(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

1 Aprilie cu cântec. Fără cântec.

Posted by Arca lui Goe pe aprilie 1, 2013

 

* * *

Ca urmare a conditiilor meteorologice ne/favorabile 😉

ceremoniile rezervate celebrarii

Zilei de 1 Aprilie

se amâna pentru o data ulterioara

ce va fi meta-comunicata in timp util

tuturor celor interesati.

Promitem artificii !

Totusi, celor care trecand pe aici se asteptau sa gaseasca ceva, precum si celorlalti (…care trecand pe aici sperau sa nu mai gaseasca nimic), le pot recomanda, cu insistenta, spre viziunare filmul pe care l-am vazut aseara, numit, plin de inspiratie poetica „Whatever Works„. In mod cu totul si cu totul magic, in toate rolurile este distribuit Woody Allen (sau vreo clona de-a sa, instantanee). Chiar daca v-ar putea veni greu sa credeti, trebuie sa va spun (conspirativ) ca filmul a fost creat special pentru Arca lui Goe, anume pentru a putea fi folosit ca ilustrare in aceasta glorioasa zi de 1 Aprilie 2013. Toti spectatorii potentiali care vor accede la acest film via Arca lui Goe vor intelege ca acesta este adevarul. Cu toate acestea o singura entitate, una anume, va intelege exact tâlcul filmului si relatia in care se afla cu Arca lui Goe. Despre acea entitate nu pot spune decat ca odata ce va viziona filmul va spune ceva… ceva lipsit de sens, prin care toata lumea o va putea identifica. Oricum, vizionati si n-o sa va para rau:

8 răspunsuri sa “1 Aprilie cu cântec. Fără cântec.”

 1. Maria said

  Apreciază

 2. cadru tv said

  mda whatever works este un film dragut . n-are nici o legatura cu arca lu goe . poate fi urmarit cu subtitrare in limba romana aici http://www.filmgratis.ro/whatever-works-2009/

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Cum sa nu aiba? Are… Pentru cine are, are, pentru cine nu, nu… Multumesc pentru comentariu, chit ca n-are nicio legatura cu Adrian Nastase.

   Apreciază

   • Stely said

    Nu stiu cine este acest @cadru Tv , dar mai mult ca sigur ca a aterizat aici accidental . Dar, daca totusi a trecut pe aici vreodata nu a zabovit nici un pic.si deci nu are cum sa vada vreo legatura cu Arca lui Goe . Cred totusi ca putini cunosc adevarul in ansamblul sau . In asteptarea <entitatii ,care nu se stie daca va veni, ma incumet sa spun ca ma simt in masura sa spun ca eu il cuinosc . Si nu de azi de ieri , ci inca din prima zi. Atunci am simtit ca Arca lui Goe are o Soarta de implinit . Nu pot spune cu Lux de amanunte ce m-a facut sa cred asta, dar acum cind am vazut filmul m-am luminat. 🙂 Filmul a fost extraordinar . M-am distrat copios.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Ma bucur ca l-ati vazut si ca v-a placut. In ceea ce priveste soarta de implinit si lux-ul de amanunte cred ca mesajul anticipativ al filmului poate fi de mare folos. Nu? Whatever works.

     Apreciază

 3. d'Artagnan said

  Hanul Muschetarilor s-a deschis…
  http://hanulmuschetarilor.wordpress.com/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: