(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Atingeri intamplatoare

Posted by Arca lui Goe pe noiembrie 11, 2012

Un film inspirat de (b)Arca lui Goe. Dupa o idee de Kafcaragiale. Il recomandam cu caldura prea-cinstitului cititor citit si unic:

8 răspunsuri sa “Atingeri intamplatoare”

 1. anonim pe arca said

  „Prea cinstitul cititor …” va deranjeaza cu o jntreabare : filmul recomandat calduros se poate viziona „in curind pe marile ecrane „( in cinematografe -21.11.2012) sau in prezent , pe site-urile online ? Sunt ,da, o multime de trailere deosebit de frumoase ,dar nu si fimul 😦 Bietul „prea cinstit cititor …”se topeste” de oftica si nu are astimpar pina nu afla :cind ,unde si cum sa faca sa-l vada mai repede ?!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Prea-cinstitul cititor citit si unic al (b)Arcei lui Goe ar trebui sa fie familiarizat cu meta-limbajul practicat pe Arca. Chiar daca dozajul intre limbaj si meta-limbaj este variabil dupa o functie secreta (derivabila in intervalul alpha-omega), totusi… acel cititor versat ar trebui sa stie ce si cum, cand si de ce. Noi n-am vazut filmul asa ca n-am putea sti daca meta-metaforele sale ar putea sau nu rezona cu asteptarile cinefile ale prea-cinstitul cititor citit si unic al (b)Arcei lui Goe (ori chiar cu ale d-lui Goe el insusi in persoana). Sa nu luam totul prea mot-a-mot si terre-a-terre. Va recomand (pentru week-end only) Hotel Transilvania. Duminicalul topic sugestiv intitulat „Atingeri intamplatoare” nu este in-nici-un-caz-in-primul-rand o recomandare de film, ci… ei dar n-o sa apuc eu acuma sa explic ce si cum si ci, unui ci-titor expert de arca. Pe arca.

   Apreciază

   • anonim pe arca said

    Eiii,iata o dovada ca „prea -cinstitul cititor citit si unic ” s-a imbatat cu apa rece . Chiar a crezut ca este un cititor „versat ” si familiarizat cu „meta-limbajul ” practicat( aici )pe (b) Arca lui gOE …dar uite ca nu . Promitem insa ca altadata vom fi mai vigilenti.
    Acum ,da, „prea -cinstitul -cititor „(doar atit ) s-a lamurit si-i multumeste d-lui Goe pentru raspunsul satisfacator .

    Apreciază

  • Dl.Goe said

   Ar fi interesant de stiut ca romanul „Viata lui Pi” a fost respins de 5 edituri serioase inainte de a fi publicat si ca odata ce a fost pubilicat a primit premii serioase, a avut mare succes la public si a sfarsit prin a fi ecranizat. Alti bani, alta distractie. Va dati seama cum ar fi o o ecranizare la Hollywood intitulata „The Planet egg”, cu Marcel Iures in rolul principal interpretand personajul Omega Padin? Ca nu va dati. Nimeni nu moare pe gratis.

   Apreciază

   • anonim pe arca said

    Da,interesante informatiile referitoare la respingerea romanului de catre 5 edituri serioase etc… 🙂
    Cit despre cealalta poveste ar fi sa fie ..”daca si cu parca .”

    Apreciază

    • CMM said

     Of, of, d-le Goe. Când eu le spuneam: „CURAJ!” celor care ajung pe Arca / barca dvs, ați comentat în raspar.

     De curaj ai nevoie cand tot ce știai e pierdut! Și se năpustesc asupră-ți toate incercările, și cale n-ai decât înainte.

     Neinspirat ați mai fost, zău!

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Pentru vreun suspicios de serviciu aflat intamplator prin zona trebuie mentionat ca „Anonim Pe Arca” si „CMM”, nu sunt una si aceeasi entitate. Desi au venit impreuna, in acelasi compartiment si din aceeasi directie (cea) necunoscuta si au cam acelasi miros totusi nu sunt deloc una si aceeasi persoana si cu atat mai putin personaj. Sunt cumva, daca vreti (dar numai daca vreti) precum Påcalå si Tândalå.

     Faptul ca „romanul” s-a bucurat ulterior de succes la public si ca a fost premiat si ecranizat nu inseamna catusi de putin ca cele 5 edituri s-ar fi inselat sub aspect artistic. Au dat-o nitel in bara sub aspect comercial, dar acest mic neajuns va fi fost corectat intre timp pe cale statitica. Editurile exista inca, sunt tot serioase, prospere si fac ce faceau si inainte. Desigur din faptul ca nu rezulta ca s-ar fi inselat nu rezulta nici invers. 1000100010010071000.

     Astept cu nerabdare momentul in care se va initia un dialog suculent intre „CMM” si „Olimox” asistat (si incurajat) de catre Anonimul pe Arca.

     Apreciază

    • olimox. said

     S-a facut, prietene al gerului. S-a facut!

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: