(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

18 Iulie

Posted by Arca lui Goe pe iulie 18, 2012

18 iulie este a 199-a zi a calendarului gregorian și a 200-a zi în anii bisecți.

Evenimente

 • 586 î.Hr. : Ierusalimul a fost cucerit de Nabucodonosor al II-lea.
 • 387 î.Hr. : Celții i-au înfrânt pe romani în bătălia de la Allia.
 • 64 : Roma a fost cuprinsă de un incendiu de proporții; împăratul Nero s-a folosit de acest eveniment pentru a începe persecuția asupra creștinilor.
 • 1711 : Marea confruntare de la Stănilești dintre forțele ruso–române, conduse de țarul Petru I al Rusiei și de Dimitrie Cantemir, domnul Moldovei, și cele otomane. Victoria turcilor a obligat pe Cantemir să–și părăsească tronul și să se refugieze în Rusia, unde a devenit consilierul țarului.
 • 1898 : Marie și Pierre Curie au anunțat descoperirea unui nou element și au propus să se numească poloniu.
 • 1925 : Adolf Hitler a publicat manifestul său personal, intitulat „Mein Kampf„.
 • 1955 : A luat ființă Adunarea Parlamentară a NATO.
 • 1965 : A fost lansată stația automată rusească „Sonda 3” care a fotografiat partea nevăzută a lunii.
 • 1969 : Au început lucrările pentru construcția barajului Brazi-Valea Neagră, în cadrul sistemului hidrotehnic RuncuBaia Mare.
 • 1976 : Gimnasta Nadia Comăneci (14 ani) a atins primul punctaj de 10 din istoria Jocurilor Olimpice.
 • 1998 : Conflictul din Kosovo. Cel puțin 110 albanezi din Kosovo au fost uciși în luptele de lângă granița cu Albania.
 • 2012: Atentat pe aeroportul Burgas din Bulgaria, trei turisti israelieni au murit.

Nașteri

Decese

15 răspunsuri sa “18 Iulie”

 1. anonim pe arca said

  „Sed Fugit irreparabile Tempus Fugit interea, dum singula capti circumvectamur amore ”

  Doar atit … mai mult ar insemna sa va „complimentez ” si stiu ca nu va place … Dar ,desigur , videoclipul merita ,desi m-a intristat putin …

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Apropo de „complimentare” si de „placere” trebuie spus ca ati sesizat exact anumite aspecte concrete care decurg din sinergia faptelor. D-lui Goe ii dispace profund sa fie complimentat in aproape oricare context prosibil (d)in hiperspatiul anonimatului virtual si clandestin pentru ca pur si simplu nu exista nicio justificare cat de cat intemeiata, nicio ratiune pentru ca dl.Goe (ca personaj) sa fie complimentat, dupa cum, desigur, nu exista nici motive rezonabile pentru a fi criticat. Aceasta logica se aplica inca si mai abitir si faptelor virtuale al d-lui Goe, neexistand niciuna in sine care sa merite complimente sau critici intemeiate. Diferenta intre ele consta in aceeea ca in timp ce criticile (toate totalmente neintemeiate, altfel neavand cum sa fie in context) pot fi absorbite cu mare usurinta (nu insusite, nu respinse sau „pitulate”, ca la altii, ci pur si simplu absorbite) nu acelasi lucru se poate face cu complimentele care (la fel) nu au nici cea mai mica justificare vizavi de activitatea virtuala, anonima si clandestina a d-lui Goe pe Arca sau aiurea. Neputand fi absorbite ar ramane sa pluteasca prin zona incurcand locul. Degeaba.

   Apreciază

 2. Dl.Goe said

  In mod suspect toate cele 12 evenimente intamplate intr-o zi de vara, pe 18 iulie, au legatura directa cu spiritul celor ce se intampla ACUM in ROMANIA. Revedeti-le si veti vedea ca asa este.

  Apreciază

 3. Radu Humor said

  Am început să-i dau dreptate lui Băsescu :
  El nu luptă pentru un scaun ( ce-i nebun ?!). Luptă pentru o întreagă vilă de protocol, pe care tocmai a modernizat-o din bani publici (vreo 3 milioane de euro 😉 )
  Bașca 75% venit viager din actuala retribuție lunară, gardă de corp și mașină la scară !

  Dar voi pentru ce luptați măi prăpădiților !
  Pentru arginții ce vi-i aruncă, cu scârba ce se cuvine slugilor ?!
  Nu-i prea puțin ?!
  Mă rog, nimeni nu știe mai bine decât voi care vă e prețul 🙄

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   D-le Radu Humor s-ar putea sa va aflati intr-o eroare de perceptie. Nu stiu cum ati putut ajunge la concluzia ca vorbele prapaditului d.Goe ar putea fi echivalate cu vreo lupta. Intrucat sunteti printre putinele tinte ale acestor vorbe nu pot decat sa deduc usor amuzat ca d-voastra personal le simtiti ca atare, ceea ce inseamna ca au darul de a va destabiliza convingerile ferme. Altcineva nu s-a mai plans. Ca in majoritatea afirmatiilor pe care le faceti, bazate pe lanturi intregi de presupuneri plecate e la ipoteze fanteziste, nici de data asta nu va opriti la prima presupunure cu valente retorice. Ati decretat ca „se lupta”, apoi ati dedus logic ca e mercenariat. Apoi ati dedus logic ca „ei” ne arunca noua, cu scarba, ca unor slugi cu simbrie niste amarati de arginti (care va sa zica mai putini decat apreciati d-voastra ca am merita). Si dupa aceasta splendida proba de perspicacitate, de intuitie, de logica (deductiva si inductiva) care v-a adus in posesia adevarului, va impotmoliti ca tiganul la mal, in fata unui detaliu minimal: „care e pretul?”. Haideti stimate domn, o persona cu instruirea d-voastra, cu inteligenta si cu sursele d-voastra de informare, sa nu poata face a evaluare atat de simpla?

   Imi pare sincer rau ca nu pot presupune (la schimb macar) ca domnia voastra lupta pentu vreo cauza, necum ca ar fi platit in vreun fel pentru asta. Impresia ca ati contribui personal la instaurarea dreptei democratii interimare, activand constiincios pe Arca lui Goe, va face extrem de nostim, mult peste hazul care rezulta si asa engros din convingrea ca ati fi patriot si onest si din multe alte convinger hilare pe care le etalati, cei drept cu foarte mult haz, motiv pentru care si sunteti atat de bine-venit pe Arca, la orice ora.

   Apreciază

 4. Radu Humor said

  E vorba de un divorț !
  Cel părăsit, adică de care mă despart, e Băsescu !
  Odată liber, până în toamnă, am timp să mă gândesc !
  S-ar putea să apară o partidă mai bună !
  Deși sincer vorbind după ce cuplu fac Antonescu și Ponta ( recunoaște, știu că e greu 😉 , că băieții ăștia au crescut ceva de speriat: în mai puțin de 2 luni, cât a scăzut altul în 8 ani ) s-ar putea să mă mulțumesc și cu ei.
  Anunță-l pe gitenstein că nu-s poponar de-al lui !
  Mie-mi plac băieții isteți, nu „deștepti”, de pe urma cărora profită și el.

  Condoleanțe !

  Apreciază

  • Radu Humor said

   Goe, uite-ți zic și domnule, dacă-mi explici și mie cum poate un om inteligent ca tine să nu aprecieze discursul, uneori de-adreptul sclipitor al lui Crin ?!
   Poate tâmpi politica în asemenea hal ?!

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    „…discursul, uneori de-adreptul sclipitor al lui Crin” – Desigur aveti dreptate. Politica tâmpeste in ultimul hal. Dar nu chiar pe toti. Pe unii ii desteapta la maxim facandu-i din simpli repetenti, muzeografi si din muzeo-gravi interi-mari, asa din nimic, cu capul gol, de limbi straine, de cultura, de vreo profesie sau de vreo realizare anume. Politica e singura in stare de asemenea minunate minuni (care tin trei zile)

    P.S. Va rog sa nu uitati sa-mi spuneti cine-i omul acela inteligent ca mine care nu-l apreciaza pe Crin. Eu va asigur ca-l apreciez. Nu chiar ca pe domnia voastra, dar orisicat. Daca sunt inteligent ce alta as putea sa fac?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: