(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Elegie pentru Elena Udrea – Puterea si umbra ei

Posted by Arca lui Goe pe martie 25, 2013

Din ciclul „Opinii Ulterioare”.

In atentia scriitorului Dorin Tudoran – Exemplu de pamflet:

Ce a ales intre o umbra si cartea de istorie? Pana acum, a preferat umbra. A sacrificat partid, credibilitate, a sfidat bun simt si evidenta sondajelor. A renuntat la judecata rece, a aliniat sistemul in spatele ei cand avea puterea deplina. S-a facut luntre si punte pentru a satisface capriciile unei femei admirabil de perseverente si ambitioase, dar inficosator de nocive. Nimeni n-a avut curajul sa-i spuna in fata: stop, gata, ajunge! Murim asfixiati la umbra ei, ne scufundam cu totii intr-un fel de otrava care omoara orice speranta.

N-a avut nimeni puterea sa-i zica de la obraz: n-ai decat sa mergi pe drumul umbrei, dar fara noi. Ne-am saturat sa ne tot spui ca ea esti tu, ca pe gura ei ies ideile tale si ca aceasta parere de politician, acest gol usurel castiga pe zi ce trece in continut si greutate. Iesi din minciuna cat nu e prea tarziu! Alegatorii, sondajele, in schimb, i-o tot spun.Insa fixatia stranie pentru o mediocritate agresiva l-a orbit, surzit si sucit mintile. Ce surpriza placuta sa-i mai faca dupa ce i-a pus pe tava ministere importante si un buget pe masura lor? Ce jucarie noua sa-i mai ofere dupa ce a facut praf o filiala mare de partid? Ce mai doreste sufletelul ei, ros de ambitia de a urca tot mai sus dar macinat de frustrarea ca n-a ajuns inca pe cel mai inalt varf?

Ce mai pofteste azi de la viata, cand n-ar fi multe de oferit din desertul opozitiei, cand din castelul puterii au mai ramas niste ruine, mai nimic?  Foarte simplu. Vrea toata puterea stoarsa chiar si din acest nimic. Se vede abia la inceput, dar se viseaza mare peste un partid tot mai mititel. Se declara gata sa conduca guverne sau, de ce nu, o tara.

Aceasta se cheama mania grandorii, obsesia puterii impinsa pana la delir, avem de-a face cu o trista inadecvare la realitate, cu ambitia de a sari peste propria umbra. Iar el, omul atotputernic sedus de o fantasma, pare sa fi cedat „definitiv si pentru totdeauna” in fata vanitatii extreme. I-a hranit acestei umbre politice visele de marire, mintindu-i pe toti, inclusiv pe el insusi.

Minte si se minte cand spune ca umbra a crescut enorm, ca omul mic va ajunge mare, ca politicianul slab se va ajunge unul de mare forta. Impachetata in sclipiciul acestor minciunele sfruntate, acest mic punct negru a reusit sa-i creeze falsa imagine de noua stea a politicii impiedicata in mod nedrept sa lumineze cerul opozitiei, de lider veritabil care pierde niste alegeri numai pentru ca adversarul ei a furat-o miseleste la vot.

Am vazut multa lume rationala stanjenita, dezorientata, revoltata chiar de acest afront continuu. Nimeni nu-si explica ce se intampla, de ce un om inzestrat cu un dezvoltat simt al ridicolului, de ce un politician inteligent, cu o vasta experienta si bine ancorat in realitate o ia mereu pe aratura cand vine vorba de ea? De ce se intuneca si isi pierde ratiunea atunci cand altii calca pe umbra lui? Aici lipsesc niste explicatii.

In schimb, exista tone de explicatii pentru a te minti pe tine, mare om de stat, si pe ceilalti. De ce doamna are o reputatie atat de proasta, de parvenita politica, de oportunist, de personaj lipsit de convingeri, fara scrupule, principii si valori, fara harisma? De  ce numele ei este asociat cu o imagine cam vulgara: blonda pe tocuri cui si posete scumpe?

De vina pentru imaginea ei proasta sunt mogulii, si in parte e adevarat, de vina sunt prejudecatile misoginilor, si asta contine un gram de adevar, de vina sunt numerosii dusmani politici, si sigur ca ei n-au ratat ocazia sa o transforme in simbolul negru al unei intregi guvernari.

Ni se pare noua sau el face mai departe Totul pentru ea, in loc sa faca totul pentru a o tine departe de politica. In loc sa caute politicieni adevarati, in carne si oase, alearga dupa umbra unei idei gresite. Doar iesit de sub influenta ei nefasta ar mai avea o sansa sa  prinda un loc onorabil in cartea de istorie, sa construiasca la loc ceea ce, orbit fiind de intunericul umbrei sale, a distrus metodic: increderea. 

de Dan Tapalaga   HotNews.ro
Luni, 25 martie 2013, 20:40 Actualitate | Opinii

 

Detalii picante pot fi vazute si pe Blogul zilei – la Dl.Niku Elektriku pe care-l pot citi, dar pe care, din motive tehnice, nu-l pot comenta (platforma persecutandu-ma implacabil).

21 răspunsuri sa “Elegie pentru Elena Udrea – Puterea si umbra ei”

 1. Maria said

  Apreciază

 2. Stely said

  E adevarat ,”pamfletul” lui Dan Tapalaga este cu totul altceva decit cel al lui Dorin Tudoran . Asta, intrucit Dan Tapalaga este mult mai credibil din cauza ca este perceput a fi un ziarist echidistant politic, dar si un sustinator inversunat al principiilor si regulilor democratice ; un dusman al imposturii , a celor care se afla acum la putere si care au demonstrat ca nu au nimic a face cu democratia , cu principiile si respactarea lor . Satira la adresa metehnelor Presedintelui este neiertatoare , intrucit crede ca a naruit ceea ce a facut bun pentru Romania si odata cu asta sansele lui de a intra in istorie . Am simtit in pamfletul lui o anume stare de revolta, dar si tristete, mahnire si neputinta . La un moment dat m-am lasat prada acestor stari si i-am dat intr-un fel dreptate . Ulterior insa am mai citit si alte opinii in care m-am regasit si care mi-au readus increderea in Traian Basescu. Nu cred ca si-a pierdut mintile .Sunt convinsa ca la cit de incercat a fost in lunga lui cariera de capitan de vas, apoi de politician de mare succes , sa ajunga in situatia de a scufunda totul din cauza unei femei .Am incredere nu numai in el, dar si in instictele Doamnei de linga el :Maria Basescu .

  Cuirasatul Băsescu a părăsit portul
  March 25, 2013 Angela Tocilă
  Ca de obicei, cohorte de comentatori, analiști și atârnători de televiziuni s-au grăbit să catalogheze gestul președintelui de a-și lua adio de
  la partidul din care provine, prin celebrul de-acum mesaj de pe Facebook. Mulți s-au grăbit să declare că Traian Băsescu a avut o reacție viscerală generată de o criză de orgoliu, mergând până la a se susține că gestul a fost cel al unui dictator pe care dacă armata nu-l mai ascultă, preferă să o distrugă. Alții au fost de părere că gestul a fost infantil. La fel au procedat și cei doi complici la lovitura de stat, care în încercarea de a minimaliza impactul dar și de a diminua proporțiile tzunamice și efectul de domino al anunțului președintelui, au ales să ridiculizeze faptul că mesajul a fost făcut pe Facebook.

  Toată lumea pare să știe exact ce va face președintele pe viitor de parcă în fiecare român zace un pui de Nostradamus dar foarte interesant că absolut nimeni n-a prevăzut ceea ce a făcut Traian Băsescu acum două seri. Cine pretinde că a prevăzut sau că a știut dinainte, minte sau fabulează, excluzându-i desigur pe apropiații domniei sale. Pornind în mod firesc de la premiza că rapiditatea cu care a anunțat ruptura de PDL, fără să aștepte rezultatul contestațiilor a lăsat perplecși atât susținători cât și pe dușmanii săi de moarte, părerea mea este că Traian Băsescu și-a calculat fiecare mișcare și mai ales impactul acestora.

  Apreciază

  • Cinic said

   Ce logica de fier aveti,doamna!Ia recititi ce ati scris mai sus:Asta, intrucit Dan Tapalaga este mult mai credibil din cauza ca este perceput a fi un ziarist echidistant politic, dar si un sustinator inversunat al principiilor si regulilor democratice ; un dusman al imposturii , a celor care se afla acum la putere si care au demonstrat ca nu au nimic a face cu democratia , cu principiile si respactarea lor !
   Pai,daca e echidistant,cum e dujmanul celor de la putere?pai atunci ,intre cine e echidistant??? intre pdl si ppdd ???.Ma tavalesc de ris,sinteti de coma,zau!
   Stati,cred ca am priceput ce vreti sa spuneti:nu e echidistant,da asa e perceput!
   pai spuneti asa doamna,sa pricepem si noi!

   Apreciază

   • Stely said

    @Cinic,

    Hai sa va ajut putin :

    1 ) Asta, intrucit Dan Tapalaga este mult mai credibil din cauza ca este perceput ( de mine) a fi un ziarist echidistant politic.

    2)” un dusman al imposturii (a celor care se afla acum la putere ) care au demonstrat ca nu au nimic a face cu democratia , cu principiile si respectarea lor .”

    Prin urmare( eu) sunt aceea care il percep pe Dan Tapalaga a fi echidistant politic , precum si „dujmanul ” imposturii, al nerespectarii principiilor si regulilor democratice …

    P.S. Marturisesc ca precizarea „a celor care sunt acum la putere” a fost introdusa in ultimul moment ca o provocare … Desigur ,am obtinut ce am vrut ,dar imi asum deficitul de logica .Ar fi trebuit sa fiu mai riguroasa in exprimare .

    Apreciază

    • Cinic said

     Ce a ales intre o umbra si cartea de istorie? Pana acum, a preferat umbra. A sacrificat partid, credibilitate, a sfidat bun simt si evidenta sondajelor. A renuntat la judecata rece, a aliniat sistemul in spatele ei cand avea puterea deplina. S-a facut luntre si punte pentru a satisface capriciile unei femei admirabil de perseverente si ambitioase, dar inficosator de nocive. Nimeni n-a avut curajul sa-i spuna in fata: stop, gata, ajunge! Murim asfixiati la umbra ei, ne scufundam cu totii intr-un fel de otrava care omoara orice speranta.

     N-a avut nimeni puterea sa-i zica de la obraz: n-ai decat sa mergi pe drumul umbrei, dar fara noi. Ne-am saturat sa ne tot spui ca ea esti tu, ca pe gura ei ies ideile tale si ca aceasta parere de politician, acest gol usurel castiga pe zi ce trece in continut si greutate. Iesi din minciuna cat nu e prea tarziu! Alegatorii, sondajele, in schimb, i-o tot spun.

     Insa fixatia stranie pentru o mediocritate agresiva l-a orbit, surzit si i-a sucit mintile. Ce surpriza placuta sa-i mai faca dupa ce i-a pus pe tava ministere importante si un buget pe masura lor? Ce jucarie noua sa-i mai ofere dupa ce a facut praf o filiala mare de partid? Ce mai doreste sufletelul ei, ros de ambitia de a urca tot mai sus dar macinat de frustrarea ca n-a ajuns inca in varf de tot?

     Ce mai pofteste azi de la viata, cand n-ar fi multe de oferit din desertul opozitiei, cand din castelul puterii au mai ramas niste ruine, mai nimic? Foarte simplu. Vrea toata puterea stoarsa chiar si din acest nimic. Se vede abia la inceput, dar se viseaza mare peste un partid tot mai mititel. Se declara gata sa conduca guverne sau, de ce nu, o tara.

     Aceasta se cheama mania grandorii, obsesia puterii impinsa pana la delir, avem de-a face cu o trista inadecvare la realitate, cu ambitia de a sari peste propria umbra. Iar el, omul atotputernic sedus de o fantasma, pare sa fi cedat „definitiv si pentru totdeauna” in fata vanitatii extreme. I-a hranit acestei umbre politice visele de marire, mintindu-i pe toti, inclusiv pe el insusi.

     Minte si se minte cand spune ca umbra a crescut enorm, ca omul mic va ajunge mare, ca politicianul slab se va ajunge unul de forta. Impachetata in sclipiciul unor minciunele sfruntate, a reusit sa-i creeze acestui mic punct negru o falsa imagine de noua stea a politicii impiedicata in mod nedrept sa lumineze cerul opozitiei. Ne-a prezentat zilele acestea un lider veritabil care pierde niste alegeri numai pentru ca adversarul ei a furat-o miseleste la vot. Apoi s-a despartit patetic de toti cei care au intors spatele umbrei, adversarii umbrei preferand, la randul lor, ce-i drept, alta bezna.

     Am vazut multa lume rationala stanjenita, dezorientata, revoltata chiar de acest afront continuu. Nimeni nu-si explica ce se intampla, de ce un om inzestrat cu un dezvoltat simt al ridicolului, de ce un politician inteligent, cu o vasta experienta si bine ancorat in realitate o ia mereu pe aratura cand vine vorba de ea? De ce se intuneca si isi pierde ratiunea atunci cand altii calca pe umbra lui? Aici lipsesc niste explicatii.

     In schimb, exista tone de explicatii pentru a te minti pe tine, mare om de stat, si pe ceilalti. De ce doamna are o reputatie atat de proasta, de parvenita politica, de oportunist, de personaj lipsit de convingeri, fara scrupule, principii si valori, fara harisma? De ce numele ei este asociat cu o imagine cam vulgara: blonda pe tocuri cui si posete scumpe?

     De vina pentru imaginea ei proasta sunt mogulii, si in parte este adevarat, de vina sunt prejudecatile misoginilor, si asta contine un gram de adevar, de vina sunt numerosii dusmani politici, si sigur ca ei n-au ratat ocazia sa o transforme in simbolul negru al unei intregi guvernari.

     Ni se pare noua sau el face mai departe Totul pentru ea, in loc sa faca totul pentru a o tine departe de politica. Parca asteptam cu totii mai multa responsabilitate mai ales acum, cand opozitia a ajuns intr-o stare jalnica. Acum, cand e nevoie mai mult ca oricand de lideri credibili, apti sa vorbeasca despre excesele puterii, sa uneasca energii in jurul lor. Acum, cand – fara a spune totusi vorbe mari – se joaca soarta unei tari pe termen lung.

     In loc sa caute politicieni adevarati, in carne si oase, alearga dupa umbra unei idei gresite. Doar iesit de sub influenta ei nefasta ar mai avea o sansa sa prinda un loc onorabil in cartea de istorie, sa construiasca la loc ceea ce, orbit fiind de intunericul umbrei sale, a distrus metodic: increderea .
     Imi pare rau ca va stric imaginea despre dl.Tapalaga,dar se pare a virat un pic.
     Acu,nu puneti la inima.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Cinic – Ai scris un text foarte frumos. inspirat. Bravo. Ai un talent literar de invidiat. Este un fapt cu atat mai surprinzator cu cat din mesajele tale anterioare aveam impresia ca ma confrunt cu un analfabet. Cum se mai orbeste omul la mânie. Felicitari inca o data. Tine-o tot asa.

     Apreciază

    • Cinic said

     Sorry,am uitat sa pun ghilimelele,dar am mentionat in final numele celui care si-a schimbat viziunea asupra doamnei Udrea si a protectorului ei,T.B.
     Dl.Tapalaga e un ziarist talentat,cu morala sta mai prost.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Aaaa, asa. N-am facut nicio brânza. 🙂 Macar acuma este mai clara morala. Nu si intentiile care sunt din ce in ce mai nebuloase. Daca nu va e cu suparare ati putea sa-mi spuneti ce urmariti? Acuma, de exemplu, cu ce scop ati citat textul talentatului ziarist care sta prost cu moralul sau cu moarala? Ca trebuie sa fi avut d-voastra ceva in minte, o intentie cat de mica. Nu? Ca nu l-oti fi adus de florile marului.

     Apreciază

    • Cinic said

     Cred ca pricepeti prea bine,da faceti pe niz-naiu!
     Scopul era sa-i arat d.nei Stely,fana ”’fanatica” a lui T.B.,care tocmai imi explica ce ”echidistant ” e dl.Tapalaga,si ce viziune corecta are asupra realitatii.
     Sint absolut sigur ca-i pica f.rau schimbarea de optica a d.lui Tapalaga asupra iubitului conducator si a adoratei lui!
     Si cu asta nu va mai deranjez.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Cinic – Prietene, te-a trimis vreun dusman de-al meu? Ti-am gresit cu ceva? Inca doi, trei cititori ca tine si voi fi nevoit sa inchid Arca. N-ai bagat de seama ca Stely citise si tocamai comenta articolul pe care-l reiei in reluarea reluarii? Au nu vezi ca e postat la vedere, ca articol, aci pe topicul pe care-l bântui? Ori te pomenesti ca-l vazusei dar voiai s-o enervezi pe Stely, asa, de-al dracului… A dracu’ pielea pe tine.

     Apreciază

    • Stely said

     @Cinic ,
     Mie imi pare rau ca ati citat „textul” lui Dan Tapalaga (expunindu-va ridicolului)doar pentru atit . In primul rind ca il citisem deja ,si aici pe Arca lui Goe ,dar si pe facebook . In al doilea rind ca , neavind din partea mea reactia scontata, vad ca nu va simtiti prea bine . Ati fost nevoit sa dati explicatii , ceea ce pentru un „cinic” este o dovada de slabiciune.
     Mi se pare totusi ciudat ca ma catalogati „fana fanatica ” doar dintr-un simplu comentariu , care nu este nici pe departe pasional, ca al unui fan adevarat. Am acceptat destul de repede ideea de „satira neiertatoare”, ocolind sa spun ca ziaristul „talentat „a cam intins coarda . Nu in ceea ce -l priveste pe Traian Basescu , ci pe Elena Udrea. Nu este normal ca la virsta lui sa fie misogin si intolerant cu femeile frumoase care s-au lansat in ploitica . Nu am fost de acord nici cu ceea ce se spunea atunci si nici acum .Am fost si sunt impotriva prejudecatilor. Cei care recurg la asemenea invinuiri sunt incapabili sa gaseasca adevaratele cauze ale unor esecuri si greseli , care vin din partea unor oameni politici.

     Apreciază

    • Stely said

     @ Dl Goe ,
     Cred ca v-ati dat seama ca n-am dat nic un i semn ca m-am enervat. Ba, dimpotriva m-am amuzat . Si nu numai aici, pe Arca lui Goe … Hmm, ma intreb : cum de nu isi dau seama ca ei sunt cu mult mai fanatici decit asa -zisii fani ai lui Traian Basescu ? Ca ei ,in lipsa de argumente ,recurg la injurii ,acuze si chiar la banari ? Pai, cum sa nu ma amuz cind vad cit de caraghiosi sunt cu totii ? Nici nu-mi trecea prin cap ca, @Mitza Biciclista si @Dl Nimeni vor ajunge (pentru atit de putin )sa va declare persoana non grata pe blogurile lor!! Dar ciudateniile nu se opresc aici . Ieri tocmai ce imi faceam griji pentru d-voastra , ca v-au incaierat cu toti ca la un semnal ,iar azi ce vad ? Vad ca Dl Goe a scris doua episoade la „epopeea ” luminii din Sf-era lui Goe ,plus ca a vazut un film frumos ,apoi a scris o ditamai povestea adevarata .Apropo ,eu mi-am imaginat un alt sfirsit al povestii maidanezului din metrou. Anume ,ca maidanezul v-a urmarit pana la domicililu si ca v-ati ndragostit de el si l-ati adoptat.
     P.S. Imi pare totusi rau de pataniile d-voastra . Sper insa ca banarile sa dureze putin si sa va impacati. Si mai sper ca nu voi fi considerata vinovata . Sa nu ma trezesc naibii cu vreun pamflet de la … mai stiu eu cine ? 🙂

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Stely – Nu cred ca se cuvin pareri de rau pentru „patzaniile” mele. Nu s-a intamplat nimic anume. Nimic care sa fi schimbat – catusi de putin – ori sa fi afectat in vreun fel existenta personajului „dl.Goe” in HUVACA si/sau in interiorul sau. „Accidentele” la care faceti referire sunt simple intamplari atasate strict celor doua simpatice personaje pe care le pomeniti: dl.Nimeni si d-na Mitza. Gesturile lor, perfect motivate de altfel, nu mi-i fac nici mai mult, nici mai putin simpatici decat imi sunt si nici nu au darul sa mi-i scoata din inima si din atentie. D-voatra ziceti ca au actionat exagerat, platind mult pentru „atat de putin”, referindu-va la pretextele expuse sau etalabile in caz de nevoie, pretexte ce sunt intr-adevar subtiri. Dar cui ii pasa de pretexte? Motivele insa sunt foarte serioase. Cele doua simpatice personaje pe care le iubesc (in felul meu) s-au simtit brusc amenintate, fragile, trezindu-se deodata ca nu au deloc controlul lucrurilor pe care aveau impresia ca le controleaza lejer. Retragerea era inevitabila. E asa, un fel de respiratie, sus, jos, sus, jos. Daca vom avea cu totii suficient timp (de respiro) va veni iarasi vremea iluziilor in care vor considera ca pot fi in control si vom deveni iarasi (pentru o vreme) prieteni la catarama, la suprafata. Deocamdata prietenii mei, dl.Nimeni si d-na Mitza (un cuplu adorabil) s-au dat la fund. Dar asta nu inseamna in niciun fel ca nu mai exista sau ca n-as mai fi in relatie cu ei. Cu ei ca si cu toti ceilalti cu care sunt in entanglement cuantic, raman in aceeasi relatie indestructibila, fie ca ma baneaza, ca ma scot din blogroll, ori ca ma gratuleaza cu interdictia de a fi pomenit pe bloguri pe care (nu) se afla Nimeni. Totul este intotdeauna pentru totdeauna. Despre celelalte foarte nostime incaierari alta data. Acum sunt cam in graba.

     Vad ca ati remarcat ca scriitorul AVP va simte lipsa, mai ales de cand a fost abandonat (zice-se) de catre consilierul sau psihologic. As vrea sa va mai asigur inca o data ca aici pe Arca lui Goe veti fi primita exact ca intotdeauna, indiferent de locurile in care ati mai comenta. Daca simtiti vreo tentatie de a comenta la Corabia (in indiferent ce mod) sper sa nu aveti niciun fel de retinere care sa aiba vreo relatie cu Arca.

     P.S. Nu, maidanezul nu m-a urmarit. Dupa cum v-am spus a coborat cu cateva statii inaintea mea si si-a vazut de drumul lui fara sa ma bage in seama si de atunci nu l-am mai vazut. Probabil ca, intre timp, a murit. Mi-ar fi placut sa fi avut inspiratia de a coborî dupa el pentru a-l urmari pe drumul sau si pentru a afla mai multe despre el si despre lucrurile inteligente de care era in stare. La vremea aceea insa nu mi-a trecut prin cap sa fac acest gest „aventuros”, si chiar daca mi-ar fi trecut probabil ca nu i-as fi dat curs intrucat, imi amintesc, ma duceam undeva pentru a rezolva o problema care aparea (pe atunci) a fi extrem de importanta. Nu mai stiu ce.

     Apreciază

    • Stely said

     @Dl Goe- Marturisesc ca la momentul scrierii comentariului nu cunoasteam decit o mica parte din „patzaniile”in care ati fost implicat cu voia sau fara voia d-voastra. Cind am spus „pentru atit de putin „citisem cite ceva doar pe blogul Dlui Nimeni si tot atit pe „Decablogul Muschetarilor”. Dupa ce am citit insa comentariul d-voastra am realizat ca au mai fost multe alte intimplari (patzanii) pe care nu la cunosteam .Astazi am reusit sa-mi fac putin timp liber si am luat la cercetat blog cu blog cit sa-mi fac o parere clara asupra celor intimplate , pe fiecare dintre cele patru bloguri pe unde banuiam ca ati avea oarece implicatii . Nu mica mi-a fost surpriza cind am constatat ca pe citeva dintre ele am fost prezenta, ce-i drept numai cu numele . Nu va ascund faptul ca , dupa ce am citit aproape tot ceea ce ma interesa , am fost uimita de faptul ca ati atins o performanta greu de banuit . Aceea de a fi implicat concomitent in mai multe „incaierari ” ,pe mai multe fronturi (bloguri).Acum ,ce sa zic ? Nu va pling .Stiu din experienta proprie ca razboaiele ,mai ales cind sunt cistigate , se soldeaza cu efecte benefice. De fapt am si remarcat ca nu ati lasat nimic neelucidat si neamendat.Desigur , as avea si eu multe de spus referitor la ce am constatat in urma „studierii ” evenimentelor, mai ales cele in care am fost implicata , fara a fi prezenta la discutii. Momentan insa nu pot .Sunt prinsa cu chestiuni ce nu suporta abatere de la atentie , iar pentru ce clarificari am de gind sa fac , mai ales in ceea ce-l priveste pe AVP , imi trebuie ceva timp pentru cautarea dovezilor, caci eu lucrez (citeodata) cu materialul clientului. Nu sunt sigura insa ca (ele)clarificarile ar putea ajuta cuiva. Mie in nici un caz. Cred ca nici lui AVP .Dar, daca voi simti ca ar putea ajuta ca adevarul sa iasa la lumina , atunci da.
     P.S. Am incercat , dar anemic, sa clarific cite ceva privind banuiala ce planeaza asupra „Dlui Goe”, precum ca ar fi patruns in intimitatile blogului D-nei Mitzaa Biciclista pentru a-i fura adresa de mail (asa ceva) ca sa-i cloneze nickul . Faptul ca Dl Goe stie cine este @dorothea a fost se pare ( pentru doamna Mitza) o dovada graitoare. Despre ce crede dumneaei referitor la persoana mea , chiar nu-mi pasa . Cert este ca s-a lasat prada unor prejudecati ce nu-i fac cinste .

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Patzanii multe, pe multe fronturi, din pacate nimic important, nimic esential, numai deja vu-uri, Totusi in cele patru zari de soare pline, Mitza-Nimeni-Padina-Decablog, s-au adunat destule detalii pentru o mica-mare comedie de râs, populata cu personaje tragi-comice si cu confirmari de zile mare ale micilor teorii barcalogice. Daca oi putea sa le consemnez, fireste le voi consemna, caci eu am tinut si tziu la umor, Asa cum si d-voastra veti face vizavi de situatiile in care ati fost invocata mai pe sleau sau mai aluziv ori care ori avea vreo legatura cu una sau cu alta deintre cele care va preocupa.

     Apreciază

 3. Stely said

  P.S. Am uitat sa dau linkul cu restul articolului :
  http://politicstand.com/cuirasatul-basescu-a-parasit-portul/?

  Apreciază

  • Cinic. said

   Intrucit inteleg ca am devenit,vorba d.voastra”persoana non grata” ma retrag definitiv,nu inainte de a va da un sfat: mai goagalitzi,vorba lui Vanghelie(omu e onest si macar recunoaste ca are nevoie).
   Apropo de o postare a dv. despre AVP: sa spuneti ce ati spus acolo despre cel pe care efectiv l-ati pupat(stiti unde) ani in sir e sub ori ce limita a imaginatiei unui om decent.

   Apreciază

   • arcaluigoe said

    Cinic – Va rog din suflet sa aveti pietate de un june tânår și nefericit si sa-mi mai spuneti o data despre ce este vorba. N-am inteles nimica. Stiu, e vina mea, dar d-voastra sunteti un om bun si ati putea reformula ca sa ma lamuresc si eu cine si de ce este grata sau non grata, ce-i cu AVP si a cui victima sunteti vizavi de pupaturile din anii lumina de peste limita imaginatiei si-a decentei. Care postare? Daca s-ar putea. Daca nu o sa accept ca m-ati pacalit de 1 Aprilie ca si mai inainte si ca asta este.

    Apreciază

   • Stely said

    @Cinic – Nu puteti fi „persoana non grata „pe Arca lui Goe . Pentru asta ar trebui sa fiti o persoana de care sa-i fie teama .oricui O persoana imbatabila , care sa fie bine informata ; sa stie sa manuiasca „arma „scrisului, pentru a face fata unei lupte de idei si principii. Pai , din ce se vede d-voastra nu sunteti in stare sa legati nici macar citeva fraze coerente ,din care sa inteleaga omul ceva .

    Apreciază

 4. Maria said

  Apreciază

 5. Radu Humor said

  Ia şi de-aici o dedicaţie 😉

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: