(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

UN APEL CATRE CLASA POLITICA DIN ROMANIA

Posted by Arca lui Goe pe iulie 10, 2012

Astăzi, 9 iulie 2012

Noi, cetateni Români, din ţară şi din străinătate,

Venim să vă spunem vouă, celor care v-aţi asumat rolul de politicieni începând din decembrie 1989, că ne-am săturat!

DESTUL, DESTUL, DESTUL!

Ne-am săturat să tot aşteptăm să vă faceţi treaba! Noi…CITESTE MAI DEPARTE – AICI

20 răspunsuri to “UN APEL CATRE CLASA POLITICA DIN ROMANIA”

  1. kibby said

    vai dar cred ca dna Almasan nu trebuia sa scrie atita pt o chestie clara ca lumina zilei…
    to sum up – spuneti NU!!! suspendarii mandatului de 5 ani primit democratic de basescu in 2009, nu gunoaielor din usl care incearca (iar) aservirea justitiei, nu cretinului maimutzoi care e prim ministru si nu jalnicului kakat cu ochi galbeni (crin) care lupta pt ceea ce el numeste „bun simt”

    sictir stingistilor misogini batuti in cap gen radu humor si neamtu tiganu, sictir bugetarilor cretini care cica se „razbuna” pe base pt taieri de salarii negindindu-se ca-si dau singuri foc la valiza, ca pot sa mai astepte mult si bine, ca nu conteaza cum esti mintit daca -cica – ti se vor da „mariri” etc

    hai dlor politicieni, destul!! ca avem si altceva mai bun de facut decit sa ne pierdem vremea cu cacatzi ca voi.

    cam asa ceva.

    Apreciază

  2. INTJ said

    vorbe multe, rezultat zero. chiar daca ramane basescu dupa referendum, nimic nu se va schimba in tara asta. tin minte la niste alegeri din urma, cand la vot au fost mai putin de jumatate din votanti, un politician spunea „avem mandatul poporului” … iar eu tot calculam si-mi tot dadea cu virgula (din 100% votanti, sub 50% au fost la vot si din aia doar vreo 30% au votat „pentru” politicianul in cauza … adica sub 15% din „popor”). din pacate insa, nimeni nu a adus acel politician cu picioarele pe pamant spunandu-i ca acel „mandat al poporului” e de fapt sub 15% din votanti. pana cand asta nu se schimba, eu unul nu vad cum s-ar putea schimba ceva in clasa politica si implicit in tara.

    Apreciază

    • arcaluigoe said

      @INTJ – Eu nu cred ca Traian Basescu n-a fost constient de faptul ca doar 15% din populatia cu drept de vot a decis activ sa revina dupa prima suspendare (in timp ce majoritatea tacuta a privit spectacolul, acceptandu-i totusi intoarcerea). Nu stiu ce anume (in afara de propaganda tenace a fortelor retrograde si mafiote din Romania, care au promovat aceasta marota printre multe altele) ar putea acredita ideea ca presedintele s-ar fi comportat ulterior ca un Zeu(s) mandatat de popor sa-si impuna dreptatea absoluta. Dar in fond nu prea conteaza ce cred eu in aceasta privinta. Momentan nici nu-i important. De apatia populatiei presedintele Basescu nu este vinovat decat intr-o mica masura, fiind ultimul dintr-o lista a celor responsabili cu demobilizarea civica a populatiei. De aceea o prezenta masiva la vot pentru referendum, indiferent de felul (corect sau gresit) de a vota ar fi un semn foarte bun. Ca ceva se poate (totusi) schimba in tara asta. Daca impotriva evidentelor fortarii a legii, a Constitutie, a moralei si (mai ales) in favoarea disperatilor care au promovat aceasta maniera de a face politica, populatia va veni si vota, masiv, in virtutea convingerilor personale, indiferent cum va fi ajuns sa le aiba, si/sau a sentimentelor personale (intru defularea lor) tot vom fi mai castigati decat daca se va ajunge iarasi la o situatie ambigua ce va perpetua confuzia. Ori la bal, ori la spital. Cel mai rau pentru Romania ar fi ca preseditele Basescu sa se intoarca la Cotroceni din cauza ca nu se vor fi prezenta la vot cei 50% plus 1 dintre alegatori. Cel mai bun lucru pentru Romania europeana ar fi ca populatia (venita la vot in proportie mai mare de 50%) sa corecteze prin vot abuzurile politicienilor. Restul variantelor s-ar plasa pe undeva pe la mijloc ca-ntr-o traditionala ciorba de burta, cu prea multa burta, dar cu prea putina smantana, piper, hrean si fara ardei. Iute.

      Apreciază

      • INTJ said

        nu era vorba de basescu, da’ oricum nu mai conteaza. ce conteaza, cum spui si tu, e ca romanii sa voteze … fiecare cum crede … macar sa stim exact „ce mancam”.

        Apreciază

  3. Radu Humor said

    Sebastian Lăzăroiu :
    „Din ce spune CCR reiese că a fost o lovitură de stat !”

    Din ce spune Lăzăroiu cu lovitura de stat,
    s-ar putea să fie adevărat, în cel privește !
    Cine naiba-l pune să stea/doarmă pe cuie ?!
    O mișcare greșită, ceva mai bruscă, un zgâlțâit pentru trezirea la realitate și lovitura-i gata !
    Materializată ori printr-o înțepătură, ori printr-o vânătaie, ori chiar prin căderea din patul puterii 😉

    P.S. Salut Kibby !
    Te-ai lepădat de kibutz ? 😉
    Nu mai pleci ?!

    Apreciază

    • Vox and Echo said

      România la închisoare
      Autor: Sebastian Lăzăroiu

      O mână de ticăloşi care se tem de braţul lung al legii au îngenuncheat o ţară. În jurul lor, complici şi lipitori, haimanale cu insigna de parlamentar, clienţi cu buzunarele burduşite care se dau jurnalişti şi analişti.

      Vă întrebaţi poate ce au făcut ei? Simplu. Au răsturnat ordinea constituţională. În doar 10 zile. Niciun apel al cancelariilor occidentale nu i-a făcut să se oprească. Deviza lor este: “dacă noi mergem la temniţă, atunci să meargă toţi românii cu noi la puşcărie”. Căci, în fond, chiar dacă nu realizăm, ei ne-au închis pe toţi într-o cuşcă. Am ieşit din lumea civilizată chiar dacă mai curge apa la robinet şi mai avem curent în case. Suntem izolaţi şi priviţi cu dispreţ de ţările democratice. România este acum teritoriul nimănui.

      Cum am ajuns aici? Prin minciună. USL a promis poporului covrigi în coada câinilor, izvoare de lapte şi băltoace de miere. Prin târguială de capete de parlamentari-furajaţi au venit la putere şi primul lucru pe care l-au făcut a fost să îşi salveze penalii. L-au aruncat pe bravul Grăjdan în luptă. Dar nu le-a ieşit. Au trimis medicii şi poliţiştii să-i scape pielea lui Năstase. Tot nu le-a ieşit. Pe Voiculescu l-au salvat în extremis cu Monitorul Oficial. Dar nu pentru multă vreme.

      Între timp a mai fost prins unul la furat: însuşi pupilul lui Năstase, plagiator profesionist şi master fără acte. Şi au fost aruncate în luptă alte oştiri de semi-analfabeţi să-l salveze pe bietul “Dottore”. Comisii schimbate peste noapte, consilii desfiinţate în miezul zilei. Prea târziu. Europa a văzut cu ochii ei: un hoţ în fruntea guvernului României.

      Hoţul a fugit cu insigna în buzunar să stea la masă cu mai-marii europeni. Şi-a băgat picioarele în Constituţie pentru o poză de grup care să-l arate mai cinstit decât e. Geaba întindea mâna către unul şi altul ca să îşi spele plagiatul de pe degete. „Premierii lui” îl ocoleau ca pe un ciumat.

      Întors în ţară, mafioţii i-au râs în nas: “Victore, eşti şi tu ca şi noi”. Şi-aşa au purces la şirul de grozăvii care a lăsat perplexă o lume-ntreagă. Singura soluţie era să se răzbune pe români. Că sunt prea deştepţi, că s-au prins cine sunt ei, că fac bancuri pe seama lor, că îi vor după gratii. “Las’ că v-arătam noi democraţie!”

      S-au urcat cu picioarele pe masa judecătorilor, au spart geamurile Constituţiei, au pus pistolul la tâmplă Justiţiei. Ca o bandă de huligani evadaţi de la mititica au spulberat în câteva zeci de ore nu doar statul de drept, dar şi speranţa că în România ar mai putea fi vreodată un stat de drept.

      România e acum în temniţă. Iar ei, cei care ar trebui să stea după gratii numai şi pentru lovitură de stat pe care au dat-o, rânjesc în libertate. Între timp maidanezii tot fără covrigi în coadă umblă, laptele tot la cutie şi pe bani, iar mierea e doar în borcanele în care şi-au scufundat ei deştele pofticioase.
      Dar, aşa cum se întâmplă mereu în viaţă, de ce ţi-e frică nu scapi.

      EVZ

      Apreciază

  4. Pentru cine are cap şi poate înţelege :
    http://www.revista22.ro/demolarea-constitutiei-n-trei-pasi-16265.html

    Pentru ceilalţi :
    pe loc repaus.

    Apreciază

    • Radu Humor said

      @mahalaorășeanule
      Cel care-ți poartă numele și apare pe la TV îți este în vreun fel rudă ?!

      Apreciază

    • arcaluigoe said

      @Tiberiu Orasanu – Multumesc pentru trimiterea respectiva. Lucluri clare, explicate si recapitulate clar, pe intelesul tuturor. Din pacate, este de la sine inteles, ca intelegerea nu conteaza. Opiniile nu se bazeza decat foarte, foarte rar pe asa ceva. In realitate se bazeaza pe altceva, de care nu avem incotro si trebuie sa tinem seama atunci cand incercam sa anticipam cursul lucrurilor. In nici un caz sa le ignoram la adapostul teoriilor despre lucrurilor clare si logice. In practica absurdul este la putere. Nu logica.

      Apreciază

  5. d'Artagnan said

    Mă bag şi eu în discuţie…

    Întoarcerea la popor…


    P.S. Ca să fiu sincer, decât o victorie băşită a „băşiştilor” mai bine la spital. Aşa USLul nu o să mai aibă posibilitatea să dea vina pe alţii. Şi vedem cu ocazia asta şi rezistenţa justiţiei la „viruşi”. Odată şi odată trebuie să vedem dacă Justiţia poate să stea singură pe picioarele ei.

    Apreciază

  6. stely said

    D’Artagnan,
    Avem (azi) Dovada ca Justitia se tine inca bine pe „picioare „,desi s-a „zguduit „destul de tare in urma cutremurului de azi.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      1) Guvernul Romaniei
      2) Arhivele Nationale
      3) ICR
      4) TVR
      5) Monitorul Oficial
      6) Multe Comisii si Comitete
      7) Președinția Senatului,
      8) Președinția Camerei
      9) Avocatul Poporului
      10) Atributiile CCR
      11) Președinția Romaniei

      au fost infulecate fara truda si inghitite fara efort, dar cu oarecare prejudicii la imagine (ca prost crescut mai trebuie sa fii sa-ti upmpli gura si sa mai si vorbesti cu gura deschisa, stropind co-mesenii europeni si si pe cei cu gurile cascate din masa poporului)

      Dar. Dar toate astea au fost doar aperitve usoare, usoare dar obligatorii, catre pofta cea poftita, cu disperare, felul unu si felui doi, principale:

      12) Procuror General al Romaniei
      13) Procuror-sef DNA

      Ghici ce urmeaza la desert!

      Si in tot acest proces meta-bolic, Ponta (buna) si Crin sunt, n-o sa credeti, limba si lueta (omuletul).

      Pofta buna?

      Numai daca nu le-o sta ceva in gât. Sau daca nu si-or inghiti limba. Risc major de moarte subita prin sufocare.

      Apreciază

  7. stely said

    Apropo ,ce înseamnă în viziunea ta” victorie” başită”? Te referi la eventualul boicot, ca strategie a taberei „băşiştilor” ,de a nu asigura conditia de validare a referendumului ?

    Apreciază

Lasă un comentariu