(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Ia Aluzia (II)

Posted by Arca lui Goe pe octombrie 2, 2013

030-centrul-vest-1913_turda

5 răspunsuri sa “Ia Aluzia (II)”

 1. Dl.Goe said

  Ar fi de precizat ca imaginea de azi contine mai multe aluzii intr-una singura… Nu spunem câte, in speranta ca, oricum, interpreti vor gasi si mai multe deact sunt in realitate. O aluzie pentru fiecare. Renunta la iluzii. Ia aluzia, neamule. Luati Aluzia. Face bine la sanatate.

  Apreciază

 2. Stely said

  Hmm …aluzii multe „pentru fiecare” (mai ales antisemiti) si pentru orice… Tribunalul -Judecatoria municipiului Bucuresti (nr 15) este insa de departe aluzia cea mai” tare” . O „semnez” si de data asta . Mai ales ca , iata, o „semneaza ” si CTP :

  „Din înalta funcţie de premier, doctorul în drept Ponta îi dă un flit în ochi lui Montesquieu, ăla cu separaţia puterilor în stat. Şeful executivului adaugă la lege, cu de la sine putere, infracţiunile de „băsism” şi „făcător de dosare politice”, de care te faci vinovat şi eşti sancţionat pentru că aşa vrea V. Ponta.

  Năpârca ajunsă la maturitate nici măcar nu mai recurge la înscenarea unui proces, cât de sumar, cum făcea Securitatea în anii ’50, decretează direct pedepsirea „uneltitorului contra ordinii sociale”.

  Dincolo de lovitura de ghioagă administrată independenţei Justiţiei române, ceea ce dă fiori este cinismul relaxat cu care V. Ponta a vorbit. Arată ca un mafiot călare pe situaţie, care nu mai e nevoit să zâmbească democratic.”

  http://www.gandul.info/puterea-gandului/naparca-la-maturitate-11443588

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: