(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

Câte like-uri îi trebuie unui om?

Posted by Arca lui Goe pe august 25, 2013

Printr-o uluitoare coincidenta (Ce coincidenta! Ce coincidenta! Ce coincidenta!) doi dintre cei mai buni prieteni virtuali ai d-lui Goe (Top Ten), dl.Nimeni si dl.Cineva (aka avp) au avut de curand de celebrat niste frumoase si similare realizari, impliniri, succese. Au sarbatorit fiecare implinirea a cate 100 de like-uri. Va dati seama? O intreaga suta. Centenar. Si nu asa pentru vreo postare anume sau pentru vreun comentariu ci pentru intreaga activitate. Iar daca a fost de sarbatorit n-au stat pe ganduri si au facut cunoscut lumii intregi respectiva performanta, ca sa ne putem bucuram cu totii impreuna cu ei. Daca mai este inca cineva care n-a aflat (dar cine ar mai putea fi?) ne facem si noi datoria si, amintitind aceste frumoase performante, mentionam locurile unde se organizeza festivitatile (felicitarile, masa si dansul) prilejuite de rotundele impliniri.

Dl.Nimeni: O bomba borna in calea blogului – 100 likes on blog

Dl.Cineva: Planeta ou are… 100 de like-uri din 7 miliarde.

Le transmitem amandoura (si pe aceasta cale) felicitari si din partea noastra. Le dorim multe-nainte, iar cand vor ajunge sa fie milionari sa-si aminteasca si de noi. Ii rog pe carcotasi sa se abtina sa aminteasca despre pitzipoance care obtin mii de like-uri pentru o (singura) poza postata pe net, ori pentru vreun artist amator care, postand o poza facuta cu telefonul, in care surprinde un pescarus in zbor, obtine intr-o singura zi cateva sute de like-uri, or despre alti favorizati ai soartei care pot posta retzeta si poza unei Omlete cu ou, avand asigurate aceleasi nenumarate like-uri. Acelea sunt succesuri facile. Amicii mei au ales the hard way. Cu perseverenta vor progresa. Este bine ca au inceput sa celebreze din vreme. Cand vor atinge milionul vor fi deja modesti, discreti (unii dintre ei sunt deja, cam toti), satui de celebrare. Lumea va intelege ca pentru ei milionul ala nu inseamna nimic. Traiasca prima suta. Traiasca lupta pentru pace. Si pacea intre popoare. Va rog, aplauze furtunoase si prelungite pentru cei doi performeri. Din partea noastra o dedicatie. O dedicatie la doi performeri:

UPDATE: S-ar cuveni totusi unele precizari… Este adevarat ca cei doi buni amici ai nostri, desi ei intre ei nu se prea cunosc, cu toate ca-cunostinte comune cu amandoi am avea destule, slava Domnului, au, prin coincidenta, multe lucruri in comun. Si nu ne referim aici la atiudinea ordinara, adica-comuna (cu a altora) fata de dl.Goe. Aceea nu conteaza. Se deconteaza din partea casei. Turcu’ plateste. Nu. Au ei altele in comun precum dorinta fierbinte de a produce zgomot in liniste, in pace (si onor), in tihna, in public, cu public, cu martori si fara contrazicatori care sa le cante zicatori in gingasele urechi (ca sunt si foarte sensibili). Ar mai fi si altele. Dar dincolo de aceste asemanari, trebuie mentionat ca intre cei doi exista si deosebiri. Mari. Dl.Nimeni este un domn. Si este om bun. Un om capabil sa-l inteleaga si pe celalalt, sa accepte (uneori) ca a gresit, sa fie intelegator, impaciuitor, intelept (cateodata), sa fie capabil de compromisuri rezonabile, sa mai inchida ochii la pacatele altora, sa mai ierte (de-adevaratelea si fara sa faca declaratii sforaitoare in acest sens), sa fie indulgent. Celalalt nu. Si nu. Si nu. Si etc. In fapt in anuntul unuia (singur) dintre ei, vizavi de suta de like-uri, nu exista nimic negativ, nimic rau, prostesc, caraghios, nu exita trufie si fanfaronada, sau sperante desarte ci, poate, doar un pic de amuzanta naivitate si olecutzå de ridicol. Pentru cei care nu sunt dispusi sa accepte conventiile teatrale si exagerarile histrionilor pe scene din HUVACA, includerea d-lui Nimeni in pamfletul autoironic (da, da, autoironic) despre cate like-uri (sau dis-like-uri – tot aceea; noi preferam dis-like-urile pentru ca sunt, cu o mai mare probabilitate, sincere) ii trebuie unui om, poate aparea ca deplasata, o (s)fortare inutila si daunatoare. Este exagerarea care sugereaza ca am avut ce exagera. Ne-am râs si noi… Singura exagerare inacceptabila ramane alaturarea d-lui Nimeni cu tzaranoiul de la Corabia si impresia ca i-am considera intrucatva echivalenti. Nici vorba. Ca sa nu mai existe aceasta impresie (pentru cei care si-o vor fi facut-o din nestiinta) iata ca facem aceste cuvenite precizari care speram sa mai repereze din onoarea d-lui Nimeni fata cu rusinea de a fi comparat cu ne-dl. AVP. In rest ramane cum am vorbit. Ca-n tren. Urmeaza sârba-n caruta.

UPDATE II.  Acest „update” a fost retras.

UPDATE III. Am retras „update II” pentru ca (a) prea era plin de obscenitati dar mai ales (b) pentru ca ii deruta total pe unii dintre suferinzii flegmatici veniti la tratament si vindecare pe Arca lui Goe. La unii dintre ei (doi deocamdata) se simt ameliorari substantiale. Miracolele Arcei lui Goe. Dupa ce amandoi l-au scuipat din rarunchi, plini de re/sentimente perene, de fanfaronul de la Corabia, iata minunea… Cei doi (Carmen si Radu) au venit aici sa-i ia apararea aceluia impotriva unor mici si nevinovate ironii. Nu ca-i minune Dumnezeiasca? Arca miracolelor. In timp ce, dar tot numai pe Arca lui Goe (nu ratati) o alta „entitate” care-l slåvea pe falsul profet de la Corabia a fost vindecata si eliberata prin exorcizare. Bine… minuni arcaluigoeologice au fost multe, nu-i momentul sa le trecem in revista, dar acestea doua au mare potential ilustrativ vizavi de metodele psiho-terapeutice pe baza de magie alba practicate pe Arca lui Goe, doamnelor si domnilor… Dar sa nu ne luam cu vorba. Suntem datori ca prin acest al-III-lea amendament (poate ultimul) sa ne exprim ingrijorarea ca vizitatorii alesi (alesi pe spranceana, vite de persoane alease, ma scuzati ca n-am diacritice) au plonjat in pretext si paricular ratand motivele si generalul. Pai ca sa facem bâza de d-ni Nimeni si Padina ne-am obosit noi tastatura? Sa facem ceea ce pot face foarte bine si dansi fara niciun sprijin de la noi? Oare cu asta ne ocupam noi aici? Cei doi domni au fost folositi ca simple pretexte (culese din spatiul public huvachian), puncte de plecare, exemple ilustrative pe intelesul tuturor care sa faca deschiderea catre tema reala a topicului:

The art of asking

„Don’t make people pay for music, says Amanda Palmer. Let them. In a passionate talk that begins in her days as a street performer (drop a dollar in the hat for the Eight-Foot Bride!), she examines the new relationship between artist and fan…”

Toata lumumea (doi omanaci obositi si obositori) s-au cramponat, impotmolindu-se, in nimeni si padina producand panica si ducand (a cata oara?) discutia in derizoriu in subsolul (cala) Arcei lui Goe (unde nu-i lumina).  Sper ca asta sa (le) fie o raza si sa se râzå.

UPDATE IV. Gratie amabilitatii d-nei Stely de a face munca de „arheologie” pe net (ii multumim pentru ajutor si dedicatie), acum avem la dispozitie filmul intitulat „The art of asking” si in limba romana:Arta de a cere. Poate ca acum va deveni accesibil mai multora (inclusiv acelora) asa incat chiar si de va fi sa nu mai zicem nici „pâs” despre acest subiect, vom avea ocazia sa invatam si sa ne imbatam (impreuna sau separat) meditatnd nitel la arta de a cere, care nu-i tot una cu arta de a solicita. Inca o data va dorim vizionare placuta si fertila. Acelora… (nu d-na Stely?).

63 răspunsuri to “Câte like-uri îi trebuie unui om?”

  1. marginalia non turpia said

    ”Gura lumii numai pământul o astupă”.

    Anton Pann în ”Povestea vorbii”

    Apreciază

  2. marginalia non turpia said

    SAU:

    Absentii sunt asasinati prin barfa.

    Paul Carron

    Apreciază

  3. RALG said

    UPDATE: S-ar cuveni totusi unele precizari… Este adevarat ca cei doi buni amici ai nostri, desi ei intre ei nu se prea cunosc, cu toate ca-cunostinte comune cu amandoi am avea destule, slava Domnului, au, prin coincidenta, multe lucruri in comun. Si nu ne referim aici la atiudinea ordinara, adica-comuna (cu a altora) fata de dl.Goe. Aceea nu conteaza. Se deconteaza din partea casei. Turcu’ plateste. Nu. Au ei altele in comun precum dorinta fierbinte de a produce zgomot in liniste, in pace (si onor), in tihna, in public, cu public, cu martori si fara contrazicatori care sa le cante zicatori in gingasele urechi (ca sunt si foarte sensibili). Ar mai fi si altele. Dar dincolo de aceste asemanari, trebuie mentionat ca intre cei doi exista si deosebiri. Mari. Dl.Nimeni este un domn. Si este om bun. Un om capabil sa-l inteleaga si pe celalalt, sa accepte (uneori) ca a gresit, sa fie intelegator, impaciuitor, intelept (cateodata), sa fie capabil de compromisuri rezonabile, sa mai inchida ochii la pacatele altora, sa mai ierte (de-adevaratelea si fara sa faca declaratii sforaitoare in acest sens), sa fie indulgent. Celalalt nu. Si nu. Si nu. Si etc. In fapt in anuntul unuia (singur) dintre ei, vizavi de suta de like-uri, nu exista nimic negativ, nimic rau, prostesc, caraghios, nu exita trufie si fanfaronada, sau sperante desarte ci, poate, doar un pic de amuzanta naivitate si olecutzå de ridicol. Pentru cei care nu sunt dispusi sa accepte conventiile teatrale si exagerarile histrionilor pe scene din HUVACA, includerea d-lui Nimeni in pamfletul autoironic (da, da, autoironic) despre cate like-uri (sau dis-like-uri – tot aceea; noi preferam dis-like-urile pentru ca sunt, cu o mai mare probabilitate, sincere) ii trebuie unui om, poate aparea ca deplasata, o (s)fortare inutila si daunatoare. Este exagerarea care sugereaza ca am avut ce exagera. Ne-am râs si noi… Singura exagerare inacceptabila ramane alaturarea d-lui Nimeni cu tzaranoiul de la Corabia si impresia ca i-am considera intrucatva echivalenti. Nici vorba. Ca sa nu mai existe aceasta impresie (pentru cei care si-o vor fi facut-o din nestiinta) iata ca facem aceste cuvenite precizari care speram sa mai repereze din onoarea d-lui Nimeni fata cu rusinea de a fi comparat cu ne-dl. AVP. In rest ramane cum am vorbit. Ca-n tren. Urmeaza sârba-n caruta.

    Apreciază

  4. marginalia non turpia said

    „Iar eşti român?”

    Apreciază

    • RALG said

      Pai vad ca intra-adevar va f…ramanta tare rau grija noastra, dar cand sa obtineti si d-voastra o satisfactie acolo… nimica, pauza, lipsa, absenta, chin… Ramaneti f.rigida. Adica inflexibila. Insistenta d-voastra de a va f…face de lucru singura pe Arca lui Goe, chiar si dupa Banc-Nota f…finala ne a-muza ca intotdeanuna. Nu asta ramasese sa fiti d-voastra? Muza care ne amuza. Care va sa zica ca pe d-voastra va fute grija ca ne-ar fute pe noi grija altora, iar pentru asta sunteti gata sa le smulgeti altora din gura vorbele potrivite. Alergati ca o albina din zdup in zdup prin HUVACA (si chiar si pe la clasici) ca sa vedeti cine ce-a mai zis despre dl.Goe. Apoi, cuminte, plina de sperante veniti si r-apport-ati cee-ati gasit. Bravo Carmen. 5, stai jos. Sezi! Sezi! Asa…

      Dl.Goe (aparte, catre public); Fata asta e monumentala. Un troll de zile mari. Ne-a pus Dumnezeu mana in cap.

      Apreciază

  5. Radu Humor said

    Din pricina trolului „Dl.Goe”, care mă hărțuiește non-stop (de 3 ani necontenit, aproape zi de zi, efectiv), inclusiv la spam, fără ca vreun rumân să pară că se sinchisește de acest lucru, mă văd nevoit, cu părere de rău, să închid comentariile pe my blog (azi, 11.08.2013). Mulțumesc pentru înțelegere.

    Apreciază

    • RALG said

      Vezi ma lighioana? Ai scapat de acuzatii. Nu te mai considera AVP cauza starii sale de depresie din ultimii 3, 30 sau 60 de ani si nu te mai urmareste prin hyperspatii cu interpolu’ cu renelu’ si cu romtelecomu’ sa te bange-n cremenal pentru calomniile si insomniile pe care i le-ai produs. Si in loc sa ne multumesti ca te-am scos de sub urmarirea penala tu (loazå) ce faci? Vii cu pâra. Turnatorule. Securistule. Pui de legionar ce esti. Lepra. Cacareaza. Ca mai glumim si noi.

      P.S. D-le Radu H. vad ca ati fost furat de val(uri) si invåluit in voaluri, ne bagand de seama cadrul si cadrele. De unde pana unde credeti d-voastra ca toata lumea ar trebui sa fie la curent si sa stie de unde faceti d-voastra copy-paste fara ghilimele. Domnule åia care „stie” n-avea nevoie de uluitorul d-voastra aport, iara cei care nu stiu o sa ramana nedumeriti. Pentru rigoare si corectitudine deontologica, din respect pentru cititor (ba boule) trebuia sa precizati in clar cine este bloggerul din care citati si sa dati un link catre locul cu pricina, ca sa se inteleaga ce balmajeste si gura lu’ d-voastra. Faceti o munca de mantuiala. Sunteti un troll de cacat.

      P.P.S. Citatul produs de catre dl.Radu H. este copiat de pe blogul de la Corabia unde este folosit de catre poetul AVP ca motto, eratta, deviza, slogan si justificare a incapacitatii sale de a accepta (a) orice forma de dialog. si (b) faptul ca nu-l baga nici dracu-n seama, scotandu-l pe dl.Goe vinovat de relele care i se intampla lui, boului la senectute. Nu ne deranjeaza. Cel mult ar putea sa ne deranjeze faptul ca in viziunea sa suntem capatul unui sir care-i include ca precursori pe amaratul asta de Radu Humor si pe „aviatorul” Neamtzu Tiganu (din neamul Calomfirestilor). Incolo nu. Ce mi-e Abalaru, ce mi-e Hojbota? Niste „imputzinåri” pe lânga-care dl.Nimeni (de ex., in context) poate trece drept un munte.

      Apreciază

  6. Radu Humor said

    Dl.Goe on 24 august 2013 la 6:46 pm said:
    Ce coincidenta! Ce coincidenta! Ce coincidenta! Ati primit 100 de like-uri, intocmai cate a primit si “Planeta ou” spre gloria nemuritoare a muritorului ei autor (Dl.Cinvea). La fel ca si d-voastra (si cate alte profunde asemanari nu partajati cu acel autor) si d-lui a simtit nevoia sa anunte lumii cele 100 (o intreaga suta) de like-uri. Felicitari si din partea noastra. Multe-nainte va dorim. Cand veti fi milionar sa va amintiti si de noi. Cu drag al d-voastra dl. Goe.

    P.S. Mai aveti dorinta de a nu-l mai avea pe dl.Goe printre comentatori? Sunteti dispus sa faceti ceva pentru asta? Adica sa platiti un pret (caci nimic nu e gratis pe lumea asta)… In caz ca da sunt gata sa va fac o oferta, caci am deja mai multi clienti in asteptare care-mi cer sa-i ignor (dar de calitate), nemultumiti fiind de felul in care ii bag in seama. Unii chiar au tras concluzia ca bagandu-i in seama i-as iubi, cu patima, cu dragoste si dor. Motiv pentru care-i de dor de crudul meu amor a pieptului lor coarde. Astept raspunsul d-voastra la post restant.

    Răspunde ↓

    dlnimeni
    on 24 august 2013 la 8:53 pm said:
    Va consumati timp si imi consumati si mie timp cu lucruri lipsite de importanta. Si cred ca e pacat ca faceti pe cabotinul.
    Atunci cind v-am sugerat sa nu mai comentati pe acest blog, v-am sfatuit de bine, dupa parerea mea. Desigur ca faceti asa cum credeti.

    Răspunde ↓

    Dl.Goe
    on 24 august 2013 la 9:30 pm said:
    Dar calic mai sunteti. Aveti dorinte dar n-ati vrea sa platiti nimic pentru a vi le satisface. Sau poate va imaginati ca daca v-am prins la stramtoare o sa va cer luna de pe cer si jumatate din vinul de anul acesta… Haideti domnuleeee… Nimeni, oameni suntem. Ne intelegem noi. Ne-am fi inteles…

    Aaaa, dar daca-mi urmariti mie binele atunci da, asa semnez. O dam anonima. Si mai vedem noi. Eu vorbisem serios… Ca intotdeauna. Stie ‘m-neaei.

    Apreciază

    • Radu Humor said

      Eşti jalnic Goe !
      Adică provoci jale peste tot pe unde ajungi 😆
      De caracter nu mai vorbesc 😉
      Că nu-l ai…tot timpul sub observaţie !
      În rest, eşti okk 🙄

      Apreciază

  7. arcaluigoe said

    UPDATE III. Am retras „update II” pentru ca (a) prea era plin de obscenitati dar mai ales (b) pentru ca ii deruta total pe unii dintre suferinzii flegmatici veniti la tratament si vindecare pe Arca lui Goe. La unii dintre ei (doi deocamdata) se simt ameliorari substantiale. Miracolele Arcei lui Goe. Dupa ce amandoi l-au scuipat din rarunchi, plini de re/sentimente perene, de fanfaronul de la Corabia, iata minunea… Cei doi (Carmen si Radu) au venit aici sa-i ia apararea aceluia impotriva unor mici si nevinovate ironii. Nu ca-i minune Dumnezeiasca? Arca miracolelor. In timp ce, dar tot numai pe Arca lui Goe (nu ratati) o alta „entitate” care-l slåvea pe falsul profet de la Corabia a fost vindecata si eliberata prin exorcizare. Bine… minuni arcaluigoeologice au fost multe, nu-i momentul sa le trecem in revista, dar acestea doua au mare potential ilustrativ vizavi de metodele psiho-terapeutice pe baza de magie alba practicate pe Arca lui Goe, doamnelor si domnilor… Dar sa nu ne luam cu vorba. Suntem datori ca prin acest al-III-lea amendament (poate ultimul) sa ne exprim ingrijorarea ca vizitatorii alesi (alesi pe spranceana, vite de persoane alease, ma scuzati ca n-am diacritice) au plonjat in pretext si paricular ratand motivele si generalul. Pai ca sa facem bâza de d-ni Nimeni si Padina ne-am obosit noi tastatura? Sa facem ceea ce pot face foarte bine si dansi fara niciun sprijin de la noi? Oare cu asta ne ocupam noi aici? Cei doi domni au fost folositi ca simple pretexte (culese din spatiul public huvachian), puncte de plecare, exemple ilustrative pe intelesul tuturor care sa faca deschiderea catre tema reala a topicului:

    The art of asking

    „Don’t make people pay for music, says Amanda Palmer. Let them. In a passionate talk that begins in her days as a street performer (drop a dollar in the hat for the Eight-Foot Bride!), she examines the new relationship between artist and fan…”

    Toata lumumea (doi omanaci obositi si obositori) s-au cramponat, impotmolindu-se, in nimeni si padina producand panica si ducand (a cata oara?) discutia in derizoriu in subsolul (cala) Arcei lui Goe (unde nu-i lumina).  Sper ca asta sa (le) fie o raza si sa se râzå.

     

    Apreciază

    • INTJ said

      you don’t have to ask. asking is begging (and thus feeding the others greed) … be it for money, attention, love, … you name it. one should never have to ask (for anything) …

      ps: (for example) people see christmas (just a day like any other, in the calendar) trees every year … and every year they ignore the clues.

      Apreciază

      • RALG said

        @INTJ – POPL.

        P.S. D-le INTJ as vrea sa va fac o marturisire. Primiti cu marturisirea? Nu mai conteaza acumaa ca si asa n-am mai putea fi opriti din drum intrucat nu se poate da „timpul” inapoi. In general nu prea ne pasa de dinamica vizitelor pe Arca lui Goe, mai intai pentru ca asa suntem noi mai nesimtitori din firea noastra si, mai apoi (dar mai important), pentru ca ca exista motive, motivatii si ratiuni contradictorii foarte solide, care ne fac sa dorim intens, in egala masura, (a) sa nu mai vedem picior de vizitator-comentator pe aici si (b) invers, sa avem lume prezenta la taina, comentatori, oaspeti, orice fel, care-cum (chiar si ca tanti Mitza manelista ofticoasa). Prin urmare oricum ar fi ne e bine, ceea ce ne face sa fim cam indiferenti, indolenti si nebagatori de seama cand unul pleaca, (si) altul vine in asta lume a-l urma (lumea Arcei) si sa nu ne ingrijoreze nici absentele prea indelungate ale unora si nici sosirile prea dese ale altora.Totusi in cazul d-voastra, fara voia noastra, obisnuiti in ultima vreme cu un anumit ritm al comentariilor postate, va marturisim ca fiecare absenta mai indelungata ne trezezeste ingrijorari suspecte, spontane si inexplicabile. Avem senzatia ca va vedem undeva in fata unui buton, oarecum ingandurat, oarecum preocupat, oarecum senin si detasat, blazat chiar, concentrat asupra lui, decis sa-l apasati si incercand sa va hotarati asupra momentului in care s-o faceti. De fiecare data cand reveniti rasuflam usurati. N-a apasat dl. INTJ butonul.

        P.P.S. Am dori din tot sufletul sa nu considerati in niciun caz ca marturisirea noastra ar fi (sau ar contine) in vreun fel (oricare fel) vreo solicitare, recomandare, sfat, cerere. Nu este.Nu contine.

        Apreciază

      • marginalia non turpia said

        Da. Nu ar trebui sa cerem nimic. În opinia mea, aveti perfectă dreptate.

        In relatia cu ”Dumnezeu”, oamenii cer.
        De putine ori multumesc.

        Ar fi bine sa putem multumi pentru fiecare clipa a vietii noastre, pentru tot ceea ce noi credem ca am realizat ”singuri”.

        In prostia mea, seara, imi spun deseori: nu uita, nu e doar meritul tau in ceea ce ai facut, nu ai lucrat ”singură”.

        Si multumesc acelei forte pe care nu stiu s-o numesc și pe care o simt mereu cu mine.

        Chiar și aici și acum.

        Apreciază

        • marginalia non turpia said

          Comentariul meu este raspuns @INTJ

          Apreciază

        • INTJ said

          hm … cel tarziu atunci cand „ti se darama podul de atatea multumesc-uri”, ar fi cazul sa ne putem alte (sau „urmatorul set” de) intrebari. zic si eu …

          Apreciază

        • marginalia non turpia said

          Poti sa incepi sa ti le pui si inainte de a-ti cadea podul in cap. Preventiv!
          Eu asa as intelege ceea ce spuneti.

          Merg la culcare cu intentia asta in gand. (Deși podul casei mele de aici si acum e destul de nou).

          Merci. Thank you.

          Apreciază

        • RALG said

          @Margi… – Bine ca ati precizat cui ati adresat comentariul si cui dadeati dreptatea vizavi de faptul ca n-ar trebui sa cerem nimic si mai taiem din pretentii. Incepusem sa ma ingrijorez ca veti fi inceput sa fiti de acord cu noi… ceea ce desigur ar fi fost foarte problematic. In subsidiar v-as zice ca sunteti foarte simpatica. Imi place la nebunie felul in care-l ignorati pe dl.Goe… pe Arca lui Goe. Aveti ceva aritocratic in maniera.

          Apreciază

        • arcaluigoe said

          Margi… Acest mesaj umil si blajin al d-voastra (de o blajinatate cautata) denota o trufie fara magini. Desertaciune. Poate nu va dati seama… Felul evlavios in care va tot pomeniti realizarile (ce realizari?), felul in care trebuie sa va fortati zilnic pentru a pastra gandul ca aveti un merit marginal in legatura cu infaptuirea lor, felul in care va laudati si va etalati relatia speciala in care v-ati afla cu Dumnezeu, nu odata, mereu, toate sunt de o jena fara margi…nalii.

          Apreciază

  8. stely said

    Mai intai vreau sa fac o constatare amuzanta : citind comentariile de la topicul”Despre schimbul de maine …’ apoi pe cele din topicul prezent am constatat „amuzata „dar si putin mirata ,de faptul ca de la o vreme „marginalia non turpia „si Dl Goe sunt f.matinali.. Asta nu ar fi nimic -ca sunt matinali- desi ma mir cum de reusesc sa se scoale asa devreme, intrucit ora lor de culcare este ca si a mea destul de tirzie !? Dar cind am vazut ca postarile dumnealor sunt la distanta de nici 10 ‘una de alta m-am si amuzat. Ma intreb ,oare isi dau intalnire ? Cum or fi procedind ? Spre exeplificare iata :

    Marginalia Non Turpia spus

    august 25, 2013 la 6:37 am 0 0 Rate This
    BANC(nota) mea finala:
    Mult zgomot pentru nimic, cu ”n” mic.
    ……………………………………….
    ………………………………………….
    Răspunde

    RALG spus

    august 25, 2013 la 6:42 am 0 0 Rate This
    Margi… – Aici ati adus-o bine. Cam asa v-ati petrecut atata amar pe vreme …

    La fel si aici ,la topicul de azi ,faceti si dvs constatarea . Marturisesc insa ca este (constatarea) nu numai amuzanta ,dar si intr-o oarece masura placuta.

    Acum on topic. Nu ma mira faptul ca Dl Goe a gasit prilejul potrivit ca sa duca in discutie intimplari ,coincidente amuzante petrecute in HUVACA . Coincidenta respectiva este de remarcat ,mai ales ca cei doi (AVP si Dl Nimeni) sunt de mult in atentia Dlui Goe . Are oarece „atingeri „cu ei; unele cu scantei ,altele amuzante , iar altele malitioase .
    Privind „like-urile ” la poemul Planeta Ou, poate ar fi bine sa reamintesc ca am fost prima care am dat „like” la momentul cind a fost adus pe facebook (acum un an ,parca) dar si prima ei comentatoare . 🙂 Am facut atunci (iulie-august 2009) un comentariu spontan, din suflet si neconditionat, ce a stirnit multe admiratii dar si citeva critici vehemente . Criticile veneau de la o doama f.credincioasa careia nu i-au convenit aprecierile mele privitoarea la viziunea creationist -evolutionista a respectivului poem. Ca sa fie clar eu imi mentin parerea ca poemul este inedit : ca idee , stil si continut. Parerea Dlui Goe o stiu si …nu prea ..A promis cindva unui „Meteor ” ca va face o analiza a poemului ,dar din motive numai de dumnealui cunoscute nu a reusit sa o faca. O astept insa cu nerabdare pe a doamnei CMM . Referitor la suta de like-uri pe care AVP a dorit s-o aniverseze ,da, pare amuzanta.Dar, avind in vedere ca pana acum o luna -doua ,nu se strinsesera nici macar 30 ,ar fi sa fie un prilej de bucurie pentru el .- bucurie si speranta .

    Cit despre „like-uri ‘ in general, pot sa spun ca totdeauna atit like-urile , cit si dilike-urile au fost date de mine cu sinceritate. Aici pe Arca lui Goe ,daca nu ma insel ,eu am instituit moda . Era pe vremea cind nu comentam ci doar o vizitam .Asa credeam eu ca trebuie sa-ti faci simtita prezenta ,sa nu vii cu „mana goala ” pentru ca stiam deja ca gasesc pe masa si dulciuri , dar si acrituri. 🙂 Asta in ce-l priveste pe bloggerul Dl Goe . Sigur ca dumnealui stie ca like-urile mele (multe)dar si dislike-urile (f.putine) au fost sincere. I-am dat de curind un „dislke ” ,dar am fost f.mirata sa constat ca alti 5 s-au gasit sa ma contrazica . Habar nu am nici pana acum ce le-a placut celor cinci din respectivul comentariu.
    Despre ce se intimpla cu alti sau cu alte bloguri nu pot sa ma pronunt . Desigur insa ca m-am mirat si eu ca sunt bloguri care au un nivel calitaiv f.crescut si nu sunt „likuite ” ,iar altele usurele care au multe like-uri ,insa nu de la cititori ci de la „confratii „bloggeri . Chiar as fi curioasa sa stiu cite like-uri a strins (mai ales de la femei)coana Miitza la poemul acela inestetic , plin de ranchiuna , frivol si dezagreabil. Ma intrebam daca femeile din viata ei (mama ,fiica ,sora ,prietena etc) ar aprecia o asemenea poezie . Pe mine m-a amuzat faptul ca nu a realizat ridicolul in care s-a pus, postindu-l aici pe Arca lui Goe . Pesemne ca si acum crede ca mi-a dat lovitura de gratie . Nu , lovitura mea a fost aceea ca am facut-o sa turbeze de furie ,fara sa-i spun vreun cuvint.

    Apreciază

    • arcaluigoe said

      Explicatia e simpla, in sensul ca „esista o esiplicatie care e doua explicatii”. Prima ar fi aceea ca d-na Mecu nici nu exista. Este o fictiune, ca si dl.Goe, o creatura creata de acelasi autor care poate astfel cu usurinta sa sincronizeze cand vrea muschiul lui cele doua personaje. A doua ar fi ca d-na Mecu, daca o fi existat vreodata, s-a retras de pe arca lui Goe definitiv, tinandu-se de cuvant (ca e si fiinta cuvântatoare, chiar daca foloseste preponderent citate) vizavi de anuntul facut hat demult, cu surle si trambite, prima si intaiasi data cand a jurat ca nu mai då pe aici (punctum) niciodata (lamurita fiind de zadarnicia si toxicitatea locului), iar dl. Goe, ghidus, o mentine artificial in viata, continuand sa compuna mesaje in (pseudo)numele ei, fie-i laudat. Si in fine a treia explicatie consta in aceea ca d-na Mecu (o creatura ciufuta si obsedata) este tinuta la moderare. Cand se scoala dl.Goe, ii da si dansei drumul din cusca (editatd ora comentariilor ca sa para replicile cat mai spontane, fara a limita astfel dreptul la libera exprimare) si-i raspunde la moment. A patra explicatie are legatura cu faptul ca multe dintre vizitatoarele Arcei lui Goe sunt românce. Mai esista si alte esplicatii… dar acelea sunt futile.

      Apreciază

  9. Stely said

    Am inteles . Ramane de vazut ce va urma 🙂
    Insa as vrea sa ma explic si eu referitor la comentariul meu cam chinuit si dezlânat, pe ici pe colo cu omisiuni de litere etc. PC-ul meu a avut bâzdâci si n-a vrut sa porneasca . Prin urmare , dupa ce am insistat sa-l urnesc prin „forte ” proprii, m-am lasat pagubasa si m-am mutat la PC-ul din camera alaturata . Dar cum de la o vreme ma adaptez cam greu ,abia am putut sa scriu comentariul. L-am facut lung ,gindind ca va fi si ultimul. .Acum insa am incercat din nou, si din citeva incercari …gata , a pornit !! Sunt fericita ,dar sa vedem maine daca va mai porni . Simt ca are probleme cam mari. 😦
    Despre Amanda Palmer nu stiam prea multe . Am urmarit fimul ,dar nu am avut rabdare sa-l vad pana la capat din motive lesne de inteles. In mare insa, am cules informatii si din alta parte reusind sa inteleg ceva despre modul cum a a ajuns sa aiba succes.

    P.S.Aici este piesa cu cea mai mare auditie .Dar ,desigur , si cea mai veche (din 2009)

    Apreciază

    • RALG said

      Merci !

      Apreciază

      • Stely said

        Ei , uraa , am cautat si am gasit !! Aici aveti subtitrat in româna -Arta de a cere

        Apreciază

        • RALG said

          Inca o data merci. Sunteti o comoara la arca omului ! 🙂

          Apreciază

        • Stely said

          Multumesc si eu . Nu s-a embed-at , dar nu-i rau nici asa . Acum am inteles mult mai bine si ma bucur .
          Daca tot a venit vorba despre cum ajung artistii la succes ,am si eu o mica poveste despre o soprana de nici 30 ,de aici din vecinatatea mea (eu la etajul I, iar parintii ei la parter) . A facut liceul de arte (muzica) si Conservatorul la Bucuresti ,apoi a ajuns in Germania, la Salzburg cu o bursa de numai 200 euro pe luna . A trecut prin momente cind facea efectiv foamea ,intrucit parintii ei (doi bugetari) abia reuseau sa-i trimita bani de intretinere si mancare. Pe vremea aceea un salariu de educator era de numai 60 de euro.
          Acum, la numai cinci ani vecina mea ,Mirella Bunoaica este finalista unui concurs de mare anvergura, patronat de Placido Domingo .
          Finala va fi diseara la ora 21:30 . Va fi transmis on line pe Artisti TV.

          Aici este Mirela Bunoaica .

          P.S .Acum doi ani a fost selectata (din 5000 de soprane ) de Jose Carreras sa cante alaturi de el intr-un concert in Franta .
          Anul trecut a cistigat un concurs de 10.000 de dolari in Panama .
          PPS .A se vedea cite „like-uri „are si cite vizualizari ,fata de Adi Minune de ex.. Am publicat videoclipul pe facebook ,precum sI antetul concursului „Operalia – Verona ” si am doar doua sau trei „like-uri”.

          Apreciază

        • Stely said

          ” de nici 30 de ani ..”

          Apreciază

        • RALG said

          Impresionante si poveste si vocea si muzica Mirelei Bunoaica.

          Apreciază

        • Stely said

          Scuze ,am dat doua informatii gresite . Concursul incepe la ora 21:00 si se transmite pe Medici TV.
          Pentru cine vrea sa vada , gasiti aici :
          http://www.medici.tv/#!/operalia-2013-teatro-filarmonico-di-verona

          Apreciază

  10. marginalia non turpia said

    NOI DATE DE ”CLANȚĂNIT”

    In numarul din septembrie (apare la inceputul lui octombrie) al revistei ”Poezia”, redactor S.M.Cassian, va aparea textul Planetei-Ou. Tot in acest numar veti putea citi si studiul meu despre Planeta-Ou. Cand scriu texte critice, ma numesc Carmen-Maria Mecu.

    Atunci veți putea ”clănțăni” și pe text.

    Spor.

    Apreciază

    • RALG said

      Valeu, se anunta distractie mare… Chit ca atunci cand scrie texte oficiale madame Margi… incercand sa se lepede de „sentiment”, este fada ca o fata batrana nudå (vezi si articolele de pe tristu-i blog)… Totusi va fi interesant de vazut cum si-o fi gestionat multele sentimente colaterale si contradictorii vizavi de persoanele avute in vedere atunci cand s-a focusat pe planetå si pe ou. La fel de asteptate sunt si reactiile d-lui Padina care va fi sfasiat intre bucuria de a fi bagat in seama si durerea de a constatat cat de simplist si prosteste ii sunt interpretatele genialele-i teze si capodopere ale kosmosului germinativ (impreuna cu logosu, softu, sageata timpului (pierdut), samanta timpul si soarelui clocitoare, atomul primar, alpha-male si omega-moale), luate in gura de niste neavizati (psiho-terapeuti cu ora) care nu vor fi inteles nimica dar care (niste securisti imputiti) uite domnul ca sunt impinsi in fata, sustinuti, proptiti, lasati sa publice… Un popor de cacat care permite ca critica Planetei Ou sa vada lumina tiparului inaintea Planetei ou. Vacile inaintea boilor, sau cum naiba era proverbul…

      P.S. D-na Carmen-Maria Melcu, va multumim din suflet pentru anunt si pentru generoasa oferta, pentru faptul ca va sacrificati oferindu-va ca ofranda neinsemnatei noastre atentii, d-voastra personal impreuna cu (suntem siguri) magistralul d-voastra text despre geniala capodopera a geniului de la Corabia. Va promitem solemn ca (daca n-om avea altceva mai bun la dispozitie) vom „clănțăni” cu placere pamfletul d-voastra despre pamfletul pamflecarului iconoclast nascut geniu din Gura Padinii la Izbiceni.

      Apreciază

  11. arcaluigoe said

    UPDATE IV. Gratie amabilitatii d-nei Stely de a face munca de „arheologie” pe net (ii multumim pentru ajutor si dedicatie), acum avem la dispozitie filmul intitulat „The art of asking” si in limba romana:Arta de a cere. Poate ca acum va deveni accesibil mai multora (inclusiv acelora) asa incat chiar si de va fi sa nu mai zicem nici „pâs” despre acest subiect, vom avea ocazia sa invatam si sa ne imbatam (impreuna sau separat) meditatnd nitel la arta de a cere, care nu-i tot una cu arta de a solicita. Inca o data va dorim vizionare placuta si fertila. Acelora… (nu d-na Stely?).

    Apreciază

    • INTJ said

      copil fiind, am citit multe benzi desenate „Asterix & Obelix” si pe langa amuzament mi-am pus niste intrebari (de ce nu, din moment ce cica „nu iese fum fara foc”) copilaresti. cateva dintre ele ar fi:

      – de ce bardul era mai mereu legat fedeles (ca sa nu poata canta)?
      – de ce micro-societatea respectiva nu a eliminat bardul?
      – de ce n-au aparut alti barzi (fie si calatori)?
      – de ce, din toata populatia aia, doar acel om era bard (aka „alesul”)?
      – de ce …

      well, desi stim cu totii cum e cu generalizarile si tragerea concluziilor (desigur pripite) din „prea putine” informatii, (imho) chiar daca nu stim destinatia avem intotdeauna nevoie de un punct de plecare (referinta?).

      Apreciază

    • Radu Humor said

      E de domeniul cretinismului absolut !
      Să aduci aici o asemenea tâmpenie ( arta de a cerşi) , iar pentru asta în loc de reproşuri, să primeşti de-adreptul nişte elogii , asta numai într-o unitate de
      tratare a bolilor mentale şi venerice s-ar mai putea întâmpla !
      Mai rămâne ca Goe s-o scoată pe Stely, în pielea goală, la pictat în Piaţa Universităţii 😉
      Vă daţi seama că la suprafaţa ei, s-ar termina urgent stocul de carioci şi alte vopsele nu numai din Bucureşti, ci şi din Ilfov 🙄
      Dar în schimb s-ar umple pălăria lui Goe, mai ceva ca conturile lui Abălaru, care a experimentat acest tip de cerşetorie
      , nu numai înaintea lui Goe, ci chiar şi a Amandei !
      S-ar putea însă ca să i se umple pălăria şi cu fecale, nu numai cu ceva bănuţi, dar ăsta-i riscul marilor artişti 😉
      Iar perechea Goe/ Stely chiar sunt artişti : te fac şi involuntar să râzi, să plângi sau să-i bagi în mă-sa de neghiobi !
      Că aşa pereche, nici la vreo grădină zoologică n-ai şanse să întâlneşti !

      Apreciază

      • RALG said

        Vasilica tu esti o fiinta simpla, previzibila, compusa numai din cateva reflexe ne/conditionate. De fiecare data cand o iei peste bot sau te calca cineva pe cap din greseala, suparat pe viata te ridici in varful picioarelor si o musti de cur pe d-na Stely. Iar dansa nici nu te baga in seama. Probabil ca ai gingii prea moi in gura-ti stirba incat nu-ti poate simti prezenta.

        P.S. Bai vasilica bai, nu te revolta in contra artei de a cere bai milogule. Bai pomanagiule. Bai piscotare. Ca tu esti aici la cersit. Cersesti atentie bai cacareaza dar nu vrei sa recunosti. Daca atunci cand esti cu gingia infipta in curul d-nei Stely ti-ar da o atentie ai fi in al noualea cer. Esti milog si aici ca si in viata reala. O lepra, o cazatura. Un intretinut inutil al societatii. Oare ce ar fi facut cu unul ca tine stramosii tai legionarii?

        In legatura cu comentariile d-nei Stely si activitatea ei pe acest blog ce anume sustii de fapt bai animal de companie?

        Apreciază

  12. Radu Humor said

    Doamna Carmen Maria Mecu, deşi nu pare, vă sfătuiesc totuşi să nu vă necăjiţi prea tare la insultele aduse de acest descreierat !
    Ce intră în sevraj doar la citirea unui prenume feminin ( aşa-i când eşti conceput invers : făcut în palmă şi aruncat în lume, din cauză de canal înfundat 😳 )
    Cea pe care o scarpină acum pe burtă Goe ( cca 2 mp ), a avut parte de dezlănţuiri mai descreierate, dar uite ce bine se înţeleg acum 😉
    Mai ceva ca tusea cu junghiul, după ce realizează că li s-a desoperit antidotul 😆
    Nu mai amintesc de cât a supt Goe, la îndemnul ei !
    Şi nu de la mă-sa, ci de la ta-su : tata dracilor, unde era trimis cu regularitate de cea care acum îl face, cu gura, şi mâna ei, să ejaculeze de plăcere !
    De umple tot blogul de seminţele lui ideatice, spre deliciul mata Halei care se tăvăleşte din nou, ca în tinereţe 🙄
    Acum doar de rîs, nu ca atunci, cu crema utecistă şi comunistă a vremii ( ehheee, cum ar spune sărmanul Viorel, care n-a prins-o decât ca epavă , că altfel nu ajungea pe barcă, s-o scufunde atât de rapid, dacă nu interveneaţi dvs !)

    Apreciază

    • RALG said

      Ce e mai vasilicå te-ai suparat? Si ti-ai ales-o tocmai pe d-na Mecu (mama universala) ca-confessor. Frumoasa spovedanie. Spune multe despre tine, jivina mica. D-na Mecu sa te ierte. Gata, scoate capul de sub poala. Tu nu vezi ca doamna-ta Mecu nu-i acia. Ca e dusa.

      P.S. Haide mai Raducule nu mai pune la suflet fiecare moment din asta in care realizezi ca esti prost ca noaptea. N-ai tu prea multe momente din astea. De luciditate.

      Apreciază

  13. Costin Cris said

    Cite ‘likes’ ii trebuie unui om ? Dupa parerea mea unul singur, de la D-zeu. Daca il are pe acela altele nu ii mai trebuie iar daca nu il are pe acela celelalte nu ii folosesc. Va salut cu respect din Baia Mare.

    Apreciază

    • marginalia non turpia said

      Celelalte ii folosesc spre a ”zgandari” ori ”ferici” opinia publica.
      Cel de la Dumnezeu. in opinia mea, creatorul, un om cu har, l-a primit la nastere.

      Apreciază

    • RALG said

      @Costin Cris – Va multumim pentru mesaj. Transmiteti salutari din partea noastra pentru Baia Mare, dar si Sighetului daca aveti trecere. Sunt locuri care ne sunt tare dragi.

      Apreciază

  14. marginalia non turpia said

    @ Echipa ”Goe” <== Asta cu „echipa” era a-V-a esplicatie, din sectorul celor futile.

    Multumesc pentru toate argumentele dvs. ”ad hominem”. Omul fiind umila mea persoană. <== Cu multa placere.

    Ați depus mult efort. Chiar seara tarziu și in miezul diminetii.    <== Nici vorba. A fost un fleac. Don’t mention it.
    M-ati ajutat sa recoltez mostre pretioase.  <== Le-ati recoltat degeaba ca n-aveti (access) la laborator. O sa stati cu ele prin borcane pana o sa vi se acreasca. A se clati dupa golire.

    Daca ”cereti”, va iert.   <== Da, va rugam din suflet sa ne iertati. (Ca d-voastra nu stie nimeni sa ierte).
    Pot ințelege mobilurile dvs.    <== Daca vi s-ar explica cu talent poate, cine stie. Teoretic orice este posibil.

     

    *** In rosu sunt raspunsurile echipei „Goe”, date echipajului omului si umilei persoane, din care mai face parte si d-na Margi… 

    Apreciază

    • RALG said

      Presupun ca ati bagat de seama ca va raspunsesm (cu ceva vreme in urma) direct pe text, la o ora necunoscuta, tocmai pentru a evita clevetirile despre sincronizare si despre felul in care ne dam intalnirile pe puntea Arcei lui Goe (acest imens buduar).

      Apreciază

      • marginalia non turpia said

        @Echipa ”Goe”

        Ați raspuns exact cum ma asteptam.

        Mulțumesc.

        Apreciază

        • Dl.Goe said

          Iarasi cu mare placere. Dar, daca nu suntem indiscret, de vreme ce sunteti atat de apata sa ne anticipati raspunsurile, la ce bun va mai pierdeti vremea sa ne adresati intrebarile? Urmariti cumva scopuri terapeutice sau pedepsitoare? O-ti vrea sa ne faceti de râs, Ca nu se poate sa va pierdeti d-voastra (umila persoana umana) timpul acela asa aiurea. Timp pe care-l luati de la gura altor realizari marete care v-au ramas de infaptuit, harazita de Dumnezeu.

          Apreciază

        • marginalia non turpia said

          Iar ați răspuns exact cum ma asteptam.

          Mulțumesc.

          Apreciază

        • RALG said

          Iar d-voastra, demnå, umila persoana umana, pe stereotipie cu stereotipia calcati, reactionand tenace ca un perete cu care joc tenis.

          Doamna Mecu, cu toata consideratia datorata unor doame in varsta, trebuie sa va spun ca sunteti o mare nesimtita, tot vârand umila persoana umana la inaintare, tot incercand s-o promovati exclusiv, inclusiv prin victimizare. Haideti domna luati persoana de aici, duceti-o acasa si faceti-i un dus. Rece.

          P.S. Stiu. Am raspuns exact asa cum va asteptati. Mi-o veti spune (sau veti spune ceva orice ca sa dati impresia ca aveti relica). Iar asta se intampla numai si numai pentru ca d-voastra aveti asteptari nepotrivite. Vi s-ar parea potrivit, ba chiar vi s-ar cuveni, sa facem noi eforturi pentru a surprinde umila persoana umana. Nici vorba doamna Mecu. O-ti avea domnia voastra si unele merite si calitati, pe care, in context, trebuie sa le trec cu vederea, dar „surprize” n-as avea de ce sa va fac. Duceti lipsa de „persoane” care sa va faca surprize. E o drama. Inteleg. Dar nu va pot ajuta.

          Apreciază

        • marginalia non turpia said

          Mulțumesc.

          Am estimat corect apariția acestui raspuns. (Exact acum ma asteptam sa-l produceți)
          La pragul 0,001.
          (Semnificativ).

          Apreciază

          • arcaluigoe said

            Vai mai doamana mai, umila persoana umana reuseste sa ne surprinda inca o data. Ne era teama ca n-o sa mai ziceti nimica, numai asa ca se dovedeasca ca vom fi fost noi ridicoli mentionand ca o sa replicati infantil (dupa cum ati si facut). D-voastra perspicace v-ati prins ca noi urmaream doar sa va inchidem gura facandu-va sa acceptati sa actionati pe invers, si cand colo d-voastra, ati mutat ca la sah actionand invers decat invers. Adica ca ati deschis gura. Bravo. Ce pacat ca perspicacitatea nu va ofera decat perspectiva unei singure anticipari, a unui singur pas inainte, si acela exprimat inapoi, cu intarziere post-factum. Ca de viteaza sunteti viteaza dupa orice razboi. Ia ambitionati-va d-voastra nitzel si fortati-va olecuta motorul anticiparii cu premeditare si spuneti-ne ce-o sa va zicem noi peste trei mesaje de acum incolo. Informatie ajutataoare: Incepe cu „c”.

            Apreciază

        • marginalia non turpia said

          Vai, scuze.
          Pragul 0,01. Semnificativ.

          Apreciază

        • RALG said

          (1) Scuze de la muze! Dragut.

          Apreciază

        • marginalia non turpia said

          1. Mulțumesc.

          Ceva neconcordanțe…pragul 0,05.

          Dar…tot semnificativ.

          2. Acum plec la culcare. Mîine în zori voi verifica daca ceea ce voi estima in somn se va adeveri.

          Multe idei bune mi-au venit in somn. Deși…am un somn extrem de odihnitor.

          PS. Mulțumesc pentru efortul pe care îl faceții de a compune texte lungi.

          PPS. Mă întreb daca a venit toata echipa. Aveți ceva rezerve și nu stiu eu?

          Apreciază

        • RALG said

          (2) D-na Mecu n-am timp sa va scriu scurt. Nu-mi dati niciun motiv pentru a crede ca ar merita efortul. Hai fuga la culcare (aiurea), pana nu va sare somnul, si rezolvati-va problemele in vis. Macar. Maine dis de dimineaza… o sa vedeti d-voastra… maine dimineata ce o sa faceti, cand, cu gandul la noi (Dl.Goe and co) o sa va precipitati la calculator, fara ca macar sa va spalati pe fata, profitand ca maghiarul doarme inca. Pana nu se trezeste el, d-voastra veti posta in pripa niste „mesaje” (proaspat visate) si veti astepta cu nerabdare sa vedeti ce replica primiti. Apoi brusc veti face paste postand: „Este exact ceea ce ma asteptam.”. Iar noi nu ne vom fi asterptat ca d-voastra sa mancati paste, dimineata, ci…

          Apreciază

    • marginalia non turpia said

      La fix. 0,00001.
      Multumesc!

      Apreciază

  15. marginalia non turpia said

    @INTJ, everywhere

    http://www.openculture.com/2012/11/woody_allen_answers_12_unconventional_questions_he_has_never_been_asked_before.html

    Apreciază

  16. marginalia non turpia said

    Cand un fenomen devine extrem de previzibil inseamna ca si-a actualizat intregul potential de crestere.

    Ce ar putea urma?

    Stagnare/lemnificare (ca la plante), dispariție, transformare?

    Apreciază

Lasă un comentariu