(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Pe când?

Posted by Arca lui Goe pe mai 12, 2012

UPDATE:

Adevarul este ca, printre foarte multe alte teme, banalizate deja, prin discutii serioase purtate de filosofi si bloggeri in ultimii 4500 de ani, printre „preocuparile noastre” se numara la mare cinste si acestea doua: (a) problema controlului natalitatii si (b) problema eutanasierii asistate. Ne propusesem de multa vreme sa le facem de ras propunandu-le ca teme de discutie in dezbateri aprioric ratate. Iata ca le amintim acum, asa ca putem trece mai departe, la o alta tema importanta care se poate preta foarte bine la ratare pe „un blog”, aceea a modelelor in viata. Il are oare cineva pe Osho ca model? Are toata lumea un model pe care-l poate nominaliza imediat? Poate ca nu. Dar acest model exista, chiar daca nu ne dam seama in mod constient cine este. Studii recente au artat ca exista o corelatie numerologica foarte puternica intre preferintele noastre pentru anumite numere si modelele umane pe care le avem. Parcurgand (in 10 secunde) algoritmul am aflat ca modelul meu in viata este Marie Curie. Al tau care este? Pentru a afla nu aveti altceva decat de urmat in 10 secunde algoritmul de mai jos care s-a dovedid incredibil de exact:

1) Alege numarul tau favorit intre 1 si 8
2) Inmulteste numarul ales cu 3
3) La rezultatul obtinut adauga 3
4) Inmulteste din nou cu 3
5) Daca numarul obtinut este format din 2 cifre aduna aceste cifre intre ele (de exemplu daca ai btinut 42 – aduna 4 + 2 = 6)

Afla care este adevaratul tau model in viata vizitatnd pagina de AICI

Update:

Tribunalul de Nebuni si Lunga Vara Fierbinte

4 răspunsuri sa “Pe când?”

 1. Pisi said

  http://www.stumbleupon.com/su/25BHem/www.youtube.com/watch%253Fv%253DDOR9-FXdIm0

  Apreciază

 2. Radu Humor said

  Mare pișicher ești 😆

  Ai obținut tu cifra 42 …
  Poate la pantofi 😉

  Cineva îi zice lui Gheorghe :
  – Bă, este unul „pe invers” venit pe aici, pe la noi prin sat și zice că tare-ar vrea să te f ută !
  – Pă mine , bă ?!
  Poate-n cur ! zice Gheo sigur pe el 😆
  Cam la fel de sigur ca tine și ca Volodea Tismăneanu (știți voi de ce 😉

  Apreciază

 3. eungen said

  Fara nici o legatura cu evenimente, personaje ori interpretari credibile, era si bancul in care o pereche tanara joaca golf langa casa unui necunoscut si reusesc sa sa-i sparga acestuia o fereastra. Se duc sa-i ofere scuze dar nu raspunde nimeni la sonerie, asa ca isi fac avant inauntru. Inauntru mai era o plosca facuta cioburi langa fereastra gaurita, iar langa cioburi un nene linistit sub un turban imens. Tinerii incearca sa se scuze, dar tipul de sub turban incepu iute sa le multumeasca fiindca l-au eliberat din plosca si drept urmare le va indeplini fiecaruia cate o dorinta, dar cu rezeva ca si ei sa ii indeplineasca una. Foarte incantati, cei doi porumbei cer enshpe mii de catralioane de tone de diamante si tinerete vesnica, urmand sa le gaseasca acasa (livrate prin posta probabil). Ginul din lampa-plosca nu ceru decat sa faca sex cu tipa, primind si acordul sotului ei care deja zburda spre casa. In timpul consumarii actului doi dintre cei doi ramasi la datorie, ginul o intreba pe tanara ce varsta are sotul ei. „37”, zise ea. „Bine, si la varsta asta inca mai crede in basme cu duhuri din lampa?”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: