(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Consula Romaniei

Posted by Arca lui Goe pe octombrie 14, 2013

Imi aduc aminte ca acuma ce mai zgomot, ce mai z-bucium, fu pe net cand intelectualul Teodor Baconschi l-a numit (din postura de ministru de externe)  pe scriitorul si ziaristul Ioan T. Morar in functia de consul al Romaniei la Marsilia, si cu câta manie proletara a fost infierata incompatibilitatea lui I.T.Morar cu functia respectiva, in special prin prisma faptului ca i-ar lipsi experienta si pregatirea in domeniul diplpmatiei. Cu atat mai spectaculoasa ni se pare trecerea ca si neobservata a unei stiri si mai dihai intamplata acum un an :

Guvernul o numeşte consul la Toronto pe Antonella Marinescu,şefa organizaţiei de femei PSD Constanţa 10 Octombrie 2012 Guvernul o numeşte consul la Toronto pe Antonella Marinescu,şefa organizaţiei de femei PSD Constanţa   Antonella Marinescu, deputat şi şefa organizaţiei municipale de femei PSD Constanţa, a fost numită de Guvern în postul de consul general al României la Toronto (Canada), prin hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri, potrivit Mediafax. Absolventă a Facultăţii de Industrializare a Lemnului din Braşov şi având specializarea de inginer în industria lemnului, Antonella Marinescu este membru PSD din 2003. În 2006, a fost numită la conducerea organizaţiei de femei PSD Constanţa. Surse PSD Constanţa au declarat în presa locală că deputatul Antonella Marinescu, vicelider de grup în Camera Deputaţilor, a primit din partea PSD propunerea de a activa în diplomaţie, ca reprezentant al României într-o funcţie de consul în Canada.

– Fara cuvinte…un inginer de lemne:  Consul la Toronto

Oare cum s-o fi descurcat consula Romaniei la Toronto in acest an trecut ca un fum? S-o fi descurcat cu limba canadiana de lemn? Mai stie cineva ceva? Liniste si pace…

Consula

9 răspunsuri sa “Consula Romaniei”

 1. Stely said

  Altii ar intreba : de I.T.Morar „mai stie cineva ceva ?” . Eu habar nu am de nici unul . Cred insa ca intre „consula” Antonella Marinescu si I.T.Morar este o diferenta ca de la lemn cainesc la lemn de trandafir . Prin urmare este posibil ca romanii din Canada sa fi ramas „de lemn Tanase ” cu asa …consula . Parca si Ponta arata (in poza )ca de „lemn Tanse „.. 🙂

  Apreciază

  • RALG said

   Din pacate nu avem acces la informati sintetice, agregate, care sa redea cantitativ anumite tendinte si manevre in politica, administratie, justitie… etc. Mass-media poate foarte lesne sa manipuleze realitatea printr-o abordare „adecvata” a unor exemple si contra-exemple alese „potrivit”, asupra carora se insista „corespunzator”, astfel incat sa fie consfintita perceptia dorita, nu doar paralela cu realitatea ci in totala opozitie cu acea realitate.

   Apreciază

 2. Stely said

  Da, dar o mass -media profesionista poate oricind sa faca o „abordare adecvata „. Iata aici :

  http://www.revista22.ro/marius-oprea-apara-in-instanta-securistii-istoricul-a-pledat-ca-martor-in-favoarea-fostului-ofiter-nicolae-paraschiv-32312.html

  P.S. As fi curioasa sa aflu ce parere ar avea Dorin Tudoran despre „distinsul vinator de securisti „-Marius Oprea ?

  Apreciază

  • Dl.Goe said

   Daca ar fi ca Dorin Tudoran sa mai aiba iarasi pareri (desi aproape mi-am pierdut speranta) ar avea cu siguranta aceeasi parere, by default. Dorin Tudoran este o persoana seriasa, consecventa, care nu-si schimba impresiile asa cu una cu doua, precum unii dintre ex-frienzii såi, care la randul lor se pliaza fara inertie pe orice noua realitate. 🙂

   Apreciază

   • Stely said

    Faptul ca nu mai are pareri este totusi un indiciu ca este posibil sa -si fi dat seama ca a luat o marea tzeapa . Pai ,dupa cum vedem au ajuns „consule” pina si” inginerele de lemn „, care au” prestat ” la USL cu mult mai putin decit dumnealui …ditamai disidentul .

    Apreciază

 3. d'Artagnan said

  Acesta este un articol tendenţios. Domnişoara cu picioare lungi şi cu cizme de silvicultor, ce corespunde intelectual cerinţelor impuse de domnul Mazăre pentru şefia unei organizaţii de femei, este inginer în industria lemnului şi a fost trimisă în Canada ca consul (mi-a scăpat, ce să-i fac!) deoarece, după cum spune şi Wikipedia:” Canada este neobișnuită între țările dezvoltate în ceea ce privește importanța industriilor primare, printre care cele forestieră și extractivă de țiței sunt două dintre cele mai importante ramuri industriale.”
  FORESTIERĂ. Deci: ori domnişoara, ca consul ce reprezintă România (iar mi-a scăpat!!), îi ajută pe ăia să exploateze lemnul, ori Mazăre vrea să fure meserie şi să planteze conifere în Mamaia.
  E clar că totul e gândit cu capul.

  Apreciază

 4. Radu Humor said

  Subievctul e tare, dar se înmoaie imediat ce ajunge din gură în gură 🙂
  De la Goe la Stely şi înapoi, sau retur, pe la cur, cum ar zice Bulă 😳
  Văr primar cu Goe .
  Doi neisprăviţi, care nu puteau să nu-l susţină pe al treilea , cel cu moţ de la Cotroceni 🙄
  E vorba de fapt de un neisprăvit şi eterna neisprăvită .
  Neterminata, Stely :
  Că decând s-a desfiinţat armata română nu mai sunt batalioane să o poată satisface şi pe asta 😳

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: