Stely la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița | |
Stely la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița | |
Arca lui Goe la Marcela, Mara, Luminița |
Posted by Arca lui Goe pe octombrie 20, 2013
This entry was posted on octombrie 20, 2013 la 6:12 pm and is filed under Luna Aluziilor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, sau trackback from your own site.
iepurasu tau mic said
ai facut treaba buna goe:
ApreciazăApreciază
RALG said
Ba, Geta e soru-ta?
ApreciazăApreciază
Stely said
Doar on topic si nimic altceva :
ApreciazăApreciază
RALG said
Geoda din Paris este ceva absoult fabulos, si pe dinafara dar mai ales pe dinauntru, atunci cand dai de ia venind dintr-o tara de poveste care are un singur canal de televiziune ce emite enorm/itati 2 ore pe zi. Pe urma nu mai e chiar asa de absolut fabuloasa ci doar relativ valoroasa depinzand de calitatea filmelor prezentate.
ApreciazăApreciază
Stely said
Tin minte ca exista in „cala” Arcei lui Goe un topic despre Geoda : ce contine , cind si cine a proiectat -o . Am vrut sa -l caut, gindind ca acolo voi afla si aluzia , dar nu am avut timp.
ApreciazăApreciază
Stely said
„Cineva ” 😉 mi-a trimis prin e-mail „ceva” ce (banuiesc) a vrut sa fi o aluzie …Eu cred ca „aluzia „nu este altceva decit confirmarea ca inca nu a scapat de anume obsesii .
http://www.revista22.ro/particula-lui-dumnezeu-la-ce-bun-32335.html#.UmOX8Qw8w2c.facebook
P.S. Dar articolul poate fi (si) un raspuns potrivit la Aluzia XX , desi s-ar fi potrivit mai bine la Aluzia XXI.
ApreciazăApreciază
RALG said
Recomandarea articolului lui Andrei Cornea este o aluzie foarte draguta (pe care n-o s-o devoalez acum prin explicitare). Merci.
P.S. Intentia lui Andrei Cornea mi se pare (tot) draguta, dar felul in care a reusit s-o exprime in cuvinte este dezamagitor, o insailare. Proportile partilor care compun pledoaria sa in favoarea „condiției umane” sunt pur si simplu gresite. Ma intreb cat de profunda este superficialitatea d-lui Andrei Cornea care transpare din acest articol. O fi vorba de suprficialitate (fata de cititori, fata de sine) in scrierea articolului doar, sau, scriind cu absoluta bunacredinta si constiinciozitate, autorul articolului dovedeste superficialitate fata de tema in sine. Pana una alta din articolul d-lui Cornea rezulta ca sunt irosite sume „enorme” de bani pentru lucruri complet „inutile” dar ca „gestul” ar avea o jutificare metafizica deplina, relativ la „condiția umana”. Asa o fi oare?
ApreciazăApreciază