(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Viata e scurta. Internetul e lung.

Posted by Arca lui Goe pe septembrie 19, 2011

1. Moartea
Se spune ca moartea face parte din viata. Eu cred acest lucru. Moartea a fost pretul platit de lumea vie, pentru progres. Nu stiu daca mi-ar fi placut sa capat nemurirea de exemplu, facînd parte din aceasta lume ca una dintre fiintele acelea care se divid la nesfîrsit.

2. Moartea domnului Alba Zapadoiu
bre, io m’am cam plictisit de fabrica asta de confectzionat eroi ala-bala-zapadisti pa banda rulanta si redundanta.

3. Moartea a ratat
-Moartea ne-a ratat! Iu-huuu! Iu-huuu! Ne-am mai nascut o data! Hai sa jucam la loto si sa bem o tuica fiarta! Suntem noi-nouti!

4. Necropsie pe legea electorala
Coexistenta a doua criterii de legitimitate duce inevitabil la conflict. La un moment dat, va trebui sa valorizam un criteriu în dauna celuilalt.

5. Calea
Ma uit si vad cum multi aleg o cale despre care afirma ca, în mod sigur, aceea este cea mai buna si ca orice alt drum duce într-o fundatura.

6. Trambulina Mortii
Ceva se intampla in Romania. Ori, ori. Ori oamenii tineri au ajuns sa moara mai tineri, sau cei tineri sa moara mai mult, ori noi ne aplecam voluptos asupra mortii lor. Indiferenti nu putem fi, e impotriva oricarui graunte de bun simt; motivatia de-a intelege moartea unui om ce-va-fi-fost-sa-fie-dar-n-a-mai-apucat explicabila; apetitul nostru nu.

7. Maister Eckhart
Motto « Daca omul gaseste satisfactie in Dumnezeu, inseamna ca Dumnezeu nu e Dumnezeu » ( Maister Eckhart)

8. Publicitate la magia neagra
Acel balsam face negrul – mai negru. Exista cumva negru deschis si negru închis?

9. Mortii nostri merg in paradis. Ai vostri ajung in infern
În Marea Britanie, musulmanii din organizatia Muslims Against Crusades (Musulmani împotriva cruciadelor – MAC) au perturbat ceremoniile în onoarea soldatilor britanici morti în Primul Razboi Mondial (Remembrance Day) ce au avut loc astazi în Londra.

10. Frica de moarte
Era opt jumate seara cand am intrat in hotel cu pasi grabiti, fara sa ma uit in urma, simtind ca imi calca pe umbra un spintecator mai vechi decat islanda insasi.

11.Salut. Murim

12. Asadar ne-ati tradat emigrantilor!
Ati plecat din România în cautarea libertatii a unui trai decent si a fericirii NUMAI PENTRU VOI. Ne-ati lasat fara inteligenta si fara priceperea voastra fara forta care s-ar fi putut aduna AICI si nu ACOLO pentru construirea unei lumi mai bune.

13. Despre mine
SUNT O ROMANCA CA MULTE ALTELE,TRAIESC SI MUNCESC IN SUDUL ITALIEI APROAPE DE BARI.

Update:

„E adevarat ca destinul amesteca pachetul de carti, dar suntem vesnic noi aceia ce joaca”

Viata e scurta. Internetul e lung. Si lat. Si pe internet gaseşti o multime (miriade) de bloguri vii. Care nasc pui vii pe care-i hrănesc cu lapte, cu miere şi cu fiere. Dar parca pluteşte aşa o lehamite în aer şi-un spleen prin blogosfera care (uite) l-a reprimit in rândurile sale pe Bleen, fiul ri-si-pi-ci-tor. Nu mai e animaţia aia de alta data. Comentatorii, tot mai rari, sunt mai cuminti, mai intelepti, mai tacuti, mai sedentari, mai asezati, fiecare pe unde a apucat. Mulţi si-au facut case (nu mai umbla cu cortul) sau s-au mutat la blog. Nu ca odinioara când zumzåiau ca albinele in poeniţă azi in dud, mâine-n salcâm şi apoi iar in dud ori in trifoi, cu ora.  De vorbit însă se vorbeşte tot mult, şi mult mai împraştiat. Acum chiar că blogosfera are centrul intr-o suta de mii de locaţii, băşca vreun milion de burice ale pamântului.  Informaţia aia utilă sau placută, deşi  mai abundenta ca oricând, e paractic imposibil de gasit in carul cu fân. Deh, la enorma producţia de fân şi paie din blogosfera nici vaci nu-s destule.  Miriştea însa şi-a păstrat farmecul acela inefabil şi blond.

Dar sa nu ma las prada melancoliilor uşoare şi sa revin la problema zilei: Moartea. Multe din blogurile vii vorbesc despre Moarte, caci Moartea se vinde bine pe gratis 😉 (vezi mai sus câteva interesante exemple, alese aproape la întâmplare, thank you guys). Si dacă blogurile vii vorbesc despre Moarte (premeditand-o) despre ce (viaţă) vorbesc blogurile moarte? Limbile moartea? Ei, blogurile moarte au un şarm al lor aparte, se lasa autopsiate, adulmecate,  analizate, secerate, treierate, triate,  şi, in plus, sunt gata decantate. Ceea ce a fost validat ca important si/sau placut prin trecerea nemiloasa a timpului  este mai la vedere căci buruienile s-au uscat, scuturat, carat, cazut. Ia adulmecă bucheţelul  oferit în dar la comentariul doi! Vei afla lucruri foarte incitante.

Stiai ca regretatul Alex Leo Serban, mort de acuma,  a fost intr-o viaţă anterioara troll? Troll, troll de blog, cam ca Radu Humor. Si ca a „omorât”, cu vorba lui, un blog, in timp ce acesta (blogul) tocmai se sinucidea? N-ai stiut. O sa ştii milaia mea. Si mai  ştiai că… Terorista care a pus blogul traieşte bine merci, desi blogul sau a murit detonat? Nu? Nu stiai? Sau ca dulcele Mircea Cartarescu,  poet oniric in viaţă (el prieten cu Leo, cel critic de film si carte) s-a intalnit pe ascuns cu terorista, la o cafeanea nevirtuala, si ca a privit-o indelung prin abur de cafea, asigurandu-se  ca nu-i nici… si nici cine credeau d-lor, si nici… Ca si pe vremea aia se gaseau curioşi grămadă care se inghesuiau să-şi dea cu presupusul despre cine-o fi dac-o fi anonimul cu verb la butoniera si garoafa la rever. Ei si Mircea al nostru, dargul de Mircea, care si-a castigat norocul la zar, dând cu banul intoarcerii, discret, visataor, n-a mai coborât de atunci niciodata in subsolul vreunui alt blog, aşa în papuci si-n pielea goala, cu numele la vedere. N-ai ştiut. O sa vina o vreme cand se va practica arhe-o-logia la blog, milaia mea si vor fi la mare preţ cei care vor ştii să sape istoric prin fel de fel de bloguri moarte si prin felurite siteuri  arheologice  de pe net, daca nu s-or inchide cumva, dupa cum se arata (ca nu-i a bună) in norii de la cornul caprei, pentru a aduce la lumina date istorice şi perle de cultura. O sa afli milaia mea.

21 răspunsuri sa “Viata e scurta. Internetul e lung.”

 1. Dl.Goe said

  Cate divizii are Papa?

  Apreciază

 2. Dl.Goe said

  Dacă tai un pui de găină el nu moare imediat. Işi mai face de cap prin lume (fără cap) preţ de un minut-doua, dansând sălbatic, cu disperare, fără noimă, fără să-şi dea seama căt e de caraghios, de penibil, cu mişcările alea ale lui dezordonate, dezarticulate, făcute-n zadar, în timp ce fostul său cap îl priveşte dispreţuitor, clipind din ţărână.

  Dacă tai un copac din grădină el nu moare imediat. Işi mai deschide florile dimineţile, preţ de o saptămână sau două, iar frunzele lui, neînştiinţate de moartea de la rădăcină continuă prosteşte să mai facă fotosinteza o vreme.

  Dacă-ţi găseşti o ibovnică străină, dragostea de acasă nu moare imediat, se mai zbate înfiorată şi acră de veninuri secrete, preţ de o lună sau două, în timp ce fostul său suflet o priveşte dispreţuitor şi cu milă, clipind din ţărână.

  Dacă retezi talentul din poet (cu cianură) el, poetul, nu moare imediat. Işi mai face de cap prin lume (fără cap) preţ de un deceniu sau două, dansând dement, fără rimă, fără să-şi dea seama cât e de caraghios, de penibil… cu vorba din urma, şuerat-repetată, aceeaşi mereu, de-ntâmplare aleasă.

  Si totuşi agonia de dupa crimă are în ea un extaz, un parfum… o esenţă de viaţă, intensă.

  Culegi un buchet de crizanteme şi le pui intr-o glastră. Cu apă vie şi cu apă moartă. Sau c-o aspirina. Ori un brăduţ de Craciun, împodobit în ajun. Cadavre fumoase-n odaie. Si-o bucurie secretă, discretă, veghează. Magică-n acea agonie. O săptămână. Sau două? Dar un blog? Cât ţine un blog tăiat de la rădăcină, pus frumos în glastră, cu apă până la semn, la consemn, cât mai trăieşte-n eter şi cât timp vor veni fluturii la priveghi? Zile? Luni? Ani?

  Va ofer un buchet cu flori de câmp:

  Terorism de cititoare
  ♪♪ Rudi Schmueckle
  ♪♪♪ Common sense now

  Apreciază

  • Vizitatorul said

   “Albie de porci te fac
   O, ce bucurie
   Cu vărsat am să te-mbrac
   Şi lături o mie.”

   Apreciază

  • Ionel said

   Mie odata mi-a infrunzit o legatura de telina in frigider.

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    @Ionel – Mie odata mi-a sarit pestele din tigaie. Cand am verificat in frigider am observat semne de vitalitate si la altii. I-am pus in cada si… Minune au inviat. Le-am oferit o saptamana de vis hranindu-i in mini-pscina ad-hoc, cu miez de paine, pana cand am inceput si eu sa miros a peste. Pe urma a trebuit sa-i evacuez ca sa am unde sa fac baie. Asadar da, e posibil si la blogurile „moarte”, ori sa invie pentu o noua repriza de viata ori sa li se aprinda, ca o aura, lumina stinsului amor. Ce le urmareste inca.

    Apreciază

  • Dl.Goe said

   @Vizitatorul – Cred ca merge mai bine asa:

   “Albie de porci te fac
   O, ce bucurie
   In scuipat am să te-mbrac
   Şi lături o mie.”

   De ce? Pentru ca voma denota o stare patologica involuntara, produsa eventual in tandem cu o greaza extrema a carei cauza poate fi chiar cel ce urmeaza sa fie „imbracat”. „Flegma” e altceva. Denota un gest voluntar, in care destinatarului i se ghicesc putine merite (sau deloc). In plus simbolizeaza o munca asidua, efort, dedicatie, precizie. E nevoie de multi scuipati pentu a produce acelasi efect pe care-l pot produce doua vome. Acum nu ca n-as fi pentru eficienta ceea ce ar duce la (vai):

   “Albie de porci te fac
   O, ce bucurie
   In rahat am să te-mbrac
   Şi lături o mie.”

   P.S. Interesant faptul ca v-ati dus, ati vazut, ati extras… de la poeti. Morti cu totii. Sunteti printre putinii. Ceilalti habar nu au ce pierd ignorand buchetelul cu flori de câmp oferit asa… ca din intamplare, intr-un moment de neatentie.

   Apreciază

  • arcaluigoe said

   Update:

   „E adevarat ca destinul amesteca pachetul de carti, dar suntem vesnic noi aceia ce joaca”

   Viata e scurta. Internetul e lung. Si lat. Si pe internet gaseşti o multime (miriade) de bloguri vii. Care nasc pui vii pe care-i hrănesc cu lapte, cu miere şi cu fiere. Dar parca pluteşte aşa o lehamite în aer şi-un spleen prin blogosfera care (uite) l-a reprimit in rândurile sale pe Bleen, fiul ri-si-pi-ci-tor. Nu mai e animaţia aia de alta data. Comentatorii, tot mai rari, sunt mai cuminti, mai intelepti, mai tacuti, mai sedentari, mai asezati, fiecare pe unde a apucat. Mulţi si-au facut case (nu mai umbla cu cortul) sau s-au mutat la blog. Nu ca odinioara când zumzåiau ca albinele in poeniţă azi in dud, mâine-n salcâm şi apoi iar in dud ori in trifoi, cu ora.  De vorbit însă se vorbeşte tot mult, şi mult mai împraştiat. Acum chiar că blogosfera are centrul intr-o suta de mii de locaţii, băşca vreun milion de burice ale pamântului.  Informaţia aia utilă sau placută, deşi  mai abundenta ca oricând, e paractic imposibil de gasit in carul cu fân. Deh, la enorma producţia de fân şi paie din blogosfera nici vaci nu-s destule.  Miriştea însa şi-a păstrat farmecul acela inefabil şi blond.

   Dar sa nu ma las prada melancoliilor uşoare şi sa revin la problema zilei: Moartea. Multe din blogurile vii vorbesc despre Moarte, caci Moartea se vinde bine pe gratis (vezi mai sus câteva interesante exemple, alese aproape la întâmplare 😉 thank you guys). Si dacă blogurile vii vorbesc despre Moarte (premeditand-o) despre ce (viaţă) vorbesc blogurile moarte? Limbile moartea? Ei, blogurile moarte au un şarm al lor aparte, se lasa autopsiate,   adulmecate,  analizate, secerate, treierate, triate,  şi, in plus, sunt gata decantate. Ceea ce a fost validat ca important sau placut prin trecerea nemiloasa a timpului  este mai la vedere căci buruienile s-au uscat, scuturat, carat, cazut. Ia adulmecă bucheţelul  oferit în dar la comentariul doi! Vei afla lucruri foarte incitante.

   Stiai ca regretatul Alex Leo Serban, mort de acuma,  a fost intr-o viaţă anterioara troll? Troll, troll de blog, cam ca Radu Humor. Si ca a „omorât”, cu vorba lui, un blog, in timp ce acesta (blogul) tocmai se sinucidea? N-ai stiut. O sa ştii milaia mea. Si mai  ştiai că… Terorista care a pus blogul traieşte bine merci, desi blogul sau a murit detonat? Nu? Nu stiai? Sau ca dulcele Mircea Cartarescu,  poet oniric in viaţă (el prieten cu Leo, cel critic de film si carte) s-a intalnit pe ascuns cu terorista, la o cafeanea nevirtuala, si ca a privit-o indelung prin abur de cafea, asigurandu-se  ca nu-i nici… si nici cine credeau d-lor, si nici… Ca si pe vremea aia se gaseau curioşi grămadă care se inghesuiau să-şi dea cu presupusul despre cine-o fi dac-o fi anonimul cu verb la butoniera si garoafa la rever. Ei si Mircea al nostru, dargul de Mircea, care si-a castigat norocul la zar, dând cu banul intoarcerii, discret, visataor, n-a mai coborât de atunci niciodata in subsolul vreunui alt blog, aşa în papuci si-n pielea goala, cu numele la vedere. N-ai ştiut. O sa vina o vreme cand se va practica arhe-o-logia la blog, milaia mea si vor fi la mare preţ cei care vor ştii să sape istoric prin fel de fel de bloguri moarte si prin felurite siteuri  arheologice  de pe net, daca nu s-or inchide cumva, dupa cum se arata (ca nu-i a bună) in norii de la cornul caprei, pentru a aduce la lumina date istorice şi perle de cultura. O sa afli milaia mea.

   Apreciază

 3. stely said

  D-l Goe ,
  Daca ai pus postarea ca o premonitie si ea se va adeveri ,te voi blestema sa ti se scufunde b(Arca) si sa-ti cada masca . 👿 Sa te vad apoi strigind disperat 😯

  „O masca, o masca…
  Dau un regat si o jumate de (b)Arca
  pe-o masca.”

  Dar daca nu se va adeveri ,ma voi bucura sa se realizeze asta :

  ” promit insa sa-mi treaca
  si sa ma ocup si de masca.
  Pun la bataie si ciorbe
  de vaca,
  iar arta ce va sa se nasca,
  mestecand finetzuri cu vorbe
  de claca,
  pe multi va popi si-i va lasa gura-casca.”

  P.S .Iti dau un pont : masca e la Toni 😉

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   @Stely – Desi sunt capabil a fi in stare sa fac unele presupuneri care-mi ofera cateva variante credibile pentru candidatura la „premonitie” involuntara, totusi nu stiu la ce anume va referiti. Ce anume sa fi premotionat fara sa-mi dau seama? Nenea? Conul? Cert este ca orice proorocire facuta se implineste pana la urma. Daca astepti destul. Dupa cum a probat insusi Ion Luca de Nostradamus.

   P.S. Aveti dezlegare oficiala sa vizitati (b/)Arca sau sunteti pe cont propriu? De curiozitate, numai…

   Apreciază

 4. Vă mulţumesc pentru nominalizare, domnule Goe!

  Apreciază

 5. stely said

  Bine ,să zicem că am fost influientata de o anume tristete cauzată de „moartea” primului blog ,al lui Dorin Tudoran ,la care din păcate am fost martori si pe care gurile rele îl pun în seama cîtorva participanti („asasini”) online. 😉
  M-am gindit că ideea topicului nu a fost spontană ci premeditată ,ca o „premonitie” sau intuitie , referitoare la un alt blog ,pe care îl cam „bintuiesti ” de mult timp si pe care trebuie să recunoasti ca l-ai dori mort. Prin urmare ,m-am temut si am găsit că trebuie sa te atentionez printr-un mic „blestem” 👿 Văd ca nu te-ai speriat ,dar nici „premoniţia” nu s-a adeverit .Ăsta este ghinionul tău ,întrucît va trebui să mai astepti si totodată să te achiti de „promisiunea” de a-ţi găsi o altă „mască” ,menită să-i „popească” pe multi si să-i lase ” gură-cască” . 🙂 Astept deci momentul .
  p.s. Si,da ,am venit pe cont propriu . Dar de ce ma intrebi ? Sunt curioasa …
  pps. Mai vin pe blogul tău ,dar cind vei aborda teme strict politice. Uite,cind scriu (aici) il ascult pe Traian Basescu la TVR1 .Tu te uiti ? De ce te feresti sa fii transant cu privire la actualitatea politica ? Esti scîrbit ca Emil Constantinescu sau ca Nicolae Manolescu ?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   @Stely – Nu se intampla nimic important in actualitatea politica incat sa merite efortul de a fi comentat. Majoritatea celor care comenteaza de zor cu zel se inseala pur si simplu sau ii inseala pe altii. Cand o sa fie ceva de comentat o sa comentez fireste. Asadar nici vorba in cazul d-lui Goe de vreo greatza existentiala sau de alta natura. N-are dânsul asa probleme.

   @Eu nu „bântuiesc” niciun blog. Ca spectator ma urc pe multe scene. Si vai, ma banuiti de naucitoare risipe si risipiri sentimentale precum cultivarea unor dorinte (morbide dar dorinte) vizavi de vreo agonie virtuala pe care as visa-o scurata. Nici vorba doamana, nu fac eu asa ceva, sunt un sadic umanist, ce dracu, nu doresc moartea nimanui, nici macar din ratiuni umanitare. Mi-e mult mai la indemana sa-i fac sa si-o doreasca singuri. Dar la cine va referiti? Daca nu e cu banat. Apropo aveti idee de ce m-a banat poetul Viorel Padina pe blogul d-voastra?

   P.S. Presupun ca puteti veni in vizita pe (b/)Arca fara nicio teama. De data asta maestrul s-a speriat asa de tare incat ii e teama sa mai priveasca inspre punte, asa ca nu exista sanse sa va prinda in offside. Numai daca nu v-o pârî cineva prin spam. Jigodii sunt multe pe lumea asta. Si invidioaseeee ce n-ai vazut.

   Apreciază

 6. stely said

  @D-l Goe ,
  Spui ca nu se intimpla nimic important in „actualitatea politica”. Spui asta,cred , pentru a-ti ascunde – nu „greatza existentiala” -ci impotenta politica.Altfel nu-mi explic de ce te eschivezi sa-ti spui opinia ,atunci cind s-a intimplat ceva ,pentru ca nu poti sa spui ca nu a fost pina acum nimic de comentat. A fost ,dar ca sa-ti acoperi neputinta ai preferat sa-i ataci fara discernamint exact pe cei care si-au facut din politica un destin;sa-i ataci ,intrucit chiar daca sa presupunem ca ai incercat ceva pina acum ,mai mult ca sigur ai abandonat .Eu cred ,@D-l Goe, ca esti unul din intelectualii care pe vremuri a preferat sa-si vada de treburile sale linistit ,fara gretzuri ,ca si acum. Ma gindesc chiar ca Viorel Padina are dreptate in ceea ce te priveste.Ai fost unul din cei care ai fi putut fi un tovaras de idealuri si nu i te-ai alaturat: din comoditate ,din teama sau poate ca ti-a placut coabitarea cu sistemul contra caruia el a luptat. Altfel nu-mi explic de ce „bântui” ,da,ca o stafie, pe blogul lui si-l ridiculizezi scotindu-i in evidenta fel de fel de chestiuni nesemnificative ,ignorind esentialul : un trecut pe care dumneata iti permiti acum sa i-l calci in picioare cu sadism si cinism.Te intreb ,deci ,ce urmaresti ? Ce cistig ai , daca il iei la „tocat” tocmai pe cel care si-a pastrat nealterate si cu orice risc idealurile pe care si le-a facut publice pe vremea acelui regim opresiv , la care dumneata ai fost spectator si nu luptator . Ce s-a schimbat la el ,incit dumneata sa tragi abia acum un semnal de alarma? Faptul ca nu-ti publica niste comentarii menite sa-l abata de la a-si spune cu intransigenta parerea despre ce se intimpla acum in actualitatea politica? De ce nu-l infrunti cu demnitate si cu argumente privitor la ceea ce scrie cu abundenta in textele afisate le vedere si preferi sa-l ataci pe chestiuni minore ?De ce ignori ca el insusi este constient ,iata, ca poate fi judecat pentru unele trasaturi temperamentale,dar ca nu fac rau nimanui (zic eu)

  ” Recunosc cu toată sinceritatea că şi io am reacţionat de multe ori cam aşa cum a procedat Băse cu Rex – mai demult sau alaltărea, prin partida sa -, pleen de mândrie rănită şi de sinceră fiere în loc de ipocrită miere, atunci când rivalii mei contingenţi sau conjucturali au fost omagiaţi ca nişte lari şi penaţi ai poeziei or filosofiei ro – deşi ipochimenii nu sunt nici pe departe aşa cum mă cred io, no…? -, însă, aloo, eu sunt un biet poet ce simt enorm şi văd monstruos şi nu tre’ să dau nimănui socoteală pentru reacţiile-mi de hartist fugos or de scorpion bilios”

  Da, el nu a facut si nici face rau nimanui . De aceea te intreb : este atit de grav ca ,din cind in cind , isi exprima dezamagirea si poate chiar disperarea; ca ,desi si-a dedicat aproape toata viata unui scop nobil , acum iata , este ignorat sau mai rau batjocorit de dumneata in tandem cu @rh ? Ce mari adevaruri au reiesit din unele mistocareli pe care ai tinut neaparat a-ti fi publicate pe blogul lui ? Ce adevaruri ai aflat ,daca l-ai lasat pe Radu Humor sa publice pe blogul tau scirboseniile cretine si meschine la adresa lui sau a altora? Au ajutat societatii cu ceva ?Este AVP un dictator care va ingradeste voua libertatea de exprimare ? Care exprimare ?
  Ce daca se lauda ? Cui dauneaza ?Acelora care sunt impiedicati sa gindeasca corect , fara prejudecati si mentalitati invechite ? Sunteti voi aceia ? Ce fapte va recomanda ? Vorbele goale ,murdare si pline de rautati ?
  Nu el trebuie sa se schimbe ,ci voi . Voi care trebuie sa vedeti faptele demne de luat in seama si nu mici chitibusuri care va fac sa strimbati din nas,ca si cind ele ar fi esentiale.Incercati sa intelegeti ideile,solutiile ,argumentele ,analiza si contextul si nu altceva colateral.

  Apreciază

  • Radu Humor said

   Eu m-am schimbat totdeauna la timp, dar nu pot sa ma imbrac nicicum in costumul cu manecile legate la spate, cum ar vrea unii
   dintre fanii basiti portocalii, incremeniti in asteptarea bubuiturii care s-ar putea nu numai sa-i trezeasca de cap, dar si sa-i umple
   de respect portocaliu.
   Ca s-a vazut cate parale a dat idolul lor, pe cea mai mare fapta de vitejie, Apelul pentru realegerea lui Basescu, pornit nu din convingere, ci din interese meschine, vizibil pecuniare.
   Numai ca ala, uns cu toate alifiile, s-a prins ca le curgeau (a)bal(ar)ele dupa ceva functii sau banuti, dupa care initiatorul umbla fara succes de vreo 21 de ani in democratie, si inca pe-atatia inainte .
   De rasul lumii ramane incercarea de a-si impune o autobiografie de dizident tot cu ajutorul celor care l-au folosit dintotdeauna si care asa cum singur recunoaste nu s-au schimbat decat in alte functii, cu insemnate conturi banesti, in timp ce el trage mai departe targa pe uscat, desi Dunarea ii trece uneori peste
   bombeuri !
   Cuplul comic mixt o mai tine putin asa in espectativa cu portocala in geam ca incepatorii in ale soferiei, dar imediat ce vor fi siguri ca
   nu pica nimic dinspre Cotroceni (tismaneanu are ciracii lui si nu strica orzul pe perechea asta de caraghiosi ce se umfla in pene unul pe altul suflandu-si una altuia in penajul murdar si cazut pe alocuri), @ CC, Grebu, Patapievici, Mihaies si ceilalti s-au prins si ei ca nu-i nici un gheseft din sustinerea lui, astfel ca sa nu se mire nimeni cand va vedea trista si nefericita pereche, trecand cu arme ( sageti pornite din arcuri de canapea , si muscaturi din proteze recuperate de prin vasele in care intentionau sa se ascunda ,inclusiv de WC) si bagaje ( opera de capatai, ce insumeaza fix 57 de pagini ( din cele peste vreo 10.000 din care s-a „inspirat” ), adeverinta de unic dizident roman pe care inca o mai asteapta saracu si coroana de rege al hiperspatz, cu care se pare ca se joaca altul pe la Balaceanca si vrea sa-i dea in schimb un celebru tricorn_ la alt PPDD ce nu se sfieste sa mentioneze din start si suma-20.000 euroi) pentru care se vor prostitua in continuare, dar macar nu degeaba ca pana acum 🙄
   A! Si cateva procese-verbale de la niste plenare UTC si chitante de la hotelul partidului, unde s-au desfasurat cele mai multe dintre deszbaterile, sa le zicem doar ideologice, ramase pana la urma fara alte urmari sau sarcini in plus 😳
   Acestea aduse binenteles de fanita, care va musca din portocalii mai ceva decat tartorul cel batran, ca-i muiere apriga si se usuca greu 😉

   Apreciază

   • li said

    @RaduHumor
    Nu lua in ras o femeie indragostita, pentru ca, gainusa asta cu penajul ravasit de al dragostei fior se poate transforma intr-o vulturoaica plesuva si te blesteama iar. Si te rog un pic de respect fata de o pereche de indragostiti hiperspatiali . Oare relatia lor s-a materializat sau o fi ramas in hiperspatz tropaind in gainatz?

    Apreciază

    • Radu Humor said

     @ Li
     😆
     Pai cum sa se materializeze, ca doar ea „poate pan-la moarte” 😳 ?!
     El poate… incerca mult si bine, in eventualitatea ca-i vine iar vreo idee din alea trasnite, asa din senin, dar tot plina de venin ! 😉

     P.S.
     Era mai demult o pereche de comici, un el si o ea, nu mai stiu cum ii chema, ca doar am auzit de ea, dar am impresia ca mai inciotati cum au ramas astia doi, de nu-i mai desparti de Basescu nici cu cianura-n apa clocotita, n-au fost si n-o sa mai fie, olelie lie ! Ptiu dracie !!! :mrgreen:

     Apreciază

 7. Foarte interesant. Multumesc @Arca.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: