(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Dezvaluiri senzationale

Posted by Arca lui Goe pe martie 31, 2012

Dupa cum am mentionat anterior, astazi 1 Aprilie, va vom prezenta cateva dezvaluiri senzationale, mai mult sau mai putin emotionante pentru vizitatorii nostri mai mult sau mai putin vizibili. Primul set de dezvaluiri este din actualitatea imediata si pot fi verificate cu usurinta cu GOOGLE (se gasesc AICI), iar al doilea set provin din trecutul care ne tot bântuie si care tot nu vrea sa devina trecut si se gaseste AICI in Comunista Eră. ATENTIE: Responsabilitatea pentru vizitarea acestor dezvaluiri, pentru emotiile aferente vizionarii precum si pentru atitudinea fata de ele (le credeti, nu le credeti) va revine integral. Cei incapabili sa-si asume aceste responsabilitati sunt rugati in mod insistent sa nu acceseze paginile respective. Va multumim pentru intelegere si colaborare.

1 Aprilie – Pacalelile se tin lantz. Dupa ce ne-a pacalit Stefan Radof, acum poftim cultura ne mai pacaleste si Ion Lucian (AICI)

Update: 1 Aprilie e mare. Mare e 1 Aprilie. Incap in el glumele tuturor. O alta gluma (tot) mare ne face si scriitorul Dorin Tudoran. Pe Certocratia despre care chiar domnia sa marturiseste ca e blog da’ prost e 😯 Cercetati daca nu ma credeti (AICI) in „antet”. Si se (cam) stie ca de multe ori, noi oamenii, si intelectualul Dorin Tudoran este si el om, tratam in gluma ceea ce nu indraznim sa tratam in serios (pentru ca nu ne da mana). Scriitorul Dorin Tudoran ar dori sa se certe cu dl.Goe, sa-l puna la punct, sa-l ironizeze si sa-l arate lumii mic si rau. Dar pas de a putea pentru ca moderatorul sau (care se ocupa in mod temporar de administrarea blogului noaptea) il saboteaza, cezurand fara mila si fara logica mesajele d-lui Goe, lasandu-l astfel pe dl.Tudoran fara ilustrari potrivite. A incercat dânsul de cateva ori sa recupereze din spam cate un esantion pervers dintre mesajelor odioase ale acestui personaj funest (n.b.Dl.Goe) ca sa-l arate con-fratilor sai si sa-i atzate in contra sa sau macar sa nu-l combata pe dansul cand se da la Dl.Goe, dar in zadar. Si atunci, scriitorul Dorin, inventiv, profitand ca e 1 Aprilie, a gasit o modalitate simpla si ingenioasa de a rezolva problema in deplina siguranta (ca sa nu zicem securitate). A compus chiar dansul un mesaj in numele d-lui Goe (AICI), imitand slova baiatului (plastografie, plastografie inteleg, dar pana unde?), nu i-a fost greu ca e si d-lui un pui de d.Goe de mai mare dragul, si asta nu de ieri de alaltaieri, ca-i batran adolescentul Nea Goe Tudoran, si a reusit inca odata sa se certe singur cu umbra d-lui Goe pe Certocratia, cu martori. O performanta demna de 1 Aprilie. Aplauze si din partea noastra.

Update. Ultima ora: Gluma de 1 Aprilie a scriitorului Dorin Tudoran s-a fâsâit inainte de termen. Intelectualul Tudoran, observand ca ceilalti intelectuali certocrati o cam iau adlitteram s-a decis sa se deconspire pe sine in postura de Nea Goe Tudoran, omul care vorbeste curajos singur, declarand ca se afla deja in 2 Aprilie si ca asteapta cu nerabdare ziua de 1 Aprilie de anul viitor. Asa de tare si-o doreste incat este foarte posibil sa se trezeasca-ca i se ofera in fiecare zi. Caci fiecare zi este o sarbatoare. Nu? Daca nu, nu. Dl. Scriitor Tudoran, indragostit pana peste cap de propriile-i „calambururi” insista cu formula ri(t)mata care-i si magistrala-n mintea sa (e si intelectual): „dl Goe De Care Nimeni Nu Are Nevoie”. De unde rezulta cu claritate ca dl.Tudoran este Nimeni. Alaturi de cei in numele carora vorbeste, vorbeste, vorbeste, singur, singurel. Nu stiu de ce a trebuit sa insiste. In plus, ca veni vorba despre mintea sa, care „plastografiindu-l” pe veritabilul d.Goe, a pomenit asa aluziv niste organe interne si externe, trebuie remarcat efectul comic al distopiilor care afecteaza aceasta minte de poet bantuita de tot felul de organe. Pana la urma i-au ajuns la gura. Asa se defuleaza dansul (mofluzul) cand nu se screme sa se burzuluiasca in gol la intelectualii care nu-i sunt comentatori in blog, ale Vladimir Tismaneanu, Horia Roman Patapievici, Mircea Cartarescu, Mircea Mihaies, Ioan T. Morar, Sever Voinescu, Traian Ungureanu, Mihail Neamtu, Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu si, cu voia d-voastra ultimul pe lista Viorel Padina si care nu-s patrioti ca aplau-dacii si geto-dacele sale certocrate, pe care insinueaza ca un misel ca i-ar fi insultat pana la ingretzosate invizibilul d.Goe. Traiasca deontologia comunicarii si intelectualitatea certocrata a minunatului poet Dorin Tudoran, omul nostru de la Washington.

Update: Scriitorul Dorin Tudoran, smulge cu mare greutate unele mesaje de-ale d-lui Goe din mana moderatorului sau temporar, luptandu-se crunt cu acesta, si le posteaza pe apucate pe blogul sau de unde urmeaza ca moderatorul sa le retraga. Ca sa-i venim in ajutor, si pentru ca avem si noi in spam aceleasi mesaje, astazi, de 1 Aprilie, promotional, postam mesajele d-lui Goe, refuzate in mod abuziv pe Certocratia, la topicul despre TURCI.

Raspunsul d-lui Goe la mesajele #1 si #2 ale scriitorului Tudoran (semnate in fel si chip):

Si uite asa, coane Dorine cine se scoala de dimineata departe ajunge. Ati vazut ce-ntamplare? De 1 Aprilie, Dl.Goe a facaut dansul ce-a facut, zapacindu-l inca o data pe moderator (tempul acela inept) si-a ajuns pe locul intai in Certocratia Vesela (detronandu-l pe fratele Antonesei), iar d-voastra, coane Dorine (plastograful ordinar) ati picat pe locul 2. Acuma daca suntem doar noi intre noi (mai ales d-voastra) trebuie spus ca, trezit asa in puterea noptii ca sa-i iau fata Palarierului, am fost nitel aiurit si-am facut o mica impreciziune in minunatul mesaj mentionidu-i intr-o lista incompleta (l-ati uitat pe dl.Padina, nu?) pe niste tovarasi de-ai d-voastra (Serban Foarta, Liviu Antonesei, Florin Iaru, Vasile Gogea, Daca_nu_nu si alte InimiRele) cu care dl.Goe chiar n-are nicio treaba. Misto ordinea analfabetica ierarhica in care sunt asezati. Le cer scuze pentru asta. Dar am circumstante atenuante: puterea noptii, repezeala, subconstientul (ca asa suntem noi d-ni Goe, ne bazam mult pe subconstient) etc. Dar acuma venind de la subconstient la constient, constat cu emotie ca mi s-a revelat misterul banarii. Asadar marinimosul moderator m-a banat pana acuma in semn de solidaritate cu scriitorii pe care (chipurile) i-ar fi ofensat bascalioasele mesaje al d-lui Goe. Incolo nu. Ca un scut al crestinatatii in fata atacurilor pagane ati fost coane Dorine, ci nu ca sa va protejati propriile sensibilitati epiteliale in exces ati procedat d-voastra asa (nedeontologic), ajungand sa va certati singur cu dl.Goe, noapte si zi. Tttt. Singur dar cu martori. Sa-i asteptam asadar pe Martorii lui Tudoran. Trebuie sa apara. E duminica, e 1 Aprile, ce alta treaba au? Caz doară nu v-or lasa singur cu turcii de ziua mea. Apropo, frumoase urari. Va multumesc frumos. Va doresc si eu coane Dorine, la multi ani, plini de succese literare si dizidentiale la blog, in pace si armonie, alaturi de cei dragi. Sa transmiteti va rog si acasa, cele bune din partea mea (acasa adica si persoanei care interpersoneaza personajul conul Dorin de la blog si mai nou (sau nu) si pe cel de Nea Goe Tudoran). Cu drag (pe bune) al dv. dl.Goe.

P.S. Multumesc celor care s-au abtinut (si se vor abtine si-ncontinuare) sa comenteze acest imprudent text // Your friend, Dl.Goe
***

Raspunsul d-lui Goe la mesajul #5 al scriitorului Tudoran:

Coane Dorine e bine ca v-ati grabit sa incheiati ziua de 1 Aprilie inainte de termen si sa lamuriti cum sta treaba, ca uite sarisera enemicii sa puie botul la facatura, desi dansi, nevazand mesajele d-lui Goe n-aveau de unde sti ce stiti d-voastra (care habar nu aveti dar va prefaceti). Ei doar va cred pe cuvant ca pe un Dumnezeu oarecare al blogului sau. Pacat ca nu i-ati lasat si pe altii sa-si dea in petec. Ar fi fost amuzamentul mai mare. Nu asta doreati oare si domnia voastra? Sa se solidarizeze intelectualii cu dv. in contra d-lui Goe? Cum nu? Ah, fir-ar a dracului de viata amarata ca m-a facut mama fara noroc. Coane Dorine mie imi place enorm de d-voastra pentru ca desi n-aveti haz reusiti sa fiti extrem de amuzant. Bunaoara glumele astea ratate cu dl.Goe sunt monumentale in felul lor. Sper sa le vada toata lumea care le are de vazut pana sa nu va vina ideea de a le retrage de pe blog (cum ati mai facut) cerandu-va spoi, frumos, scuze d-lor cu urechi extra-fine, pe care chipurile ii protejati de atacurile miselesti, inghitind de unul singur, pe ascuns, rahatul pe care-l stoarce dl.Goe din d-voastra, din greseala.

P.S. Transmiteti-i va rog din partea mea d-lui InimaRea ca nu-l pot avansa la gradul de „jigodie” pentru ca e prost, dar il pot trimite in piz-da buna a mamei sale, daca tot e dispus sa infulece legat la ochi. Si Daca nu, nu.
***

Raspunsul d-lui Goe la mesajul #10 al intelectualului Tudoran:

1 Aprilie se-ntoarce! Uraaaaa… Coane Dorine sunteti monumental, pe onoarea mea. Faptul ca ati tinut sa precizati in clar ca mesajul #9 e scris de dl.Goe-dl.Goe si nu de Nea Goe Tudoran, este o oda de slava inaltata inteligentei colocatarilor acestui minunat blog. Bine naibii ca le-ati spus, ca cine stie ce mai iesea. Impresia ca postarea pe sarite, selectiva, a mesajelor d-lui Goe v-ar avantaja este in sine o gluma (pacaleala) atat de mare incat râd cu lacrimi. Dar labil mai sunteti la bila coane Dorine. Pai nu-i promiseserati solemn d-lui cu Inima Rea si minte asa si asa, ca nu se va mai auzi nimica despre dl.Goe pana la anul pe 1 Aprilie? Ce s-a intamplat? Ati facut un salt in timp? Inainte sau inapoi? Coane Dorine sa traiti si sa infloriti si distractie sa tot oferiti. Ca si pana acum.

P.S. Va multumesc pentru serviciul de posta pe care l-ati operat la rugamintea d-lui Goe, in favoarea d-lui Inimioara.

* * *

Si ziua continua si noaptea. Si a doua zi. Caci in fiecare zi e 1 Aprilie. Bloggerul Dorin Tudoran o demonstreaza cu aplomb.

14 răspunsuri sa “Dezvaluiri senzationale”

 1. RALG said

  Dezlegare la peste:

  Problema:
  (2) Se da urmatoarea situatie: Trei smecheri (A, B, C) au o parasuta (X) si vor sa o faca posta. Fiecare dintre smecheri si si parasuta au cate o boala venerica (a, b, c, x), diferita de a oricaruia dintre ceilalti. Grupul poseda in comun (doar) doua prezervative. Actiunea se intampla la munte (muntii Semenic mai precis), intr-un cort, departe de orice asezare sau benzinarie.

  Se cere: Sa se propuna o solutie tehnica adecvata astfel incat toata lumea sa fie satisfacuta fara ca niciunul dintre membri grupului (inclusiv parasuta) sa nu fie in pericol de a se contamina cu vreuna dintre bolile celorlati.

  Se ofera recompensa!
  =========================================

  Solutie:
  Se noteaza cele doua prezervative cu P1 si P2. Smecherul „A” isi trage cele doua prezervative P1 si P2 pe putza, unul peste altul si trece la treaba. De indata ce acesta termina treaba (in deplina siguranta, atat el cat si parasuta „X”), smecherul „B”, recupereaza prezervativul P2 (cel aflat deasupra pe putza lui „A”), si care este curat pe dinauntru, iar pe dinafara este contaminat cu boala venerica a parasutei „X” si si-l pune siesi. Trece la treaba in conditii de maxima securitate (si el si parasuta). In acest timp, smecherul „C”, recupereaza prezevativul P1 de la „A”, care este curat pe exterior (in timp ce pe interior este contaminat de boala lui „A”). Smecherul „C” si-l pune intors pe dos (cu partea curata spre sine, fiind deci protejat). Cand termina smecherul „B”, smecherul „C” recupereaza de la acesta si prezervativul „P1” pe care-l trage peste prezervativul P2 (fara sa-l intoarca pe dos), asa incat acest prezervativ expune spre exterior aceeasi suprafata contaminata de germenul parasutei, si de care aceasta nu are motive sa se teama (intrucat il are deja). Smecherul „C” isi poate face deci treaba in conditii de maxima securitate. Acest exemplu ilustrativ arata cum anume o minima ingeniozitate tehnica poate rezolva probleme politice, economice, sociale, medicale si de educatie, ce pot parea insurmontabile intr-o tara marcata de absenta unor dotari tehnice corespunzatoare. Sper sa nu va apucati sa strambati din nas in legatura cu inconvenientul reutilizarii prezervativelor P1 si P2. Traian Basescu a rezolvat intr-o maniera asemanatoare o problema similara (in care parasuta era chiar tara noastra) cu doar doi prim-ministri (P1=EB si P2=MRU). Adica ca deci se poate. Satisfactie in deplina securitate. Da?

  Apreciază

  • Mitzaa Biciclista said

   :))))).
   Ahaaa, asta da ingenuozitate. Atât fizic cât mai ales politic :D.

   Apreciază

   • RALG said

    Ne-am fi asteptat sa contribuiti la dezlegarea enigmelor cu care ne-am luptat pana acuma dar de…, daca ati fost ocupata cu mutarea, ne multumim cu laudele pe care le adresati ingeniozitatii politice de la noi si de aiurea. Va uram succes deplin in noua locatie.

    Apreciază

    • Mitzaa Biciclista said

     Mulţumesc, da’ nu din cauză de …mutări, nu am mai dat pe aici. Nici din cauze politice. Ci doar din cauze total dependente de voinţa proprie deşi, dacă bănuiam măcar că o să continuaţi jocul enigmelor, îmi făceam un strop de timp.
     Dar cum sunt slabă din fire şi greu renunţ(sau deloc) la dependenţe, promit să vin mai des în casa domniilor voastre şi să încerc vreo nouă dezlegare. De enigme, desigur.
     Cât despre ingeniozitate. domniile voastre nu duceţi lipsă. Nici politic, nici aiurea.

     Apreciază

    • RALG said

     Vom mai propune enigme spre dezlegare, asa ca sunteti bine-venita printre rezolvitorii de probleme. Poat fi chiar dezlegari cu rima, ca cele pe care se bazeaza blogul de poveste.

     Apreciază

    • Mitzaa Biciclista said

     Ei, vedeţi? Acuşica simţesc că mă provocaţi 😀

     Apreciază

     • arcaluigoe said

      Provocarea este reciproca intrucat acuma suntem practic obligati sa gasim si sa propunem enigme pe masura ambitiei si talentul d-voastra. Ceea ce nu-i intotdeauna usor. Urati-ne succes!

      Apreciază

  • Radu Humor said

   Bai Goe , sincer sa fiu, dupa cat esti de șmecher ( G), tu cred ca te-ai descurca si fara parașuta si nu numai ca ai ateriza normal (in cap, ca si pana acuma 😉 , dar l-ai scuti si pe ala cu Cocoș..ata sa mai sape groapa alteia 😉 !
   Cum a facut cu sulfina barbugioaica, de a cazut singura in ea, ca asta avea un cocoș at si mai mare in spatele ei, fost sef la servicii si peste pintenogul șef 🙄
   Asta ca să te satisfac și politic 😉
   Până nu te cocoșeaza ăstia cu totul și pe tine, punându-ți (Tismăneanu sau Patapievici) în cârcă vreo funcție de n-o s-o poți duce, și parcă văd că i-o pasezi lui Abalaru, ca sa mai mănânce si gura lui… altceva 😉

   Apreciază

 2. RALG said

  Update: 1 Aprilie e mare. Mare e 1 Aprilie. Incap in el glumele tuturor. O alta gluma (tot) mare ne face si scriitorul Dorin Tudoran. Pe Certocratia despre care chiar domnia sa marturiseste ca e blog da’ prost e 😯 Cercetati daca nu ma credeti (AICI) in „antet”. Si se (cam) stie ca de multe ori noi oamenii (si intelectualul Dorin Tudoran este si el om) tratam in gluma ceea ce nu indraznim sa tratam in serios (pentru ca nu ne da mana). Scriitorul Dorin Tudoran ar dori sa se certe cu dl.Goe, sa-l puna la punct, sa-l ironizeze, sa-l arate lumii mic si rau. Dar pas de a putea pentru ca moderatorul sau (care se ocupa in mod temporar de administrarea blogului noaptea) il saboteaza cezurand mesajele d-lui Goe lasandu-l pe dl.Tudoran fara ilustrari. A incercat dânsul de cateva ori sa recupereze din spam esantioane perverse ale mesajelor odioase ale acestui personaj funest (n.b.Dl.Goe) ca sa-l arate con-fratilor sai si sa-i atzate in contra sa sau macar sa nu-l combata, dar in zadar. Si atunci, scriitorul Dorin, inventiv, profitand ca e 1 Aprilie a gasit o modalitate simpla si ingenioasa de a rezolva problema in deplina siguranta (ca sa nu zicem securitate). A compus chiar dansul un mesaj in numele d-lui Goe (AICI), imitand slova baiatului (plastografie, plastografie inteleg, dar pana unde?), nu i-a fost greu ca e si d-lui un pui de d.Goe de mai mare dragul si asta nu de ieri de alaltaieri ca-i batran adolescentul Nea Goe Tudoran, si a reusit inca odata sa se certe singur cu umbra d-lui Goe pe Certocratia, cu martori. O performanta demna de 1 Aprilie. Aplauze si din partea noastra.

  Apreciază

  • Radu Humor said

   Acuma nu cred că a inventat el commentul ăla, ci că ai uitat tu de el . De comment, că de Tudoran nu uiți tu, nici dacă-ți scoate cineva scula cu care gandești,
   toate prostiile astea sexuale, de era să-l dea gata @Stely pe Abalaru de cate ori i-a pus și scos prezervativul de pe kp, că ăl bătran nu pricepea deloc demonstrația ta, atât de simplă, de mai sus 😉 .
   Si pentru că n-a reușit să-l prinda la experiment, nici pe @Scorpion ( ocupat cu scoaterea petelor portocalii din vechiul nike), nici pe Sorin Iliesiu ocupat cu un nou Apel pentru neprimirea lui Sorin Frunza verde de dai, n-ai, ia nu da să vezi că ai ! .. belele dacă-l primești !), a trebuit să se descurce cu ce a gasit prin pantaloni pe la Abalaru 🙄
   Așa că i-a inșfăcat mâna dreaptă cu regele fie că incerca să se scarpine la, fie cauta dacă i-a mai rămas ceva mărunțiș prin buzunarul stâng (până-i vine pensia de șomaj sau banii promiși de Aloo!!!! toVolodea, parcă era vorba de ceva ?! oops.).
   Cum acolo nu se găsea nimic, kanci cum spun unii, ca și in partea din față a pantalonilor ( de pijama, că l-a luat cu noaptea-n kp, ca și nevastă-sa 😉 ), vânjoasa utecistă i-a inșfăcat laba ( adio si asta !), a scos prezervativele noi- nouțe, folosite doar odată de nepot-su pe post de baloane, și a inceput să i le indese pe degetele de la mâna stangă ( cu dreapta continua sa-și scrie opera neîncepută!) și dă-i cu experimentul prin cele părți rușinoase. 😳
   In final, în urma demonstrației a reușit să-i smulgă câteva strigăte, care i-au provocat un orgasm in urma caruia ăsta s-a ales și fără trei unghii ( că asta dacă pune gura la pământ scoate și petrol, nu numai gaz de șist , ca Petrom, Chevron si MRU la un loc 🙄 ), plus prezervativele ferfeniță !
   Organele ( celelalte) sosite urgent la fața tumefiată a locului n-au reușit deloc să priceapă ca-i vorba de o verificare a unei probleme, care i-a trecut ca diareea prin cap unui vestit personaj de tot caragialesc, și o tot scaldă din una in alta, desi pe Abălaru îl ustură tare, mai tare ca pe ea, ba ca-i viol in grup, ca-n Absurdistan, unde femeile dintr-un trib au obiceiul de a viola barbatii pană le iau sperma si-o folosesc la intreținerea tenului ( ca pe acolo n-au șosele si nici Udre !), ba că-i vorba de deteriorare de echipament erotic si de joaca a copiilor, dar nimănui nu-i dă prin cap că totul a plecat de neastâmpăratul ăsta de Goe, cu problemele lui !
   Din care a lui Tudoran ramțne cea mai mică din moment ce figura aia geometrică n-a gasit o replică la:
   „(…ne vom reauzi/citi fara) dl Goe De Care Nimeni Nu Are Nevoie ” și s-a mulțumit ca orice looser sa-i trimită un rever cu tot cu racheta scăpată din mâna!
   ( cu care lovește la fel de nesigur ca și Abălaru 😉 )
   Aei out !

   Apreciază

 3. RALG said

  Update. Ultima ora: Gluma de 1 Aprilie a scriitorului Dorin Tudoran s-a fâsâit inainte de termen. Intelectualul Tudoran, observand ca ceilalti intelectuali certocrati o iau cam adlitteram s-a decis sa se deconspire pe sine in postura de Nea Goe Tudoran, omul care vorbeste curajos singur, declarand ca se afla deja in 2 Aprilie si ca asteapta cu nerabdare ziua de 1 Aprilie de anul viitor. Asa de tare si-o doreste incat este foarte posibil sa i se ofere in fiecare zi. Caci fiecare zi este o sarbatoare. Nu? Daca nu, nu. Dl. Scriitor Tudoran, indragostit pana peste cap de propriile-i „calambururi” insista cu formula ri(t)mata care-i si magistrala-n mintea sa (e si intelectual): „dl Goe De Care Nimeni Nu Are Nevoie”. De unde rezulta cu claritate ca dl.Tudoran este Nimeni. Alaturi de cei in numele carora vorbeste, vorbeste, vorbeste, singur, singurel. Nu stiu de ce a trebuit sa insiste. In plus, ca veni vorba despre mintea sa, care „plastografiindu-l” pe veritabilul d.Goe, a pomenit asa aluziv niste organe interne si externe, trebuie remarcat efectul comic al distopiilor care afecteaza aceasta minte de poet bantuita de tot felul de organe. Pana la urma i-au ajuns la gura. Asa se defuleaza dansul (mofluzul) cand nu se screme sa se burzuluiasca in gol la intelectualii care nu-i sunt comentatori in blog, ale Vladimir Tismaneanu, Horia Roman Patapievici, Mircea Cartarescu, Mircea Mihaies, Ioan T. Morar, Sever Voinescu, Traian Ungureanu, Mihail Neamtu, Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu si, cu voia d-voastra ultimul pe lista Viorel Padina si care nu-s patrioti ca aplau-dacii si geto-dacele sale certocrate, pe care insinueaza ca un misel ca i-ar fi insultat pana la ingretzosate invizibilul d.Goe. Traiasca deontologia comunicarii si intelectualitatea certocrata a minunatului poet Dorin Tudoran, omul nostru de la Washington.

  Apreciază

 4. RALG said

  Update: Scriitorul Dorin Tudoran, smulge cu mare greutate unele mesaje de-ale d-lui Goe din mana moderatorului sau temporar, luptandu-se crunt cu acesta, si le posteaza pe apucate pe blogul sau de unde urmeaza ca moderatorul sa le retraga. Na sa-i venim in ajutor, si pentru ca avem si noi in spam aceleasi mesaje, astazi, de 1 Aprilie, promotional, postam pmesajele d-lui Goe, refuzate in mod abuziv pe Certocratia, la topicul despre TURCI.

  Raspunsul d-lui Goe la mesajele #1 si #2 ale scriitorului Tudoran (semnate in fel si chip):

  Si uite asa, coane Dorine cine se scoala de dimineata departe ajunge. Ati vazut ce-ntamplare? De 1 Aprilie Dl.Goe a facaut dansul ce-a facut, zapacindu-l inca o data pe moderator (tempul acela inept) si-a ajuns pe locul intai in Certocratia Vesela (detronandu-l pe fratele Antonesei), iar d-voastra, coane Dorine (plastograful ordinar) ati picat pe locul 2.
  Acuma daca suntem doar noi intre noi (mai ales d-voastra) trebuie spus ca, trezit asa in puterea noptii ca sa-i iau fata Palarierului, am fost nitel aiurit si-am facut o mica impreciziune in minunatul mesaj mentionidu-i intr-o lista incompleta (l-ati uitat pe dl.Padina, nu?) pe niste tovarasi de-ai d-voastra (Serban Foarta, Liviu Antonesei, Florin Iaru, Vasile Gogea, Daca_nu_nu si alte InimiRele) cu care dl.Goe chiar n-are nicio treaba. Misto ordinea analfabetica ierarhica in care sunt asezati. Le cer scuze pentru asta. Dar am circumstante atenuante: puterea noptii, repezeala, subconstientul (ca asa suntem noi d-ni Goe, ne bazam mult pe subconstient) etc. Dar acuma venind de la subconstient la constient, constat cu emotie ca mi s-a revelat misterul banarii. Asadar marinimosul moderator m-a banat pana acuma in semn de solidaritate cu scriitorii pe care (chipurile) i-ar fi ofensat bascalioasele mesaje al d-lui Goe. Incolo nu. Ca un scut al crestinatatii in fata atacurilor pagane ati fost coane Dorine, ci nu ca sa va protejati propriile sensibilitati epiteliale in exces ati procedat d-voastra asa (nedeontologic), ajungand sa va certati singur cu dl.Goe, noapte si zi. Tttt. Singur dar cu martori. Sa-i asteptam asadar pe Martorii lui Tudoran. Trebuie sa apara. E duminica, e 1 Aprile, ce alta treaba au. Caz doară nu v-or lasa singur cu turcii de ziua mea. Apropo, frumoase urari. Va multumesc frumos. Va doresc si eu coane Dorine, la multi ani, plini de succese literare si dizidentiale la blog, in pace si armonie, alaturi de cei dragi. Sa transmiteti va rog si acasa, cele bune din partea mea (acasa adica si persoanei care interpersoneaza personajul conul Dorin de la blog si mai nou (sau nu) si pe cel de Dl.Goe Tudoran). Cu drag (pe bune) al dv. dl.Goe.

  P.S. Multumesc celor care s-au abtinut (si se vor abtine si-ncontinuare) sa comenteze acest imprudent text // Your friend, Dl.Goe
  ***

  Raspunsul d-lui Goe la mesajul #5 al scriitorului Tudoran:

  Coane Dorine e bine ca v-ati grabit sa incheiati ziua de 1 Aprilie inainte de termen si sa lamuriti cum sta treaba, ca uite sarisera enemicii sa puie botul la facatura, desi dansi, nevazand mesajele d-lui Goe n-aveau de unde sti ce stiti d-voastra (care habar nu aveti dar va prefaceti). Ei doar va cred pe cuvant ca pe un Dumnezeu oarecare al blogului sau. Pacat ca nu i-ati lasat si pe altii sa-si dea in petec. Ar fi fost amuzamentul mai mare. Nu asta doreati oare si domnia voastra? Sa se solidarizeze intelectualii cu dv. in contra d-lui Goe? Cum nu? Ah, fir-ar a dracului de viata amarata ca m-a facut mama fara noroc. Coane Dorine mie imi place enorm de d-voastra pentru ca desi n-aveti haz reusiti sa fiti extrem de amuzant. Bunaoara glumele astea ratate cu dl.Goe sunt monumentale in felul lor. Sper sa le vada toata lumea care le are de vazut pana sa nu va vina idea de a le retrage de pe blog (cum ati mai facut) cerandu-va frumos scuze d-lor cu urechi extra-fine, pe care chipurile ii protejati de atacurile miselesti, inghitind de unul singur, pe ascuns, rahatul pe care-l stoarce dl.Goe din d-voastra, din greseala.

  P.S. Transmiteti-i va rog din partea mea d-lui InimaRea ca nu-l pot avansa la gradul de „jigodie” pentru ca e prost, dar il pot trimite in piz-da buna a mamei sale, daca tot e dispus sa infulece legat la ochi. Si Daca nu, nu.
  ***

  Raspunsul d-lui Goe la mesajul #10 al intelectualului Tudoran:

  1 Aprilie se-ntoarce! Uraaaaa… Coane Dorine sunteti monumental, pe onoarea mea. Faptul ca ati tinut sa precizati in clar ca pesajul #9 e scris de dl.Goe-dl.Goe si nu de Nea Goe Tudoran, este o oda de slava inaltata inteligentei colocatarilor acestui minunat blog. Bine naibii ca le-ati spus ca cine stie ce mai iesea. Impresia ca postarea pe sarite, selectiva a mesajelor d-lui Goe v-ar avantaja este in sine o gluma (pacaleala) atat de mare incat râd cu lacrimi. Dar labil mai sunteti la bila coane Dorine. Pai nu-i promiseserati solemn d-lui cu Inima Rea si minte asa si asa ca nu se va mai auzi nimica despre dl.Goe pana la anul pe 1 Aprilie? Ce s-a intamplat? Ati facut un salt in timp? Inainte sau inapoi? Coane Dorine sa traiti si sa infloriti si distractie sa tot oferiti. Ca si pana acum.

  P.S. Va multumesc pentru serviciul de posta pe care l-ati operat la rugamintea d-lui Goe, in favoarea d-lui Inimioara.

  * * *

  Si ziua continua si noaptea. Si a doua zi. Caci in fiecare zi e 1 Aprilie. Bloggerul Dorin Tudoran o demonstreaza cu aplomb.

  Apreciază

 5. RALG said

  Ciudat! De 1 Aprilie a crescut de aproape patru ori traficul pe Arca lui Goe. De la ce sa fie oare?

  Apreciază

 6. Cribda & Pricea said

  In bascalie nu ne intrece nimeni pe noi romanii!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: