(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Banc/nota VII.

Posted by Arca lui Goe pe iunie 14, 2013

Dintre toate omonimele cel mai omonim si mai notabil este bancul. Banc de pesti. Banc de nisip. Banc de lucru. Banc de proba. Banc (de) joc. Banc de râs… ne mai tinând cont si de femininul bancå. E clar ca limba românå se tine de bancuriSi noi la fel.

* * *

VII.

Dupa noaptea nuntii…mirele spune cam ofticat:

-Draga, din cate vad eu, nu sunt primul…

Sotia, in timp ce fuma o tigara raspunde:

-Din cate vad eu, nu esti nici ultimul…

* * *

E vechi? E slab? Spune tu altul mai tare si mai nou! 🙂 

8 răspunsuri sa “Banc/nota VII.”

 1. Stely said

  Apreciază

 2. Stely said

  Apreciază

 3. Stely said

  Apreciază

 4. d'Artagnan said

  On topic…

  La Radio Erevan, un ascultator întreaba:
  – Poti sa te descurci cu sexul slab ?
  Radio Erevan raspunde:
  – Da, dar e de preferat sa fie tare.

  Sotia isi intreaba sotul:
  – Tu esti casatorit cu mine din dragoste sau din interes?
  – Cred ca e dragoste, ca nu ma mai interesezi de mult.

  Sunt vechi? Slabe? Spuneţi voi altele mai noi şi mai bune! 🙂

  Apreciază

  • Bula said

   Doi mosi pe o banca:
   – Ba tu te mai duci la femei?
   – Ma duc. Dar numai daca e ocupat la barbati.

   Doi mosi pe o banca:
   – Ba tu mai poti sa satisfaci o femeie?
   – Daca gasesc una sa-i placa moale o inebunesc.

   Apreciază

 5. Stely said

  Apreciază

 6. amalia said

  Depe facebook adunate .

  Accident de Munca la Caracal -Declaratie :

  Va scriu un raspuns la cererea dvs, de a va da amanunte suplimentare in sectiunea a 3a a „raportului accident de munca „,unde am
  completat drept cauza a accidentului meu „slaba planificare”.
  Ati cerut in mod expres explicatii amanuntite cu privire la accident si sper ca detaliile care urmeaza vor fi suficient de clarificatoare.
  Eu sunt zidar de meserie .In ziua accidentului lucram singur pe acoperisul unei cladiri de 6 etaje.
  Dupa ce mi-am terminat treaba ,am realizat ca mi-au mai ramas caramizi neflosite ,care ,cantarite mai tirziu ,au fost gasite a cintari aproximativ 270kg.
  Decit sa car caramizile jos ,in brate, in mai multe etape , am considerat ca e mai bine sa le cobor toate odata ,intr-un butoi ,folosind scripetele instalat in acest scop in spatele cladirii .Am asigurat fringhia la nivelul solului ,am urcat pe acoperis ,am impins butoiul in afara cladirii si am incarcat caramizile .Dupa aceea am coborit de pe acoperis sa dezleg fringhia ,tinind-o f.strins ca sa asigur coborirea lenta a caramizilor.Veti observa in sectiunea in sectiunea a 11a a raportului de accident de munca intocmit ,ca eu am greutatea de 72 kg.
  Datorita surprizei pe care am avut-o ,cind am fost literalmente smuls de la sol,intr-un mod complet neasteptat , mi-am pierdut prezenta de spirit si am uitat sa dau drumul la fringhie .Cred ca nu mai este nevoie sa mai spun, ca am inceput o ascensiune rapida catre acoperis.
  .In apropierea etajului 3 ,m-am intilnit cu butoiul incarcat cu caramizi, care acum isi continua coborirea vertiginoasa catre sol, intilnire in
  urma careia m-am ales cu capul spart , zgirieturi minore si o clavicula fracturata. Datorita impactului ,ascensiunea mea a incetinit pentru o secunda , dupa care a continuat rapid catre nivelul acoperisului, neoprindu-se decit atunci cind degetele mainii drepte au intepenit in scripete.pina la pina la nivelul celei de-a treia falange .Din fericire,intre timp,mi-am recapatat prezenta de spirit si am fost in stare sa ma tin strins de fringhia ,in ciuda faptului ca aveam dureri groaznice .Aproape simultan butoiul cu caramizi a lovit solul si ca urmare a impactului, fundul butoiului a cedat. Acum ,saracit de greutatea caramizilor ,butoiul cintarea doar 27 kg.Ma refer din nou la greutatea mea ;cum probabil va -ti imaginat deja ,am inceput o coborire rapida .In vecinatatea et3 m-am intilnit cu butoiul care acum urca ;ca urmare a intilnirii m-am ales cu fracturi la glezne si cu mai multe taieturi si zgirituri la picioare si in general.Aici norocul meu a inceput sa se schimbe usor .Intilnind butoiul ,a fost bine ca mi-am incetinit usor caderea ,doar in masura sa-mi limiteze ranile pe care le-am facut , cind am cazut pe gramada de caramizi. Din fericire am scapat doar cu 3vertebre fisurate. Imi pare rau sa va spun ,dar asa cum stateam, intins pe gramada de caramizi,cu dureri atroce,incapabil sa ma misc,din nou mi-am pierdut prezenta de spirit si am scapat fringhia din maini. Asa,cum stateam ,intins pe spate ,am putut sa vad cu groaza cum butoiul gol si-a inceput calatoria in jos ,catre mine ,care explica cele 2 fracturi la picioare.
  Sper din tot sufletul ca acest raport va raspunde la toate intrebarile dvs.

  Apreciază

 7. Stely said

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: