(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

nu-nu-ni-ci-fi-ni fara nas

Posted by Arca lui Goe pe iunie 18, 2012

25 răspunsuri sa “nu-nu-ni-ci-fi-ni fara nas”

 1. Radu Humor said

  De la con, la cocon (Goe) :

  Văd că nimeni nu-și pune întrebarea firească în ce țară din lume, un asemenea pndivid care a jignit mârlănește și impardonabil un popor în întregul său ar fi fost, nu pedepsit în vreun fel ( că antiromânismul nu-i antisemitism 😉 ) , ci aburcat politic în fruntea unui institut ce se ocupă cu răspândirea în lume a culturii acelui popor :mrgreen:
  Până se va face un audit și să se vadă cum au fost cheltuiți milioane de euro și dolari, să zicem doar că s-ar fi putut face mult mai multe pentru cultura română cu acele sume și mai puține declarații ajutătoare celui care l-a aburcat în funcție !
  Cât despre Dorin Dobrincu, de la Arhivele Statului, nimeni n-are curajul să spună că individul scotocea după proprietăți/imobile rămase nerevindecate și dădea, să zicem gratuit pontul unor persoane, cele mai multe din Israel, care în scurt timp cu acte mai mult sau mai puțin legale reușeau să intre în posesia unor bunuri aflate până atunci în posesia Statului Român. Cu ceva timp în urma( se pare că asta a și umplut paharul ) toate arhivele de până în anii 50 aflate în arhivele primăriilor au fost ridicate de niște persoane mai mult decât dubioase și duse, numai ei știu pe unde, pentru a fi studiate în acest scop !
  Mai mult se spune că și lui MRU i s-ar fi tras tot de la acest tip de activitate !

  Apreciază

 2. Radu Humor said

  Au dreptate cei care susțin că făcătura UE n-are sorți de izbândă și cât de curând va primi un M în față !
  Numai niște tembeli își puteau imagina că germanii, francezii, spaniolii, portughezii, polonezii, ca să nu vorbesc decât de cele mai mari și renumite națiuni, vor fi atât de dobitoci încât să intre, ademeniți cu zăhărelul într-o super entitate statală condusă, atenție !, de niște pretutindenari, cei care n-au o țară a lor( dar vroiau să-și tragă una pe măsura tupeului, nesimțirii și perfidiei lor) ajutați în experimentul perfid clocit, de niște trădători de neam și țară cumpărați la bucată și impuși prin manevre oculte, în funcții de decizie în majoritatea statelor !.
  O renunțare de bună voie la suveranitate, cum ne sugera cel mai nașparliu dintre șefii de stat, că așa-i place lui să se intituleze ( vorba bancului) de parcă ar fi suveran, cu coroana dată în lucru !

  Apreciază

  • Lou Kreţiu (Pătru şi Kanu) said

   Iată, iată! Inainte de a fi european Radu Humor este român. Profund şi înălţător! Doar că înainte de a fi român este un căcat, stimaţi telespectatori. Un căcat nici măcar uman ci unul de maimuţă care aspira din tot sufletul lui de fecală să fie luat drept uman, românesc şi patriotic. Un căcat cu ochi de melc care năzăreşte prin ceaţă şi (îm)pute pe unde apucă. Du-te mă…

   Apreciază

   • Radu Humor said

    @ Crețule !
    Pe cât de reușit clipul, pe atât de caraghios ce a reușit maică-ta să scotă-n lume după 9 luni !
    Că mi se pare că și unele animale nasc pui vii tot după asemenea perioadă….
    Unde mai pui, că pe tine se pare că te-a fătat și te-a lăsat și la poartă nouă 🙄
    De aia te simți bine ( vorba vine 😉 ) și la spitalul cu același număr, de unde-mi scrii 😉

    Apreciază

 3. d'Artagnan said

  Radu Humor
  ” …care a jignit mârlănește și impardonabil un popor în întregul său ar fi fost,”

  Hai, domle, aerul ăsta războinic-declarativ nu te prinde! Eşti mai simpatic când mergi pe humor.
  Dacă aş scormoni prin operele de artă ale multor scriitori aş găsi „jigniri de neiertat” la adresa poporului din care face parte respectivul. Scoase şi din context… oho! un deliciu pentru critici!
  Pe voi (pe tine în special) vă deranjează de fapt nu vorbele sale ci simpatiile lui trecute pentru Băsescu şi mai ales terminaţia numelui său: „ievici”! A dracu cominternist! Dacă era rumân de-al nostru…
  Uite, hai să facem un experiment! Eu sunt român verde, terminaţia numelui meu e pur românească (îţi dau sigur clasă aici!) şi spun că din când în când România mea, ţara mea, e de câcat.
  Ia zi sincer, te-ai supărat pe mine? Normal că nu…Q.E.D.
  P.S. Dar să nu mă iei cu „uite-al dracului de dArtagnan, un francez se dă mare românaş!”.
  Ce zici, te bagi să semnezi petiţia cu mine?

  Apreciază

  • Radu Humor said

   „Dacă aş scormoni prin operele de artă ale multor scriitori aş găsi “jigniri de neiertat” la adresa poporului din care face parte respectivul. Scoase şi din context… oho! un deliciu pentru critici!”

   Da, măi bărbiță !
   Numai că una-i să te înjure unul de-al tău, cu care-ai trăit și bune și rele, și alta să te injure ca la foaia de cort a kibutzului ( pe bani de la buget !), un pretutindenar de ăsta :
   Azi aici, mâine-n Focșani, numai ca să iasă bani !
   Ieri la ruși ca comunist, azi la noi capitalist 😉
   Eu te întreb dacă un român ar fi insultat în halul ăsta Israelul, poporul evreu în general ar fi fost numit șef la ICE-ul lor !
   Dacă știi vreun exemplu, te rog să nu te abții, cum încerci s-o faci pe alte bloguri 😉

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Cât despre petiție, se zice că n-au ăștia topoare, câte cozi de topor găsești, de ceva timp prin România .
    Mă rog, sau prin Franța, ca să nu zici că nu te bag și-n seamă 🙄

    Apreciază

   • d'Artagnan said

    Cum „ievici” ăsta e născut în Bucureşti, îl consider român. Mult mai român decât, să zicem, panarama aia de Corneliu Vadim Tudor, goarna noastră naţională. „Ievici” ăsta a adus onoare ţării ăsteia ( care de multe ori se face de căcat!, asta aşa , ca să mă răcoresc…) mai mult decât o grămadă de „escu” . Fratele meu alb, ortodox şi patriot, America e făcută numai din emigranţi.

    Apreciază

 4. Radu Humor said

  @ Vasile Gogea :
  La fiecare 15 iunie, Eminescu îmi revine în memorie însoţit de figura lui Petru Creţia. Nimeni, pînă azi cel puţin, nu a “citit” mai tulburător şi mai adînc, cu mai multă şi comprehensivă iubire “masca” sub care eternitatea l-a primit izbăvitoare pe Poet. Să ne reamintim şi de această dată…

  ”Orice pămînt întors în pămînt e un amestec de oase şi de vise, de biată carne abolită cu marile-i rîvne cu tot, de ceva care a fost cu ceva ce nu mai poate fi. Între ce a fost Eminescu şi veacul lui de glorie şi de ţărînă stă ultimul lui chip, masca lui funerară, chipul acela emaciat, coborît de pe o cruce nevăzută, flămînd şi însetat, maculat şi totodată izbăvit de suferinţa unei soarte. Semănînd sfîşietor cu Horea supliciat, cu Iancu rătăcit, cu mulţii mucenici anonimi ai unor cauze pe care le-au crezut pierdute: lungul şir de obidiţi cărora masca lui le da petru vecie un chip. De ce doar gînduri pentru slava lui şi nu puţină dragoste pentru rănile lui, pentru obida lui, pentru preţul pe care l-a avut de plătit, pentru ceasurile tîrzii cînd atît de greu suspina “o, Doamne” şi apoi cădea în tristeţe şi tăcere? Sau pentru serile cînd le cînta ardelenilor doine, prin grădinile de vară ale Bucureştilor, de se topeau aceia de plîns. Şi nu mai puţin pentru altă seară, tîrzie şi ea, cînd, însingurat între mai mulţi prieteni, îi spunea lui Panu: “Panule, ştii tu că în lumea asta nu e nimic mai interesant decît istoria poporului nostru, trecutul lui, tot, tot, este un şir neîntrerupt de martiri.” A fost un om care greu se dădea pe mîna cuiva şi care, pe de altă parte, din inaptitudine pentru orice compromis, şi-a făcut destul de mulţi duşmani. De ce nu l-am iubi pentru tot ce a fost în toată fiinţa lui din care o parte era pieritoare şi supusă pătimirii? Pentru lacrimile pe care le vărsa, într-un îndoit amurg, de nerăbdare că nu răsare odată luna de după munţii prea înalţi. Poate nici nu ne-ar accepta iubirea. Şi poate totuşi da, dacă ar şti că nu l-am trădat, că nu ne-am înfrăţit cu vrăjmaşii neamului său şi al nostru, că am păstrat ceva din neîndurarea lui inocentă, din care lui nădejdea a început să-i lipsească an după an, luptă după luptă.

  Cine n-a ştiut, în acest ceas, să sărute în gînd, plîngînd, fruntea măştii lui funerare a lipsit de la sărbătoarea veacului său.” (Petru Creţia)

  Iată decizia de expulzare de la Institutul Cultural Român a acestui culturnic patapevician și a adunăturii antiromânești de acolo !

  Apreciază

  • Radu Humor said

   „America e făcută numai din emigranţi.”
   Și ți se pare că de când a încăput pe mâna iudeo masonilor , ajungând să aibă datorii înspăimântătoare ( 40.000 triliarde de dolari !!!) , trăid doar pe bani virtuali, pe care deja unele state nu vor să-i mai admită în tranzacții, sunt atât de invidiat ???!
   Escule, oi avea tu terminație nominală pur românească ( mai cunosc atâția alții : Zidaru, Plugaru, Lemnaru, Ciobanu ș.a. ), dar asta nu te face să fii un bun român !
   Cel mult un oarecare pretutindenar 😉

   P.S. Măcar @ Kibby rămâne statornic kibutzului de unde se trag ai lui 😆

   Apreciază

   • kibby said

    bey prostie umana in forma continuata – io-s roman desi nu ma impresioneaza deloc asta, timpit ce esti.
    pt ca cei care au distrus partidele istorice conduc si azi romania, sub false nume „social-democrate”, ba mai folosesc bine-merci numele de „PNL” ca sa scoata nasul in lume…
    si tu, avion de panarama ce esti, tot ii dai cu evreii, n-are a face ca 5 milioane de cretini voteaza usl – tot evreii sint de vina, nu?

    Apreciază

 5. Ricky Dandel said

  agentul propontist tudoran s-a activat rau de tot uitand ca mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

  Apreciază

  • FESTVAL said

   yupee dandel ca bine zici !!! da la tine care-i ideea ? mi se pare mie sau il discuti pe tudoran ? da-i doame rumanului mintea redusa d’antan sa-l discute pe tudoran. mai lasa-l ma nene pe sarmanul tudoran ca oricum nu-l mai baga nimeni in seama

   Apreciază

 6. Ricky Dandel said

  si inca una pentru celalat amic al amicului goe: cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta.

  Apreciază

 7. Radu Humor said

  Un interesant și pertinent pdv în legătură cu subiectul zilei :

  Franklin spune:
  miercuri 20 iunie 2012 la 9:38:07 am
  Notiunea de “plagiat / plagiator” face istorie la noi, de catva timp, fiind utilizata pe post de stigmat public. Este, evident, o inventie securista, dupa cum se poate lesne presupune, o arma eficace si relativ ieftina. Probabil ca le este foarte draga celor ce stau in umbra, parandu-li-se un fel de neologism doct, la cultura si scoala lor … deh. L-au folosit cu succes cu Mang, mai demult cu Beuran, cu Sinescu si iata, acum incearca sa-i aplice tot cu ea lovitura de gratie lui Ponta.

  Etimologic de origine latina si probabil, provenind acolo din sanscrita, „plagiatul” (plagiarius) nu este, desigur, in sine, o intreprindere de isprava, dar este departe de a fi un pacat capital asa cum se pare ca este perceput de public, gratie propagandei securiste. Este mai degraba o notiune din domeniul academic, fie o eroare („greseala” cum zice Ponta) fie un furt de idei intr-o lume in care acest fapt nu este deloc foarte neobisnuit. In trecut, tinerii erau chiar incurajati sa-i copieze pe maestri, in antichitate, apoi in timpul renasterii, la noi ceva mult mai tarziu („Scrieti, baieti, numai scrieti”). Comparativ cu alte pacate, de exemplu cu hotia, abjectia, venalitatea, minciuna, nimicnicia sau chiar lenea, un plagiat este o joaca de copii. Sa nu mai vorbim de crima, crima organizata, conspiratie, genocid sau inalta tradare.

  Demersul de a plagia este mai mult sau mai putin ocazional, episodic, in sensul ca ai plagiat odata, de doua ori in cariera, ma gandesc ca e greu sa-i spui unui om toata viata ca e un plagiator, ar fi comic, daca nu infantil. In schimb, poti sa furi, sa minti si sa conspiri o viata intreaga impotriva romanilor, fiind la butoane intr-un sistem organizat tocmai pentru acest scop si sa fii o persoana ok, frecventabila, cu o activitate (mapa, de ce nu?) profesionala considerata impecabila. Cum s-ar spune despre cineva, de exemplu „Ce mare lucru domne, a devalizat putin Bancorex, i-au dat altii banii, ce era sa faca omul? Doar nu a plagiat, ce dracu!”

  Este strigator la cer ca oameni ca Beuran sau chiar Mang sa fie scosi din guvern pentru plagiat, iar Elena Udrea si tzutzerul ei, profesorasul ala de sport, de exemplu, sa fie considerati competenti. Nu mai vorbesc de un ministru al invatamantului autist si fara bac (o lume intreaga a vazut cum ii sufla ca la clasa a patra o femeie de servici de prin minister, lui, acela care a inventat camerele video in salile de examen), de un europarlamentar fiica a lu taxu, care nu vrea sa mai vorbeste cu noi, sau de o sefa a camerei deputatilor faraabsolut niciun merit profesional si hoata la drumul mare pe deasupra. Astia au fost buni, desigur, ca n-au facut nimic rau, nu au plagiat ca Ponta…”

  Apreciază

  • Vasile K. said

   fecior ai dreptate . si apoi ponta n-a plagiat decat jumatate din teza . cealata jumatate e foarte originala ceea ce inseamna ca ponta este semidoctor deci infinit mai doctor decat basescu care nu are nici un feliu de doctorat . ponta nu poate fi pus la stalpul infamiei doar pentru ca este semidoctor precum 90% din doctorii din romania , incluzand aici si medicii primari si ciomii internisti. in plus ponta nu-si foloseste doctoratul in cariera pentru ca el nu este profesor de politica la facultate el este profesor in politica la partid pe care o face foarte bine ,asa semidoctor cum e. asa ca desteptii mru, tismaneanu, patapievici si alti papagali care si-au pierdut timupl cu cartea sa faca ciocu mic si sa treaca la munca de jos. patria nu e pentru elitisti ci pentru deastia de-ai ca noi ale vasile, radu, victor, ce pula mea

   Apreciază

 8. d'Artagnan said

  Unde-o fi dlGoe să ne explice mnealui cum stă treaba cu condamnarea lui Adrian Năstase…păcat…acum și-a găsit să moară, când lucrurile încep să se încingă! Știe cineva, are vreun frate, siamez, geamăn sau vitreg?

  Apreciază

  • martor said

   he-he-he numai unul? are fro 22 de milioane plus fratii de peste prut . nastase merge la cremenal dar nu mai mult de citeva luni . va avea acces la internet si blogul sau cu acord intelectual se va bucura de mult trafic si la vedere si in spam , cornu merge inainte, gainile vor continua sa oua , doctoranzii vor veni pentru consultatii la vorbitor, iar in parlament si la facultate nu i se va simti lipsa intrucit nici pina acum nu i s-a simtit prezenta , iar viata merge mai departe , dana merge mai departe , crinul se va bucura si cam asta . ce nevoie sa mai fie de goe ?? nu vad

   Apreciază

 9. d'Artagnan said

  Copilul meu a venit astăzi de la şcoală şi mi-a spus că are de făcut un referat la istorie. Acum, în ultimele zile, vă mai dau teme,îl întreb eu? Nasol, zice el, dar nu-i problemă că se duce pe http://www.referate.ro , dă copy-paste şi rezolvă rapid problema. Am vrut să-l iau la rost dar mi-am zis că aşa o fi la modă acum, poate am eu concepţii retrograde.

  I-am atras totuşi atenţia să nu depăşească 25% la sută din …citate. Şi să pună ghilimelele de rigoare. Nu ştii niciodată pe ce funcţie te duce viaţa…Măcar de-ar fi el un copy cuminte!

  V.Ponta tot spune că în spatele dezvăluirilor despre teza lui de doctorat se află Băsecu…că este mizerabil şi nedrept, că, uite, pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti, că Funeriu e de vină, că acel gazetar german este de vină, toţi sunt de vină într-o conspiraţie malefică împotriva lui. Numai el nu este de vină. De parcă dacă Băsescu îl acuza de crimă, fără probe, se uita vreunul în gura lui.

  Tot muntele de vorbe, scuze, interpretări, contraacuzaţii nu rezistă în faţa
  http://decablogulmuschetarilor.wordpress.com/2012/06/20/eu-plagiez-tu-plagiezi-noi-plagiem-voi-nu-fraierilor-10/

  Apreciază

  • Macarie la masele said

   aide bai dartaniane ce mare chestie facu si victoras ? facu si el un doctorat cum se face pe la noi , acolo ca sa fie , de ochii lumii . nu merita sa-l dea maleficu in git pentru atita lucru mai ales ca lumea buna stie bine care e baietii rai . uite aici cit de bine stie ea lumea care e impostorii, care e incultii, care e hotii . poa sa zica basescu ce-o zice cu limba lui de spija ,cu limba lui de lebadutz

   Apreciază

 10. Radu Humor said

  @ ALL !!!
  Dă click pe LINK-ul de mai jos și vei vedea ceva ce te va uimi !!!
  „Xenia Simonova, concurenta in finala “Ukraina are talent”, a impresionat juriul desenand cu degetele pe o suprafata cu nisip o scena reprezentand invazia germana a Ukrainei in al 2lea razboi mondial
  http://pelapapas.com.mx/htmls/animacion-arena-2.html

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: