(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Vergi, Scovergi, Scorneli si Fileuri

Posted by Arca lui Goe pe martie 26, 2012

…ca sa ne exprimam asa…

Ultimul cadru al precedentelor Ve-Sco-Sco-Fil-uri a imortalizat un instantaneu al unui fragment (strop in stop cadru) dintr-o realitate curgatoare, ca un râu mocirlos care-l târa la vale pe obiectul HRP. Ni s-a parut de mare mirare ca stropul acela de lichid, sarit din tumultul mociroaselor aluviuni, era incredibl de limpede, de cristalin, de parca n-ar fi sarit de acolo din balta transformata in avalansa de mâluri de o bizara alunecare de teren. Poate nici n-a sarit de acolo. O fi fost un strop de roua aruncat in valtoare, de pe mal, de un fir de iarba vioi si verde, ca bradu. Cert este ca odata cazut in mlastina curgatoare, stropul cel limpede n-a facut valuri, nici macar cercuri, si nici ecouri n-a starnit. A disparut ca si cand n-ar fi fost. Cu atat mai insolita fotografia care-l infatiseaza plutind vesnic peste impurele ape, postata in episodul trecut. Castigatori ai concursului „Ghici ce e!” au fost „Rebeliunea Minerala” si  d’Artagnan cu raspunsul:

martie 24, 2012 la 12:32 am – Mihai Rogobete despre Patapievici… Mai grea a fost ghicitoarea cu cocoașa.

Asa dupa cum spuneam  nu se acorda recompensa. Doar mentiune. Nici n-ar trebui inturcat raspunsurile au fost incomplete ne precizandu-se unde si de ce a aparut citatul surprins in aer.

Dar se pare ca bate vânt de primavara in panzele trenului cu care circula pe ruta Ploiesti – Bucuresti (cu escala ocolitoare pe la Titu), oropsitul d.Goe, cel banat in Bucuresti, in Oltenia, la Mizil, in Timisoara si in toata tara. Iata ca se afla litere si farduri si niste bloguri care nu-l baneaza deloc sau nu-l baneaza de tot. (Nu) le stim (chiar) pe toate… dar l-am putea aminti pe cele in care-i-au aparut, recent, comentarii, celui fara drept general de semnatura din personajul d-lui Goe.  Iata, de ex.,  unul dintre blogurile imprudente care-i ingaduie replicile celui care se pretinde clona celui mai râzgâiat personaj al d-lui Caragiale: Deca(b)logul Muschetarilor.

Ghicitoarea zile:

(1) Presupunand ca se da o planeta similara cu Pamantul (eventual chiar Pamantul) acoperita cu o vegetatie luxurianta, capabila sa mentina si sa refaca usor aceasta vegetatie, se cere sa se ghiceasca ce s-ar intampla cu acea planeta si cum ar evolua speciile in 1000, 100.000, 1.000.000, 100.000.000 de ani, incepand cu un moment dat cand ar fi brusc populata si cu animale, exclusiv ierbivore, toate speciile existente azi pe Pamanat de la protozoare la mamifere, dar exclusiv „ierbivore”, niciun carnivor sau omnivor in conditile :

a) doar animale

b) animale in combinatie cu oameni 😉 (exclusiv vegetarieni in varianta vegan)

Raspunsurile si premierile pentru raspunsurile corecte se vor face efectua pe

1 Aprile, de ziua d-lui Goe, ocazie cu care vom face si niste dezvaluiri senzationale. Fiind vorba de 1 Aprilie fiecare va fi liber sa-si asume responsibilitatea sa le creada sau nu.

Anticipand un pic, mentionam ca este vorba de doua seturi de dezvaluiri, unele de mare actualitate, iar altele din trecutul nu prea indepartat al tarii noastre, plina azi de dizidenti retroactivi. Va multumim pentru atentie. Ramaneti pe receptie.

Urmeaza 1 Aprilie.

Avanpremiera:

In atentia rezolvitorilor de probleme: Problema de logica politica si medicina preventiva institutionala.

(2) Se da urmatoarea situatie: Trei smecheri (A, B, C) au o parasuta (X) si vor sa o faca posta. Fiecare dintre smecheri si si parasuta au cate o boala venerica (a, b, c, x), diferita de a oricaruia dintre ceilalti. Grupul poseda in comun (doar) doua prezervative. Actiunea se intampla la munte (muntii Semenic mai precis), intr-un cort, departe de orice asezare sau benzinarie.

Se cere:  Sa se propuna o solutie tehnica adecvata astfel incat toata lumea sa fie satisfacuta fara ca niciunul dintre membri grupului (inclusiv parasuta) sa nu fie in pericol de a se contamina cu vreuna dintre bolile celorlati.

Se ofera recompensa!

Inca un Update:

(3) El o place pe ea, o iubeste, o doreste si o cauta. Ea nu-l iubeste. Nu-l place. Il detesta. O inspaimanta. Se fereste de el. Il evita. Ce-ar trebui sa faca el? Ce?

73 răspunsuri to “Vergi, Scovergi, Scorneli si Fileuri”

 1. RALG said

  Johnny Depp nu numai ca este unul dintre cei mai renumiti si apreciati actori din lume, insa, pentru multi dintre fanii sai, reprezinta un model.

  De-a lungul timpului, Johnny Depp a etalat o imagine de nonconformist atat la nivel profesional, vestimentar, cat si ca gandire si comportament. Iata care sunt cele mai tari citate semnate Johnny Depp!

  1. „Daca exista vreun mesaj transmis de munca mea, atunci acesta este ca e OK sa fii diferit, ca e bine sa fii diferit, ca ar trebui sa ne intrebam pe sine inainte de a judeca pe cineva care arata diferit, care se comporta diferit, care vorbeste diferit si are o culoare diferita”

  2. „Nu poti planui dinainte o iubire atat de profunda, din care, mai tarziu, sa rezulte copii. Paternitatea nu a fost o decizie constienta. A fost o bucata dintr-un drum pe care deja ma aflam. A fost vorba numai despre destin”

  3. „Fiica mea a fost intrebata de o batranica, in restaurantul unui hotel din Londra, ce meserie are tatal ei. Ea a raspuns: „Este pirat”. Am fost foarte mandru de raspunsul asta”

  4. „Cand copiii mai cresc cu inca un an, e ca si cum ai merge pe strada cu betivi in miniatura. Trebuie sa fii cu ochii pe ei ca sa nu se loveasca de diverse lucruri. Plang si rad, fac pe ei, vomita”

  5. „Singurele creaturi care au evoluat suficient pentru a-si manifesta iubirea adevarata sunt copiii si cainii”

  6. „Sunt numai patru intrebari de valoare despre viata: ” Ce este sacru?” , „Din ce este creat spiritul?”, „Pentru ce merita sa traiesti?”, „Pentru ce merita sa mori?”. Iar raspunsul este acelasi pentru fiecare intrebare: iubirea”.

  7. „Daca iubesti doua persoane in acelasi timp, alege-o pe a doua, pentru ca, daca ai fi iubit-o cu adevarat pe prima, nu te-ai fi indragostit de a doua”.

  8. „Cred ca nimeni nu este, cu adevarat, pregatit pentru moarte. Trebuie doar sa speri ca, atunci cand se apropie, sa spui tot ceea ce ai avut de spus. Nimeni nu vrea sa moara la jumatea propozitiei”.

  9. „Viata este destul de buna. De ce nu ar fi? Doar sunt pirat, la urma urmelor”

  10. „Cu totii suntem niste ratati in felul nostru. Nimeni nu este perfect”

 2. RALG said

  Update: Informatie ajutatoare  – Fistichiul mesaj aparut din neant (si acceptat o vreme in mod deliberat ) in curtea cetateaului de la blog a fost retras dupa circa 12 ore de la acceptare la scurta vreme dupa ce Dl.Goe adresase adrisantului de la blog anexatul mesaj:

  Coane Dorine va rog sa luati act de protestul meu: PROTESTEZ fata de publicarea fara preaviz a mesajului semnat Dl.Goe si postat la pozitia 73. Statutul declarat al d-lui Goe era acela de „banat”, astfel incat era de la sine inteles ca mesajele sale au caracter privat, avandu-va ca unic destinatar. Modificarea unilaterala, neanuntata, a statutului comentatorului dl.Goe sau publicarea selectiva a unora dintre mesajele sale private care va sunt destinate este un ABUZ. Va rog sa retrageti de indata mesajul de la pozitia 73. V-as ramane indatorat daca m-ati anunta din vreme atunci cand intentionati sa publicati vreunul dintre mesajele d-lui Goe. Va multumesc anticipat.

  P.S. Ca de obicei magnifice interventiile omului cu chapeau!

 3. d'Artagnan said

  În mintea dlui Dorin Tudoran se dă o luptă: să vă aplice sau nu legea lustraţiei. Una personalizată. Din câte spuneţi se pare că dumnealui se află într-o dilemă. Veche de când lumea.

  • RALG said

   DA!

  • Lost said

   Eu cred ca va inselati . Adevarata lupta se da in mintea d-lui Goe. S-a saturat sa mai fie considerat, pe blogurile lui DT&AVP , un troll periculos sau un sociopat.
   Mai ales acum cind a inceput sa simta gustul placut al participarii la dezbateri (on topic )pe bloguri considerate de el , mai prietenoase. Dilema lui este insa , cum sa procedeze ? Sa iasa din anonimat ,ca un prim pas spre impacare ,sau sa dispara definitiv din peisaj ?
   Dvs, @D’Artagnan , ce sfat ii dati? Ca doar sunteti singurul prieten care i-a mai ramas.

   • RALG said

    Stimata doamna ingaduiti-ne sa remarcam faptul ca sunteti extrem de inspirata in ceea ce priveste alegerea nick-ului. Incolo nu. Sau da, dar numai daca-corelema sugestivul nick cu ilustrativul text. Va putem asigura ca dl.Goe participa intr-o maniera consistenta la dezbaterile de pe blogurile cuplului DT@AVP care-i sunt extrem de familiare si prietenoase. Pe ambele bloguri mesajele sale sunt extrem de apreciate. Faptul ca cei doi tovarasi de dizidenta le cenzureaza este cea mai inalta apreciere explicita pe care ar putea s-o ofere ei in semn ca le inteleg si ca sunt de acord cu valoarea lor adevar. Dar lucrurile nu se opresc aici. Cei doi citesc cu atentie mesajele ne-postate si le asimileaza in mod sistematic, nuantandu-si prezentele pe blogurile personale cat si pe altele in acord cu aceste mesaje (deocamdata invizibile, dar pe care le detinem si noi in portofoliul spam-ului de pe Arca), se inspira din ele si folosesc unul in raport cu altul pasaje intregi sau idei de lucru. In special dl.DT are o predilectie extrem de ludica de a se juca de-a Dl.Goe pe blogul d-lui AVP (pe care, spre incurajarea sa o apreciem ca multumitoare). Daca veti citi dialogurile dintrre cei doi nu se poate sa nu remarcati cat de mult il imita pe dl.Goe in forma si in fond. Faptul ca se influenteaza si reciproc inspirandu-se unul de la altul (in felul in care-si aleg tematica abordata in special cand sunt in pana (permanenta) de inspiratie, in continutul acesteia, in batalia pentru terminologie, certocratie vs. netocratie si cate altele, in lista comuna a personajelor indezirabile pe care le baneaza, ceea ce este mult mai spectaculos decat s-ar crede, cei doi fiind in fond inamici politici si etc – vom reveni) face lucrurle si mai nostime. Asadar, credem noi, exista si o a treia cale: Dl.Goe nici nu iese din anonimat si nici nu dispare din peisaj. Daca argumentele prezentate mai sus n-ar fi deja arhi-suficiente ar mai fi de zis ca dl.Goe n-are a se impaca cu nimeni pentru ca, din cate stim noi (si mai stim si noi cate ceva) nu-i certat cu nimeni. Cei cu pricina sunt certati cu ei insisi mai rau decat au fost certati intre ei (pana sa-i impace dl,Goe). Ei isi doresc (ca tot omul) sa se impace cu ei insisi si nu stiu cum. Sunt atat de incurcati in aceasta privinta incat isi inchipuie saraci ca s-ar impaca brusc ei cu ei simplu si rapid ori daca ar fi „deconspirat” (ce cuvant nepotrivit) dl.Goe ori daca ar disparea. Ce copii mari sunt si dansi. Le vom face in privinta asta o recomandare aluziva (cu valoare de sugestie) pe 1 Aprilie care le-ar putea da sperante de impacare cu ei insisi, in timp si cu eforturi sutinute. Presupunem ca Dl.Goe (chiar cu riscul de a nu-i fi recunoscute exlicit meritele) nu le va refuza asistenta in acest demers interesant, in fond si la urma urmei.

    P.S. Mai bine ati munci si d-voastra alaturi de @D’Artagnan, singurul prieten care ne-a mai ramas si noua (dupa ce ne-a parasit tanti Mitza a Biciclista) ca sa dezlegati enigma: De ce a scos cetateanul de la blog mesajul din spam, de ce l-a postat si de ce l-a retras. D-voastra de ce credeti? Daca credeti.

    News: Ultimul banat in comun pe Certocratia Mare si la Of Lelitzo Lie este supranumitul Katrina. Certocratus Dorinius macar i-a explicat de ce-l da la lei dar luptatorul pentru dreptate sociala si libertate (inclusiv de exprimare) Viorelus Ovoidus l-a executat fara explicatii. Cu sange cald.

    • Lost said

     Hmm! Raspunsul dvs prompt,plin de verva si destul de multumitor ,ar trebui sa ma inspire la a-mi alege un alt nick .Va las pe dvs sa ghiciti cum s-ar putea numi el.Deocamdata ramine asa ,desi nu sunt sigura ca ati inteles prea bine ce am vrut sa sugereaz . Promit ca voi reveni cu explicatia ,in caz ca nu voi observa (dupa 1 Aprilie )o schimbare de comportament a nickului Goe fata de cei doi ,asa cum de fapt lasati sa se inteleaga . Nu-mi fac insa prea mari sperante ,avind in vedere ca suntem cam „pierduti”in promisiuni neonorate.
     Cu privire la respectiva ghicitoare marturisesc ca ma amuza joaca dvs „de-a ghicitul „cu privire la ce s-a gindit domnul blogger „certocrat”,cind a banat mesajul d-lui Goe ,abia dupa 12 ore?!Ca si cind trebuie sa credem ca d-nealui sta de veghe si se gindeste tot timpul la ceva important. Bunaoara va intreb : Nu cumva nu a citit cu atentie zicala aceea (cam rasuflata ) a domnului Foarta ,si nici atentionarea de plagiat (pentru a doua oara )a dvs ? A trecut insa mai departe si a citit cu atentie numai paragraful care-l implica direct? I-a dat drumul ,deoarece i-a placut ceva si a crezut ca l-ar avantaja? S-a culcat apoi linistit si multumit ,dar ,cind s-a sculat si a vazut reactia domnului Foarta ,l-a sters rapid cu scuzele respective ,ce-i drept cam infantile? Dar pe mine ma amuza mai mult faptul ca d-l Foarta i-a multumit pentru banare. Ceea ce demonstreaza ca banarea a fost binevenita ,intrucit a avut menirea sa protejeze orgoliul d-lui Foarta ,caci de al lui AVP nici nu s-a sinchisit? Hai ca ma opresc ,intrucit m-am pierdut in prea multe amanunte. Asadar ,am ghicit ?

    • RALG said

     @Lost – Presupunem ca n-ati ghicit desi urme de plauzibilitate ar exista in propunerile d-voastra. In trecut scriitorul Dorin Tudoran mai avea obiceiul sa posteze, pe alese, unele din mesajele d-lui Goe, la inceput unele despre care avea impresia ca l-ar putea avantaja pe el, asa in general, pe urma mesaje despre care credea ca l-ar putea dezavantaja sau pune explicit intr-o postura proasta pe dl.Goe, iar apoi, in cele din urma, se mai folosea de cate un mesaj subversiv de-al d-lui Goe ca sa atinga prin ricoseu pe altcineva… Cum de fiecare data aceste manevre n-au adus profitul si succesul scontat, scriitorul Tudoran s-a lecuit de ele. Noi presupunem ca altceva l-a determinat sa „se riste” de data caeasta postand un mesaj-goe, iar faptul ca l-a retras, insotind gestul de o explicatie infantila ne spune ca iarasi potriveala de acasa nu s-a nimerit cu cea din targ.

     N-am inteles de unde ati inteles ca dupa 1 Aprile (Ziua de Nastere a d-lui Goe) acesta si-ar schimba (brusc) atitudinea fata de cei doi simpatici bloggeri.

    • Lost said

     Nu ma asteptam sa-mi spuneti c-am ghicit . Aveti o experienta destul de vasta ,privind postura de victima a cenzurii pe blogurile celor doi ( Dorin Tudoran&AVP) .O victima insa ,care , dupa parerea mea si-a regizat cu buna stiinta rolul.Am tot sperat si inca mai sper ,ca „filmul” acesta sa aiba un final .Chiar unul fericit .Poate mizez prea mult pe intuitia mea – motiv pentru care am banuit ca asta se va intimpla pe 1Aprilie ;ca oti fi obosit si domnia voastra si veti face pace cu dinsii ,printr-o intelegere amiabila . Nu, nu mi-ar placea sa dispareti din peisaj ,si nici sa iesiti din anonimat (Doamne fereste! )dar de impacat trebuie sa va impacati cu „cineva” , caci nu se poate sa nu stiti ca ,”joaca „dvs este de multe ori suparatoare si ca , cei pe care i-ati ales drept „jucarie „, ar putea reactiona -uneori printr-un simplu „flit”(banare)-alteori
     prin replici cu vorbe grele si dureroase de ambele parti .Este exact ceea ce s-a vazut pina acum 😮 cearta sau chiar razboi ,cu victime colaterale . Si,pentru ce ?!
     Of,fir-ar sa fie ! N-am avut de gind sa va sentimentalizez. Drept pentru care va rog sa treceti peste …
     De fapt am vrut sa fac doar o introducere pentu a incerca sa cistig premiul ? pentru urmatoarea ghicitoare . Asadar:
     1.Pe planeta respectiva exista o flora luxurianta ?
     2.Speciile ierbivore ,care se aduc ,provin de pe o planeta asemanatoare cu a noastra?
     3.Se va aduce ,ca pe Arca lui Noe,cite o pereche din fiecare specie ?
     4.Soarecii se inmultesc repede ?
     5.Traiesc mult ?
     6. Omul (perechea) vine de pe o Planeta cu tehnologie avansata ?
     Deocamdata atit.

    • Lost said

     Am cumva un comentariu la spam ?

    • RALG said

     @Lost – Impresia noastra este ca aparenta existentza a unor teatre de razboaie invizibile intre dl.Goe si feluriti bloggeri (nevinovati ca niste jucarii de plus) nu-i deranjaza catusi de putin si nu-i oboseste deloc pe niciunii dintre cei care intruchpeaza rolulrile de combatanti, intrucat niciunul dintre ei nu da semne ca ar vrea sa cedeze, sa se retraga (din asa-zisul razboi, nu de pe scena la manastire), sa ceara pace, armistitiu, sa capituleze sau sa simta nevoia sa se reinventeze (pe sine). Dimpotriva par cu totii acaparati de aceste pseudo-razboiaie (polemici-incordiale-si-translucide) pentru ca (desi ar fi gata sa declare ca hâroanele respective nu le convin, nu le plac sau nu le doresc) in fapt profita (toti) din plin de imensa libertate pe care le-o ofera asa zisul conflict, pentru a formula „adevaruri” (in forma verbala, sau prin gesturi, prin atitudine). Isi permit (toti) sa fie violenti unii cu altii, necrutatori, cenzuratori, insolenti, indolenti, insultatori, destepti, perspicace, ironici, cinici, bascaliosi, ma rog intreaga gama de manifestari care nu le sunt ingaduite in relatia cu (in)cantatorii lor in struna, manifestari pe care le au de descarcat, ca tot omul care mai ales intr-o lume ca aceasta (nedreapta 😉 ) acumuleaza frustrari legitime. Si mai avem noi impresia ca plictisiti, indignati, si/sau obositi de aceasta tevatura (aparent) lipsita de sens si finalitate (ca viata) sunt mai degraba „martorii colaterali”, din cauza ca… neavand acestia acces deplin la spectacol, trebuie sa-si tot forteze intuitia precum si alte abilitati cognitive (sic) pentru a reusi deductii si inductii despre ceva ce pare, pe alocuri, captivant si inexplicabil.

     Dar sa incercam sa raspundem intrebarilor adresate:

     1.Pe planeta respectiva exista o flora luxurianta ?
     – DA, asa dupa cum am mentionat… si care are avantajul unui ciclu de reproducere rapida si abundenta, intr-un ritm care le face pe ele (pe plante) sa fie in competitie doar unele cu altele (pentru sol, apa, aer, lumina) si sa nu fie deranjate de animalele care le papa…

     2.Speciile ierbivore ,care se aduc ,provin de pe o planeta asemanatoare cu a noastra?
     – DA, asa dupa cum spuneam sunt exact animalele actuale de pe Terra, de la protozoare pana la mamifere (inclusiv, vaci, boi, cai, capre, elefanti, coropisnite, albine, râme etc… si chiar euglene verzi…

     3.Se va aduce ,ca pe Arca lui Noe,cite o pereche din fiecare specie ?
     -NU credema asa ceva. Spre deosebire de Arca lui Noe unde exemplarele speciilor au fost aduse spre a fi salvate, pe Arca lui Goe speciile au libertatea deplina de alegere si exprimare. Aici se vor gasi intotdeaua numai speciile care au decis singure, liber, de buna voie si nesilite de nimeni sa vina, sa vada si sa stea sausa plece.

     4.Soarecii se inmultesc repede ?
     – Soareci se inmultesc asa cum se inmultesc: ca iepuri. Pana la urma ca tot omul. Nu? Intrebarea pare a fi una interesanta anticipand parca faptul ca mai devreme sau mai tarziu o planeta precum cea propusa va fi dominata de rozatoare.

     5.Traiesc mult ?
     – Pai nu, dar conform ipotezei kosmosului germinativ asta nu conteaza deloc.

     6. Omul (perechea) vine de pe o Planeta cu tehnologie avansata ?
     – Vine chiar de pe Pamant, Pamantul deocamdata, prin selectie artificiala (find alesi doar cei vegetarieni-vegan, aflati mereu si mereu in post, postatre dupa postare…

    • Lost said

     Desi mi-ati anticipat raspunsul ,eu ma fac ca nu vad si aduc aici niste informatii ajutatoare.Iata-le :
     „Șoarecii de câmp se înmulțesc de 4-8 ori pe an ; de fiecare dată o femelă naște, în medie, 4-8 pui (chiar 10-12), care ajung la maturitate după 30-60 de zile, dând naștere, la rândul lor, altor generații. Având în vedere că durata vieții șoarecelui de câmp este de 18-19 luni, printr-un simplu calcul se poate constata că dintr-o singura pereche pot lua naștere aproape 10 mii de șoareci pe an. ”
     Acum,vazind calculul asta simplu, putem sa anticipam si ce se va intimpla pe Planeta aceea ,Albastra .Cit va dura pina cind va fi ocupata si stapinita de soareci,popindai ,sobolani ,guzgani rozalii ,iepuri ,coropisnite ,fluturi (omizi) carabusi ,gargarite etc ? Cred insa ca dvs veti avea aveti un raspuns salvator . Eu spun doar atit :”Numai Dumnezeu stie ,maica „!

    • RALG said

     Daca Cineva stie e suficient. Nu se va ajunge la blocaje. Adica „Infernul” rozatoarelor n-ar putea fi decat o eventuala etapa intermediara. Nu? Si apoi daca au cu ce se hrani si nu se mananca intre ei de ce n-ar putea fi considerta paradisiaca aceasta imagine a raiului soricesc? Aproape sigur ca, ne mai fiind in pericol de disparitie prin decimare din cauza pradatorilor, prin vointa Domnului, soarecii vor evolua spre o varianta de specie care nu se va mai inmultii asa de vârtos. Azi, felul acesta de a se inmulti asa este o adptare, un efect al unei cauze (existenta rapitorilor) care cauza ne mai fiind prezenta va duce la estomparea si anularea efectului. Dimpotriva instinctul de conservare va determina specia sa se inmulteasca mai putin, iar daca nu si nu, epizarea hranei va produce acelasi efect (nu pentru ca soarecii nu s-ar putea regula nemancati ci pentru ca ne mai mancind regulat ar muri inainte de a apuca sa faca sex. Este foarte posibil ca pe baza unor evolutii, pe care numai Dumnezeu le stie maica, soarecii sa evolueze intr-atat incat sa descopere contraceptivele (seminte de Dionaea muscipula de ex). Deasemenea n-ar trebui uitat ca tragedia planetei stapanite de rozatoare s-ar putea produce doar pe uscat, in timp ce planeta este pe 3 sferturi acoperita cu apa. Ori ca oamenii vegetarieni sau alte vietati ierbivore vor distruge rozatoarele, desigur fara sa fie fortati sa-i manance apoi. Oricum ar fi de zis ca nu trebuie sa mai judecati lucrurile in mod static. Ceea ce se intampla azi (creand trend-ul viitorului) se va putea eventual intampla la fel si maine, dar poimanie cu siguranta se va intampla altfel. Noi, prin urmare, nu credem in apocalipsa prin soareci soareci, popindai, sobolani, guzgani rozalii, iepuri, coropisnite, fluturi (omizi), carabusi, gargarite etc.

     In fine. n-as vrea sa va imaginati ca noi am propus varianta Planetei Vegetariene considerand-o ca fiind musai dezirabila sau promitatoare, sau ca am fi necesarmente partizanii sau adversarii unei asemenea alternative. Nici vorba. Este pentru noi o ghicitoare ca oricare alta. Fara nicio miza personala. Ca fapt divers putem preciza ca noi nu suntem nici pe departe vegetarieni. Nici macar pe aproape. 😉 Dar propunand aceasta ghicitoare ne vom fi gandit (ce-i drept) la ierbivore întâi si-ntâi.

   • d'Artagnan said

    Lost

    Un muschetar se ferește să dea sfaturi. Cât despre prietenie, mă onorează, dar mă îndoiesc că-s singurul prieten din virtual.
    Totuși, nu pot pricepe ce poate scrie dlGoe pe bloguri de este așa banat.

    • Lost said

     D’Artagnan ,
     Pe timp de pace sunt binevenite sfaturile ,mai ales cind vin de la prieteni adevarati.Cred,da, ca ati ramas singurul prieten de pe-aci..Nu mai vad pe altcineva .De fapt nu prea cred ca d-l Goe simte nevoia de prieteni.
     Da ? Chiar nu pricepeti motivele banarii d-lui Goe ? Ehee ,inseamna ca ar fi necesare niste exemplificari…

    • RALG said

     @Lost – Exemplificarile n-ar fi decat simple esantioane care pot furniza eventuale impresii punctuale, in legatura cu „ratiunile” (fie ele si irationale) pentru care acele mesaje anume vor fi fost cenzurate, iar nu in legatura cu banarea in integrum a d-lui Goe (pentru ca apoi sa continue sa fie invocat, mentionat si diabolizat de catre cenzorii sai). Cred ca in spiritul demonstartilor logice mai nimerit (si si mai simplu) ar fi de gasit contra-exemple de mesaje care nu ofera nicio justificare rezonabila pentru a fi fost cenzurate. Dl. Cucerai ar putea eventual confirma ca, sub aspect al logicii formale, asa stau lucrurile.

 4. RALG said

  New Update: Inca o informatie semi-ajutatoare – Dupa o ora si mai bine de gandire, fata cu protestul d-lui Goe si cu replicile mai degraba caldutze ale co-comentatorilor, cetateanul de la blog elimina replica d-lui Goe, ajunsa chipurile accidental la vedere (si ramasa acolo vreo 14 ore), furnizand totodata si o explicatie super-monumentala paricipantilor la trafic:

  Cetateanul de la Blog – March 23, 2012 at 17:25

  @Serban Foarta, @AVP & ceilalti – Cer scuze — mai ales dlor Foarta si Padina (n.b. hi,hi,hi) — pentru ca in lipsa mea, administratorul temporar al blogului a scapat la “lumina tiparului” panseurile unei plosnite a hyperspatiului. Cand mai lipsesc, voi lasa “temporarului” pompa cu flit. 

  • Radu Humor said

   Dorin Tudoran nu-i poate da cu flit decat lui AVP !
   Si asta pentru ca aproape toti ceilalti il menajeaza, rar rabufnind vreunul dintre ei la cate-o gulguta de-a conului.
   Offuscarile lui Dorel Dorian , ala de-si trage pielea capului cand in sus cand in jos, spre a nu fi atat de usor recunoscut ca veritabil pupincoorist portocaliu sunt de toata jena :
   Cum se gaseste unul sa traga la poarta PD-L , cum sare asta din baie, plin de zoaie si-i atrage atentia si pe aceasta cale proprietarului de blog ca cineva acolo sus ii priveste ( dar mai ales il priveste!).
   Asa ca singurele critici inteligente, pline de un umor aparte, mult peste flitul la care se coboara frecvent DT erau ale unuia ca @Goe 🙄
   Si uite ca daca n-ai alte raspunsuri pe masura la poantele lui, pui mana pe matura/flit si arunci goeritarele la gunoi !
   Asa-i trebuie si astuia daca le-a aruncat la porci, amestecandu-le in troaca din care ba mananca, ba se kk unii ca Dorel, Abalaru si… cam atat (pe moment )!

   • RALG said

    Asta ar putea fi o explicatie pentru banarea personajului Dl.Goe (ceea ce acopera in fapt cenzurarea neselectiva a mesajelor sale) – o fi, n-o fi, dar ghicitoarea zilei nu era aceasta ci de ce un mesaj oarecare a fost scos din spam, postat si apoi retras pe baza celei mai puerile explicatii cu putinta?

 5. Rebeliunea minerală said

  http://ubu.com/film/sontag_duet.html

  • RALG said

   Nevertheless, I don’t think „Duet for Cannibals” means to be a parable about the power of the insane over the sane, or the strong over the weak, or even the inventively absurd over the rational and passionate. I don’t know what it does mean to be, and I am content for a while to rest with its moods and its complicated, often funny motions.

 6. Radu Humor said

  Punem pariu ca dispare si aceasta postare ? ”
  @ Kartuche :
  ” Am citit materialul din CERTOCRAŢIA, analiza dlui Dorin Tudoran si postarile despre „problema securitatii”.
  Sunt făcute de oameni de înaltă ţinută intelectuală şi care nu pot fi bănuiţi de afinităţi faţă de fosta securitate si, în consecinţă, faţă de dl general Rogojan, a cărui carte o citesc acum.
  Securitatea sau serviciile de informatii nu sunt iubite in nici o tara. Chiar în Elveţia, unde se spune ca aparitia oricarui strain intr-o anumita zona se anunta imediat politiei, sau chiar Mossad-ul, nu sunt iubite de cetatenii tarilor respective, desi le ajuta fara plata si fara a fi considerati „turnatori”.
  Nimeni nu spune ca securitatea a fost iubita, dimpotriva, era urâtă profund, pentru distrugerea intelectualitatii romane, aruncarea ei in inchisoare si asasinarea ei de zbirii lagarelor sau inchisorilor. Numai ca acea securitate nu era romana, era securitatea bolsevica condusa de alogenii veniti pe tancurile sovietice. Erau ascendetii domnului Tismaneanu, asa cum spune Paul Goma, adevaratul dezident al romanilor. Nu am spatiu sa insir cateva sute de consanquini lui Leon Tzismeniki care au distrus clasa politica roamneasca.
  Acea securitate alogena abuziva a creat „calea spre dictatura proletariatului” şi apoi a „implementat-o”.
  Cine si câţi au ajuns la inchisoare dupa 1967, cand s-a constituit Departamentul Securitatii Statului ?
  Pentru contestarea politicii dictatorului, nu a ajuns nimeni !
  Normal, tradatorii de neam trebuiau pedepsiti, inchisi in temnite, daca s-au pus in slujba unor puteri straine.
  Dv. stiti, ca si la ora actuala USA mentine in inchisori, spioni ai Mossad-ului ? Ce era sa-i ierte ca sunt din tari „prietene” ?
  Cine tradeaza patria trebuie sa fie pedepsit exemplar.
  ……………
  Domnii forumisti ori sunt alaturi de subiect, ori strecoara aiureli cu trimitere. Ex. „….. la Timişoara cel puţin, la controlul făcut de M.Ap.N., s-au găsit cartuşe lipsă şi arme ale securiştilor cu urme de funingine pe ţeavă.” Ce are treba asta cu Prefectura ? Zau asa ! Penibil !
  ………..
  Credeti ca Securitatea a facut rau ca l-a informat pe dictator ca urmeaza sa fie debarcat ? Cum sustin vreo doi forumisti. In registrul : „da, securitatea nu a tras, nu l-a aparat, dar l-a informat ca este un complot extern impotriva lui”. Eu spun ca a facut bine. Era posibil sa plece sa abdice (vorba unui clasic in viată), cum a si propus, numai ca lingaii din jurul lui au insistat sa ramana. Si ce i-a folosit informarea ?
  ……………
  Personal nu-l cunosc pe generalul Rogojan, dar am citit o alta carte a sa „Dintr-o iarna in alta …..”, din care transpare un intelectual adevarat, un exceptional cunoscut al activităţii de Inteligence.
  …………….
  Incercarile de condamnare „en-gros” a structurilor de informatii e un demers partizan, favorabil celor de teapa alogenului Volodea Tzismeniski, pentru denigrarea romanilor.
  ……………….
  CADOUL MEU : O sa ma rog la biserica sa-i bata Dumnezeu pentru asta si pentru ca l-au alungat pe ISUS din templu ! O sa-i blestem sa nu aiba niciodata o tara linistita si sa fie pelegrini perpetui dintr-o tara in alta pana la sfarsitul veacurilor.”

  P.S.
  Se mai pot citi co-comentariile de acolo ?
  Si acest lucru sa ne ajute sa intelegem aparent misterioasa aparitie-disparitie a postarii lui Goe ?!
  Frica asta neghioaba de a spune lucrurilor pe nume il face pe Dorin Tudoran sa ajunga pe acelasi nivel de moralitate si credibilitate cu AVP.
  Si cu siguranta merita mai mult !
  Dovada si atentia bolnavicioasa pe care i-o acorda Goe 🙄
  Si chiar eu….

 7. Vizitatorul said

  Basescu intra intr-un bar si se aseaza la o masa.
  Vazandu-l, barmanul se duse repede la masa si, cu un zambet larg, il intreaba:
  – Buna ziua, domnule Presedinte, cu ce sa va servim? Un vin alb, sau un vin rosu… o tuiculiza, un cinzano, un whiskey, o tequila?…
  Basescu raspunde:
  – Si o bere.

  • RALG said

   John, Jean si Ion se intalnesc intamplator intr-un bar din Monte Carlo si intra in vorba. Din vorba in vorba (vorba d-lui Rogobete) John zice:

   – Ieri, de ziua ei i-am luat sotiei mele Marry un Porche 918 Spyder, argintiu. Si nu va spun asta ca sa vedeti cat de bogat sunt eu ci ca sa va dati seama ce femeie deosebita este Marry si cata atentie merita pentru a o avea.

   Jean deschide si el gura si zice:

   – Eu pot sa va spun ca nu-i iau cadouri niciodata sotiei mele Carla pentru ca are cinci amanti care se intrec in a-i oferi cadouri. Si nu va spun asta ca sa vedeti ce tarfa e Carla ci ca sa va dati sema ce femeie deosebita este incat se bat sa-i castige atentia atatia barbati.

   Ion tace o vreme (cu subinteles) iar apoi catadixeste sa zica si el:

   – Măria a mea are un cur uite asa de mare, frumos si elastic. Dimineata cand plec la serviciu ii trag, uite asa, o palma peste cur si curul incepe sa vibreze ca o piftie. Cand ma intorc de la serviciu curul inca ii vibreaza. Si nu va spun asta ca sa vedeti cat de mare este curul Mariei ci ca sa vedeti cat de scurta e ziua de lucru in Romania.

   • Rebeliunea minerală said

    Nevasta unui detinut merge in audienta la directorul inchisorii.
    – Domnule director, va rog sa-i dati barbatului meu o munca mai usoara.
    – Dar, doamna, sotul dumneavoastra lipeste etichete pe sticle, vi se
    pare ca e greu?
    – Nenorocitul, mie mi-a zis ca sapa un tunel…..

    • RALG said

     Un banc pe care cica un dur i l-ar fi refuzat d-lui Goe (nu neaparat pe motiv de diaree verbala ci pentru ca blogul respectiv este deja plin de asa ceva):

     Diareea ii zice Constipatiei: Bai frate ce-ai zice sa ne asociem si sa dam si noi o lovitura, sa spargem o banca de ex. (n.b. probabil ca era vorba despre o banca de sperma)? La care Constipatia cu un aer de superioritatea ii raspunde: Fii bai serios ca n-am cum sa te iau eu pe tine asociat in asa intreprindere. Asta e o treaba pentru duri.

    • Vizitatorul said

     culmea inotului e sa inoti cu o mina si cu cealata sa dai din picioare

 8. Radu Humor said

  Si la urma o bere !
  Pe blogul lui Dorin Tudoran se face istorie !
  Atat cat permite patronul ( nu, nu conu’ !)…
  Ca alde @ Shadow, Siera, NT, Marcela, Doina si mai ales @Kartouch au munitie cat pentru zece tratate sau rapoarte tismaniene sau patapiviciene !
  Totul decurge normal pana cand cineva incearca sa afle de exemplu de ce nu-l ia nimeni la intrebari pe unul ca MRU care continua sa o venereze pe Ana Pauker umbland peste tot cu tabloul ei pe post de passpartout, neavand de gand sa se opreasca decat la Cotroceni, asa cum de altfel au inceput sa ne sugereze viclenele surse care-i asigura, din umbra (si nu prea 😉 ) inaintarea !
  Ne intoarcem din nou la apocalipsa comunista de dupa 23 august ’44 cand cei ce dictau nu aveau nimic in comun cu Romania decat poate unul dintre domicilii ?!
  Somnul natiunii romane naste din nou monstri ca Ana Pauker si toti cei pe care mi-e greata sa-i mai amintesc ?!
  Cineva zice :
  ” Credeti ca sunt antisemit daca nu imi plac persoanele care au adus comunismul ?
  Eu sunt absolut convins ca romanul nu a avut vocatia de “comunizare”, de trai in comun. Pentru roman proprietatea era sfanta. Romanul ura comunismul.”
  Si nu-l poate nimeni contrazice, dar il poate trece cu vederea ( in cel mai bun caz :mrgreen: )
  Asa ca mr. MRU are de raspuns la aceasta delicata pasiune a lui pentru o criminala, Ana Pauker, a carei tablou il poarta dupa el ca pe sfintele moaşte de care fac unii atata caz 🙄 !

 9. RALG said

 10. Radu Humor said

  Mai bine-ati inaugura un concurs gen Comici vestiti ai.. interblogurilor, care cu siguranta ar fi castigat de corabierul nebunilor 🙄
  Poate chiar cu cele ce urmeaza, daca se da premiul urgent si n-apuca sa scoata altele !
  Ca asta-i in stare de orice !
  Auzi la el :
  „Mr Blair, money back !… oops”
  Numai de la asta n-apucase sa ceara bani 🙄
  Nu ca n-ar avea de unde-i da, ca numai de la Ponta si MRU a incasat 200.000 de euroi pentru niste chestii pe care le stia pana si Abalaru, dar tipul probabil si-a dat seama in cazul asta ca prostia nu se plateste!
  Cel mult se mosteneste 😉
  Numai ca prostul pana nu-i fudul, parca nu e regehyperspa destul si vrea sa ne ia si pe noi de prosti (banuiesc ca la astia le e foarte urat de unii singuri, dar de prosti ce sunt, nici nu stiu cum sa se adune mai multi la un loc, de teama de a nu bubui probabil (stiti aia cu „prosti de bubuie”_ si sa-i trezeasca si pe altii la realitate.
  Acu’ o sa ziceti ca, lasa-l domle !
  Din moment ce a zis el inca de ceva timp, ce a zis Tony (servus Goe ! ) acum, si inca pe bani frumosi, in timp ce Abalaru doar pe ochi frumosi ca ai @Steley (febletea lui cea grea!) inseamna ca nu-i chiar prost 🙄
  Ei, nu-i chiar, dar este… de notorietate ca cine citeste „Realitatea evreiasca” si celelate publicatii gen „Israel azi ” nu poate sa nu-i intre in cap toata teoria asta cu SUE , acea oala de noapte si zi europeana, condusa de ai lui Israel fii, din care odata intrat nu mai iesi decat cu picioarele inainte ca la masoni sau mafioti.
  Asa ca pretentiile lui Abalaru de a descoperi Corabia cea cu o singura comoara in a lui persoana sunt de-a dreptul comice si demne de tot rasul !
  Importanta ramane doar gena lui de cerşetor, de care nu se desparte niciodata, dar care in schimb il face de ras de fiecare data !

  • Radu Humor said

   Dupa ce a luptat atata sa se umple de ridicol pe Certocraţia, malitiozitatea Conului ce se da si mare figura politico-umoristica, nu numai geometrica, fiindu-i mortala, s-a retras spasit pe propriul nou blog unde are o frecventa de invidiat :
   OleliţăLia, ziua si prostia !
   Si inca se mai gasesc vreo 2-3 care sa caste gura si pe acolo tinîndu-i de urat, ca vorba aia frumos la frumos trage, iar uratul doar la fund de ala care demonstreaza tremurand cat de lunga-i ziua de munca la romani 😉

   • RALG said

    Va rugam sa mentionati, asa dupa d-voastra, care ar fi cei 2-3 prosti care casca gura si nu rateaza niciunul dintre „topicele” blogului respectiv…

 11. Vizitatorul said

  da cum a ramas cu misteru mesajul uite-l nu-i ?

 12. RALG said

  Cică un ardelean şi un bănăţean (Vasile şi Dorel) mergeau pe o cărare printr-o pădure deasă. Deodata dau peste o mogâldeaţă (vorba ‘ceea fără ochi dar cu moţ) mare, aratoasă, mustoasă, fetidă, care stătea drept în potecă. Urmeaza un dialog interesant. Vasile îi zice lui Dorel:
  – Măi Dorele ce să fie măi asta? Să fie un căcat?
  – Nu cred măi Vasile că prea e enorm.
  – Da’ măi Dorele dar arată exact ca un căcat.
  Ardeleanul şi bănăţeanul se aşează pe vine ca să studieze mai îndeaproape situaţia din potecă. Se benoclează ei o vreme, dar ştii, de aproape de tot, apoi Vasile bagă un deget în mogâldeaţă ia câta din substanţă pe unghie şi-o miroase, apoi exclama:
  – Bă Dorele e căcat.
  Dorel ia şi el un pic pe deget, gusta şi zice:
  – Bă Vasile nu e bă căcat. Are un uşor gust de scorţişoară şi un buchet de nu-ştiu-ce.
  Vasile gustă şi el şi zice:
  – Ptiu măi Dorele că e căcat-căcat.
  Dorel gustă din nou si zice:
  – Nu e bă Vasile căcat, nici vorbă.
  Vasile gustă iar, Dorel la fel, ba că e, ba că nu e, până-l termină, fără să reuşească să lămurească situaţia. Când deodata Dorel trage un râgâit sonor şi amandoi simt în aer inconfundabilul iz de căcat. Luminat bruc Dorel zice:
  – Băi Vasile sa ştii c-ai avut dreptate bă. Era un căcat. Bine că n-am călcat in el.

 13. Radu Humor said

  Ce-i Goe ?
  Nu-ti place ?!

 14. Radu Humor said

  Vezi ca am pus si eu un banc, dar mi l-a oprit banca 😉

 15. Radu Humor said

  Asta apropos de trecerile recente de la un partid la altul 🙄

  Itzic si cu Strul faceau o calatorie mai lunga cu trenul si se cam plictiseau, ceilalti din compartiment care dormeau, care citeau, neavandu-le grija (cum le-o am eu 😉 ).
  – Mai Iţic, daca-ţi dau eu 100 de euro ai curaj sa mânânci o tiriplice de kkt de-al meu ?
  Sta ala si se gandeste si apoi zice ca da, hai la WC ul din capatul vagonului !
  Si spre mirarea celor din compartiment ies amandoi si se intorc dupa ceva timp veseli nevoie mare ( unul ca l-a pacalit pe celalalt si asta ca a castigat rapid niste bani 🙄 ), veselie care-i cuprisese intre timp si pe cei din compartiment .
  Numai ca deodata Strul, care vazuse ce usor castigase Itic 100 de euro de la el zice :
  – Strul , da daca-ti dau si eu 100 de euroi mananci si tu de la mine ?
  Zis si facut !
  Dupa ce s-au intors, in hohotele de ras ale celorlalti, cad amandoi intr-o stare de depresie usor vizibila.
  – Ce ai mai , il intreaba Strul ?
  – Mai, stau si ma gandesc ca uite si eu si tu am mancat ce-am mancat, dand prilej vecinilor sa rada de noi si pana la urma nici n-am castigat nimic niciunul dintre noi 🙄
  Celalalt sare ca ars si spune :
  – N-am castigat, n-am castigat, dar am rulat capitalul, ceea ce nu-i putin lucru 😉

 16. RALG said

  Avanpremiera:

  In atentia rezolvitorilor de probleme: Problema de logica politica si medicina preventiva institutionala.

  Se da urmatoarea situatie: Trei smecheri (A, B, C) au o parasuta (X) si vor sa o faca posta. Fiecare dintre smecheri si si parasuta au cate o boala venerica (a, b, c, x), diferita de a oricaruia dintre ceilalti. Grupul poseda in comun (doar) doua prezervative. Actiunea se intampla la munte (muntii Semenic mai precis), intr-un cort, departe de orice asezare sau benzinarie.

  Se cere:  Sa se propuna o solutie tehnica adecvata astfel incat toata lumea sa fie satisfacuta fara ca niciunul dintre membri grupului (inclusiv parasuta) sa nu fie in pericol de a se contamina cu vreuna dintre bolile celorlati.

  Se ofera recompensa!

  • Lost said

   Grea si complicata problema . Cred ca asta este si cauza pentru care nu s-a incumetat nimeni( pina acum )s-o rezolve . Pai ,hai, sa vedem daca am vreo sansa ,desi nu prea s-ar cadea sa fiu eu primul rezolvitor…
   Sa incepem cu citeva intrebari ajutatoare :
   a)”Problema” este un fel de parabola ,cu conotatie politica ?
   b)Semenic -mai precis -Caras Severin ?
   c) Parasuta este o firma pusa la vinzare?
   d) Cei trei smecheri sunt :A-directorul firmei ?
   B-Afacerist loco ?
   C- Afacerist de afara?
   e)Prezervativele :1.politician loco?
   2.judecator loco?
   Ar mai fi citeva intrebari ajutatoare ,dar astept sa vina si alti „rezolvitori”,mai priceputi .Poate un muschetar ,doi ?

   • RALG said

    Problema formulata in termenii d-voastra este o problema valida dar este o alta problema, inclusa (partial) in problema noastra care este una mai simpla si mai directa. Cert este ca solutia problemei noastre simple si directe, ar putea rezolva, prin extrapoloare liniara (da, da, liniara) si problema formulata de dv. Asdar ca sa eliminam orice dubiu venim si precizam ca enuntul problemei formulate pe Arca lui Goe trebuie tratat adlitteram: 3 (trei) tipi vor sa faca pe rand sex (normal, nu perversiuni) reciproc consimtit cu o dama (libera de obligatii) in conditiile mentionate mai sus: 4 boli venerice si 2 prezervative, astfel incat toti sa se simta satisfacuti (in limitele firesti ale posibilitatilor) si nici unul sa nu riste sa contacteze si alta boala in afara celei pe care o are deja.

 17. Lost said

  O fi simpla ,dar daca-i simpla ,de ce o complicati introducind elemente de logica politica si medicina preventiva institutionala ? Nu ,ma opresc aici deoarece ma tem ca oricit de simpla e, veti gasi alte intorsaturi din ..condei care s-o complice. Prin urmare ma declar invinsa si astept cuminte rezolvarea

 18. RALG said

 19. Lost said

  Dar compozitorul da, este nascut pe 29 martie 1942 . Grozava muzica.Marian Vanghelie merita dedicatia 🙂

 20. Lost said

  erata :1943

 21. Radu Humor said

  Pai eu zic ca daca tot ne inspiram din evenimentul cu infracţiunea gasită in bagajul unui chinez, care a dus la convocarea cSATului cu toti cei din fruntea lui, paraşuta ar putea sa-l rezolve pe unul dintre cei ramaşi fara capişon făcându-i sau tragându-i o labă sa se inveţe minte altadată să umble fară protecţie la el. 🙂
  Se pare ca nici un oral făcut la meserie ( si pierduta tre’ sa ştie 🙂 ) n-ar reprezenta un pericol, daca_ cavitatea bucală nu prezintă ceva leziuni de la alte apucături cu gura, pe alte bloguri !
  Dar ma rog, eu zic ca cea mai sfântă ( că tot suntem in post, nu-i aşa :mrgreen: ) tot laba rămâne !
  Si nu de azi, de mâine, cum ar spune (şi face !)
  un cunoscut personaj, mai ales de când cea care-l putea rezolva si altfel, stă mai mult pe-aici, pierduta-n spaţiu 🙂 , in timp ce regele lui (spaţiului) face scurta la mâini ( ca le mai schimbă şi el 😳 ) şi se descurcă cum poate :
  Ba înjurat, ba luat la misteaux, ba pupând, ba cerşind, ba înjurînd la rândul lui, ba minţind, ba dus cu vorba şi incă nerecunoscut ca dizident, dar recunoscut de unii ca turnător 🙄
  Viaţă de artist…
  Trist !

  • Radu Humor said

   Wow şi vai , ce-o ia peste bot Abălaru de la Conu’ :mrgreen: 🙄
   Molipsit de la javra ordinara, nici Abalaru nu mai are scăpare, imbolnăvindu-se de turbare, care era cît pe ce sa-l atingă si pe cel de peste baltă daca nu rabufnea la timp 🙄
   Mergeţi si citiţi la Certocraţia până unde poate duce prostia lui Abălaru ( culminând cu aducerea din nou în discuţie a Poemului, pe care numai in coor nu şi l-a băgat, chiar la ceas festiv, de recunoaştere a unui veritabil condeier, nu ca el !) si răbdarea lui Tudoran.
   Care s-a vazut si el obligat să recunoască că nu tot ce zboară pe la diferite ocazii ( vorbe meşteşugite si laudative ) se şi imbucă cu realitatea, mai ales când e vorba de unul ca Abălaru, care după ce a prins un oscior aruncat pe la vreo masa festivă, nu se lasa până nu face cu el turul României hyperspaţiale, bătându-se cu el in piept, pana-l dor coaiele 😳
   Mergeţi, dar nu toţi odata, vorba ţiganului, care criticat intr-o sedinţă, că nu-i bun de nimic a zis, cam ca Abălaru :
   – Să mă pupaţi în coor,dacă nu vă convine!
   Şi când s-au repezit ăia la el să-l ia la pumni a inceput să strige :
   – Aloo ! Pa rând, nu toţ’ odată ! Ooops…
   Aşa că madam Lost, chiar n-are nici un rost să mai treceţi pe acolo (Certocraţia), credeţi-mă pe cuvant si treceţi direct la oblojit rănile bătrânei javre, că vorba aia :
   Olelielie,
   făcu iar prostie oops..
   Şi se-ntoarce-acasă
   pe nepusă masă .
   Făr’ să te găsească
   Si sa-şi obojească
   bruma de mândrie,
   pizmă si trufie.
   Pe care doar tu,
   ca un passpartout
   Cu guriţa ta
   le poţi alina …
   Cum bine-om vedea 🙂

 22. RALG said

  Inca un Update:

  (3) El o place pe ea, o iubeste, o doreste si o cauta. Ea nu-l iubeste. Nu-l place. Il detesta. O inspaimanta. Se fereste de el. Il evita. Ce-ar trebui sa faca el? Ce?

  • Lost said

   Daca ea il detesta ,ba mai si fuge de el ingrozita ,inseamna ca tipul este -fie maniac sexual si in cazul acesta ar fi normal sa se trateze intr-un spital adecvat -fie cretin ,dar in cazul acesta neexistind nici un leac ,nu-i ramine decit o singura solutie :sa se spinzure . 👿

   • RALG said

    Raspunsul este gresit! El fiind un linx si ea o caprioara, singurul lucru pe care il are de facut este sa insiste si sa aiba rabdare.

    • Lost said

     Exact! Mi-ati luat vorba din gura .Mai adaug faptul ca, daca el (barbatul ) se afla printre noi ,in libertate ,gata sa hartuiasca sexual o femeie ,ba chiar in stare s-o si violeze ,din instinct animalic , mai exista si solutia izolarii lui intr-un penitenciar de maxima siguranta.
     Asta este legal si normal , atit in in lumea reala ct si in cea virtuala.

    • RALG said

     Cred ca ne-ati inteles gresit. Linxul respectiv nu este zoofil si nu incearca s-o agreseze sexual pe caprioara. Pur si simplu vreo s-o manance. Ceea ce este in firea lucrurilor. Ghicitoarea noastra se referea la ce ar trebui sa faca el, linxul. D-voastra ati tot incercat sa ne spuneti ce ar trebui sa i se faca lui, linxului (diateza pasiva) pentru un confort maxim de partea caprioarei (caprioara pe care, am inteles dintr-un alt set de raspunsuri al dv., n-ati dori-o nici ca locatara a unei planete populata exclusiv cu vegetarieni, ierbivori, rozatori, etc). Ca sunteti de partea caprioarei este deja clar (desi credem noi ca ati accepta ca si linxul are dreptul la viata si la fericire). In acest context n-am avea nimic impotriva sa reformulam intrebarea: Ce ar trebui sa NU faca ea pentru a nu sfarsi rapusa nici de catre linx (râs) si nici de catre stresul existential al traiului pe o palneta care gazduieste si carnivore? D-voastra ce credeti?

    • Lost said

     Of, tocmai ce voiam sa spun ca am plasat gresit raspunsul meu . El se referea la celalalt raspuns al dvs, catre „musiu Humoare „. Pe acela l-am apreciat ca fiind exact. Acum ,chiar daca nu este la locul lui, banuiesc ca a fost inteles de acel „el”, ce nu-si poate infrina instinctele animalice.
     Cit despre biata caprioara orice ar face va fi pina la urma halita ,iar singurul fericit va fi linxul . In lumea lor nu exista decit legi naturale, care nu pot fi influientate de nimeni . Dar, daca imi cereti sa spun ce ar trebui sa Nu faca ea ,cit sa supravietuiasca ,cred ca singurele „nu-uri „sunt : sa NU stea prin preajma lui .Sa Nu doarma linistita nici ziua si nici noaptea si sa Nu-si lase puisorii prin preajma lui ca-i va sfisia si ,daca da, specia lor va disparea ,iar echilibrul biologic va fi pus in pericol pe acea planeta care gazduieste carnivore. Si ..sa NU stea pe ginduri cind il simte pe-aproape .S-o zbugheasca ,caci si fuga este sanatoasa. 🙂

     Apropo,credeam ca am convenit tacit cei drept , ca raspunsul la a doua ghicitoare a fost dat .Sau nu ? Cit despre raspunsul la prima ghicitoare nu stiu zau daca il veti mai putea oferi chiar si dvs. A,da ,dar sigur l-am gasit pe cel de la a 3-a ghicitoare : cea cu bolilie venerice si logica politica. Da ,aici este clar ca singura solutie este refolosirea prin transfer ,caci cererea de prezervative pe piata prostitutiei este mare ,dar si poftele sunt mari.

    • RALG said

     Am banuit noi ceva in legatura cu plasarea incorecta a acelui raspuns dar am preferat sa nu facem presupozitii si sa-l tratam ca atare. In ceea ce priveste dezlegarile la ghicitori, in special cele pe care nu le rezolva nimeni dintre vizitatori, n-avem pretentia ca am putea da intotdeauna un raspuns atat de corect incat sa fie acceptat in unanimitate. Ne vom multumi cu o majoritate simpla. Jumatate plus 1, inclusiv votul prin corespondenta, asa incat vom putea numi fara probleme prim-ministrul pe Arca lui Goe si-n legislatura viitoare.

     Vizavi de problema aritmetica cu boli venerice si prezervative, remarcile dv. sunt indicii care ne indreptatesc sa credem ca ati putea detine solutia tehnica. Important este sa oferiti o formulare completa. Am mai dori sa mentionam ca dama din enuntul problemei nu este prostituata ci liber cugetatoare. A intrat de buna voie in combinatie si nu asteapta niciun fel de avantaje materiale (ci exclusiv satisfactii erotice), intocmai ca Elena Udrea la conducerea mai multor ministere deodata. Pe bune.

     Despre sfaturile date caprioarei ce sa zicem? Or fi bune, nu zicem nu, dar parca s-ar mai gasi si altele. Noi de exemplu credem ca mai inteligent si mai sigur din partea caprioarei ar fi ori sa-l faca pe linx sa râda ori sa-l faca de râs. Caz in care linxul va prefera sa manance iepuri. Sau soareci (ca ce se naste din felina…), sau, ma rog, rozatoare… asa in geneal…

    • Lost said

     Si „noi” credem ca sfaturile dvs sunt binevenite ,dar si pline de umor .Ar fi frumos sa se intimple asa ,mai ales ca ele pot fi imprumutate si de alte specii supuse riscului de a fi sfisiate de masculi fiorosi.
     Acum ce sa mai zic ? Astept ghicitoarea urmatoare ,dar inca n-au trecut cele 12 ore de la publicarea acelui mesaj riscant …

   • Radu Humor said

    La cine te gândeai ?
    Atât de dulce ? :mrgreen:
    Şi până la urma chiar cine te crezi, codoşenie comunistă ce eşti ?
    Ori dai sfaturi in calitate de fosta ţiitoare a vechiului regim 🙄
    😆

    • RALG said

     Bravos musiu Humoare. Ne-ai invalidat raspunsul, validandu-l cu brio pe al d-nei Lost. Esti sprinten la minte ca o caprioara moarta de râs. Pe care o gadila linxul in bot.

 23. Radu Humor said

  Your comment is awaiting moderation.

  Esti cel puţin caraghios moncher, ca să nu spun altfel, dacă pui botul la toate
  spălările astea de la baia evreiască
  Jumătăţi de adevar, minciuni sau judecăţi false pornind de la premise false.
  Si aici am să-ţi demontez numai una dintre ele .
  Cea cu proporţiile din diferite structuri de conducere din anii ’50, care dragă doamne, n-ar fi atât de ingrijorătoare ( strigatoare la cer, zic eu !):
  26,1 – unguri
  22,7 – români
  18,1 – evrei
  Si asa nepermis de mari, raportate la configuraţia etnica, dar daca mai ţinem cont ca de exemplu Petre Lupu, Gheorghe Stoica, Gheorghe Gaston-Marin, Mihai Florescu si chiar Ana Pauker si Iosif Chişinevschi ( cam cum sunt acum Brucan , Bârlădeanu, Roman, Alexandru, Isărescu, Stolojan, Ungureanu si ataţia alţii, ca să nu mai vorbesc si de cei cu nume ungureşti Marko Bela, Hunor, verestoi, Ekstein, Ritli ), dupa nume trec automat la procentul de români si invers, se scad de la evrei; sau daca avem in vedere şi functiile deţinute vom observa ca este o adevarată ocupaţie minoritară !
  De cele cateva sute de mii, deci cam la un milion aşteptaţi cu nerabdare de unii ca voi, mi-e si sila să mai vorbesc !
  Aşa ca mai usor cu antisemitismul pe scari, ca i se varsă clapele si s-ar părea că ajunge să fie o legitimă reacţie de apărare a celor mulţi in faţa celor puţini, dar iscusiţi negustori de ţări 🙄
  Vă tremură nu numai bărbiile de frică, dar şi pantalonii ! :mrgreen:
  Şi asta dacă nu sunteţi direct in solda lor 😉
  P.S.
  Sper ca nu e nevoie sa va aduc aminte de cine sunt cei care se află in spatele celor mai mari tunuri economice şi financiare postdecembriste, atat la predare, cît şi la primire 🙄

  • RALG said

   Domnul nostru Radu Humor este tare. Tare ca fularul. Tare ca osul de meduza. Tare ca untul vara. Ce sa mai, tare de tot. Tare de cap. Da cu capul in tot ce prinde. Coafura rezista. Mosule, uite care-i treaba, esti amuzant si dorim sa te angajam la Circus Globus. Ca contorsionist.

   In afara de bazaconiile pe care le tot repeti si rasucesti pe loc, in mintea ta mare cat un apendice intestinal al unui pui de gaina neeclozat, ai mai zis:

   „Sper ca nu e nevoie sa va aduc aminte de cine sunt cei care se află in spatele celor mai mari tunuri economice şi financiare postdecembriste, atat la predare, cît şi la primire

   In fapt ar fi nevoie sa spui in clar la ce/cine te referi, cu date cat mai concrete, bazate pe probe. Altfel poti sa tu sa inghiti si sa regurgitezi acelasi rahat de cate ori vrei, ca sa-ti gasesti justificari existentiale (sa poti sa zici ca ai facut si tu ceva pe lumea asta) dar nu vei putea fi mai mult decat un gainat cu mot, fertilizand solul si sub-solul de sub soarele virtual. Hai, straduieste-te. Amuzamentul va fi de partea noastra.

 24. Radu Humor said

  stely 31/03/2012 at 11:28
  Am si eu o mica intrebare :A folosit cineva alifia “Scirtar “? Marturisesc ca pina acum nu am stiut de existenta ei . Vad insa ca are un spectru larg de folosinta .Este buna la vindecarea multor bube ,rani , a hemoroizilor – cauzati de o constipatie indelungata -cit si pentru tratarea imbatrinirii pielii ..obrazului. Cred ca-l subtiaza ,nu ?
  Interesnta si ideea denumirii acestei alifii :Scartar . Inca nu-mi dau seama ce au vrut sa sugereze producatorii . Oricum ,cred ca este o alifie buna avind in vedere nr.mare de ingrediente naturale folosit pentru fabricarea ei .
  P.S. Banuiesc ca s-a vrut a fi un indemn :Hai ,nu fiti scartari ,merita sa incercati !

  Ei, acu să te văd Goe 🙄
  După ce te-ai dat ( huța 😉 ) cu Stely, ești somat să te dai si cu SCARTAR, dacă nu vrei să te ia ‘mneaei de scârțar 😆
  S-ar părea că are efecte sigure din moment ce ea a scăpat de constipație, venind de urgență aici și și-a dat drumul :mrgreen:
  Se pare ca de hemoroizi, și de pielea zbârcită, n-are însă cum să mai scape ( păcatele tinereții!) In schimb Abălaru atata s-a dat cu ea ( de fapt cu amândouă 🙂 ) până ce atata i s-a subțiat pielea de pe față, până i-a dispărut cu totul obrazul 🙄

  P.S. Eu sunt primul care n-ar trebui să mă bucur că urmare și a acestui lucru ( că a rămas fără obraz!) i s-a trantit si la Certocratia ușa in nas, dar totuși nu mă pot intrista intratât de sincer, deoarece a cam căutat-o ca Diogene, ca Neamțu și ca Tismăneanu la un loc 🙄
  Și conu Dorin nu uită, nu iartă și mai ales nu permite sa te sui cu ciubotele pe divanul lui select din piei de cloșca tșbșcite cu sudoarea frunții lui de dizident !
  Autentic !
  Născut, iar nu făcut 🙄
  Ca Abălaru, care după ce bea un pahar în plus, și vede ca nu mai e nimic prin preajma/damigeană incepe sa-și caute tricornul , încalecă urgent pe bicicleta Ucraina, dacă intre timp nu i s-a furat ( ca lui cam toate i se iau, nu i se dau 😉 ) și ajunge urgent, daca nu la Elena cu insula, cel puțin la Stely cu alifia, care-l așteaptă cu ea gata descoperita 😳 și cu capacul pus de cele citite pe alte bloguri 😉

 25. Ohana Phnom Penh Cambodia said

  May I just say what a relief to uncover somebody that really knows
  what they’re discussing on the internet. You certainly
  understand how to bring an issue to light and make it important.
  More and more people need to check this out and understand this side of the story.

  It’s surprising you’re not more popular since you certainly have the gift.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: