(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Pseudo-intrebari pentru PCCCSUAALG.

Posted by Arca lui Goe pe iunie 6, 2013

Pinochio afirma: Acum o sa-mi creasca nasul.

Ce-o sa se intample? O sa-i creasca sau n-o sa-i creasca? Si de ce…

* * *

Il rugam pe PCCCSUAALG sa analizeze propozitia de mai jos si sa-i acorde o valoare de adevar (dupa stiinta sa) adica sa spuna daca e adevarata sau falsa. Iata propozitia cu pricina:

Aceasta propozitie este falsa.

* * *

La incheierea procesului, un judecator (diabolic) il anunta pe un inculpat (inteligent) ca este gasit vinovat si condamnat la moarte, urmand sa fie executat intr-una din zilele lucratoare ale saptamanii viitoare, aleasa asttfel incat condamnatul sa fie luat prin surprindere.

In ce zi a fost executat condamnatul?

* * *

P.S. In avanpremiera facem cunoscut ca mâine va aparea pe Arca lui Goe o postare inedita dedicata in exclusivitate vizitatorului lebådå, aka silentziosul anonim, care vine (si revine) pe Arca si tace, fara sa fi fost capabil la viata sa så scrie vreun comentariu de cuvinte. Ar mai fi de zis (tot in avanpremiera) ca aparitia de maine este planuita inca de ieri (un „ieri” foarte simbolic), iar mesagerul prin care va fi lansata dedicatia este un mare actor, mai mare chiar si decat pantomimul Dan Puric. Prin urmare nu ratati. Dupa aceea puteti viziona cu succes (si) Nunta Muta. Daca in intervalul de „ieri” si pana mâine (aflat totalmente in afara stiintei si controlului nostru) lebada va fi fost cântândå (prin postarea unui mesaj) atunci dedicatia se va transfera catre altcineva la o data ce va fi anuntata ulterior. Va multumim pentru intelegere.

5 răspunsuri sa “Pseudo-intrebari pentru PCCCSUAALG.”

 1. d'Artagnan said

  Eu aduc aminte stimatei redacţii arcaluigoe că sunt fericitul câştigător al unui premiu, deoarece am rezolvat o problemă. Nici până în ziua de azi nu am intrat în posesia lui.
  Cum (b)Arca lui Goe nu-i Rapidul, nici redacţia arcaluigoe nu-i George Copos, aşa că sunt convins că nu vor exista restanţe la …jucători.
  Cu deosebită stimă,
  dArtagnan.

  Apreciază

 2. Stely said

  Se pare ca cineva se eschiveaza sa raspunda la pseudo-intrebarile puse de @Dl-Goe. Parerea mea este ca stie sa raspunda , dar se alinta . Scopul dumnealui este sa-l faca pe D-l Goe sa iasa din silentzio stampa
  Eu as vrea sa raspund, dar deocamdata sunt intr-o dilema din care nu stiu cum sa ies. Sa raspund sau sa astept mai intai sa dispara in neant , comentariile „recente ” ale nickului Stely ? Mi-e teama , zau, ca „saraca ” Stely i-a luat locul lui @CMM , care cu ceva timp in urma, „inverzea” cu avatarul ei locul de la „comentarii recente „. Nu cumva comentariile ei au devalorizat( prin inflatie) Arca lui Goe ?

  P.S Este o intrebarea adevarata ; ceea ce inseamna ca se asteapta la un raspuns .
  pps . dar ca sa nu credeti ca ma eschivez( si eu) sa raspund la „pseudo-intrebari , iata varianta mea de raspuns :

  Daca sunt „pseudo- intrebari ” inseamna ca si raspunsurile sunt la fel. Exemplificind ar fi ca: a) lui Pinochio s-ar putea sa-i creasca , dar sa nici nu-i creasca nasul; insemnaind ca ce spune el aici :”acum o sa-mi creasca nasul ” este si miciuna si adevar in acelas timp (o superpozitie cuantica as zice )
  La fel si pseudo-intrebarea „:Aceasta propozitie este falsa.” poate fi si falsa si adevarata .
  Iar la cea de-a treia din nou nu se poate un raspuns concret (adevarat ) . Pai daca inculpatul este inteligent se astepta sa fie executat , incepind cu prima secunda a zilei de luni a” saptaminii „. Deci nu-l va lua prin surprindere, intrucit este pregatit .Intr-un cuvint sunt toate niste paradoxuri …

  Apreciază

 3. Mi-a plăcut articolul POPQ, fie şi pentru că, la rândul meu am fost particulă şi undă. Am luat Sfânta Împărtăşanie – care a ars, la propriu, zonele bolnave – şi m-am ridicat puţin de la pământ. Sunt pe cale să renunţ la propria moarte, prieten drag. Am zis că e e onest să împărtăşesc cu unul dintre rugători. Îţi mulţumesc. Şi rugăciunile au fost de folos. Părintele care-a slujit emana o căldură intensă din mâna aflată pe creştetul meu în timp ce citea din Cartea Sfântă. Asta e real, nu-s senzaţii de-ale mele, imaginare. La început nu i-am acordat niciun pic de credit, nu ştiu de ce. Părea cu totul aiurit, ca un copil care nu ştie exact ce să facă. 🙂
  Mulţumesc încă o dată.

  Apreciază

 4. Stely said

  O „pseudo -intrebare”, pusa de mine pe un blog 😉 care- desi a fost lansat de ceva timp- pare cam pustiu .

  Stely
  Your comment is awaiting moderation.
  June 11, 2013 at 5:24 pm
  Imi dai voie sa fiu primul PCCCSUABCMM ? 🙂 Imi place . Felicitari, asadar !

  P.S. Proprietarul blogului este insa într-o mare dilema : să-mi recunoasca întâitatea, dînd drumul la comentariu, sau nu ?

  Apreciază

 5. Stely said

  Mda, „proprietara blogului” s-a hotarit : nu mi-a afisat comentariul . In schimb, a avut darul sa-l determine pe” Măria Sa”, AVP, sa coboare din turnul sau de fildes, ca sa scrie un comentariu (micut )incit sa nu mai spuna „Stely” ca blogul CMM este pustiu.

  http://marginaliamarginalia.wordpress.com/2013/05/22/despre-2/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: