(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Banc/nota XXIV.

Posted by Arca lui Goe pe Iunie 28, 2013

Dintre toate omonimele cel mai omonim si mai notabil este bancul. Banc de pesti. Banc de nisip. Banc de lucru. Banc de proba. Banc (de) joc. Banc de râs… ne mai tinând cont si de femininul bancå. E clar ca limba românå se tine de bancuriSi noi la fel.

* * *


XXIV.
..

.


Inainte oamenii mergeau sa-si marturiseasca pacatele la preot. Mai tarziu la psiholog. Acum toti isi fac blog.

.

Supliment umoristic literar-hartistic:

Umoristul hilar de talie regionala Viorel Padina zice (pe bune) la dânsul in blog: Il acuz public pe ziaristu Mircea Marian de plagiat… oops. El a scris ca “Antena 3 conduce Romania” dupa ce eu scrisesem acelasi lucru, cu luni de zile in urma, p-aciia, aloo… Voi depune plangere la Parchetu General (n.b 😯 ), care evident ca va lasa totul balta si se va ocupa de plangerea Poeselului national & colosal… oops. In felul acesta, bietii tarani rumani, terrorizati – unii dintre ei  – de intrebarile cel putin stanjenitoare ce urmau sa li se puna de catre odiosii procorori, vor rasufla usurati si isi vor relua drumu spre ultraiertatoarea biserica traditionala ot Carpati. Mai mult decat atat: drept rasplata pentru fapta Poeselului-salvator, se vor inghesui sa cumpere “Planeta-Ou” pe care o va scoate “in curand”, pai cum dreaq, un alt inspirat Editor (nu din Galaxia Guttenberg, ci din Andromeda, in caz ca n-ati inteles despre ce onor Editor vbesc, cascatzeilor, voila… oops). (August 19, 2012 at 2:02pm) ? Faptu ca io am scris pentru o elita de pe net & nat, iar ziaristu Marian m-a furat c-un shpagat sau c-un ochi aruncat aci pe-nserat nu inseamna ca e vba de un plagiat mai de iertat, fiindca Marian ista e de-al nostru – ca madam PG, voila… -, curat bine intentionat, n-asa…? Pai se poa ? M-a mai furat de altfel, cu ani in urma, colega lu domnu Marian, Ioana Lupea, asa ca am deja un precedent de kkt…oops  (August 19, 2012 at 4:16pm).

* * *

Nu ca-i fabulos flåcaul Viorel? Mircea Badea flecareste. Gâdea respira. Voiculescu månanca. V.Stan e dement. Andreea Esca n-are oua. Nu-i oare evident ca toti il plagiaza pe poetul V.Padina? De unde se poate deduce pe cale logica ca toti acestia citesc ca pe apa blogul de la Corabia. Doua presupuneri geniale intr-una singura…

Feciorul fanfaron (avp) e un stupid. Plagiez pe cineva?

* * *

Supliment de supliment: Hilarul corabian ii livreaza lui Dragos Paul Aligca (III) o mostra a felului sau de a fi si de a se vedea (fudulul tot fudul, fabuloasa mostra):

21 iunie 2013 — AVP : Io am spus primul că memoria omului se va downloada… iar asta va însemna nemurirea (sau mai exact învierea), dar dacă am vorbit cu pereții ăștia, într-o țărișoară incapabilă de a percepe adevărata valoare și de a o promova, ce-i de făcut, dle Aligică, a…?

Apoi, cu mare speranta, se milogeste de dl. Goe sa-l injure vizavi de hilara enormitate, doar-doar  AVP : L-aștept și pe Dl Goe al lu Mboe Securistrigoe ca sa ma umple de traditionalele porkarii, din fundu pivnitii.

Iaca ii fac hatarul:  Viooricå, du-te må!

Pe urma un admirator ii atrage atentia asupra unuia dintre multii „precursori” ai ganditorului de la Corabia (recte dl. Asimov) care a formulat mult inaintea padinei chestiutele despre „impersonarea” omului pân download, de parca in comedia corabiana despre întâietate ar fi vorba si in asta ar consta aripa principala a ridicolului absolut. Dl. AVP incheie apoteotic zicand:

AVP Says:
22 iunie 2013 la 3:11 PM

Multumesc, dle Cinic. Daca o sa-mi cada in mana cartile indicate de dta (n.b. iaca niste brosurici ale anonimului Asimov), o sa le citesc si io si o sa vad ce si cum.

* * *

P.S. Radem noi radem, dar nu e râsul nostru, caci purceaua e moarta in cocina. Dl. Padina se comporta de parca ar fi redus mintal. Ti-e si frica sa razi de dânsul (nefiind tocmai deontologic sa te amuzi pe seama persoanelor cu handicap). Sa-l tratam totusi pe dl.AVP ca pe un om normal si så râdem asadar.

.

* * *

E vechi? E slab? Spune tu altul mai tare si mai nou! 🙂 

6 răspunsuri to “Banc/nota XXIV.”

 1. Stely said

  Continuare … 🙂

  nikuelektriku Says:
  23 iunie 2013 la 10:59 PM
  magistre avp,

  da’ stiu ca le scanatzi, nu gluma!

  emoticon hahaitore!

  AVP Says:
  23 iunie 2013 la 11:25 PM
  Da’ de unde… Pt ca ma cam pleectisec pe my blog, de cand Baietii si-au retras de aci si ‘admiratorii’, si ‘trolii’ (n-a mai ramas decat batranul trol ‘Dl Goe’, care pe langa misia-i de decredibilizare, demitizare & tocare a lui AVP, a avut si are si o pasarica proprie in dotare, imaginandu-si in AVP un rival in creatie & dragoste, ipochimenu frecand-o numai virtual, in spe, si de aceea i-a furat-o pe ‘Stely’, iar de-acum i-o coace si lu ‘CMM’, olele…), din cand in cand dau cate un search pe ‘AVP’, ca sa vad cine-i mai poarta zambete & strambete, si asa dadui si preste copitele-ti cam nepriatene, bre… Pai se poa, mey, nikule, elektricule ?I

  Cykyry Says:
  25 iunie 2013 la 5:43 PM
  AVP, in topicul de fata detractorii tai mai vechi sau mai noi (de exemplu un @niku elektriku sau chiar si @stely sau @cmm, ca sa nu mai vorbesc de altii, pe care n-are niciun rost sa-i pomenesc) au proba clara ca tu n-ai fost niciodata un admirator propriu-zis al lui “mbadea” sau al lui “felix”, cum colporteaza ei, ci ai fost pur si simplu un observator impartial sau un “cronicar”, cum ai spus chiar tu undeva, al fenomenului netocratic ce se dezvolta in Romania, insa pe ipochimeni nu-i intereseaza asa-ceva, desigur. Ei au ordin sa te discrediteze si sa te minimalizeze oricum si orice ai zice sau ai face, pentru ca in felul acesta numele si scrierile tale sa fie cat mai putin vizibile si credibile in batalia politica ce va urma si care se va duce – asa cum s-a scapat Basescu – pe Facebook. Nu stiu daca ai obesrvat ca fosta ta fanitza, Steliana, care actualmente nu iese din ordinele “comandantului” Grebu de la Paris, dupa ce s-a despartit critic de tine si s-a ferit sa mai comenteze aci, ca si ceilalti ciraci, spre a nu ti se mai face platforma, fie ea si negativa, asa cum o tot indeamna grijuliul DG, se straduieste sa infiripeze o noua platforma de discutii “portokaki” chiar pe wallu ei, evident ca la initiativa papusarilor care probabil au racolat-o si au determinat-o sa te insulte (asa cum a facut-o alaltarea) intr-un mod stupefiant, spre a-ti stirbi – si in felul acesta – din prestigiu. Inca nu mi-e clar rolul lui @CMM si al @Florentinei Borgovan in aceasta murdara operatiune, insa ma tem ca rolul lor e de a arata publicului ca singurii prieteni care ti-au mai ramas sunt niste isterici, vai, niste ciudati ori chiar niste sonati… Inca te ma intreb : de ce nu inchizi comentariile, prietene ? In felul acesta ai scapa si de tocaneala lui goe, care imi inchipui ca “hurla” non-stop la spam, ca un turbat, si ti-ai vedea si de treaba, vreau sa spun de creatie…

  Realizezi ca ai ramas singurul rezistent anticomunist si antisecurist, ca si altadata, AVP? Sau cel putin ca asa te percep cadrele si organele care au fost si e… ?

  AVP Says:
  25 iunie 2013 la 6:10 PM
  N-ar fi exclus sa fie chiar cum zici tu, mha, cykyry… Si ce-am rezolva, daca am sti precis ca e asa… ? Asta e situatia si natia.

  CMM Says:
  25 iunie 2013 la 6:55 PM
  Nu mai sunt prietena cu AVP. M-am retras din “murdara operatiune”. Murdaria s-a instalat aici si acum.

  AVP Says:
  25 iunie 2013 la 6:56 PM
  Pai io ce spuneam, soro… ? Asta e situatia si natia…

  CMM Says:
  25 iunie 2013 la 7:03 PM
  Nu suntem frati. Iar situatia si natia sunt exact cele pe care le-ai ales.
  Cu regret, te-am sters for ever din lista de prieteni. Nu vreau sa te mai compromit.
  In real, nu voi mai pomeni niciodata numele tau, nici eu nici cei apropiati mie. Nu vrem sa te compromitem.

  AVP Says:
  25 iunie 2013 la 7:24 PM
  CMM, in situatia mea, eu nu pot exclude nicio posibilitate, din pacate. Nu ma poti condamna pentru ca judec ca un om lucid, nu ca un amic habotnic sau tampit. Mai bine ti-ai reconfigura figura publica si ai renunta la mult prea excentricele ‘experimente’. Cu alte cuvinte, cura te ipsum.

  CMM Says:
  25 iunie 2013 la 7:27 PM
  Te-am blocat. E singurul meu raspuns. M-ai jignit profund si ireparabil. Putini oameni au reusit asta in cei 65 de ani de viata ai mei. Vom uita ca existi.

  CMM Says:
  25 iunie 2013 la 7:29 PM
  Pastrez tot ce s-a scris aici, ca argument al comportamentului meu.

  CMM Says:
  25 iunie 2013 la 7:36 PM
  Sotul meu mi-a permis sa scriu aici ca dezaprobă atitudinea ta.

  Asta-i tot. Esti liber.

  AVP Says:
  25 iunie 2013 la 7:49 PM
  CMM, imi pare extrem de rau daca te-ai simit jignita… Pe de alta parte, iti spun si tie ce le-am spus tuturor celor care au trecut pe-aci : eu nu am invitat pe nimeni in mod special pe my blog si nici nu gonesc pe nimeni, aloo, decat pe cei care nu vor sa respecte nicio regula. Si nu, nu vreau sa fac niciun fel de captatio benevolentiae spre a pastra pe langa mine niste pretini din puf de papadie, cu care la o adica n-as avea curaj nici sa trec strada pe rosu, darmite sa ne aventuram impreuna in Templatele din ‘Cartea Vietii’, olelie…? Adicatelea, ori sa ma bat cu infioratorii securisti & quasari, ori sa am grija ca nu cumva sa va calc pe bombeuri ori pe salvari… oops Mai bine lipsa, zau.

  ps: Iti spun si aici ce ti-am spus in mesageria de pe fb : nu-l amesteca pe distinsul si seriosul tau soţ in toate jocurile si experimentele tale cam la limita cea mai cea, draga mea… Zau ca nu merita tot zbuciumul ista

  CMM Says:
  25 iunie 2013 la 8:04 PM
  Finita la Comedia.

  CMM Says:
  26 iunie 2013 la 5:43 PM
  Chiar o comedie…( abia acum am avut chef sa citesc ce ai postat ieri).

  Cum de nu realizezi ca nu esti in masura sa-mi dai mie lectii de munca si de viata?

  Cum de nu realizezi ca nu pricepi nimic din ce fac eu si ai mei, ca nu pricepi nimic din ce fac vizitatorii tai, ca nu pricepi nimic din ce ti se intampla?

  Pentru mine, chiar finita comedia asta, bine zisei ieri.

  Cykyry Says:
  26 iunie 2013 la 6:09 PM
  Sa intelegem ca proiectul marii opere de interpretare a “Planetei-Ou” a cazut definitiv si irevocabil, doamna Mecu, si ca ati luat inteleapta hotarare de a va alatura echipei de troli denigratori ai lui AVP, coordonata de comandantii “goe securistrigoe” si al lu parisianu, zi sa-i zic, alaturi – intre altii – de ultima dintre fostele “vestale” ale mult hulitului poet, prietena dv, fosta si actuala activista de partid, “Stely”… ? In aceasta situatie, astept ca in apararea bietului om sa sara ultimul abenceraj, “neamtu tiganu”, caci il manaca naiba neamu…

  ps. Scuze, amice AVP, dar nu m-am putut abtine.

  CMM Says:
  26 iunie 2013 la 7:15 PM
  D-le Cykyry,
  Va astept pentru o discutie fara masca, cu numele dumneavoastra real. In facebook, sub ochiul public, nu aici. Aici, finita la comedia.

  CMM Says:
  26 iunie 2013 la 7:23 PM
  PS. Iar ceea ce eu voi face, in nume propriu si sub ochiul public, in real, toata lumea, inclusiv cea virtuala, va putea vedea si evalua. Adevarul va va elibera de indoieli, supozitii si angoase.

  Deocamdata, hai sa continuam jocul fair play, in facebook, si fara masca. Daca aveti curaj. Daca nu, nu.

  Cykyry Says:
  26 iunie 2013 la 7:31 PM
  Nu am de purtat nicio discutie cu dv, doamna. Fereasca sfantul ! Cat despre masca, avand in vedere multiplele masti pe care le-ati etalat in timpul mengelienelor ++ dv “experimente” pe bieti oameni vii, fie ei si “goi” sau “stely”, mai bine n-as mai vorbi (rima este involuntara, n-am de gand sa-i fur stilul lui AVP)

  *********************************

  ++ Josef Mengele (n. 16 martie 1911, Günzburg, Bavaria – d. 7 februarie 1979, ?) supranumit „Îngerul morții” a fost un medic german care, în calitate de căpitan SS, a inițiat și condus odioasele „selecții” ale evreilor deportați din toată Europa pentru exterminarea (Endlösung der Judenfrage) lor de la Auschwitz-Birkenau. A efectuat experimente inumane pe deportați, mai ales pe cupluri de gemeni.

  CMM Says:
  26 iunie 2013 la 10:05 PM
  Bine, hai sa mai luam o portie de comedie! Finita una, pornita alta. Special for you, mister.

  Frică viscerala si proiectii infantile. Cam ăsta sunteti.

  Eu mi-am asumat toate “mastile”, mi le asum si acum. Dovada e ca imi cunoasteti numele. Care e numele dvs.? Ce masti va asumati? Care va e rostul social?

  Tare va e frica de mine, o femeie fara masca. Oare de ce? Iata o buna intrebare de cercetare.

  Oamenii pe care i-am observat prin observare participativa au fost informati de mine ce fac. Inainte de asta m-au agresat, in varii moduri. Eu le-am vorbit elegant. Asa cum vorbesc si cu dvs. acum. Detin argumente. Pentru roman.

  Realizati ca v-ati oferit voluntar, aici, ca obiect de studiu pentru mine?
  Fac acum o observare participativa pe dvs. Sunteti binevenit in viitorul meu roman.

  Sunteti ignorant, nu faceti deosebirea intre experiment si observare participativa, nu-i nimic, puteti invata din mers.

  Oricum, cunoasteti bine Troaca, domnule “coleg” al lui AVP. Ce ati cautat pe acolo, please? Ati insotit-o pe Ioana Popa, devenita acum Faith Hearth? Ce curiozitati stiintifice v-au manat?

  Hei, va astept la o discutie fair play in facebook. Sau preferati sa ramaneti obiectul meu de studiu prin observare participativa, “aici si acum”?

  Tina B Says:
  26 iunie 2013 la 12:56 AM
  “o tzara caraghioasa si plina de omor !- un” vers ” extraordinar” si care iti da fiori reci pe sira spinarii ! Pentru ca e adevarat ! Ca o ghilotina ! Probabil ca Bacovia a vrut sa ne menajeze !…

  Nicu Margarit Says:
  26 iunie 2013 la 6:23 AM
  Incerc sa nu uit ca postarile de aici au fost facute acum mai bine de un an. Pentru o buna dezvoltare a societatii e nevoie de continuitate…

  AVP Says:
  26 iunie 2013 la 9:22 PM
  Tina B si Nicu Margarit : multumesc pt sustinere si decenţă.

  CMM & Cykyry, va invit sa va pastrati in limitele unui dialog civilizat, altfel va banez.

  Stely : vei iesi din cusca lu Akismet numai dupa ce iti vei cere scuze.

  CMM Says:
  26 iunie 2013 la 10:20 PM
  Eu devin OBSERVATOR. Voi participa doar sufleteste cand ma va agresa “colegul” dvs., devenit obiect de studiu pentru mine.

  CMM Says:
  26 iunie 2013 la 10:24 PM
  Am o singura frustrare. Nu-i vad bine culoarea ochilor.

  Stiu insa sigur ca cineva, un baiat mascat, se amuza copios acum.

  Blog linistit, Sir!

  CMM Says:
  26 iunie 2013 la 10:28 PM
  @All, de adios: Si nu uitati sa respirati!

  • Stely said

   La psihiatru :
   – Povesteşte-mi totul în ordine cronologică. Ce-ai facut prima dată?
   – La început am creat cerul şi pămîntul… Pe urmă am început să am necazuri…

  • Radu Humor said

   Curios cum s-a sărit peste acest comentariu care era imediat după ultimul de aici :

   agaX Says:
   27 iunie 2013 la 11:46 PM
   se cearta lumea … semn ca procesul de constructie a statului basescian modern inca nu s-a incheiat.

   atit de modern si de hot (englezul, nu smanglitorul), c-a reincalzit si ginditorul cela exterior al vechii inselatoare a comunistilor, cind cu fierbintile vibratii ale unui virf stelar preotesc.

   a tradat dinsa, la fierbinteala, ditamai partidul, daramite pe bietul poet.

   pai da, la tinerete dam tarisoara pe bat, dar la batrinete ne scoatem pirleala si aruncam poezia la cos ca sa salvam statul modern.

   cit eroism intr-un trup asa de mic!

 2. Stely said

 3. Stely said

  -Si cum de vi-a venit ideea sa furati masina parcata la gardul cimitirului?
  -Pai, am crezut ca proprietaru este mort, domnule judecator!…

 4. Stely said

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: