(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Trussssst in me… Jussssst in me

Posted by Arca lui Goe pe August 31, 2013

Urmariti cu atentie centrul spiralei din imagine pe toata durata fimului. Relaxati-va si ascultati indemnurile vorbitorului (nu este necesar sa le intelegeti). Nu este niciun truc si nimic nu va aprea brusc pe ecran pentru a va speria. Considerati-l ca pe un test de concentrare (asupra punctului din centrul imaginii). Dupa vizionare veti avea pentru circa o ora o stare care vå va binedispune si vå va face sa radeti… Functioneaza chiar si pentru persoanele morocanoase de felul lor.

2 răspunsuri to “Trussssst in me… Jussssst in me”

 1. Stely said

  Desi nu sunt o persoana morocanoasa am dorit ( din curiozitate) sa vad, in primul rind daca ma pot concentra timp de 9 minute (cam mult) si , desigur rezultatul binefacator. Ei bine , cu exceptia citorva scurte momente , am reusit sa duc la bun sfirsit …concentrarea . Efectul nu a fost imediat , prinsa fiind de niste chestiuni stringente, dar da, dupa aceea am izbucnit in râs cu lacrimi . Insa nu sunt sigura daca râsul meu a fost o consecinta a concentrarii atentiei pe spirala roz – albastra, sau din cu totul alta cauza . Dar m-am culcat linistita cu gândul ca voi mai incerca si azi. Acum ,momentan , nu … Poate mai tirziu.

 2. Stely said

  Andrei Pleşu, la Festivalul Dilema veche:

  „S-au găsit voci care să-mi spună că nu sunt specialist în teologie. (…) Dacă am anunţat o conferinţă despre bătrâneţe, cred că măcar acest reproş nu mi se poate face. Sunt competent, nimeni nu poate să-mi pună la îndoială informaţia şi competenţa mea în materie. E o coincidenţă fericită că vorbim astăzi despre bătrâneţe, nu doar fiindcă suntem într-o cetate veche, dar vă anunţă că azi, domnul profesor Neagu Djuvara împlineşte 96 de ani. Prezenţa sa, vârsta lui, tipul lui de activitate şi vitalitatea lui reprezintă în sine un mesaj încurajator spre bătrâneţe”.

  Avantajele bătrâneţii, din vorbele lui Alexandru Paleologu

  „Există în istoria culturii europene oameni care spun că bătrâneţea e minunată. Eu am întâlnit doi asemenea oameni care au contat pentru formaţia mea. Unul era domnul Alexandru Paleologu, care spunea că nu e nimic mai frumos pe lume decât să fii bătrân. Şi că sunt avantaje reale la bătrâneţe, unul este să fii bunic, fiindcă atunci când eşti tată ai o relaţie mai tensionată cu copiii. Mai e un avantaj. Când te plictiseşti într-o societate, când un program ţi se pare prea încărcat, poţi să faci pe senilul, poţi să spui prostii, şi imediat eşti scuzat. Poţi să te pătezi pe o cravată, nu se supără nimeni. Capeţi libertăţi pe care nu le aveai. Noi, tineri pe vremea aia, ne-am permis să-l întrebăm: „Domnule Paleologu, dar cu iubirea cum e la bătrâneţe?” Iar el ne-a răspuns: „Nu te lasă ce crezi, te lasă genunchii”. ”

  Bătrânii, în creştinism

  „Cel mai interesant este că, creştinismul, în general, nu are o imagine prea grozavă a bătrâneţii. Te-ai aştepta ca în creştinism bătrânul, înţeleptul să fie un personaj important. El este, dar vă reamintesc câteva fapte:
  Iisus Hristos ne-a învăţat o mulţime de lucruri esenţiale, cum să acţionăm, cum să ne iubim aproapele, cum să ajutăm, cum să ne rugăm, cum să suferim, cum să murim, dar nu a apucat să ne spună cum e cu bătrâneţea.
  El a murit la 33 de ani. Şi ucenicii lui erau foarte tineri, e uimitor să constaţi că Sf. Ioan Evanghelistul avea 18 ani atunci când Iisus a murit pe cruce, iar cel mai bătrân dintre ei era Sf. Petru care avea 32 de ani. Noul Testament vine cu un suflu de energie tinerească. În Noul Testament, adevărata vârstă, deplină, a omului este vârsta lui Iisus, cea pe care a atins-o el, vârsta divină, a cunoaşterii – apogeul maturităţii.”

  http://adevarul.ro/cultura/arte/andrei-plesu-1_5220b096c7b855ff562b6924/index.html

  .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: