(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Ziua inegalitatii

Posted by Arca lui Goe pe martie 8, 2011

Profit de ocaziune pentru a le ura doamnelor si domnitelor care vor fi ajuns pe Arca, sa se bucure de aprecierea, respectul, dar mai ales de dragostea si intelegerea celor pe care Instante Superioare i-au creat nitel (dar destul de) diferiti.

***

Celorlalti, celor discriminati, pe care obisnuim sa-i numim barbati, pe care aceleasi Instante Superioare, in marinmia lor,  i-au dotat cu iluzii sublime, care sa le faca suportabile handicapurile, le urez sa aiba abilitatea de a sterge azi, de 8 Martie, impresia rea a pacatelor (facute sau nefacute) care s-au adunat peste an. Tuturor mult succes!

 

Update: Constat ca anuntul intitulat „Ziua Inegalitatii” este postarea cu numarul 100 pe Arca lui Goe. Google ma anunta ca azi Ziua Internationala (dar nu Mondiala) a Femeii aduna (tot) 100 de celebrari. Hm! Sa fie coincidenta?

5 răspunsuri sa “Ziua inegalitatii”

 1. Kibby said

  pai da, ma gindisem sa trimit un „courriel en masse” pt doamnele din compania noastra (asta de aici, nu aia de infanterie)da am lasat-o balta sa nu creada astea ca e discriminare, orgoliu mascul etc…
  asa ca i-am trimis doar Anei.

  ps Kibby va multumescte pt urarile aferente propriului gen.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   a) Eu zic ca ati facut bine ca v-ati abtinut de la trimiterea acelui „courriel en masse”. Co-Rectitudine politica, democratia, deontologia si apologia ne invata ca nu e bine si nici frumos sa aplicam „pedepse” colective.

   b) Pentru putin.

   Apreciază

 2. lost said

  Daca este asa profit si eu de ocazia de a ma afla printre cei („pierdute/i”) care participa(iata ) la cele doua celebrari.
  Hmm ! M-as bucura daca ar mai fi inca o coincidenta ..
  Dar ceea ce ma determina sa scriu este prima „Ocazie „: sa va multumesc pentru urari atit in numele doamnelor / domnitelor, dar si in numele domnilor ,intrucit in aceasta Zi a „inegalitatii „tot ei sunt profitorii .

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   a) Nu m-am prins care ar fi acea inca o coincidenta asteptata… Daca ar fi trebuit sa ma prind si nu m-am prins, nu-mi spuneti. Lasati-ma sa ma perpelesc ca pedeapsa ca nu-mi functioneaza perspicacitatea. Daca insa ati mentionat-o doar asa ca sa ma faceti sa va intreb va rog sa considerati ca v-am intrebat si sa-mi si raspundeti.

   b) „…tot ei sunt profitorii” – Hm! Iarasi o vinovatie colectiva. Cred ca aici, mai abitir decat in alte parti ar trebui sa judecam individual, pentru a evalua cat profita/plateste fiecare din aceasta zi in care ni se ofera pretextele potrivite pentru a o considera neobisnuita, speciala, diferita, pentru a o si face sa fie asa. Na, c-am dat in patetism… Ma duc dupa flori la bijutier.

   Apreciază

 3. Dl.Goe said

  Pe blogul sau cu audienta limitata, conul Dorin (Tudoran) le ureaza de 8 Martie la multi ani tuturor femeilor din lume (inclusiv Elenei Udrea), cu trandafiri! Apoi accepta comentarii care sa-i rasplateasca generozitatea. Ca de obicei e foarte selectiv si refuza discret ambiguitatile off topic:

  „Coane Dorine nu poti avea toate femeile din lume, desi ar merita incercat. E adevarat, nu v-as putea banui ca v-ati astepta (sau dori) ca toate femeile din lume sa va citesca blogusorul de nebunii (aveti si d-voastra o varsta!) asa ca mesajul in aceasta varianta exagerat de generoasa, daca n-a fost produs de vreun puseu de exuberanta, este dedicat strict cititorilor d-voastra (printre care cu onoare ma numar) pentru a le face o impresie (de bogatie) buna. In acest fel, (desi ele nu vor recunoaste) le dezavantajati tocmai pe doamnele care va viziteaza cu fidelitate blogul, incluzandu-le intr-o urare usor colectvista (zic si eu). Probabil ca ar fi meritat ceva mai mult sau nimic. Sper ca aveti copyright pentru trandafiri. Asta ce partid e?”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: