(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Va rugam sa pastrati linistea! Viorele fă-te ca lucrezi!

Posted by Arca lui Goe pe noiembrie 30, 2012

Ultima oara cand s-a intamplat sa propun pe (b)Arca d-lui Goe un topic ce-l avea drept pretext principal pe dl.AVP, acest Dan Puric al Corabiei, a fost acum un an si mai bine pe 11 Octombrie 2011. Cu acel prilej consemnam intr-un Anunt de Ultima Oră ca danticul puric de la Corabia isi privatizase blogul:

„Incepand de azi 10 Octombrie 2011, opinia publica si omenirea nu vor mai avea acces la inestimabilele profetii si informatii furnizate cu generozitate pana acum. Doar o mâna de alesi (din pacate mult mai putin de 12) vor beneficia de izvorul intelepciunii si talentului avepian, pe blogul transformat intr-un club privat. Presupun ca minunea va tine cel mult de trei zile. Maxim-maximorum.”

Astazi se intampla iaraşi. Partial. Dupa cum cu clarviziune anticipasem la vremea respectiva (clarviziunea fiind contagioasa) minunea nu a tinut decat trei zile si-un pic, dupa care proorocul de la Corabia si-a re-naţionalizat blogul spre binele patriei si-al progresului. Si asa a ramas pana in zilele noastre, cand, iarasi patruns de straluminari divine, Omul-AVP (blogger) a decis sa inchida comentariile pe nu-mai putin celebrul sau blog, intrucat nu se mai gaseau comentatori demni de maretia textelor propuse.

(Ca fapt divers: ar trebui mentionat ca gestul său, cu totul si cu totul simbolic, a venit in clipa in care devenise iminenta retragerea ultimilor doi comentatori care-i mai populau bizara vecinatate: d-na CMM (la vedere) si dl.Goe (la buna vedere, banat). Vazand relele tratamente pe care i le aplica d-nei CMM, in semn de solidaritate cu dansa, dl.Goe l-a avertizat pe dl.AVP ca in cazul in care nu reuseste sa o intoarca pe d-na CMM din drum, printr-un gest de gentleman, atunci dl.Goe se va retrage si dânsul de pe blogul sau. Orgolios, amicul AVP, a preferat sa-si forteze norocul si, declarand molima, a inchis formal comentariile (si asa inexistente), intrand in stare de… „latenţă şi letargie”. Presupunem (nu-i mare lucru) ca si de data aceasta fermitatea minunata a bloggeului va tine tot trei zile (in care guriţa-i va tăcea) apoi, invins de atata pace, va reveni asupra gravei decizii luata in contra fiintei sale virtuale.Nimic nou sub soarele (palid) clocitoare al Corabiei parcata pe Dunare, in Infern, la căldurică. Asta ca fapt divers)

Si atunci, pe buna dreptate, prea-cinstitul cititor citit si unic al (b)Arcei lui Goe s-ar putea intreba retoric: daca nema putirinta la ce chichirez galceava? Geaba? Pentru ce inca un topic care sa-l aiba ca pretext principal pe AVP, acest Puric al Corabiei? Raspunsul nenecesar este simplu: pentru a i-lustra grava stare de confuzie pe care o traversam (si n-o mai terminam de traversat). Suntem iarasi la vremea i-lustrarilor.

Daca nu este nimic mai banal decat sa-l vedem pe ex-inamicul d-lui AVP, recte dl.Radu Humor, emotionandu-se pana la lacrimi in fata scalambăielilor patriotarde ale paparudelor de la Antena 3 (fapt de un comic ponderat), admiratia d-lui AVP insusi pentru Mircea Badea and co. ofera un prilej minunat pentru a viziona deplina comedie in care ne scufundam. Faptul ca dl.AVP a ajuns sa-l admire pe Mircea Badea (cu care se compara si se asemuieste, de buna voie) si să-l deteste pe Mircea Cartarescu (cu care nu se compara nici de frica) ar putea fi (dar vai, nu este) doamnelor, domnisoarelor si domnilor, masura maretiei adânciturii in care a alunecat natia. Totusi o privire retrospectiva asupra evolutiei genului Padina (in care intra, vai si iarasi vai, atat de mulţi) ne-ar putea ajuta sa intelegem ca acest proces de convergenta catre stabila stare „radu humor”, era unul previzibil, sensul gradientului „progresului” la „intelectualii” marginali acesta fiind, in mod inexorabil.

Cum a ajuns dl.AVP (si altii ca dânsul) sa declare senin (citez din memorie):

„si deci – asa cum am spus mai demult – pentru mine “raul cel mic” e pur si simplu cel care poate ajunge la putere, 😯 hic et nunc, dar nu fiindca ista ar fi mai putin rau inlautrul sau, ci baremi fiindca e mai destept si mai potent decat adversarul sau de moment si deci poate conduce cat de cat boboru meu si al tau, de bine, de rau…”

n-ar trebui sa fie un mister pentru cei care stiu cu cine avem de-a face. Prin urmare dl.AVP tine cu guvernul, dar tine si cu opozitia… cand vine la putere, domnia sa este o fiinta simpla ca un lemming, care se deplaseaza strict in linie dreapta, cap compas pe frimitura. Raul cel mai mic fiind mereu cei care sunt la putere. E simplu, nu?

Dl.AVP ramane totusi o victima de lux a propagandei mizerabile a sistemului ticalosit, fiind emblema unei victorii a acestei propagande mult mai spectaculoasa decat victoria facila obtinuta asupra milioanelor de razi-humori. Dl.AVP a ajuns (a fost adus) sa admire si sa imbratiseze mijloacele de lupta ale sistemului ticalosit. Pentru dansul totul in „era netocratica” (un cacat stimati telespectatori) este o problema de „public relations”, de manipulare, de capacitate de a anihila adversarii prin denigrare, bascalie, pamflet, minciuni, zoaie si umori. Nimic altceva.

(Paranteza: desigur ca la imbratisarea acestor idei „novatoare” au contribuit, alaturi de eficienta prin persistenta a propagandei sistemului ticalosit, cateva tare cu care dl.AVP a venit (impregnat) din comunism (dintre care as mentiona incapacitatea sa de a intelege si accepta libertatea de expresie; a nu se crede ca-i singura tarå) precum si anumite „gingasii” personale ale sale. Este, pe de o parte foarte senzitiv la muscaturile pe care i le poate provoaca cuvantul câine (daca-i zici ca e prost, prost se simte si prost devine, fiind), iar pe de alta parte este mare fanfaron, imaginandu-se pe sine (nu se stie de ce) un geniu pustiu si neinteles al pamfletului (iconoclastic), macar de talia lui Mircea Badea, vazandu-se deci competent intr-o lume in care pentru a ajunge la putere asta se cere: pamfletareala si nimic altceva, abilitatea de a manipula astfel masele, oricum tâmpe. Cine manipuleaza mai bine, e mai bun, indiferent de orice altceva (abilitati, competente si intentii politice, economice, geo-strategice, socio-culturale, etc, mofturi), asadar o lume ideala in care unul ca dl.Avpe (marginalizat pe nedrept) si-ar putea proba utilitatea si competentele. Incolo nu. Si ca dansul nu-i unul ci foarte multi: o armata intreaga de „intelectuali” marginali care se cred „gururi” in ale analismului politic. Am incheiat paranteza).

Sensul devenirii d-lui AVP se vede bine pe directia care leaga doua declaratii ale sale facaute la o oarecare distanta in timp:

Esantion 1: AVP Says: 1 februarie 2011 la 22:18

04_viorel_abalaru1Stely, noi n-ar trebui sa discutam despre efectul tembeliziunilor asupra unui telespectator ca tine (mult dincolo de medie ca inteligenta si ca educatie si deci relativ imun la attackul media manipulator), ci despre efectul de maciuca in moalele capului pe care tembeliziunile asa-zis “libere” il pot avea asupra unui telespectator statistic, de o inteligenta si educatie mijlocii, si cu atat mai cumplit asupra telespectatorilor subt medie ori muult subt medie (care formeaza, de altfel, o buna parte a electoratului (n.b. vezi poza alaturata)). Cum poti lasa, tu, putere ocarmuitoare, niste iresponsabili inarmati cu ditamai Tunurile Catodice se umble brambura prin subliminalele acestor bieti naivi ori needucati, subt pretextul ca-si exercita astfel “libertatea de expresie”? Daca acesti manipulatori si-ar folosi ticaloasa lor libertate doar spre a-si promova, fie si pe caile zmecheroase ale marketingului comercial, produsele, n-ar fi nicio problema, desi chiar si aici protectica consumatorului si-ar spune cuvantul sau ar trebui sa si-l spuna, la rigoare. Dar cand tu, tembeliziune comerciala, iti bati joc sistematic de seful statului, prezentandu-l in mod expres sharjat, caricat ori mincionos si denaturat, deci intr-o lumina de studio infernala, dupa care nici macar un copil de tzitza n-ar mai da doi bani pe biata “autoritate”, si cand cei pe care tu-i manipulezi astfel, in mod evident ticalos, nu sunt doar niste clienti cascalai care cumpara apa chiorensis pe post de elixirul vietii ori actiuni fni de mii de lei care de fapt nu fac nici o para chioara, ci reprezinta sute de mii sau milioane de cetateni cu drept de vot care maine vor decide nu doar pentru ei, naivii naivilor, dar si pentru tine, pentru mine si-n ultima instanta chiar pentru Romanica asta a noastra, atunci cum oare il mai poti lasa pe acest ticalos puscariabil sa-si faca mendrele, fara a-i purica la sange programele otravitoare si fara a-i ridica dreptul de antena la primul atentat contra sigurantei nationale, in fond…?

Stim bine cum s-a ridicat America din salbaticia Far-Westului, devenind nu doar Tara Libertatii, dar si a domniei Legii si Autoritatii : cu o cenzura stricta asupra oricarui mijloc de comunicare in masa, de la cinema pana la televiziune. In filmele americane din epoca de consolidare a domniei legii in aceasta tara aveai voie sa-l bestelesti, sa-l balacaresti pe un politist or judecator oarecare, da, dar in final Politia si Legea trebuiau sa invinga cu orice pret, altfel filmul nu avea voie sa iasa pe piata; aveai voie sa te iei de Presedintele Americii, dar in final Presedintele trebuia sa fie, intr-un fel oarecare, heroul pozitiv si invingator, sau macar Vicepresedintele cel Bun trebuia sa-i ia locul. Mai ales in vreme de razboi – iar vremurile astea de bajenie de la noi pot fi asemuite cu-o vreme de razboi, aloo – nu te puteai juca, decat cu riscul de a aparea in fata Curtii Martiale, cu astfel de lucruri care puteau submina autoritatea statului si inocula defetismul ori descurajarea in randul cetatenilor obisnuiti.”

Esantion 2: (dupa un an si jumatate) 28 noiembrie 2012 — AVP (vezi blogul de la Corabia)

Drept urmare, Ponta face ceea ce-ar face orice politician cu mintea cât de cât înţelegătoare (…) respectiv, mai întâi vede ce Reţea Media e a mai tare (şi care e aşa nu pentru că s-au băgat bani în ea ca într-o interminabilă căldare, ca de exemplu în TVR (…) ci e mai tare pur şi simplu pentru că-l posedă pe pamfletaru media cel mai talentat, deci cel mai în stare să cucerească inimile consumatariatului de pe nat), iar apoi joacă rolul supusului devotat în faţa Sauronului Media principal (…) deci comportându-se mai degrabă ca un actor funky total, decât ca un politician scrobit ori sobru ca un cioclu cernit (ce-ar pica pe consumatariatu media actual & pleectisit ca nuca într-un perete de granit). Deosebirea dintre politicienii cică ultraşcoliţi & nisfiriţi, de care tot îmi vorbiţi, şi actoraşul Ponta, care se preface că tremură – căci doar nu credeţi că e real ? – în faţa pamfletarului miştocar ca un biet şcolar în faţa unui învăţător bestial, pentru ca apoi să facă precum popa, împăcând şi pesedeaua, şi peneleaua, şi maalaua, şi Ioropa (…) diferenţa fiind deci că Ponta se comportă ca un veritabil politician din evul netocrat, lăsând treburile tehnice ale guvernări pe seama specialiştilor din cinul tehnocrat, iar el ocupându-se doar de imaginea publică a guvernării…

* * *

Acestea fiind zise, asteptam cu nerabdare ilustrarile urmatoare ale bloggerului/comicului AVP (un pamfletar de duzina, fara drezoina si fara chenzina) care, cu o foarte mare probabilitate, vor continua comedia pe un trend crescator, cam pana pe la Anul Nou. La anul si la multi ani. Nu-ncercati sa-i pertutbati traseele logice caci nici n-ati avea cum. Ca sa se poata concentra dl.AVP a inchis comentariile (ca dl.Ceausescu, pe vremuri, graniţele). Nu insistati, iese el din cand in cand.

17 răspunsuri sa “Va rugam sa pastrati linistea! Viorele fă-te ca lucrezi!”

 1. Dl.Goe said

  Stargate !

  Apreciază

 2. Radu Humor said

  Da, măi Goe !
  Pe cine critici am văzut, dar e bine să ştie lumea şi pe cine aperi, cu o insistenţă şi o nesimţire ieşite din comun :

  Socialiştii europeni, scandalizaţi de comportamentul locatarului de la Cotroceni
  Mahalaua şi ameninţările lui Băsescu, aduse în atenţia liderilor instituţiilor UE
  de Ioana Radu

  http://www.cotidianul.ro/mahalaua-si-amenintarile-lui-basescu-aduse-in-atentia-liderilor-institutiilor-ue-200916/

  Preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev, afirmă că este “dezamăgit şi şocat de comportamentul preşedintelui Traian Băsescu” şi că acesta reprezintă “o ameninţare evidentă la adresa standardelor democratice şi constituţionale”, informează un comunicat la PES dat publicităţii joi la Bruxelles.

  PES critică afirmaţiile din interviul lui Traian Băsescu acordat B1 TV pe 27 noiembrie, în care, cu doar zece zile înainte de alegerile din România, l-a catalogat pe premier drept “mincinos”, “prost” şi “porc”. De asemenea, se menţionează în comunicatul PES, Băsescu a mers mai departe, ameninţând că nu-l va nominaliza pe Victor Ponta premier chiar dacă USL va câştiga majoritatea absolută în alegerile de la 9 decembrie. În prezent, USL este creditat cu 62% din intenţiile de vot, aminteşte PES.

  “Aceasta este o ameninţare vădită la standardele democratice şi constituţionale. Este deja o îngrijorare faptul că el a ales să recurgă la un asemenea limbaj incendiar şi să intre el însuşi în campania electorală deşi deţine o funcţie care ar trebui să rămână neutră politic, însă ameninţarea de a nu-l desemna pe domnul Ponta depăşeşte limita”, a afirmat Stanişev, potrivit comunicatului PES.

  Serghei Stanişev a făcut apel la liderii instituţiilor Uniunii Europene să condamne comportamentul lui Traian Băsescu.

  “Ameninţarea preşedintelui României reprezintă un afront la adresa Constituţiei. În timpul verii UE a fost extrem de vigilentă în monitorizarea standardelor democratice şi respectarea de către actorii politici a Constituţiei. Le cer acum să aplice aceleaşi standarde precise”, a spus Stanişev.

  Stanişev a adăugat că “acest comportament al lui Băsescu indică o creştere a disperării acestuia”.

  “Am încredere că poporul român va vedea dincolo de aceste manevre. Avansul semnificativ şi ferm din sondaje al lui Victor Ponta indică faptul că românii vor ca ţara lor să se îndrepte spre o direcţie mai calmă şi mai progresistă”, concluzionează liderul PES.

  Întrebată despre escaladarea atacurilor verbale dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta, Pia Ahrenkilde-Hansen, purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene, a refuzat să comenteze situaţia politică din România în conferinţa de presă zilnică de joi a executivului comunitar.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Mai bine vezi tu ce n-aiba faci c-ai ajuns un troll de rangul doi. Te anunt in mod oficial ca CMM are mai multe comentarii decat tine. In plus, parca asa ne-a fost vorba, era stabilit ca vii cu texte de la un anumit nivel in sus (nivelul inimii rele). Vad ca ai revenit la nivelul curului. Ce cacat de text e asta? Sau asa te simti tu bine?

   Apreciază

   • Radu Humor said

    Oricum, e peste cele ale sărbătoritului cu ….. coarne 😉
    Pe care-l tot aduci pe aici, cu o insistenţă bolnăvicioasă.

    Apreciază

    • Radu Humor said

     Dacă te mai iei aiurea de Dan Puric, căruia nu-i ajungi nici la glezne, te descalifici total.
     Că parţial eşti 🙄
     Mai bine zis „pârţâial”, ca toţi cei care vă folosiţi bruma de talent la fundul lui Băsescu 😉
     Pfuiiii !

     Apreciază

 3. Contessa said

  Apoteoza oportunismului: Un scurt portret al lui Victor Ponta

  Cine si-ar fi putut imagina, in urma cu un an, ca Romania se va prabusi politic intr-un asemenea hal? Existau nemultumiri, multe legitime, dar aspiratiile romanilor nu erau nicidecum in directia revenirii la regimul Iliescu pe o treapta superioara, adica si mai agresiva, si mai lipsita de rusine. Degringolada s-a produs pe nerasuflate, cu o viteza ametitoare. Vor mai trece probabil luni de zile pana cand lumea se va trezi la realitate. Intre timp, marea inselatorie continua.
  Share on printShare on facebookShare on twitterShare on emailMore Sharing Services
  Ma indeamna un cititor sa fac un portret al lui Victor Ponta: „Domnule Tismaneanu, cred ca este momentul sa produceti un articol pe tema: ‘Portretul in litere al unui prim ministru: Victor Ponta’. Personajul este unul fulminant prin patimile sale, nebunia pana la extrem, ura, dusmanie, viclenie, perversitate, strategie politica bazata pe infierarea dusmanului de clasa… Cred ca si o carte care l-ar avea pe VP drept model ar iesi un succes.” Intr-adevar, asa stau lucrurile. Mai rau este greu de imaginat ca se poate.

  Primul lucru care trebuie spus despre premierul-plagiator este ca nu cunoaste distinctia dintre adevar si minciuna, dintre bine si rau. Mai precis, minte de-ngheata apele, cu o seninatate care te lasa fara replica. Lipsit de integritate, este la fel de lipsit de loialitate. L-am numit un baron Munchausen din Balcani. Al doilea ar fi ca nu are urma de simt al responsabilitatii. Azvarle vorbele asa cum copiii se joaca cu prastia. Pe scurt, sufera de infantilism moral. Al treilea lucru, care decurge din cele amintite, ar fi cinismul, faptul ca socoate orice mijloc valabil daca il apropie de atingerea scopului. Al patrulea (nu le asez intr-o ordine ierarhica), tine de dedublare, la nivel mental si de discurs. Nu exista nicio legatura intre ceea ce gandeste si ceea ce spune. Al cincilea ar fi oportunismul, lipsa totala de principii, capacitatea de a se ajusta camelonic la diverse medii. La Bruxelles este mielusel inocent, la Bucuresti devine paraleu.

  Voi strange, sper, intr-un volum ce-am scris in ultimii doi ani si mai bine despre duumviri. Tema esentiala ar fi rolul prostiei (trufiei, infatuarii, fuduliei, frivolitatii tantose, fatuitatii, vacuitatii) in istorie. Ponta este, desigur, un mitoman, dar nu unul inteligent. Crin este bolnav de somn, dar mai ales de vanitate. Plagiatorul Ponta este cel mai mincinos politician roman din ultimele doua decenii. Narcisistul Crin este cel mai ridicol. Cand ridicolul arogant se infrateste cu prostia mincinoasa vedem ce cocktail toxic iese. Din pacate, romanii sunt cei care platesc si vor plati in continuare nota…

  http://hydepark.ro/articol/articol/apoteoza-oportunismului-un-scurt-portret-al-lui-victor-ponta-1171.html

  nu stiu de ce dar parca portretul i se potriveste si domnului goe. nu degeaba i s-o spune lui ponta domnul goe

  Apreciază

  • Radu Humor said

   😆 😆 :mrgreen:
   Uite cine vorbeşte ???!
   Un sulfuros, care de cel puţin două generaţii nu produce nimic ( dacă uităm de răul produs României :mrgreen: ), dar îşi vâră botul peste tot !
   Mai ales în bani publici 😉
   Şi cum i s-a dat peste bot, fiind trimis la origini, să câştige şi el un ban cinstit ( asta ar fi culmea la unul ca el, nu-i aşa?!)
   începe să injure ca la uşa cortului rusesc din care s-au iţit(c) ai lui !
   Un SICTIR ! n-ajunge, dar e binevenit, pentru un asemenea neisprăvit !

   Apreciază

 4. Maria said

  Apreciază

 5. Lost said

  Era mai potrivit aici ,dar „scrisurile” multe si variate cit si in imaginile acestui filmulet sunt destul de graitoare .Si,pe deasupra ,evenimentele vechi nu ma atrag.

  Apreciază

 6. CMM said

  Minciună detectată acum: „Vazand relele tratamente pe care i le aplica d-nei CMM, in semn de solidaritate cu dansa, dl.Goe l-a avertizat pe dl.AVP ca in cazul in care nu reuseste sa o intoarca pe d-na CMM din drum, printr-un gest de gentleman, atunci dl.Goe se va retrage si dânsul de pe blogul sau”.

  AVP este unul dintre Prietenii mei. Un om demn de respect, un disident și un poet. Ne privește ce, când și cum vorbim.

  Goe este pentru mine… Vrăjitorul din Oz. Copiii știu mai bine ce gol pe dinăuntru e.

  Apreciază

  • CMM said

   La vremea publicarii sale n-am dat nici o atentie acestei postari. Mi s-a parut prea obositor s-o citesc. Întamplarea m-a adus aici,acum. Sper ca trec si oameni nemanipulabili pe aici. Oameni fini și onești,care citesc si tac. Pentru ei am comentat.

   Apreciază

  • Dl.Goe said

   Va inselati si vorbiti cu pacat. Apoi, in mod reflex, ca de obicei, adaugati lucruri fara legatura cu subiectul in discutie. Este o tehnica ultra-uzata constand in utilizarea defectuasa a logicii: incercarea de a acredita anumite concluzii pornind de la premise (eventual) adevarate dar care nu sunt legate de concluziile cautate (pe care nu le implica logic). Relatia in care v-ati afla domnia voastra cu domnia lui Padina ori faptul ca domniei voastre dl.Goe va apare ca un Vrajitor din Oz nu au nicio legatura cu valoarea de adevar a enuntului pe care (cu nesimtire) il calificati ca mincinos. Sa am pardon. Intrebati-va prietenul (omul demn, dizident si poet) si daca veti avea noocul sa-l gasiti in toane bune va recunoaste ca intr-unul dintre mesajele pe care mi le-a cenzurat, exact asta ii ceream: sa se poarte civilizat cu d-voastra, sa nu va mai ameninte cu banarea si sa nu va mai conditioneze prezenta pe blogul sau de renuntarea la vizitarea altor bloguri. Incercati! Poate aveti noroc. Daca nu, dati-mi de stire si-l caut eu in arhiva, special pentru d-voastra.

   De asemenea puteti revedea intamplarile care au dus la inchiderea comentariilor de catre micutul dictator (omul demn de) si veti remarca faptul ca decizia sa a fost luata la nervi din cauza ca d-voastra, si nu altcineva, l-ati scos din sarite incercand sa-i explicati niste lucruri simple, la mintea cocosului. Faptul ca in mod implicit si explicit d-voastra considerati ca la Corabia (unde comentariile sunt pur si simplu inchise) starea libertatii de exprimare este OK, va descalifica din postura de interlocutor valid, pastrandu-va exclusiv in categoria obiectelor amuzante. Calitate in care ramameti, repet, eligibila ca partener de hârjoane pe (b)Arca lui Goe. Atat.

   Si apropo, nu inteleg (vorba vine) ce-l tot bagati pe dl.AVP la inaintare. Am vazut (si m-a amuzat) cum incercati sa-i livrati chiar si d-lui AVP ideea ca domnia voastra i-ati fi neimportanta d-lui Goe, CMM fiind o biata victima colaterala a interesului pe care l-ar ava dl.Goe pentru dl.AVP. Pfui. Ba incercati sa o introduceti in aceeasi ecuatie si pe d-na Stely. Haide madame fii cucoana serioasa. Domniile voastre ma intereseaza in exact aceeasi masura, adica, in genere, deloc, iar in particular, atunci cand se intampla catastrofa de a interactiona cu domniile voastre, in aceeasi masura in care ma intereseaza aproape orice alt interlocutor virtual cu care se intampla sa „relationez” virtual. Prin urmare puteti sa incetati a vå mai DIMINUA in favoarea d-lui AVP (stramosul omului demn etc)

   Apreciază

 7. RALG said

  Ultima ora (sau ultima oara 😉 ) – Vacarul de la Corabia s-a suparat (iarasi, a opta oara) pe satul de rumâni pentru ca acestia refuza insistent sa-l bage in seama. Ca sa se razbune crunt pe ei a declarat molima si si-a inchis comentariile pe care (si asa) nu le are. Comic båietan. Bineinteles ca dl.Goe este scos vinovat pentru ca nu-l baga pe el nici Dracu-n seama. Un om stricat domnule, fara ambit. Nu tine, cand vine vorba la o adica, la tavaleala (desi se da tare-n gura) si nici la onoarea lui de familist. Cica e rege. Vinde piei de clotza si egg plants. Phoo, aleaga-s-ar prafu…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: