(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Ia Aluzia (VI)

Posted by Arca lui Goe pe octombrie 6, 2013

269484-alina-mungiu

7 răspunsuri sa “Ia Aluzia (VI)”

 1. Stely said

  Spunea cindva – cineva , ca nu este posibil ca un om sa fie intr-un anume fel in viata reala si in cu totul alt fel in cea virtuala.
  Eu cred ca este posibil. Bunaoara, iata aici :
  http://editurasper.wordpress.com/2013/10/07/carmen-maria-mecu-dincolo-de-cineva-sau-nimeni-sunt-resursele-noastre-interioare-care-ne-fac-sa-ne-simtim-bine-in-pielea-noastra/
  Mie imi place(sincer) interviul doamnei Carmen Maria Mecu , asa cum de altfel mi-a placut si studiul facut de curind poemului Planeta Ou, scris de Viorel Padina .
  P.S. S-ar putea ca dumneaei sa creada ca postarea mea este o invitatie la „balacareala”. Nu , scopul este altul …Nu-l voi spune , dar se poate deduce.

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Ar fi interesant de scris un articol intitulat: „Carmen-liniutzå-Maria Mecu vazuta de…” avand in sumar citate sugestive din AVP, Radu Humor, Iepurele de Martie, Neamtzu Tziganul, Dl.Nimeni, Stely, Tanti Mitza…si altii. Ar iesi un articol picant. 🙂

   Apreciază

  • Dl.Goe said

   Este dragut ca „intelectuala Mecu” da interviuri. Ceea ce este cu adevarat important este ca reuseste sa joace rolul unui om normal, si sa-si mascheze afectiunile psihice. Efortul facut in acest sens este vizibil imediat in raspunsurle scremute (de o platitudine exemplara) pe care le ofera. Pana si tanti Mitza ar fi fost apta sa ofere raspunsuri mai competente sau macar mai captivante. Incercand din rasputeri sa-si ascunda adevarata fata (poza dn final face toti banii) „intelectuala Mecu”, a produs o ilustrare scoala a vorbitului in punga, prin utilizarea exclusiva a unor clisee banale, uzate, utilizate in genere de catre orice ins marginit pus sa zica ceva de bunsimt intr-un cadru formal. Si tanti asta pregateste „psihoterapeuti” pe cap de locuitor. Este un indicator al starii de fapt din tarisoara.

   Apreciază

 2. marginalia non turpia said

  @Cine vrea sa citeasc[

  Eu mi-am terminat munca pe acest blog, ca și pe cele adiacente.

  Cine sunt?
  Un ”om cu realizari” în real? Un ”om cum nu trebuie ” in virtual?

  N-aveți decât să mă vedeți exact așa cum puteți și cum vă place.

  În ce mă privește, îmi descos ușurel etichetele, toate etichetele, și spun: ”Eu sunt”.

  Credeți-mă, e singurul lucru important. Experimentați!

  Apreciază

 3. Stely said

  Cred ca atunci s-ar confirma” teoria” precum ca facem parte cu totii din echipa D-lui Goe … Sau poate ,cine stie, ar avea loc abia atunci o anume revelatie ?!

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Trebuie sa-i fac o marturisire sincera prea-cinstitului cititor citit si unic al Arcei lui Goe. Toate comentariile care apar pe Arca lui Goe, indiferent de felul in care sunt semnate, sunt, in mod invariabil, scrise de acelasi d.Goe si de nimeni altcineva. Aluziile despre existenta unei echipe Goe, scapate prin comentarile semnate in fel si chip, atunci cand nu este vorba de pure intoxicatii facute in joaca, denota limitele limbajului uman. La limita o „echipa” formata dintr-un singur membru poate fi considerata ca atare: echipa. Esential este ca Arca lui Goe are, prin urmare, un echipaj format dintr-o multime nevida. Restul sunt mofturi. Un alt argument (dintr-o alta perspectiva) ar fi acela ca fiecare din noi este una cu Universul, iar de aici decurge cu necesitate ca fiecare este una cu „ceilalti”, adica ca Universul ar fi Infernul. 😯

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: