(b)Arca lui goE

b-Log anonim, amator si ventrilog al celor fara de blog. Despre NIMIC

Ia Aluzia (XX)

Posted by Arca lui Goe pe octombrie 20, 2013

la-geode

7 răspunsuri sa “Ia Aluzia (XX)”

 1. iepurasu tau mic said

  ai facut treaba buna goe:

  Apreciază

 2. Stely said

  Doar on topic si nimic altceva :

  Apreciază

  • RALG said

   Geoda din Paris este ceva absoult fabulos, si pe dinafara dar mai ales pe dinauntru, atunci cand dai de ia venind dintr-o tara de poveste care are un singur canal de televiziune ce emite enorm/itati 2 ore pe zi. Pe urma nu mai e chiar asa de absolut fabuloasa ci doar relativ valoroasa depinzand de calitatea filmelor prezentate.

   Apreciază

   • Stely said

    Tin minte ca exista in „cala” Arcei lui Goe un topic despre Geoda : ce contine , cind si cine a proiectat -o . Am vrut sa -l caut, gindind ca acolo voi afla si aluzia , dar nu am avut timp.

    Apreciază

 3. Stely said

  „Cineva ” 😉 mi-a trimis prin e-mail „ceva” ce (banuiesc) a vrut sa fi o aluzie …Eu cred ca „aluzia „nu este altceva decit confirmarea ca inca nu a scapat de anume obsesii .

  http://www.revista22.ro/particula-lui-dumnezeu-la-ce-bun-32335.html#.UmOX8Qw8w2c.facebook

  P.S. Dar articolul poate fi (si) un raspuns potrivit la Aluzia XX , desi s-ar fi potrivit mai bine la Aluzia XXI.

  Apreciază

  • RALG said

   Recomandarea articolului lui Andrei Cornea este o aluzie foarte draguta (pe care n-o s-o devoalez acum prin explicitare). Merci.

   P.S. Intentia lui Andrei Cornea mi se pare (tot) draguta, dar felul in care a reusit s-o exprime in cuvinte este dezamagitor, o insailare. Proportile partilor care compun pledoaria sa in favoarea „condiției umane” sunt pur si simplu gresite. Ma intreb cat de profunda este superficialitatea d-lui Andrei Cornea care transpare din acest articol. O fi vorba de suprficialitate (fata de cititori, fata de sine) in scrierea articolului doar, sau, scriind cu absoluta bunacredinta si constiinciozitate, autorul articolului dovedeste superficialitate fata de tema in sine. Pana una alta din articolul d-lui Cornea rezulta ca sunt irosite sume „enorme” de bani pentru lucruri complet „inutile” dar ca „gestul” ar avea o jutificare metafizica deplina, relativ la „condiția umana”. Asa o fi oare?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: