(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Anunţ anti-mortuar. Sfârşit de quarantine sau sorok?

Posted by Arca lui Goe pe iunie 28, 2012

* * *

Astăzi,

după patruzeci de zile,

mi-am pus beretta şi bastonul

şi am ieşit la o plimbare prin park.

In mod inexplicabil m-am întâlnit

cu o mulţime de oameni reciproc-necunoscuţi.

Câtiva copii (confundîndu-mă)

mi-au cerut autografe.

Le-am oferit un autodafé salutar.

Niciun adult nu m-a salutat.

Niciun adult nu m-a adulat.

M-am aşezat pe o bancă la umbră,

respirînd. Când, deodata…

Astăzi 28 – iunie – 2012 , după o lungă şi grea suferinţă, dl.Goe a încetat din moarte: taaa-na! 😉


Oamenii să-l ocolească!

* * *

47 răspunsuri to “Anunţ anti-mortuar. Sfârşit de quarantine sau sorok?”

 1. anonim said

  „Moartea nu inseamna nimic, insa a trai infrant si fara glorie inseamna a muri in fiecare zi „(Napoleon Bonaparte )

  Bine ai revenit printre cei vii ,domnule … !?

  • Dl.Goe said

   Ce sigur sunteti pe d-voastra! Impresia mea este ca am revenit printre zombies.

   • anonim said

    Aveti doua variante : va intoarceti dincolo sau ramineti aici ,in forma in care va simtiti mai bine . Eu ma astept sa fiti intr-o forma buna (viguroasa) .Deocamdata mi-a placut revenirea ,desi este un moment cam nepotrivit .Prea multi „zombies” ,intradevar . Dar poate veti gasi impreuna cu altii o modalitate de a scapa lumea vie de ei.

    • anonim said

     Dvs le spuneti zombies , iar altii lupi . Ceea ce inseamna ca lumea asta (a noastra) a devenit mult mai nesigura (obosita ,timorata ,disperata )in prezenta lor.
     http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12643528-stiu-ati-obosit-dar-fiti-atenti-vin-lupii.htm

    • Alt anonim said

     oare goe o fi aflat ca

     ponta are deja cateva succese majore pe calea restauratiei cu voie de la popor nu doar de la haita:

     – schimbarea structurii Inspectoratului de Stat pentru Constructii pentru a-si putea numi acolo omul care sa-l faca scapat pe Adrian Nastase de o condamnare.
     – modificarea structurii unei institutii (Institutul Cultural Roman) pentru a-si putea numi omul in frunte.
     – capturarea televiziunii nationale si alinierea ei celorlalte televiziuni din subordine. si-a pus omul (limba) la conducerea unei institutii politizate cum e TVR-ul, si a evacuat complet reprezentantii opozitiei din consiliul de administratie.
     – modificarea functionarii unei institutii (Monitorul Oficial al Romaniei) pentru a o putea utiliza drept arma in razboiul tau politic individual.
     – depasirea cu succes a acuzatiilor de plagiat evident
     – impiedicarea presedintelui in a-si exercita atributiile de sef de stat

     se pregateste intens pentru anexarea justitiei

     In virtutea inertiei si a coplesitorului succes al aparatului de propaganda restauratia va fi deplina cu binecuvantarea poporului el insusi in persoana. Experientul mentionat cu ceva vreme in urma de catre Sebastian Lazaroiu incepe sa produca date sintetice. Predarea puterii catre USL este un experiment obligatoriu. Lazaroiu mentiona ca acest experiment poate furniza date care sa identifice si sa valideze o anume stare de fapt printre mai multe scenarii teoretic posibile. primul si cel mai optimist scenariu era acela ca in Romania reforma a ajuns la un stadiu al ireversibilitatii si ca USL nu va incerca nicio restaurare ci va continua reformarea ceea ce ar inseamna ca in fond democratia a fost consolidata suficient incat sa nu mai conteze prea tare cine este la guvernare. Acest scenariu utopic nu s-a petrecut. Al doilea scenariu era acela al restauratiei rapace. Este ca si indeplinit. Al treilea scenariu se referea la reactia posibila a electoratului la alegerile parlamentare din toamna. Ori taxeaza restauratia ori o accepta. In ambele situatii experimentul va fi unul reusit. Daca poprul accepta restauratia asta e. Inseamna ca societatea romaneasca nu e pregatita sa accepte refome reale. progresul cu de-a sila nu se poate. Totusi in mod evident ponta si ai lui sunt o primejdie majora pentru democratie pe termen lung dovedindu-se capabili sa evite greselile de strategie care i-au facut sa ramana in stand by aproape 8 ani.

 2. eungen said


  Dispozitivul automat de hranit pisica (ca locatarul era dus) nu a furnizat numai hrana pentru animale.

 3. d'Artagnan said

  Aşa, şi?! Hai, domle, nu mă mai ţine încordat!

  • Dl.Goe said

   Marturisesc ca si eu sunt luat prin surprindere de acest anunt. Mie nu mi s-a comunicat nimica. Habar nu am despre ce e vorba. S-o planui vreo reincarnare, restaurare, restituire, reintoarcere, sau din contra o fi vorba de definitivare oficiala (urmand sa plagiez vreun doctorat in materie de moarte aparenta dupa Shakespeare ca-n Romeo si Julieta) ori o fi fost la mijloc doar o eroare de comunicare de la o atingere, nu pot sa stiu. Nici macar nu pot anticipa daca acest mesaj va trece sau nu de moderare. Daca aflu ceva o sa dau un comunicat. Daca nu aflu dau mai multe. Deocamdata, incerc sa ma pun cat de cat la curent cu ce s-a mai intamplat prin lumea asta in timp ce eram pe cealalta. Sunt stupefiat. Siderat as putea pentru ca sa zic, complet uluit, constatind ca cineva mi-a plagiat sinuciderea. E de coma.

 4. Radu Humor said

  @ Alt Anonim
  Presupun că ” Alt” vine de la ceva vechi, alterat, împuțit chiar, așa că ar trebui să iau distanță de unul ca tine.
  Numai că ai făcut imprudența de a-mi insulta inteligența, aducând aici bucăți din salteaua cu tot cu cuie pe care odihnește mintea idolului tău Lăzăroia, un individ a cărui organ de gândire ar fi numai bun de pus în spirt alături de vestitul organ al și mai vestitului Terente ( oricum mult mai vestit decât fostul ministru pentru lungimea mandatului, de astă dată 😉 ).

  P.S. Se pare că și Ponta are ceva în pantaloni, de a început să vă țâțâie curul în halul ăsta 🙄

  • Alt anonim said

   he-he ce repede ai identificat urmatoarea tinta de supt taman la pont in pantalanii premierului. are el ceva mare in pantaloni intradevar: un cacat din care si-a plagiat un falus pentru de-ai ca sugacii humorieni. pofta bunaaaa

   • Radu Humor said

    Cu siguranță cei mai mulți își amintesc bancul de pe vremea lui Ceaușescu :
    Un tip venea în fiecare dimineață si se uita la primele pagini ale tuturor ziarelor după care pleca vădit nemulțumit.
    Într-o zi chioșcărița îl întreabă :
    – Dar ce tot căutați domnule și nu găsiți ?!
    – Urmăresc să apară anunțul unui deces …
    – Bine, dar decesele apar în penultima pagină, nu pe prima unde văd că tot căutați dvs !
    – Lăsați doamnă, că ăsta pe care-l aștept eu, sigur o să apară pe pagina întâi 😆

    P.S. Eu aștept anunțul cu scularea din morți a cuiva. Sau măcar trezirea .
    La Realitate.aTV actuală nu prea-i chip să afli prea multe !
    O să mai dureze ceva timp…
    Dar tot o să aflați și voi că-i stop game 🙄

 5. Radu Humor said

  Cele 87 de pagini luate în discuție sunt citări din autori menționați și aflați la subsolul lucrării, și atunci acuza de plagiat nu prea stă în picioare
  Faptul că niște pasaje dintr-un autor apar fără ca numele lui să fie trecut la subsol se explică prin faptul că ori autorul în cauză le preluase de la cineva, ori că cineva dintre cei menționați de VP folosise părți din lucrarea respectivă și Victor Ponta nu avea de unde să știe de acest lucru ( care se poate verifica căutând pasajele respective și la alți autori dintre cei deja citați).
  Adevărul este că cei de la CNATCDU, în totalitate numiți de Funeriu au aflat pe surse că vor fi schimbați și atunci au comis o ultimă măgărie în semn de adio , ca să poată fi victimizați de către cei care acum se vaită și cerșesc pe la toate colțurile, după ce înainte treceau stropind și împroșcand cu noroi tot ce era opoziție, din mașinile luxoase cu care-și plimbau burțile sau amantele.
  Deși comisia de specialitate a considerat că este un subiect care nu-i de competența lor, 13 din membrii consiliului, din cei 21, care erau siguri că vor fi schimbați, în frunte cu președintele au făcut toată tevatura asta numai că n-au avut ce face și până la urmă, din prea multă inteligență, ca să nu-i spunem prostie, au ajuns la concluzia comisiei lor de specialitate:
  Nu ne amestecăm și ca atare nu apreciem ( că nu putem !) contribuțiile originale și calitative ale candidatului, deci a lucrării de doctorat !
  În schimb ne permitem să interpretăm după cât pot circumvoluțiunile noastre, cele 87 de pagini pe care le declarăm plagiat (copy-paste), omițând cu bună știință să observăm că la subsol sunt trecute numele autorilor din care s-a “plagiat” 🙄

  P.S.
  Până la urmă nu s-a respectat nici cvorumul de 2/3 , respectiv 14 , așa că ….
  De remarcat indignarea prezentă inclusiv pe Antena 3, dar mai ales pe Realitatea , care au tocat cu vehemență tipic băsistă acest subiect, refuzând să comenteze în vreun fel rezultatele de la Consiliu, unde Ponta s-a descurcat nesperat de bine.
  Dovadă că se anunță cât de curând un nou deces politic

 6. d'Artagnan said

  DleGoe, sculaţi-vă domle, nu e vreme de murit! Că sub pretextul luptei contra Dictaturii, cu „D”, se prefigurează una mai mică…dar una adevărată!
  Este nevoie de muschetari, este nevoie de spade viguroase!

 7. Anonim said

  Comentariu plagiat dupa metoda Ponta: copy-paste:

  Anarhie si abuz de putere
  de Dan Tapalaga – HotNews.ro

  Vineri, 29 iunie 2012, 14:25 Actualitate | Opinii

  Guvernul Ponta a reusit in mai putin de doua luni sa sperie orice om de buna credinta, dispus sa crediteze o vreme noua putere cu un cec in alb. Ne confruntam deja cu doua situatii gravissime – cazurile MOF si ISC – plus o invitatie la anarhie prin boicotarea Curtii Constitutionale. In primele doua cazuri putem suspecta in mod legitim utilizarea discretionara a puterii in scopuri personale, pentru a face scapati oameni cu probleme majore de integritate, inclusiv pe seful Guvernului. Invitatia la anarhie lansata de premierul Victor Ponta prefateaza declansarea actiunii de suspendare a presedintelui, in tentativa USL de preluare a puterii totale in Romania.

  Inventarul cazurilor grave suspecte de abuz de putere incepe cu prima zi de guvernare. Pe 8 mai, in prima sedinta de guvern, Guvernul Ponta decide sa treaca Inspectoratul de Stat in Constructii de la Ministerul Dezvoltarii in directa subordonare a Guvernului. Mai are astazi cineva dubii ca Victor Ponta stia exact ce face, ca toata actiunea a fost premeditata intr-o incercare de a-l scapa pe Adrian Nastase de condamare? Mai crede cineva in inocenta premierului dupa ce l-ati vazut tipand pe scarile spitalului Floreasca celebrul „Basescule, esti fericit”, sugerand astfel ca presupusa tentativa de sinucidere ar fi rezultatul unei condamnari politice? Putem trage concluzia de aici ca Victor Ponta a simtit inca din prima zi de guvernare ca e datoria lui sa-si scape maestrul, coordonatorul sau in furt, sa-l scape din ghearele dictatorului. Se mai indoieste cineva astazi, dupa dramoleta sinucigasului ratat, ca totul a fost o farsa lametabil pusa in scena cu ajutor institutional (ministri, politisti, medici)?

  Miercuri, 27 iunie, Guvernul Ponta trece prin ordonanta de urgenta (unde-o fi urgenta) Monitorul Oficial de la Parlament in directa subordonare, la fel cum a procedat cu ISC-ul. Cu miscarea asta, Ponta a impuscat doi iepuri. L-a scapat pe Dan Voiculescu de procesul de la Inalta Curte si s-a salvat pe sine de Consiliul care urma sa-i judece plagiatul. (Detalii aici si aici). Daca n-ar fi avut control total pe data publicarii unor acte oficiale, existau doua riscuri majore. Unu: Demisia lui Dan Voiculescu risca sa nu intre in vigoare la timp pentru a stopa procesul la Inalta Curte. Doi: Ordinul de ministru prin care s-a blocat Comisia reunita vineri sa judece plagiatul lui Ponta risca sa opereze legal abia dupa pronuntarea unui verdict, adica tardiv. Putea risca Victor Ponta? Nu putea, prin urmare a trecut la fapte. Avem in acest moment toate motivele – faptele vorbesc singure – sa credem ca a utilizat puterea in scopuri personale. Iar complicii sai se numesc Ioan Rus, ministru de interne in cazul tentativei de favorizare a infractorului Nastase si Liviu Pop, ministrul educatiei, cel care a intervenit brutal prin ordin de ministru pentru a-si apara seful de un iminent verdict de plagiat.

  Aceste doua gesturi institutionale socante (jongleriile MOF si ISC) se incadreaza lejer la abuz in serviciu sau favorizarea infractorului, fapte penale, comise pe fata, in total dispret fata de opinia publica. Procurorul Ponta stie bine ce a facut, stie ca s-a transformat in avocatul borfasilor. Procurorul este perfect constient ca a furat munca altora, din moment ca impiedica disperat aflarea adevarului, indiferent uzand in mod scandalos de toate parghiile puterii de care dispune ca un vechil. La fel cum, cel care se pretinde seful celui mai cinstit guvern, aparatorul legalitatii si ordinii institutionale are in clar reprezentarea raului produs cand submineaza autoritatea Curtii Constitutionale. Anul trecut, cand il critica pe seful statului ca nu respecta deciziile Curtii, califica cu gura lui aceasta atitudine anarhie.

  Complicele premierului Ponta in actiunea de subminare a ordinii institutionale se numeste Andrei Marga, ministru de externe. Presedintele Traian Basescu sustine ca este impiedicat in exercitarea atributiilor sale, o acuzatie fara precedent. Cu tot gradul ei de subiectivism, exprima totusi o realitate pe care doar cei de rea credinta refuza sa o accepte. Probabil ca actiunea de suspendare a presedintelui va debuta in forta saptamana viitoare. In absenta unor motive constitutionale, va fi pur si simplu inca un mare abuz, inca un pas spre anarhie. Asta nu-i revolutia bunului simt, seamana mai degraba a revolta in penitenciar. E revolutia hotilor prinsi in flagrant.

  Discipolul si-a invins maestrul (aflat in puscarie). Guvernul Ponta a reusit sa se impuna ca putere abuziva, anti-democratica si anarhica mai repede decat Guvernul Nastase, caruia i-au trebuit totusi patru ani sa ingrozeasca lumea occidentala. Cel putin Nastase avea oroare de anarhie. Pana si coruptia din vremea sa era sistemica, ceea ce presupune o anumita ordine si disciplina in furt.

  • Radu Humor said

   Sper să nu se simtă jignit Goe de puerilitatea textului lui Tăpălagă 🙄
   Dacă și unul ca ăsta merită exaltarea voastră, nu mă mai miră deloc felul (halul) în care ați ajuns !
   Și o să vedeți că se poate mai rău 😉

 8. Dl.Goe said

  Fenomenalul blog cu acord intelectual, merge mai departe. Precum Angela. In contumacie. Dar si precum Anestezia care duios trecea si durerea se-ntorcea si cenzura merge mai departe. Tot (d)in contumacie. Mi s-a refuzat dintr-un motiv fara rezon un comentariu nevinovat in care-mi exprimam decent empatia cu fun-clanul minstru-prim-ministru-blogger-puscariasului AN. Iata mesajul refuzat AICI:

  Foarte frumos ca merge mai departe. Este exact ceea ce va recomandasem mai inainte intr-un mesaj cenzurat abuziv. Ceea ce face autismul acestui spatiu al ratarii plenare, inca si mai spectaculos. Sper sa nu va vina ideea paguboasa sa-l scoateti din spatiul public si sa-l lasati accesibil doar membrilor de clan-club-fun.

  Ziceam:

  Impresionata demonstie de loialitate, naivitate si rezistenta la realitate. Nici cand a murit Adrian Paunescu n-au fost atatea si atatea reactii sincere pe blogul poetului. Deh, suntem o tara in care majoritatea populatiei confunda sinceritatea cu adevarul. Adevarul e ca infractorul Adrian Nastase a scapat extrem de iefitin gratie acestei stari de fapt. Ca de sentimentali suntem sentimentali. Dincolo de aceste detalii nesemnificative despre falsul absolut numit Adrian Nastase, grupul celor care se invart in cerc pe acest blog ramane un fenomen extrem de captivant. Ar fi pacat ca un mic accident de destin sa intrerupa sau sa disperseze experimentul. Stati uniti la un loc. Adrian Nastase era doar pretextul, nu cauza pentru care sunteti impreuna. Nu va banuiesc capabili sa descoperiti cauza dar va cred in stare sa gasiti alt pretext. Va tin pumnii, bizare creaturi: aya, dl.nimeni, blogideologic, theodora, sibilla si alti irecuperabili sarmani cu cochilie la cap.

 9. anonim I said

  Mortii cu mortii ,vii cu vii :

  http://www.liviuioanstoiciu.ro/2012/06/sinucigasul-politic-adrian-nastase-a-fost-in-sfarsit-incarcerat-aceasta-era-problema-numarul-1-a-romaniei-inca-un-poet-adjudean-la-62-de-ani-premiati-pe-manuscrise-de-carte/

  http://www.liviuioanstoiciu.ro/2012/06/ura-intelectualilor-lui-basescu-si-plagiatorul-de-norme-de-drept-premierul-ponta-cu-nervii-tari-scandalul-apler-e-in-instanta-plicusoare-cu-tamaie-la-manastirea-vorona/

  http://www.liviuioanstoiciu.ro/2012/06/continua-razboiul-puterilor-in-stat-presedintele-basescu-se-crede-nemuritor-in-functie-premierul-ponta-nu-l-suporta-sfatuiti-ma-ce-sa-fac-sunt-probleme-cu-comentariile-de-aici/

  p.s. V-ati incumeta sa va spuneti opinia pe blogul poetului Liviu Ioan Stoiciu referitor la temele si comentariile publicate ? Daca vreti sa stiti parerea mea (eu) il consider cu mult mai” spectaculos si mai rezistent la realitate ” decit blogul bietului Adrian Nastase .

 10. Radu Humor said

  Un altfel de anunț ?

  „Aţi observat că politicienii nostri lupta ca nebunii să intre în administratia UE??????????
  Şi de ce? .
  Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobata !
  În acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună!!!!!
  Da, ati citit corect!
  Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania …) vor primi din partea Europei aceasta oferta (= cadou pretios, putem spune de aur ) doar ca să se pensioneze.
  De ce şi cine plăteşte ?
  Noi!
  Ei voteaza legi, fără control şi-si atribuie ,,pensii de aur” cu impozitele noastre.
  Tehnocraţii europeni beneficiaza de pensii de nababi ….!!!!!
  Parlamentarii, care beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating acesti domni …
  Adica, Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu ( in noiembrie 2010), o pensie de 1515 euro / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,ofera” , în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani).
  Colegul său, Peter Hustinx, si-a văzut contractul reinnoit cu inca 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe lună.
  E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita.
  E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.
  Multi alti tehnocraţi se bucura de acest privilegiu:
  1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12500 euro pensie pe luna.
  2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12900 euro / luna.
  3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14000 euro / luna.
  Listă de verificare, fa click pe adresa de mai jos:
  http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286
  Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a ,,avea o carieră completă”, prin urmare, de a obţine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare”, dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani şi jumătate (dintr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, în timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la serviciu 40 de ani.
  Confruntandu-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (în 2012), la 42 (in 2020) etc.
  Dar pentru ei nu e nicio problemă, sunt suficienti doar 15,5 ani …
  Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajaţi.
  Acum e o armată care se bucura : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori etc.
  Dar, mai nasol, în acest caz, este că acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la super- pensiile lor.
  Totul se plăteşte de catre contribuabili…
  Noi cotizam toata viata şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmeaza amenzi, penalităţi de întârziere la plată etc. …fara nicio mila.
  Ei sunt scutiti de toate acestea .
  Va puteti imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care se presupune că verifica dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiaza de acest sistem şi nu plătesc nicio cotizatie.
  In schimb ei nu uita ca trebuie sa joace rolul de ,, jandarmi ” la Bruxelles” şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetara, desi au ambele mâini pana dincolo de coate în oala cu gem.
  La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensii de 12500 – 14000 euro / lună după doar 15 ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea …
  Acest lucru este pura provocare!
  Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.
  Împreună putem crea o maree.
  Nu există nicio îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fara griji sau frica de astfel de pensii.
  S-a efectuat un studiu precis şi documentat despre aceste pensii europene, studiu deja preluat de către mass-media.
  http://www.lepoint.fr/actualites-economie/2009-05-19/revelations-les-retraites-en-or-des-hauts-fonctionnaires-europeens/916/0/344867

 11. Radu Humor said

  Ce-i Goe ?
  Probleme ?

  • Radu Humor said

   Te deranjează, sau te complexează… lungimea ?!
   Chestia cu guvernul decaPontabil a lui Mihai Rogobete nu mi se pare așa de mortală încât să alergi cu ea de nebun pe bloguri .
   Apropos, cum de-ai ajuns pe urmele mele !
   Doar la indicația mustăciosului cu pană la pălărie și spadă/sfadă ? 😉

 12. Radu Humor said

  “Aţi observat că politicienii nostri lupta ca nebunii să intre în administratia UE??????????
  Şi de ce? .
  Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobata !
  În acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună!!!!!
  Da, ati citit corect!
  Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania …) vor primi din partea Europei aceasta oferta (= cadou pretios, putem spune de aur ) doar ca să se pensioneze.
  De ce şi cine plăteşte ?
  Noi!
  Ei voteaza legi, fără control şi-si atribuie ,,pensii de aur” cu impozitele noastre.
  Tehnocraţii europeni beneficiaza de pensii de nababi ….!!!!!
  Parlamentarii, care beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating acesti domni …
  Adica, Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu ( in noiembrie 2010), o pensie de 1515 euro / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,ofera” , în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani).
  Colegul său, Peter Hustinx, si-a văzut contractul reinnoit cu inca 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe lună.
  E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita.
  E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.
  Multi alti tehnocraţi se bucura de acest privilegiu:
  1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12500 euro pensie pe luna.
  2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12900 euro / luna.
  3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14000 euro / luna.
  Listă de verificare, fa click pe adresa de mai jos:
  http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286
  Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a ,,avea o carieră completă”, prin urmare, de a obţine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare”, dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani şi jumătate (dintr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, în timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la serviciu 40 de ani.
  Confruntandu-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (în 2012), la 42 (in 2020) etc.
  Dar pentru ei nu e nicio problemă, sunt suficienti doar 15,5 ani …
  Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajaţi.
  Acum e o armată care se bucura : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori etc.
  Dar, mai nasol, în acest caz, este că acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la super- pensiile lor.
  Totul se plăteşte de catre contribuabili…
  Noi cotizam toata viata şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmeaza amenzi, penalităţi de întârziere la plată etc. …fara nicio mila.
  Ei sunt scutiti de toate acestea .
  Va puteti imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care se presupune că verifica dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiaza de acest sistem şi nu plătesc nicio cotizatie.
  In schimb ei nu uita ca trebuie sa joace rolul de ,, jandarmi ” la Bruxelles” şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetara, desi au ambele mâini pana dincolo de coate în oala cu gem.
  La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensii de 12500 – 14000 euro / lună după doar 15 ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea …
  Acest lucru este pura provocare!
  Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.
  Împreună putem crea o maree.
  Nu există nicio îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fara griji sau frica de astfel de pensii.
  S-a efectuat un studiu precis şi documentat despre aceste pensii europene, studiu deja preluat de către mass-media.
  http://www.lepoint.fr/actualites-economie/2009-05-19/revelations-les-retraites-en-or-des-hauts-fonctionnaires-europeens/916/0/344867

 13. Radu Humor said

  Și fu și ziua aceea !

  Chiar dacă drumul pare bătătorit și de alții, siliți să-l facă, e bine să fie atent la parcurs …
  L-aș fi vrut pășind spre instituția acum părăsită de Tismăneanu, sau spre cea în curs de părăsire de către Patapievici, dar până la urmă mă consolez cu gândul că nu face pași spre Cotroceni !
  Mai ales atâta timp cât se află Băsescu acolo 😉
  După aia, de ce nu ?
  Chiar, Doamne Ajută !

 14. Stabilopod said

  Uraste-ti aproapele ca pe tine insuti!

 15. Radu Humor said

  Lui Filadel și altora ca vai de el :
  Băi prăpădiților, că doar asta sunteți până la urmă: niște venetici pierduți printre românii care nu mai suportă canaliile portocalii și cozile de topor puse în slujba lor.
  Nici nu interveneam dacă n-aș fi văzut că erați vreo sutăcinzeci și voi vă înmulțiți ca șerpii ajungând iată la vreo 700 🙄
  Chiar atât de mizerabili nu vă credeam, nenorociților !

 16. Radu Humor said

  Mai jos de atât nici că se putea 😉
  Intelectuali de pe toate bloagele in spatele Portuarului , baza ICR alienarea/alinierea!!

  – 2008: ceata PDL accede la putere pe un plan fantasmagoric de creștere economică de +6.5%. Nici un intelectual nu îi trage de mânecă și nu le spune că au așteptări prea mari, că vor trebui să guverneze în criza. Criza e prezentă doar pe câteva bloguri economice, urmărite de o mână de adepți și luate peste picior de restul lumii.
  – 2008: incapabil să formeze singur guvernul și în ciuda amenințărilor lui TRU că se aruncă de pe casă, PDL se combină cu „bolșevicii” din PSD ca să preia guvernarea. Intelectualii, mucles, soluția imorală redivivus.
  – 2009, ianuarie: Băsescu dixit: „România nu are nevoie de împrumut FMI”. Boc dixit: „Creșterea economică va fi de numai 2.5%” (când era deja clar că va urma un an de scădere economică). Gura păcătosului adevăr grăiește, România chiar nu avea nevoie de împrumut FMI, avea nevoie doar de ceva tăieri de cheltuieli și de devalorizarea leului. Da, dar astea periclitează alegerile din decembrie, adică realegerea lui Băsescu. Concluzia din martie: „Avem nevoie de împrumutul FMI”. România devine de facto o țară bananieră. Intelectualii, mucles.
  – 2009, vara: fiica președintelui, semianalfabetă, este aleasă eurodeputat. Prilej pentru mass-media europeană să râdă în hohote. Intelectualii, mucles. Cu acest prilej iese la iveală delapidarea făcută de ministreasa Rizzi în favoarea analfabetei. Intelectualii, mucles. Ministreasa Rizzi șterge documente compromițătoare. Intelectualii, mucles.
  – 2009, vara, încep măsurile anti-economice (forfetarul, profitul anticipat, teroarea fiscală). Micii antreprenori mor pe capete, lectualii… mucles in lumea lor diafană banii cresc, probabil, în copaci și nu e nevoie să se solidarizeze cu cei care muncesc pentru ca ICR-ul să aibă bani pentru ponei roz.
  – 2009, septembrie: PDL își dă afară de la guvernare partenerii și provoacă cea mai gravă criză guvernamentală din ultimii 23 de ani, în plină criză economică mondială. Timp de trei luni, în timp ce criza economică se adâncește, România are un guvern-marionetă cu miniștri care păstoresc peste câte două ministere deodată. Intelectualii, mucles. Nu li se pare nimic suspect. În disprețul majorității din parlament, Băsescu propune numai diversiuni pentru postul de premier (Liviu Negoiță, Lucian Croitoru) pentru a putea guverna în continuare cu mâna pe docilul Boc. Intelectualii, mucles. Totul e, pasămite, ok pentru domniile lor.
  – 2009, campania electorală: Băsescu dixit: „Am ieșit din criză”, „Avem bani de pensii” etc. Intelectualii, mucles.
  – 2009, decembrie: alegerile cu cântec. Pseudo-guvernul Boc și-a făcut datoria. Zeci de parlamentari ai opoziției, unii dintre ei penali (Miki Șpagă) sar în barca puterii și sprijină cu nonșalanță „marea guvernare de dreapta Intelectualii, mucles.
  – 2010, mai: Băsescu apare în rol de prim-ministru și anunță tăieri otova de pensii și salarii. Intelectualii, mucles.
  – 2010, iunie: Vlădescu, ministrul de finanțe, dixit: „Puteam să mai mințim o vreme, dar am preferat să facem tăierile acum.” Intelectualii, mucles.
  – 2010-ianuarie 2012: o parodie de viață parlamentară, cu legi trecute pe bandă rulantă, cu voturi inventate etc. Intelectualii, mucles. Mucles și la Codul Muncii. În lumea lor diafană banii vin probabil din „granturi”, nu din muncă, deci n-are nici un rost să-ți bați capul apărând munca.
  – 2012, ianuarie: rezultat al guvernării „de dreapta”: nivelul ISD s-a prăbușit la nivelul din primii ani ai guvernului Năstase, în condițiile în care planeta băltește de dolari puși pe piață de FED prin cele două programe de QE din ultimii ani. Intelectualii, mucles.
  – 2012, ianuarie: scandalul Arafat. Președintele statului dă afară un funcționar care e, tehnic, în subordinea primului-ministru (același președinte care se plânge azi că i se uzurpă funcția). Intelectualii, mucles. Noroc că mămăliga, mai puțin intelectuală, face în sfârșit „poc”.
  – 2012, mai: plagiatul Laurei Kovesi. Intelectualii, mucles. Deh, face parte din „justiția reformată” a regimului Băsescu.
  – 2012, mai: brusc, intelectualii prind glas. Mai întâi cu ICR-ul, apoi cu plagiatul lui Ponta. Spaima icerizantă e că prin modificarea status quo-ului s-ar putea ca unii să fie tăiați de la porție (deși nu rezultă de nicăieri asta). De aici, angoasa de a ieși, cu mânie și papioane, pe trotuar. Legat de plagiat, câtă vreme în legea organizării guvernului 90 / 2001 nu scrie nicăieri că a fi plagiator e incompatibil cu a fi ministru, chestiunea plagiatului lui Ponta e un nonsens, o diversiune. Dar pe intelectualii noștri, altfel cu IQ cât turnurile gemene, nu îi interesează acest mic aspect; pe ei îi apucă brusc probitatea morală și vor nici mai mult, nici mai puțin decât provocarea unei noi crize guvernamentale, de dragul „onoarei academice” (vă reamintesc că atunci când presa internațională a râs de alegerea semianalfabetei în Europarlament, pentru intelectualii noștri nu a fost nici o problemă).
  Ce ar mai fi de comentat? Ce altceva decât că intelectualii noștri se comportă ca o mizerabilă coloană a 5-a care se activează oricând, oricum, numai atunci când o cere interesul public, nu? Și atunci, oare merită asemenea indivizi vreun răspuns?
  Răspundeți-le voi, că faceți parte din lumea lor și trebuie să vă mai frecați de coate cu ei și mâine, și poimâine, și răspoimâine, la un pișcot, o cafea, o pralină. Mie însă, ca om simplu, dați-mi voie să-i disprețuiesc și să nu dau doi bani pe angoasele lor icerizant-existențiale.
  (autor : Lucian Sârbu pe criticatac la Răspuns domnului Liviu Ornea)

 17. Radu Humor said

  Eu nu-i înțeleg pe ăștia, 1-2 de pe afară, care-l mai susțin pe Băsescu . Că pe voi vă înțeleg 😉
  Individul ăsta a făcut atât de mult rău României încât orice pedeapsă ar primi mi se pare meritată, mai ales că pedeapsa cu moartea a fost abrogată !
  Până și-a văzut puși peste tot slugoi de-ai lui a acuzat, bălăcărit și insultat toate instituțiile din țara asta, ba chiar și de pe afară dacă nu-l susțineau !
  Iar acum se vaită când vede de fapt, că de data asta este imperios nevoie de o depolitizare la politizarea pe care el a înfăptuit-o încălcând absolut toate legile țării atunci când interesele lui personale sau de clan erau în joc !
  Președintele jucător, cum în disprețul Constituției ( unde ne erau intelectualii atunci ), de a cărei milă plânge acum, avea aroganța a se recomanda, era de fapt un președinte infractor, căruia i se rupea de absolut toate instituțiile statului, reușind să-și transfere mârlănia chiar și-n afara granițelor!
  Imaginea internațională precară a României i se datorează aproape în exclusivitate, felul în care arată și vorbește făcându-l să roșească pe orice român de bun simț 🙄
  Singurul lucru pe care a reușit să-l ducă la extrem a fost slugărnicia față de oculta iudeo-masonică căreia i-a îndeplinit toate poftele, indiferent cât de costisitoare și multă atingere aduceau intereselor naționale.
  Într-o țară normală ar ajunge și un singur capăt de acuzare :
  Trădarea intereselor naționale
  Cu o pedeapsă pe măsură !

 18. Radu Humor said

  Wow !
  Cât tupeu și nesimțire ?!
  Videanu și Kibby cheamă la manifestație !
  Hai s-o vedem și pe asta !
  Adică pe Monica (și incă vreo cîteva/câțiva) cu păsărica-n spume, dar dezlănțuită și imposibil de oprit în a-și apăra binefăcătorul ( că altii nu mai cred să-și pună mintea cu ea !). 😳

  • kibby said

   uau!!
   mai draga tovarashe, kibby nu-si aminteste sa fi chemat la vreo manifestatie
   dupa ca esti prost ca napu mai esti si neam prost

  • Stabilopod said

   Radu consecventa ta e admirabila, e sublima am putea zice. Tu insuti ca creatura esti fascinant. Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta…
   Inteligenta are limitele ei, prostia nu.

   • Radu Humor said

    Da măi cap de piatră….
    Parcă Einstein ajunsese la concluzia asta cu prostia și Universul, la care iată că ai ajuns și tu după o lungă ședere cu picioarele în apă 🙄 😆
    E drept că pe tine nici măcar prostia nu te poate suporta prea mult, astfel că te părăsește, lasându-te o vreme în seama neghiobiei, o rudă ceva mai de încredere a ei .
    Este, că nici măcar n-ai observat asta 😉 ?!
    Stai liniștit că nu-i cazul să-ți faci probleme.
    Sunt suficiente injecțiile. Cu condiția să fie făcute la timp 😉
    Nu ca acum…..

 19. Radu Humor said

  Goe , iar te iei de Dorin Tudoran ? 😉
  Veziți mai bine ( chiar după ce ai luat-o peste ochi cu Băse și MRU) de următoarea postare a cărei titlu ar trebui să fie, pe bune, ANUNT MORTUAR și nu anti, cum ai sperat tu să se întâmple 😉
  P.S.
  Pe unde mai umbli, că pe unde te trimit eu, din păcate, rar ajungi 😳
  Scuze că te rețin, dar ce-o să iei în mână la mitingul lui MRU ?
  Vezi că la el nu prea ai de ce te prinde, ca să legi o discuție, că-i pe minus rău 😳

 20. Dl.Goe said

  Printre ploaia cu cacaturi multe si marunte s-a intamplat si un eveniment notabil ale carui semnificatii sunt insa departe de a fi clare. Se vor clarifica prin incalcire: ACTA – Respins de Parlamentul Europei. CCCare Europa? CCCCare Parlament?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: