(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Ia Aluzia (IV)

Posted by Arca lui Goe pe octombrie 4, 2013

133916_146343255420713_100001351195899_234234_8358424_o

11 răspunsuri sa “Ia Aluzia (IV)”

 1. artele martiale sun baletul prostilor said

  Sportivul care a primit lovitura este posesorul „centurii negre”. Cate ore de antrenament a facut ca sa poata „zbura asa”?!

  Apreciază

  • artele martiale sunt baletul prostilor said

   Sportivul care a primit lovitura este posesorul “centurii negre”. Cate ore de antrenament a facut ca sa poata “zbura asa”?!

   Apreciază

   • RALG said

    @Artele Martiale Sunt Baletul Prostilor – Aveti un foarte interesant nume compus, mai tare chiar decat cel al lui George Crin Laurențiu Antonescu. Care este numele de familie?

    P.S. Nu m-am referit intamplator la pseudonimul (e pseudonim nu?) cu care ati semnat intrebarea, ci pentru a atrage atentia asupra faptului ca, in teoria comunicarii, mesajele sunt complexe agregate care includ, la pachet, continutul si ambalajul, ba includ chiar si expeditorul si destinatarul. Dintr-un mesaj se poate extrage mai multa informatie utila (niciodata toata) atunci cand este privit in ansamblul sau: titlu, continut, semnatura, stil, destinatar, canalul de transmitere, locul de publicare. Asa dupa cum comentariul d-voastra poate fi mai bine interpretat daca luam in considerarea si semnaturile si adresa de e-mail, si IP-ul, si continutul, si faptul ca a fost postat de doua ori, si istoricul comentariilor d-voastre anterioare pe Arca si in HUVACA, tot asa si „articolol” (sic) pe care-l comentati ar putea fi mai bine inteles daca ar fi consideat impreuna cu titlul såu, in context, in context, in context (punctual, local, global). 8 ore pe zi pana la un total de 10 mii de ore.

    Apreciază

    • artele martiale sunt baletul prostilor said

     Multumesc pentru comentariul prompt pe care redactia, in ciuda traficului de blog intens, si-a gasit timpul sa il faca. Multumesc mult pentru pumnul virtual in figura. Si a fost si in topic, culmea! Lipsea doar desenul…

     Apreciază

    • RALG said

     Sincerelor multumiri un sincer „Cu placere”. Pentru d-voastra oricand.

     P.S. Incercarea de malitiozitate referitoare la intensitatea traficului de pe blog ne maguleste si ne amuza in egala masura. Nu comentam mai mult din compasiune. Asteptam sa va reveniti mai intai din pumnul virtual. Intre timp va rugam sa transmiteti din partea noastra salutari cordiale tuturor celor din anturaj care ne re/simt lipsa din trafic. 🙄

     Apreciază

    • artele martiale sunt baletul prostilor said

     Asta imi place si mi-a placut mereu pe acest blog, receptorul este calificat si are un grad mare.

     Apreciază

    • RALG said

     Ei acum si d-voastra, prea ascultati cu sfintenie de sugestiile sefului vizavi de cine sa va placa si de ce anume trebuie sa va placa.

     Dar, receptorul nu sunteti oare chiar d-voastra? Bine acuma intr-o lume marcata de relativitate, in dialogul spontan amorsat intre noi, d-voastra va puteti considera „emitentul”, dar asta denota ca-i ignorati pe martori. La un nivel mai general „Arca” este emitentul, iar vizitatorii (asa ca d-voastra) sunt receptorii. Daca sunt calificati si daca au grad mare… ramane de vazut. Noi nu ne-am grabi cu concluziile.

     Apreciază

    • artele martiale sunt baletul prostilor said

     Parafrazand un poet inca in viata:”unii au epoletii cusuti direct pe piele”. Pot ei sa imbrace un kimono asa ca in postarea prezenta, umorul de garnizoana ii da de gol.

     Apreciază

    • RALG said

     Vreti sa ziceti un poet-sef !? De post. Cu multe posturi. Aluzia ca el s-ar face vinovat de „indoctrinarea” d-voastra nu va face cinste. D-voastra aveti potential individual. Adica ca individ.

     P.S. Ne bucura sa constatam ca stiti (cum) sa apreciati un umor in pielea goala.

     Apreciază

 2. artele martiale sunt baletul prostilor said

  De atata bucurie sa nu confundati Arca cu butoiul si sa-i dati cep…

  Apreciază

  • RALG said

   Si sarabanda presupunerilor pseudo-diogenice continuaaaa… Insa foarte putin.

   P.S. Abaterea patratica medie a marimii masurate (v-)a devenit asa de mare incat renuntam sa va ma mai propunem corectii… De vant. Puteti naviga in continuare dupa ureche. Ghicim ca amuzamentul va dura pana va pierdeti sub linia (de plutire) a orizontului…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: