(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Invitatie

Posted by Arca lui Goe pe septembrie 10, 2012

Redactia Arca lui Goe are placerea de a va invita cordial sa nu mai dati pe aici…

…degeaba!

Va multumim anticipat pentru ne/intelegere.

10 răspunsuri sa “Invitatie”

 1. INTJ said

  a venit potopu’ si n-am bagat de seama?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Nici vorba. Iar ca inadecvarea sa fie maxima de aceasta data extinctia se va face prin foc. Nu prin apa. Ar fi fost mai potrivita o casa de piatra (captusita cu samota) decat o arca de lemn (burdusita cu mar(m)ote)… In sfarsit insa, maximizarea inadecvarii este compensata de minimizarea pagubelor (daune exclusiv colaterale), intrucat din intreaga fauna o singura pereche de vertrebrate a avut ne/inspiratia de a-si face polita de asigurare pe Arca. Contra Potopului. Ca fapt divers as mentiona ca si daca i-ar lua apa de pe Arca tot n-ar incasa polita pentru ca o clauza din contract prevede ca despagubiri pot revendica doar cuplurile fertile. Nu sterile. Ceea ce nu este cazul la unica perechea de vertebrate contra naturii care mai da pe aici. Spectacole iluzorii. Nu de iluzionism.

   Apreciază

   • ntz!

    Apreciază

   • anonim pe arca said

    „…Moto : >>>

    …Protestez! – vru să strige peştele zbătându-se in plasa, dar îşi aduse aminte cu uşurare că este mut. …
    compilatie dupa Ana Blandiana in <>”

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Se intampla uneori (si cam des) ca strigatele mute sa fie cele mai mai ingrozitor de asurzitoare… Tacerea de pe Luna se aude extrem de clar indiferent cata galagie ar fi pe Pamant. Si galagie se gaseste cat cuprinde. Nu-i penurie niciodata.

     Apreciază

    • anonim pe arca said

     Hmm … Mai intai a fost o „Invitatie „… Desi „cordiala ” bag de seama ca multi au inteles mesajul si s-au conformat. Au „pus botul ” si s-au dus ?? . Ba unii mai ciudosi au protestat . Dar „degeaba „…unul ,hai doi , au ramas .

     Apoi a fost „Cainele Bingo/Dingo si sub socializarea” … Alt mesaj … Nimic nu ne mai place !! Sa plece toti !! Dar „degeaba „…

     Acum „am ramas” intepeniti ,neputinciosi sau poate resemnati . Sa ramanem asa .. la „intamplarea „care a fost si de care acum nu mai putem scapa. Orice am face .De toti” am scapat” ,dar de Radu Humor nu …

     „Opreste-te din inmelcuire (cand vrei) si porneste inainte. Tine drumul drept. Cand vei fi obosit de tot si-ti va fi iarasi frig, cel mai frig, cand noaptea va fi cea mai lunga, deschide ochii. Vei vedea Aurora Boreala, iar deasupra crestetului iti va sclipi Steaua Polara. Unde esti? Unde ai fost. Conform calendarului Maya la acea data, cu mare precizie, polii magnetici se vor inversa. Aurore vor fi pretutindeni. Si vei fi iarasi unde ai fost: la Polul Sud. Dar totusi Steaua Polara va sclipi deasupra capului tau ca proba suprema a neputintei intamplarii. A intamplarii ca esti.”

     Asta alta „invitatie „,cu dedicatie . Mi-a placut . Dar „degeaba” . Domnul Goe nu mai vine …

     Apreciază

 2. anonim pe arca said

  …<>

  Apreciază

 3. anonim pe arca said

  ….. in Autoportret cu palimpsest

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Si ce tacuta a devenit Ana Blandiana de o vreme incoace… Nu mai zice nimica. A fost odata lebada, a cantat, a fost aplaudata, a sarutat-o printul (cu cioc pe cioc) si s-a transformat in broasca. Apoi a decazut in peste. Poate de aceea si tace asa de viguros.

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Decât să țipe ca tine din minciocul băsist, unde te-ai rătăcit printre alți guvizi, pretins intelectuali de apă sărată, de fapt pișat micționat la beție de cuvinte, mai bine o tăcere înțeleaptă precum cea a a lupului care , deși iritat de lătrăturile javrelor puse să păzească oile democrației, le trece cu auzul și-și vede liniștit de sfârtecarea (oi)lor.
    Cu adevărat sătule se vor dovedi a fi până la urmă doar javrele, care se vor înfrupta în voie din cele rămase în urma devastatorului atac !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: