(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Banc/nota IX.

Posted by Arca lui Goe pe iunie 16, 2013

Dintre toate omonimele cel mai omonim si mai notabil este bancul. Banc de pesti. Banc de nisip. Banc de lucru. Banc de proba. Banc (de) joc. Banc de râs… ne mai tinând cont si de femininul bancå. E clar ca limba românå se tine de bancuriSi noi la fel.

* * *

IX.

 

La maternitate, asistenta intra si ii spune proaspetei mamici:

– Tatal copilului e pe coridor cu un buchet de flori. Poate sa intre?
– Fereasca Dumnezeu! Sotul meu poate veni din clipa in clipa.

* * *

E vechi? E slab? Spune tu altul mai tare si mai nou! 🙂 

11 răspunsuri sa “Banc/nota IX.”

 1. Lost said

  Apreciază

 2. Stely said

  -Doamnă doctor, jucăria mea stă aşa 24 de ore din 24.Ce puteţi să- mi dati ?
  -Casă, masă şi 2000 euro pe lună .Ce zici ?

  http://poze.rol.ro/doamna-doctor-jucaria-mea-sta-asa-24-ore-din-24-ce-puteti-sa-imi-dati–8901.html

  Apreciază

 3. Amalia said

  Apreciază

 4. Stely said

  Apreciază

 5. Stely said

  Sa râdem ? Să plîngem ? Spune tu ce este mai bine pentru tine ! Asa ? 🙂 sau asa : (

  Culmea e că, acum, niciunul dintre vajnicii revoluţionari care urlau astă-iarnă contra dictaturii nu mai iese în stradă, să protesteze. La Istanbul bate puternic vântul schimbării. Străzile sunt în flăcări, după ce Erdoğan, batjocorind simbolul naţional Atatürk, a decis să-i schimbe statuia cu un mall. La Sofia e ploaie torenţială. Începând de aseară, şi străzile de aici au foc, după ce Parlamentul (ei, da, tot Parlamentul şi acolo!) a numit în fruntea serviciilor secrete un malac cu mutră de racket, la bază fiu de nomenclaturistă şi posesor de imperiu media. Vi-l imaginaţi pe Voiculescu şef peste SRI? N-o să fie nevoie să vi-l imaginaţi prea mult timp, că poate vă transformă parlamentarii imaginaţia în realitate.
  La Bucureşti însă – apă de ploaie. Coafura lui Crin rezistă. Parlamentul, în frunte cu Comisia de Castrare a Constituţiei, comite orori şi mai groaznice, dar nimeni nu mai face revoluţie, ci preferă să dea „Like” pe Facebook la revoluţiile altora. Ca nişte oi placide, acceptând să fie mulse şi de ultimul leuţ din impozit, românii privesc impasibili cum baciul lipovean şi cu cel oltean duc turma spre Răsărit, în loc s-o aducă spre Apus de Soare, să nu ne omoare. Astăzi, mămăliga românească nu mai explodează, pentru că a devenit „polenta” şi o cumpărăm de la supermarket, frumos ambalată, trebuie doar să o încălzim la microunde.

  http://www.academiacatavencu.info/opinii/bucuresti-apa-de-ploaie-coafura-lui-crin-rezista-2.html

  Apreciază

 6. Stely said

  @Ionut -Inteleg ca ai fost unul dintre”vajnicii revolutionari „care a „urlat „contra dictaturii lui Traian Basescu si a guvernului Boc. Prin urmare, cu ajutorul tau au venit la putere „eliberatorii” de sub dictatura – cei care au majoritate absoluta in parlament (usl) si un guvern Ponta &Crin Antonescu . Nu te mai intreb daca tu stii sigur pentru ce ai urlat asta -iarna , ci te intreb : esti fericit? Daca esti fericit, inseamna ca sunt fericiti si rezervistii lui Dogaru, si muncitorii de la Oltchim , pensionarii cu pensii mici, bugetarii din invatamint, precum si tineri ( ca tine ? )care si-au gasit de lucru, nemaifiind obligati sa stea cu mana intinsa la Voiculescu pentru 50lei pe zi, ca sa „urle” contra lui Traian Basescu . Eu nu „urlu”, intrucit „dictatorul Basescu ” se afla(in fctie ) la Cotroceni si cu ajutorul meu . Deci sunt fericita , atita vreme cit Traian Basescu va asigura functionarea Statului de Drept , independenta justitiei si stabilitatea politica- atit de necesare intr-o tara civilizata – membra a UE. Intrucit stiu ca nu este in nici un caz dictator , asa cum de exemplu este premierul turc (Erdogan) care a pus tunurile cu apa pe zecile de mii de protestatarI , nu ca premierul Boc . Acestia stiu bine pentru ce „urla”, nu ca „vajnicii revolutionari”de asta-iarna …
  @Ionut , eu inca nu „urlu” deorece am incredere in justitie (CC ,ANI ,ICCJ)in institutia prezidentiala , in UE si FMI . Acestea toate imi garanteaza , ca Guvernul Ponta si Parlamentul majoritar USL nu vor fi de capul lor, cum s-a dovedit ca nu au fost nici asta-vara , cind nu le-a reusit puciul.
  N-am „urlat ” nici atunci (desi mult nu mai aveam ) ,dar am boicotat referendumul acela ilegal , organizat de acel „grup de infractori „. Pe mine si pe copii mei nu ne afecteaza (inca )lipsurile materiale datorita inflatiei, si nici lipsa locurilor de munca . Ma afecteaza, insa, prostia si incompetenta Parlamentului si Guvernului USL, care au modificat legea referendumului, ca sa poata schimba Constitutia dupa bunul lor plac. Astea da ,sunt motive serioase pentru proteste, ca in Turcia .Pina atunci insa avem, iata, la indemina un al doilea referendum pentru micsorarea numarului de parlamentari de 500 la 300, precum si pentru un parlament unicameral . Eu voi merge sa votez „Da” . Tu ,ce vei face ?

  Apreciază

  • Ionut said

   In primul rind,eu iti vorbesc frumos iar tu ma tutuiesti.
   Am pascut oile impreuna?Nu cred!
   In al doilea rind,ai un tupeu fantastic,sa-mi zici tu mie de ce am ”urlat”,insinuezi ca am facut-o pe bani.
   Uite,de-aia ati pierdut aproape totul,din cauza ruperii de realitate.
   Zici ca esti bine -mersi,cu toata familia?sa fiti sanatosi! de aia nu urlii,da ai vrea sa urle alti prosti in locul tau.
   Cit despre Stat de drept,ar merge mai degraba STATI DREPTZI,in fata marelui om!Ce voi face la referendum(dac va avea
   loc)? in primul rind ca nr de parlamentari se poate reduce prin lege,cum putea s-o faca boc,da n-a facut-o,a facut insa niste legi care le-a permis partidelor sa-si plateasca clientela,inclusiv pdleul tau,pentru care ai luptat atit.basescu incearca iar sa fure un da pentru unicameral,legindu-l de da-ul pentru 300 alesi.de ce nu pune doar intrebarea cu referendumul? pentru ca n-a vota nici 10% din populatie,ca ori nu inteleg cum e mai bine, ori nu-i intereseaza.
   Eu o sa votez pt bicameralism,normal,si pentru 300.
   Bun, sa zicem ,ca se voteaza favorabil iar pentru unicameralism?Si cu asta ce-ai facut?? vorba lui Tanase. ca nici votu asta nu e imperativ, si daca n-ai majoritate parlamentara sa voteze legile necesare,nu se face in veci!
   De fapt,asta va doare,mai ales pe,basescu,ca daca trece referendumul cu constitutia,in varianta bicameralismului, votu furat de la oameni pentru unicameralism,devine nul de drept,nu mai va putea fi invocat niciodata.
   Nu-mi raspunde,ca nu ma intereseaza, nu esti un interlocutor onorabil,nu esti ”frecventabila”daca intelegi ce vreau sa spun!

   Apreciază

 7. Stely said

  @ Ionut – Citeste aici pentru ce si mai ales pentru cine ai „urlat „tu „asta-iarna „:

  http://www.reportervirtual.ro/2013/06/dosar-22-despre-dan-voiculescu-folosirea-trustului-media-in-afaceri-si-in-politica.html

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: