(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

Circul de partid

Posted by Arca lui Goe pe martie 24, 2013

Vasile Blaga, omul care s-a aflat la conducerea PDL in timpul celor mai recente alegeri parlamentare, atunci cand partidul a obtinut un rezultat catastrofal, ar fi trebuit la momentul respectiv, in mod firesc, sa-si depuna demisia de onoare si sa faca un pas in spate. In mod la fel de firesc domnia sa n-ar fi trebuit sa candideze azi (23 Martie 2013) la sefia partidului. Spre binele acestei formatiuni politice competitia ar fi trebuit sa se dea astazi intre Elena Udrea si Monica Macovei. Totusi, omul care in competitie directa nu l-a putut invinge nici macar pe Sorin Oprescu (o alta goliciune politica) a candidat totusi. In mod simptomatic, favorit incontestabil al sistemului, al USL-ului si uselismului, al antenelor si al tuturor adversarilor lui Traian Basescu, candidatul a si castigat sefia ultimei ramasite de partid din opozitie. O victorie importanta (inca una) a „USL”. Cum a fost posibila? Ar fi oricum prea mult de discutat. Avem in sfarsit un nou PNT-CD. Probabil ca nu intamplator dl.Blaga seamna atat de bine (inclusiv la fizionomie) cu dl.Ciorbea. Ne aflam desigur intr-o situatie tipica in care tot raul este spre bine. Intr-un fel ne-am intors in timp in 1990. Probabil ca de data aceasta Romania va iesi, totusi, mai bine decat a reusit atunci, chiar daca talibanii de azi nu sunt cu nimic mai prejos decat minerii de atunci, sub aspect antropologic.

Future

35 răspunsuri to “Circul de partid”

  1. Radu Humor said

    Băi frate !
    Are dreptate animăluţul ăla când te face în toate felurile !
    Probabil că voi vă prostiţi molipsitor, de la unul la altul, începând de la cel de sus, până la cel de jos, astfel că
    nu puteai scăpa drept tu 🙄
    Cel mai josnic dintre băsişti ❗

    Apreciază

  2. Maria said

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      Ultima oră
      Ion Minulescu din Strofe pentru toată lumea (1930)

      La Circ…
      Un accident banal –
      Un acrobat,
      Un salt mortal
      Şi…
      Acrobatul nu s-a mai sculat…

      Alămurile din orchestră au tăcut,
      Iar clovnii din arenă au ţipat…
      Dar publicul din staluri n-a crezut
      Că poate fi şi-un accident adevărat
      Şi-a fluierat…
      Zadarnic –
      Mortul n-a mai înviat…

      Păcat de el!…
      Era un tânăr acrobat frumos,
      Cu corpul tatuat de sus şi până jos,
      De care publicul se minuna,
      Când îl vedea-ndoit ca un inel,
      Sau când pe bara fixă se-nvârtea
      Ca o morişcă de cafea
      Cu balerina lângă el!…

      Dar balerina nu-l iubea!…

      Povestea lui?
      Hm!…
      Povestea mea –
      A mea,
      A ta
      Şi-a altora!…

      Acelaşi accident de circ, banal…
      O zi relâche,
      Şi-apoi, la fel,
      Cu-aceeaşi balerină lângă el,
      Alt acrobat…
      Alt salt mortal!…

      Apreciază

  3. Iepurele de Martie said

    „Vasile Blaga, omul care s-a aflat la conducerea PDL in timpul celor mai recente alegeri parlamentare, atunci cand partidul a obtinut un rezultat catastrofal, ar fi trebuit la momentul respectiv, in mod firesc, sa-si depuna demisia de onoare si sa faca un pas in spate.”

    Superb! Un text pornit de la o premiza gresita! Numai dl.Zoe e in stare de un asemenea tur de forta de logica si ratiune! 😆 Pentru ca omul care s-a aflat la conducerea PDL in timpul celor mai recente alegeri parlamentare, atunci cand partidul a obtinut un rezultat catastrofal, a fost Traian Basescu. Rezultatul catastrofal l-a cauzat el, prin guvernarea sa, exercitata prin intemediul a doua instrumente: Emil Boc si PDL. Acum, nu discut ca guvernarea aia a fost dezastruoasa si dictatoriala, dar cert este ca electoratul a perceput-o ca atare (gresit sau nu), iar BASESCU a exercitat-o. PDL-ul a fost penalizat la alegeri din cauza prestatiei lui Basea, omul-orchestra, care transmitea saptamanal comunicate de interes „crucial” pentru tara din josul scarii principale de la Cotroceni si anunta masuri in toate domeniile: economic, sanitar, educational, juridic, atunci cand nu se tinea de scandaluri cretinoide si sterile… Hai sa ne prefacem ca PDL-ul n-a incasat-o din cauza lui Base! Prefa-te, Zoe, daca-ti place sa treci drept retardat!

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      @Iepurele de Martie – Esti un animalut pufos si fioros, prezent dintotdeauna, ca vânat, pe aceste meleaguri. Esti adorabil in blanita ta ca cirac a unora ca Elmmar si Porthos care se folosesc de tine asa dupa cum s-au folosit intotdeauna. E o foarte veche si plictisitoare poveste, tu gudurandu-te pe langa ei si muscand de sireturi pe cei care-i supara pe domni sau tovarasi, ei mangaindu-te moale intre urechi sau pisandu-se pe tine la vreo betie sau la vreo revolutie. Tu esti animalutul simpatic, credul (bigot?) care pune potul la ideologie, la ideile inaltatoare etc, ei mereu spuma, cei care nu pun niciodata botul la ideologie dar o promoveza si o livreaza mereu altora, unora ca tine bunoara. Ei jigodiile absolute (ma refer in primul rand la Elmmar caci Porthos e un superficial pana si la acest capitol), tu tâmpitul absolut, o echipa perfecta. Tu cu Elmmar ati fi o pereche potrivita pentru o poveste intitulata „Dupa 30 de ani”, o paralela de la tinerete pana la batranete, din comunism pana in post comunism intre Iepurele de Martie si Elmmar, avandu-l ca martor pe superficialul Porthos. Ar fi un succes cinematografic garantat.

      Apreciază

      • Iepurele de Martie said

        „Da, stiu, vei mesteca iarasi vidul si te vei iluziona ca mi-ai dat o replica.”

        Q E D

        P.S.: Te-a marcat rau de tot „comunismul” ala de care balbai ceva mai sus si pe care-l intrezaresti deghizat peste tot, nu-i asa, biet speriat de bombe?

        P.P.S.: A durat mult pana sa-mi raspunzi. Foarte mult. Bine totusi ca ai reusit sa treci peste socul disparitiei totale a „opozitiei” contra „dictaturii”. Cretinel.

        Apreciază

  4. Iepurele de Martie said

    Asa stand lucrurile (cum le-am expus in comentariul precedent), normal n-ar fi fost ca Blaga sa demisioneze si sa nu mai candideze, cum scrii tu, Zoe, ci sa nu candideze interpusa si oama responsabilului de dezastrul partidului, Elena Udrea, iar daca totusi candideaza, sa nu se-aleaga, ceea ce s-a si-ntamplat. Deci, stai linistit. Ca de obicei, firescul e cu totul altul decat ala de-l percepi tu si… s-a implinit.

    P.S.: Da, stiu, vei mesteca iarasi vidul si te vei iluziona ca mi-ai dat o replica. Nu tine: cred ca oricine va citi comentariile mele si le va compara cu postul tau va putea sa vada cat de logic sunt eu si ce dus cu pluta esti tu. Ma bucur c-ai pomenit, in final, si de minerii din 1990. Tocmai pentru ca n-au NICI CEA MAI MICA LEGATURA cu anul 2013 si evenimentele lui. Mentiunea aia iti desavarseste imaginea de individ dus rrrau de tot cu pluta, rupt de ORICE realitate si macinat de obsesii revolute.

    Apreciază

  5. Liv STOmer said

    Dl Goe,
    1.cautam, ca pescaru’, la intamplare, poate mai gaseam pe-aici discursurile de la conventie ale lui Basescu/Blaga/Udrea. Poate ar fi bine sa le pui (nu discursul lui Base de dupa, celalalt), sa stie si lumea ce s-a mai vorovit. T’was just an idea, nothing more.
    2.Reactia Marinarului m-a surprins foarte placut. Se despart in sfarsit apele-da, intr-un fel revenim la anii 90 – ideea asta am mai auzit-o, d-ta adaugi si ca „dar, totusi, acum e mai bine”. Si eu zic ca ne intoarcem in timp, dar nuin 90 ci in 2004 (de-aia si ni se pare ca „e mai bine un pic”)-cand, daca mai tii minte, apele erau despartite foarte clar, lamodul: in PSD-toti hotii,in partile celelalte-restul lumii (ma rog, cu putini, foarte putini hotomani prin PNL, insa asta nu se stia clar pe-atunci, s-a aflat ulterior
    3.Ai mai fi interesat s-o pui/punem de-o banda desenata? Te bagi la o colaborare? Te intreb asa, pe inginereste, dar totusi suntpoliticos, defelul meu, sper ca nu te-ai speriat. Ramasese sa ma mai contactezi, pe postul acela parolat cu nr meu de tel, ala cu 021…., ai facut-o si-am pierdut eu? O sa caut pe-aici, dar ametit de somn fiind momentan nu garantez gasirea.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      Multumesc pentru vizita si pentru sugestii. Sa vedem cat de potrivit ramane conteztul in zilele urmatoare.

      Da, asa este, au cam ramas in aer discutiile de anul trecut. Din pacate in perioada de acum sunt foarte ocupat (cu lucruri serioase sau inevitabile) asa ca de-abia am timp sa ma joc de-a cuvintele in cate o improvizatie spontana aruncata pe bloguri. Deocamdata nu vad cum as putea colabora la ceva care sa presupuna vreun efort cat de cat cursiv si consistent.

      Apreciază

  6. dlnimeni said

    Domnule Goe, imi pare rau pentru dezamagirea si supararea dumneavoastra personala. Uman, va inteleg. Era, totusi, greu ca dl Blaga sa renunte la orice pretentie avind jumatate din preferintele membrilor partidului. Mi-am calcat aseara pe inima si am sunat doi fost colegi pedelisti. Erau incintati de faptul ca au scapat de „acela care a facut atita rau tarii” ( nu doreau sa-i spuna numele la telefon). Ceea ce inseamna ca, totusi, votul din conventie a avut un corespondent intre membri si ca, iata, nu am stiut asta, o luasem ca pe o dramatizare a presei, problema chiar s-a pus dihotomic. Problema Fortei Civice, daca aceasta va fi solutia prezidentiala, este aceea ca acolo vor merge aceiasi oameni pentru a vitaliza o structura care a inceput prost. Cu siguranta ca o vor face financiar, sa vedem electoral.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      D-le Nimeni probabil ca este in firea lucrurilor ca tocmai d-voastra sa intelegeti si ceea ce nu exista, recte dezamagirea si supararea mea. Probabil ca explicatia rezida in faptul ca ma judecati cu masura d-voastra. Personaje precum dl.Nimeni, Mitza si altii iau foarte in serios politica si pe politicieni, iar unii chiar sunt, intr-o foarte mare masura, ceea ce sunt, prin felul in care se raporteaza la politica, prin felul in care aceasta le ocupa si influenteaza viata (inclusiv trairile psihice) adevarate zoon politikon. Criteriul politic fiind cel decisiv in a-si alege reperele, prietenii, compatibilitatile etc. Cu toata „strdania” mea n-am reusit niciodata sa identific in felul in care ma percep eu insumi mai mult de 5-10% energie politica. Probabil ca o alta cauza care va determia sa-mi simtiti empatic „marea dezamagire si suparare personala” tine de efectul propagandistic al (tuturor) amicilor mei talibani antibasisti absolutisti (persoanele de fata nu se exclud) care au nevoie de inamici potriviti care sa le justivice pornirile de lupta politica. Daca nu curge pica. Prin urmare, daca as avea de ce, n-as putea fi dezamagit si suparat decat maximum 5-10%. Dar nici atat n-am. (N-as intra in detalii).

      N-am inteles sintagma „colegi pedelisiti”. In ce fel anume va sunt colegi? Chestia cu cei doi colegi (Tache si Mache) care si-au exprimat incantarea in legatura cu faptul ca au scapat de “acela care a facut atita rau tarii” (nedorind sa-i spuna numele la telefon) e absolut monumentala. Este o perla rarisima pe care imi ingadui sa o consider culeasa si pusa la pastrare. Va multumesc sincer pentru acest mic dar pretios cadou.

      Nu cred ca Traian Basescu va mai juca un rol decisiv in coagulare unei forte care sa se opuna caracatitei useliste, si nici ca aceea viitoare forta va trebui sa fie organizata ideologic pe principii de dreapta, numai asa de-ai dracului ca USL-ul se da de stanga.

      Apreciază

      • dlnimeni said

        Domnule Goe, daca nu sunteti suparat, atunci scuze si dumneavoastra, pentru deranj.
        Fosti colegi pedelisti, nu colegi. Cu placere. Un cadou duminical. Seara placuta in continuare.

        Apreciază

        • Dl.Goe said

          Nu, nu sunt suparat, dar daca insistati pot sa ma supar. Macar sa existe un motiv intemeiat pentru scuze. Dar n-a fost d-le Nimeni niciun deranj. Nu la mine se intampla deranj cand sunt exprimate opinii contradictorii, inverse sau gresite. Am constatat si eu, n-am acuzat.

          Apreciază

  7. Stely said

    Dupa parerea mea realegerea lui Blaga a reusit in mod natural sa desparta apele :intr-o parte aripa fesenista,consevatoare si oportunista ,care se va pripasi pe linga USL,din ce in ce mai imbacsit ,retrograd si corupt -iar cealalta parte – reformatoare ,dinamica ,ambitioasa si pro- occidentala . Daca ar fi iesit Elena Udrea s-ar fi ajuns la acelasi rezultat . Oamenii lui Blaga ar fi migrat in turma la USL. Pentru ei ar fi fost mai usor sa cistige Elena Udrea , deoarece ar fi avut pe cine sa dea vina . Prin urmare ,tot raul spre bine . Sper ca echipa Udrea si Macovei sa faca in scurt timp pasul decisiv spre separare . Mai intai in parlament ,apoi in teritoriu .
    Mesajul Presedintelui Traian Basescu ,cel de pe FB, a fost curajos si revigorant. Nu stiu daca a planuit din timp „despertirea apelor „,asa cum spuni unii aici :

    Batranul vulpoi Cristoiu are dreptate, pai cum dreaq : Udrea a fost bagata special la inaintare, nu pentru a castiga si-a ajunge la portokakiul prepeleac, ci tocmai spre a nu castiga partida lu Blaga, plus spre a crea scandalul cu contestarea voturilor ectzetera, si astfel ieroicul lider al Dreptei, TB, sa aiba ocazia de a o rupe cu trandafirul FSN printr-un mesaj jemanfishist si imbracat intr-un costumas rokerist, presupus a nebuni tineretu feisbuccist, antiplagiarist & proioropenist, creindu-se astfel o platforma pentru noul eon al tinerimii basiste, cica neo-reformist, asa cum PD-ul insusi, ab ovo, se delimitase de FSN-ul ilicist & criptopecerist, constituind un nou partid, al baietilor spalati, invatati, poligloti si cat de cat occidentalizati, precum Roman, Severin, Secares si alti tovi inca si mai securizati… Or, aici si acum, se abandoneaza in hau si ultimul balast din fostul regim (ăla Rău-Rău) sau, daca vreti, se decupleaza ultima treapta, iar balonu sau racheta Dreaptă se va inscrie pe traiectoria dinainte planificata, usoara si curata ca o papdie imaculata… oops. Scenariu de scenariu, bey, tată, aşa cum a jucat dintodeauna partida sau cupola asta hipersecurizată.”

    Capitanu’ tocmai si-a lansat noua Biruintză…

    Daca este asa( eu) ma bucur ,intrucit locul meu este alaturi de oameni moderni (reformisti )cu valori si principii sanatoase . In nici un caz nu m-as mai fi regasit intr-un PD-L adormit .

    Apreciază

    • dlnimeni said

      Stely, poate ca ati vazut in media pozitionarea „imbicsitului”, „retrogradului” si, mai ales „coruptului” (DNA!), cu aripioara (sau picior?) fesenist, conservator, oportunist Theodor Stolojan. Pare ca lui Frankenstein i-au trecut fierbintelile mai repede decit altora si, desigur, are propuneri care pot fi discutate. Adevarat ca acceptarea ideii de „presedinte gresit informat” inseamna pentru „reformatoarea”, „dinamica”, „ambitioasa” si „pro-occidentala” Elena Udrea un „ia mai du-te femeie mai incolo, ca ne-ai innebunit de tot si pe toti!”. Ca sa pun intrebarea comuna pe care o pun ziaristele prostute, cum comentati (stind la masa, mergind in jurul casei, vorbind taraganat)?

      Apreciază

      • Stely said

        Dl Nimeni ,
        Sunt citiva lideri PD-L cum ar fi Theodor Stolojan, Sulfina Barbu, TRU sau Anca Boagiu (parca) de care m-am mirat si eu cind i-am vazut alaturi de Blaga. Sper insa ca au ales motiunea Blaga nu pentru ca a fost mai buna sau ca el, ca viitor presedinte PD-L, ar fi mai bun . Oricine (dinafara partidului )a vazut ce -i poate pielea ,daramite ei din interior . Inclin sa cred ca au ramas acolo cu un anume scop. Vom vedea in curind , daca ceea ce presupun se va adeveri. In orice caz , ceea ce presupuneti d-voastra , ca domnii s-ar fi saturat de „femeia „care i-a” innebunit de tot si pe toti ” este o dovada in plus ca, gruparea Blaga si sustinatorii ei din PD-L, dar si dinafara , sunt cu totii „imbicsiti ” de misoginism si conservatorism .

        Apreciază

    • Dl.Goe said

      @Stely – Poetul tot poet. De zece ani scrie numai balade si sf politic. Zicerea de fata nu face exceptie. Totusi imi pare sincer rau ca n-are mai multa vizibilitate in zona folclorica. S-ar putea face hore, brauletze, sârbe si strigaturi mai frumoase decat pe la alt gen de sezatori. Din pacate omul a incaput pe mana unui psihoterapeut ratat care-i vinde gogosi pe post de intaritoare psihice, consolidandu-i izolarea. Un soi de boa constrictor, de care pana si pacientul a cam inceput sa se sature.

      In zborul ei printre pseudonime incarcate de simbolistica, madam psihoterapeut a aterizat fortat, cu faptura cu tot, in personajul Dorothea (obsedata de acelasi vrajitor din Oz), din care n-a reusit sa iasa la timp, intrand costumata ca o fata mare de la tara, pe scena, intr-o alta piesa, in care Sache/speare de la Calafat, tocmai o deconspirase ca din greseala din postura de demascatoare. O fantastica tragi-comedie de situatie.

      Apreciază

      • Stely said

        Mi-am dat seama de „tragi-comedia ” creata . Era cit pe-aci sa intervin, dar m-am razgindit. Dar de ce nu i-ati raspuns la intrebare lui AVP ? Pana la urma cred ca, daca ar avea nitica rabdare ,ar putea s-o vindece chiar el pe CMM de obsesii . Asta daca ar fi in stare sa inceapa mai intai cu el. Si parca asa am simtit din ce am citit .Intrebarea pusa @Dlui Goe „din greseala ” este (asa cred) o dovada.

        Apreciază

  8. Stely said

    Aici un articol care imi merge la suflet :

    Mă simt răzbunată parțial pentru lunile de perplexitate și nervi în care am am încasat zilnic lovituri sub centură, în care-am simțit că mi s-au răpit rând pe rând libertăți și drepturi. Luni în care am fost mințită fără rușine, în care președintele pe care l-am ales a fost insultat, batjocorit și scuipat de niște oameni de nimic. Pentru manipulările și scenariile cusute cu ață albă și pentru nesiguranța cu care am început atâtea zile. Pentru Vocea Rusiei venind de nicăieri să dea indicații, pentru CCR, ICR, pentru Dănileț și Ghica. Pentru revoluții plătite, pentru Dogari, steaguri secuiești, aflatoxine și Sabine și pentru că mi-a trecut prin minte să plec din țara mea.

    Citiţi mai mult: ”I love you, Băse !” – VOCILE DREPTEI > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/i-love-you-base-1029467.html#ixzz2ORpChiS7
    EVZ.ro

    Apreciază

    • Cinic said

      Cinic si pragmatic dom’presedinte!
      Nu conteaza 20 de ani de viatza peronala,isi ia adio,dind din mina ,ca atunci cind te certi cu ultima curva cu care ti-ai pus-o!
      Nu mai conteaza ca partidu asta te-a facut OM,ca sa nu zic ,ca te-a omenit!(cred ca se intelege sensu)
      Ta facut ministru,primar ot bucuresci,presedinte de romanica!Si tu-i zici adio,la 2 ore dupa ce zisesh ca ai venit cu sufletu la el?
      Asta-i atitudine de dictator insensibil,care nu accepta sa aibe altcineva din haita opinie proprie!
      De fapt ,partidul isi merita soarta,pentru ca nu are doctrina,a trecut din stinga-dreapta,in 8-9 luni,intre doua alegeri,caz unic de traseism politic in masa!
      Apropo,el chiar crede ca mai poate infiinta partide!??Cu cine cu premieru Kobe,ala mic cu capu mare si dna udrea careia ii cerea sa fie mai modesta??aaa, poate cu fie-sa!
      Ma bucur enorm ca vede si europa cine este!
      Nu exista in istoria de 65 de ani de dupa razboi,un presedinte care sa-si dezavueze partidul care l-a dus in cele mai inalte functii !
      Pdl,fie-ti tarina usoara!

      Apreciază

      • Dl.Goe said

        Aveti d-le/d-na Cintic un mod atat de patetic, de sentimental de a interpreta lucrurile incat pot ghici in d-voastra o persoana sensibila si delicata. Ca e vorba de o tarfa de o noapte sau de o nevasta care dupa 20 de ani te inseala cu un vecin de cartier (Blaga – favoritul lui Voiculescu and Co) si ca trebuie sa trebuie sa abandonezi un trecut care nu mai rimeaza cu viitorul, este, in politica, un gest mai putin sentimental decat sugerati d-voastra c-ar fi. Blaga are de predat un partid la cheie. De ce credeti ca ar fi trebuit sa gireze Traian Basescu acest gest simbolic? Nu avea de ce. Chiar daca in plan concret nu castiga nimic (ba chiar pierde totul), in plan simbolic gestul sau este exact cel necesar, al unui personaj care-si ingaduie sa faca ceea a ce n-au mai facut alti „colegi” din istorie. Nici n-ar fi prima oara cand Traian Basescu face gesturi pe care altii nu si-au permis sa le faca, fiind slabi din fire.

        Apreciază

        • Cinic said

          Cine spune ca trebuie sa-l predea? si cui???
          In rest ,ma mir doar ca n-a ”lacramat” inca odata ,acu ca-l insela si ”draga stolo”!
          Apropo,dna Stely nu mi-a raspuns, poate basescu ca faca un partid ca pdl-ul l-aluat la cheie,de la Petre.

          Apreciază

        • Dl.Goe said

          @Cintic – Fara urma de cinism, tâlcul poantei ca comentati ramâne enigmatic. Deocamdata. Ati dori sa va dau un sens?

          Apreciază

        • Stely said

          @Cinic ,
          Cred ca n-ai inteles . Traian Basescu a cistigat ( prin concurs ) de la Petre Roman un partid in care „cheia ” lipsea cu desavirsire . Era firav (7-8%)si in bataia vintului . Cind a devenit presedinte in 2004 i-a predat „la cheie” lui Emil Boc un partid cu un procent dublu. A intrat in Alianta DA si a cistigat alegerile parlamentare si prezidentiale .Mai apoi (in 2008) PD-Lcu Emil Boc presedinte a cistigat singur alegerile parlamentare cu un procent de 34%, iar Traian Basescu sustinut de PD-L a cistigat in 2009 al doilea mandat la presedintia tarii. PDL-ul de acum ar fi putut redeveni ce a fost in 2008, daca Blaga si-ar fi asumat raspunderea pentru esecul de la parlamentare , asa cum a facut Emil Boc pentru cele de la locale . Dar el a ingrosat din obraz si a candidat din nou fara rusine . Si acum ,fiindca a cistigat prin frauda ,desi fusese averizat sa fie corect , ce ai fi vrut sa faca Traian Basescu ? Sa-l mangaie pe Blaga pe cap ?
          Da, sunt convinsa ca Traian Basescu , dupa ce nu va mai fi presedinte , va avea forta sa adune in jurul lui toate fortele de dreapta ,inclusiv ce va ramane din PD-L, intrucit iata ca Elena Udrea si Monica Macovei vor ramane ca „sula’n „coastele lui Blaga si a lui Stolojan.

          Apreciază

  9. Stely said

    @Cinic, banuiesc ca nu stiti cum a cistigat Traian Basescu (toate )competitiile la care a participat, ca membru PD, apoi PD-L .Sa va
    amintesc : a cistigat mai intai sefia partidului cu o motiune impotriva lui Petre Roman, care reusise „performanta” sa ia 2% la alegerile
    prezidentiale din 2000. Si atunci au existat insi care i-au reprosat ca l-a tradat pe Petre Roman, care, chipurile, l-a facut ministru etc.
    A cistigat primaria capitalei , plecind de la un procent de 7 ori mai mic ca al primului clasat .PD avea doar 7% in sondaje . Cit a fost Primar General , si el presedinte PD, a adus partidul la un scor dublu .A cistigat apoi (a doua oara ) primaria capitalei, timp in care a conceput , impreuna cu Stolojan si Tariceanu , Alianta DA . Se stie cum s-au cistigat, atit alegerile parlamentare, cit si cele prezidentiale .A fost un succes dublu. La fel, se stie de la ce procent a plecat la prezidentiale . In turul II avea abia 37% fata de Adrian Nastase . Nimeni nu s-ar fi gindit ca il va bate pe Adrian Nastase. Si l-a batut . A urmat apoi referendumul din 2007 pe care l-a cistigat cu brio : 75% .Atunci PD-l a fost dat afara miseleste din guvern, de catre cel pe care tot el (Traian Basescu ) il numise premier :Tariceanu zis Tradiceanu , care, apoi, nu s-a sfiit sa bata palma ca un geambas cu Voicuescu si PSD pentru initierea demiterii .
    Au urmat apoi (cu el presedinte ) europarlamentarele -cistigate de PD-L . In 2008 PD-L a cistigat (singur) parlamentarele . Si asta cu Emil Boc presedinte . El l-a facut premier pe Emil Boc si bine a facut, intrucit, au reusit sa initieze reforma institutionala a Statului. In 2009 a cistigat un al doilea mandat la presedintie . A continuat reforma impreuna cu Emil Boc premier si pe deasupra au trecut si tara prin criza . Si asta datorita onestitatii si responsabilitatii pe care si-a asumat-o alaturi de Emil Boc. Impreuna au reusit .
    Daca nu ar fi fost Emil Boc, PD-L, cu un altul presedinte, ar fi cedat tentatiilor sa treaca la USL. De fapt asa a inceput sfirsitul PD-L :prin tradare , oportunism, jigodism. Prin urmare, Presedintele nu-i este dator PD-L-ului . Atunci cind a fost Blaga presedinte ,PD-L , era la pamint din cauza tradatorilor -unii dintre ei prieteni buni cu Blaga .De fapt nu a ridicat nici un deget ca sa opreasca exodul primarilor PD-L la USL. Si acum are tupeul sa spuna ca „partidul”l-a ajutat la referendum ? Ca si cind i-ar fi facut un cadou si nu pentru ca asa ar fi trebuit sa faca un partid democratic?! PD-L si Blaga au aparat Statul de Drept si pe Traian Basescu. Blaga ,daca ar fi fost un om onest , responsabil si iubitor de unitate a partidului, nu trebuia sa participe la alegerile de acum. Trebuia sa-si asume scorul catastrofal la alegerile parlamentare. N-a facut-o ,intrucit Blaga ca si prietenul lui Frunzaverde are un plan impreuna cu USL .

    Apreciază

  10. Radu Humor said

    Uluitor !
    Să-i zici prostie e prea puţin, să-i spui cel mai reuşit exemplu-rezultat al unei manipulări ordinare,
    care poate prinde doar la subdezvoltaţi mintal, iar nu ajunge 🙄
    O fi din toate câte puţin, dar mai ales dorinţa de a-i face pe plac celui care s-a îndurat de ea,
    şi strâns-o de pe drumuri .
    Recunoştinţă de maidaneză canină, sau de prostituată pensionară ce face orice pentru a-şi păstra peştele protector 🙄

    Apreciază

  11. Vizitatorul said

    fetitele astea doua din poza sint elena si monica ?

    Apreciază

  12. Radu Humor said

    Comentariu neaprobat pe blogul lui APleşu :

    Nu degeaba tună şi fulgeră Pleşu împotriva librertâţii prea mari care se manifestă pe bloguri.
    Intelectuali ca el, afirm cu toată responsabilitatea sunt cu zecile în România ( chiar şi pe acest blog este unul 🙂 s.m.), ca să nu mai spun că există persoane în faţa cărora se poate ascunde, el fiind un personaj la care s-a lucrat în timp, nemeritat de mult, încă de pe vremea lui Ceauşescu, dar rezultatul este sub aşteptări !
    S-a stricat orzul pe gâşte, sau cum se spune tot în popor : Cum răchita nu-i ca pomul, nici …- – – – anul nu-i ca omul !

    Citeste mai mult: adev.ro/mk7hl1

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      Radu Humor n-ai umor dar ai haz. Faceai mare caz ca Arca lui Goe este o ambarcatiune pe care a ramas un singur pasager: d-na Stely si ca altii nu vor sa mai auda de de Arca. Totusi tu, ca troll al propriei fiinte, de straduiesti din greu sa-ti dovedesti ca n-ai dreptate si ca e altfel decat spui, tot vii, cari texte cu cârca, balast anodin… Te pomenesti ca vrei sa salvezi Arca de la naufragiu, chiar cu pretul suprem, acela de a te face singur de râs pe tine te. Cred ca in subconstientul care esti, tocmai ideea salvarii personale te atrage pe Arca, la fel ca si pe d-na CMM, care cotrobaie prin cala cu parul despletit si cu o privire de-a dreptul infricosatoare, plus ochiul din ceafa, plus puzderia de pseudonime… Plus o minte zduncinata. Dar la urma urmei la ce sa ma fi asteptat? Daca-i arca, (adica salvare, un soi de ambulanta nautica) trebuia sa-mi imaginez ca ma voi alege si cu multi pasageri din acestia mai… bizari. Ia uite acuma, au aparut si iepurii.

      Apreciază

      • Radu Humor said

        Nu ştiu la ce te puteai aştepta tu, dar cred că la faptul că vei fi deconspirat de CMM nu te aşteptai .
        Sincer să fiu aş fi preferat să nu te fi ştiut niciodată cine eşti, îmi ajungea să te citesc şi să intru în contre cu tine, atâta timp cât ai jucat corect.
        După ce ai devenit mizerabil şi infect din toate pdv, mincinos şi gargaragiu ordinar ( simpla atingere de Băsescu le dăunează unora decisiv), aplicând metoda banării acesteia contratimp, când efectul oricărei intervenţii devine aproape nul, practică mizerabilă dacă ne raportăm la principiile cu care te tot baţi făţarnic în pieptu-ţi de vajnic băsist, deci după toate astea intuiam că cineva care ţine atât de mult la anonimatul său, trebuie să aibă motive extrem de serioase.
        Politic şi securistic, sau chiar profesional nu erai în pericol fiind cu puterea ( spre deosebire de unii ca miine) şi atunci frica asta de aflare a identităţii tale eram sigur că vine din alte complexe.
        Pe care mă mulţumesc să doar să le presupun spre a nu strivi cu totul impresia iniţială pe care mi-o făcusei.
        Crede-mă că n-am mişcat un deget să aflu cine este acel Gh. Iovu anunţat că eşti atât de triumfător de către Abălaru, dar asta nu mă poate opri să te dispreţuiesc atât de suficient încât să te las în plata Domnului.
        Nu înainte de a a-ţi mulţumi pentru eforturile disperate pe care le-ai făcut peste tot pentru a mă bana….
        P.S.
        N-oi avea eu umor, dar în schimb am obraz 😉

        Apreciază

  13. Iepurele de Martie said

    CHIORUL, CURVA ŞI BULDOGUL: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/03/25/chiorul-curva-si-buldogul/

    Apreciază

  14. Radu Humor said

    Am un comentariu care nici n-a apărut, deşi l-am postat de ieri seara .
    Astăzi ( 26 martie)postez la 9:42

    Apreciază

Lasă un comentariu