(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Tanti Mitza (ori altii) si blogul

Posted by Arca lui Goe pe iulie 25, 2011

Update no.1 – Articolul zilei: Salvarea lui Crin Antonescu.

4 răspunsuri sa “Tanti Mitza (ori altii) si blogul”

 1. Dl.Goe said

  Update no.1 – Articolul zilei: Salvarea lui Crin Antonescu.

  Apreciază

 2. contele said

  Neutrino…Fratele Marx…hai că-i bună! Trebuie să recunosc că sunt surprins.

  Şi unii credeau că Neutrino e Cărtărescu!
  Ehe, Neutrino a lăsat în urmă inimi frânte, amiciţii şi duşmănii…Fratele Marx a lăsat în urmă o vervă şi-un umor irezistibil…Când scriau cei doi părea că scriu toate serviciile secrete…prea mult, prea bine…Ce înseamnă un nick…e adevărat, „Stilul e omul însuşi” cum spune colegul d-lui Darwin, naturalistul Buffon, şi totuşi, când scrii sub un nick nou, trebuie să „uiţi” o mulţime de amănunte particulare, de exemplu cunoştinţele din virtual cu care te-ai conversat sub vechiul nick.
  Neutrino, Fratele Marx…şi am senzaţia acum că au mai fost fraţi de-ai lor, pentru puţin timp, pe acel blog. Nu cumva unul Hopa Mitică (sau ceva de genul?) Ce vremuri! Ce bătălii epopeice! Ce adversari: mulţi şi fioroşi! Câteodată îmi lipseşte dinamismul perioadelor electorale.

  P.S. Oare cum ar fi să mai scrie neutrino o postare pe acel blog? Of, sinuciderile astea virtuale…sau poate că neutrino şi-a făcut datoria, neutrino a trebuit să moară!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Ca-l si uitasem pe Hopa-Mitica. Merci.

   P.S. in virtualitate nimeni nu moare ci doar intra in adormire. Cand conditiile sunt din nou prielnice sporii au din nou spor si rodesc. Dar acolo pe blogul ultra-plat al platnicului Nastase nu sunt conditii tectonice pentru ca neutrinii sa lase din nou urme in camera de condensare… De altfel neutrinii pot trece prin blocuri de plumb late de mai multi ani lumina ca si cum ar trece prin vid. Densitatea noastra a tuturor este mult mai mica decat ne-am putea imagina ciocnindu-ne unii de altii. Muuuul mai mica. Am putea trece cu usurinta unii prin altii fara sa bagam de seama. Asta daca n-ar esxista campul electro-magnetic. Natura noastra este preponderent nesubstantiala, electro-magnetica dar noi continuam sa ne consideram materiali si materialisti. In virtutea inertei. Inertia care e de natura gravitationala.

   P.S. La un moment dat si eu ajusesem sa cred ca sunt Cartarescu. Pentru ca oricum toti neutrinii sunt identici, ei intre ei. 🙂

   Apreciază

 3. Un blog foarte placut si interesant. Continuati.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: