(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Banc/nota VIII.

Posted by Arca lui Goe pe iunie 15, 2013

Dintre toate omonimele cel mai omonim si mai notabil este bancul. Banc de pesti. Banc de nisip. Banc de lucru. Banc de proba. Banc (de) joc. Banc de râs… ne mai tinând cont si de femininul bancå. E clar ca limba românå se tine de bancuriSi noi la fel.

* * *

VIII.

Intr-un bar intra un tip foarte multumit:
– De baut la toata lumea. Fac cinste! Mi s-a nascut un fiu!
– Ce greutate?
– 4 kg !
– Lungime?
– 53 cm !
– Cum se simte sotia?
– Ea inca nu stie!

* * *

E vechi? E slab? Spune tu altul mai tare si mai nou! 🙂 

6 răspunsuri sa “Banc/nota VIII.”

 1. Lost said

  Apreciază

 2. Stely said

  O doamnă care se plânge de dureri de spate se duce la doctor:
  – Doamnă, cum staţi cu viaţa amoroasă?
  – Foarte bine dle Doctor – luni, miercuri şi sâmbătă!
  – Hmm, ştiţi, cred că din cauza asta s-ar putea să vă doară spatele! Ar trebui să o mai răriţi,… de exemplu, aţi putea să renunţaţi la ziua de miercuri…
  – Nu pot dle Doctor, miercuri este ziua în care mă culc cu soţul meu!

  Apreciază

 3. amalia said

  De pe bloguri adunate:

  http://badraganm.wordpress.com/2012/02/27/din-nou-despre-neutrino/#comments

  tapirul
  February 27, 2012 at 10:51 pm
  cică l-au găsit la Țăndărei

  „Primăria localității Țăndărei anunță, printr-un comunicat de presă, că bosonul Higgs a fost găsit pe raza localității, într-un depozit de fier vechi, încă din 1999, dar la data respectivă nu au realizat importanța descoperirii.
  În 1999, în urma unui raid la depozitul de fier vechi, unde se bănuia că grupul infracționist autotintitulat „ciulinii bărăganului” își ține întâlnirile săptămânale, au fost descoperite patru lăzi de bosoni, depozitați în subsolul primăriei. Primăria anunță însă că a început demersuri cu oamenii de știință de la Cern pentru un contract de vânzare-cumpărare a numiților bosoni.”

  BadDragon
  February 27, 2012 at 11:02 pm
  Asta nu face decit sa confirme ca Romania este tara tuturor posibilitatilor. Locuita, din pacate, de oameni fara posibilitati. Da’ care se descurca ei cumva.
  Pe de alta parte, am auzit din zvonuri sigure ca acelasi grup din Tandarei a vrut sa fure si neutrinii de la Gran Sasso, dar au ajuns prea
  devreme la fata locului si s-au plictisit pina au ajuns neutrinii, asa ca au furat niste cabluri si ceva conectori si au plecat de frica sa nu apara presa intre timp.”

  tapirul
  February 28, 2012 at 12:54 pm
  io am auzit altceva, ca n-au putut sa prinda neutrinii, tot fugeau dupa ei si se trezeau in trecut, s-au plictisit dupa vreo cinci ture d’astea si da, s-au multumit dupa aia cu conectorii .

  Apreciază

 4. Stely said

  Băsescu anunță un nou referendum pentru Parlament unicameral cu 300 de membri. Ăsta-i un nou atac la Crin Antonescu. Păi dacă rămâne Parlamentul cu o singură Cameră, aia sigur n-o să fie dormitorul.

  Florin Cioabă contraatacă: propune referendum pentru Parlament cu 30 de camere și turnulețe.

  Topul încrederii românilor: Armata, Biserica şi Guvernul Germaniei.

  Vosganian, despre unicameral: “Românii ar fi votat şi pentru reîntoarcerea la comunism”. Păi, asta au şi votat anul trecut în decembrie, nu?

  Știți de ce Victor Ponta nu o să facă nici o vizită în Orientul Mijlociu? Pentru că sunt țări acolo în care, dacă furi, ți se taie o mână.

  Transferul anului: Becali, de la Rahova la Jilava.

  Dacă tot s-au instalat camere pentru Bac, unitățile de învățământ din sectorul 5 ar putea să profite de ocazie și să organizeze și nunți.

  Echipa naţională de fotbal a artiştilor din România s-a calificat în finala campionatului mondial de profil, unde va da piept cu Brazilia. Mă tem că dacă pică vreo nuntă sau vreun botez în ziua finalei, pierdem cu scor de neprezentare.

  ONU estimează că, în anul 2100, România va mai avea doar 12,5 milioane de locuitori. Asta cu tot cu Ion Iliescu.

  Mihaela Rădulescu îşi donează sângele în Monaco. Lucian Bute n-are fiţe din astea, el îl donează cam pe unde luptă.

  Ponta: “Merit titlul de doctor în drept, nu-mi este ruşine de teza mea de doctorat!”. Mare vorbă! La cum s-a votat ultima dată, e limpede că și poporul se mândrește cu teza dumneavoastră de doctorat, domnule premier. Vorbiți repede la Ministerului Educației să se autosesizeze și să introducă rapid această maximă în manualul de istorie, între “Sunteți ca copiii mei!” și “Goagăl, gagăl, gugăl… Gulgăl!”.

  http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/ce-s-a-mai-intamplat-in-romania-de-cand-noi-tot-n-am-fugit-din-tara-3/

  Apreciază

 5. Elena said

  Apreciază

 6. Stely said

  „Am dorit să împărtăşim din experienţa vastă a Partidului Comunist Chinez, care îmi dau seama că este într-o permanentă reconstrucţie. Incredibil, dar colegii noştri chinezi, practic, şi asta mă bucură, împărtăşesc aceleaşi valori cu noi în tot ceea ce înseamnă construcţia unui partid, pornind de la necesitatea atragerii în partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizaţiilor, cât şi a modului în care te raportezi la cetăţean”, a afirmat Blaga, citat de site-ul Radio China International

  Citiţi mai mult: Vasile Blaga, despre Partidul Comunist Chinez: „Incredibil, dar colegii noştri chinezi împărtăşesc aceleaşi valori cu noi” – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/vasile-blaga-despre-partidul-comunist-chinez-incredibil-dar-colegii-nostri-chinezi-imp-1042582.html#ixzz2WIDT0n8a
  EVZ.ro

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: