(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Vasilescu si Georgescu in Dilema – Intre Caracal si Vascauti

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 5, 2011

In Dilema Veche,  pretioasa Selma Iusuf  (o scumpa) a publicat un articol nostim despre ce se intampla in wc-urile fetelor din Romania – AICI.  Traim in era Wikileaks,  a demascarilor, deconspirarilor, a scurgerilor si viceversa(!), asa ca toiletele publice si tragediile argentiniene petrecute acolo nu puteau evita presiunea „trendului”. In fond Selma Iusuf este complementara lui Julian Assange, iar fapta sa, posibila prin abolirea inhibitiei, nu se putea sustrage ulterior sablonului, aceluiasi gen de efecte secundare, in cascada, venite inexorabil sa confirme principiul dominoului. Mai intai a cazut victima colaterala buda baietilor, iar apoi coborand in afund, unda de soc a atins nistre creiere: al bravului Razvan Georgescu si pe cel al minunatului Mircea Vasilescu. Frecventa naturala, comuna, a celor doua creiere (ca unul) fiind aceeasi cu a undei de soc care a prabusit mitul secretelor pastrate in wc-uri (a dracului fatalitate), s-a produs, spontan, rezonanta magnetica.  A rezultat acest dialog:

Vespasiene –  adăugat de Polichinelle la data de 29 Martie 2011 04:03:03

la băieţi nu e (mai?) salubru, ci e altfel… e anticamera haznalei căpcăunilor, preludiul baroc al coprosferei absolute.

în primul rând, latrina e o bolgie oflactivă, un exterminator labirint de duhori. de la miasma urinelor evaporate (când nu băltinde suveran la poalele closetului) la damfuri acre (trecând prin putori enterice şi fetidităţi ambigue), parcurgi un barbar supliciu al nărilor la capătul căruia noxele şi duhurile de eşapament îţi par miresme bucolice, parfumuri elizee…

apoi, merită evidenţiat pitorescul răsturnat al jegurilor: spute verzi, mucuri emaciate, ciorapi oţetiţi, indicii de năpârlire pubiană, lichide reziduale, vomismente parcelate, cruste inavuabile.

în fine, şi pe zidurile interioare ale WC-urilor pentru „domni” există rubrici matrimoniale gay, „beletristice” reglări de conturi, mementouri porno, scurte CV-uri de haimanale, lirică de constipaţi melancolici şi lapidare însemnări „anacreontice”… Sau anunţuri de prestări (de)servicii [citez din memorie]: “Dacă nu mai încapi de şmecher, caută’mă şi te calc deţi amestec visele. Geo the KO.” Totul urmat de un lăbărţat număr de telefon (mobil) pe care, hélas!, l-am uitat.

Poli! – adăugat de Razvan Georgescu la data de 02 Aprilie 2011 05:04:13

Daca mai scrii asa, sun la Andrei Plesu sa te traga de urechi! Inteleg ca ai un maestru dar zau, fii si mata mai creativ, ca tot scrii aici tone. Cata-ti un stil personal, incearca sa nu mai alaturi adjective crispate la fiecare substantiv. Stilul matale e de fapt al altuia, nu ti-e clar? E FURT! CALIFICAT! CU AGRAVANTE!

Domnule moderator, ce-i facem astuia?

Razvaniada – adăugat de Polichinelle la data de 03 Aprilie 2011 01:04:07

@ Razvan Georgescu

Ptiu, serenisime, ce s-ar face hruba de la Dilema Veche fără vigilenţa dumitale condimentată, fără detectorul matale infailibil de psitacide, cimpanzei şi epigoni sălcii? Hai, treacă-meargă, eu plonjez într-o piscină cu cenuşă, mărturisindu-mi netrebnicia: PLAGIEZ (sic!) gângurit şi gâfâit STILUL (sic!) lui Andrei Pleşu, sunt un pervers melanj de emul şi bandit, un mirmidon aferat sub preşurile condeierilor inimitabili…. Dar ce iscusit îl ghicirăţi pe verosul într-ale publicisticii Cătălin Ştefănescu, cu câtă acribie i-aţi surprins impostura! Nu vă tentează o vânătoare de vrăjitoare, o cruciadă şfichiuitoare prin toate rubricile hebdomadarului? Nu vi s-a oferit, încă, un fotoliu de degustător cărturăresc? Musteşte ambianţa de clone obosite, pastişori impenitenţi, mimi încercănaţi şi veleitari zbanghii, să ştiţi. Toţi l-au tapat lacom pe Andrei Pleşu de câte ceva: Dan C. Mihăilescu i-a furat din pavoaz şi horbotă, Andrei Gorzo ţine cronica de film dopându-se cu steroizii retorici ai Maestrului, Radu Paraschivescu e o excrescenţă ludică, un apendice manierist la acelaşi STIL râvnit de TOŢI, Adrian Cioroianu face săptămânal vocalize de ironie curat păltinişană ş.a.p.c. (i.e., şi ancheta poate continua).

Prin urmare, suflecaţi-vă meningele, cetăţene Georgescu, şi deconspiraţi harnic fantomele ce parazitează lamentabil blazonul domnului Pleşu… Poate se va inventa o medalie, o insignă, un tatuaj de merit pentru tipul acesta de nobil revizorat.

Bien à vous,

Polichinelle

@ Moderatorului

Vă înţeleg perfect sprintena lehamite. În fond, cine agreează stridenţa monotonă a sughiţurilor? Oricum, vă mulţumesc franc pentru toleranţă. Sunteţi un profesionist. Adieu.

Poli! – adăugat de Razvan Georgescu la data de 03 Aprilie 2011 10:04:15

Bine domne, fura! Liber din partea mea! Daca domnul Vasilescu te lasa si nu-ti da la cap, fura! Pupa-i mana si fura! Ce pot sa fac eu? Dar macar fura interesant! Ai aerul ca ai mers la furat avand o groaznica constipatie cu ceva complicatii la ficat si la fiere.

Mie-mi place genul asta de epistolar, nu ma oboseste dar cu oameni veseli, cu simtul responsabil al umorului. Apoi matale scrii cu zgarieturi pe hartie. De oftica ca te-am prins ti se zbate ochiu’ stang si iti tot vine sa urli. Ce sa fumez din matale?…Daca te-as lua in serios ma ia indigestia. Si asa, citindu-te, ma simt de parca am inghitit pisici moarte.

Ponturi: citeste mai mult! (nu lecturi grele, totusi). Timp de 245 de ani nu mai citi Plesu. Intre timp scrie pe-un caiet de clasa intai fraze simple gen ” Ana are mere” sau ” Jur ca nu mai fur”. Si asculta muzica din aia linistita. Budha bar. Eventual Mihai Constantinescu. Traieste simplu si, mai ales, zambeste! Hai, ca se poate!!

Imi cer scuze aici domnitei Selma ca pe subsolul articolului dansei demasc hotii astia marunti. Nu se face, stiu. Insa o asigur ca dansa e pentru mine o revelatie si recunosc fericit ca imi place mult ceea ce scrie. Si-mi cer frumos scuze.

@Razvan Georgescu –  adăugat de Mircea Vasilescu la data de 02 Aprilie 2011 10:04:10

Păi ce să-i facem? În „lumea web 2.0”, dacă pe vreun site nu apare sughiţul cuiva, răsar ca din pămînt strigăte: „e cenzură!”. Săriţi, mă omoară vampirul!… :)))

Se duce dracului giudetul…! – adăugat de Razvan Georgescu la data de 02 Aprilie 2011 11:04:07

Pai cu clone din astea stricate nu stricam imaginea frumoasa a Dilemei? Nu stiu, zic si eu! Si eu as putea atunci sa rasar din pamant cu strigate gen: Sariiiiti, mi-e terfelita inteligentaaaa!

Sariti, hotii! Sariti, bagati cenzuraaaa! 🙂

6 răspunsuri sa “Vasilescu si Georgescu in Dilema – Intre Caracal si Vascauti”

 1. Dl.Goe said

  pre-supunere – Mesaj cenzurat pe forumul Dilemei Vechi.

  „Stricarea imaginii frumoase a dilemei se pe-trece cu creiere pre-spalate care actioneaza gregar. Exercitiile exemplare ale d-lui Polichinelle sunt un punct de atractie in economia acestui forum (n.b. forumul Dilema). Nu e de mirare ca nu cei exceland in primul rand la capitolul tupeu au binevoit sa-l atatce primii (acestia l-au ignorat suveran) ci un alt gen de pigmei cu capul mare pe dinafara s-au gasit sa se revolte. E de la sine inteles ca felul in care anumiti comentatori gasesc cu cale sa sugereze altor comentatori ce, cum si daca sa scrie reprezinta un reflex inadmisibil pe orice forum, dar incurajarea acestui gen de prezente si de manifestari de chiar insusi moderatorul forumului este o mojicie intolerabila. Prespun ca parerea mea sincera va fi moderata. N-ar fi grav. Moderatorul oricum o va fi citit , iar stimabilul Georgescu, oricum n-ar pricepe-o.”

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Mesajul a aparut totusi (gratie presupunerii ca nu va aparea) insotit de urmatorul apendice:

   Aa, domnu’ Goe….! adăugat de Razvan Georgescu la data de 05 Aprilie 2011 09:04:49

   Asteptam asta de 3 zile! Pai cum era sa lipsesti matale din cearta? Esti ca vecinul ala care sta toata ziua la vizorul usii si isi noteaza tot ce misca. Frumos iti sade, om batran…!
   Ramane cum am stabilit. Nu aveti nimic de zis si de aia tot scrieti. Si scrieti prost, acru, confuz, imitatitv, pretios, certaret, scremut si o pot tine asa cat vreau eu. E pacat ca va bagati aici, nu ati inteles nimic din spiritul revistei.” Exercitiile voastre exemplare” sunt jalnice si trufase. Atat. Ce reactie am eu in urma lor? Poate un zambet compatimitor sau un ras sanatos. Variaza. Oricum, eu as mai vrea sa mai scrieti, fara sa vreti sunteti amandoi de o tzoparlanie rara, deci foarte comici.
   Si eu il rog de distinsul Mircea Vasilescu sa va lase aici. Eventual sa faca o rubrica cu dumneavoastra. As numi-o „Jale si venin” sau „Efectele literare ale constipatiei”. Sau „Vreau si eu sa fiu destept”!

   ***

   Dupa cum se poate vedea am fani (aproape trolli) care sunt dispusi sa stea si cate trei zile dupa mine. Daca n-or avea ce altceva sa faca.

   Apreciază

 2. Kibby said

  hahaha, Mr P setting things right

  Apreciază

 3. […] cateva ore la cateva zile….in functie de fiecare! De asemenea poti citi si aceasta pagina: https://arcaluigoe.wordpress.com/2011/04/05/vasilescu-in-dilema-intre-caracal-si-vascauti/ In plus poti arunca o privire pe acest post: […]

  Apreciază

 4. Nea Goe, mi-ai trezit niste nostalgii, de mult, de f. mult timp vizitind o Toaleta, nu am avut ocazia sa gust niste vorbe, niste spuse, niste desene, uneori adevarate lucrari de arta. Nemtii nu prea au talent ca nu s-au nascut poieti ca romanii. Nu de putine ori aceste locasuri se vor niste oaze culturale, se pune muzica culta, lucru ce mi se pare oarecum exagerat.
  Eu, in aceste momente intime, prefer o carte buna, o cafea, o tigare, din pacate m-am lasat de fumat de ca. 6 saptamini.

  Un intelept a spus cindva ca cele mai frumoase momente ale vietii sunt cu chilotii in vine, sau eventual fara.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Vad ca va place sa fiti ambiguu. Dar de… Nu-i vina d-voastra ca natura umana, ca si cea animala, a apelat la plurivalenta functionala unora dintre partile anatomice ale fiintei. Va rog sa transmiteti din partea mea felicitari inteleptului. Si d-voastra inca o data felicitari pentru intelepciunea de a va fi lasat de fu-mat.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: