlocuit.

    Apreciază

    • Constat că în sfîrşit, se pare că avem un punct de vedere comun, de discuţie.

     Bine, exceptînd recursul la „muiere”; aici, mă despart de părerera dumneavoastră.

     Dacă recusrul la politică este prea frecvent asemuit unei ‘curve’ de gen feminin, nu văd cum putem coincide în acest tip de părere. În fine.

     Reţin ca o concluzie validă, afirmaţia dumneavoastră, pentru care vă mulţumesc :

     „Este adevarat ca nu e nici pe departe sigur ca o noua echipa ar face lucruri mai bune, da asta-i legea in viata, cine face porcarii si greseli trebuie inlocuit.”

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Neamtu Tiganu – Sunteti pasionat sau pasional?

     „REZULTATELE activitatii dumnealui sunt catastrofale” – sunt de acord cu d-voastra.

     „daca ar fi fost sef de concern sau de banca, era de mult pe banca in Cismigiu.” – pai chiar asta o sa se intample: Consiliul de administratie o sa-l schimbe cu un asociat de-al lui Iliescu. Ba chiar s-ar putea ca mizand/mimand pe sprijinul consiliului de administratie, un grup bine intentionat (ca si d-voastra de altfel) sa-l schimbe chiar mai devreme, inainte de intrunirea Consiliului de administratie.

     Apreciază

   • Dl.Goe said

    Vehementa care denota viclenie mai treaca mearga, dar vehementa care denota prostie e o combinatie mortala care nu poate fi contracarata logic.

    Apreciază

    • Vehementa e direct proportionala cu sperantele care s-au pus in aceasta persoana. Pina si eu, care sunt un cool, am sperat un pic, chiar l-am sustinut prin 2004-5.

     Nea Goe ai avut vrodata o muiere pe care s-o iubesti ca ochii din cap si sa-ti dai seama ca e o curva? Parca te-am mai intrebat si ai zis NU?

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Neamtu Tziganu – Nu. Vehementa este proportionala cu ceea ce o alimenteaza. In mare masura aceasta vehementa este stimulata de propaganda anti-basescu care n-a contenit nicio zi dupa ce Nastase a pierdut alegerile. Nicio zi. E adevarat ca Basescu n-a progresat si n-a evoulat in bine, ceea ce a cuntribuit la „sentimentul frust al neimplinirii neimplinitilor”.

     2. Tot nu. Spre deosebire de cazul dv., nici una dintre femeile pe care le-am iubit n-a fost curva. Sau macar n-am apucat eu sa-mi dau seama. Se pare insa ca intelegem diferit si notiunea de „iubire” (am constatat deja) si pe cea de „curva”. Si de aici tot farmecul. D-voastra v-ati iubit mama?

     Apreciază

 5. Nea said

  Domnule Goe, ce clar le aduci din condei.

  Dar mi-a plăcut mult şi desenul animat https://arcaluigoe.files.wordpress.com/2011/02/indulgentza.gif?w=360&h=540

  Apreciază

 6. Probabil că adversarii politici ai preşedintelui Băsescu,nu pot mistui faptul că acesta i-a învins în alegerile perfect democratice, pe toţi, în toate bătăliile politice : la primăria Bucureştiului – de două ori, la alegerile pentru prezidenţiale de trei ori – incluzînd aici, suspendarea sa.

  Cert lucru este faptul că aceştia, nu se pot împăca nicicum, cu faptul că modificarea constituţiei care ar fi trebuit să fie în favoarea domnului Năstase, a devenit prin voinţa electoratului, în favoarea preşedintelui Băsescu.

  De aici atît suspendarea sa invalidată de electorat, cît şi nouă alianţă care nu are alt scop politic, decît o nouă suspendare a preşedintelui.

  Căderea guvernului, este un scop secundar.

  Ce va fi mai departe, vom vedea; pînă la urmă, electoratul va decide; atunci cînd va fi consultat.

  Apreciază

  • Enumerarea victoriilor de la Balcoi a stimatului presedinte e emotionanta. Da cui i-a folosit?
   Romaniei? As!

   Apreciază

   • Victoriile electorale ale omului politic Băsescu, au fost posibile prin voinţa electoratului.

    Despre asta este vorba.

    Cui au folosit aceste victorii electorale ?

    Precis NU au folosit celor învinşi în mod democratic, de dumnealui : aripii kaghebiste neo-iliesciene constituită din felixi, păturicieni şi din geonei.

    În rest, tot electoratul va decide ce şi cum.

    Apreciază

    • Radu Humor said

     @ TO :
     „Victoriile electorale ale omului politic Băsescu, au fost posibile prin voinţa electoratului.”

     Incapatanarea cu care sustineti acest enunt va poate duce oricand in ipostaza pe care se incapataneaza s-o demonstreze si exemplifice DlGoe 🙄

     Apreciază

    • arcaluigoe said

     @Radu Humor – Pe unde umblati domnule? Era sa va ia Trimi locul. Ce mod discret aveti de a marturisi ca ati votat cu Geoana. Bravo.

     P.S. Totusi Basescu chiar asa a ajuns la putere: votat de foarte multi oameni din Romania, votat de Romania de aici si din lume. Devine Romania o tara de cacat din cauza asta? Care este opinia d-voastra despre poporul roman care l-a votat pe Basescu? E idiot? E ticalos? E evreu? E vandut? Fiti sincer. Fiti natural.

     Apreciază

    • Radu Humor said

     DlGoe :
     „Totusi Basescu chiar asa a ajuns la putere. Votat de foarte multi oameni din Romania, votat de Romania de aici si din lume”
     Nu va pot contrazice, deoarece si Theodor Baconschi si Marius Oproiu sunt oameni si pot vota, pardon valora, chiar cat vreo doua milioane de romani la un loc 🙄

     P.S. Daca unii romani au inceput sa se faca de kkt ( si mi s-a parut ca va zaresc 🙄 ), nu inseamna ca toata Romania a ajuns la fel !
     Sunt semne ca-si poate reveni (chiar cat de curand !)!
     Dar ce v-a apucat sa va bagati , mai ales in ultimul timp, in coorul ce-l ridica in slavi pe Basescu ?!
     Ati uitat ca daca esti baiat destept, ordinele se mai si discuta, nu doar executa …..
     Sau nu e cazul la dvs ?!

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Radu Humor – Stimate coleg de discutii, va intreb cu mirare, unde anume ati vazut d-voastra in mesajele mele vreo apreciere cat de mica (ne mai vorbind de ridicare in vreo slava) la adresa persoanei sau personajului Traian Basescu? Dati un exemplu, un link, ceva. Ca sa avem o baza de discutie. Faptul ca ma refer in unele dintre mesajele mele nu prea elogios la adresa unora dintre criticii lui Basescu n-ar trebui sa creeze confuzie decat de partea celor confuzi deja sau de partea celor rau-intentionati (ca era sa zic de rai-intentionati). Mai meditati. Daca imi exersez retorica formala in contra unora care-l musca de cur pe zombie Basescu este pentru ca ii presupun a fi, intr-un final castigatori, prin rutina, prin epuizarea adversarului, prin trucuri, si prin atragerea celor multi si slabi de inger de parte lor. Orice om impartial si onest se alatura cauzelor pierdute astfel.

     P.S. Incercarile d-voastra repetate de a sugera apartenente (etnice), inregimentari, subordonari, naimiri, departe de a putea avea vreun efect oarecare asupra mea sau prin zona, sunt mijloacele prin care va probati neputinta si prin care va dati masura valorii. In special a valorii morale, dar, in subsidiar, si a celei intelectuale.

     Apreciază

 7. nea Goe „Spre deosebire de cazul dv., nici una dintre femeile pe care le-am iubit n-a fost curva.”

  Nu stiu de unde ajungeti la concluzia ca eu as fi patit asa o rusine? e cumva logica basesciana? si b) nu fiti atit de sigur, poate ca n-ati aflat sau poate ca ati aflat da nu ati vrut sa credeti, ca dragostea e oarba, mai ales la d-voastra, pe undeva ma impresioneaza iubirea d-voastra, de ce nu scrieti citeva poeme?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Vai, dar va rog sa ma scuzati. Felul in care ati formulat d-voastra fraza sugera starea unui om patit, cu experienta, care vorbeste in cunostiinta de cauza. Va rog sa revedeti materia din urma. N-am dorit nicio clipa sa va fac un atac afirmand eu ca femeile iubite de catre d-voastra, platonic sau altminteri ar fi fost curve. Nu, nici vorba de asa ceva. N-am de unde sa stiu. Dar apropo, ce este aceea o „curva”? Poate nu stiati dar barbatii pot fi clasificati si dupa criteriul asta: al felului in care definesc curvele. Asadar ce fel de barbat sunteti? Definiti o curva. Sper sa abstractizati fara a va eschiva esuand in exemple puerile.

   Apreciază

   • adventure said

    Domnule Goe, iertati-ma ca ma bag si deturnez in derizoriul aproape palpabil discutiile celor mari, dar cum convorbitorul dvs. n-a raspuns invitatiei, lasand la aprecierea cetitorului sa-i ghiceasca orientarea, ar fi interesant de aflat cum se face clasificarea aia a barbatilor dupa felul cum atribuie calificativul susnumit. In fond nici n-am fi asa off-topic avand in vedere dispersia termenului in politic.

    Apreciază

    • Kibby said

     curva este aceea care se fute pe bani. OK. futerea pe bani este o profesie, liber sau nu asumata. ok
     curva este si colega noastra care (noi in liceu fiind) are „relatii sexuale” cu un baiat. de regula cu alt baiat.

     preacurvia, ahhh – dar nu pot sa ma-ntind atita la vorba

     Apreciază

    • Kibby said

     vroiam sa zic ceva de caraghiosii care latra jos basescu, cum dracu sa nu fi cistigat alegerile cind s-au adunat toti prostii contra lui
     cheer up ghelme, hai in australia

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Kibby – Sa nu confundam curvele cu prostituatele. Este drept ca si unele si altele sunt mamiferea (si ca ar mai avea cateva detalii un comun) dar dincolo de asta sunt, totusi, specii diferite… Cu exceptia fireasca a celor care sunt din increngatura prostituatelor-curve (alta mancare de peste) E drept ca exista perspective si distante de la care deosebirile dintre ele nu conteaza, parand minore, neesentiale, dar pentru cei fini, atenti la detalii si nuante, ceea ce le separa este important, esential. Ba pentru specialisti este important sa se evite confundarea intre ele, diversele rase de prostituate: prostituatelor care se prostitueaza cu mai multi si cele care se prostitueaza cu unul singur, sau intre cele care-si vand favorurile pe bani sau alte echivalente materiale si cele care beneficiaza in contra-partida de alte avantaje, mai degraba metafizice, la limita ezotericelor logici ale sentimentelor. Acum daca mai aruncam in joc si termenul „frigiditate” atunci lucrurile se complica putin. Inainte de a se simplifica brutal.

     Im ceea ce priveste clasificarea barbatilor in functie de felul in care ei definesc ce/care anume este aceea o curva se pot identifica cate specii, sub-specii si rase. Pentru simplificare voi numi doar categoriile mari:

     a) Barbati care considera ca nu exista curve.

     b) Barbati care considera ca sunt curve cele care se culca cu altii dar cu ei nu.

     c) Barbati care considera ca sunt curve cele care se culca si cu altii.

     d) Barbati care considera ca toate femeile sunt curve.

     e) Gentlemani.

     Depinde si de norocul, succesul si inspiratia fiecaruia.

     Apreciază

  • Dl.Goe said

   P.S. Am impresia ca, fara voie de data asta, confundati dragostea cu iubirea. E grava treaba. Am scris poeme, dar m-am lasat, constatatnd, vorba unuia mult mai invatat deca mine, ca n-am fluentza maieuticii sacre.

   P.P.S. Incercarea de fortare a consacrarii unor iubiri pe care mi le atribuiti din rea-vointa, mimind interpretarea adlitteram a prozei mele, nu poate decat sa ma amuze. Sunt mult mai rezistent decat v-ati putea imagina la trucuri din astea. Mai incercati. Ca sa va lamuriti. Sau incercati altceva.

   Apreciază

 8. ghelme said

  eu marturisesc cu toata sinceritatea ca sunt panicat. stiu ca basescu nu este omul providential, stiu ca are defecte si pete. stie si el, a zis-o o data si bine in confruntarea cu nastase acu ceva ani, cand ne plangea profetic de mila noua.. insa pozitiile lui sunt o gura de oxigen in marasmul de azi, habar n-am cat e cu adevarat de corupt si atotputernic, judec doar ceea ce vad si anume ca atunci cand vorbeste romanilor, are dreptate. zice lucruri care dor, dar care sunt corecte pe fond, trecand peste el si peste defectele lui…

  sunt plecat trei saptamani pe luna din tara, de fiecare data in alta parte, si mi-am facut o datorie de onoare ca oriunde ajung sa povestesc oamenilor despre comunism, despre foamete, despre parinti care plang si nu au curaj sa vorbeasca de fata cu copiii lor de frica sa nu ii traga invatatoarea de limba. m-am specializat in asta, o fac cu elocventa specifice meseriei mele de trainer.
  simt ca este acel lucru mic care este in masura puterilor mele sa il fac astfel incat sa nu se mai intample niciodata.
  eram clasa a sasea cand a cazut comunismul si atat lucru cat mi-a ramas in minte despre acele timpuri pun pe masa azi in fata unor mexicani, ieri in discutia cu islandezii mei, maine in germania…

  nu inteleg insa, nu stiu ce sa fac, nu pot sa accept ca oameni ca voiculescu si nastase sa ne conduca maine, mi se pare genul ala de eroare fundamentala, e ca si cum mai uit la un film in care eroul principal care nu stie ceva ce noi, audienta, stim intra cu ochii deschisi intr-o capcana si iti vine sa urli: nu, nu, prostule, pleaca de acolo cat mai repede, ea nu e cine crezi tu…
  traiesc cu senzatia asta, citesc stirile obsesiv contra fusurilor orare si incerc sa ma amagesc ca nu se poate, ca nu va fi asa, ca vom merge inainte, nu inapoi, niciodata inapoi, niciodata din nou acolo…

  as putea sa plec maine definitiv din tara oriunde as vrea in lume pentru ca jobul meu nu depinde de unde am casa.
  as fi bine primit oriunde, nu ca imigrant, ci ca expert.

  as vrea sa raman acasa si sa ma simt acasa acolo unde m-am nascut
  as vrea ca oamenii sa vada ca libertatea noastra nu este un dat, nu este un fapt implinit.
  as vrea ca oamenii sa vada ca pentru libertate trebuie sa luptam in fiecare zi a vietii noastre.

  sunt un personaj sarcastic, ridiculizarea este painea si cutitul meu, dar uneori, acum de exemplu, ma cuprinde disperarea si nu pot sa evit patetismul

  as vrea sa strig, de aici, din mexic, nunca mas, dar vocea mea nu se aude prin tumultul celor ce bombane ca era mai bine pe vremea lui nea nicu.

  Apreciază

  • arcaluigoe said

   Cata luciditate atata suferinta. Totusi salvarea va vine (vizavi de enuntul anterior) din faptul ca va permiteti inca sa aveti iluzii. De exemplu iluzia ca mesajul d-voastra ar putea ajunge la Radu Humor, Trimi, Bah si altii dusi cu pluta, nevinovatii, oameni simpli fara nicio rea-intentie la baza demersurilor, in care intai au alunecat, iar apoi au derapat ireversibil. E o stare de fapt care trebuie acceptata, cu care trebuie tratat, ca de schimbat, nici vorba. D-zeu cu mila.

   Apreciază

 9. Domnule R-Humor

  Sunt nevoit să constat faptul că, spre deosebire de ultima dumneavoastră „ieşire” de la ‘copacul din pădure’ , vă comportaţi aici, pe acest blog, într-un mod mult mai civiq.
  Felicitări !

  ps. Ipostazele pe care domnul Goe vrea să le demonstreze pe blogul domniei sale, ipostaze care fac parte integrantă din modul în care ceea ce dînsul are de spus pe un blog propriu, blog pe care îl îngrijeşte cu un efort admirabil, chiar au rezonanţă.

  Admirabil mi se pare inclusiv faptul că d-l Goe, are disponibilitatea de a tolera inclusiv atitudini mîrlăneşti adresate pe acest blog, mai cu seamă atitudinile adresate chiar, gazdei.

  Aşa că domnule R-H, vă rog să renunţaţi la ideea că nişte „strîmbe” copilăreşti, pot fisura o comuniune de idei.
  Nu v-a mers nici la „copac”, nu v-a mers nici la „Teofil” şi este limpede că nu vă poate merge nici aici.

  pps. Vă rog să nu îmi mai adresaţi cuvîntul, decît numai după ce standardele dumneavoastră de exprimare, vor ieşi din sfera lozincilor pre-învăţate în mod mecanic. Bine ?
  Hai, că sînt sigur că dacă vreţi, puteţi (comunica).

  Apreciază

 10. Mno, bine! 🙂

  Vă spun cu respect tuturor, noapte bună.

  Mai găvărim şi mîine-azi! 🙂

  Apreciază

 11. Eram curios sa aflu cum a decurs dezbaterea privind curvele, vad ca nu s-au facut progrese insemnate. Pacat, subieectu era interesant, da sunteti tare timizi.

  Va salut si va rog sa ma scuzati o perioada, exista si alte lucruri in viata, cum spunea un fost coleg, exista viata chiar si dupa munca, voi fi la schi si va promit ca nu ma voi gindi nici o secunda la Basescu.

  Iubiti-l pa tunuri!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   D-le Neamtu Tziganu – Sunteti un dragut ca ne tineti la curent cu viata d-voastra de dincolo de tastatura. Merci. Mai stii ca poate-mi faceam agnoase din cauza absentei dv. Ca eu sunt foarte sensibil cand ma gandesc la faptul ca poate am suparat pe cineva. Ei, acuma m-am linistit. Culmea coincidentei, dar cine mai crede in coincidente, ca tocmai cand va exprimati dezamagirea in legatura cu ratarea dezbaterilor despre curve, dar fix atunci, tocmai ziceam ceva pe tema asta. Daca mai dezvolt un pic subiectul poate nici nu mai plecati la schi.

   P.S. Faptul ca ati mentionat explicit ca pe durata sejurului la schi, in mediu montan, nu va veti gandi deloc la Basescu este de un sublim fabulos. Va califica fara probleme pentru un calificativ dulce. Sunteti un DULCE. In timp ce eu imi voi purta ca un sisif povara gandurilor pentru domnul presedinte Traian Basescu al Romaniei.

   Apreciază

 12. […] Crin, iar pe margine Tudoran cu genul X (Stroe). Dar pana la urma ce tara mai e si aia daca … citeşte mai multjoe's blog: Paradoxul caracterului umanAsta este paradoxul caracterului uman, caci acelasi om […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: