(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

1 Decembrie 2012

Posted by Arca lui Goe pe decembrie 1, 2012

Cu ocazia Lunii Cadourilor
Arca lui Goe
are Onoarea de a oferi in dar
tuturor Romanilor
(prin reprezentantii lor pe punte 😉 )
o colectie de Imnuri
in baza unor
Alegeri Libere:

Innul No.1

Innul No.2

Innul No.3

Innul No.4

Innul No.5

Innul No.6

Innul No.7

Innul No.8

Innul No.9

Innul No.10

Innul No.11

Innul No.12

Innul No.13

Innul No.14

Innul No.15

8 răspunsuri to “1 Decembrie 2012”

  1. stely said

    Apreciază

  2. anonim pe arca said

    Apreciază

  3. Dl.Goe said

    Tuturor comentatorilor si simplilor vizitatori de azi ai acestui topic, vorbitori de limba româna, le uram din inima, un sincer La multi Ani!

    Apreciază

  4. Radu Humor said

    Insistenţa cu care Goe şi încă vreo doi angajaţi se străduiesc să resusciteze, cu un exces de zel suspect de ieşit din comun nişte nulităţi ca Tismăneanu, Patapievici sau Cornea, mi-am adus aminte de un banc 🙄

    ” Incendiu mare la un spital. Ca de obicei, sosesc operativ SMURD-ul si pompierii. Actioneaza organizat, se lupta cu flacarile, dar isi fac treaba profesionist, sting incendiul si intervin pentru salvarea persoanelor aflate in pericol. La urma, seful formatiei raporteaza managerului de spital:
    – Dle doctor, operatiunea a fost incheiata cu succes, au fost salvati aproape toti, doar la subsol, din cele trei persoane inconstiente gasite acolo, doar doua am reusit sa le resuscitam, una… din pacate, a murit. Ne pare rau…
    Doctorul:
    – Bai, sunteti nebuni? La subsol e morga !!!! ”

    Diferenţa dintre banc şi realitate este că în „cazul Goe”, nu numai că nu va exista vreun supravieţuitor,
    dar s-ar putea s-o mierlească-n anonimat şi salvatorul de serviciu 😉

    Apreciază

  5. Radu Humor said

    Dan Mihăescu
    SCRISOARE CĂTRE Deschisa CARAGIALE
    Stimate Nene Iancule,
    Ambetat de tristete si turmentat de scumpiri bezmetice, iti compun această misivă Trista Si de adio, CA ce ma enervează CAND viță de vie Vorba Despre opera Matale, ESTE CA gogorița satira ISI păstrează Actualitatea, CA personajele seamana leit cu cele DIN Zilele noastre, poltroni, tembeli , pungași, mahalagii, hahalere, bagabonți etc
    Sa avem Rezon, coane Iancule, tălică ai Scris for Copii, scenarii de desene animate. Esti Marunt, neicușorule!
    Ia hai, SA TE cocoșez cu niscaiva exemplul.
    Matale stii CAT AR Costa ACUM o făina de la „Iunion”?
    Si cata verzitură ÎI lipești PE frunte manelistului Minune, îngrijirea tine acuma locul lui Ionesco ID-ul? SI SA TE VAD UE dacă ai corajul SA VII PE Jos de la „Iunion” ACASA, Noaptea. Ca te dezbracă lotrii cu ranga. Metale grele!
    Dacă AI Vedea cine-i acușica version fruntea bucatelor, te-ai, regizate de la „Gambrinus” Si nu te-ai trezi DIN beție decât SA TE închini.
    Suntem o tara penală, mestere!
    De la prezidenție la guvernare, TOATE mangafalele cu foncții statusul de ceva vreme version Libertate condiționată. Nu stii cum si CAT SE FURA. Răcnesc gazetele de vuiesc Carpatii! SI TOATE oalele sparte le Plateste Poporul acesta de coate goale-, îngrijirea NU MAI viseaza castele in Spania. Viseaza căpșuni.
    S-au înmulțit nesimțiții si prostii Si Vorba Matale: „Cu prostia te Poti Lupta, Dar ea întotdeauna învinge!”
    Zicea Nae Ipingescu: „SA NU MAI mânânce nimeni DIN sudoarea, bunioară, unuia ca mine Sau ca dumneata Si Sa șază NUMAI Poporul la masa, CA El e stapan” . Mai mult de jumătate DIN popor e în mare mizerie si atata tot AR vrea SA-SI Lase Tara. O SA zici CA le crapă obrazul aleșilor? Ei, după cum!
    UNDE ESTE Rică Venturiano cu „Angel” cu radio? E Timpul cocotelor. Zita, Veta, Joițica, Didina Sau Mita Baston au Fost Sfintele-sfintelor. Parașutele au acușica golaveraj la Televizor. SA VEZI Filme deochiate, Nene Iancule! Sa uitat SI Bubico al meu la o emisiune si de atunci NU MAI latră. Guiță!
    Domnul Goe e ticsit de droguri si Mamita vorbește la telefon, la LINIA Fierbinte. Conul Leonida SI soața SI-AU depus Pensia la pubelă, de Tier Si mănâncă, Tipătescu ESTE Nasul mafiei județene, fata Dandanache tocșouri de seară, jupan Dumitrache Zis „Titircă Inima-rea” e primar Si milostivește cu parcuri moca TOATE rubedeniile.
    Se fața Capitala PANA LA Matale la Ploiești, numa ‘borduri si mijlocul rămâne ASA cu gropi, cu mahalale fara Apă SI canal, fara buleftrică.
    Cațavencu Combate la Gazeta contraindicată Marilor corupți, el gasesc curat deoarece PANA SI Banii lui au Fost spălați. Ghiță Pristanda e finanțist ACU „, negoțul cu DIN Masini furate, Alte FAPTE SI CA necurate șpăgi nenumărate. Pana Si frizerul Nae Girimea sine minunează cata prostime sa umplut de Matreata si cati politicieni de Văluță. O soțietate Fara prințipuri, morala deosebita cinste Si.
    P rezidentul romani vorbește, la Televizor, cu Frații Si surorile Lui, la îngrijire SA DAT dezlegare SA belească Europa. FERICITI CA AU UN președinte de îngrijire ÎI înțelege, gasesc apropiat de EI CA SI nărav poftă de Viață.
    In Tara, băieții deștepți la matrapazlâcuri au Toroanele averi DIN îngrijire SA SE îndestuleze TOATE loazele Lor, PANA LA DOUĂ mii paș’opt. Se fac mafioți UNII PE ăilalți si ma jur PE cursul valutar CA AU dreptate Toti. Dacă NICI EI Nu s-sau STI Intre EI?.
    Altminteri e „criza Cu teribilă, monșer”. Dacă ai cunoaște Parlamentul de ACUM i-ai dedica „Napasta”, promisiunilor guvernului, schița „1 aprilie”, Justitiei „Lanțul slăbiciunilor”, Vietii noastre politice – „D-ale carnavalului”, Scrisoarea către FMI SI Consiliul europei ESTE „Scrisoarea pierduta „, IAR Viitorul Nostru poate fi asemuit cu” O noapte furtunoasa „. Bravos națiune!
    Egzistă Niste UNII ZIC CA grijă suntem „Țara lui Caragiale”. Ei, după cum! Moravurile de PE vremea Matale erau. Parfum.
    Si atunci, eu cu cine votez? Aceasta-i Intrebarea! Cica DA-I, Doamne, mintea romanului de PE URMA SI PE URMA el votează la FEL.
    Intr-ONU Singur LOC ai avut dreptate, nene Iancule. Atunci CAND AI Zis Ca Romanul SA AIBA învățat SA DIN TOATE cate NIMIC.
    În fruntea soțietății s-au aburcat mitocanii SI Nu Le Poti bate obrazul, întrucât (tot Matale ne-ai învățat) mitocanul SE Naste jignit. Încolo, frică ne e CA NE-AM născut în România, SI CA O SA o murim version Becalia Sau Băsescia!
    Dar SA FIM optimiști, CA dacă murim Nu O SA FIE SI mai rau!
    _______________________________________________________________

    Apreciază

  6. Radu Humor said

    LUMINITA DUMITRIU

    Este studentă, în Londra, la una dintre cele mai bune universităti europene și a lansat pe Facebook un apel patriotic care a strâns deja zeci de mii de likeuri. Vezi mai jos care este mesajul Cristianei.
    Sunt mândră că am reusit să ajung aici si le voi fi recunoscătoare părintilor mei pentru educatie si efortul material extraordinar pe care l-au depus pentru ca eu să pot urma studii de calitate. Mă deranjează teribil întrebarea tuturor: ”Te mai întorci?”. Și uimirea clară la auzul unui ferm „Da”. Acest ”Da” nu era atât de ferm înainte de a mă muta în Londra. Înainte era un ”mi-aș dori, dacă voi avea unde să mă întorc”. Dar mai bine în Occident. Îmi bag ceva în România. Suntem o generație crescută într-o scârbă pentru patrie. Am crescut cu Badea care înjura țara mereu, am crescut fiind educați să admirăm valorile occidentale ”superioare” și ideale. Credeam că politica, educația si cultura cât mai internațională este benefică. Credeam.

    În globalizare suntem de acord câteodată că România e frumoasă, dar păcat că e locuită și parcă tot mai bine e în Londra. Români scumpi, cât putem să ne înșelam? Ce este Occidentul? Un loc care nu mai are identitate. Globalizarea îi distruge încet, încet toate tradițiile. Cenzura Comunismului bolșevic s-a transformat în ”a fi politic correct”. Trăiești cu riscul că un islamist extremist poate să bombardeze pentru Allahul lui locuitorii unei țări în care el s-a mutat. Istoria nu mai poate fi spusă pentru că poate jigni anumite popoare. Copiii pot fi uciși în pântece de către propria lor mama, avortul fiind văzut ca o metodă contraceptivă în loc să i se spună crimă. Crăciunul și Paștele precum și alte tradiții străvechi sunt doar un prilej de marketing. Aici nu există niciun pic de profunzime. Relațiile dintre oameni sunt pur profesionale: prietenia, iubirea sunt toate o afacere. Tot ce facem e pentru CV și când vrem să ne căsătorim găsim noi pe perfectmatch.com ceva, nu? Lumea discută oameni, nimănui nu îi pasă ce gândești, ce simți, ce îți dorești. Puțini mai știu să iubească. Feminismul distruge relațiile bărbat – femeie. Tot mai mult, gender role este considerat învățat așa că nu mai învățam copiii de mici să se comporte ca băieței sau fetițe ci îi lăsăm pe ei să își aleagă ce sex vor să aibă, ajungându-se la un număr imens de homosexuali creați de societate. Dumnezeu a fost ucis de Occident.
    De ce oare admirăm atât de mult haosul Europei vestice? Noi avem oameni, noi știm să trăim, noi râdem că fugim cu nașu’ de acasă o săptămână, în munți, cu corturile. Noi ne salutăm cu ”Doamne ajută!”. Noi avem un pământ binecuvântat de orașele și sângele atâtor martiri… De ce s-au sacrificat atâția români pentru viitorul nostru și noi fugim ca vitele în Occident? De ce acceptăm ca securiștii comuniști să ne conducă în continuare prin politică și educație? De ce acceptăm ideile occidentale cu brațele deschise? De ce acceptăm ca bărbații noștri să fie carne de tun pentru NATO, dar nu suntem în stare să ne recuperăm Moldova de peste Prut după atâția ani de la căderea Comunismului? De ce acceptăm ca în continuare memoria luptătorilor anticomuniști să fie călcată în picioare și la 22 de ani de la aparenta schimbare a regimului încă nu le sunt recunoscute meritele? De ce ești drogată, scumpă Românie, cu iluzii occidentale? În Occident unde pleacă bieții români să facă o pâine, germanii, francezii, englezii îi tratează ca pe niște sclavi. Fiind român ești privit ca o subrasă. În Anglia un non-european are mai multe drepturi și privilegii numai datorită faptului că a trăit sub dominația imperiului pentru decenii… Și noi, românii, care avem o țară superbă, un pământ fertil, plin de zăcăminte, Roșia Montană, Delta, Carpații, Dunărea, Marea Neagră, stăm să cerșim și să ne umilim pentru o pâine prin Anglia, Italia și Spania…

    Îmi plânge inima când văd cum sunt tratați pe pământ străin când acasă la ei puteau mânca din belșug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoților de la putere care au vândut țara pe nimic. Vreau să mă întorc în România cu toate că nu voi avea niciodată banii pe care i-aș avea lucrând aici. Dar cum spunea tatăl lui Nicolae Steinhardt : vei avea zile frumoase, dar nopțile îți vor fi îngrozitoare. Omul nu are numai trup de hrănit, mai e și sufletul. Și mai distrugătoare este setea și foamea sufletului îndepărtat de pământ și de neam decât foamea trupească…

    Așa că români, plecați, plecați la studii, plecați să vedeți în ce hal a ajuns occidentul liberal , plecați și învățați să vă iubiți țara și realizați ce frumusețe ați lăsat în urmă. Și apoi ne vom întoarce cu toții, în valuri, cu și mai multă forță și dorință de schimbare. Și după 68 de ani de asuprire, România va fi a românilor din nou. Așa să ne ajute Dumnezeu!
    Sursa: http://qmagazine.ro/actual/vreau-sa-ma-intorc-in-romania/

    Apreciază

  7. Radu Humor said

    O imteresantă radiografie a României făcută de un bun cănpscător al ei :

    „Stimate domn, astăzi economia românească este falimentară. Dacă priviţi un pic la indicatorii la nivel naţional veţi observa că datoria totală a României a depăşit cu mult valoarea PIB-ului. Ba chiar şi datoria externă a României a depăşit PIB-ul. Gândiţi-vă că deşi Statul Român vinde de 22 de ani ce s-a construit în socialism, datoria României creşte accelerat. Astăzi România nu mai poate plăti ratele decât prin alte împrumuturi.

    Datoria externă totală a României, la 31 decembrie 2011 a fost de 98,6 miliarde de euro, vom vedea cum cât se va închide 2012 (mă îndoiesc că va fi mai mică). Şi subliniez, România nu are numai datorie externă, mai are alte diferite datorii care împinge suma foarte mult în sus, cum ar fi datoriile născute din obligaţiile financiare interne, deci datoria reală totală a României este mult mai greu de calculat.

    De partea cealaltă, în ultimii ani ai economiei socialiste economia în România nici măcar nu avea deficit. După ce s-au plătit accelerat datoriile pe seama unui excedent fără precedent, excedentul de după achitarea datoriilor a fost consumat bugetar în efortul clădirilor faraonice din Centrul Civic. Deci în timp ce astăzi România se îndreaptă spre incapacitate de plată, asemănător cu situaţia Greciei, înainte de 1989 România avea o economie solidă care produce excedent şi creştere economică.

    Ceea ce era în defavoarea societăţii şi economiei socialiste era ineficienţa economică a produselor, pentru că nu se putea compara un televizor rusesc Elcrom sau românesc Telecolor, cu ceva occidental. Ceea ce simţea românul înainte de 1989 nu era o problemă a economiei, ci o problemă a nivelului de trai, a lipsei consumului şi a inactivităţii comerciale reale.

    Vi se pare economia spectaculoasă astăzi? Păi ştiţi măcar 100 de fabrici şi/sau uzine cu capital românesc? Funcţionează România astăzi? Tot ce funcţionează astăzi în România nu este economie românească, ci o economie străină pe teritoriu românesc pentru a beneficia de nişte forţă de muncă ieftină la ea acasă. Aveţi impresia că economia Statelor Unite este foarte roză? Sigur, aparent merge mai bine decât economia noastră, dar a produs nişte datorii de… 16333 miliarde de dolari… probabil PIB-ul României de la Decebal încoace nu este atât.”

    Apreciază

Lasă un comentariu