(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Miorita invers

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 27, 2012

15 răspunsuri sa “Miorita invers”

 1. Charla Tano Cariddi si Elena Bruni-Eta. said

  In ţara în care mămăliga nu explodează plăcinta plânge.

  De ce a plâns Plăcintă:

  1. Pentru că Elena Udrea i-a zis că n-o mai lasă la mare de 1 mai, anul acesta. Că data trecută s-a întors beată şi mirosind a ţigări.
  2. Pentru că Udrea i-a spus că între ele două totul s-a terminat şi şi-a găsit pe altcineva.
  3. Pentru că Elena Udrea mîncase ceapă de dimineaţă.
  4. Pentru că i-a intrat ceva în ochi. Din cîte s-a văzut la televizor era capul lui Theodor Paleologu.
  5. Pentru că Elena Udrea i-a spus că s-a îngrăşat, e aproape la fel de umflată ca Roberta Anastase.
  6. Pentru că a întrebat-o Elena Udrea dacă o doare burta şi şi-a dat seamă că o doare.

  Asteptam cu vii emoţii reacţia lui W. Brânză.

  Apreciază

 2. Relu said

  Mai bine-l bagai pe ala cu utecistii de ieri… 😉

  Apreciază

 3. Radu Humor said

  Era poza pregătită pentru a demonstra singura legătură pe care a avut-o MRU cu vechiul regim și noile structuri 😉 ?!

  Apreciază

 4. d'Artagnan said

  Văd că aici lumea nu a aflat!! Fraților, am vești proaspete: A CĂZUT GUVERNUL!!
  Aa, nu vă interesează?! Aha, bănuiam eu…

  Apreciază

 5. RALG said

  Nu intamplator singura stire importanta, si spre inapoi si spre inainte, in legatura cu ce s-a inatmplat cu si prin motiunea (d)in pripa a fost facuta de catre un gunoier: AICI. Restul analismelor despre agitatia termica (d)in politica la nivel molecular, sunt simple tâmpisme a la Leca – CTP- AVP. Sau si mai rau (Tudoran – Humor).

  Apreciază

 6. Radu Humor said

  Dacă chiar vreți și mai puteți să râdeți :

  – Elena Udrea a spus ca pe Sorina Placinta o durea burta din cauza ca in ultimele zile a mers pe burta, negociind cu PNL.
  – Odata cu MRU au picat si site-urile realitatea.net, evz.ro, hotnews.ro si romanialibera.ro. Inca o dovada ca acestea erau site-urile de care se tinea.
  – Imagini şocante în direct la Realitatea TV: un băiat cu ochelari din Moldova a căzut din vîrful guvernului. În acest moment el se află în stare de şoc.
  – Barcelona, Real Madrid şi MRU marii perdanţi ai acestei săptămîni (catavencii.ro)

  – Roberta Anastase si-a asumat vina caderii Guvernului, spunand ca era obosita, altfel obtinea majoritate si cu doi parlamentari in sala.
  – Numararea voturilor nu s-a incheiat de fapt, deoarece nu au venit inca voturile parlamentarilor din diaspora.
  – Exista suspiciuni de frauda, deoarece la iesirea din sala parlamentarii care deja votasera primeau galeti si tricouri USL si o punga cu o sticla de ulei si un kil de faina.
  – Roberta Anastase mai continua inca si la ora asta numaratoarea paralela, a ajuns la 1.572 de voturi impotriva motiunii.
  – Liderii UDMR asteapta deja cu nerabdare se afle de partea cui vor fi.
  – Cel mai dezamăgit de căderea Guvernului e Capatos, deoarece mai avea doar câteva zile până să pună mâna pe o casetă cu M.R.U. gol la duş.
  – Crin Antonescu a căscat de fericire şi a declarat că a fost un succes sforăitor.
  – Premierul Ungureanu s-a plâns după aflarea rezultatului: „M-au înfrânt serviciile!”
  – Deputatul independent Oana Mizil a votat aşa cum i-a spus Vanghelie, adică punând degetul. (Timesnewroman.ro)

  Apreciază

 7. Radu Humor said

  Ocupat până peste cap cu Peloponezul , de data asta o adevărată javră, nu blândul animal pe care-l lăsa odată să aibă grijă de prieteni, DT continuă să bată apa în piuă cu mare grijă de a nu-i stropi cumva pe cei care îi stau de atâția ani pe-aproape, poate prea aproape 😉 :

  E culmea să te iei de Super Mario chiar acum după ce a făcut o partidă foarte bună în semifinală și mai ales după ce este aproape de a deveni golgeter, nu numai acasă la @NT !
  Orice atacant care ratează mult este de preferat unuia care nu are nici o ocazie, deoarece se știe că acela e tot timpul în mijlocul/vârtejul jocului !
  Că e și bărbat bine, o vină de care nu-l iartă unii, e altceva ( aici DT n-ar trebui să fie complexat, dar probabil o face din cauza înălțimii care nu-l prea avantajează 😉 !), dar cine știe să-l folosească inteligent ( aici se pare că Mario nu prea excelează ) n-are decât de câștigat, dovadă că actualii companioni ai lui NT i-au prelungit contractul până-n 2016 !
  Dar când te dai după uluci și-ți ferești proprii buci, evitând să abordezi subiecte la ordinea zilei, cu care te întâlnești destul de rar (căderea guvernului MRU), până când nu se vede clar cine-i învingătorul ( nu neaparat ca să te dai de partea lui, dar măcar să nu-l superi și spre a nu-ti tăia toate căile unei eventuale (re)întoarceri ( deh, fiul lor, poate chiar risipitor, uneori 🙄 ).

  În 59, la Balcaniada care a avut loc la București, grecul Kunadis, discobol, dădea adevărate recitaluri în tribunele de pe Uranus, iar printre cei care traduceau cuvintele cântecelor lui deosebit de frumoase și melodioase, era și un grup de elevi de la Școala Greacă .
  „Londra , Paris, Budapesta, New York sau Viena
  Oricât ati vrea voi n-o întreceți pe Atena
  Că ea are câmpuri cu flori și grădini parfumate
  Te-mbie cu mituri și zei din timpuri depărtate !”

  Împreună cu Dan Spătaru, Dumnezeu să-l ierte ! am înv[țat imediat versurile în românește ( melodia am tot fredonat-o împreună toată noaptea, deoarece împărțeam aceeasi cameră a căminului de la ICFS) și apoi după ce a plecat Giorgios Kunadis, am rămas noi să incheiem serile cu melodiile lui.
  Nu mult după aceea am fost chemat la rectorat și în ciuda intervențiilor prof. Ghorghe Ola antrenorul nostru de la Stiința București ( și al Nationalei de Juniori ), unde jucam împreună cu Dan Spătaru și Dan Coe, care mai apoi s-a dus acasă la el – Rapid ( Dumnezeu să-i ierte !) am fost exmatriculat din cauza dosarului de la admitere, când au descoperit ce-au descoperit, nu mai are importanță , tovarășii de care tot aduc vorba pe aici, cei care au avut de a face cu ei !
  Dar de care n-a mai avut, curios !? nimeni grijă după ce s-a schimbat regimul de către Iliescu, Roman, Brucan, Tismăneanu și ai lor :mrgreen:

  Apreciază

  • RALG said

   Domnul Dorin Tudoran nu este niciodata un agresor ci totdeauna o victima. Aparenta sa dezlantuire agresiva in contra lui super-Mario se datoreaza unor cauze ce nu depind de vointa sa personala. Mai intai este vorba despre fapul ca domnia sa a ramas un adolescent nemântuit (intarziat) care nereusind sa se maturizeze, a preferat din teribilism sa-si asume imaturitatea ca pe ceva cautat, dorit… Prin urmare, avant o varsta emotionala pre-adolescentina, in care totul se judeca impulsiv, pe baza de simpatii si amtipatii spontane (si definitive) si apucand sa i se puna pata pe Gomez, ca lui Eugen Barbu pe Camataru (Haplea in chiloti) si pe Balaci (sac de taratze cu crampoane), o tine una si buna cu Delirul sau (i-a fost apropiat si lui Marin Preda) cand i se nazare. O doua cauza este convingerea profund gresita a domniei sale ca s-ar pricepe la fotbal. Asta i se trage din vremea in care se pregatea sa devina nomenclaturist in compania nomenclaturistilor si cand era de bonton sa cochetezi (ca poet) si cu fotbalul si cu popularii din fotbal (aia care erau pe vremea aia). Problema este ca domnia sa nu va fi in stare sa scrie „M-ai invins Rodioane” nici macar pe blog atunci cand Gomez le va aduce bavarezilor chiar Cupa Campionilor. Pentru ca dansul are (si) ambitz.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: