(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

a-Sfințirea Romaniei continua la lumina nopții

Posted by Arca lui Goe pe august 2, 2012

De-abia plecasesi.
Te-am rugat să pleci.
Te urmăream de-a lungul molatecii poteci,
Pân-ai pierit, la capăt, prin trifoi.

Nu te-ai uitat o dată înapoi!
Ti-as fi făcut un semn, după plecare,
Dar ce-i un semn din umbră-n depărtare?

Voiam să pleci, voiam si să rămâi.
Ai ascultat de gândul ce-l dintâi.
Nu te oprise gândul fără glas.
De ce-ai plecat? De ce-ai mai fi rămas?

Rebeliunea Minerală spus aprilie 18, 2012 la 11:04 am

În pauza miştoului, asumându-mi caraghioslâcul sobrietăţii, cred că, în virajul de la naţional la global, trăim angoasa curbării spaţio-temporale. Cum, pe fondul mentalului binar, foarte mulţi nu văd terţiar, în spaţiu, curbarea spaţiului tridimensional în cvadridimensionalitate alarmează simţul comun, ca orice noutate, fie cu răsturnarea valorilor, fie, radical, cu negarea lor. Inconceptibilă, curbarea temporală reuşeşte evanescent, totuşi, să aprecieze modificarea tensorului de curbură ca “fin du monde” a, de altfel, fostului timp, ignorând că, prin virajul de la “ilo tempore” la timpul ciclic şi, de la acesta, la cel vectorial s-a mai sfârşit realitatea, fără a pieri lumea.

.

37 răspunsuri sa “a-Sfințirea Romaniei continua la lumina nopții”

 1. Dl.Goe said

  E comedie mare. Lovitura de stat este pe cale sa esueze lamentabil pentru ca statul este de negasit. Umbla oamenii aia cu maciuca in mana ca sa i-o traga statului in moalele capului si statul nicaieri. Acasa nu-i, la carciuma nu-i… Un’ sa fie domnule? O fi la biblioteca? O fi la biserica? O fi la curve?

  Apreciază

 2. Radu Humor said

  Horațiu Mălăele mai zice că numai la noi se poate întâmpla să calci pe stelele în timp ce țara e la pământ !

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Intr-adevar, o clica de infractori a deturnat o intreaga tara, in timp ce o poala de populatie se bucura si râde ca proasta-n bâlci (in timp ce altii stau la mat, beau si filosofeaza).

   P.S. Pe unde umblati stimate domn? Va seriaserati? Ati crezut poate ca va lasa Voiculesscu dezamagit, abuzat si dezavuat. Sau invers. Pai se putea? Nu.

   Apreciază

  • anonim pe arca said

   @Radu Humor ,
   Ati ghicit din prima .Drept recompensa va ofer in loc de catren o …

   … Oda prostilor

   De-ar fi să-i luăm pe toţi la rând,
   Şi actualii, dar şi foştii,
   Cei mai deştepţi de pe Pământ
   Au fost întotdeauna…PROŞTII.

   Nu te ruga la ursitoare
   Să-ţi facă-n viaţa ta vreun rost,
   Mai bine urlă-n gura mare :
   „Iubite Doamne, fă-mă….PROST!”

   De ce să tragi ca la galeră,
   Să-nveţi atâtea fără rost,
   De vrei să faci o carieră,
   Ajunge numai să fii…PROST.

   În lumea asta cu de toate,
   Unde se-nvaţă contra cost,
   Păcat că nici o facultate
   Nu dă şi diploma de….PROST.

   Avem impozite cu carul,
   Dar înotăm în sărăcie
   Şi ce buget ar avea statul
   Dintr-un impozit pe…..PROSTIE….

   Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
   Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti !
   O, Doamne, de ne-ar creşte grâul
   Cum cresc recoltele de …PROŞTI.

   Si-n lumea asta răsturnată,
   Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi,
   Savanţii noştri mor de foame
   Si numai PROŞTII sunt deştepţi.

   P.S . autor necunoscut ,dar usor de ghicit cui ii este dedicata …

   .

   Apreciază

   • anonim pe arca said

    Hai ca am gasit si melodia ,dar si …
    … locatia : Piteria La Bomba Gura Humorului

    Apreciază

    • Radu Humor said

     Da, măi Goe.
     Asta-i ultima bombă !
     Se poate mânca nu numai kkt , ci și o excelentă pizza 😉
     Unde mai pui că se poate face și educație muzicală de cea mai bună calitate.
     Dar vouă vă plac manelele politice și fustele crețe din jurul familiei prezidențiale (foste, cred) care contribuie cu salbe de aur la bunăstarea cvadruplului cuplu 🙄
     Acuma, pe Cartianu-l înțeleg!
     Dar mă opresc la el 😉

     Apreciază

   • Dl.Goe said

    @Anonim pe arca – Am impresia ca-i cautati scuze d-lui Radu (patriotu) cum ca ar face ce face din motive… medicale. O fi nu zic nu, dar, totusi, nu de asta face ce face. Ci din pur patriotism. Dansul fiind (alaturi de Crin Antonescu) cel mai român dintre traci si bulgari.

    Apreciază

 3. 50% + 1 said

  Vocea lui Rus şi Vocea Rusiei

  02 aug 2012

  Din ziua declanşării loviturii de stat – luni, 2 iulie 2012 –, România a intrat într-o evoluţie extrem de periculoasă. De ieri – joi, 2 august 2012 –, statul român se află în colaps.

  Catastrofa democraţiei româneşti este un eşec al întregii Europe, incapabilă să dejoace planurile puciştilor de la Bucureşti şi să ţină piept influenţei agresive a unui mare imperiu de la Răsărit: Rusia post-sovietică.

  Situaţia este înfiorătoare: preşedintele ales, Traian Băsescu, a fost suspendat pentru maximum 30 de zile, dar – deşi nedemis – este ţinut departe de Palatul Cotroceni cel puţin două luni şi jumătate. În acest timp, primele trei funcţii în statul român sunt deţinute de trei uzurpatori: Crin Antonescu (interimar la Cotroceni), Petru Filip (interimar la Senat) şi Valeriu Zgonea (recent numit la Camera Deputaţilor).

  Instabilitatea ne-a costat, în luna iulie, câteva miliarde de euro, dintre care circa 1,2 miliarde de euro au fost plătite, în plus, doar de către românii care au credite în euro, dolari sau franci elveţieni, urmare a deprecierii accentuate a leului. Luni, imediat după rezultatele parţiale de la referendum, care anunţau revenirea lui Traian Băsescu în fruntea statului, leul s-a apreciat brusc cu 1,3%, salt nemaiîntâlnit din 2008 încoace. Ieri, prelungirea suspendării lui Băsescu a dat o nouă lovitură monedei naţionale: minus 0,5%.

  Se anunţă vremuri cumplite pentru economia românească şi, implicit, pentru nivelul de trai al românilor. Ieri, Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, a lansat un apel disperat la calmarea scenei politice. „În iunie, rata anuală a inflaţiei a crescut la 2,4%. Pe plan extern, se constată deteriorarea situaţiei la nivel global. Această evoluţie, suprapusă persistenţei tensiunilor politice interne, generează ieşiri de capital. Ele se manifestă pe mai multe canale: o parte din titlurile de stat româneşti, aflate în posesia nerezidenţilor, au fost vândute. Mişcarea a avut proporţii pentru economia României – câteva miliarde de lei – şi influenţează piaţa valutară şi cotaţiile leului”, a spus Isărescu. Dar puciştii n-au urechi să-l audă.

  Urechile lor sunt orientate, probabil, să capteze mesajele (indicaţiile?) lansate în eter de Vocea Rusiei, post de radio finanţat de Guvernul de la Moscova. De exemplu: „Echipa de la USL mai are şanse reale să-l demită pe Traian Băsescu, dar pentru a reuşi trebuie să acţioneze în forţă şi să renunţe la comportamentul defetist” (luni, 30 iulie). Sau, în aceeaşi zi: „Imixtiunea externă ar putea fi invocată pentru a justifica validarea referendumului de către Curtea Constituţională chiar şi în lipsă de cvorum. Parlamentul poate decide repetarea referendumului pentru atingerea cvorumului. Până la urmă, există şi opţiunea organizării unor proteste de stradă”.

  Pentru „ziariştii” de la Vocea Rusiei, îndepărtarea lui Traian Băsescu din fruntea statului român pare să fi devenit un obiectiv major. Coincidenţă: aceeaşi înverşunare, cu acelaşi obiectiv, o arată şi puciştii din troika Antonescu-Ponta-Voiculescu! Şi nu doar pentru că în guvern se află un ministru cu numele de Rus. În fond, ce a făcut acesta? Negând joi un document oficial pe care-l emisese atât miercuri, cât şi în săptămâna dinaintea referendumului (cel care confirma că numărul de alegători români este de 18.292.514), a complicat decizia Curţii Constituţionale, punând astfel umărul la desăvârşirea loviturii de stat. Vocea lui Rus şi Vocea Rusiei – e şi asta o coincidenţă…

  Traian Băsescu a fost comparat de multe ori, în mod absurd, cu Nicolae Ceauşescu. Abia acum se profilează prima asemănare reală: nici unul, nici celălalt n-a ţinut cont de forţa distrugătoare a Moscovei.

  Grigore Cartianu este redactor-şef „Adevărul”

  Apreciază

  • Radu Humor said

   Pierderile pe care le suferă economia românească din cauza suspendării/demiterii lui Băsescu sunt de vreo 4-5 ori mai mici decât fura gașca lui în aceeași perioadă de timp.
   Cât despre deprecierea leului care este la noi una artificială, făcută din pix de Mugurel cel eternel la punga cu mangoți ai României, vă aduc aminte că actuala cotație era prevăzută încă de la sfârșitul anului trecut, iar acum această continuă ridicare a lui Băsescu, din slăvi, în țeapa mulțimii i-a venit ca o mănușă. Lui Mugurel, nu lui Trăienel, care mai are puțin și dă-n dambla și nu mai aveți altă șansă decât să-l țineți în geam până vine decizia finală.
   Binențeles că tot în cămașă de aia albăstruie ca ochii lui, doar că de forță majoră, de data asta 🙄
   Și apoi cui folosește ținerea aceasta artificială a cursului leului, decât la o mână de escroci, care anunțați din timp fac averi colosale ?!
   La o privire mai atentă se pare că rușii, cel puțin unul din ei, a încercat mai mult să-l ajute pe Băsescu să rămână, decât să plece pe mare ( sanchi 😉 .
   Dar ce știe bietul Cartianu ajuns mai mare ziarist decât ar fi visat toată conducerea trustului numai pentru faptul că pentru ăsta, brosca-i mizilic. Căcatu-i baza 🙄

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    Tttt, cum le spuneti d-voastra d-le Radu, ca un om mare. Si ce repede calculati din minte! Ptiu, nu v-ar fi de deochi. Si cum orice furtisag, mânarie, ticalosie a cuplului Pontascrin – Voiculescu este justificata de presupusele ticalosii pe care trebuie sa le fi facut nenorocitul de Basescu si ai lui. In 2009, in 2004, in 2000, in 1989, in 1947 si asa mai departe pana dincolo de Burebista.

    Apreciază

 4. 50% + 1 said

  Trei motive mari şi late pentru invalidarea referendumului
  2 august 2012, 10:21 | Autor: Mălin Bot

  Referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu este un fiasco total. Tentativele de manipulare din ultimele două zile sunt la fel de lamentabile ca organizarea acestui scrutin. El ar trebui invalidat din cu totul alte motive decât cele tocate acum de propaganda USL.

  De două zile se căznesc tot felul de grupuri de interese să convingă publicul şi să influenţeze indirect judecătorii Curţii Constituţionale că decizia invalidării referendumului trebuie să ţină cont de alte cifre decât cele oferite prin listele electorale si că trebuie emisă o validare.

  Este vorba, de fapt, de o manipulare lamentabilă sau de o gravă neînţelegere a modului în care funcţionează un stat de drept.

  Apostolii micşorării numărului total al alegătorilor invocă posibile situaţii de fapt pentru a explica şi justifica o situaţie simplă din punct de vedere juridic.

  Dreptul de vot nu este acordat sau anulat de Institutul Naţional de Statistică sau de Casa de Sănătate. Prezentarea cifrelor deţinute şi oferite de aceste instituţii în dezbaterea aspectelor legale privind referendumul este o eroare puerilă. Aceste cifre pot avea relevanţa lor, dar din cu totul altă perspectivă.

  Acum se petrece însă numai un joc de imagine: invocarea excesivă a acestor cifre are ca scop inflamarea publicului, prin producerea unei senzaţii generale de nemulţumire. Eventual se urmăreşte influenţarea Curţii Constituţionale în mod indirect.

  Pe bună dreptate, cei care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu au motive serioase să se enerveze, dacă numărul corect al alegătorilor este mult mai mic, până la un nivel care să producă validarea cvorumului. Şi se vor enerva tot mai rău, dacă nu li se explică situaţia în mod corect.

  Din punct de vedere legal, numărul total al alegătorilor cu drept de vot este stabilit şi gestionat numai şi numai de autorităţile de sub „umbrela” Ministerului Administraţiei şi Internelor.

  Dreptul de vot vine împreună cu cetăţenia, la împlinirea vârstei stabilite de lege. El încetează dacă mori, dacă pierzi cetăţenia sau dacă Justiţia decide să-l întrerupă. Acestea sunt condiţiile legale care anulează un CNP din lista alegătorilor cu drept de vot. Legal, cel care gestionează aceste operaţiuni este Ministerul Administraţiei şi Internelor. Din acest motiv, dacă sunt corecţi, judecătorii Curţii Constituţionale nu au cum să ţină cont de altă cifră decât cea oferită de MAI.

  Cifrele Institului Naţional de Statistică sunt irelevante în primul rând pentru că ele provin din completarea unor formulare, nu din verificarea temeinică şi legală a stărilor declarate de intervievaţi. Ionescu poate spune că are trei frati, cinci case, zece maşini şi 18 nepoţi. Nimeni nu-i cere să dovedească cu acte acest lucru.

  Şova şi Ponta au boicotat recensământul. Le-a încetat dreptul de vot? Nu!

  Nicio instanţă serioasă nu poate baza o soluţie legală pe un sondaj, chiar dacă e făcut de o instituţie de stat. INS nu poate să ne spună cifra reală a alegătorilor. Ne spune cifra rezultată din ceea ce au declarat cei intervievaţi, găsiţi acasă şi care au dorit să colaboreze. Nimic nu poate garanta că e o cifră reală.

  Invocarea cifrelor de la Casa de Sănătate este la fel de inutilă, din punct de vedere legal. Nu există nicio abordare juridică în care această instituţie să aibă vreo treabă cu listele electorale. Casa de Sănătate ne spune câţi români are în grijă. Cei care au cerut aceste cifre puteau la fel de bine să ceară de la Ministerul Finanţelor numărul românilor care plătesc impozite şi să calculeze empiric o altă cifră. Sau de la Ministerul Muncii numărul angajaţilor şi şomerilor, să le adune şi să facă altă cifră empirică. Toate sunt demersuri complet inutile din punct de vedere legal.

  Atenţie mare însă, până acum am vorbit din punct de vedere legal. Dacă lăsăm aspectele juridice la o parte, aceste cifre devin foarte relevante în discuţia despre invalidarea referendumului.

  Ele ne arată că undeva „se pierd” în jur de două milioane de cetăţeni români cu drept de vot. Diferenţa este foarte mare. Ministerul Administraţiei şi Internelor e sub controlul USL, aşadar este aproape imposibil să fie vorba de un „sabotaj”. Rămâne o altă explicaţie plauzibilă: cele două milioane sunt în afara evidenţelor INS, CNAS, în afara ţării.

  Numai două explicaţii pot exista pentru aceste diferenţe. Sau MAI nu e capabil să actualizeze eficient acele liste, sau cele două milioane de alegători sunt plecaţi din ţară, situaţie care nu le anulează dreptul de vot şi nu schimbă numărul total al alegătorilor. Ambele situaţii impun invalidarea referendumului, pentru simplul motiv că autoritile nu au putut asigura desfăşurarea corectă a acestei consultări populare.

  De fapt, despre asta este vorba. Propriul guvern USL nu a fost capabil să aducă alegătorii într-un proces curat, organizat astfel încât să fie indiscutabil. Listele trebuiau actualizate înainte de suspendare. Dacă listele electorale ale MAI sunt OK, incompetentul cel mare este Ministerul de Externe, care trebuia să se asigure că sunt secţii de votare peste tot în lume, unde sunt românii cu drept de vot. Şi mai ales că fiecare român are un buletin de vot alocat. S-au tipărit şi trimis la ambasade 600.000 de buletine de vot. 1.4 milioane au avut indirect blocat dreptul de a vota şi situaţia asta este neconstituţională.

  Mai este un aspect extrem de relevant, dar nediscutat, pentru că numai USL ridică obiecţii cu privire la cifra reală a alegătorilor. Diferenţele bizare între media naţională şi prezenţa la vot înregistrată în câteva judeţe indică o fraudă masivă. Au apărut deja comune cu prezenţe mult peste sută la sută, până la 225 la sută. Este dincolo de rezonabil să ridici suspiciuni de fraudă. Un proces fraudat în acest fel nu poate să fie validat.

  Trăgând linie, toţi cei supăraţi pentru că au votat şi consideră că nu sunt luaţi în seamă trebuie să înţeleagă că s-a ajuns aici pentru simplul motiv că Guvernul Ponta a organizat referendumul într-o manieră care a blocat accesul unui mare număr de români la vot, nu a asigurat corectitudinea listelor electorale şi a permis fraude masive. Acestea sunt trei motive mari şi late pentru invalidarea referendumului.

  Ce facem mai departe? Organizăm alt referendum corect? Cine plăteşte sutele de milioane de euro irosite? Cine plăteşte inflamarea celor opt milioane de români care au fost aduşi degeaba la urne? Cine îşi asumă rospunderea?

  Cum poate să conducă o ţară un guvern incapabil să organizeze un referendum?

  PS: Am anexat in coloana din dreapta şi un sondaj, unde puteţi vota una dintre posibilele decizii ale Curţii Constituţionale.

  Mălin Bot este redactor-şef adevarul.ro

  Apreciază

  • Radu Humor said

   „Dreptul de vot nu este acordat sau anulat de Institutul Naţional de Statistică sau de Casa de Sănătate”
   Ce repede ai pus botul la o diversiune …
   CCR a dispus tocmai din această cauză verificarea tuturor datelor de către instituțiile în drept.
   Vă temeți că se ajunge la cuibul cu dihori ?!

   Mugur Isărescu este chiar penibil cu deprecierea leului ce tot atinge maxim după maxim, în timp ce BVB e tot timpul pe verde ! 🙄
   Penibil !

   Apreciază

 5. "Victor Ponta" said

  SENATUL EVZ: Pe buza prăpastiei
  Autor: Mircea Cărtărescu

  Stau în faţa claviaturii computerului meu, după ce Curtea s-a pronunţat, cu sentimentul că nu mai e, de fapt, nimic de spus. Că nu mai am, de fapt, cui şi ce să-i spun.

  Am sentimentul că viitorul şi viaţa mea depind de-acum de fiinţe care nu doar că nu-mi înţeleg limbajul, dar trăiesc în altă realitate, au alte simţuri, sunt altfel construite decât mine. Că dacă eu spun „negru” ele înţeleg „alb” şi invers. Că tot ce e pentru mine bun, drept, adevărat, moral, normal până la urmă într-o lume normală, e pentru ei doar „urâciune”, cum se spune în cărţile sfinte.
  Ştiu că în realitate nu e aşa, că demonii lumii româneşti, care ne-au aruncat în tragedia de-acum, au şi ei raţiune, limbaj coerent, cunoaşterea, în teorie, a binelui şi-a răului, că văd şi ei prea bine realitatea, dar cu toate acestea le neagă deliberat, le schimonosesc din motive ideologice şi din interese obscure. Schizofrenia lumii în care trăim de la-nceputul lunii ăsteia a fost produsă de reaua-voinţă şi de reaua-credinţă a unor jucători necinstiţi ai jocului politic.
  Suntem în mâinile acestor trişori, ai acestor stăpâni care îşi permit să facă orice, să schimbe legi şi reguli permanent, să arunce la gunoi decenţa vieţuirii într-o ţară normală, să manevreze minţi şi să se joace cu suflete. S-a minţit şi s-a furat în această ultimă lună nu doar cu mult mai mult decât în ultimii opt ani: s-a trişat ca la instaurarea regimului „democrat-popular” în 1946. Nu mă-ntrebaţi dacă se mai poate face ceva, dacă mai e vreo speranţă. Disperarea dumneavoastră e şi a mea. Am trăit 34 de ani într-un stat naţionalist şi dictatorial. Mi-e groază că mă aşteaptă încă alţi ani într-un asemenea paradis.
  Avem de-a face cu oameni fără conştiinţă morală şi fără empatie. Oameni care, puşi la detectorul de minciuni, rămân calmi desăvârşit, şi detectorul e neputincios în faţa lipsei lor de reacţie. Oameni care nu pot fi pedepsiţi, pentru că nu au remuşcări. Oameni care nu pot fi opriţi atâta vreme cât nu se-ncurcă în propriile lor intrigi. Oameni teribil de vicleni şi de periculoşi. Ei sunt cei ce-au pornit revoluţia împotriva bunului simţ şi-n care ne regăsim acum cu toţii, unii călăi, alţii victime.
  Mai avem de-a face şi cu simpatizanţi ai acestui mic nucleu: cei care nu văd copacii din cauza pădurii ideologiei stângiste, cei pentru care minciuna şi furtul sunt acceptabile în vederea scopului final, cei al căror trecut ascunde ceva, cei ce nutresc visuri de intrare în pâine. Ca-ntotdeauna, găsim printre ei şi oameni cinstiţi, manevraţi cu telecomanda de la televizor. E o cangrenă uriaşă deschisă-n pântecul naţiunii noastre după ani de ură şi vitriol revărsate prin antene malefice, care azi şi-au înmulţit capetele ca o hidră.
  Suntem târâţi spre Răsărit cu o forţă oarbă şi brută, căreia nu ne putem opune. Nu mai aşteptăm ajutor decât tot dinafară, ca-n ’46. Dar acum armata roşie de ocupaţie, ai cărei prizonieri suntem iarăşi, e formată din români de-ai noştri…
  Ce se mai poate face? Dac-aş şti să vă spun! Se poate răbda, se poate spera. Putem fi solidari, putem sta împreună, noi, cei care gândim la fel. Putem crede în puterea celor fără de putere. Dar nu ştiu dacă, ani sau decenii, vom mai putea trăi cu adevărat.

  Suntem pe buza prăpastiei, aici ne-au adus.

  Apreciază

  • Radu Humor said

   „Suntem târâţi spre Răsărit cu o forţă oarbă şi brută, căreia nu ne putem opune. Nu mai aşteptăm ajutor decât tot dinafară, ca-n ’46. ”
   Oare tipul ăsta este sănătos la cap ?!
   Ce dracu, dacă a înebunit Băsescu, care s-a apucat din nou să amenințe cu pușcăria de sus și până jos, toți trebuie s-o ia razna ! ?!

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    Vai dar ce manipulant va dati. D-le Radu. Pardon de impresie. Pentru cine faceti efortul? Pe cine vreti sa convingeti? Pe dl.Goe sau pe d-voastra insiva? Este exact asa cum spune Cartarescu. Rusia saliveaza la ideea ca tari precum Romania sau Grecia ar ramane de caruta Europei. Desigur ca scopul explicit a lui Ponta nu este sa ne predea Rusiei, acesta este efectul. Scopul lui este sa puna Voiculescu & Co laba pe putere si sa o faca. Justitia. Ca atingerea scopurilor clicii are ca efect (vai) colateral indepartarea Roamniei de Europa si trezirea simturilor unei Rusii amusinânde, este un lucru evident pentru orice om onest si patriot. Nu? Nu vorbesc de d-voastra. Asa ca poate incercati sa va perfectionati manipularea la alta masa daca tot va pasioneaza. In rest ce sa zic? Vai ce frumos l-a ironizat Radu Humor pe Mircea Cartarescu. Cata maiestrie. Aerul cu care va luati in serios fara nicio raportare la scara reala a valorilor va face sa fiti un personaj nostim si caraghios. As zice ca deveniti pe zi ce trece animalutzul de companie perfect pentru Arca lui Goe. Fara nicio legatura directa cu misiunea mitologica a arcei de a salva specii si specime. La mascote chestia asta nu se aplica. Fiindca n-au pereche.

    Apreciază

 6. Radu Humor said

  Nu sunteți obligați să comentați, că e clar ca lumina zilei .
  1. Băsescu zice că fiind suspendat, nu poate să-și dea demisia !
  Numai că în lege scrie clar că poate să-și prezinte demisia și toate demersurile încetează în acel moment !
  2. Să admitem că la Referendum veneau 10 milioane de alegători, depășind cu mult cvorumul impus de 9,2 milioane.
  Dacă dintre aceștia 5 milioane +1 votau DA, Băsescu era demis ?!
  Sigur că DA !
  Ei, atunci cu 7,4 milioane de voturi DA, nu ?! 😉

  Apreciază

  • Crin said

   sa presupunem ca in seara fatidica ma-ta era pe stop sau sa admitem ca ar fi pus iarasi botul in calea celor 10 milioane de spermatozoizi . atunci cei 7,4 milioane ar fi fost 7,4 -1 . dar ca tine sunt multi ,daca presupunem la fel si la ei rezulta ca referendumul n-a existat in afara celor 1 milion de voturi oltenesti bagate in urne la 23 .

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Auzi, da unde erai tu voinice când s-au întocmit listele nominale cu cei care au votat multiplu la alegerile din 2008 și 2009?!
    Numai în 2009 au fost 19.000 de asemenea indivizi care nu au pățit nimic. Doar votaseră pentru Băsescu 😉
    Să nu-mi zici că erai printre cele 10 milioane de spermovotanți, sau Doamne ferește să mă trezesc, în buna voastră tradiție, scuipat 😳

    Apreciază

  • Dl.Goe said

   Atentie, presupunerile in exces dauneaza grav sanatatii. E valabil si pentru Crin.

   P.S. D-le Radu remarc ca sunteti remarcabil de calm. Absurd dar calm. Cat priveste scuipatul si libera exprimare va invit sa revedeti materia din urma. aici pe Arca liberei exprimari, de pe vremea cand nu erati asa de calm ca acum, cand clica infractorilor a reusit sa deturneze intreaga tara. Faptul ca mintiti si calomniati mai calm si mai cu atentie la limbaj e un bun pas inainte. Numai de n-o fi o etapa trecatoare (depinde de clica si de succesele ei?). Cand o sa reusiti sa va ameliorati si logica ei abia atunci va fi ziua cea mare in care imi voi scoate bereta in fata d-voastra. Pana atunci pastrez marea mirare ca sunteti banat pe blogul Certocratia al marelui scriitor sofist Dorin Tudoran. Cred ca din invidie va tine pe dinafara fenomenului. Noroc cu Arca.

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Mă așteptam să și zici ceva, nu numai să spui 🙄
    Știu că e greu, dar de la tine am pretenții. Nu-mi zice că nici pe asta n-o știai !
    Chiar n-am mai trecut pe la DT sau AVP ….

    P.S. Auzi ?!
    Cum dracu se face că toți reprezentanții politici pe care-i susții tu sunt fie talâmbi ca (era să zic ca tine 😉 )MRU, Neamțu , sau infractori penali și mincinoși ca acest Băsescu care-i amenință pe alții cu pușcăria !
    Probabil că are dreptul să-și aleagă colegul de celulă, iar cel mai îndemânos pare să rămână tot MRU, că Neamțu… pute prea tare !
    De la usturoi probabil 😉
    Când de fapt ar trebui să fie invers 😉
    Apropiații știu de ce !

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Stimate domn – Convingerea d-voastra ferma ca Ponta, Crin, Voiculescu, Iliescu, Nastase, Soava, Voicu, Geoana, Badea, Ciutacu, Vantu si altii asemenea din grupul celor care si-au facut din Basescu inamicul public numarul 1, ar fi mai frumosi, mai destepti, mai nepenali, mai romani, mai corecti, mai educati, mai cuminti decat Basescu, Blaga, Boc, MRU, TRU, Neamtu, Macovei, Preda, Voinescu, Plesu, Liiceanu, Cartarescu, Tapalaga, Aligica si altii care sunt un pic anti-USL, se bazeaza pe o simpla perceptie in favoarea careia nu aduceti nicio proba. Ba da, aduceti, propria d-voastra convingere, proba-probelor. Si astfel se inchide cercul. Ati ignorat de fiecare data fiecare text inconvenabil convingerii d-voastra, aparut oriunde, atacand autorul textului care va va fi aparut a fi talamb, infractor, penal, mincinos, tradator, vandut jidanilor etc.

     Va rog sa-mi spuneti cum anume ati putea sustine afirmatia pe care ati facut-o, cum ca MRU, Neamtu si Traian Basescu ar fi infractori penali. Trebuie sa fie pentru d-voastra floare la ureche. Mentionati cateva infractiuni si dovezile care le atesta. Asa dupa cum ar trebui sa va fie la indemana sa probati ca Nastase, Vantu, Voivulescu, Voicu nu sunt infractori ci victime ale represiunii politice. Sau poate ca va este mai la indemana sa mentionati care au fost motivele legale, constitutionale pentru care a fost suspendat presedintele ales. Sau… Sau mai bine nu ca lista e prea lunga si domnia voastra prea refractar.

     Vai, si chiar nu v-ati mai dus pe la cuplul dizident Tudoran-Padina? Nu stiti ce pierdeti. Sfatul meu ar fi sa va duceti. Ori daca ei nu va dau voie sa va defulati, repetandu-va obsesiv cliseele, inseamna ca nu merita sa dati pe acolo. Tttt…

     Apreciază

 7. Radu Humor said

  Știi că mă țin de cuvânt !
  Îți voi răspunde și eu la toate întrebările dacă-mi răaspunzi și tu doar la două :
  -Aia cu Băsescu că nu poate demisiona din poziția suspendat;
  – Aia cu prezentarea la urne a 10 milioane ( cvorum 9,2 milioane!) din care 5 milioane +1 votează pentru suspendare …
  Dar când din 8,5 milioane, 7,4 milioane votează pentru suspendare și mai este nevoie de încă șapte sute de mii ca să poată cineva pleca pe mare, deoarece se află la mare ananghie !
  Fă un efort !

  P.S. Și-ți zic și domnu 😉

  P.Sttt!
  Chiar nu te-ai plictisit de nikeul ăsta, mai nerod chiar și decât simpatiile tale politice ?!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   a) Stimate domn Radu, Basescu nu are niciun motiv sa demisioneze. Dupa cum nu exista niciun motiv legal sau moral pentru a fi suspendat. Situatia de acum este una aberanta in raport cu intregul amsamblu de reguli, legi, norme, find rezultatul incalcarii sau eludarii acestora. Habar nu am daca in acest context aberant exista sau nu conditii tehnice prin care presedintele semi-suspendat sa-si poata depuna vreo demisie. Aceasta intrebare este menita strict sa confere o tenta de normalitate situatiei absurde in care se afla institutiile romanesti impreuna cu ansablul sistemic social, si sa sporeasca presiunea asupra omului Traian Basescu. Lovitura de stat a eliminat personajul si acum se screme sa elimine si persoana, s-o extermine. Docamdata doar sub aspect psihologic.

   b) Daca ar fi participat 10 milioane s-ar fi intrunit cvorumul. Daca au votat 6 mlioane plus bonusurile oltenesti nu s-a intrunit. N-am ce efort sa fac. Oricum cu domnia voastra vorbesc in van pentru ca sunteti prea tare si prea greu. Aveti granit in cap. Nu existau motive nici legale nici morale pentru suspendarea presedintelui ales, Referedumul a fost fortat printr-o serie de pasi ilegali. Felul in care a fost organizat a fost special pentru a favoriza furtul si pentru forta lucrurile, intr-o maniera fara precedent. Faptul ca unuia precum domnia voastra asa ceva i se pare acceptabil este deja un semn de boala sociala grava. In mod normal pentru un asemenea referendum care s-ar fi initiat in mod justificat, legal, constitutional si care ar fi fost organizat in conditii normale (cu orar normal, cu camere de supraveghere, cu stampile distincte pe fiecare sectie de votare), nu ca acest simulacru promovat de o clica de infractori, ar fi fost cat se poate de normal sa existe impus un cvorum, un cvorum care in mod normal ar fi trebuit sa fie deja consemnat ca o constanta perena a acestui gen de conultari populare exceptionale (in interiorul unui sistem social stabil) si la care sa fie invitati sa participe numai cei care sunt de acord cu propunerea care a provocat referendumul. Faptul ca refuzati sa vedeti ce semnificatie grava are faptul ca oricand o majoritate parlamentara sa poata declansa un referendum care sa fie validat de 3 votanti dovedeste in fapt unde se situeaza nivelul devotamentul domniei voastre pentru democratie, legalitate, adevar. Faptul ca o majoritate parlamentara sa schimbe pe loc, din zbor, orice regula, norma, lege care nu convine partidului care are la un moment dat majoritatea in parlamentara asa cu s-a intamplat de cand impostorul Ponta a devenit prim-ministru, denota anarhie, nebunie, in niciun caz democratie. Nu este nici pe departe suficient ca o masa amorfa de cetateni sa fie de acord pe bloguri, forumuri, cafenele si berarii cu asemenea porcarii. Nici daca ar fi existat motive reale pentru a fi pusa sub semnul intrebarii compatibilitatea cetateanului Traian Basescu cu functia de presedinte ales al Romaniei, asadar intr-un context extra-ordinar, in afara scrutinurilor electorale normale, 5 milioane de votanti nu a fi avut cum sa fie suficienti pentru a strica ordinea ordinarå redata de cadrul legal, normal al institutilor democratice intr-o tara cu 18 milioane de votanti. Cu atat mai putin ar putea fi in acest context generat de manevre ilegale are unei clici de uzurpatori care-si urmaresc strict propriile interese. Asta sub aspect legal. Sub aspect moral stam si mai prost. Faptul ca ura a 5 miloane de indivizi este folosita ca instrument politic este de-a dreptul ticalos. Mi se pare infricosator faptul ca exista atat de multi semeni gata sa accepte acest lucra ca pe un pret convenabil in schimbul favoarei de a-l elimina pe Traian Basescu cu orice pret.

   Daca de exemplu maine i se nazare Parlamentului sa initieze un referendum pentru a schimba forma de guvernare din Republica in Monarhie cum credeti ca ar fi normal sa fie organizat referendumul? Sa fie validat cu majoritate simpla? Vin 3 la vot (sau 3 milioane) doi voteaza Monarhie si gata? Sau cu cvorum? Si daca nu se intruneste cvorumul ce facem? Ne renumaram? Sau organizam turul doi, trei etc. Pana cand? Pana facem monarhie. Si apoi? Vine alt parlament si o ia de la capat. N-ati vrea sa fim Republica? Ba da. Ok, referendum. Cu cvorum sau fara cvorum? Stimate domn daca veti fi sincer si lucid veti accepta ca un referendum organizat din intiativa unora care considera ca o schimbare extra-ordinara este necesara sau benefica societatii ar trebui organizat un referendum cu cvorum (iar limita de 50%+1 este minima minimei unui asemenea cvorum) si ca ar trebui invitati sa voteze doar cei care considera ca acea schimbare extra-ordinara este benefica si ca ei adera la ea.

   P.S. 1. Puteti sa-mi spuneti cum vreti. Felul in care i se adreseaza Radu Humor d-lui Goe este ultimul lucru de pe lumea asta de care mi-ar putea pasa.
   2. Nu m-am plictisit catusi de putin de „dl.Goe”. Poate d-voastra. Macar mie mi se potriveste pseudonimul ales in timp ce cel pe care-l foloseste domnia voastra nu vi se potriveste. E mai mult un deziderat. Din ce in ce mai indepartat. Daca m-ati pune pe mine sa vi-l aleg v-as propune „Radu H.” Atat („H” in niciun caz de la humor).

   Apreciază

 8. INTJ said

  se plimba creationistu’ pe bulevardu’ „drumu’ spre rai” si (printre firicelele de lapte si miere ce curg la vale, ca deh, mai e de mers pana la sursa) gaseste pe jos un ceas … iar logica (aia invatata la orele de religie) ii demonstreaza (lui si celorlalti „plimbareti”) astfel existenta ceasornicarului. acu’ faptu’ ca acel „creator” e unu’ sau „super-oferta (2+1)” … astea-s detalii din alea care interesaza doar „orbii care n-au vazut lumina” si care, se stie, oricum nu conteaza (ei, cum striga-n gura mare plimbaretii, nefiind „pe bulevard”). tic-tac, tic-tac, tic-tac …

  Apreciază

 9. Radu Humor said

  „Faptul ca o majoritate parlamentara sa schimbe pe loc, din zbor, orice regula, norma, lege care nu convine partidului care are la un moment dat majoritatea in parlamentara asa cu s-a intamplat de cand impostorul Ponta a devenit…”
  Hai măi dle Goe că nu s-a schimbat nimic, ci dimpotrivă :
  S-a pus la loc ceea ce reușise să rupă băsel-tu din alte partide și să facă acel UNPR. Ca să nu mai zic că nu era la prima incălcare a Constituției, după ce rupsese PUR și și-l lipise-n cur la el !
  Eu te întrebam dacă e frumos să mintă ca un birjar că nu poate, când legea spune clar că poate !
  Să-și dea demisia !
  Cât despre cvorum în nici o țară din lume nu se bagă boicot atunci când se pune prag electoral, pentru că ar fi o neghiobie să ceri să vină lumea la vot, și doi dilii cu puteri discreționare asupra unor găști să ceară pe față ca lumea să nu vină să voteze de frică să nu se afle adevărul despre numărul susținătorilor proprii !
  Ba mai mult să ai impertinența să mai spui că toți care n-au votat sunt de partea ta !
  Acuma ați văzut că n-ați mai rămas mai mult de-un milion de zăpăciți frumos aliniați la fundul lui Băse, în spatele coloneilor Turcescu, Manolea, Boureanu, MRU, TRU (probabil și tu !), duo Brânză, Falcă, Blejnar și ceilalți neisprăviți care se întreabă dacă sângele-i galben 🙄
  A, era s-o uit pe cea sub fusta de colonel a căreia
  încape fără probleme o grupă militară cu tot cu steag 😉
  Sincer să fiu, nu mă așteptam să aflu despre tine atât de multe chestii în dezavantajul tău.
  Încă mai sper să fie la mijloc vorba de ceva bani, sau chiar de onoare de clan 🙄
  Dacă nu, înseamnă că trebuie să-mi revăd criteriile de evaluare pe baza cărora ajunsesem să manifest pentru tine un anumit respect !

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Mult iubite si stimate d-le Radu, va multumesc din inima pentru abilitatea cu care ati binevoit sa raspundeti modestelor mele intrebari. Ati raspuns prompt, exhaustiv si mai ales elocvent. Caci ce poate fi mai elocvent in acest caz decat repetarea indolenta a unor clisee sterile? Nimic. Ma si mir ca v-ati simptit obligat sa raspundeti. Probabil de vina a fost respectul. Apropo, ideea ca ar putea exista lucruri pe care (unul ca) dl.Radu le-ar aprecia la dl.Goe este o perpetua amenintare, o insulta umilitoare in forma de sabiei lui Damocles incarcata de respectul retractil al (unuia ca) dl.Radu. Prin urmare astept cu mare nerabdare sfarsitul cosmarului din momentul in care dl.Radu H, cetatean, va binevoi sa-si revada criteriile de evaluare (ah, vai, nu) prin care ajunsese sa manifeste un anumit respect pentru mine. De parca nu era de ajuns ca si asa m-am umplut de respect prin simplul fapt ca am ajuns sa ma socializez cu un asemenea individ. Dar cand iubesti comedia nu prea ai de ales. Inca o data multumiri pentru textele postate pe Arca. Sunt o marca inconfundabila a starii natiunii si a speciei in general.

   Apreciază

 10. Daciana said

  Democraţia şi stomacul
  Autor: Răzvan Amariei Luni, 30 Iulie 2012

  «Nu mă interesează că fură dacă face ceva şi pentru oameni». Dacă aş fi primit câte un euro de fiecare dată când am auzit vorbele astea, acum n-aş scrie articole la 38 de grade, ci aş sta întins la umbra unui palmier pe vreo plajă exotică. Ceva-ul cu pricina variază de la caz la caz.

  Omul de rând se bucură că i-au asfaltat strada şi nu îl interesează că primăria a plătit pentru asta o sumă ce ar fi ajuns pentru construcţia unui kilometru de autostradă.

  Săracii se bucură că primesc de pomană câteva sute de lei şi un pui congelat şi nu le pasă că banii cu pricina ar fi putut fi folosiţi la atragerea de investiţii private.

  Antreprenorii se bucură că au obţinut, în urma unei licitaţii mai mult sau mai puţin cinstite, un contract umflat cu o instituţie publică şi refuză să priceapă că, de fapt, îşi fură singuri căciula.

  Mi-e mai aproape pielea decât cămaşa, spune un proverb şi, până la un punct, e normal să fie aşa. Doar că românii pun de atâta vreme interesul personal în faţa celui comun încât mulţi au ajuns să nu mai poată gândi în alt registru. Primari arestaţi pentru corupţie sunt realeşi pentru că „sunt gospodari“, oameni de afaceri cărora nu le mai ies la fel de uşor combinaţiile cu bugetul ajung la un pas de faliment şi urlă că sunt persecutaţi politic, iar dacă vreun demnitar decide că instituţia pe care o conduce nu-şi mai permite să ofere subvenţii, ajutoare şi gratuităţi, se transformă în duşmanul de moarte a mii, dacă nu milioane de oameni.

  Nici nu e de mirare, aşadar, că în campania desfăşurată până de curând pentru referendumul din 29 iulie, ambele tabere au apelat din greu la argumente strict legate de bunăstarea electoratului. Deşi suspendarea preşedintelui are loc, teoretic, doar când acesta a încălcat în mod grav Constituţia, USL a încercat să-i convingă pe oameni să voteze „Da“ spunându-le nu că Traian Băsescu a nesocotit legea fundamentală, ci că acesta le-a tăiat salariile, le-a micşorat pensiile, le-a redus ajutoarele sociale, le-a luat locurile de muncă.

  De cealaltă parte, deşi s-a vorbit mult despre statul de drept aflat în pericol, discursul pregătit pentru poporul de rând s-a axat, şi el, pe chestiuni mult mai telurice: cursul valutar care ne creşte cheltuielile tuturor şi anulează majorările de salarii bugetare, riscul de a pierde accesul la fondurile europene, fuga investitorilor străini şi a locurilor de muncă create de aceştia.

  Asta pentru că toţi politicienii ştiu un lucru: pentru majoritatea românilor, tubul digestiv e mult mai important decât democraţia. Cu stomacul plin, mulţi dintre compatrioţii noştri ar putea trăi liniştiţi şi în cea mai cruntă dictatură.

  Apreciază

  • Radu Humor said

   Un articol cu care sunt de acord !
   „Deşi suspendarea preşedintelui are loc, teoretic, doar când acesta a încălcat în mod grav Constituţia, USL a încercat să-i convingă pe oameni să voteze „Da“ spunându-le nu că Traian Băsescu a nesocotit legea fundamentală, ci că acesta le-a tăiat salariile, le-a micşorat pensiile, le-a redus ajutoarele sociale, le-a luat locurile de muncă.”
   Așa înțelege omul mai bine, dar de fapt nici n-ar trebui să-i explice cineva o realitate prin care a trecut ( uneori ca gâsca prin apă !)

   Apreciază

   • Dl.Goe said

    Vai mie. Era sa se piarda bunatate de mesaj. Esuase, nu stiu cum, in spam. L-am recuperat cu drag, pentru ca da, orice s-ar zice si orice s-ar spune, antenele stiu intotdeauna cum anume intelege „omul” mai bine ce are de facut vara pentru varan. Foarte dragut felul senin (senil) prin care consimtiti la tot felul de porcarii eroice pontascrinesti de inspiratie varanica. Nici n-ar fi prima oara. In comentariile domniei voastre, toate notabil de remarcabile, nu faceti decat sa acceptati senin ca toate actiunile intreprinse de USL sunt imorale, ilegale si anticonstitutionale dar ca s-ar justifica in numele unor „hotii” imaginare pe care le-ar fi comis Traian Basescu. De asta-mi si place de domia voastra asa de tare, pentru ca printre atatea si atatea cusururi mortale aveti si domnia voastra o calitate; sunteti sincer. O calitate fatala pentru cineva care confunda cu atata usurinta sinceritatea cu adevarul. Parca ati fi Viorel Abalaru in zilele lui de glorie.

    Apreciază

 11. Daciana said

  Să luptăm pentru dreptul de a fura în liniște!
  Autor: Claudiu Şerban Duminică, 05 August 2012

  Absurdistan. Un nume tocmai bun pentru țara noastră. Și mai plătim și o groază de bani ca să trăim în ea! Politicienii sunt imorali, nesimțiți și fură! Credeam asta. Credeam și că există excepții, oameni care au un oarecare simț al măsurii.

  Astăzi, joi, 2 august, nu mai știu ce să mai cred. Amânarea deciziei asupra validării sau invalidării referendumului depășește în mizerie chiar și încercarea de a vopsi în culori legale plagiatul lui Ponta. Cum să te prefaci că vezi alb acolo unde este negru? Listele electorale există. Pe baza lor s-a votat. Numărul votanților nu a depășit 50% + 1. Punct. Nu există nuanțe. Este o chestiune de Da sau Nu. De Zero sau Unu. Nu-i nimic de dezbătut aici. Doar de constatat. Cum să refaci listele după ce s-a desfășurat votul???

  Rezultatul referendumului este legat de listele de alegători pe baza cărora s-a desfășurat. Alte liste înseamnă alt proces de votare. O altă situație. Schimbarea listelor – dacă era oportună – trebuia decisă ÎNAINTE de procesul de votare. Nu DUPĂ!!! Și trebuia făcută chiar de către cei care au organizat alegerile. Cum să explici evidența? Evidența nu trebuie argumentată, ci doar constatată.

  La fel ca situația actuală a țării acesteia, deja izolată și aruncată douăzeci de ani înapoi, în vremurile de glorie ale lui Ion „Ilici“ Iliescu. Nu pot să-l ascult pe Ponta care-mi spune că mi-e cald atunci când îmi clănțăne dinții de frig. Nici pe Antonescu, care susține că dorm și visez după ce m-am ciupit de zece ori ca să fiu sigur că ce se întâmplă este de-adevăratelea.

  Acest text – publicat într-o revistă economică – nu este despre politică. Nu face jocul niciuneia dintre forțele care-și dispută „domnia“ asupra teritoriului românesc. Este doar despre adevăr. Și despre bani. Banii mei, ai cititorilor, ai celor ce încearcă să-și croiască drum prin jungla de zi cu zi prin muncă cinstită.

  Situația de astăzi ne-a mai dat o gaură în bugetul deja subțiat. Nu știu exact cât ne costă. Vom număra, probabil, fiecare dintre noi în buzunarul propriu. Cât ne trebuie în plus ca să plătim ratele la creditul în euro. Cum ne lovește chiria la casă. Cât crește bonul de benzină. Cât se vor subția economiile din cauza inflației. Cât se vor mări prețurile din cauza lipsei de concurență pe piață, cauzată de fuga investitorilor.

  Aș vrea să construiesc un zid împreună cu cei care au un minim bun-simț, onoare și respect față de semeni ca să-i izolez laolaltă pe toți mincinoșii și hoții. Aș vrea să trăiesc într-o Românie normală. Nu perfectă, nu cu gust și stil precum Italia, nu cu organizare și tehnologie precum Germania, nici cu arta și cultura de tipul Franței. Doar una normală, în care să nu fiu agresat moral și financiar de chiar oamenii plătiți să mă protejeze. Mi-e teamă însă că după efectul ultimelor câteva săptămâni, penitența nu va fi a celor răi. Vor scoate Ponta și Antonescu niște liste și niște criterii care să ateste că sunt un pericol pentru societate fiindcă nu-i las pe românii de treabă să fure în liniște.

  CLAUDIU ȘERBAN,
  director editorial

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   @Daciana – Atentie mare va rog. Dl. Claudiu Serban poate fi oricand acuzat de plagiat. A scris cuvantul „Absurdistan” fara ghilimele si fara sa-l mentioneze pe cel care, auzindu-l si el de la altii, l-a introdus „primul” in titlul unei frumoase monografii (cu pretentia ca l-ar fi inventat). In plus respectivul autor, re/convertit la certocratie consiliezå (vara nu), vede acum absurdul in cu totul alta parte, nu la Stan. Ci la Bran. Pentru ca e dus. Departe. Intr-un loc in care, vai, el insusi o afirma dupa ce tocmai sperase invers, nimic nu garanteaza ca n-ai fi un imbecil. Bibliografie AICI – Comentariul #55 – citatul din Tudoran.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: