(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Motiune si Cenzura

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 29, 2012

Poposim pentru cateva clipe aici (in sfânta zi de Duminica) cu scopul, care scuza mijloacele, de a preciza ca n-am uitat aceea amarata explicatie despre discrepantele (d)intre distante si vârste  in Uni-vers, despre care desigur nimeni altcineva nu-si mai aminteste nimic. S-ar zice ca asta ne e grija: sa amintim. Deci da, n-am uitat si n-am „uitat”. Nu uita nici tu. O sa explicam in timp util (!). Pana atunci insa, in spatiul gol care se casca distant intre promisiunea unei explicatii si explicatia in sine, ca mijloc prin care am dori sa evitam amnezia (in general si in raport cu „distantele” in particular), pe post de punte (extensibila) iti propunem un film. Stim! Stim ca l-ai vazut deja (cum? cum nu l-ai vazut? ai uitat? deja) si stim ca daca ti-am spune din start ca dureaza doua ore (cat a scrie 10 explicatii despre dilatarea Uni-versului) ai evita sa-l pornesti (adica sa te pornesti pe tine, doua ore !!! asta este enorm, noi nu putem pierde atata timp)… Asa ca iti spunem ca dureaza 5 minute… Vizioneaza doar primele 5 minute. Noi credem ca este suficient… pentru a deveni evident ca acest mijloc duminical al unui scop vag, e mai important decat scopul in sine. Filmul acesta este special pentru tine (nu te mai preface ca te miri! stim ca esti aici si tu stii ca stim):

10 răspunsuri sa “Motiune si Cenzura”

 1. Radu Humor said

  La copacul din pădure,
  nu te poți mișca de ure !
  ( o ură viscerală, nebunească, mergând până la nebunie curată, mai ales de când li s-a rupt o craca cu (merge!) MRU 🙄
  Nu rimează perfect, dar e 100% adevărat !

  @ Clemy :
  ….”demiterea guvernului Ungureanu, guvern vinovat pentru un singur lucru: că nu a cedat presiunilor liderilor partidului de a da drumul la pomeni electorale ! ”

  Cîtă prostie sau nesimțire să poți susține așa ceva, mai ales atunci când știi că mai citesc pe aici și oameni întregi la minte !
  Care știu de banii/pomeni electorale scoși din rezerva bugetară și dați unor ciraci politici, chiar după ce a fost răzgândit ( a câta oară ?!) de Basescu !
  E drept că pe toașa Clemy din State (de plată !) n-o mai citeam de mult, dar intrasem că am văzut că apăruse Viq pe aici.
  Nu că el m-ar fi umplut de altceva decît de mirare, dar toașa mă umple de-a dreptul de scârbă !
  Băi prăpădiților, voi n-ați știut să gestionați niște așa zise victorii ( de fapt furturi în toată regula :mrgreen: și vă scremeți acum să ieșiți din haznaua plină de kkt în care singuri v-ati băgat ?!
  Sunteți cei mai caraghioși pupincuriști de pe intreg g(b)lobul pământesc , relicve ale unui securism ce nu moare, dar se predă cu totul în brațele ridicolului, doar pentru a mai primi ceva bani . Haznaua asta este cu atît mai mizerabilă cu cît în ea se scaldă în toate fecalele, suine ca purtătoarea de țucal prin nu știu ce spital,
  vestita agramată Theo , colivăreasa Mihaela și Luminița și Dora niște neftute care-și caută orgasmul pe blog, înjurând și blestemând în draci tot ce nu-i portocaliu sau nu pute a base !
  Ca să nu mai vorbesc de cei câțiva care (și-)au tăiat-o primprejur de unde înjură în neștire tot ce pare a nu fi koscher din punctul lor de vedere !
  Muște de kkt, ce se visează cuib de viespi 😉

  Apreciază

 2. Radu Humor said

  Foarte interesant filmul !
  Am vazut până la min.47 și acum văd finala Nadal Ferrer, dar fiindcă aveam pe țeavă ceva :
  @AVP

  “Evident însă că atât timp cât nimeni nu se va îngriji să publice şi eventual să traducă “Planeta-Ou”, la un moment dat cineva va descoperi singur ori pur şi simplu va fura tot ceea ce gândesc eu… oops. “

  Au mai fost cazuri de astea, când unul care strânsese de pe sforile din curtea blocurilor toate rufele puse la uscat, s-a trezit că altul mai isteț ca el i le-a furat din locul în care le ascunsese 🙄
  E drept că ăia nu erau oameni de știință ca ăștia doi, pe care-i acuză voalat Abălaru, dar ceva știință tot aveau, dacă au reușit să-l facă pe bietul descoperitor al Cosmosului rufelor puse la uscat, fără toată agoniseala cu atâta trudă ciupită, de ici de colo, ca să nu spun furată sau copiată de unde crede el că nu l-a văzut/observat nimeni 😉

  Apreciază

 3. Radu Humor said

  Recunoaște cineva că-i bun bancul ?
  Mai ales dacă nu ești cu foarfeca-n mână.

  “Un tip îşi bagă capul pe uşa frizeriei şi îl întreabă pe frizer cât timp are până poate să fie şi el tuns, fiind o zi foarte aglomerată, frizerul se uită în jur şi răspunde:
  -Cam două ore”, şi tipul pleacă instant.
  Peste câteva zile acelaşi tip intră în frizerie şi întreabă cât are până poate să fie tuns, fiind o zi şi mai aglomerată frizerul se uită în jur şi răspunde:
  -Cam trei ore”, tipul închide uşa şi pleacă.
  Frizerul, deja curios, îl roagă pe Ion:
  -Băi Ioane dute un pic după el că vine de ceva timp şi tot întreabă cât timp are până să fie tuns dar nu se întoarce niciodată.
  Ion pleacă în urma tipului.
  În jumătate de ora Ion intră în frizerie râzând în hohote.
  Frizerul îl intreabă:
  -Ei, şi unde se duce tipul ăsta după ce pleacă de aici?
  Ion în genunchi de râs, cu lacrimi în ochi, roşu la faţă se uită la frizer şi îi răspunde:
  -LA TINE ACASĂ!!! “

  Apreciază

  • Vizitatorul said

   cu cit inaintam in virsta cu atit raminem in urma cu bancurile . fecior dupa cu te rizi la bancul asta si dupa datarea cu c14 pari pensionat din cooperatie de pe vremea lui mozart . da nu se poate zice ca nu te tii bine ca ti-ai conservat infantilismul nealterat inca de cind erai la ma-ta fata .

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Nu-ți iese CAP din cap și gata ! 🙄
    Explicabil, din moment ce de acolo ai reușit să intri chiar în șomaj 😆
    Nu te-au ținut ăia măcar să ieși la pensie 😉

    Auzi, da de cine te ascundeai tu așa tare de a trebuit să-ți petreci ktul ăla de viață tocmai pe unde a ințărcat mutu iapa și prietenul tău Rațiu plățile pentru denunțuri.
    Mă rog, co la bo ră ri, cum le ziceați voi 😉 . Că doar Marele Blond murise intre timp și nu mai aveai motive să te ascunzi de mânia lui, mai mult decât explicabilă, în urma măgăriilor pe care i le-ai făcut, în stilul tău binecunoscut :mrgreen:

    Apreciază

 4. Vizitatorul said

  am vazut primele cinci si ultimele cinci minute . foarte interesant . despre ce e vorba ?

  Apreciază

 5. Rebeliunea minerală said

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: