(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Show must go off

Posted by Arca lui Goe pe mai 21, 2012


22 Nov. 1963 – ziua in care John F. Kennedy le-a stricat petrecerile lui C.S. Lewis si Aldous Huxley, doi neinspirati scriitori care au lasat politicul sa interfereze cu literatura. Oameni fara ambitz.

17 Mai 2012 – Despre trecut din viitor

Daca acest text apare (va aparea / a aparut !?) inseamna ca n-am inviat. Inseamna ca ne-am organizat bine. Moartea. Eficient. Daca totul chiar va fi de-curs bine, azi il vor ingroapa pe Dl.Goe. Imi pare rau ca nu va pot oferi poze de la respectiva petrecere. E amuzant totusi daca stai sa te gandesti ca niciunul dintre invitati nu va sti ca asista la inmormantarea d-lui Goe ( n: _ _ – _ _ – 19 _ _  – d: 18 – 05 – 2012 ). Unii dintre invitati (cei norocosi) vor afla totusi alt-cândva. La o data bine planificata.

Asa… Si acum sa ne organizam, un pic, (si) viata. Dupa moarte. Viata de dupa moarte. Mai intai. Si de. Mai apoi. Viata, asa… in general, cea trecuta, cea incheiata, cea destinata, in mare. Sal. V-ar. Cea de dinainte de moarte. Compusa din mai multe vieti. Din ochi. Din urechi. Din tactil, olfactiv, gustativ si…. inca ceva. Ce? Va…

Cu ajutorul wordpress viata continua dupa moarte. Bine-merci. La fel ca si viata ta. De blogger. Ori de comentator. Am programat din vreme niste articole. Un numar finit de articole. Nu se stie cate (nu le-am numarat). Exact precum numarul articolelor sau comentariilor pe care le vei publica si tu. Or sa apara din cand in cand, ca din neant (neantul d-lui Goe) pe Arca. Ancore din viitor spre trecut. Ne-om achita astfel, de datorii si de promisiuni. Vom fi si facand / facut altele. Pe care le-am facut. deja. Dar care nu se stiu. Caci despre anumite lucruri din trecut nu putem afla decat in viitor. Este cazul tau. Asadar vei afla. Daca vei trai.

Spre finalul vietii de apoi, dintr-un viitor indeterminabil, vom oferi vocea d-lui Goe. Printr-un link spre un fisier postat deja pe Youtube, mentionat intr-un articol wordpress programat deja (cu anticipare) sa apara undeva, la o data din viitor. Cândva. Apoi, nelamuritilor li se va oferi imaginea fotografica a d-lui Goe la maturitate. Alt link. Alta distractie. In cele din urma va fi fiind postat un film si parola de administrator al Arcei lui Goe. Textul acelui ultim post este foarte scurt:

Cititorule intamplat, parola de administrare a blogului pe care tocmai il vizitezi este: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Cel care intra va primul in posesia ei, insusindu-si-o, va avea acces la paginile si articolele private postate pe Arca lui Goe si la alte cateva detalii interesante. Dar sa nu ne (mai) intindem la vorba. Nu mai avem, cititorule, iluzia vorbelor nelimitate. Asa ca tine. Trebuie sa le-gumim. Sa le impartim in paragrafe si sa le planificam. Sa le strecuram printre articolele planificate deja. Ca si intamplate. Intamplate deja. Ca si cele pe care le vei scrie tu. Daca nu cumva vei muri pe nepregatite, lasandu-ti posteritatea dezorganizata. Ceea ce noi, morti de-acuma de aproape trei zile, nu ti-o dorim. Iti dorim la multi ani! Indiferent cum te cheama. Cum te striga. Constantin si Elena. Sau Florea. Pana sa vina viitorul posterior in calendarul wordpress te vom trimite in trecut. In trecutul de exact acum un an, iubire bibelou de portelan. Se intampla iarasi. Se va tot intampla:

Azi sfarsitul lumii si altele. Nimic iminent.

35 răspunsuri sa “Show must go off”

 1. Mihai2 said

  Goe arăţi rău. Trebuie să mergi la doctor.

  Apreciază

 2. Rebeliunea minerală said

  http://www.filmeonline2014.info/player-serial-10160-11784-Through-the-Wormhole-Prin-gaura-de-vierme-online-Is-There-Life-After-Death–sfast.html

  Apreciază

 3. Vizitatorul said

  hai mai bine un cintec vesel sa cintam

  Apreciază

 4. Radu Humor said

  Mda !
  Am avut dreptate !
  La postarea conului ce se vroia distrugătoare, uitând de îndemnul creștinesc, despre morți numai de bine, în care încerca să-l îngroape cu totul pe in amicul Goe, se simte o lipsă acută de ridicători și mâncători ( primii la fileu, următorii la WCu 😉 ) .
  De abia 14 comentarii și alea vai de capul lor, ca și de al comentatorilor de altfel 😉 cu schimbări rapide de locuri și fente de trimis copiii să numere câți dintre spectatorii de pe Alianz Arena au observat că Chelsea le-a suflat trofeul de sub nas, sau că s-au afișat provocator stea gurile cu steaua lui david , ca până la urmă să se dovedească că la fel ca-n bancul cu puștiul pus la geam în balcon să numere într-o zi de iarnă friguroasă, trecătorii cu capul descoperit și cand ajunge la 50, poate să intre în camera unde aveau o treabă, tanti și nenea se trezesc imediat cu el în cameră strigând bucuros :
  – Vă costă cam mult futaiul ăsta, că trece o înmormântare 😳
  L-a costat cam mult și pe Dorin Tudoran această aventură aproape de mentă ( și cu ceva scorțișoară 😉 ), că tocmai trecea tot o înmormântarea, cea a lui Goe, care cu un ultim efort bine calculat și mult așteptat ( vorba aia : până la moarte și dincolo de ea !) l-a făcut și pe el să plătească !
  Nu în bani, ci-n credibilitate și onorabilitate, ce vor fii din ce în ce mai greu observabile în preajma lui.

  Acuma nu cred că-n urma lui Goe catafalcat să fi fost mai mult de 50 de persoane fără nimic în cap 🙄
  Majoritatea aveau ba pălărie( Contele,Dartagnian), ba coc ( Stely) , ba biciclete ( Mitza), ba fântâni arteziene melodioase, sau rebeliuni ( minerale), ba femei goale ( nu le dau numele, nici măcar numerele de telefon, să stea mai puțin pe bloguri și or să le găsească și singuri, e vorba de @vizitator, Kibby și încă vreo doi manufacturiști de ăștia).
  E drept că am zărit și unul care după părul vopsit și felul în care râdea ( să nu uităm că era totuși o înmormântare, si ce dacă a II-a a lui Goe ?!), pare să fi fost FI ul lui DT, la rândul lui al altora :roll:.
  Personal era cît pe ce să mă bucur și eu degeaba, dar m-am liniștit când am aflat că l-au înmormântat nu în prima zi ca la ei, ci-n a treia ca la noi . Apropo de asta :
  Un batrân legionar pe patul de moarte cere să se facă membru de partid comunist .
  Vine unul de-al lui Tismenețchi (sau Patapievici, că Brucan nu venea nici mort, dovadă că nici acum nu mai vine decât umbra lui ideologică) la el cu o cerere în alb, de intrare în PCR, bîtrânul o semnează rapid și ăla mut de uimire îl întrebă :
  – Bine tovarășu ( că de acum erau tovarăși de crime și fărădelegi!), dar de ce până acum, cu toate insistențele, amenințările, arestările, confiscările prin care ai trecut, n-ai vrut să intri în partid ?!
  – Uite-așa zice bătrânul, cu ultimele puteri.
  Ca să se scrie că a murit unul de-al vostru, nu de-al nostru !

  Apreciază

  • Lost said

   CARE 14 ??? Nu sint decat 8 comentarii . Vezi mai jos

   @1 – “Să te sinucizi pentru că nu ești băgat în seamă dovedește că nu înțelegi de ce ai fost adus pe lume.”

   Articolul dovedeste de ce nu te sinucizi: nu, nu din cauza ca ai fi aflat “de ce ai fost adus pe lume”

   ci din cauza ca reusesti sa te bagi singur in seama

   pseudocainegeticus 2012-05-19 18:31:49

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   @2 – “Se aude “pe surse”

   Traducere: “ma inregistrez cu echipamentul din dotare si apoi ascult ce-am zis; imi place sa ma aud”

   pseudocainegeticus 2012-05-19 18:34:00

   “O explicație a sinuciderii mortului Goe poate fi aceea că a început o lungă perioadă electorală”

   Daca tot a plecat dintre noi, ma intereseaza mai putin de ce. Bine ca am in sfarsit scapat, nu ?

   O explicatie a ne-inca-sin-uciderii mortului Tudoran, asta da ar fi intereant de aflat.

   Explicatia ar putea fi -deloc ciudat- aceeasi: a inceput (s-a sfarsit -a incetat vreodata ?!) lunga si plictisitoarea campanie electorala…..

   pseudocainegeticus 2012-05-19 18:55:19

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   @3 – Ce hemoragie de venin. Esti bolnav, omule! De ce dracu’ mai scri pe bloguri? Cine nu e de acord cu toate bazaconiile tale, e un Goe, miroase urat etc. etc. Pe “preacuratenia ta” te tin americanii imbalsamat permanent, asa ca ai ajuns sa mirosi a pamant de flori. Nu ne mai da lectii de astea, noua, romanilor. Da-le lor, ca din banii contribuabililor americani mananci, de zeci de ani, mizeria aia de paine a strainatatii. Numai ca ar trebui sa ai sange in “instalatii”. Ori,molustele…

   GOE 2012-05-19 20:43:05

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   @4 – Securistul asta tradator , Tudoran, de ce mai traieste ?
   Astept cu nerabdare ziua cand o sa auzim ca l-a luat in sfarsit naiba si l-a dus acolo unde ii este locul, alaturi de restul javrelor criminale.

   sensonid 2012-05-20 02:27:06

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   @ 5 -prea multa rautate, prea multe acuze fara dovezi.
   (Acum, e drept, de rautate si imprecatii nejustificate nu duce lipsa nici dl Tudoran, dar el o sa ne explice, ca Vadim, ca face literatura. Iar de la unii fictionari te poti astepta ca sa-l descopere si pe Vintu mare poet.)

   victor L 2012-05-20 11:02:27 |

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   @7 – 1.Sa-i dedici anonimului @Goe o postare,ba si serioasa (in anul Caragiale )este exact ceea ce a vrut @D-l Goe . :sa demonstreze ca este extrem de viu si un troll perfect.
   2.Sa spui despre @D-l Goe ca a fost unul dintre cei mai infecti trolli nationali si sa nu oferi nici macar un argument sau un exemplu ,ca sa-ti dovedesti zicerea ,inseamna ca cel care o spune este un om lipsit de curaj .Aceasta deoarece topicul prezinta insinuari ,angoase si tendinte revansarde ,nicidecum argumente logice si credibile . Ce sa inteleaga cititorul neavizat , din acest “necrolog” (plin de ura )daca nu se prezinta faptele rele(infecte) atribuite trollului respectiv ? Din ce stiu i se imputa niste postari de pe “Certrocratia “,care l-au enervat pe blogger(Dorin Tudoran) si le-a banat fara a da posibilitatea cititorului permanent al blogului sa cunoasca motivul banarii lui si ,desigur ,dreptul fiecaruia la opinie . Spunea d-l Goe lucruri atit de rele (infecte) ,mai infecte decit ale trollului Radu Humor ,ca sa nu merite nici macar o punere zdravana la punct din partea adminului si a celor prezenti ? Din postarile reproduse de “tollul Goe” pe blogul sau( “b(Arca) lui gOE) “as zice ca unele pareau cam enervante ,dar se refereau la topic si nu aveau in ele nimic injurios .Cu putin umor si curaj puteau fi lesne demontatate, atit de bloggerul admin cit si de cititorul blogului .Dar nu s-a intimplat ,ba dimpotriva ,dlGoe a fost banat si diabolizat. Exact ceea ce si-a dorit ,intrucit el a avut un scop.
   “Sinuciderea” lui ar fi trebuit sa treaca neobservata .Insa ea a produs un raspuns ,dar neargumentat si lipsit de vlaga , care loc sa-l ingroape definitiv pe Goe l-a reinviat . I s-a acordat importanta si merite cum nici el nu si -a inchipuit .

   Arca 2012-05-20 18:20:40

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   8@ O posibila explicatie:

   “La Capsa unde vin Nemuritorii
   Exista doua mari despartituri.
   Intr-una se mananca prajituri
   In alta se mananca scriitorii.”

   mac gregor 2012-05-21 12:49:01

   Apreciază

 5. Arca said

  Bietii de voi ! N-ati inteles nimic. Pai uite ce spune D-l Goe :

  „Cu ajutorul wordpress viata continua dupa moarte. Bine-merci. La fel ca si viata ta. De blogger. Ori de comentator. Am programat din vreme niste articole. Un numar finit de articole. Nu se stie cate (nu le-am numarat). Exact precum numarul articolelor sau comentariilor pe care le vei publica si tu. Or sa apara din cand in cand, ca din neant (neantul d-lui Goe) pe Arca. Ancore din viitor spre trecut. Ne-om achita astfel, de datorii si de promisiuni. Vom fi si facand / facut altele. Pe care le-am facut. deja. Dar care nu se stiu. Caci despre anumite lucruri din trecut nu putem afla decat in viitor. Este cazul tau. Asadar vei afla. Daca vei trai ”
  p.s. @Lost ?
  Intersanta ideea de a transporta comenteriile de pe Vox Publica aici … Ce ati vrut sa dovediti ? Ca sunt putine , sau ce altceva ?

  Apreciază

  • Lost said

   N-am vrut sa dovedesc nimic pentru ca totul este evident . Dorin Tudoran este un tip versat si extrem de inteligent . ar trebui sa-ti dai seama ca joaca teatru prefacandu-se ca-l uraste pe Goe si ca nu-l poate suferi . Asta este praf in ochi pentru fraieri . Chestia ca Goe ar fi retras strategic pentru campania electorala de la toamna e o intoxicatie si mai gogonata . Defapt Tudoran e pe mina cu Goe . Se cunosc foarte bine . Tudoran incearca de multa vreme sa-l bage pe Goe la inaintare dar degeaba . A tot incercat sa-l promoveze si sa-l aduca in atentie dar fara succes pentru ca oamenii nu sunt asa de fraieri si nu vor sa mai puna botul la manipulare . acuma daca tot a dat chix a treia oara cu Goe a virat-o spre Marga , doar, doar .

   Apreciază

   • Arca said

    @Lost ,
    „Praf in ochi „?Pentru cine? . Dorin Tudoran NU joaca teatru . Este atit de previzibil ,transparent ,inodor si insipid… Oricine vede ca nu l-a agreat pe d-l Goe din motive politice . Ca a”virat-o” demult spre Marga ,Ponta ,Voiculescu si tot tacimul de pesedisti neocomunisti . Basescu e de vina ,ce mai . Da, „praf in ochi” are el si cei care il cred impartial .Se prefac a nu observa cit de implicat politic este ,mai ales acum . Veti /vom vedea cit de curind cine sunt si intelectualii lui Vintu @Voiculescu „.

    Apreciază

   • Vizitatorul said

    sa-l bage la-naintare ca sa ce ? ba si credeam ca singuru idiot sadea e fecioru humor .

    Apreciază

  • Lost said

   p.ss. @Arca , pai uite ce spune tot D-l Goe : https://arcaluigoe.wordpress.com/2011/11/03/cat-traieste-un-blog/ :

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Cum-necum cei care-si inhid blogul, abrupt, prin moarte violenta (sinucigandu-l ) o fac din cauza propriei subrezeli, uzuri, imbatraniri morale, care se manifesta acut prin inabilitatile manageriale la capitolul “public relations”. La urma urmei fiecare moare singur. Nu?

    Apreciază

 6. d'Artagnan said

  Arca asta e de lemn dar tare deşteaptă…vizionară, un fel de oracol.
  Dragă Arcă, reuşiţi să vedeţi în viitor vreun neutrin, vreun marx,vreun hopa mitică…sau ceva asemănător?

  Apreciază

 7. Arca said

  @D’Artagnan ,
  „Arca „o fi de lemn dar nu este( ea )”desteapta ,vizionara ,oracol/a”,ci d-l Goe . 🙂 El este acela care isi va continua „viata dupa
  moarte”. Ca blogger . Nu ati citit in linkul dat de @Lost cit si cum traieste un blog ? Cititi la comentarii si veti vedea ce spune acolo un @Conte .Spune clar :fara comentatori (destepti) pe masura bloggerului, blogul ca si bloggerul nu mai traiesc . Pai nu din cauza asta „s-a sinucis”D-l Goe ? Zic si eu . Dar parca dvs. nu stiti ,mai ales acum cind aveti blogul dvs. 😉

  Apreciază

 8. Vizitatorul said

  ce blog viu are raposatu goe . ooo ce blog viu ,musteste de viata

  Apreciază

  • ozoane said

   Ha-ha-ha! E plin de viaţă ca un cadavru în care colcăie viermii. 🙂

   Apreciază

  • Arca said

   @Vizitatorul,
   D-l Goe a omorît mai intai blogul ,apoi s-a sinucis . Ambele au fost premeditate si au avut un scop .El a stiut ca …

   „… blogurile moarte au un şarm al lor aparte, se lasa autopsiate, adulmecate, analizate, secerate, treierate, triate, şi, in plus, sunt gata decantate. Ceea ce a fost validat ca important si/sau placut prin trecerea nemiloasa a timpului este mai la vedere căci buruienile s-au uscat, scuturat, carat, cazut…”

   Daca nu crezi …

   „Ia adulmecă bucheţelul oferit în dar ” … cindva (de el )aici :

   „Culegi un buchet de crizanteme şi le pui intr-o glastră. Cu apă vie şi cu apă moartă. Sau c-o aspirina. Ori un brăduţ de Craciun, împodobit în ajun. Cadavre fumoase-n odaie. Si-o bucurie secretă, discretă, veghează. Magică-n acea agonie. O săptămână. Sau două? Dar un blog? Cât ţine un blog tăiat de la rădăcină, pus frumos în glastră, cu apă până la semn, la consemn, cât mai trăieşte-n eter şi cât timp vor veni fluturii la priveghi? Zile? Luni? Ani? ”

   Hmm ! Ce crezi ?
   p.s. Sa nu -mi spui ca n-ai facut-o pina acum . Eu cred ca ,dar nu …

   Apreciază

   • Moartea este o inflorire! Niciodata nu esti mai viu decit esti atunci, imediat dupa ce ai murit.

    Nu, nu este un citat. N-a spus-o inca nimeni atit de concis. O spun eu inspirat de citatul pe care l-ai propus. Chiar este un citat din domnul Goe?

    Apreciază

    • Arca said

     @Melancoliue ,
     Frumos nick ,dar si ce ati spus aici :
     „Moartea este o inflorire! Niciodata nu esti mai viu decit esti atunci, imediat dupa ce ai murit. ”
     Frumos si adevarat .
     Si,da , toate sunt citate din @domnul Goe … Daca imi cereti va dau linkul . Dar v-as ( mai) lasa sa „adulmecati ” ,sa cautati … 🙂

     Si acesta este un citat, tot din @domnul Goe ,dar cineva mai sus si l-a insusit fara rusine .

     „Cum-necum cei care-si inhid blogul, abrupt, prin moarte violenta (sinucigandu-l ) o fac din cauza propriei subrezeli, uzuri, imbatraniri morale, care se manifesta acut prin inabilitatile manageriale la capitolul “public relations”. La urma urmei fiecare moare singur. Nu?”

     Apreciază

    • Petru Sarmas said

     Interesant. Si cam cit tine imediatul de dupa moarte ?

     Apreciază

    • @Arca daca vrei sa te rog te rog.
     @Petru Sarmas , nu stiu.

     Apreciază

   • Bombyx Mori said

    he he pai fluturii vin la lumina lampii . daca lumina e fosforescenta ca un spectru cu atat mai bine . zboara fluturii prin ea si nu se ard. se mira . daca goe o sa fie un strigoi luminos o sa aiba fluturi . daca nu ,o sa aiva licurici he he

    Apreciază

   • adi9099 said

    @Arca,

    „D-l Goe a omorît mai intai blogul ,apoi s-a sinucis . Ambele au fost premeditate si au avut un scop ”

    Am gasit o dovada ca „D-l Goe ” a avut de gind se sinucida mai de mult ,iata :

    Ce sa fac? Sa-mi tai venele?

    Publicat de arcaluigoe pe decembrie 16, 2010

    Titlu: Drama Orbului

    Vine o vreme când tăcerea
    Devine singura alternativă
    A vorbariei goale.

    Si atunci,
    Ne agăţăm disperaţi de cuvinte
    Alegandu-le pe cele mai dulci
    Sau pe cele mai dure.

    Dar cuvintele
    Se scutură de noi
    Ca de boală.

    In conditiile astea nu s-a sinucis cu un scop asa cum spui . S-a sinucis ,asa cum recunoaste aici :”… Pur si simplu. De plictiseala.

    Apreciază

 9. Arca said

  @Melancolique,
  Am vrut sa va indeplinesc rugamintea (sa va dau linkul cu citatele) si,din pacate ,s-a oprit (cred) la spam ,impreuna cu inca doua comentarii .Rog adminul sa-l elibereze de la spam . Daca nu este , il gasiti in topicul din 19 septembrie -„Viata e scurta Internetul e lung.”

  Apreciază

 10. Radu Humor said

  dar cineva mai sus si l-a insusit fara rusine

  Dacă asta ar fi fost intenția aș fi corectat măcar acel ” inhid” ….
  Dar dacă atâta ai înțeles, de unde să fii și priceput ceva 🙄
  Întârzierea cu care te-ai prins, demonstrează mai mult decât crezi 😉

  Apreciază

 11. Vizitatorul said

  bai se pare ca nea goe n-a murit ci s-a inmultit . a facut pui si puie care misuna cu arca pe arca calcind . io ma cam car ca nu-mi place sa ma calc pe bataturi cu moroi care ma imita . va sfatuiesc pe toti sa faceti la fel . care mai ramine pe arca e goe . ultimul sa stinga lumina la holograma mortului .

  Apreciază

 12. Arca said

  @Bombyx mori,
  Da, dar depinde si de fluturi .Daca vor cauta bine ,cu rabdare vor gasi „lumina fosforecenta ” si, desigur, se vor” mira” si nici nu se
  vor praji .Ba isi pot face si cite un cocon din fire fine de borangic.

  @Petru Sarmas,
  Nici eu nu stiu .In schimb va pot oferi un clasament „zelist ” cu pozitia blogului ,”imediat dupa moartea”(sinuciderea ) d-lui Goe .
  Si asta i-o datoreaza lui Dorin Tudoran …
  „Data Pozitia
  22 mai 2012 2527
  15 mai 2012 10419 ”

  @Melancolique ,
  Ma bucur ca v-a placut linkul . Acum nu cred ca mai este cazul sa fie cautat la spam de adminul,” care e „…

  @Vizitatorul ,
  Pai uite :
  „daca goe o sa fie un strigoi luminos o sa aiba fluturi . daca nu ,o sa aiva licurici he he.. ” 🙂

  Apreciază

 13. Arca said

  Ehhe, nu prea cred ca Dorin Tudoran si-a dat mina cu Goe . Dar ,daca spui matale n-am decit sa accept ideea ,ca n-am ce pierde. Nici ce cistiga . Ce sa cistig eu de la un strigoi ?

  Apreciază

 14. Arca said

  A,nu ,merci ! Cu moliile nu ma impac . 🙂 Prefer lumina fosforescenta . In conditiile astea nu accept nici in ruptul capului ideea ta. Sunt convins ca Dorin Tudoran s-a cam grabit cu postarea aceea plina de venin si ranchiuna. Nu se facea sa se umileasca asa ,ca un licurici mic ,nici macar ca unul mai mare.
  Dar tu tot la priveghi ai venit ,sau te-ai ratacit ?

  Apreciază

 15. Anonim said

  Termenul personalitate vine din latinescul „persona” care inseamna „masca”. Domnul Goe imprumuta masca dupa masca pentru ca nu are personalitate. Poate ca dupa aceasta noua naparlire va capata in fine una. Vom astepta cu rabdare si intelegere iesire sa din cocon.

  dt

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
<span>%d</span> blogeri au apreciat: