(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Romania Simbolica – Stirile de la 6

Posted by Arca lui Goe pe septembrie 27, 2013

Realitatea este complexa si are multe aspecte, astfel incat, in realitate, nu se poate opera cu realitatea, ci cu un model simbolic simplificat. O colectie de simboluri, corect racordata la realitate, poate furniza informatii importante despre felul in care este si in care evolueaza realitatea ea insasi. Atunci cand colectia simbolurilor prin care se incearca esentializarea realitatii se gaseste intr-o relatie logica articulata si consistenta cu realitatea cea complicata si plina de meandre,  se intampla (uneori) lucruri magice: actionand asupra simbolurilor se constata inducerea unor efecte reale in realitate, un feedback, ca intr-un soi de voodo in care intepand papusa (simbolul unei realitati) este afectata realitatea insasi. Daca Dan Voiculescu va ajunge dupa gratii atunci, sub aspect (strict) simbolic Romania va incheia una dintre tranzitieile in care este captiva din 1989 incoace. Simbolic. Atat. Incluzand si condamnarea simbolica a comunismului se poate spune ca sub aspect simbolic, fenomenul istoric, simbololizat prin personajul istoric Trainan Basescu si-a indeplinit obiectivele… simbolice.

6. Cei 6 care stau de 6:

Dinu Patriciu – 1 zi Gigi Becali – 3 ani (?) Catalin Voicu – 1 an (?) Sorin Ovidiu Vântu – 1 an (?) Adrian Nastase – 3 luni Dan Voiculescu – ? ani
01_dinu_patriciu 02_Becali 03_CATALIN-VOICU 03_Sorin-Ovidiu-Vantu 05_adrian-nastase 06_DanVoiculescu
Update:
01_fenechiu 02_radu_mazare 03_Dragnea 04_crin 05_VictorPonta 06_DanVoiculescu

Fiecare dintre cei 6 reprezinta cate o categorie (sociala) anume, cu o origine (sociala) anume. Care ar fi acelea? Nu sunt greu de numit. Pedepsele simbolice aplicate acestor personaje nocive (in particular infractori) au putine efecte asupra lor insisi (de data asta CTP are dreptate: Dan Voiculescu a castinat) dar vor avea (au deja) efecte asupra celor 6 categorii pe care ei le reprezinta simbolic, si asupra celor care trebuie sa opereze cu acele categorii (politia, justitia, media, opinia publica) . 6-6, mare si dubla muta.

voodoo

.
1. Afaceristul care vrea sa-si subordoneze politicul
2. Smenarul care da mita ca sa se capatuiasca
3. Interlopul infiltrat in justitie
4. Interlopul specializat in inginerii financiare
5. Politicianul corupt care ia mita
6. Securistul transformat in afacerist, papusar si magnat de presa (libera)

.

UPDATE: In caz ca reusita simbolica va fi ratata, iar simbolicul Dan Voiculescu nu va merge la pârnaie, vom avea parte de Nasul II. Cam ca in linia a doua… Iata ce inseamna progresul. Iata avantajele unui regim constitutional. Curat constitutional.

37 răspunsuri sa “Romania Simbolica – Stirile de la 6”

 1. Iepurele de Martie said

  RONDELUL LUPTEI ANTICORUPŢIE sau RONDELUL CONDAMNĂRII LUI DAN VOICULESCU LA 5 ANI CU EXECUTARE: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/09/27/rondelul-luptei-anticoruptie-sau-rondelul-condamnarii-lui-dan-voiculescu-la-5-ani-cu-executare/.

  Apreciază

  • RALG said

   @Iepu Roiu – Chiar se duce vreun click de pe Arca lui Goe in vizuina ipurelui? N-am putea crede o asemenea enormitate. Si atunci de ce oare insistati sa faceti reclama ascutirii luptei de clasa aici? Va imaginati cumva ca prin acest gest insolit produceti poate vreo emotie, vreo nervozitate? Nu se poate sa fiti intr-atat de naiv. Cel mai probabil este cå ca blogger mergeti pe varianta „Ma promovez deci exist”.

   Apreciază

   • Iepurele de Martie said

    Explicatia este mult mai simpla: chiar se duce vreun click de pe Arca lui Goe in vizuina iepurelui.

    Apreciază

   • Iepurele de Martie said

    Iata, am dat cu copy/paste dupa panoul de control al vizuinii mele; si notati ca acest un click e numai unul pentru ca abia am postat linkul:

    Referrer Vizualizări
    Facebook 5
    Search Engines 4
    roxanaiordache.wordpress.com/2013/09/27/dragnea-spre-noi-negocieri-in-veceuri/ Follow 3
    WordPress Dashboard 1
    conteledesaintgermain.ro/dialogul-surzilor/19-09-2013 1
    vosganian.ro/?p=4519 1
    arcaluigoe.wordpress.com/2013/09/27/romania-simbolica-stirile-de-la-ora-500/ 1
    Total views referred by links to your blog

    Apreciază

   • Iepurele de Martie said

    Sa fie, oare, acest click cel al chiar insusi „domnului” Goe in persoana? Cel mai probabil.

    Apreciază

    • Dl.Goe said

     Nici vorba. Cel mai probabil click-ul acela ratacit este al d-nei Carmen-Maria Mecu, prietena domniei voastre – cu care aveti intr-adevar foarte multe (diagnostice) in comun. Ati putea prin urmare sa va promovati ascutitoarea direct la dansa-n marginalie… Daca nu cumva v-o fi banat pe motiv ca nu vorbiti limba chineza. 😯

     Apreciază

    • Iepurele de Martie said

     Bine, hai sa spunem ca cred mesajul dvs. justificativ. Nu sunteti dvs. Si e doamna CMM. Ce ne facem, insa, ca deja a aparut si al doilea click: 😯

     Referrer Vizualizări
     roxanaiordache.wordpress.com Follow 7
     Facebook 5
     Search Engines 4
     conteledesaintgermain.ro/dialogul-surzilor/19-09-2013 2
     arcaluigoe.wordpress.com/2013/09/27/romania-simbolica-stirile-de-la-ora-500/ 2
     WordPress Dashboard 1
     vosganian.ro/?p=4519

     Oricum, nu vad rostul acestor justificari; nu e nici o rusine sa dati click pe linkurile Iepurelui de Martie.

     Apreciază

    • arcaluigoe said

     Pai e simplu. E tot d-na CMM. Asemuindu-vi-se si d-ei obisnuieste sa aiba, ca cutremurul, replici multiple. Asta in caz ca nu v-ati dat singur clickul sau ca n-ati actualizat pur si simplu, manual, direct textul mesajului prin care prestati activitate pe Arca.

     P.S. Pai nu de vreo rusine ar fi vorba ci de pierdere de timp. Rusinea insa se intampla chiar aici unde stam sa schimbam replici din astea iepuresti cu iepu roiu.

     Apreciază

    • Iepurele de Martie said

     De altfel, draga domnule Goe, imi aduc aminte de cel putin un caz in care dvs., personal, ati dat click pe un link catre vizuina iepurelui: cel in care, pornind de la un text de pe „blogul” lui Stefan Vlaston, intitulat (nici nu se putea altfel) „Guvernarea USL – intoarcerea la comunism”, am indemnat lumea sa scuipe acolo. Iar dvs., personal, indignat, ati scris aici, ca raspuns la linkul ala, ceva despre faptul ca poate vreo doi-trei rataciti imi vor urma indemnul, dar stai sa vezi, bla, bla, bla…

     Adaug la asta si faptul ca, in genere, de cate ori postez ceva pe „blogul” dvs., inregistrez cate doua click-uri pe „Nu-mi place”, aici, in acest spatiu. Si cum „blogul” dvs. are exact doi comentatori – dvs. si doamna Stely – , amandoi antiiepuristi, imi inchipui ca chiar de voi e vorba.

     Dar, repet: de ce atatea justificari si explicatii? Nu trebuie sa va fie rusine ca dati click pe linkurile mele.

     Apreciază

    • arcaluigoe said

     Mda. Este dupa cum ma asteptam: Uite un extras proaspat din log (copy-paste) cu un fragment din lista adreselor click-ate azi, acum:

     IpureleMincinos

     Apreciază

    • Iepurele de Martie said

     Si ce este dupa cum va asteptati? Mai intai, tocmai ati recunoscut ca „Chiar se duce vreun click de pe Arca lui Goe in vizuina ipurelui”. Si pe urma, nu stiu de ce la dvs. apare un singur click, dar la mine va jur ca apar doua. Sunt sigur ca, intre oameni de onoare, ca noi doi, cuvantul meu va e suficient.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     @Iepu Roiu – Pai si pentru clickul acela unic si intamplator va zbateti atata? Pentru asta postati link-uri catre ascutitoare si comentarii peste comentarii pe Arca lui Goe? Desigur ca intre oameni si iepuri de onoare cuvantul este suficient: Clik-ul acela unic nu-mi apartine si nici altminteri nu am dat cu ochii de textul iepuresc promovat la bucata, si asta din simplul motiv ca stiu deja ca orice vizita la ascutitoare ar fi o completa pierdere de vreme, o irosire care s-ar produce prosteste, fara nicio placere estetica sau intelectuala, fara haz, si nu pentru ca ar fi o rusine la mijloc sau pentru ca as intentiona sa va persecut sau sabotez astfel.

     Apreciază

    • Iepurele de Martie said

     Vad ca mesajele dvs. justificative devin din ce in ce mai lungi si mai numeroase. Nu stiti cum sa mai iesiti cu fata curata. Va afundati din ce in ce mai mult in mlastina justificarilor. Nu-i nimic, nu va faceti griji. Retineti, eu tin la dvs. Noapte buna!

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Nu mai stiu cum sa ies cu fata curata din mlastina justificarilor ?!!! Super tare. Pai vad ca am iesit. Deja. Cu un „Noapte Buna”.

     n.b. Amuzanta istoria asta mereu noua cu fiecare vizita si vizitator care, comentand pe Arca lui Goe, are pretentia / iluzia ca vorbeste despre dl.Goe, referindu-se in fapt strict la propria-i persoana/personaj. Secventa de comentarii de sub topicul de azi – Romania Simbolica – este in totaliatea un refren simbolic reluat in reluare cu si despre iepure. O imagine aoperationala a iepurelui. Mult, putin, atata e. Asta e. 🙂

     Apreciază

    • Iepurele de Martie said

     „Nu mai stiu cum sa ies cu fata curata din mlastina justificarilor ?!!! Super tare. Pai vad ca am iesit. Deja. Cu un “Noapte Buna”.”

     Nu ati iesit. V-am scos eu. Cu un „Noapte buna”. Pentru ca, asa cum v-am spus, tin la dvs.

     Apreciază

    • Dl.Goe said

     Intr-adevar „noaptea buna” apartinandu-va, v-ati fi putut considera autorul „scoaterii” (indiferend despre a cui scoatere din „mlastina” era vorba in propozitia despre iepure) daca n-ati fi tinut sa aveti ultimul cuvant, sa va intoarceti din noapte si din somn, ca sa puneti cireasa pe tort, si sa va sara astfel somnul. Ca tineti, ca nu tineti, sau dimpotriva, ori din contra – ca predomina o totala indiferenta, nu are nici cea mai mica importanta, si nu poate face nicio diferenta in context. La fel ca si incercarea de a va „promova” ascutitoarea (ah, sinele) pe Arca lui Goe.

     Apreciază

 2. Stely said

  Si eu cred ca exista citeva motive de satisfactie , mai ales pentru cei care au boicotat referendumul de demitere a lui Traian Basescu. Imi amintesc cum f.multi considerau ca , revenit la Cotroceni, avind in coaste un guvern ostil si un „popor” care il renega , Traian Basescu va fi cit mai izolat, fara putere sau fara sprijin extern . Eu, optimista cum sunt, am mizat pe faptul ca ,dimpotriva , prezenta lui la Cotroceni va fi garantia ca justitia va continua sa-si urmeze cursul catre independenta de sub influenta politica. Desigur, unul ca CTP nu i-ar recunoaste vreun merit , dar sunt ziaristi onesti (destul de multi ,chiar si la „Gindul „) care vad adevarul :

  Pe scurt, toti acesti mari condamnati n-ar fi ajuns niciodata la inchisoare daca nu exista, intr-adevar, un Traian Basescu la Cotroceni. Fara un presedinte puternic, institutiile de represiune nu ar fi avut singure capacitatea de a scapa de sub talpa politica.
  Nu impartasesc entuziasmul unor colegi care vad in condamnarea lui Voiculescu inca un semn ca institutiile au intrat intr-un proces ireversibil de consolidare a independentei lor. Daca s-ar uita cu atentie in jur, ar observa ca Dan Voiculescu este nu doar ultimul mare mogul condamnat, ci si unul din ultimele mari dosare incepute in trecut si ajunse azi la o solutie.
  Va urma cel mai probabil trimiterea vicepremierului Liviu Dragnea in judecata, tot un dosar mai vechi, pornit inaintea schimbarii de garda la varful parchetelor. Si cu acest dosar, in ochii opiniei publice se va consolida impresia ca lucrurile merg, totusi, spre bine. Pentru Victor Ponta va fi un mare pas inainte in lupta pentru consolidarea puterii in partid, Dragnea fiind marele sau adversar. Insa cam aici se sfarseste totul.
  La o privire mai atenta, realitatea se vede putin altfel. Ce vedem la orizont? Ce perspective are „sistemul ticalosit” sa revina? Fostul ministrul al justitiei, Catalin Predoiu, il vede deja gata instalat la loc. Asta ar insemna ca tot ce s-a castigat cu greu in sapte-opt ani este pe cale sa se naruie. Daca-i asa, insusi Traian Basescu a pus umarul la demolarea propriului edificiu in urma cu mai bine de jumatate de an, cand a acceptat o intelegere pe sub masa cu Victor Ponta la numirea noilor procurori sefi.

  De atunci, atmosfera s-a degradat constant pe frontul luptei impotriva coruptiei. Remarcati, de pilda, ca de la instalarea noii puteri, ritmul marilor anchete s-a incetinit brusc, in sensul ca n-au fost deschise alte investigatii relevante. Toate dosarele mari vin din trecut.Cazul Videanu e o exceptie, dar ea intareste de fapt regula. Serviciile de informatii nu par sa mai fi alimentat DNA-ul cu efervescenta din trecut. Fara informatii de la SRI, procurorii nu prea au ce face. Va amintiti? Curentul si motorul. Fara curent, motorul se opreste. Prezentul scapa ca prin farmec vigilentei institutiilor cheie, de parca toti cei infipti la resurse azi s-au oprit ca prin farmec din furat. ”

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-15664752-semnificatiile-condamnarii-lui-dan-voiculescu.htm

  Desigur , si eu intrevad destule motive de ingrijorare , precum ca „sistemul ticalosit ” va reveni dupa plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni . Sper insa ca o parte bunicica din turma de „7,4 milioane” de „cacarai”, va accepta ca a fost inselata de niste sarlatani si nu va mai vota cu un Crin sustinut de un Varan , care este (iata) dovedit a fi tartorul coruptilor .

  Apreciază

  • INTJ said

   „cacarai” sau nu, la noi se pare ca nu mai exista elite (sanatoase, ca alea „oarbe, surde si mute” nu conteaza) si astfel am devenit paradisul „scolatilor” … de la alde Ponta pana la straini care-si publica „lucrarile stiintifice” la noi. daca pot intelege ca, fiind buni crestini (vezi circ cu moaste si alte cele), romanii de la Metalurgia International n-au auzit de Ron Jeremy … mi-e mult mai greu sa inteleg cum de n-au auzit de Michael Jackson si au publicat „lucrarea” fara sa-si puna intrebari (o fi pe sistemul „noi muncim, noi nu gandim”?).

   articol – Romanian Science Journal Punked By Serbian Academics

   Apreciază

   • INTJ said

    „opera” in sine se poate citi aici

    Apreciază

   • Stely said

    Referitor la experimentul celor doi profesori sirbi au existat, iata, reactii pe masura :

    Articolele publicate in revista Metalurgia International nu mai trebuie luate in considerare la avansarea pe posturile de conferentiar si profesor universitar, a declarat pentru HotNews.ro rectorul Universitatii Politehnica din Timisoara, Viorel Aurel Serban, care este si presedintele comisiei de Ingineria Materialelor din cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) – adica arbitrul „pietei” diplomelor universitare.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15611641-scandalul-falsului-articol-stiintific-referinte-din-lumea-disney-articolele-publicate-revista-metalurgia-international-nu-vor-mai-conta-avansarea-ierarhia-universitara.htm

    Apreciază

   • RALG said

    Oooo, dar in tara in care a fost trecut cu vedere (de catre cei care inchid ochii), intr-un mod cu totul spectaculos, monumentalul plagiat al celui care joaca – ca titular – rolul de prim-ministru, va dati seama ca gluma de 1 Aprilie facuta la noi in tara de catre colegii din tara vecina si prietena, din Balcani, nu are nicio o sansa sa lase urme. Carnavalul intrecerii socialiste in publicarea articolelor „stiintifice” in biotopul universitar romanesc – fara diacritice – (mediu in care in timp s-a strans o pleiada de idioti luciosi cu mare potential generalizator) este de ani de zile in plina desfasurare si nu mai poate fi oprit cu una cu doua. Un mecanism care functioneaza cu auto-amorsare si auto-stimulare nu se poate gripa printr-o gluma nostima a unor inventivi conationali ai lui Tesla. Societatea ar avea (teoretic) un interes major ca acest circ sa inceteze, dar doamna Societate nu poate face nimic singura, atata vreme cat nimeni anume nu are vreun interes in acest sens, nici macar una dintre componentele sau organele distopicei doamne S..nedorind sa puna punct hemoragiei de articole de doi bani pe datorie. Veti zice poate ca cei seriosi, competenti, inteligenti, valorosi, dintre universitari au tot interesul sa se faca lumina si sa se ia masuri. Aiurea. Toata lumea a cedat avalansei de articole publicate de catre ceilalti (infernul) si a publicat (si) tampenii, insailaturi, inutilitati, cretinisme docte, asa incat daca vreunul ridica piatra de piatra va muri. E mai rau ca in fotbal la liga si la federatie si mai fara speranta Daca insusi bunul Dumnezeu ar pune degetul pe rana si ar face in privinta asta o minune care sa tina mai mult de trei zile atunci s-ar crea o problema sociala mai mare decat cea produsa de inchiderea minelor si disponibilizarea minerilor. Majoritatea celor din Universitati ar face foamea daca n-ar mai putea fi „universitari”. De „suferit” ar avea si „studentii” care muncesc pentru diplome (ei sau parintii lor) nereusind in facultati nici macar sa invete cum sa invete, daramite sa ramana cu ceva util. In facultati se studiaza stric ceea ce stiu profesorii sa predea (din amintire) fara nicio legatura cu starea de facto de pe piata muncii si creatiei (sic). Zic.Suferinta fiind in faptul ca o larga categorie de cetateni ai patriei, terminand liceul ar fi lipsiti brusc de o modalitate simpla de a-si mai gasi o justificare existentiala (cu aroma intelectuala) devenind un focar de presiune sociala. Poem (de dl.Goe): La orice varsta, fiecare, trebuie sa se pre-faca ca face ceva – Este esential. Acesta este unicul motor al progresului, care se produce aleator, statistic…

    P.S. In plus problema este mai universala decat s-ar crede. Poate vom avea ocazia „sa dezbatem” articolul si afacerea „Transgressing the Boundaries: Towards a Transformative Hermeneutics of Quantum Gravity„, intamplata la case mai mari: Social Text – an academic journal published by Duke University Press, din care s-au inspirat colegii sârbi, conationalii lui Nole.

    Apreciază

  • d'Artagnan said

   Stely
   Nu cred ca cei 7,4 milioane sunt TOTI niste „cacarai”…e o simplificare gen:”nu-l injuri pe Basescu inseamna ca esti un taliban basist”! Dupa cum stim cu totii, sunt mai multe culori in lumea asta, nu numai alb si negru.

   Apreciază

   • Stely said

    D’Artagnan,
    Dupa cum cred ca ati vazut am pus expresia („simbolica „) intre ghilimele .De altfel nici numarul de 7,4 milioane nu reflecta realitatea.Noi stim ca este „simbolic”, dar „talibanii” antibasisti sunt convinsi ca acesta a fost numarul real . Prin urmare asa cum ei sustin ca dreptatea este in totalitate de partea lor , asa si eu sper(numai) ca „o parte bunicica ” se va trezi la realitate .
    P.S. De fapt recunosc spasita ca am facut o greseala . Da, printre cei „7,4 milioane” participanti la referendum , un numar destul de micut dintre ei , a votat „Nu” demiterii . Nu putem se stim insa cit de real a fost , stiind ca Liviu Dragnea a „vegheat” ceas de ceas la „bunul „mers al referendumului .Adica ,sa se intruneasca(in primul rind) cvorumul pentru validare, intrucit se stia din sondaje ca sunt destui”cacarai” care vor vota „Da” demiterii . In cazul asta insa, oricit as vrea sa caut „mai multe culori” , nu pot sa le gasesc. Am zeci de „exemplare „, de toate virstele si din toate categoriile (chiar si cercetatori stiintifici) care au mers „ca toata lumea” la referendum si au votat „Da”; motivele fiind care mai de care mai stupefiante . Unul fiind acesta:” pai daca toti cunoscutii mei au mers, „eu ce puteam sa fac”? „Exemplarul „fiind bucurestean cu studii universitare (UB).

    Apreciază

  • RALG said

   Ca de obicei foarte expresiv modul in care este etalata hiper-luciditatea lui Dan Tapalaga. Excelent punct de vedere. Va multumesc pentru referinta.

   Apreciază

 3. Radu Humor said

  Mda !
  Se putea ca din noaptea, bună, rea ( în/cu care se gratulaseră printre dinţi, vreo doi pe aici), să nu se ivească-o Stea ?!
  Căzătoare !
  Ca musca-n lapte 🙄
  E drept că şi articolul dă un 6- 6 îndelung măsluit, făcut în palmă, ca şi autorul 😉
  Cum să începi un top al corupţilor, fără tata lor, tata dracilor, atât de bine interpretat de drag(c)ul lor preşedinte,
  acompaniat de tot alaiul de băşinei luaţi sub ocrotire sa.
  Cu o grijă, mai mult decât frăţească, deadreptul hoţească
  Acest corsar românesc şi-a făcut în timp o ceată de hoţi şi hoţomance, ce aminteşte uşor de Ali Baba !
  Doar cei 40 de hoţi nu mai corespund, deoarece sunt mult mai mulţi, şi decât 40, nu numai faţă de cei şase descoperiţi de
  perversul retardat , ce se zbate să iasă din anonimat.
  Dacă în loc de căcărăi, s-ar inventaria hoţii băsăi, am vedea că sunt mult mai mulţi, dar şi mult mai bine păziţi,
  cel care ţine de şase, fiind alibabanul ajuns (şi rămas!) şef de stat.
  Binenţeles, tot prin furat ! :mrgreen:
  N-aş avea nimic împotrivă, dimpotrivă dacă alături de cei şase aş mai vedea măcar tot atâţia din tabăra portocalie.
  În frunte cu Băsescu (bien sur!), Udrea(ca să nu-i despărţim, că nu-i frumos), Berceanu, Videanu, Blejnar, Falcă şi mă opresc aici aşa cum
  am promis, că altfel umplu o pagină întreagă . Asta nu înseamnă că şi de la adversarii lui Băsescu n-ar mai fi şi alţii !
  Că la umbra hoţului bătrân, cresc ceilalţi tot într-o veselie !

  Apreciază

 4. d'Artagnan said

  De la han au plecat 6 clickuri spre vizuina…interesant…ar trebui ca iepurele sa scoata banii pentru reclama!

  Apreciază

  • RALG said

   De ex. purul iepure se pre-face ca crede ca ca trebuie sa se pre-faca ca are impresia ca textele pe care le scrie (refrene) si ideile (ideea) pe care o sus-tine in aceste re-fre-ne, si prin urmare el insusi – rozatorul – ca autor, sunt valoroase in sine, demne de atentie. Si uite asa capata consistenta existentiala fiind ceva. Ceea ce si e. Nu?

   Apreciază

 5. d'Artagnan said

  Preşedintele fondator al PC, fostul senator USL Dan Voiculescu, a comentat pe blogul personal decizia instanţei de astăzi, prin care a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).
  „Decizia de azi în dosarul Telepatia reprezintă o nedreptate. Dar ea nu înseamna nimic în comparaţie cu nedreptăţile de lângă noi: copii săraci, care nu au bani de haine ori rechizite şi nu pot să meargă la şcoală; tineri fără un loc de muncă, indiferent de efortul făcut; părinţi care îşi îngroapă copiii din culpe medicale ori indiferenţa administrativă; bătrâni uitaţi de stat şi de societate”, scrie Dan Voiculescu.

  Mare om, mare caracter.

  Apreciază

  • RALG said

   Fabulos nu este tupeul varanului care apeleaza la acest gen de artificii cinice cu pretentii de subtilitate (dar care in fond sunt stupide, vadind cel mult mediocritatea intelectuala a vicleanului autor; auzi vorba la jigodie) ci faptul ca exista o multime nevida, ba chiar numeroasa, care pune botul senina la fentele lui Felix. Asta este intr-adevar uluitor.

   Apreciază

 6. Stely said

  Dar de ce sa nu-i spunem pe sleau -O mare jigodie ?

  Apreciază

 7. Iepurele de Martie said

  „D’ARTAGNAN” SI „ARAMIS” : O PARALELA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/09/30/dartagnan-si-aramis-o-paralela/.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Si iata inca o dovada vie a faptului ca dl.Iepure tine sincer la dl.Goe, straduindu-se dupa puterile sale sa-i faca trafic pe Arcå.

   @Iepurele D. Martie – Va rog sa ma tineti la curent cu câte click-uri luati D.P. Arca lui Goe 🙂

   P.S. Pe când o paralela intre Iepurele D. Martie si Radu? (Radu Hojbotå – sau – Radu Pâjan, nu conteaza, tot una)…

   Apreciază

 8. Stely said

  In caz ca reusita simbolica va fi ratata, iar simbolicul Dan Voiculescu nu va merge la pârnaie, vom avea parte de Nasul II. Cam ca in linia a doua…

  Parerea mea este ca exista premize ca nu vom rata nici prima „reusita simbolica” si ca, totodata, vom avea sansa sa avem parte si de „Nasul II” .Iata :

  „Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus luni trimiterea in judecata a mai multor persoane, actionari si angajati ai Antena 3, Antena Group si Intact Publishing, precum si a fostului sef al ANAF, Serban Pop, pentru santaj si complicitate la santaj in dosarul RCS&RDS.”

  http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/dosarul-rcs-rds-dan-voiculescu-fiica-sa-si-antena-3-trimisi-in-judecata-pentru-santaj-94235/

  In curind ii va veni rindul si vicepremierului Liviu Dragnea . Ramane de vazut , cum se vor pozitiona cei doi „căcărăi „fata de atare situatii . Lumea vorbeste ca Victor Ponta este foarte .avantajat de ambele situatii.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Acuma stim si noi cat timp sa mai fie la dispozitie!? Ca cica vine Cometa… Ori pica America pe noi… Dar daca o fi sa fie poate ca bacii tele-ormå-neni Dragnea & Videanu vor merge impreuna in câmp cu mohor. Om trai si om videa. Nu?

   Apreciază

 9. Stely said

  Bietul Gigi Becali , care nu a ratat o anume „reusita simbolica” , va avea parte in curind de inca o ratare : .

  Inainte sa plece spre Curte, Becali le-a transmis fanilor Stelei un mesaj prin geamul dubei de politie! Patronul clubului a dat scorul la Steaua – Chelsea, 2-0, rezultat la care viseaza milioane de suporteri in aceasta seara pe National Arena.

  http://www.sport.ro/stiri/imagine-fabuloasa-becali-a-anuntat-din-duba-masacrul-lui-chelsea-pe-national-arena-ce-rezultat-a-dat.html

  Apreciază

 10. Stely said

  In ceea ce-l priveste pe „baciul tele-orma-nean ” Adrian Videanu se pare ca va fi singurul care se va „sacrifica ” pe altarul independentei justitiei . Va merge deocamdata singur in fata judecatorilor :

  http://www.revista22.ro/comisia-juridica-a-senatului-aviz-negativ-pentru-inceprea-urmarii-penale-a-lui-varujan-vosganian-votul-a-fost-la-egalitate-31693.html

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: