(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Vânătoarea de vrăjitoare: Elena Udrea

Posted by Arca lui Goe pe august 30, 2012

Autor: Horia Tabacu

Nu înţeleg de ce au început atacuri concertate împotriva Elenei Udrea.

În noaptea de marţi spre miercuri Gâdea&Comp au ţinut-o pe ecran aproape toată emisiunea pentru ca doar , în final,  să facă nişte referiri total neargumentate la adresa ei. În stilul casei s-au pronunţat miliarde furate şi mari fraude care ar acoperi cam întregul cod penal. Tot recent au apărut atacuri chiar din cealaltă parte a politicii dâmboviţene, care, am putea să credem că-i era favorabilă fostului ministru. Unii vor să facă audienţă, alţii vor să atragă atenţia şi să câştige capital electoral.

Elena Udrea este acuzată de toate şi până la urmă nu rămâne nimic valabil. Ea s-a implicat în numeroase proiecte de interes naţional, s-a ambiţionat să munceaască de dimineaţa până seara şi nimeni nu poate contesta faptul că a pus suflet în dezvoltarea turismului.

Faţă de alţi miniştrii a lăsat ceva în urma ei şi nici nu a încercat să îşi facă reclamă cu asta. Nici o anchetă şi nici o acuzaţie argumentată de organe în drept nu au urmat activităţii ei. Ea nu a fost acuzată precum Adriean Videanu de contracte cu băieţi deştepţi , nici ca Ioan Oltean şi amanta acestuia de fraude la  Restituirea Proprietăţilor.Sau ca Gheorghe Benea care a jefuit Loteria Naţională cu zeci de milioane de euro. Dimpotrivă s-a constatat că ea, sau mai bine zis ministerul pe care l-a condus nu a beneficiat de bani preferenţiali de la buget ci a ştiut să folosească bani europeni, să îi atragă în ţara noastră.

Poate că nu a ştiut să îşi etaleze realizările pentru ca cei care o denigrează să aibe şi imaginea numărului de proiecte pe care a reuşit să le ducă la bun sfârşit şi cele care au rămas în derulare.

Câţi politicieni de astăzi ar fi avut onoarea să se întâlnească cu Prinţul Charles şi să trateze foarte discret acest eveniment? Sau să organizeze un eveniment pugilistic precum cel cu Lucian Bute fără să se laude? Chiar Victor Ponta, care a criticat brandul naţional, nu s-a sfiit să se afişeze cu „frunza” pe piept la Raliul Sibiului.

Pe de altă parte Elena Udrea şi-a asumat un eşec politic înregistrat în alegerile locale. Şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupa în fruntea PDL Bucureşti şi s-a retras în rândul doi al politicii, devenind o prezenţă discretă. Câţi politicieni şi-au dat demisia în România ? Câţi bărbaţi de stat au dat înapoi lamentabil după ce făcuseră promisiuni că se vor retrage?

Mai mult se poate observa că Elena Udrea îşi sprijină colegii, chiar pe cei care au criticat-o mai mult decât USL în trei luni de guvernare.. În sondaje ea nu stă nici mai bine nici mai prost decât majoritatea colegilor ei de partid. În ochii poporului ea s-a remarcat prin câteva luări de poziţie împotriva unor grave abuzuri. S-a comentat că ar fi vestitorul Preşedintelui , dar faptele au rămas, nimeni nu le contestă nici până astăzi.

Ea s-a mai remarcat sau a stârnit controverse printr-o vestimentaţie modernă şi provocatoare, dar asta s-a întâmplat de când lumea cam în toate ţările din lume.
De ce, atunci, Elena Udrea? Pentru că o urăşte Monica Macovei?Pentru zgomot ieftin, pentru a distrage atenţia de la probleme reale şi pentru a ne face popularitate. Căci de asta „are nevoie” şi ţara din partea unor oameni care, plecând la vânătoare de vrăjitoare, nu au cum să ajungă foarte departe.

5 răspunsuri sa “Vânătoarea de vrăjitoare: Elena Udrea”

 1. dom’ goe,

  ce facusi, dom’le, nu vazusi ca e un editorial semnat supt pseudonim („horia tabacu”) de insasi doamna duduka?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Domnule nu-i vina mea, ca nu io pusai editorialul aci. Doamna duduka ea insasi in persoana il puse. Imi ceru alaltaieri parola cu imprumut ca cica vrea sa-i faca o surpriza cititorului unic al Arcei lu Goe si io, de… n-avusai cum s-o tratez cu refuz.D-ta ai fi putut s-o refuzi? Io nu. Ca si mie nene imi plac surprizele dar in special perspectivele mai putin conventionale asupra „lucrului in sine”. Revenind la text vin si zic, da domnule Nikule, ceva, ceva bagai si io de seama dupa stil si pistil c-ar fi caz elocvent de ventrilocvent. Bine naiba ca nu e plagiat. Mi-ar placea tare sa stiu daca domnia ta in afara de semna-tarea articolului mai ai si alte complainuri mojore in raport cu raportul din fractia realitate vs. fictiune calculat pe text si daca ar vota (domnia ta, de…) cu ambele maini ridicarea unui rug precum al lui Bruno pentru Blonda…

   Ai bagat domnia ta de seama ca o sosie a Elenei Udrea este sotia viitorului presedinte intr-o tara mare care joaca alba-neagra si viceversa cu functia prezidentiala, cam ca pe la noi? Nu? E daca duduca aia va deveni in noiembrie ultimul bal prima doamna (atat de blonda) intr-o casa mare cu un singur master bedroom, si cu holuri in care peretii o vor confunda pe condo cu michelle, eee atunci e groasa, pentru ca va insemna ca genul elen de bucale va fi devenit trend consacrat si-ar fi pacat sa fie aandonat tocmai acolo unde s-a nascut. In plus nu vad ce alt ministru al turismului ar putea s-o interpersoneze mai bine pe respectiva prima doamna din tara fara prim-ministru, spre intarirea relatiilor mondene intre statele si popoarele noastre. Apropo te rog sa-mi zici repede din minte cine este acum ministrul turismului si ce anume promoveaza in turism in afara de vacanta parlamentara.

   P.S. D-le Niku, profit de ocaziune pentru a va spune ca sunteti un domn onorabil. As fi vrut sa va multumesc la d-voastra acasa, in debara, pentru voturile „like” acordate cu generozitate si curaj, articolelor de pe Arca, dar mi-a fost frica. Din nu stiu ce motive unul dintre programele mele antivirus imi refuza vizitele in debara avertizandu-ma serios despre niste riscuri majore. Probabil ca una dintre multele jucarii depozitate in debara este interpretata eronat (din cauza intunericului) de catre programul de securitate. Dar… Te pui cu securitatea?

   Apreciază

 2. Emil said

  misto poza cu capra ispasitoare

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   De fapt textul articolului de azi este un simplu pre-text pentru acces la poza respectiva, un link catre alte interesante viziuni de vizionat. Click! Pe poza.

   Apreciază

 3. INTJ said

  http://www.ziare.com/articole/pomme+d+or+romania

  http://www.romguide.ro/News/Romania-este-prima-in-istorie-care-a-castigat-trei-premii-Pomme-d–Or-_nw4

  acu’ n-o fi asta exclusiv meritu’ lu’ udrea, da’ cica „pestele de la cap se impute” … sau nu, dupa caz.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: