(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator și ventrilog al celor fără de blog. Despre NIMIC !

Dedicatii programate. A se clăti dupa golire.

Posted by Arca lui Goe pe august 29, 2013

TOPIC IN ASTEPTARE
Atentie va rog: Acest topic a fost amanat pentru miercuri seara. Dl.Goe a promis ca o sa adauca un preambul si o concluzie ca sa imbrace tripla dedicatie.
===========================================================================================

Update: Topic abandonat cu premeditatre

 

26 răspunsuri to “Dedicatii programate. A se clăti dupa golire.”

  1. Dl.Goe said

    Bai frate eu n-am promis nimic. Mie nu mi-a spus nimeni nimic despre postarea asta. Habar nu aveam ca trebuie sa apara. Fiti profesionsti, ce dracu.

    Apreciază

  2. marginalia non turpia said

    @Echipa ”Goe”

    DEDICAȚIE:

    Multumesc din suflet pentru scoaterea din Blogroll.

    Mai bine mai târziu, decât niciodată.

    URAAA! AM REUȘIT!

    Apreciază

  3. marginalia non turpia said

    @ d-l Goe

    La ora 11.31, dimineața zilei de 29 august 2013

    Aveți în d`Artagnan un prieten devotat.

    Apreciază

  4. Radu Humor said

    Uite şi un altfel de dedicaţii :mrgreen:
    Pentru cei care mai aveau ceva dubii 🙄

    http://ro.gravatar.com/dorindavidaurel#pic-2

    OBedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen said, on august 28, 2013 at 12:24 am
    dacă strămoșii tăi ar fi exterminați prin ardere. Şi un idiot,ca săp nu spun un nazist nesimțit ţi-ar spune că strămoșii tăi sau pierdut în pădure sau nici măcar nu au existat .Şi menționând-ui exagerezi,chiar delirezi.Pentru odihna sufletească şi memoria lor.Tu ce ai face? Nu permit NEGAREA HOLOCAUSTULUI.Dacă continui voi alerta parchetul General al României contra ta inclusiv SRI.Pot înțelege că ești informat eronat dar nu te pot suporta biologic dacă ești NAZSIT. Noi evreii,deci inclusiv eu avem TOLERANȚĂ ZERO FAȚĂ DE NAZISM ŞI PERSOANELE NAZISTE.Nu doresc să fiu arogant sau scorțos.din acest moment eşti raportat la SRI . La următorul mesaj solicit arestarea ta şi depun plângere penală şi apoi te caut cu rezerviști israelieni . Dar din familia mamei mele au fost deportați în lagăre 1500 de persoane sau întors patru sau cinci.Bunicul,bunica şi doi verișori ai bunicului.Din ei sau născut părinţii mei. iar dacă insişti cu jignirile la adresa neamului meu. Am datoria ca rezervist israelian şi lunetist în IDF Zahal să te trimit la Zamolxes al tău……..să-ți răspundă dacă este de acord cu rasismul tău

    Răspunde
    OBedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen said, on august 28, 2013 at 12:37 am
    Văd că oferi crezare arhivelor naziste şi propagandei lui Gobbels. Şti că noi israelienii avem datoria sfântă să eliminăm biologic orice nazist………este adevărat că lista este cam lungă.Dar pe unii îi introducem în faţă.Pentru urgențe. Îmi place să fi rece cu o lumânare pe piept conform religie tale ortodoxe. Dar prefer să te ucidă națiunea ta,propriul tău popor.Oficial şi legal. Nu este vorba de scuze ci de crima sfântă şi legală(autorizată). Un nazist mort înseamnă pace şi progres în lume! Tu nu eşti român eşti o lichea NAZSITĂ ! Dac ai fi român ţi-ar păsa de victimele româneşti ucise de nazişti şi de hortişti la Ip,Moisei,Carei,Tresnea şi alte 125 de localităţi . Te-ar afecta românii extarminaţi în LAGĂRELE DE TRANZIT de la Cernica Bucureşti ,Sighet şi Lipova.Unde românii sectanţi,românii comuniști ,sau românii cu aspect semitic şi nume idiș-germane au fost exterminați de naziști. Fi deplin încredințat că vom ajunge şi la tine.Brațul lui Yahweh ……..vei linge țarână şi vei învăța cine-i Yahweh ,mai ales cine-i Mesia şi ISRAEL POPORUL SĂU,ALES! Ești un NAZIST Împuțit un HITLERIST Prieten cu Iranul şi cu Hezbollah!Asta ești ,ăsta-i rezumatul vieții tale! Şi în acest moment ai o plângere penală şi solicitarea de a fi monitorizat. La pasul doi ne vei cunoaşte personal şi vei avea cadou 1 USD metalic!

    Răspunde
    OBedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen said, on august 28, 2013 at 1:02 am
    Uite un motiv pentru SRI.Tu ai legături cu Al-Quaeda prin organizațiile Neo-Naziste. Şi ai cumpărat gaze (substanțe chimice) din România şi le-ai trimis prin Hezzbollah lui Bashar Al-Assad. ÎŢi spuneam că te va ucide Ţara ta .Poporul tău va comite crimă sfânt,crimă legală şi necesară! Toată omenirea luptă contra TERORISMULUI şi contra NAZISMULUI! deci recunoaște pe SASSCIV pe blogul tău ,recunoaște sincer cum ai trădat Ortodoxia ca un iscariotean ce ești şi te-ai combinat cu Hezzbollah şi Al-Quaeda! Fi sincer ai dreptul la un glonț militar în valoare de 1 USD. Mărturisește Bastus ce ești tu !Spune tot mă animalule Hitlerist. De când şi în ce împrejurări l-ai cunoscut pe Bashar Al-Assad! asta este introducere în Mossad! De când ai cumpărat chinină şi azotați combinați cu sufluri în formă gazoasă. Varianta SELUT A-T X REX 205 a gazului nazist CYCLON

    Apreciază

  5. marginalia non turpia said

    TEST

    Voi posta on topic atunci când Echipa nu va mai temporiza/cenzura comentariile mele, într-o amuzanta lupta de guerrilla, că una de argumente ei nu pot duce.
    Pot înțelege disabilitatea asta. Și frica subiacentă.

    PS.
    Grozav! Rezultă că mi-au publicat comentariul chiar înainte de a-l produce!
    Asta da probitate morală tele-(patet)-ică. Am mai invatat ceva pentru blogul meu. Pasionant.
    Auguri!

    Apreciază

    • RALG said

      Doamna d-voastra oti avea chef de trânta dar noua ideea unei confruntari corp la corp cu domnia voastra ni se pare de-a dreptul infricosatoare. Multumim, nu. Fight yourself, madame. In plus d-voastra va… luptati singura asa de frumos incat ar fi si pacat sa stricam spectacolul cu vreun bobârnac dat in sfârleaza cu fofeaza.

      P.S. Foarte draguzte interpretarile pe care le propuneti vizavi de ceea ce (nu) vedeti. Denota perspicacitate si extraordinare abilitati psihologice. Se vede ca aveti pregatire de specialitate. Bravo.

      Apreciază

  6. marginalia non turpia said

    D-lui ”G”,

    (Absolut confidențial, a nu se declasifica!)

    M-am cam plictisit, pe bune. Aceleași obsesii tematice, același tip de argumente, aceleași ”biaisuri”, aceleași pălmuțe după ceafă ori copite în plin facies, după perioade ”romantice” de concentrare pe conținuturi mișto alese, aceleași ”tricksuri” fără Trickster (vezi ultimul truculeț, ăla cu cenzurarea/temporizarea).

    Am un spleen (o fi de la ploaie, o fi de la ”ger”). E spleen…

    (Aparte: Logic ar fi ca ăsta sa nu apară, sau dacă apare din eroare, asta să nu se întâmple imediat ce-l pun. Văd eu).

    Apreciază

  7. marginalia non turpia said

    Am estimat corect. Pragul 0,00001. Multumesc.

    Comentariul

    ”D-lui ”G”,

    (Absolut confidențial, a nu se declasifica!)

    M-am cam plictisit, pe bune. Aceleași obsesii tematice, același tip de argumente, aceleași ”biaisuri”, aceleași pălmuțe după ceafă ori copite în plin facies, după perioade ”romantice” de concentrare pe conținuturi mișto alese, aceleași ”tricksuri” fără Trickster (vezi ultimul truculeț, ăla cu cenzurarea/temporizarea).

    Am un spleen (o fi de la ploaie, o fi de la ”ger”). E spleen…

    (Aparte: Logic ar fi ca ăsta sa nu apară, sau dacă apare din eroare, asta să nu se întâmple imediat ce-l pun. Văd eu)”.

    nu a apărut imediat ce l-am pus.

    Apreciază

  8. Radu Humor said

    Iata Scrisoarea EMOŢIONANTĂ a unei persoane din Siria “Acum 2 ore a fost o explozie uriaşă. Zeci de oameni au murit lângă noi. Ce o să se aleagă de noi?”:

    “Buna ziua!
    V-am mai scris acum 2 ani şi cineva de la dvs. m-a contactat ca sa spun situatia din zona de conflict, Siria. Acum va scriu din nou, sa va aduc la cunostinta ca noi, o comunitate de aici, va urmarim cu drag zilnic si ne hranim cu ceea ce transmiteti din tara si de pretutindeni.
    Cu toate ca traim in direct drama produsa de acest razboi urat si interminabil, de multe ori ascultam si ceea ce se vede dinafara… de acolo din Romania… Aici suntem o comunitate mare de romani, si din 14 000 cati se spune ca am fi, eu nu cred ca 3000 au plecat din tara cu toate insistentele si rugamintile celor din Ambasada sau MAE…
    Oare nu se intelege ca nu putem pleca, sa ne parasim familiile si casele, dupa ce locuim de foarte mult timp… Chiar daca plecam, stam cat stam in Romania, dar ce sa facem acolo, cum sa ne intretinem noi si copiii nostri, daca suntem de 25 de ani cei mai multi, deci.. tot aici ne intoarcem..!!!!!
    Locuiesc exact in Hama… Acum 2 ore s-a produs o explozie puternica in care primarul, care era un om deosebit si iubit de lume si-a pierdut viata… Pe langa el, au murit nevinovati copii, femei…

    Spitalele sunt pline de raniti. Va scriu cu lacrimi in ochi ca regimul Bashar este un regim minunat, nimic din ce se spune despre el nu este adevarat… Rebelii sunt platiti de catre puterile mari sa faca dezordine, sa ucida. Lumea s-a saturat de minciuna. De ceva timp, armata siriana era in Hama si eram linistiti.
    Patrulau pe strazi si ne simteam protejati. Lumea mergea la serviciu. Incercam toti sa uitam ce se intampla in alte parti. Rebelii ne-au amenintat ca “suntem un oras prea linistit” şi asa, astazi au murit atatea persoane…
    Acum 2 zile ati auzit de masacrul de langa Damasc. Statul sirian,armata lui Bashar nu face asa ceva… Noi stim sigur ca puterile mari vor sa distruga si Siria. De aceea v-am scris. Stiu ca nu aveti ce sa faceti, dar noi, comunitatea de romani de aici, stim manevrele americanilor care,dupa cum bine stiti, au distrus Egiptul, Iraqul. A ramas Siria si apoi vor dormi linistiti. L-au indepartat de Mubarak din Egipt pentru ce?
    Ca era o tara prospera turistica, o tara puternica… Acum ,dupa cum vedeti este o harababura. In Iraq,spuneau ca trebuie sa-i gaseasca armele chimice ale lui Saddam. Aiurea!! Au distrus si Iraqul si l-au omorat si tot nu au gasit nimic… Puterile mari cauta sa distruga unele tari arabe. Este un joc politic urat in care sufera omenirea de rand…
    Sunt ingandurata ce o sa facem cu copiii pentru ca puterile mari,daca incep sa bombardeze nu se mai uita la nimic…Vor un alt razboi castigat, pe care nimeni nu il cere… Nimeni nu cere ajutorul lor!!
    Am scris pentru ca am simtit nevoia sa va spun..pentru ca acum 2 ore aprox, in Hama au murit zeci de oameni nevinovati… Ce inseamna razboiul??? As vrea sa fie o lupta intre presedinti direct… Daca au ceva unii cu altii, sa o faca cinstit ei intre ei, nu sa se ascunda in spatele atator crime nevinovate…
    Va multumesc ca mi-ati citit randurile! Si va vom privi cu drag si de acum incolo!!”
    Numele acestei persoane rămâne confidenţial pentru protecţia ei.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      D-le Radu Humor… mai du-te bai in pizda ma-ti.

      Apreciază

      • d'Artagnan said

        Lipsa semnului exclamării la sfârșitul înjurăturii, precum și prezența punctului, indică o înjurătură ca o constatare, o adresare neemoțională, o lipsă de implicare afectivă, o blazare aproape. Ceva de genul:”Bine, am auzit asta și altădată, nimic nou.”
        Modul ăsta calm de a înjura Îmi aduce aminte de un personaj de-al lui Marin Preda, dar nu mai știu care.
        Iată c-am ajuns și critic, după ce-am fost ghid turistic.

        Apreciază

        • Dl.Goe said

          Puteam adauga foarte bine si camasa cea verde din „injuratura” originala a lui Marin Preda. Se potrivea la fix cu ecologistul Radu. Desigur ca n-am intentionat sa-l injuriem. Stie d-lui.

          Apreciază

  9. Radu Humor said

    Demenţii ăştia, care când e vorba să facă ceva împotriva românilor, ne bagă sub nas cererile UE, văd că acum, când li s-a “băgat lozul” se şterg la cur cu ditamai rezoluţia :
    “Ce mai ramane din efortul admirabil la vremea lui al multor europarlamentari romani de la PSD si PNL pentru a se vota rezolutia privind interzicerea mineritului pe baza de cianuri in Uniunea Europeana?
    Rezolutia a fost adoptata de catre Parlamentul European pe data de 5 mai 2010, cu 488 voturi (48 voturi contra si 57 de abtineri) si indeamna, la Art. 4, statele membre UE sa nu sustina, direct sau indirect, astfel de exploatari.”
    Iar dacă noi vom asista pasivi şi la asemena mârşăvie, vom fi blestemaţi în vecii vecilor de către copiii, nepoţii şi toţi urmasii noştri !
    Ajunge, băi lepădăturilor !
    Se vede că nu mai aveţi alt Dumnezeu, decât banul !
    Blestemaţilor !!!

    Apreciază

    • Dl.Goe said

      Apreciază

    • Dl.Goe said

      Lupte grele pe punte intre combatanti (Hojbota vs. Mecu) pentru a castiga trofeul „Ieremia si oistea de aur” in competitia „Cel mai on topic comentator”. Dupa o puternica revenire Hojbota a trecut in frunte. Ca paduchele.

      P.S. Mai Raducule ce tot vrei ma? Ce te framanta? Ce te tot manaca si te tot scarpini indecent in public? Bai daca vrei sa salvezi patria du-te bai la munca bai asistatule.

      Apreciază

  10. RALG said

    Vad ca iarasi ne-au aparut mesaje in spam. 27 de bucati. Acum chiar n-avem vreme sa verificam cate din ele sunt „spam”-uri valide si cate sunt „invalide”. Pentru cele „invalide” o sa tragem cu coada ochiului pe la prieteni (unde obisnuiesc sa apara in reluare) inainte de a face personal efortul de a extrage din „gunoi”, perlele (de sub-cultura) si de a le ex-pune in vitrina premiantilor pe Arca lui Goe. Daca e cineva in postura respectiva sa faca bine si sa depuna efortul necesar, si sa mearga cu pâra la vecini, daca se doreste sincer urgentarea rezolvarii situatiei.

    Apreciază

  11. Dl.Goe said

    Un tip se duce la magazin sa cumpere o parasuta.
    – Buna ziua, as dori o parasuta.
    – Bine, iata, cea mai buna parasuta pentru dumneavoastra
    – Si cum o deschid cand sunt in zbor?
    – Trageti de tragaciul verde.
    – Si daca nu se deschide?
    – Trageti de cel rosu.
    – Si daca nici dupa asta nu se deschide?
    – O aduceti inapoi si v-o schimbam cu alta.

    Apreciază

  12. Dl.Goe said

    Ce vor avea afisat la pompa, in 2015, benzinariile:
    Fa-ti plinul si primesti cadou o masina.

    Apreciază

Lasă un comentariu