(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Imperialistii

Posted by Arca lui Goe pe septembrie 6, 2012

9 răspunsuri to “Imperialistii”

 1. Valentina din Colentina said

  Ei se chinuie 4 luni să ajungă pe Marte, iar noi ne chinuim 4 luni să ajungem pe Martie. 🙂

 2. Radu Humor said

  Basescu e penal acum I 17:41:55, 05 Sep 2012 56
  Penalul Basescu s-a instalat (reinstalat) la Cotroceni prin incalcarea prevederilor legii 51, art 3 f, deoarece a fraudat referendumul prin utilizarea unui fals in inscrisuri, cifra de 18,3 mil votanti si pe baza acestei fraude a uzurpat functia de presedinte. Mai mult, acesasta mare frauda a fost savarsita cu sprijinul unor institutii de forta (parchetele de ex, dar ci CCR), lucru care-I da actului caracterul de “actiuni care au ca scop inlaturarea prin forta a institutiilor democratice ale statului”. Cifra este recunoscut fals, chiar de Patru, presedinta Autoritatii Permanente (AP) care a scris official despre cei care sunt pe liste: “personae varstnice disparute de la domiciliu si despre care nu mai exista infor *editat* , existand o puternica prezumtie ca acestea nu ar mai fi in viata; personae majoredisparute de la domiciliu si despre care nu mai exista infor *editat* , dar a caror varsta nu poate duce la prezumarea decesului;personae care au parasit tara, cu sau fara forme legale, atat inainte de anul 1990, cat si dupa aceasta data, despre a caror capacitate electorala nu mai exista infor *editat* (spre exemplu persoanele de etnie germana – sasi, svabi, cetateni romani care au parasit tara dupa accederea la UE, al caror deces nu a fost comunicat autoritatilor romane etc.)”. E clar, oare, pentru oricine si mai ales procurori?

  +5

  Basescu e penal acum II 17:41:03, 05 Sep 2012 55
  Nu insistam, acestia sunt in numar de cca 2,6 mil. Mai mult, in baza de date de la AP sta si lista cu votantii cu act de identitate valabil, singurii care pot sta pe liste, in numar de 15,7 mil. De aici trebuiau scosi cei care sunt cunoscuti cu resedinta in strainatate. Prin minciuna din partea tuturor autoritatilor, Ponta, CCR, BEC, AP in rezultatul referendumului a fost luata cifra falsa de 18,3 mil, absolut nejustificat din punct de vedere legal. Despre intentia de fraudare, pregatirea fraudei si utilizarea falsului in inscrisuri au fost sesizate parchetele si procurorii Kovesi, Iacob si Olaru au primit plangeri penale in acest sens, ei nefacand nimic pentru cercetarea si oprirea faptei care are correspondent in Codul Penal la cap Siguranta nationala. Oricand o instanta poate constata falsul in inscrisuri (dovezi oficiale in inscrisuri oficiale) si utilizarea acestui fals pentru fraudarea rezultatului referendumului. Cine vrea sa continue lupta cu tradatorii de neam si tara? In exterior vor continua actiunile la Curtea de Justitie din Luxemourg, la Parlamentul European si Parchete din tarile din vest. Romanii din tara ce fac?????????

  • Ludovic said

  • anonim pe arca said

   Liviu Dragnea e …urmarit penal acum . Si sunt sanse mari sa intre la rind sefii celui mai mare” grup infractional organizat „(Ponta&Crin). Vom vedea cum se vor imputina vertiginos cei 7,4 milioane de votanti cu DA la referendum,dar si cum se vor imputina, la fel de vertiginos, nr.de votanti pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012.
   Cititi aici ca sa va lamuriti :

   Procurorii l-au prins! Liviu Dragnea a creat un sistem naţional de furt electoral
   Autor: Ionel Stoica, Virgil Burlă

   Acuzaţiile pe care DNA i le aduce baronului de Teleorman, Liviu Dragnea, dezvăluie imaginea unei fraude uriaşe a USL la referendum: „au votat” morţii, minorii, cei plecaţi în străinătate şi condamnaţii penal

   Fraude de proporţii la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu din 29 iulie 2012. Totul a fost organizat din Bucureşti de către coordonatorul campaniei electorale a PSD, Liviu Dragnea. Potrivit procurorilor DNA, care l-au pus ieri sub acuzare pe Liviu Dragnea, ţinta USL la referendum a fost de a asigura o prezenţă la urne de minimum 60%.
   Totul s-a făcut cu complicitatea a zeci de persoane: preşedinţi şi membri ai secţiilor de votare cordonaţi de responsabilii USL locali, preşedinţii organizaţiilor judeţene a PSD, PNL şi PC şi primarii USL. Liviu Dragnea este acuzat de patru infracţiuni extrem de grave. Prima dintre aceasta este folosirea influenţei sau autorităţii de lider PSD pentru obţinerea pragului de 60%. Pentru cea mai gravă dintre acuzaţii, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, Liviu Dragnea riscă, dacă va fi găsit vinovat, 15 ani de închisoare.

   Acuzaţii grave
   Baronul USL mai este acuzat şi de instigare la violarea secretului votului de către membrii secţiei de votare, dar şi de instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze la referendum. Procurorii DNA susţin că Liviu Dragnea ar fi constituit un sistem naţional de influenţă pentru a determina autorităţile publice centrale, judeţene şi locale aflate sub controlul politic al USL, de a se implica în fraudele electorale masive. Este vorba de exercitarea unor presiuni asupra preşedinţilor secţiilor de votare pentru a falsifica semnăturile alegătorilor pe listele de vot, sau pentru a băga în urne buletinele de vot, folosirea urnelor mobile şi practicarea votului multiplu.
   „Gruparea USL” coordonată de Dragnea s-ar fi ocupat de „turism electoral” şi a organizat deplasarea a sute de oameni cu ajutorul autobuzelor. Şefii secţiilor de votare au închis ochii atunci când pe liste au apărut cetăţeni români plecaţi în străinătate, minori, condamnaţi penal, cărora le-a fost interzis dreptul la
   „Şi-a folosit infl uenţa şi autoritatea funcţiei în vederea obţinerii unui folos, prezenţa de minimum 60% la vot.”
   ACTUL DE ACUZARE
   Dragnea avea sistem informatic
   Procurorii au probe şi-l bănuiesc pe Liviu Dragnea că a pus la punct un sistem informatic elaborat, prin care câteva persoane influente din partid ştiau în orice moment câţi votanţi s-au prezentat la urne. Mai mult, baronul USL ştia şi cum au votat cei monitorizaţi. În fiecare oră, staful de campanie al PSD era informat cu privire la secţiile de vot cu prezenţă slabă. Imediat, Liviu Dragnea îi suna pe preşedinţii de secţii de votare sau pe reprezentanţii PSD din comisii şi îi „îndruma” pentru ca numărul de voturi să fie umflat. În acelaşi timp, el a dat dispoziţie oamenilor din partid să pună în slujba lor autorităţile publice centrale, judeţene şi locale.

 3. anonim pe arca said

  „De retinut ” ceea ce cred eu ca este „de retinut”, chiar si „pentru mâine Si pentru poimâine plus un secol ” de aici incolo .Potopul ( Nu) e aproape si ( Nu ) Va mai fi exact asa cum a fost cindva . Adica omenirea nu va fi in pericol sa dispara . „Potopul „va fi prevazut si preintimpinat prin mijloace moderne cu multe luni ,ani ,zile inainte . 40 de zile si nopti de ploi abundente nu vor acoperi intreaga planeta . O fi fost un atunci ,cind cu Noe un Potop ,dar cine poate sa spuna ca ar fi cuprins intreaga planeta ?
  Dar da , o Apocalipsa putem avea . Pamintul va putea fi lovit oricind de o „Melancholia ” . He ,he… dar nici atunci omenirea nu va fi in pericol . Pai uite dovada :How to Get to Mars? Very Cool! Niste „imperialisti „destepti au prevazut Apocalipsa si sunt gata ,iata, sa puna „mâna si piciorul ” pe ditai planeta Marte … Bravo lor ! Pe Marte vor ajunge semintele din soiurile cele mai bune . Cine este invidios pe ei, nu -i ramane decit sa-i injure birjereste :”Mama lor de …imperialisti ! Ai „dreac” in loc sa-si vada de treburile lor se mai baga si in treburile altora . Cine se cred ei ?Salvatorii omenirii ?”

 4. anonim pe arca said

 5. Radu Humor said

  Bula, Itzic si FMI
  Posted 05/09/2012 by xnici in Uncategorized. Scrie un comentariu
  La un moment dat, Bula ajunge intr-o mare criza de bani. Se gandi sa mearga la vecinul lui, Itzic si sa-i ceara 2 lei, ca imprumut pana la primavara.
  Itic il asculta atent, apoi ii zise:
  -Bine, iti dau 2 lei imprumut pana la primavara, dar imi lasi toporul
  ca zalog, iar la primavara imi dai 4 lei inapoi, altfel nu ne invoim. E bine?
  Mai de voie, mai de nevoie, intr-un final Bula se invoi. Lasa toporul ca zalog, lua banii si dadu sa plece.
  Insa Itic il striga:
  -Bai Bula!Ia fii atent la mine, la ce m-am gandit. La primavara stiu ca o sa-ti fie greu sa-mi dai inapoi cei 4 lei, ca iarna e lunga si grea, asa ca stii ce? Ia da tu acum 2 lei inapoi, si la primavara iti mai raman de dat doar 2 lei, ce zici, o sa-ti fie mai usor?
  Bula se gandi putin si recunoscu, in sinea lui, ca Itic are dreptate si ca uite, e un vecin adevarat, asa ca se invoi, ii dete inapoi cei 2 lei si pleca acasa ceva mai usurat.
  Insa pe drum tot calcula:
  -Hmmm! Bani nu am, topor nu am, insa m-am ales cu o datorie de 2 lei, si totusi nu a fost nimic in neregula…!
  PS: Azi, Itzic si-a schimbat numele si acum se numeste FMI!

 6. Sidney Poolac said

  Grasimea dauneaza creierului:

  Cea mai bogata femeie din lume provoaca scandal: Africanii ar munci pe 2 dolari pe ora!

  Cea mai bogata femeie din lume, australianca Gina Rinehart, mostenitoare a unui imperiu in domeniul mineritului, a cerut scaderea salariilor, laudandu-i pe cei care vor sa munceasca pentru „2 dolari pe zi”.

  Rinehart s-a plans de faptul ca minerii o costa prea mult, spunand ca „africanii vor sa munceasca ieftin”. „Sunt muncitori care vor sa lucreze pentru sub 2 dolari pe zi”, a spus miliardara, citata de NBC News.

  Dupa ce a declarat ca mineritul australian nu poate fi competitiv, din cauza salariilor, Rinehart a comparat minerii din Australia cu cei din tarile africane in curs de dezvoltare. „Asemenea statistici ma fac sa ma ingrijorez cu privire la viitorul acestei tari”, a comentat ea.

  In plus, declaratiile sale dovedesc si faptul ca nu cunoaste foarte bine piata mineritului, la nivel global. Recent, minerii de la o mina de platina din Africa de Sud, de exemplu, s-au revoltat, cerand triplarea salariilor, pana la 1.500 de dolari.

  Aceasta nu este prima remarca rautacioasa a miliardarei. Intr-un articol recent, ea a scris: „Daca sunteti gelosi pe cei cu bani, petreceti mai putin timp band, fumand si socializand si mai mult timp muncind”. Comentariul a atras furia policienilor, opiniei publice si presei, toti aducandu-i aminte ca averea pe care o detine nu a obtinut-o prin munca proprie, ci doar prin faptul ca s-a nascut intr-o familie bogata.

  Rinehart este mostenitoarea grupului minier Hancock Prospecting, infiintat de tatal sau, iar averea sa este estimata, de revista Forbes, la 18 miliarde de dolari.

 7. Ameliatorul said

  CÎNTUL XXVI

  Te bucură, Florenţă, tu, ce-în lume
  măreaţă, zbori peste pămînt şi mare:
  pînă-în Infern se-întinde-al tău renume.

  Găsii prin hoţii ocnelor tartare
  cinci cetăţeni de-ai tăi şi-mi fu ruşine
  de cîtă cinste-ţi fac şi cîtă-onoare…

  Dar dacă-un vis în zori meneşte bine,
  tu vei simţi, în scurtă vreme, toate
  urzelile pratezilor, haine.

  De-ai şi simţit, nici nu-i devreme, poate să
  cadă ce-i scris să-ţi cadă peste case:
  mai greu mi-ar fi, cu ani mai mulţi în spate!

  Plecarăm, deci, şi-aceleaşi scări stîncoase
  „ abrupta coborîrii noastre brînă „
  urcă maestrul şi cu el mă trase

  şi-urmînd mereu sinistra cale spînă
  tot printre bolovani şi colţi de stîncă,
  piciorul nu răzbea fără de mînă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: