(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Banc/nota XXVI.

Posted by Arca lui Goe pe iunie 29, 2013

Dintre toate omonimele cel mai omonim si mai notabil este bancul. Banc de pesti. Banc de nisip. Banc de lucru. Banc de proba. Banc (de) joc. Banc de râs… ne mai tinând cont si de femininul bancå. E clar ca limba românå se tine de bancuriSi noi la fel.

* * *


XXVI.
.

 

Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc.

Melcul,nervos: „Ia asculta, ma! Ce-a fost faza asta de adineauri?

 

.

 

.

* * *

E vechi? E slab? Spune tu altul mai tare si mai nou! 🙂 

6 răspunsuri sa “Banc/nota XXVI.”

 1. Stely said

  Vorbesc două prietene:
  – Psihologul mi-a recomandat o modalitate foarte bună de a adormi repede. Numar până la trei şi adorm instantaneu.
  – Aşa de repede?
  – Nu întotdeauna. Ieri, de exemplu, am numărat până la patru, dimineaţa!

  Apreciază

 2. Stely said

  Apreciază

 3. Stely said

  Apreciază

 4. Stely said

  Apreciază

 5. raduprajan said

  UN MESAJ PENTRU AURELIAN PAVELESCU IN SPECIAL SI DESPRE PARLAMENTUL UNICAMERAL IN GENERAL: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/06/29/un-mesaj-pentru-aurelian-pavelescu-in-special-si-despre-parlamentul-unicameral-in-general/.

  Apreciază

 6. Stely said

  @Raduprajan ,
  Presupun ca ati adus aici” scrisorica „asta( plina de umor) ca sa intrati in topul celor mai bune bancuri. Nu stiu la ce v- ati asteptat d-voastra , dar daca ati crezut ca veti enerva pe cineva v-ati inselat. Pe mine una nu ma mai enerveaza demult timp antibasistii , ba dimpotriva ma amuza copios, ca acum de exemplu.
  Nu stiu ce va face d-l Pavelescu , dar banuiesc ca nu se va deranja sa va raspunda, intrucit materialul (scrisorica) este neclar si lipsit de logica.
  Adica , ce vreti de fapt ? Sa va raspunda , de exemplu, la aberatia precum ca in 2012 „poporul suveran” a votat in proportie de 60% USL ? Pai ce legatura are una cu alta ?L-ati auzit d-voastra pe Traian Basescu , in pofida faptului ca alegerilie parlamentare au fost validate de CCR , ca refuza sa investeasca noul guvern rezultat din votul alegatorilor – asa cum refuza iata majoritatea parlamentara USL , sustinuta de niste trepadusi frustrati cum sunteti dvs ( din pacate multi ca dvs ) sa puna in aplicare referendumul pentru unicameral si 300 de parlamentari ?
  Raspunsul lui Pavelescu, al CC , al meu si al multora ca mine a fost si va ramine la fel de clar : referendumul pentru unicameral trebuie pus in aplicare pentru simplu motiv ca s-a desfasurat cu respectarea normelor legale existente intr-o tara democratica ;la fel cum s-a procedat si cu alegerile parlamentare, precum si cu cele doua referendumuri de demitere a Presedintelui Traian Basescu.
  @Raduprajan , v-as pune si eu citeva intrebari , presupunind ca ati votat „Nu” la referendumul pentru unicameral si 300 parlamentari : 1.puteti sa spuneti ce legi, principii , reguli democratice s-ar incalca daca s-ar pune in aplicare referendumul pentru unicameral ?
  2. cu ce v-ar afecta pe dvs , ca cetatean , existenta unui parlament unicameral ?
  P.S. Voi considera ,in caz ca nu veti raspunde, ca nu aveti habar de nimic si ca scopul propus ,acela de a ne enerva s-a soldat cu un esec lamentabil . Dar am avut si eu un scop cind m-am decis sa va raspund : anume , sa ma amuz cind voi vedea ca veti bate in retragere , asa cum au facut Dl Nimeni , Mitzaa Biciclista si inca vreo citiva , care au tot incercat din( cind in cind ) sa ma enerveze . 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: