(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Lapsus jos si doruri sus

Posted by Arca lui Goe pe iulie 24, 2012

 • Ceea ce este adevarat ramâne asa pana in momentul in care cineva decide organizarea acelui ceva.
 • Mi-e dor de o era in care justitia institutionalizata si patriotismul sunt neimportante.
 • Tentativele de demitere (prin sublimare) a Presedintelui ales, experimentate in ultimele doua exercitii legislative, initiate formal de catre Parlament, ofera suficiente date (informatie de natura sociologica, politica, sistemica) pentru cristalizare in vederea fixarii in norma a acestui trend, consfintit deja prin aceste doua precedente. Chiar daca puse in practica intr-o maniera empirica, aproape haotica, existenta acestor precedente denota in mod categoric o anumita fragilitate a democratiei romanesti, o instabilitate periculoasa, in tandem cu o imaturitate naucitoare a clasei politice dar (vai) si a electoratului, a opinei publice si a societatii in ansamblul ei. In mod aparent paradoxal, aceste improvizatii politice, puse in scena cu ajutorul Parlamentului, de catre histronice creaturi care au consacrat cabotinismul ca singura varianta de succes la public, in politica post…decembrista (ca altfel nu i s-ar putea spune), ele insele contin imbricate in corpul lor solutia necesara pentru mai bine, pentru imunizarea si consolidarea fragilului corp social al patriei in tranzitie. Meditand profund la sensul difuz al celor intamplate, dl.Goe, facand uz de uluitoarele sale abilitati de analiza si sinteza precum si de inegalabilul sau simt de anticipare din perspectiva privilegiata in care, intamplator, se afla (…) , a reusit sa sintetizeze un enunt care exprima clar si concis ce anume ar trebui intreprins pentru a evita pe viitor (macar 4-5 legislaturi de acum inainte) rispa stupida de energie sociala, delapidata practic din bugetul energetic al natiunii, vaduvita astfel de un minim de energie necesar unor proiecte sociale utile si, in genere, pentru progres (vii aplauze).
 • Propunere de initiativa legislativa. In vederea intregirii listei de modificari a Constitutiei, Dl.Goe decreteaza:
 • ARTICOL UNIC:
 • La mijlocul fiecarui exercitiu legislativ se va organiza, din oficiu, un Referendum (garantat Constitutional) in care cetatenii sunt invitati sa-si exprime acordul cu doua enunturi:
  .
  a) Doresc demiterea Presedintelui in exercitiu si organizarea alegerilor prezidentiale anticipate pentru ocuparea postului de Presedinte al Romaniei pe perioada de mandat ramasa.
  .
  b) Doresc demiterea Parlamentului in exercitiu si organizarea alegerilor parlamentare anticipate pentru constituirea unui nou Parlament pe perioada ramasa.
  .
 • Cetatenii care decid sa participe la Referendum pot stampila unul sau ambele enunturi.
 • Validarea fiecaruia dintre enunturi se va face in conditiile in care cel putin 50% + 1 dintre cetatenii cu drept de vot vor fi votat acel enunt.
 • Mandatul Presedintelui ales sa suplineasca postul, in locul Presedintelui demis prin acest Referendum, nu se va numara ca mandat constitutional, nelimitatnd in niciun fel dreptul acestuia de a candida la alegerile prezidentiale organizate la termen.

Consider deschisa (acum, aici) lista de adeziuni pentru validarea initiativei legislative „GOE” prin care Romania ar putea deveni un loc mai calm, mai stabil, un exemplu pentru altii (ca noi) si un deschizator de drumuri in practica democratica si profilaxia derapajelor de la democratie. (Valabil numai pentru cei care au simtul umorului meu).

 • Cei care stiu nu vorbesc. Cei care vorbesc nu stiu.
  .
 • Natura nu are „urgente” si totusi toate se implinesc.
  .
 • Alege sa-ti pese de ceea ce gandesc altii si vei deveni prizonierul lor.
  .
 • Timpul este un lucru creat (de imaginatie). De aceea a spune „n-am timp” este acelasi lucru cu a spune „nu vreau”.
  .
 • Cel mai bun luptator nu este niciodata nervos.
  .
 • Actioneaza fara sa ai asteptari.
  .
 • Cel mai bine este sa stii ce nu stii. Sa pretinzi ca stii ce nu stii este o boala.
  .
 • Nu exista primejdie mai mare decat a-ti subestima adversarul.

33 răspunsuri sa “Lapsus jos si doruri sus”

 1. Radu Humor said

  O să râzi ca prostul, dar sunt 100 % de acord cu ce-ai spus !
  Cine ți-a spus să spui ?!
  Salută-l din partea mea !

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Hå-hå-hå! Râd ca prostul !!! Nici n-am apucat bine sa fac propunerea de initiativa legislativa in numele Organizatiei Arca lui Goe (Nonprofet) si au si inceput sa se arate semnele unei påci sociale. Cui i se pare ca e putin lucru sa compui un text pe teme politice cu care sa fie mai degraba de acord, simultan, atat „Dictatura Justitiei” cat si „Radu Humor” sa incerce sa-l scrie. Nu ca ar avea dl.Goe vreo umbra de merit in aceasta intamplare. „Vina” ii apartine in intregime lui Lao Tzu. Hå-hå-hå. Dar tare mi-e teama de tradare. Non idem est si duo dicunt idem.

   Apreciază

 2. Meloman Vara said

  Apreciază

  • Frank said

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    Care va sa zica nimic nou in raport cu temele antenelor, lucruri pe care le stim cu totii (pentru ca se stiu): Cu siguranta ca Basescu :

    a) are conturi multe (secrete) cu multi bani
    b) e securist (cu grad mare)
    c) ne face dosare la toti (pentru ca e rau si vrea sa ne bage la puscarie)
    d) e betivan mare (se zice ca are multe sticle goale sub mese)
    e) a luat banii din pensia poporului si i-a dat pe curve si pe robinete de aur.

    Trebuie prin urmare a-nihil-at. Ma-sa-n-cur. Ce? Ne face el pe noi?

    Apreciază

 3. Legea Junglei said

  http://www.legea-junglei.ro/

  Apreciază

 4. Un neutru said

  http://hydepark.ro/articol/articol/anatomia-ipocriziei-despre-falsii-neutri-si-indignatii-cu-geometrie-variabila-990.html

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Clar si la obiect. Parca s-ar fi refererit la scriitorul de origine romana Dorin Tudoran si anturajul sau de la blog. Dar de fapt s-a referit la altii dând colateral si altora senztia ca ar fi bagati in seama.

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Bine că i-a mai numărat Tismenețchi încă odată pe cei din turma intelectuală a lui Băsescu .
    Din fericire, destul de puțini la număr, dar și cu un IQ pe măsură .
    Limitat la fundul lui Băse, care cu siguranță nu dă în particular, nici doi bani pe ei.
    Soarta dintotdeauna a lichelelor 🙄
    De hârtie igenică și chiar de pamperși, cum se aude, sunt buni.
    Mai ales că nu-s de unică folosință.
    Dacă am aduna într-o singură oală, chiar și de noapte, inteligența care le permite să se considere intelectuali ar fi dezamăgiți să constate că trebuie să se mai screamă mult ca s-o poată umple!
    Mă găndesc că oricâtă nesimțire ar avea, la citirea numelor de intelectuali aflate pe scrisoarea adresată mai marilor UE, n-ar putea să nu simtă un sentiment de inferioritate, nu numai numerică, ci și valorică.
    Singurul lor avantaj ar fi cel material , obținut prin acea artă la care nu-i întrece nimeni – pupincurismul !

    Apreciază

  • stely said

   Dar despre cei de aici ce spuneti ? Poate nu este cazul sa ma pronunt ,dar parca prea sunt multi …

   http://www.jurnalul.ro/observator/scrisoare-deschisa-un-grup-de-intelectuali-romani-transmite-ue-ca-in-romania-sunt-respectate-principiile-statului-de-drept-619002.htm

   p.s. Am citit lista de citeva ori si ma mir cum de lipseste Alexandru Petria .

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    Textul colectiv dimpreuna cu lista respectiva a „subsemnatilor” constituie un ansamblu mo-nu-men-tal. Cred ca putem consemna fara probleme nasterea unei noi arte: literatura involuntara. O literatura al carui umor fantastic, se va pierde, vai, in traducere, precum s-a intamplat de mii de ani cu toate marile opere ale unei culturi mici, precum cea valaha. N-am mai râs de multa vreme cu atata pofta ca acum, inca de la titlu, citind : „Scrisoare deschisă: Un grup de intelectuali români transmite UE că în România sunt respectate principiile statului de drept”. Doamnelor si domnilor nu va lasati furati de patizanate ratand ocazia de a savura hazul nebun si supraetajat al acestui text fabulos, incheiat apoteotic cu o lista de simboluri aproape nationale, care si-l si asuma. Promit sa plagiez cu entuziasm fragmente brute sau „idei” din acest magnific text, de fiecare data cand voi fi in pana de umor. Ce-ar putea fi mai savuros decat o asemenea depesa deschisa?, in care „un grup de membri ai partidului” atrag atentia sus (sus de tot) (in titlu) ca in Gubernie sunt respectate cu sfintenie principiile statului de drept, fiind ele incalcate (dupa cum rezulta din text) doar arareori si anume pe ici pe colea prin punctele esentiale, de catre presedintele ales (singurul dictator) si de catre partidul fost de guvernamant. Dar de ce n-au trimis-o domnule „atuncea”? „Atuncea” cand se intampla drama. De ce o trimitz abia acuma? Si de ce o dau anonima? (Sa nu-mi spui ca nu e anonima ca te contrazici). Domnule, ne aflam in fata unei capodopere a genului anonim de geniu.

    P.S. Lipseste Alexandru Petria? Asta nu-i nimic. Eu am remarcat si alte mici monstruozitati mult mai picante. Mai intai si mai intai as remarca faptul ca nu se afla niciun semnatar dân Ploiesti. Poti sa crezi? Nimeni. Nicio revolutionara ploiesteanca! Nimic! Apoi ar fi ca exista o regisoare (ah, da mama cu biciu-n mine) printre ei, actorii acestei comedii bufe, care sa-i organisese (på scena). O cheama Larina. Larina Demian. Tttt… Dar, de departe, punctul de rezistnta al depesei ff urgente este faptul ca e semnata de care (da, da) Eugen Ionescu! Fantastic, fantastic, fantastic… etc… Lipsesc asadar (ce Petria?) Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Brâncusi si, cu voia d-voastra ultimul pe lista Niky Manolescu de la Paris.

    Regretul pe care-l am este acela ca aceasta sceneta „O Scrisoare deschisa…” (adica sincera) pune in umbra o alta capodopera literara a genul scurt: Analfabetul de Branislav Nusici. Ascultati AICI originalul, ca sa vedeti de unde plagiat genialul autorul al acestui text, adoptat mai apoi de atatea si atatea capete grele. Stau si ma intreb cine o fi scris in fapt scrisoarea, plagiindu-l cu atata talent pe Nusici, ca trebuie sa fie cineva, om nu gluma, un mare scriitor nedescoperit inca. Tine-ma Doamne.

    Apreciază

   • Radu Humor said

    Ce faci panaramo ?!
    Nu mai mergi la vot ?
    Iar stai cloșcă acasă pe ouăle lui Abălaru ?
    Parcă văd ce puiuți de dizidento-comuniști vor ieși de sub mătăhăloasa-ți făptură 😉

    Apreciază

 5. Axon said

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/voiculescu-mai-destept-decat-intelectualii-993220.html

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Da, Sorin Ioniţă. Un observator fin capabil sa vada bine nu doar realitatea de moment. Pacat ca este asa de putin vizibil. Si uitasem de el. In ceea ce-l priveste de „desteptul” de Voiculescu care ar avea IQ-ul mai mare decat al intelectualilor, de… Ce sa zic? As zice ca asta e partial adevarat. Il are, ce-i drept, mai mare decat al „intelectualilor lui Basescu” dar in niciun caz nu-l are mai mare decat al intelectualilor neutri si impartiali care i-au plagiat metodele…. Fara sa se vada. Ca sa se vada si ei cumva.

   Apreciază

 6. anonim pe arca said

  Apreciază

 7. anonim pe arca said

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Doar ca aici si marionetele si mânuitorii lor sunt simpatici si inofensivi. Nu ca-n cruda realitate.

   Apreciază

   • anonim pe arca said

    Una ( cea de sus ) exprima ceva ,iar aceasta (da)”simpatica si inofensiva ” altceva . Culmea ca le-am gasit intimplator pe un blog grotesc, puse insa de singurii comentatori simpatici si , unul dintre ei f.subtil .

    Apreciază

 8. Radu Humor said

  Wow ! Se-ngroașă gluma !!!
  Analiză de la Washington
  Americanii spun că Băsescu a fost securist şi că Ponta apără democraţia
  Acasă » Actualitate

  Foto: presidency.ro
  John Podesta, şef al staff-ului de la Casa Albă în timpul mandatului preşedintelui Bill Clinton, în prezent profesor şi preşedinte al ONG-ului Obama-Biden Transition Project, explică şi clarifică situaţia scenei politice din România într-o analiză publicată de Center for American Progress (Centrul American pentru Progres), organizaţie condusă de foşti şi actuali influenţi formatori de opinie afiliaţi Partidului Democrat din SUA.

  Cotidianul.ro publică traducerea integrală acestei analize:

  „Pretenţiile unor reputaţi comentatori internaţionali, precum Washington Post sau The Economist, conform cărora prim-ministrul Victor Ponta a subminat democraţia din România prin suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, ameninţând stabilitatea economică, nu sunt doar greşite, ci induc în eroare cu bună ştiinţă.

  La o analiză mai atentă a acţiunilor mai mult sau mai puţin recente ale preşedintelui suspendat, precum şi a recentelor decizii ale Curţii Constituţionale în această privinţă, se constată că prim-ministrul apără, de fapt, democraţia! Cu ceva mai mult de două săptămâni în urmă, Parlamentul României l-a suspendat pe preşedintele Traian Băsescu, un fost căpitan de vas maritim, care a lucrat cu Securitatea (poliţia secretă a României), înainte de revoluţia din 1989, care a pus capăt domniei liderului comunist Nicolae Ceauşescu. Băsescu s-a confruntat cu acuzaţii continue de corupţie, deturnare a rezultatului voturilor şi comportament indecent, după ce a devenit pentru prima dată preşedinte, în 2004. A fost suspendat, pentru prima oară, în urmă cu cinci ani, după acuzaţiile conform cărora ministrul Justiţiei, Monica Macovei, apropiata sa, orchestra procese politice.

  Băsescu a încercat, cu disperare, să remodeleze spectrul politic în favoarea sa, în ciuda faptului că, în prezent, se confruntă cu o creştere fără precedent a lipsei sale de popularitate, după măsurile de austeritate, care s-au suprapus unor violări repetate ale prevederilor constituţionale.

  Imediat după numirea sa, prim-ministrul Ponta a căutat să se focalizeze pe măsurile necesare redresării economiei, nu pe politică. Angajându-se, pe de o parte, să respecte angajamentele externe ale României, cu FMI şi Banca Mondială, Ponta a încercat să promoveze creşterea economică şi capacitatea de absorbţie a fondurilor europene. În paralel, a majorat salariile din sectorul public şi a returnat sumele reţinute ilegal pensionarilor. Aceste măsuri au asigurat o victorie de proporţii pentru Uniunea Social Liberală în alegerile locale de la începutul lunii iunie. Drept răspuns, preşedintele Băsescu a început un atac pervers, în plan personal şi politic, la adresa prim-ministrului. Băsescu a făcut tot cea i-a stat în putinţă pentru a bloca reformele, abuzând de prerogativele sale constituţionale.

  În acest climat tensionat, USL a înlocuit preşedinţii celor două camere parlamentare şi l-a suspendat pe preşedinte, decizii confirmate toate de Curtea Constituţională. Cu toate că majoritatea judecătorilor Curţii au fost nominalizaţi chiar de preşedintele Băsescu, Curtea Constituţională a decis că preşedintele a încălcat Constituţia, uzurpând şi diminuând rolul şi atribuţiile prim-ministrului şi ale Parlamentului şi că nu şi-a respectat rolul prevăzut în Constituţie, acela de moderator între puterile statului.

  La referendumul care va avea loc duminică, românii vor avea oportunitatea să decidă viitorul preşedintelui suspendat. Sondajele de opinie arată că 80 la sută din populaţie îl vrea demis pe preşedintele Băsescu. Totuşi, Curtea Constituţională i-a oferit acestuia o portiţă de scăpare, cu o decizie care a anulat iniţiativa Parlamentului de a modifica legislaţia, pentru a permite demiterea preşedintelui cu o majoritate simplă a voturilor electorilor prezenţi la urne.

  Viitorul preşedintelui va fi determinat, aşadar, de numărul de voturi, un cvorum de participare fiind necesar. Imediat după decizia Curţii, prim-ministrul Ponta le-a scris preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului, insistând ca opinia judecătorilor să fie respectată – ceea ce cu greu poate fi descrisă drept reacţie a unui tiran nedemocrat, avid de putere. Ulterior, pe măsură ce criza s-a adâncit şi internaţionalizat, prim-ministrul a încercat să acţioneze şi să se exprime raţional şi apărând deciziile Curţii Constituţionale.

  Dacă şi preşedintele Băsescu ar fi arătat acelaşi respect pentru agenda Guvernului şi pentru Constituţie, atunci perspectivele economice ale ţării ar fi fost mai surâzătoare, iar democraţia mai sănătoasă. Sperăm şi ne aşteptăm ca voinţa poporului român să triumfe. Pe termen scurt, e o chestiune de prezenţă la vot; pe termen lung, e mai mult o chestiune de timp”.

  Apreciază

 9. d'Artagnan said

  Văd scris mare pe tot felul de bannere şi pancarde: „DEMITE-L!”.

  ( Ce v-aş mai demite eu pe toţi, de la Preşedintele suspendat, trecând pe la acela interimar şi primministru, şi până la ultimul politruc care mă ia de prost…)

  Pe mine mă tentează să fac exact pe dos decât zic cele două tabere, adică să merg la vot să-i fac în ciudă lui Băsescu şi să spun NU la demitere, să se enerveze Antonescu.

  Dar dacă mă duc la vot înseamnă că legitimez toate manevrele golăneşti ale USLului. Dacă nu mă duc la vot înseamnă că sunt taliban de-al lui Băsescu, înseamnă că merg orbeşte după indicaţiile lui: ba să mă duc la vot, ba să nu mă duc. Oricum o dau, am senzaţia că cineva va rânji satisfăcut în spatele meu.

  Mă uit la televizor şi văd că motivele invocate invariabil de oamenii care doresc demiterea sunt:” Băsescu ne-a tăiat pensiile! Băsescu ne-a tăiat salariile! Băsescu ne-a tăiat alocaţiile!” Nu văd niciunul să zică de încălcări grave ale Constituţiei, de fapte de trădări naţionale.

  Poporul nu-i vrea capul lui Băsescu pentru că e grobian, mincinos, autoritar şi narcisist, că e one man show, că e prea jucător, că e răzbunător, că nu e factor de echilibru; pe motive de „ţigancă împuţită” sau de urcat cu şpriţul în freză la volan, nu-l vrea dat jos nici pentru însăilarea de motive puerile de către USL, poporul îl vrea dat jos pentru motive mult mai lumeşti, pecuniare:bani mai puţini! Cu alte cuvinte Băsescu plăteşte preţul Crizei. Plăteşte preţul unei încercări de reformă, bună, rea, dar încercată şi asumată. De acord, România putea trece prin criză mai uşor chiar dacă eu nu văd clasa politică din România ( nici un partid din România) atât de performantă, nepopulistă şi hotărâtă să-şi asume măsurile necesare pentru prevenirea sau depăşirea momentului dificil. Pentru că, vrem nu vrem, fără măsuri dureroase şi nepopulare nu merge. Probabil că în loc de 100 de lei s-ar fi putut tăia doar 20 dacă se luau măsuri din timp, dacă economia nu ar fi fost atât de neperformantă, dacă nu se fura, dacă nu se investea aiurea, dacă se luau banii pe proiecte europene, dar nemulţumirea oamenilor ar fi fost cam aceeaşi, chestie de psihologie. Pe Băsescu şi Boc i-ar fi urât lumea şi dacă tăiau 100 de lei şi dacă tăiau 20 de lei, sunt sigur de asta, este reversul de la „să ni se dea”, este „ni s-a luat!”.

  Ca şi în natură, oamenii aleg calea minimei rezistenţe, vor să creadă că o guvernare autointitulată „CURATĂ ŞI DE BUN SIMŢ”, cum spune USL , le-ar fi adus şi mai mulţi bani în buzunar, şi TVA redus la alimente, şi ajutoare şi alocaţii mai multe şi, în general, criza ar fi ocolit ţărişoara noastră. Prin comparaţie cu asemenea ofertă FANTEZISTĂ, chiar şi o ajustare negativă foarte mică ar fi aprins ura faţă de Băsescu. Oamenii îl vor demis NU pentru că a tăiat 100 de lei din venit (când ar fi putut tăia, să zicem, DOAR 20, dacă ar fi avut un guvern mai performant, iar asta este vina lui şi a guvernului CONDUS de el) ci pentru că A TĂIAT ÎN GENERAL. Şi cum toată lumea are credinţa că în lumea asta salariile au o singură evoluţie, crescătoare, scăderea chiar şi infimă de salarii ar fi fost destulă ca să aprindă scânteia nemulţumirii.

  Ca o mică notă explicativă, eu nu critic aşteptările oamenilor de a primi salarii mai mari şi, în general, să-şi dorească o viaţă mai bună, este evident că fiecare îşi doreşte asta.

  Rezumând problema, puţin forţat, recunosc,eu sunt chemat acum la vot pentru a-l demite pe Băsescu nu pentru că a încălcat Constituţia, nu pentru multiplele defecte pe care le are ci pentru calităţile lui.

  Mai există aici şi o problemă de logică: Băsescu şi-a câştigat legitimitatea ca Preşedinte pentru o perioadă de 5 ani atunci când a fost votat la alegerile prezidenţiale. Aşa scrie în Constituţie.

  Referendumul este de fapt pentru legitimarea acţiunii USLului care consideră (lăsând la o parte motivele superficiale invocate) că Poporul vrea să-l demită pe Preşedinte. Dacă Poporul chiar vrea asta, nu văd de ce nu s-ar strânge lejer o majoritate de 50% plus unu. Mingea este la USL deoarece ei trebuie să convingă oamenii că Băsescu este vinovat pentru sărăcia din ţară şi deci acţiunea de demitere este justificată.

  P.S. Cum tot blogul, tot virtualul, dar ce spun eu!, toată ţara vrea să ştie cum votez, am să fac o mărturisire: sunt în dilemă.

  Cu riscul de a supăra colegii şi admiratorii mei 🙂 şi în virtutea celor spuse până acum eu nu pot să votez DA la Referendum ( băsiştii nenorociţi şi portocalii pedelachei, slugile lui Satana etc. să nu se bucure prematur!!!) Rămân două variante: să mă duc să zic NU sau să nu mă duc deloc.

  Ca să le fac o bucurie şi useliştilor simpatici de pe toate „mapamoandele” am să-i întreb: voi ce-aţi prefera să fac? 🙂

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   @D’Artagnan – Sunteti incorigibil d-le. Continuati sa fiti logic si rational intr-un context in care totul e viceversa. Parca-ti fi nu D’Artagnan ci Descartes. Oricine ati fi, bine ca existati.

   P.S. Daca veti primi vreun raspuns uselist la intrebarea d-voastra (aproape) existentiala (a fi sau a nu fi la urne), va rog sa-mi spuneti si mie. Caci am tinut si tiu la humor. Si Garda Nationala s-a desfiintat. Puteti sa credeti?

   Apreciază

  • Radu Humor said

   „Băsescu şi-a câştigat legitimitatea ca Preşedinte pentru o perioadă de 5 ani atunci când a fost votat la alegerile prezidenţiale. Aşa scrie în Constituţie.”
   Dă-ți bă pălăria de pe ochi și vezi cum a câștigat Băsescu toate alegerile:
   La mustață !
   Ia vezi tu o mai ai , sau ți-ai ras-o ca să poți presta mai lejer la dorsalul prezidențial !
   Fără frauda din 2004 și din 2009 Băsescu ar fi fost un pușcăriaș model, acum poate eliberat pentru bună purtare !
   Cât vă dă măi prăpădiților ca să nu mergeți la vot ?
   De la noi oricum luați mai mult 😉
   Sub formă de amendă !
   Că nu-s paturi și pentru găinari în pușcării !
   Apropos ! Crezi că întâmplător s-au sesizat niște șmecherași că în închisorile românești nu sunt condiții asemănătoare celor din afară ?! De condițiile în care trăiesc cei liberi nu-i doare nici în cur, măi buze reci :mrgreen:
   Pricepi, sau trebuie s-o auzi direct din gura lui Băsescu ?! 🙄

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    D-le Radu, de curiozitate, d-voastra cu ce va ocupati in „civilie” ca sa zic asa? Din ce va castigati existenta vreau sa zic, nu cu ce va ocupati in timpul liber. Ma tot intreb ce meserie ar putea practica o asemenea creatura precum domnia voastra. Sunteti cumva pensionat pe caz de boala? Nu reusesc sa-mi imaginez nimic altceva, vorba ‘ceea „no offense”.

    Apreciază

    • Radu Humor said

     Aș vrea eu să fiu pensionat pe caz de boală 🙄
     Numai că boala asta , deși se ia atât de ușor ( ca boala de om 😉 ) nu-i încă trecută în nomenclatorul medical, deoarece zic unii că nu se mai întâlnește nici într-o altă țară !
     Da, dar ei nici nu au un asemenea microb ca al nostru – Băses+
     Deși eu cunosc o mulțime, care vor veni la vot și vor vota DA, și o grămadă care vor sta acasă, că unde ai mai văzut grămezi mergătoare !?
     Acum că te-am lămurit și cu asta, trecem la cel mai aprins subiect :
     Ce-ați făcut băi nenorociților cu flacăra aia ?!
     Până unde aveți de gând să ajungeți cu ea ?
     Și nu-l doare 😉 ???

     Apreciază

 10. YesNo said

  http://hydepark.ro/articol/articol/sectia-de-propaganda-998.html

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Vad ca sunt bombardat cu recomandari de lectura, toate bune, nimic de zis, dar se vede treaba ca aceste texte din autori consacrati au darul de a deturna atentia de la tema data: Referendumul de tip Goe, DA sau NU. Se pare ca BOICOTUL are deja valente universale si ma afecteaza in mod direct. Norcul meu e ca nu-s asa sensibil (ca altii) 🙂

   Apreciază

 11. Radu Humor said

  Un om de afaceri întrebat cam câți evrei sunt în lume, după un moment de ezitare a zis:
  Păi împreună cu chinezii trecem de un miliard și jumătate 😉

  Vedeți ceva asemănător:
  Cam câți membrii poate avea o formație muzicală mixtă !

  BEETHOVEN IN AN ARENA IN JAPAN, 10,000 singers

  Apreciază

 12. dArtagnan said

  Radu Humor
  Îţi dau un sfat ca de la profesor la învăţăcel: păstrează-ţi calmul, nu te lăsa pradă nervilor că devii vulnerabil, îţi tremură mâna pe spadă. Am crezut că eşti mai versat, mai profesionist, dar te dai în stambă ca o fecioară zgubilitică. Activişti USL ce „lucrează pământul” sau „lipesc afişe” sunt doi la leu, tu nu vrei să fii un Musashi al virtualului? Că eu nu mă duelez cu toţi ţăranii…n-are haz dacă n-ai adversar pe măsură.
  Hai că se poate, humorul fie cu tine!

  Apreciază

 13. dArtagnan said

  DlGoe, mi-a dispărut un mesaj în spam…probabil e mâna Dictatorului la mijloc.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Fenomenul este intr-adevar unul misterios, inexplicabil. Dictatorul n-are nicio vina in context. Tot ce pot presupune este ca un rol in aceasta „spamuire” l-ar fi putut avea apstroful lipsa din semnatura. Apropo, ce-ati avut cu el?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: