Afla data cand vei muri!
Posted by Arca lui Goe pe mai 30, 2013
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița | |
AdAmA6 la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița | |
AdAmA5 la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița |
Posted by Arca lui Goe pe mai 30, 2013
Daca esti curios poti obtine o predictie AICI, AICI ori AICI.
Daca nu esti curios in aceasta privinta atunci
Obliviscaris ut vos mos mori,
pentru ca oricum nu se va intampla niciodata de-adevaratelea…
This entry was posted on mai 30, 2013 la 9:01 pm and is filed under Arcaluigoeologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, sau trackback from your own site.
Maria said
ApreciazăApreciază
Maria said
ApreciazăApreciază
Maria said
ApreciazăApreciază
Stely said
Am facut testul, dar nu m-am complicat sa aflu deznodamintul . Sunt acolo citeva chestiuni pe care trebuie sa le ajustez in asa fel incit sa fiu eu aceea care sa traiesc macar ? cit bunicul meu (92 de ani) 🙂 Dar va intreb :e bine ? De la o vreme caut (si) raspunsuri la tot ce ma framinta . Le gasesc pe toate aici .
„De ce iminenta morţii
ascunde într-atîta eminenta vieţii ?”
Trăim prin întrebări .
Murim prin răspunsuri .
De aceea există întrebări fără răspuns.
Să devii tu însuţi întrebare .
Izvorul vieţii este Viaţa ,
iar izvorul morţii este Moartea
De aceea Viata începe
acolo unde se sfîrşeste viaţa
Moartea in fată ,viata îndărăt –
ce se află între ele ?
Trăim liniştiţi primejdia morţii
în fiecare zi a vieţii noastre .
De aceea nu avem timp
să trăim primejdia vieţii .”
(Teoreme poetice -Basarab Nicolescu )
ApreciazăApreciază
Stely said
Nu ar fi cinstit din partea mea sa nu aduc aici alt fel de poem care m-a incintat , la momentul cind l-am citit prima oara , atit pentru stilul inedit in care a fost scris, cit si pentru viziunea noua si indrazneata despre Creatie , Viata si … Moarte
Iata un fragment :
„Şi deci iată că s-ar putea ca moartea să nu fie decât o iluzie naşparlie, a…? Atâta timp cât există specia, din care tu nu eşti decât o părticea, o hologramă minusculă, ce reflectă întreaga umanitate – exempli gratia – în conştiinţa sa, conştiinţă substituibilă oricând cu oricare alta din altă rasă, neam, sex, look or loc, dar în esenţă tot din soiu oamenilor, cu mai mult sau mai puţin destin sau noroc, moartea nu e decât jmekeria prin care corpu speciei omeneşti integral evoluează pe-al viitorului deal, punctat cu aur şi busuioc virtual, n-aşa? spre omega din amontele aval şi-n acelaşi fatal limitat areal… Moartea e înscrisă în codul genetic al omului precum softul somnului, al amorului, al vorbitorului, al băutorului de apă sau al încheieturii pumnului agricultorului mânuitor de sapă, să zicem, fiind mecanizmu absolut normal prin care specia îşi scoate din funcţiune un individ uzat de timpul ce-a trecut preste el ca un taifun tropical peste o frunzuliţă de arţar sau ca un furnal turnat brusc preste cubuleţu de gheaţă dintr-un pahar, spre a face loc unuia quasi-identic, însă proaspăt ca un ou dintr-un novissim cuibar, căci în caz contrar – adicătelea presupunând o fiinţă născută într-un mediu ideal -, a muri ar fi şi absurd, şi trist, şi-n zadar…”
http://planetaou.wordpress.com/2010/08/04/cantul-v/
P.S. Deasemenea, ar fi cinstit sa spun ca , din momentul citirii (iunie 2009) am devenit cea mai buna „comentatoare protocronica ” si totodata „fanitza” poemului „Planeta Ou” si implicit a autorului . 🙂
Ar fi insa necinstit sa nu spun ca @Dl Goe nu este si nici nu a fost incintat de Planeta Ou asa cum am fost eu . Nu neg ca la un moment dat („deghizata in baiat „) am vrut sa stiu( mai exact) ce anume nu-i place . Raspunsul m-a amuzat , dar nu mi-a picat bine . Iata-l :
„Contextul curent nu ne ingaduie un raspuns adecvat interpelarii d-voastra. Va vom dezvalui insa, in avanpremiera, ca planuiseram deja sa purcedem, intr-un topic viitor, special dedicat “Versetelor de la Corabia”, la critica iratiunii pure, care a reusit sa faca din “Planeta Ou”, un bonzai de corcodus incrucisat cu un castravete de gradina. Vom tine seama de prelegerea d-voastra.”
ApreciazăApreciază
Maria said
ApreciazăApreciază
Stely said
Uite ca Google ne face sa gasim si alte raspunsuri :
P.S. Am fost 20 de ani ” colega „de serviciu cu vasele Petri . Prin urmare am făcut împreuna lucruri importante pentru viaţa oamenilor bolnavi. Eu mai putin , dar Iulius Richard Petri enorm de mult .
ApreciazăApreciază
Maria said
ApreciazăApreciază
Stely said
De aici aflati mai multe despre Julius Richard Petri :
http://www.gandul.info/stiri/julius-richard-petri-cauta-bacteriile-din-google-doodle-ul-dedicat-lui-julius-richard-petri-video-10911881
ApreciazăApreciază
amalia said
„Moartea, pe care majoritatea o considerăm a fi marele necunoscut, sau nenorocirea cea mai gravă care s-ar putea abate asupra noastră, a fost numită de Freud scopul vieţii. Moartea este totuşi ceva de care ar trebui sa fim conştienţi cu toţii, doar cu toţii suntem datori să trecem prin ea. Avem reacţii diferite faţă de moarte, în funcţie şi de situaţii, atitudinile noastre putînd avea diverse consecinţe.”
http://www.psihanaliza.org/articol15.html
ApreciazăApreciază
Lost said
ApreciazăApreciază
Radu Humor said
Unii continuă să caute femeia ( până dau de dracu….)
) )
Mă gândesc, dată fiind şi data la care apare articolul, că urmare a acestuia, autorului i s-a mulţumit de colaborare şi a fost asigurat că redacţiei îi va fi greu fără el, dar sunt nevoiţi să încerce !
Acum, dacă a ratat 8 martie, măcar a avut o neaşteptată sclipire şi l-a postat de ziua lui Child ( la mulţi ani, să creşti mare, dar mai ales să nu faci prostii pe măsură, că vezi ce-a păţit nenea 😉 ) .
Pentru că numai pe un asemenea sufleţel l-ar mai putea impresiona toate aceste descoperiri, care în afară de savoarea poveştilor cu bunici şi a impresiei că „olteni” se scrie cu O, parcă ar fi exprimarea gândurilor lui Elthon John ( cel care , mai nou, nu vine la petreceri decât însoţit de bărbată-su 😆 ). Dovadă că şi doamna serioasă a trebuit să citească de vreo 3 X ce-a scris N seriosu de barba-su, până să priceapă că-i vorba de o mare realizare a celui cu care împarte bucătăria 😉 ( aşa-i trebuie dacă a uitat că l-a mai citit odată de ziua ei, când dacă ar fi ascultat-o ar fi fost şi azi în servicii ( 😉 ).
Sexul conduce lumea !
Şi nu de când lumea, ci numai după ce nişte impotenţi au descoperit că numai astfel se pot bucura şi ei de graţiile unor femei, că altfel nici dracul nu se uită la ei, de „frumoşi ce sunt 😛 )
Şi atunci au început să le aducă din ce în ce mai mult în poziţii din care sexul să fie obligaţie de serviciu ( vezi mai ales femeile din poliţie, armată, politică, dar mai ales din sistemul bancar, unde este un dezmâţ desăvârşit, la început foarte bine plătit
P.S.
Pot pune pariu că ” copilăria” îi era adresată Udrei în perioada când depăşise perioada copilăriei, atent manageriată de tanti Petruţa şi ajunsese pe cai mari, însă rămăsese la fel de copilăroasă, ducând imediat la gura pe tot ce punea mâna !
ApreciazăApreciază
Maria said
ApreciazăApreciază