Atingeri intamplatoare
Posted by Arca lui Goe pe noiembrie 11, 2012
Un film inspirat de (b)Arca lui Goe. Dupa o idee de Kafcaragiale. Il recomandam cu caldura prea-cinstitului cititor citit si unic:
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița | |
AdAmA6 la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița | |
AdAmA5 la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița |
Posted by Arca lui Goe pe noiembrie 11, 2012
Un film inspirat de (b)Arca lui Goe. Dupa o idee de Kafcaragiale. Il recomandam cu caldura prea-cinstitului cititor citit si unic:
This entry was posted on noiembrie 11, 2012 la 5:10 am and is filed under Arcaluigoeologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, sau trackback from your own site.
anonim pe arca said
„Prea cinstitul cititor …” va deranjeaza cu o jntreabare : filmul recomandat calduros se poate viziona „in curind pe marile ecrane „( in cinematografe -21.11.2012) sau in prezent , pe site-urile online ? Sunt ,da, o multime de trailere deosebit de frumoase ,dar nu si fimul 😦 Bietul „prea cinstit cititor …”se topeste” de oftica si nu are astimpar pina nu afla :cind ,unde si cum sa faca sa-l vada mai repede ?!
ApreciazăApreciază
Dl.Goe said
Prea-cinstitul cititor citit si unic al (b)Arcei lui Goe ar trebui sa fie familiarizat cu meta-limbajul practicat pe Arca. Chiar daca dozajul intre limbaj si meta-limbaj este variabil dupa o functie secreta (derivabila in intervalul alpha-omega), totusi… acel cititor versat ar trebui sa stie ce si cum, cand si de ce. Noi n-am vazut filmul asa ca n-am putea sti daca meta-metaforele sale ar putea sau nu rezona cu asteptarile cinefile ale prea-cinstitul cititor citit si unic al (b)Arcei lui Goe (ori chiar cu ale d-lui Goe el insusi in persoana). Sa nu luam totul prea mot-a-mot si terre-a-terre. Va recomand (pentru week-end only) Hotel Transilvania. Duminicalul topic sugestiv intitulat „Atingeri intamplatoare” nu este in-nici-un-caz-in-primul-rand o recomandare de film, ci… ei dar n-o sa apuc eu acuma sa explic ce si cum si ci, unui ci-titor expert de arca. Pe arca.
ApreciazăApreciază
anonim pe arca said
Eiii,iata o dovada ca „prea -cinstitul cititor citit si unic ” s-a imbatat cu apa rece . Chiar a crezut ca este un cititor „versat ” si familiarizat cu „meta-limbajul ” practicat( aici )pe (b) Arca lui gOE …dar uite ca nu . Promitem insa ca altadata vom fi mai vigilenti.
Acum ,da, „prea -cinstitul -cititor „(doar atit ) s-a lamurit si-i multumeste d-lui Goe pentru raspunsul satisfacator .
ApreciazăApreciază
Dl.Goe said
Ar fi interesant de stiut ca romanul „Viata lui Pi” a fost respins de 5 edituri serioase inainte de a fi publicat si ca odata ce a fost pubilicat a primit premii serioase, a avut mare succes la public si a sfarsit prin a fi ecranizat. Alti bani, alta distractie. Va dati seama cum ar fi o o ecranizare la Hollywood intitulata „The Planet egg”, cu Marcel Iures in rolul principal interpretand personajul Omega Padin? Ca nu va dati. Nimeni nu moare pe gratis.
ApreciazăApreciază
anonim pe arca said
Da,interesante informatiile referitoare la respingerea romanului de catre 5 edituri serioase etc… 🙂
Cit despre cealalta poveste ar fi sa fie ..”daca si cu parca .”
ApreciazăApreciază
CMM said
Of, of, d-le Goe. Când eu le spuneam: „CURAJ!” celor care ajung pe Arca / barca dvs, ați comentat în raspar.
De curaj ai nevoie cand tot ce știai e pierdut! Și se năpustesc asupră-ți toate incercările, și cale n-ai decât înainte.
Neinspirat ați mai fost, zău!
ApreciazăApreciază
Dl.Goe said
Pentru vreun suspicios de serviciu aflat intamplator prin zona trebuie mentionat ca „Anonim Pe Arca” si „CMM”, nu sunt una si aceeasi entitate. Desi au venit impreuna, in acelasi compartiment si din aceeasi directie (cea) necunoscuta si au cam acelasi miros totusi nu sunt deloc una si aceeasi persoana si cu atat mai putin personaj. Sunt cumva, daca vreti (dar numai daca vreti) precum Påcalå si Tândalå.
Faptul ca „romanul” s-a bucurat ulterior de succes la public si ca a fost premiat si ecranizat nu inseamna catusi de putin ca cele 5 edituri s-ar fi inselat sub aspect artistic. Au dat-o nitel in bara sub aspect comercial, dar acest mic neajuns va fi fost corectat intre timp pe cale statitica. Editurile exista inca, sunt tot serioase, prospere si fac ce faceau si inainte. Desigur din faptul ca nu rezulta ca s-ar fi inselat nu rezulta nici invers. 1000100010010071000.
Astept cu nerabdare momentul in care se va initia un dialog suculent intre „CMM” si „Olimox” asistat (si incurajat) de catre Anonimul pe Arca.
ApreciazăApreciază
olimox. said
S-a facut, prietene al gerului. S-a facut!
ApreciazăApreciază